Log in

View Full Version : Ganso: "Tercihim İspanya"

Del Piero_10
05.Mart.2011, 13:01
Santos'un gözde ismi gönlünde yatan ligi açıkladı...

Sergilediği başarılı performansla Avrupa devlerinin radarına giren Santos'un 21 yaşındaki yıldız futbolcusu Paulo Henrique Ganso, La Liga'da oynamayı çok istediğini söyledi.

ESPN Revista'ya konuşan başarılı orta saha oyuncusu, "Avrupa'ya transfer olursam ilk tercihim İspanya olabilir. İngiltere'de oynamak isterim. Orada futbol çok hızlı, hoşuma gidiyor. Tabii İtalya da seçenekler arasında. Ama konuşmak için erken, zaman neler getirir bilinmez." dedi.

Ganso, oyun stilini ise şöyle tanımladı: "Benimsediğim en önemli prensip şudur: İkiden fazla topa dokunmayı istemem. Bunu kendi kendime kural edindim. Topla cambazlık yapan isimlerden değilim. Sadece gerektiği yerde gerekeni yaparım." diye konuştu.

Ganso'nun adı Chelsea, Inter, Manchester United ve Real Madrid ile anılıyor.

Redrum
05.Mart.2011, 13:07
Ganso, oyun stilini ise şöyle tanımladı: "Benimsediğim en önemli prensip şudur: İkiden fazla topa dokunmayı istemem. Bunu kendi kendime kural edindim. Topla cambazlık yapan isimlerden değilim. Sadece gerektiği yerde gerekeni yaparım." diye konuştu.

Prensibi hoşuma gitti.
Türkiye'ye gelse diye hayal kuruyordum ama tabii adamı İspanya'dan aşağısı kesmez.

Aşk-ı Şehir
05.Mart.2011, 13:41
Prensibi hoşuma gitti.
Türkiye'ye gelse diye hayal kuruyordum ama tabii adamı İspanya'dan aşağısı kesmez.

Şu anda İspanya'dan yukarısı var mı yahu? :)

Redrum
05.Mart.2011, 14:33
Belki EPL (:

Zekirdek
05.Mart.2011, 15:46

Tartışmasız EPL. Bence İspanya liginin Türkiye kadar bile çekiciliği yok. EPL'de herkes çatır futbol oynuyor İspanya ise La Liga değil Rela-Lona ligi. 2 takım arasında geçiyor herşey. Eğer Barça veya Real'e gitmez ise çabuk sıkılır ve yeteneğini boşa harcar.