View Full Version : Gençlerbirliği - Fenerbahçe [24. Hafta]
TR.CaPTaiN
02.Mart.2011, 19:58
http://i53.tinypic.com/20g06u0.jpg
The.Crow
02.Mart.2011, 20:08
Zor maç olacak ancak şu an itibari ile Buca ile Kupa maçı yapan Gençler yorulmakla meşgul. Bu fırsattan da yararlanıp yeneriz :)
di canio
02.Mart.2011, 20:09
Biletleri ne zaman çıkacak acaba bilen var mı?
Varonil
02.Mart.2011, 20:11
Zor bir maç olacak.Ankara'da geçen yıl şampiyonluk yolunda çok kritik bir 2 puan bırakmıştık.Oldukça kritik bir dönemeçteyiz.Selçuk'un yokluğunda Aykut Hoca M.Topuz'u ortaya çekecektir.Zorlanırız fakat kazanırız diye düşünüyorum.
TR.CaPTaiN
02.Mart.2011, 20:14
Biletleri ne zaman çıkacak acaba bilen var mı?
Biletler çıkmış. Gençlerbirliği'nin şimdiye kadarki maçlarda bilet fiyatları 8-34 TL arasında değişmiş. Her zamanki gibi yine Fenerbahçe taraftarı olarak resmen yolunacağız ama yapacak birşey yok takım topu topu senede 2 kez geliyor.
http://i55.tinypic.com/30ct4s2.jpg
http://web03.biletix.com/etkinlik/MFG06/TURKIYE/tr
di canio
02.Mart.2011, 20:18
Bugün çıkmış sanırım. Dün baktım Biletix'e, yoktu. Ankaragücü maçlarına gidememiştim hem ligde hem kupada. Buna gitmek lazım.
yaman76hakanFB
02.Mart.2011, 20:27
Önümüzdeki dört maç içinde en korktuğum, beni en fazla tedirgin eden maç. Geçen zaman diliminde bir Manisa deplasmanında bu kadar tedirgin olmuştum, birde bu Ankara deplasmanı... Manisa maçını kazasız atlatmıştık, bunu da geçersek o hızla biraz daha gideriz.
TR.CaPTaiN
02.Mart.2011, 20:29
Bana göre kalan maçlarımız içerisinde en zor iki maçtan ilki bu Gençlerbirliği deplasmanı, diğeri ise Galatasaray deplasmanı. Ankara'da son dönemlerde baya zorlanıyoruz. Bundan dolayı oyunun hiç önemi yok 1-0 olsun bizim olsun.
Özgür Yankaya ligimizin en kötü hakemlerinden biri. Umarım bu maçta skora etki edecek ciddi bir hata yapmaz.
yaman76hakanFB
02.Mart.2011, 20:33
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray maçları beni hiç ama hiç tedirgin etmiyor. Tabii futbol her ihtimale açık ama psikolojikman asla bir çekincem, huzursuzluğum olmuyor. Bunu "kesin yeneriz" diye söylemiyorum, hatta fark dahi yiyebiliriz. Ama beni Gençlerbirliği kadar tedirgin eden bir deplasman değil. Onlar Fenerbahçe ile oynayacakları için tedirgin olsun.
Zekirdek
02.Mart.2011, 20:38
En sevmediğim deplasmandır Gençler birliği deplasmanı. Umarım 3 puanla döneriz. Ayrıca önümüzdeki 5 maçtan 12 puan çıkarırsak şampiyonluğu büyük anlamda alırız diye düşünüyorum.
di canio
02.Mart.2011, 20:50
Aldım biletimi, gideceğim maça bir aksilik olmazsa.
Gençlerbirliği'nin geçmişte bize fazlaca sorun yaşatması nedeniyle bu çekinceler diye düşünüyorum. Gerçi genel olarak Ankara deplasmanları hep sıkıntı oldu bize. @TR.CaPTaiN'in de dediği gibi futboldan ziyade sonuç önemli. Özellikle de geride kalan deplasmanlarda.
SAİT71
02.Mart.2011, 21:13
Manisa maçında da soğuk bir hava olursa uyuşuk bir maç olabilir o nedenle zorlanırız muhabbeti yapmıştık... İşte aynı o maça benzer bir maç... Ankaranın ayazı olursa akşam (zaten Ankara deplasmanları hep tatsız zevksiz geçer) maçta zorlanabiliriz... Ama takım kazanmayı biliyor... Ben puan kaybı yaşayacağımızı zannetmiyorum...
CeNTeR_TR
02.Mart.2011, 21:13
Güzel deplasman.Zor maç umarım 3 puan bizim olur.
Bu arada Alex'in en çok gol attığı takım'ın Gençlerbirliği olması beni daha bir rahatlatıyor bu maç öncesi =)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Mart.2011, 00:03
Fenerbahçe zorda olsa kazanacaktır bence. Fakat ankette Gençlerbirliğine oy verdim bian içimden öyle geçti :)
sui generis
03.Mart.2011, 00:29
inşallah rahatlıkla bu maçı da geçeriz...
ReaList
03.Mart.2011, 00:35
Gençlerbirliğinin son haftalarda kazandığı puanlar bir nebze olsun tehlike hattından uzaklaştırdı onları onun için biraz rahat çıkacaklar eğer erken golü bulursak maç kopar aksi halde... yazık olur
anil luque
03.Mart.2011, 00:45
Ermin Zec oynarsa Fenerbahçe defansının başını ağrıtabilir. Umarım oynar. Gençlerbirliği'nin puan ya da puanlar alabileceğini düşünüyorum ama ibre Fener'den yana..
Universal
03.Mart.2011, 01:23
Lider olarak çıkacağımız ilk maç kazanıp güvenimizi tazelemeliyiz. Deplasman fobisini tamamen yeneceğimiz maç. :)
BaGa TaRKaN
03.Mart.2011, 01:24
Biletler Çok Pahalı Yahu En Son 2 Sene Öncesinde Gittim Büyüklerin Maçına.
di canio
03.Mart.2011, 12:12
Hem ligde hem kupada arka arkaya Ankaragücü ile oynadık. Hem bilet fiyatları hem de kişisel nedenler biraraya gelince ikisine de gidemedim. Bu sezon Ankara'ya da son gelişi Fenerbahçe'nin. Gerçi sadece Ankara'ya gelince izleme gibi bir zorunluluğum yok. İstanbul'a da gidiyorum. Ama ayağımıza kadar gelince de kaçırmamak gerek.
Bu bilet fiyatlarına da bir çözüm getirilsin artık. Kulüp yönetimlerine de kızamıyorum fiyat politikasında. Daha fazla kazanmayı herkes ister. Federasyon ya da Kulüpler Birliği'nin el atması gerek.
last breath
03.Mart.2011, 20:27
Kalan maçlarmız arasında zorlu 1-2 deplasmandan biri'de bu Ankara deplasmanı.Gerçekten zor bir maç olucak ama şampiyonluk inancıyla oynarsak zorlanmayız.
izmer96
04.Mart.2011, 09:33
Fenerbahce'nin zorlanmadan erken bir golle bu maci rahat gecicegini dusunuyorum , yine bir Alex resitali izleyebiliriz
TR.CaPTaiN
04.Mart.2011, 17:53
Sol kasığında yırtık tespit edilen Gökhan bu maçta oynayamayacakmış.
Edit: Yırtık 2. derecedenmiş. Yani derbiye yetişmesi bile meçhul durumdaymış.
titates1
04.Mart.2011, 18:26
Sol kasığında yırtık tespit edilen Gökhan bu maçta oynayamayacakmış.
Edit: Yırtık 2. derecedenmiş. Yani derbiye yetişmesi bile meçhul durumdaymış.
iyi olmadı bu umarım iyileşir , formunu korur.Okan Alkan kesinlikle görev yapmalı onun yerine , gençlerimize güvenmeliyiz.
BleedingMoon
04.Mart.2011, 19:04
gökhan ne kadar çok sakatlanıyor yahu. sakatlığı tam olarak iyileşmeden oynatıldığından sanırım.
barahir
04.Mart.2011, 19:17
gökhan ne kadar çok sakatlanıyor yahu. sakatlığı tam olarak iyileşmeden oynatıldığından sanırım.
Aynen ondan dolayı oluyor.. Diyorum oynatmayın belirli maçlarda diye..
Umarım Aykut Kocaman oraya Bekiri koymaz Okan'ı oynatır böyle maçlarda ekstra adamların atağa katılması önemli çünkü defans yapıcaklar belli bir şey Bekir'i GS maçında kullanabiliriz Ali Turan Kadar kötü oynamıyor sağ bekte.
di canio
04.Mart.2011, 22:02
Kasımpaşa maçında kadroda görünce düşünmüştüm zaten Gökhan'ın daha ciddi sakatlık yaşayabileceğini. Bekir'e güveniyorum ben. Asıl bölgesi olmamasına rağmen çok da kötü oynamıyor. Pozisyon hatası falan yapması da normal. Küstürmemek adına oynatılabilir sanırım kalan maçlarda sanırım. Ama keşke Okan oynasa.
Pazar günü erkek voleybol takımı da Ziraat Bankası ile oynayacakmış Ankara'da. Bir aksilik olmazsa o maça da gitmek istiyorum. Güzel tesadüf oldu iki maçın aynı haftaya denk gelmesi.
yaman76hakanFB
05.Mart.2011, 00:09
Pazar günü erkek voleybol takımı da Ziraat Bankası ile oynayacakmış Ankara'da. Bir aksilik olmazsa o maça da gitmek istiyorum. Güzel tesadüf oldu iki maçın aynı haftaya denk gelmesi.
Osman, özellikle Ziraat maçı çok mühim. Aman ihmal etme. Geçen yıl hatırlayacaksın, şampiyonluğu Ankara'da Ziraat'ın elinden söke söke alıp gelmiştik. Bu sene malesef takımda işler çok kötü gitti. Ligde şu an 6. sıradayız ama playoff dönemi herşey başka olacak. Ziraat şu an ligin lideri. Mesaj vermek açısından da çok mühim bir maç.İnşAllah Ankara'dan çifte zaferle döneriz. Coşkoviç'te sakatlığının ardından bu maçla sahalara dönecekmiş. Takımı yalnız bırakmayın kardeşim. Korkunç İvan'a hürmetler. :)
di canio
05.Mart.2011, 00:39
Osman, özellikle Ziraat maçı çok mühim. Aman ihmal etme. Geçen yıl hatırlayacaksın, şampiyonluğu Ankara'da Ziraat'ın elinden söke söke alıp gelmiştik. Bu sene malesef takımda işler çok kötü gitti. Ligde şu an 6. sıradayız ama playoff dönemi herşey başka olacak. Ziraat şu an ligin lideri. Mesaj vermek açısından da çok mühim bir maç.İnşAllah Ankara'dan çifte zaferle döneriz. Coşkoviç'te sakatlığının ardından bu maçla sahalara dönecekmiş. Takımı yalnız bırakmayın kardeşim. Korkunç İvan'a hürmetler. :)
Büyük ihtimalle salonda olacağım Hakan Abi. Geçen sezon yaptıklarıyla, branşların içinde en fazla takdiri hakeden takımdı bence Erkek voleybolcularımız. Umarım kötü giden bu sezonu bu maçla toparlayacaklar. Muhakkak tribünde taraftarımız olacaktır. Ben de +1 :)
yaman76hakanFB
05.Mart.2011, 00:44
Neyse, o zaman maç sonu salondan izlenimlerini abinin de admini olduğu foruma yazarsın, bizde oradan okuruz. Bu sezon İstanbul B.Ş.Belediyesi'ni 3-1 yendiğimizde de onlar liderdi. Onlara "bizi de hesaba katın" mesajını net bir dille vermiştik. Aynısını ligin yeni liderine de göstermek gerek. Ayrıca Erkek Voleybol takımımızın Ankara ve İzmir'de gördüğü destek her zaman İstanbul'da gördüğü destekten fazla oluyor. Şubeyi Ankara'ya mı taşısak ne? :)
TR.CaPTaiN
05.Mart.2011, 12:17
Sezonun ilk yarısında deplasman maçlarından puan çıkartmakta zorlanan Fenerbahçe son dönemde deplasman maçlarında da başarılı sonuçlar alıyor.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında, son 10 yılın en kötü deplasman performansını sergileyen teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, artık deplasmanda da kazanıyor. Ligde Gençlerbirliği ile 7 Mart Pazartesi günü Ankara deplasmanında karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, ligde rakip sahadaki son 3 maçından da galip ayrılmayı başardı.
Ligin ilk yarısında kendi sahasında yaptığı 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik alarak ligde en iyi iç saha performansını sergileyen takım olan Fenerbahçe, deplasmanda son 10 yılın en kötü performansını göstererek, 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi almıştı.
İkinci yarıya Antalya deplasmanında Medical Park Antalyaspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle başlayan Fenerbahçe, 20. haftada Manisa deplasmanında Manisaspor'u 3-1, 22. haftada da deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş'ı 4-2 yenmeyi başardı. Sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği deplasmanından da galibiyetle ayrılırsa, teknik direktör Kocaman yönetiminden ilk kez üst üste 4 deplasman galibiyeti almış olacak.
-İLK YARIDA İLK 3 DEPLASMANDA 3 PUAN ALMIŞTI-
Fenerbahçe, ligin ilk yarısında ilk 3 deplasman maçında sadece 3 puan alabildi. Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak çıktığı ligdeki ilk deplasman maçında Trabzonspor'a 3-2 yenilen sarı-lacivertliler, 2. deplasman maçında ise Kayserispor'a 2-0 yenildi. Sarı-lacivertliler, ligin 6. haftasında Kasımpaşa'yı 6-2 yenerken, Kocaman sarı-lacivertli takımın başında ilk deplasman galibiyetini elde etti. Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında ise 3 deplasman maçından 9 puan çıkardı.
Sporx
TR.CaPTaiN
06.Mart.2011, 00:39
Fenerbahçe'ye ayrılan kapalı biletlerinin hemen hemen tamamı satılmış. Kale arkası için de az bilet kalmış. Muhtemelen yarın tamamen biter. Ankara'daki Fenerbahçeliler takıma çok fazla hasret kaldığından Fenerbahçe'nin Ankara'daki maçlarında tribün güzel oluyor. 19 Mayıs stadından mutlu ayrıldığımı pek hatırlamıyorum ama bu sefer şeytanın bacağını inşallah kırarız.
ForsakeN
06.Mart.2011, 01:01
Umarım Aykut hoca Gökhan'ın yerine Okan'ı oynatır. Bekir orada oynadığı zaman 3.lig topçusundan farkı kalmıyor resmen
CeNTeR_TR
06.Mart.2011, 01:03
Alex 20 maçta 12 gol atmış Gençlere.Umarım bu haftada atar veya attırır :)
SAİT71
06.Mart.2011, 01:12
Kesinlikle o sağ bekin adamı bu maçta Okan'dır... Bekir orda oynayınca bodoslama adamı yıkıyor, geride kalıyor... Çok net oyuna sonradan girdiği maçlarda hep faul yapıyor oralardan... Okan'a şans vermesi lazım Kocaman Aykut'un...
TR.CaPTaiN
06.Mart.2011, 19:28
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında, 7 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, hazırlıklarını tamamlayarak Ankara yolculuğuna başladı. Kafilemiz, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Ankara’ya hareket edecek. Takımımızın 19 kişilik Gençlerbirliği kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:
Volkan Demirel, Mert Gönok, Serkan Kırıntılı, İlhan Eker, Joseph Yobo, Diego Lugano, Bekir İrtegün, Andre Santos, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Alex de Souza, Gökay İravul, Uğur Boral, Daniel Güiza, Mamadou Niang, Issiar Dia, Özer Hurmacı.
Öte yandan Gökhan Gönül tedavisini sürdürmek amacıyla takımla birlikte Ankara’ya gidiyor.
Fenerbahce.org
Okan maalesef kadroda yok. Bekir iyi niyetli, alternatif stoper olarak iyi bir oyuncu ama sağ bekte hiç çekilmiyor. Mehmet'in de yerinin değişeceğini sağ kanatta Özer'in oynayacağını varsayarsak; birbirleriyle muhtemelen ilk defa ikili olacak Bekir-Özer sağ kanadı hiç çalışmayacak gibi bir tahmin yapabiliriz.
Semih'in de sakatlığı varmış. Uzun bir aradan sonra Güiza kadroda.
Edit: Stoch da kadroda yok. Bu kadar eksikle inşallah bir kayıp yaşanmaz.
BleedingMoon
06.Mart.2011, 19:29
bekir mi? :(
furkan58
06.Mart.2011, 19:47
Stoch'un Ne Problemı Var Ki . Gerçi Kaç Maçtır 11 ' e Girdiği de Yok ..
titates1
06.Mart.2011, 22:21
Trabzonun kazanması , gökhanın ve selçuğun sakatlıkları bu maçı bizim için zor bir ha getiriyor , son maçlardaki oyunumuzu sürdürüp kazanmamız gerek.
CeNTeR_TR
06.Mart.2011, 22:23
Stoch'un Ne Problemı Var Ki . Gerçi Kaç Maçtır 11 ' e Girdiği de Yok ..
Rıdvan Dilmen'in demesine göre
Fizik gücü yetersiz olduğu için sürekli ekstre idman yaptırılıyormuş.Seneye hazırlanıyormuş.
furkan58
06.Mart.2011, 22:24
Rıdvan Dilmen'in demesine göre
Fizik gücü yetersiz olduğu için sürekli ekstre idman yaptırılıyormuş.Seneye hazırlanıyormuş.
İnş. Sezon Sonu Gönderilmez ve Seneye Beklenildiği Performansı Verir
kalemci
06.Mart.2011, 22:31
stoch'un yetenekler tartışılmaz tabikde ama şöyle düşünüyorum geçen sene twente şampiyon oldu stoch 'un payı büyüktü opsiyon hakkı twentedeydi chelsea 5milyon euro istedi twente teklif bile yapmadı Fener ile Cimbom kapıştı transferde şuan topuz kiralık olsa Fener sene sonunda bonservisini almaya uğraşır ardından chelsea yedeklerinde bi ton gereksiz genç dururken bence onlardan faydalı olan stoch'u niye gönderdi bence dia stochtan daha faydalı ve daha çabuk uyum sağladı.
ForsakeN
06.Mart.2011, 22:33
Bu maçtan hiç umudum yok nedense. Puan kaybı bekliyorum ben .
yaman76hakanFB
06.Mart.2011, 23:22
Liderliğin tadını aldık bir kere. Kazanmak lazım. :)
CeNTeR_TR
06.Mart.2011, 23:24
Trabzon maçının stresini yaşamaz umarım oyuncularımız.
Zor deplasman fakat nedense Alex'in o Gençlerbirliğine karşı olan inanılmaz performansı bu maçın zorluğunu unutturuyor bana.
yaman76hakanFB
06.Mart.2011, 23:27
Daha Trabzon maçının stresi için çok erken. Kocaman bir 10 hafta olacak sonrasında. Ama yıllardır Ankara'da takıma bir haller oluyor. Bu maçı geçersek sonrası çorap söküğü gibi gelir.
ReaList
06.Mart.2011, 23:38
Stoch ve Okan yok, Güiza sonunda Kadroya girdi :D
İnanın kadroda olsa Selçuk,Maldonado,Josico,Deniz Barış vs vs bunlarda kadroda yer alırdı.
Çünkü Daum'un lanet düşünce yapısı Aykut'u sarmış durumda.
Düşme potasındaki bütün takımların yenilmiş olması Gençlerbirliği için hem rahatlık hem de avantajdır, Maça 1-0 geride başlayan bu geceki Trabzon galibiyetinden sonra Stresli olacak Fenerbahçe'dir.
Şans yanımızda olsun ne diyelim.
Takımımız gerekeni yapacaktır.Erken gol bulursak daha rahat olur.
KaPaLı
07.Mart.2011, 00:01
Abi ne adamlarsınız ya. Hemen Aykut Kocaman'a sallayanlar olmuş. Okan ve Berk şu anda U-19 Milli takım kadrosunda oldukları için kadroda değiller. Gökay İravul'da var kadroda ama büyük ihtimalle o maçtan sonra katılacak Milli takım kadrosuna.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=274&ftxtID=11971
Since-1907
07.Mart.2011, 00:37
Zor maç açıkcası maç öncesi kadroda bir soru işareti var acaba sağa Özeri alıp Mehmet mi ortaya geçecek yoksa Dia'nın yerinde Özer oynayıp Cristian mı oynayacak.Bu maç için önemli bir nokta.Bana 2.si daha mantıklı geliyor gibi çünkü sağda Bekir'in zaaflarını Mehmet Topuz kapatabilir fakat Özer oynarsa ve Gençlerbirliği sol kanadı iyi kullanırsa etkili olabilirler.
Ne olursa olsun bu maçı kazanalım Pazartesi maçlarından korkum bir yana birde Ankara deplasmanlarındaki şansızlığımız.Umarım kazasız belasız atlatırız maçı.
CeNTeR_TR
07.Mart.2011, 00:43
Stoch ve Okan yok, Güiza sonunda Kadroya girdi :D
İnanın kadroda olsa Selçuk,Maldonado,Josico,Deniz Barış vs vs bunlarda kadroda yer alırdı.
Çünkü Daum'un lanet düşünce yapısı Aykut'u sarmış durumda.
Düşme potasındaki bütün takımların yenilmiş olması Gençlerbirliği için hem rahatlık hem de avantajdır, Maça 1-0 geride başlayan bu geceki Trabzon galibiyetinden sonra Stresli olacak Fenerbahçe'dir.
Şans yanımızda olsun ne diyelim.
Geçende yanılmıyorsam Aykut hoca ile Daum arasında bir kıyaslama konuşmasında uzun uzuna konuşmuştuk.
Bak bugünde ön yargılısın olayla ilgili :)
Abi ne adamlarsınız ya. Hemen Aykut Kocaman'a sallayanlar olmuş. Okan ve Berk şu anda U-19 Milli takım kadrosunda oldukları için kadroda değiller. Gökay İravul'da var kadroda ama büyük ihtimalle o maçtan sonra katılacak Milli takım kadrosuna.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=274&ftxtID=11971
BaGa TaRKaN
07.Mart.2011, 00:47
Hala Selçuğu Beğenmiyonuz Ayıptır Yahu Adam Daha Ne Yapsın Bir Ağzıyla Kuş Tutmadığı Kaldı.
Gerçek Fenerbahçelilerden Biri Selçuk. Adam Kaptan Bile Olsa Vallahi Yeridir:)
BleedingMoon
07.Mart.2011, 01:20
mağlubiyet serimiz başlamaz umarım.
sarianet
07.Mart.2011, 01:29
daum olsaydı kesin mehmet topuzu oynatırdı gökanın yerinde :D
defanstan çok atak futbolcularımızın formu belirleyecek bu maçı fırsatlar değerlendirilirse öen de geçersek farkı da bulursak üç puanı alırız yoksa zor :D
ReaList
07.Mart.2011, 01:37
Bak bugünde ön yargılısın olayla ilgili :)
Ben milli takımda olduğu için alınmadığı sanmıyorum neden mi ?
Onu da geçen hafta maç sonunda ki sözleriyle Aykut Kocaman söylesin
Aykut Kocaman, genç Okan’ın 18 kişilik kadroda yer almamasıyla ilgili soruya ise İkinci yarıdaki maçlar artık telafi sınırının kalmadığı maçlar. Yüksek tecrübeli oyunculara ihtiyaç duyuluyor” yanıtını verdi.
Fenerbahçe forumlarında takip ettim Stoch da şeyden alınmıyomuş fizik yetersizliği çok eksikmiş yükleme yapılıyormuş seneye yetiştirilmeye çalışıyormuş aynen böyle yazıyor
hey allahım şans yanımızda olsun ne diyelim :D
SAİT71
07.Mart.2011, 02:53
Nedense bu seneki Ankara deplasmanımızdan çok umutluyum... İçimde tarif edemeyeceğim bir pozitif enerji var bu maçla ilgili :)
KaPaLı
07.Mart.2011, 03:20
Ankara'da büyük ihtimalle kar bekleniyormuş. Hava -4 derece civarında diyolar.
sui generis
07.Mart.2011, 10:07
futbolcular stres altında olacaklar. ama bence zorlansak da kazanırız. dia nın oynaması gerektigini düşünüyorum. topuz sağ beke çekip dia yı sağ açık niang ı sol acık semihi de forvet yapabilir..
TR.CaPTaiN
07.Mart.2011, 10:12
Yaklaşık 10 gündür güzel bir hava vardı Ankara'da. Şansımıza dünden yağmur başladı ve bugün kar şekline dönüştü. Şuan yağan şekliyle zemin kar olmaz gibi ama şiddetini arttırırsa zemin hırpalanır.
yaman76hakanFB
07.Mart.2011, 11:56
futbolcular stres altında olacaklar. ama bence zorlansak da kazanırız. dia nın oynaması gerektigini düşünüyorum. topuz sağ beke çekip dia yı sağ açık niang ı sol acık semihi de forvet yapabilir..
Semih'te oynamayacakmış. Sakatlık... Diğer yandan: Niang'ı en etkili olduğu bölgeden, gol yollarından uzaklaştırmak çok yanlış... Rakip defansın yapmak istediği şeyi biz yapmış oluyoruz.
barahir
07.Mart.2011, 12:20
Kesin yenilcez de bari fark yemesek..
The.Crow
07.Mart.2011, 14:11
Bir de kar olabilir hatta olucak gibi. İşimiz iyice zorlaştı.
di canio
07.Mart.2011, 14:24
Şu an çok yavaş ve az bir kar yağışı var. En azından benim bulunduğum bölgede. Günün geri kalanında böyle yağarsa sıkıntı yaratmaz ama artarsa şiddeti ve akşam havanın daha da soğuyacağını düşünürsek sıkıntı olabilir.
RasAnt
07.Mart.2011, 14:33
Yeneriz yeneriz pozitif enerji yaratıp takımımıza gönderelim :)
BleedingMoon
07.Mart.2011, 14:47
bence olumsuz konuşup totem yapalım :D
Sheriff
07.Mart.2011, 15:19
Mehmet Topuz bugün sağ bek oynayabilir. Hava şartları çok iyi olmasada sahada hem fizik hem teknik açıdan üstün tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum. Kazanmamız şart olan bir maç.
ForsakeN
07.Mart.2011, 15:21
Mehmet sağbek, Gökay on libero , Özer sağ açık en ideali.
Chinatown
07.Mart.2011, 15:22
bazı arkadaşlar bence gereksiz karamsarlık içinde, Fenerbahçe kazanır bana kalırsa bu maçı.
Revolution
07.Mart.2011, 18:27
Gençlerbirliği'den sürpriz bekliyorum.
GodfatheR
07.Mart.2011, 18:33
Çok zorlanacağımızı düşünüyorum. ciddi eksiklerimiz var. Sağ taraf hiç çalışmayacak zaten bugün. Alex ağırlığını koyarsa kazanırız ama önce rakip kadar mücadele etmemiz gerek. Benim görüşüm beraberlik umarım yanılırım.
Fearless Coward
07.Mart.2011, 18:47
Gerek yok böyle karamsarlıklara Fenerbahçe çok rahat 3 puanı alacaktır oradan.
Suicider
07.Mart.2011, 20:19
emre ve topuz ortada bekir sağ bek
kalemci
07.Mart.2011, 20:24
valla burası buz gibi 3 gün önce hava günlük güneşlikti t-shirt mont geziyorduk bugün kazaklar kabanlar geri çıktı dün sabaha karşıda iyi bi kar başladı öğlene kadar devam etti bazı yerlerde fenerin tek sıkıntısı bu olabilir bende rahat kazanır diye düşünüyorum.
ForsakeN
07.Mart.2011, 20:25
GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Burak
Aykut
Mehmet
Cem
Serkan
Azofeifa
Oktay
Hurşut
Mununga
FENERBAHÇE
Volkan
Bekir
Lugano
Yobo
Santos
Özer
Mehmet Topuz
Emre
Dia
Alex
Niang
kalemci
07.Mart.2011, 20:26
GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Burak
Aykut
Mehmet
Cem
Serkan
Azofeifa
Oktay
Hurşut
Mununga
FENERBAHÇE
Volkan
Bekir
Lugano
Yobo
Santos
Özer
Mehmet Topuz
Emre
Dia
Alex
Niang
pektemek sakat mı bilen var mı ?
BaGa TaRKaN
07.Mart.2011, 20:27
Fenerin 11'i Güzel Kadro Maç En Az 3 Farkla Bitecek:)
KaPaLı
07.Mart.2011, 20:34
Gençlerbirliği 4 stoper ve 3 forvetle sahada. İlginç olacak.
pektemek sakat mı bilen var mı ?
Yeni yeni dönüyor bu maçtada son 30 dk oyuna girecektir.Ligin ilk yarısını kaçırmıştı.Döneli 1 ay oldu-olmadı.
yaman76hakanFB
07.Mart.2011, 20:40
Sağ bek Bekir olunca Gökhan'ın rakip savunmanın dengesini bozan bindirmelerinden mahrum kalacağız. Çünkü Mehmet Topuz'da göbekte olunca sağ kanat ofans anlamında tümden bitmiş demektir. Özer'den birşey umut edilir mi? Çıksın ve bizi utandırsın?
Gençlerbirliği yerinde olsam bütün savunma kurgusunu Fenerbahçe'nin solunu kapatmak üzerine kurardım.
ForsakeN
07.Mart.2011, 20:43
Sağ bek Bekir olunca Gökhan'ın rakip savunmanın dengesini bozan bindirmelerinden mahrum kalacağız. Çünkü Mehmet Topuz'da göbekte olunca sağ kanat ofans anlamında tümden bitmiş demektir. Özer'den birşey umut edilir mi? Çıksın ve bizi utandırsın?
Gençlerbirliği yerinde olsam bütün savunma kurgusunu Fenerbahçe'nin solunu kapatmak üzerine kurardım.
Dia bir şekilde geçer orayı. Öyle ya da böyle pozisyon buluruz. Önemli olan gol yememek
kalemci
07.Mart.2011, 20:43
Yeni yeni dönüyor bu maçtada son 30 dk oyuna girecektir.Ligin ilk yarısını kaçırmıştı.Döneli 1 ay oldu-olmadı.
teşekkürler bilgi için.
Varonil
07.Mart.2011, 20:48
Sağda Bekir-Özer 2'lisi korkutuyor beni.Erken bir gol bulup maçı koparalım diyorum.Yoksa 65-70'lere beraberlikle girersek sıkıntılı olur.
BaGa TaRKaN
07.Mart.2011, 20:55
Bekir'den Korkmanız Bence Yersiz Bekir'in Yeteneği Sağda Oynamaya Müsait Her Takımın Güvenebileceği Bir İsim:)
Özer'de ise Bişey Diyemeceğim:D
Fearless Coward
07.Mart.2011, 21:17
Lugano'nun golüyle 1-0 önde Fenerbahçe...
lugano nasıl avladı yaaa :D
kalemci
07.Mart.2011, 21:22
arkadaslar maçı izlemiyorum daha doğrusu içeri gitmeye üşeniyorum :D gol ofsaytmıydı bi arkadasım öyle mesaj attıda şimdi .
The.Crow
07.Mart.2011, 21:23
Guiza nasıl seviniyor. Kendini takım içinde görmeye ve göstermeye çalışıyo.. Ya da fark olursa oyuna girerim diye bir umudu var :)
Penaltı Niang yerde kaldı , Alex gol için geliyor yine Gençlerbirliğine karşı
Ve gol 2-0
Clayman
07.Mart.2011, 21:25
Bu penaltı fakat bizim Kazım'a yapılan hareket penaltı değil. Bir gariplik var...
The.Crow
07.Mart.2011, 21:25
Hobaaaa 2-0 oldu bile tamamdır bu iş :)
kalemci
07.Mart.2011, 21:26
tebrikler ne diyelim.
2-1 oldu rahat maç izlemek haram bize :D
The.Crow
07.Mart.2011, 21:27
Hayda 1-2 oldu. Bu Orhan bu sene acaip oynuyo ha seneye gider büyüklere.
Fearless Coward
07.Mart.2011, 21:27
Bilsem bu kadar gol olacağını 4-6 oynardım :D
The.Crow
07.Mart.2011, 21:29
Bilsem bu kadar gol olacağını 4-6 oynardım :D
Ben direk 2 oynadım handikapı oynicaktım ama vazgeçtim şimdi direk 2 için terlicez :)
M.Scofield
07.Mart.2011, 21:44
zaten bu yıl fenerbahçe penaltı kullanma rekoru kırıyor
zaten bu yıl fenerbahçe penaltı kullanma rekoru kırıyor
Nasıl rekor?Fenerbahçe kendi içerisinde mi ? O zaman 3 penaltı yeter zaten.
Lig tarihinde en çok kullanılan penaltı mı ? öyleyse rekor kime aitti?
Hepsini toparlayacak olursak ne şimdi bu ?
2-2 oldu bu arada.
Şu skordan maçı vermek yazık...
kalemci
07.Mart.2011, 21:48
fm oyuncum gol attı hurşut :D
Klasik ilk yarının sonlarına doğru oyundan düşmemiz devam ediyor yine golleri yedik ilk yarının sonunda.
Fearless Coward
07.Mart.2011, 21:50
Hurşut'un gol atacağı belliydi zaten çok hareketliydi bugün :D
titates1
07.Mart.2011, 21:53
Gol ofsayt ve penaltı penaltı değil niang kendini atmasa penaltı olucakmış ama değil yani o pozisyonun bir açıklaması var mı bilmiyorum bu iki gole kadar da sahada tek kale oynayan taraf olduğumuz gerçeği var , ardından gelen gençlerbirliğinin iki golü çok temiz.
M.Scofield
07.Mart.2011, 21:54
Nasıl rekor?Fenerbahçe kendi içerisinde mi ? O zaman 3 penaltı yeter zaten.
Lig tarihinde en çok kullanılan penaltı mı ? öyleyse rekor kime aitti?
Hepsini toparlayacak olursak ne şimdi bu ?
şimdiden bu yıl 5 penaltı attınız ligde şu an çok penaltı atan takımsınız onu diyorum
şimdiden bu yıl 5 penaltı attınız ligde şu an çok penaltı atan takımsınız onu diyorum
Bu senenin rekorunu kırmışız yani.Sadece biri şaibeli penaltıyla :D
Legendary
07.Mart.2011, 21:58
Fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklüktür.Galip gelse Türkiye'nin yarısı sevinir , mağlup olsa yine Türkiye'nin yarısı sevinir.
GodfatheR
07.Mart.2011, 22:00
Neyse maça dönelim. 2. golü yiyyceğimiz çok belliydi. Bu golü 2. yarının başında yesek çok daha kötü olurdu. Şimdi devre arasında gerekli konuşmalar hamleler yapılır 2. yarı çok daha iyi bir F.Bahçe izleriz. Alex biraz kıpırdanmalı ama.
C h A o S
07.Mart.2011, 22:03
Alex varken Fenerbahçe'nin sırtı yere gelmez.İkinci yarı çıkar atar 1 tane daha.Maçı izlemiyorum ancak heralde tempolu bir maç oluyor.Buda Fenerbahçe'nin işine gelir.
izmer96
07.Mart.2011, 22:04
bur Hursut ile Orhan'in Galatasaray'a gelmesini isterim , bu kadar sacma sapan transfer yapicaklarina bu ikisini getirebilirlerdi
tarafsiz bir izleyen olarak cok keyifli bir mac oluyor , Fenerbahce'nin ikinci yari toparlanip maci alicagini dusunuyorum ama one gecince skoru koruyamama rahatsizligi hala devam ediyor , umarim en azindan ilk yarisi kadar zevkli olur ikinci yarisida
Night_Mare17
07.Mart.2011, 22:10
O değilde maçta kar baya artmış :)
Fearless Coward
07.Mart.2011, 22:14
Bu arada az önceki pozisyon penaltı gibi geldi sanki bana.
Suicider
07.Mart.2011, 22:18
Saha bembeyaz olmuş bişey gözükmüyor :)
Fearless Coward
07.Mart.2011, 22:19
Hurşut'a çok ağır darbeler var şu sıralar...
Legendary
07.Mart.2011, 22:19
Kırmızı top yok mu yahu ? Topu zar zor görüyorum. :n:
titates1
07.Mart.2011, 22:25
Goooool Mamadou Niaang !!!!
Niang attı 3-2 buradan vermemek lazım artık.
RaSenGan
07.Mart.2011, 22:26
Beyler maça dönelim.Maç ile ilgili yorum yapacaksak yapalım.Millete laf atıp tahrik edeceksek onun yeri burası değil.Burası taraftar forumu değil.
The.Crow
Asist her zamanki gibi KrALEX'ten gol ise NİANGGGGGGGGGGGGGG. 2-3 Bu arada kırmızı top yok mu yahu gözüm mahvoldu.Ekranı karartıp izliyorum.
titates1
ep;1940898']Kırmızı top yok mu yahu ? Topu zar zor görüyorum. :n:
Haber saldım isteğin yerine getirildi kardeşim :p
Legendary
07.Mart.2011, 22:27
Kaptan çıktı sahneye.KrAlex adeta süper kahraman gibi.Oyunda yokmuş gibi gözüküyor.Gözler hep onu arıyor.O da gerektiği zaman çıkıyor , işini yapıyor ve evine dönüyor.Tabi her süper kahramanın bir kıyafeti olmak zorunda.İşte onun kıyafeti de Fenerbahçe forması. :)
goosfraba
burdan verirsek yazık olur cidden. fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor...
The.Crow
Oh be turuncu top geliyor nihayet ekranın rengini açayım bari :)
Legendary
Haber saldım isteğin yerine getirildi kardeşim :p
Allah senden razı olsun. :n:
titates1
07.Mart.2011, 22:31
Goooool Andre Santos - Emre A.ş
Andre Santos, 4-2.Çok güzel bir gol.
Legendary
Kar olduk yağıyoruz.Andre Santosssss!!!
The.Crow
Santossssssssss... Sivas maçı geldi aklıma gol ona benzedi. 2-4
The.Crow
07.Mart.2011, 22:32
Guiza girsin artık :)) Guiza Guizaaaa
Artık yavaş tempoda aktif dinlenmemi ne diyorlarsa ondan yapalım maçın sonuna diri girelim yoksa yine gol yeriz gibime geliyor.
The.Crow
07.Mart.2011, 22:36
Ben bu Aykut'tan şüpheleniyorum arkadaş. Devre arası NTVSpor'u açtım Rıdvan'a sordular ikinci yarı ne yapmalı Aykut hoca diye. Rıdvan ben olsam Dia'yı alır Baroni'yi oyuna sokar Topuz'u kanada öekerim dedi.Orta saha dirençli olur dedi. Aynısını yaptı Aykut. Sanırım TV'li cep telefonu falan var devre arası açtı izledi :)
Suicider
07.Mart.2011, 22:41
Fener dağıtmış yav helal olsun :)
Andre Santos bilerek bir sarı kart gördü iyi oldu GS maçında oynatabileceğiz Konya maçında caner oynasada çok bir şey kaybediceğimiz sanmıyoruz.
Zekirdek
07.Mart.2011, 22:46
Güiza giriyor. Güiza Güiza.
titates1
Guiza Giriyor , Guizaa Guizaaa
The.Crow
Aha Guiza giriyor :) Sonunda be..
Efsane dönüyor beyler Güiza giricek oyuna.
Yalnız Güiza Volkana dua etsin Zec'in topunun çıkarmasaydı skor 3-4 olsaydı almazdı oyuna hoca :D
Legendary
07.Mart.2011, 22:48
Ve beklenen adam sahalara döner.
Daniel Güiza. :0:
Legendary
07.Mart.2011, 22:49
Beni yak , kendini yak , Mamadou Niang. :n:
Yalnız Kral'a (Güiza'ya) ne olmuş öyle ya zayıflamış, bitkin bir hali. Yazık ! :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mart.2011, 22:54
Güiza'da girdiyse tamamdır :p Tebrikler Fenerbahçe... Çok önemli bir deplasmandan daha 3 puanla döndüler.
Legendary
07.Mart.2011, 22:56
Lugano da haftaya yok.
The.Crow
07.Mart.2011, 22:57
ep;1940964']Lugano da haftaya yok.
Galatasary maçına hazırlık bilerek gördü sarıyı. 2 fark var niye zaman geçirsin boşuna :)
Legendary
07.Mart.2011, 22:59
Galatasary maçına hazırlık bilerek gördü sarıyı. 2 fark var niye zaman geçirsin boşuna :)
Ya Konya gelir bize patlarsa ? :0:
The.Crow
07.Mart.2011, 23:02
ep;1940972']Ya Konya gelir bize patlarsa ? :0:
O zaman yapcak bi şi yok .. Aref'in dediği gibi KADER :)
Bu arada hocanın hakkını vermek lazım.Cristian değişikliği maça çok olumlu yansıdı.
Varonil
07.Mart.2011, 23:12
Lugano'nun golünden sonra kulübede Güiza'nın sevinci Fenerbahçe'nin çıkışı ve gelecek şampiyonluğunun resmidir.Artık inancım cok daha fazla.Gecen sene bize şampiyonluğu kaybettiren maçları bu sene hiç bırakmıyoruz.
barahir
07.Mart.2011, 23:13
Kesin yenilcez de bari fark yemesek..
Tahminim tutmadı ama olsun ;)
KaPaLı
07.Mart.2011, 23:25
Adam maçı özetlemiş maç başlamadan. Büyüksün Hakan abi.
A.FaruK
07.Mart.2011, 23:28
Fener gol gol gol Şampiyonluk geliyor.
GeNç KaRTaL
07.Mart.2011, 23:38
Konuyla alakasız silinen mesajlara gereken uyarılar verildi.Kural dışı bir mesaj yazıldığını düşünüyorsanız,sadece yetkililere bildirmekle yetinin.Cevap vermeniz durumunda siz de kural dışı mesaj yazan kadar mesul sayılabilirsiniz.Ayrıca futbol forumunda üyeleri sıkmama gibi bir anlayışa sahibiz; ancak şampiyonluk yarışının kızışmaya başladığı şu dönemde disiplini sağlamak adına zaman zaman bu politikamızdan ödün verebiliriz.Mesajlarınızı yazarken bunu göz önünde bulundurarak yazmanızı rica ediyorum.Lütfen futbol forumunda,güzel bir şekilde futbol tartışalım.
Neron_FB
07.Mart.2011, 23:43
muhteşem bir maç oldu. 2-2den sonra sarf ettiğimiz mücadele de muhteşemdi.. Bana kalırsa kader anı cristianın oyuna girip ölü orta sahayı toparlaması oldu... Tebrikler Fenerbahçem !! Zirveye çook yakışıyorsun :)
ForsakeN
07.Mart.2011, 23:50
Aykut hoca 60'ta Dia'yı çıkarıp Baroni'yi oyuna alarak maçı çevirdi. Maç çok iyiydi. Zevk aldım izlerken
yaman76hakanFB
08.Mart.2011, 00:11
Bence çok saçma bir maç oldu. Fenerbahçe adına iyi olan tek şey maçın ikinci devresi o zeminde dahi fiziken diri kalabilmekti. Ligin ilk yarısında maçların 2. devrelerinde lif lif dökülen ve fiziken yetmeyen Fenerbahçe bu defa tam tersine o kötü saha şartlarına rağmen ayakta kalan taraftı. Diğer yandan fiziki gücün paralelinde zihinsel dirençte artmış. Eski Fenerbahçe olsa 2-0'dan 2-2'ye gelen bir maçta darmadağın olur, o maçı çevirmek bir yana, 1 puanı dahi kurtaramazdı.
Maçın kırılma anı Niang'ın attığı goldü. O anda düşündüm: "Her büyük takım, böyle kritik bir maçta, böyle kritik bir dakikada en az bir tane pozisyon bulur. Attı atar, atamadı maç gider. Şu anda Niang yerine Guiza oynuyor olsaydı halimiz n'olurdu?" Malesef geçen yıl en kritik maçların kırılma dakikalarında kaçan net pozisyonlar aklıma geldi ve burnumun direkleri sızladı. Büyük takım golcüsü girdi mi atacak arkadaş; başka çaresi yok.
Guiza'nın oyuna girmesiyle ilgili düşüncelerimi yazıp kimsenin ağzının tadını kaçırmıyayım. Fakat taraftarın dakikalarca "Guiza" diye bağırması eğer ciddi ve içlerinden gelen bir davranışsa hayretle karşılarım. Yok eğer adamcağızla (futbolcumuzla demeyeceğim ve demem de) dalga geçiyorlarsa, onu da ayıplarım. Islık çalınması dahi bu şekilde alay etmekten daha uygundur. Ama cidden ve içlerinden gelerek böyle yapmışlarsa, yaz aylarında kendisini kulüpten kovdurmak için elinden geleni yapan, İspanyol basınına olur olmaz demeçler veren, bugüne gelene kadar takımın muhtemelen lig maçlarını bile izlemeyen bir adama böyle ilgi göstermek, şu gün itibariyle 54 puanı toplayanların emeğine saygısızlıktır.
İlk gol ofsayttı deniyor. Bana Gençlerbirliği oyuncusunun kafasından sekmiş gibi geldi. En kötü ihtimal ikisinin kafasına aynı anda dokunmuş. Ama yanılıyor olabilirim. Çünkü maç içinde tekrar görüntüsü çok ayrıntılı değildi. Penaltı pozisyonu ise, penaltıdan ziyade endirek serbest vuruş olarak cezalandırılacak bir pozisyon kanımca. Çok tehlikeli gelmiş ve orada bir temas olsa Niang sakatlanabilirdi. Kendisini kurtarmak için atlamış.
2-0 öne geçmek bizi bozdu ve oyundan düşürdü. Çünkü 2-0 öne geçmeyi hakedecek bir oyun oynamıyorduk. Eğer 2-0 öne geçmesek 25-45 arası o silik futbolu da oynamaz ve o 2 golü de o şekilde yemezdik. Futbolun cilvesi...
Skor dışında futbol adına doyurucu bir maç değildi. Bunda saha ve hava şartlarınında etkisi olabilir ama gerçek bu. 0-0'lık bir maç kadar tatsızdı.
İstanbul dışında oynayacağımız maçların en zorunu atlattık. Sanırım birde Karabük deplasmanımız var ama bence bu maç daha zordu. Bundan sonra herşey daha kolay olacaktır. Bakalım nefesimiz nereye kadar yetecek?
TR.CaPTaiN
08.Mart.2011, 00:23
Maçı televizyondan izledikten sonra yorum yapmak daha rahat oluyor. Özellikle kale arkasından izleyince maçla ilgili söyleyebilecek pek birşey olmuyor.
Maçtan önce arkadaşlarla konuşurken erken bir gol bulsak baya rahatlarız diye yorumlar yapıyorduk. Çünkü Gençlerbirliği deplasmanının bize ters geldiği açıktı. Nitekim erkenden 2 gol bulup öne geçtik ama ilginç bir şekilde 2 gol yiyerek devreye beraberlikle girdik. Devre arasında artan kar yağışından dolayı zeminin iyice karla kaplanması açıkçası benim maçı kazanma adına umutlarımı da azaltmıştı. Bana sanki ikinci yarı Gençlerbirliği'nden bir oyuncu alakasız bir şut çekecek ve yerden sekecek golü yiyeceğiz 3-2 falan kaybedeceğiz gibi geliyordu. Çok şükür böyle birşey olmadı ve Niang'ın golüyle öne geçip, Santos'un golüyle rahatladık.
Takip edebildiğim kadarıyla bizde Özer baya istekliydi. Alex'in 3. goldeki asisti çok güzeldi. Santos'un bindirmeleri çok faydalı oldu. Bekir'den sağ bek olmayacağını tekrar gördük. Yobo'nun soğukkanlılığına hayran olmamak mümkün değil. Lugano'nun bilerek gördüğü sarı kart çok mantıklıydı. Çünkü İstanbul'daki Konya maçından sonra Galatasaray, Bursa, Gaziantep, Eskişehir gibi zor bir viraja gireceğiz. Bu saydığım 4 maçtan birinde Lugano'dan mahrum kalmaktansa Konya maçında oynamaması daha iyi.
Sanırım hakem ciddi hatalar yapmış. Özgür Yankaya'nın kötü bir hakem olduğunu maçtan önce de söylemiştik. İlk golümüzde ofsayt var gibi, penaltı pozisyonunda da Niang abartmış. Lugano'nun iptal edilen golünde Bekir'in faulü yok, orda da bizim gole yazık olmuş. Orhan'ın eline çarpan top penaltı değil, çarpma. Ligtv'nin sitesinden bakabildiğim kadarıyla hakem meselesi de böyle.
Çok zor deplasmandan önemli bir 3 puanla ayrıldık. Takımımıza tebrikler.
Bol gollü Fenerbahçe maçlarından.Tebrikler iki takıma da.
TR.CaPTaiN
08.Mart.2011, 00:37
Markus Merk: Gol ofsayt, penaltı doğru.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=88573
yaman76hakanFB
08.Mart.2011, 00:50
Pozisyon o kadar hızlı gelişti ki, bana temas yok gibi geldi. Çünkü Sedar çok dengesiz geliyordu, Niang can havliyle kendini kurtarmaya çalıştı. Serdar'ın krampon çivileri bir yerine batabilirdi. Ama en ufak bir temas olduysa penaltı zaten.
di canio
08.Mart.2011, 01:25
Gençlerbirliği gibi bir deplasmanda 2-0 öne geçtikten sonra 2-2'yi görmek büyük bir acemilikti takım adına. Kırılma noktalarıdır bunlar maçlarda. Oradan üçüncü golü de yiyebilirdik devre olmasa. Takımımızın daha dikkatli davranması lazım. Özellikle Alex ve Emre'ye büyük görev düşüyor bu konuda. İkinci yarıda zemin karla kaplanınca bir an korkmadım desem yalan olur. Ama Ocak'ta yapılan yüklemelerin faydası çıktı ortaya maçın ikinci yarısında. Tribünler de çok güzeldi. Tribünlerin etkisi ne kadardır bu galibiyette bilemeyeceğim ama 'Bir taraftar takıma maç kazandırır !!' diye bağırıp, bağırtıp maçı kazanmak güzel. Bizim taraftarımızdaki Güiza hayranlığına ise şaşırmamak elde değil. Bu adamdan nasıl bir beklentimiz var hala anlayamıyorum.
SAİT71
08.Mart.2011, 03:19
Öncelikle takımımızı tebrik ediyorum... Önemli bir 3 puan aldık...
Maça gelirsek tartışılan ilk gol kesinlikle ofsayt... Hakem nasıl bir değerlendirme yaptı bilmiyorum ama ofsaytı vermesi lazımdı kesinlikle... Tahminimce ofsaytta olan Yobo'ya topun rakip oyuncudan geldiği kanısıyla devam ettirdi yoksa görülmeyecek cinsten bir ofsayt değil... Niang'ın pozisyonu kesinlikle penaltı... Oyuncu topu kurtardı kalecinin teması var... Ve o temas o hızdaki bir oyuncuyu yere serecek kadar etkili... Bu karar doğruydu bana göre...
Teknik anlamda ise;
Maça organize pozisyonlara girmeden golleri bularak başlamak bir avantaj olmadı bize... Yani attığımız 3. goldeki, 4. goldeki gibi bir çalışma yoktu ilk gollerde... Şans golleri de diyebiliriz bunlara... Çok bir emek yoktu... Nitekim haydan gelen huya gider misali maç bir anda 2-2'ye döndü... Savunma anlamında çok eksik kaldı takımımız... G.Birliği çok iyi organize oluyor hızlı ayağa paslarla bir anda kaleye gidebiliyor... Poziyonlara girdiler, direklerden döndü ilk yarıda gollerimizi bulduktan sonra G.Birliği kontrolü ele aldı... İkinci yarıda özellikle Dia'nın çıkıp göbeğe Baroni'nin girmesiyle aradaki fark gün gibi ortaya çıktı... Oyunu tamamiyle ele geçirdik. Rakip ilk yarıda harcamış olduğu eforla oyundan düştü... Bu dakikadan sonra sanki bir değnek değmişte takımı değiştirmiş gibi organize olabildik... Gerisi zaten çorap söküğü gibi geldi... Güzel bir maç oldu... Lugano ve Santos'un kart görmelerini 1 hafta dinlenme ve G.Saray maçına daha zinde çıkmaları anlamında olumlu buldum... Konyaspor maçında bu as iki oyuncumuzu dinlendirebiliriz... Bunun dışında Aykut hocanın oyuna müdahaleleri konusunda ilk geldiğinden daha akıllıca ve direk hamleler yaptığını düşünüyorum... Bu konuda da tebrik etmek gerekli...
Bireysel olarak oyuncu değerlendirmelerimide yazmak istiyorum... Fazla uzunca oldu ama bugün takımı değerlendiresim var :D
Volkan: Çok kritik müdahaleler yaptı... Son haftalarada bakınca bu maçta da kilit bir pozisyona imza atmadan geçmem dercesine yine önemli birkaç pozisyonu engelledi... Benim kare asımda kesinlikle vardı bugün...
Bekir: Maç öncesi düşündüğüm gibi sırıtmadı... Hücumda da etkili oldu... Biraz savunmayı boşladı ama yinede ben bu maçta beğendim Bekir'i...
Lugano: Yine olması gereken yerdeydi... Golü atarak kilit rol oynadı... Kare Asımda Volkan la birlikte yerini aldı... Kesinlikle takımımızın favori oyuncularından birisi...
Yobo: Savunma anlamında beğendim... Yalnız her maçta biraz fazla özgüveni var... Ceza sahası dış taraflarında çok oynuyor topla. Bu huyundan vazgeçmeli... Disiplini elden bırakmamalı. Onun dışında defans için kilit bir adam...
Santos: Bugün çok etkiliydi... Dia'nın kendisine yardımı olmaması dolayısı ile savunmada hataları oldu ama hücumsal anlamda takımımızın artılarından birisi... Türkiye Liginde Orhan Şam veya G.G yada Santos gibi gol atan bekleriniz varsa her zaman çok avantajlısınız demektir. Özellikle takımımızda Antalya maçında G.G bu maçta Santos gibi bekler ipten alıyorsa kadromuzun kalitesini bireysel performanslarının ne kadar iyi olduğunu göstermekte...
Dia: Oyunda kaldığı sürede çok etkili olamadı... Savunma anlamında zaten çok katkısı olan bir adam değildi... Bu koşullar altında takımımıza zararı dokunuyordu. Oyunun kontrolünü almak için gerekli gücün bir kademe altında olmamızın sebebiydi. Çıkarak takıma en iyi katkıyı verdi... Çünkü bu maç onun stiline uygun ortamları taşımadı... Bence çıkması en hayırlısıydı...
(Baroni:) Oyuna girdikten sonra maçın akışı değişti... Orta saha kontrolünü elimize aldık... Çok söyleyecek birşey yok belki ama maçı kazanmamızda büyük etkenlerden birisiydi...
M.Topuz & Emre: Bu ikiliden Emre ortada iyi iş yaptı. Bastı top aldı... İleride top kayıpları yapmadı mı yaptı ama yinede maçı getirenlerden birisiydi... Emreyi beğendim... Bunun dışında Topuz ise 2 şekilde oynadı... Ortada çok göze batmadı ama Dianın çıkmasıyla mevkisi değişince etkili oldu... Etkili olduğu kısmı çok beğendim... Birde şöyle ceza sahası dışında boşta kalan ve dönmekte olan bir topu kaleye astığını görürsem çok sevineceğim :D
Özer: Özer kesinlikle iyiydi... Oyunu tutmamızda büyük rolü olan adamlardan biri... Kanatta savunma anlamında da set oluşturabilen birisi... Bunuda beğendim...
Alex: Yorumsuz...
Niang: G.Saray maçında sakatlanana kadarki performansı beni daha çok etkiliyordu açıkçası... Son bir iki maçtır eski ivmesine dönüşü seziyorum... Ama yinede oyunda ilk geldiğindeki gibi hızlı atik bir Niangı göremiyorum... Gol atıyor fakat ben oyunda daha da etkili bir Niang görmek istiyorum...
Veee maçtaki en büyük paya sahip olan adam Caner Erkin gerçekten oyuna girmesiyle birlikte hatasız kusursuz oynadı... 3-4 dakikalık periyotta tek bir hatası olmaz mı bir oyuncunun, Caner'in yoktu işte :D Ayrıca Güiza'yı çok hırslı buldum... Oda az daha gol pozisyonuna girip topu havaya dikecekti :D
Çok uzun bir yazı oldu ama şunlarıda ekleyip bitirmek istiyorum:
Doğru veya yanlış son bir kaç maçta gördüğüm kusurlarımız,
Takımda bir oyuncu top alınca 1 den fazla kendini boşa çıkarma çabası içinde olan bir oyuncu yok... Herkes çok durgun... Mesela Alex bile o kadar koşuyor çabalıyor bir şekilde topu alıyor... Attırdığı golde bunu gördük... Çok boş kaldı ama onu boş bırakan adam kadar Alex'in boşa çıkma yahut kendini unutturma yeteneğinide unutmamak lazım...
İkincisi oyuncular özellikle defans bloğumuzla ön liberomuzun mevkisi arasındaki kısımda gereksiz yere top tutuyorlar ve çalım deniyorlar... Bu mevkide bir adam bassa hemen en geriye oynuyorlar...
Çok uzun tuttum kusura bakmayın okuma zahmeti çekip yılan arkadaşlara da teşekkürler...
sui generis
08.Mart.2011, 10:51
şampiyon olması gereken takımın yapması gerekenleri yaptık. herşeyden önemlisi bu takım çok istekli. şu 8 maçlık seride biz pas yapmayı öğrendik. Rakiplerimize Allah kolaylık versin :D bizi durdurana aşk olsun:D
exit61
08.Mart.2011, 11:26
Maç için yorum yapın diyosunuz bu maçın neresine yorum yapıcaz acaba onu çok merak ediyorum, yorumluk tek şey var.
2 tane havadan gol ve gelen 3 puan.
Universal
08.Mart.2011, 11:41
Bu maçta sonra tek bir şey söylerim Şampiyonluk Geliyor, 18/18 de yapacağız. Adım gibi eminim.
SAİT71
08.Mart.2011, 13:56
Maraton'da 12'de 12 rekorumuzu tekrar kırabileceğimiz tartışıldı... Ama bence 12'de 12 bile çok zor... Bu tür beklentilere girmek her zaman takım üzerinde baskı oluşturur ve olası bir başarısızlıkta hayal kırıklığı yaratır... Bence bizim takımın en büyük avantajı maçları kademe kademe değerlendirip ona göre performansını arttırmasıydı... Şuanki düşünülen şey Konyaspor ve G.Saray maçlarıdır sanırım...
ReaList
08.Mart.2011, 14:18
Hakem maçı katletti Fenerbahçe beleş goller attı diyenlere...
Evet hakemle maçı aldık beleşte goller attık bundan sonra da hakemi de alacaz maçı da alacaz !
Neden mi ufak bir örnek ;
Fenerbahçe maçı öncesi-sonrası bol bol hakeme federasyona sallayıp Fenerbahçe ve Federasyonu işbirlikçi ilan eden Beşiktaş yönetimi Trabzonspor maçında bariz gollerinin verilmemesine, haksız yere verilen ve verilmeyen kartlara maruz kalmasına rağmen maç sonunda EE canım hakemlerde insan diyebiliyorsa bunu takiben Trabzon başkanı Zaten herkes bizim şampiyon olmamızı istiyor bizi destekliyor derse
Değil 4 de 3 değil 10 da 9 olsa da rakibimiz
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs023.snc3/11039_180376063187_145169093187_2855668_5124538_n. jpg
yaman76hakanFB
08.Mart.2011, 14:32
Trabzonspor için oynadık!
G.Birliği’nin gurbetçi oyuncuları Serkan Çalık, Aykut ve Hurşut, F.Bahçe karşısında Bordo-Mavili takım için de oynadıklarını belirterek “2-0’dan 2-2’yi bulduk ama arzuladığımız galibiyeti alamadık” dediler.
08/03/11 10:12
http://im.htspor.com/2011/03/08/608262_detay.jpg?1299583624
Ankara 19 MayIs StadI’nda Fenerbahçe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.htspor.com%2Fe tiket%2Ffenerbah%E7e)’yi ağırlayan Gençlerbirliği (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.htspor.com%2Fe tiket%2Fgen%E7lerbirli%F0i)’nde gurbetçi oyuncular takımlarından çok Trabzonspor’a mücadele etti.
Hafta içinde F.Bahçe karşısında Trabzonspor için oynayacaklarını söyleyen Serkan Çalık, Aykut ve Hurşit, dünkü maçta görevlerini eksiksiz yaptı.
Star'ın haberine göre, Hurşut, 2-2’lik beraberliği getiren harika golü atarken büyük sevinç yaşadı. Karşılaşma sonrası attığı golün kendisi için anlamlı olduğunu belirten Hollanda doğumlu Hurşit, “Trabzonspor’un şampiyon olmasını daha çok istiyoruz. Sahada da elimden geleni yaptım” dedi.
Aslen Trabzonlu olan Almanya doğumlu Serkan ise, “Takımımız kadar, Trabzonspor için de oynadık ve sahada en iyisini verdik, ama kazanamadık” dedi.
http://www.htspor.com/trabzonspor/haber/608262-trabzonspor-icin-oynadik
Rehavi
08.Mart.2011, 15:26
@balde_mir_07
Ah be güzel kardeşim bu nasıl bir farkındalıktır :D
Çok mu zordu, Aziz Yıldırım ın, kendi futbolcularını pozitif yönde motive edebildiği yerde, Demirören in oyuncularını negatif yönde motive etmesi... Ya da Schuster in zaten alt üst olan takımı daha dirençsiz oyuna sürmesi... Keşke maçı izleseydin, belki fikir sahibi olup sonra yorum yapardın...
Trabzonspor
08.Mart.2011, 15:34
Trabzonspor için oynadık!
G.Birliği’nin gurbetçi oyuncuları Serkan Çalık, Aykut ve Hurşut, F.Bahçe karşısında Bordo-Mavili takım için de oynadıklarını belirterek “2-0’dan 2-2’yi bulduk ama arzuladığımız galibiyeti alamadık” dediler.
08/03/11 10:12
http://im.htspor.com/2011/03/08/608262_detay.jpg?1299583624
Ankara 19 MayIs StadI’nda Fenerbahçe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.htspor.com%2Fe tiket%2Ffenerbah%E7e)’yi ağırlayan Gençlerbirliği (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.htspor.com%2Fe tiket%2Fgen%E7lerbirli%F0i)’nde gurbetçi oyuncular takımlarından çok Trabzonspor’a mücadele etti.
Hafta içinde F.Bahçe karşısında Trabzonspor için oynayacaklarını söyleyen Serkan Çalık, Aykut ve Hurşit, dünkü maçta görevlerini eksiksiz yaptı.
Star'ın haberine göre, Hurşut, 2-2’lik beraberliği getiren harika golü atarken büyük sevinç yaşadı. Karşılaşma sonrası attığı golün kendisi için anlamlı olduğunu belirten Hollanda doğumlu Hurşit, “Trabzonspor’un şampiyon olmasını daha çok istiyoruz. Sahada da elimden geleni yaptım” dedi.
Aslen Trabzonlu olan Almanya doğumlu Serkan ise, “Takımımız kadar, Trabzonspor için de oynadık ve sahada en iyisini verdik, ama kazanamadık” dedi.
http://www.htspor.com/trabzonspor/haber/608262-trabzonspor-icin-oynadik (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.htspor.com%2Ft rabzonspor%2Fhaber%2F608262-trabzonspor-icin-oynadik)
Sallama haberinde bu kadarı adam çıkacakta Trabzon için oynadık diyecek sizde bunu burada paylaşıyorsunuz.
di canio
08.Mart.2011, 17:28
Sallama haberinde bu kadarı adam çıkacakta Trabzon için oynadık diyecek sizde bunu burada paylaşıyorsunuz.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yaptığı 'herkes Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyor' açıklamasıyla aynı paralelde değil mi yukarıdaki haber? Birçok Trabzonspor taraftarı da Başkan'la aynı fikri payalaşıyor bazı platformlarda gördüğüm kadarıyla. Bu haber sallama diyorsanız Trabzonspor Başkanı'na ve bu fikri paylaşan Trabzonspor ya da diğer Fenerbahçe rakibi taraftarlara da bir 'sallamayın ya' çekiverin.
SAİT71
08.Mart.2011, 17:50
Tamam F.Bahçe'nin olmasını istemiyorsunuzda başka takım için oynadığını niye açıklıyorsun?
Trabzonspor
08.Mart.2011, 17:52
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yaptığı 'herkes Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyor' açıklamasıyla aynı paralelde değil mi yukarıdaki haber? Birçok Trabzonspor taraftarı da Başkan'la aynı fikri payalaşıyor bazı platformlarda gördüğüm kadarıyla. Bu haber sallama diyorsanız Trabzonspor Başkanı'na ve bu fikri paylaşan Trabzonspor ya da diğer Fenerbahçe rakibi taraftarlara da bir 'sallamayın ya' çekiverin.
Arkadaşım geçen yılda Bursa'yı detekliyordu.Taraftarların istemesi ayrı mesele ama ben hatırlamıyorum geçen yıl herhangi bir gs,bjk,ts vs takımın futbolcusu çıksında desin ki'Biz Bursaspor için oynadık! diye.Bu haber saalama haberdir .He gerçekten söylediyse bu lafları bıraksın gitsin.
SAİT71
08.Mart.2011, 17:57
Sallama haber diyeceğim de, habertürk ciddi bir gazete sanmıyorum bu kadar uçuk bir haber yayınlayacaklarını ama...
di canio
08.Mart.2011, 17:59
Nasıl da çıktı 2 sezonda ortaya bütün istekler, arzular, temenniler, sevgiler, destekler. Her sene Fenerbahçe'nin rakibi kimse o destekleniyor değil mi? Aslında çok hoşuma gidiyor bu durum. Seneye kiminle çekişirsek Fenerbahçeliler dışındakiler o takımı destekleyecekler.
Son olarak 'Biz tek, siz hepiniz'.. Boşuna bağırmıyoruz..
TR.CaPTaiN
08.Mart.2011, 18:37
Haftalardır Fenerbahçe lehine ciddi bir hakem hatası olmamasına rağmen sanki Fenerbahçe lehine hata yapılıyormuşçasına kara propaganda yapan güçler, şimdi ilk fırsatta Fenerbahçe'yi hakemlerle kazanıyor pozisyonuna sokmak istemekte. Ama yemezler. Yüreği yeten bir basın mensubu, televizyon programı, kişi/kişiler varsa sene başından beri yarış içinde olan tüm takımların lehine ve aleyhine yapılan hataları çıkarsın, sonra görelim şu meşhur hakemler kime çalışmış.
30 yıldır Türkiye kupası alamayan, 9 kezle bu kupayı finalde en çok kaybetme ünvanına sahip olan, ligde eşine çok az rastlanır şekilde 2 kez son maçla şampiyonluğu kaçıran kulübe ligin kaderine etki eden güç deniliyor. Şaka desen değil, ciddiye alayım desen alınmıyor; ilginç bir durum. Bu ligin kaderine etki edebilecek kadar güçlü bir kulüp her ne hikmetse bu tip başarısızlıklar yaşıyor. Bu güç nasıl oluyorsa bu maçlara hiç etki edemiyor. Fenerbahçe liderken bu lig şaibeli diyenler Fenerbahçe ligi kaybedince çok temiz lig oldu diyorlar. Futbolcular, kulüpler çıkıyor Fenerbahçe'ye karşı X takım için oynadık diyebiliyor. Arkadaş senin görevin X takım için oynayıp X takımı şampiyon mu yapmak ? Yoksa kendi görevini yerine getirip kendi kulübüne mi fayda sağlamak ? Sen X takımdan mı maaş alıyorsun ? X diyorum, çünkü sadece bu sezon değil son senelerde hep aynı nane.
Fenerbahçe yönetiminin de bu çirkin açıklamalar, iftiralar karşılığında sergilediği aciz tutum beni aşırı rahatsız etmekte. Yemişim kulüpler birliğini, sorun Fenerbahçe taraftarına; %90'ı Aziz Yıldırım'ın bu birlikten istifa etmesini hatta toplantılarına bile katılmamasını istiyor. Aziz Yıldırım sana mı düştü Türk futbolu için çalışmak ? Sen Fenerbahçe'yle ilgilen, senin görevin Fenerbahçe başkanlığı. Teknik olarak mümkün müdür bilmiyorum ama öncelikle Aziz Yıldırım bu birlikten tamamen ayrılmalı ve sonraki yayın ihalesinde Fenerbahçe'yi yayın ihalesi havuzundan çıkarmalı.
yaman76hakanFB
08.Mart.2011, 18:48
Fenerbahçe yönetiminin de bu çirkin açıklamalar, iftiralar karşılığında sergilediği aciz tutum beni aşırı rahatsız etmekte. Yemişim kulüpler birliğini, sorun Fenerbahçe taraftarına; %90'ı Aziz Yıldırım'ın bu birlikten istifa etmesini hatta toplantılarına bile katılmamasını istiyor. Aziz Yıldırım sana mı düştü Türk futbolu için çalışmak ? Sen Fenerbahçe'yle ilgilen, senin görevin Fenerbahçe başkanlığı. Teknik olarak mümkün müdür bilmiyorum ama öncelikle Aziz Yıldırım bu birlikten tamamen ayrılmalı ve sonraki yayın ihalesinde Fenerbahçe'yi yayın ihalesi havuzundan çıkarmalı.
Şu dakika Kulüpler Birliği midir, her neyse; o yerin başkanlığından istifa eder ve karşı taaruza geçerdim. Baskın basanındır.
Şampiyonluğun kaybedilmesini beklemekten, "sonra hesap sorarım" demeçleri dinlemekten bıktık. Elindekileri kaybet ve sonra ağlayıp sızla; hatta bağır çağır... Kıs kıs gülüyorlar. Bana hesabı sorulan bir tek şey gösterin? Fenerbahçe kulübü malesef tarihinde hiç bu kadar aciz ve sahipsiz kalmadı. İşte en son Taurasi hadisesinde olanlar... Dün orada "Şaban oğlu Şaban" videosunu paylaştım. Bir zihniyeti, bir yönetim anlayışını daha iyi gösterecek başka bir örnek olamaz. Koskoca Fenerbahçe daha CNNTürk'ün haber müdürüne hesap soramadı. Üstümüzde oynanan her oyunda çaresiz kalan, basın toplantıları ve resmi site bildirileri dışında birşey yapamayan bir yönetim. Her daim yapanın yaptığı yanına kâr kalıyor.
Ne yapılacaksa şu dakika... Aman lideriz diye yine üç maymun oynanır alttan alınırsa bunun arkası gelmez. Ya Herrü Ya Merrü!
yaman76hakanFB
08.Mart.2011, 19:28
Şaban oğlu Şaban düşmanı tam kalbinden vuracak bir plan peşindedir:
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...n-vuracak-plan (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Falkislarlayasiyoru m.com%2Ficerik%2F46185%2Fsabanoglu-saban---dusmani-kalbinden-vuracak-plan)
Rehavi
08.Mart.2011, 20:23
ben hiçbi yerde mesajlarımı arattır beşiktaşın maçı sattığını iddia etmedim öyle bi yorumumu bul eyvallah diyeceğim
kırmızı kart olayına gelince + penaltı beşiktaşın golü verilseydi siz ne kadar toparlayacaktınız orası soru işareti sivok kırmızı kart görecek hareketi yapacak mıydı o soru işareti
benim alıntıda demek istediğim beşiktaşın yaptığı ikiyüzlü politika umarım anlamışsındır :)
Açıklama açıklama dedin al sana açıklama... Saçma sapan saldırıyor Beşiktaş yönetimi hakeme...
di canio
08.Mart.2011, 20:39
Kim ne açıklama yapmış ,kim ağlamış, kim sızlamış zerre umrumda değil. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor alınlarının akıyla, tertemiz şampiyon olurken; nedense Türk futbolunun altına dinamit döşeyen Aziz Yıldırım'ın 13 senelik başkanlığında her sezon Fenerbahçe hakemler ve federasyon tarafından kollanmasına, rakip takımları ve kalecileri satın almasına (bunu iddia edenler o kadar iğrençsiniz ki, dilerim sizin zihniyetinizdeki birileri de, siz veya yakınlarınız için aynı iğrençliği sergiler birgün) rağmen sadece 4 kez şampiyon olacak ve Fenerbahçe 2 kez rezil olma derecesinde travmalarla şampiyonluk kaybedecek. Türkiye Kupası'nı alamamasıyla bu kadar dalga geçilirken, satın alınan hakem, federasyon ve rakiplere rağmen hala kupayı alamamış olacak.
Nasıl bir zihin yapınız var anlayamıyorum. Artık anlamaya çalışmak da istemiyorum sadece gülüyorum. Çok hoşuma gidiyor böyle saçmalayanları görmek.
SAİT71
09.Mart.2011, 02:05
Aziz Yıldırım'ı yayın ihalesi konusunda kafa patlatıp önemli bir rol oynadığı için kınıyorum... Niye çalışıyorsun, al gelinen noktaya bak... İstifasını istiyorlarmış... Sanki Aziz Yıldırımda çok meraklıydı..
Daha önce istifa ettiğinde niye tekrar seçtiniz o halde? Madem bu kadar düzenbazdı bu adam hiç bir işe yaramıyordu da neden karşısına aday çıkıpta seçime girmediniz?
Ayrıca geçen sene attığımız gollere dahi şaibeli dediler... İvesa'nın bırak onu Le Franco'nun yediği golde bile bit yeniği arayanlardan futbol adına da çok birşey beklememek lazım... Bu senede aynı senaryo kurulmuş... Trabzonun olası bir şampiyonluğunda neler olacak çok merak ediyorum...
Nedvedmania
09.Mart.2011, 13:23
Vay arkadaş işe bak. Herkes birbirine girdi. Allah'dan biz 11.yizde kafamız rahat :D