View Full Version : Trabzon Kasımpaşa Maçını Nerede Oynayacak ?
CeNTeR_TR
05.Mart.2011, 17:53
Kayseri Maçındaki olaylardan sonra yazılanalr umarım doğru olmaz ..
http://www.trabzondanbak.com/haberler-14314-Trabzonspor_Macini_Nerede_Oynayacak.html
'' Hakem Yunus Yıldırım'ın tribünden atılan bozuk parayla başından yaralanmasına neden olan olaylı Kayseri maçının cezası kesildi: 1 maç saha kapatma. Fırtına'nın Kasımpaşa maçını Samsun'da oynaması bekleniyor. ''
http://www.haberts.com/1158-trabzon-nerede-oynayacak.html
Trabzonspor’un Kayserispor maçında çıkan olaylar nedeniyle sahasının 1 maç kapatılması ve Kasımpaşa maçını tarafsız sahada oynaması kararından sonra maçın nerede oynanacağı yönünde tartışma başladı. Bu yönde Federasyon önümüzdeki günlerde kararını bildireceği belirtilirken, Trabzonspor’un da önerisini dikkate alacağı öğrenildi. Bordo-Mavililer’in gelecek haftaki Kasımpaşa maçını Samsun, Ankara ve İzmir’den birinde oynamayı düşündüğü belirtildi. Bu illerde bir sonraki hafta G.Birliği maçı olması nedeniyle Ankara’nın öne çıktığı, İzmir’de maçın oynanmasının sonraki ihtimal olarak düşünüldüğü belirtilirken, Samsunspor taraftarlarının Trabzon’a yönelik bu sezonki anlaşılmaz tavırları nedeniyle Samsun’da maçı oynanmasına fazla sıcak bakılmadığı belirtildi.
Federasyonun aklını başına toplayıp böyle bir hataya düşmemesi lazım.
Bordo61Mavi
05.Mart.2011, 18:14
Futbol sohbet alanini kullansak bu konular icin. Yoksa oralara kimse ugramicak :)
Urfada oyniyalim maci
Chinatown
05.Mart.2011, 18:15
Ben Diyarbakır'da oynanmasını isterim. Ayrıca samsunda oynanması neden hata olacakki? samsun bu ülkenin şehri değilmi? gayet oynanabilir.
CeNTeR_TR
05.Mart.2011, 18:15
Oraya zaten kimse uğramıyor diye buraya açtım aslında konuyu :)
Oradada kısa bir vurgulama yaptım gerçi konuyla ilgili.
CeNTeR_TR
05.Mart.2011, 18:16
Ben Diyarbakır'da oynanmasını isterim. Ayrıca samsunda oynanması neden hata olacakki? samsun bu ülkenin şehri değilmi? gayet oynanabilir.
Eğer Samsun'da oynanırsa çok tatsız olaylar yaşanacak.Ve bunun engellenmesinin mümkünatı yok.
Chinatown
05.Mart.2011, 18:23
Maç Trabzonspor-Kasımpaşa, süper lig maçı, biz de keyfimizden oynamayacağız deplasmanda, misafir geleceğiz, ağırlama problemi Samsunundur bizi ilgilendirmez, zaten çok az takım az şehirde dostane karşılanır, biz topumuzu oynar çıkarız.
CeNTeR_TR
05.Mart.2011, 18:28
Sen olaya öyle bakabilirsin ama buradaki insanların hiçbiri öyle bakmıyor.Ağırlama olmayacağı gibi gelen taraftarda takımını destekleyip gitmek için buraya gelmeyecekdir.Burada ki durum çok farklı maalesef diğer şehirlerdeki durumlara göre.
Her neyse uzatmanın pek bir manası yok.Şuanda şehir de beklenen tek bir durum var o da West Ham - Millwall gibi bu maçın burada oynanması.Buraya verilirse olacaklar aşikar.Federasyon böyle bir hata yaparsa baya çalkalanır koltukları.
Chinatown
05.Mart.2011, 18:43
bak imzanda ne demişsin, 11 hafta kaldı. Samsun ile Trabzon hiç maç yapmayacaklarmı? onlarıda mı başka yerlere alacaklar? Bende yüzde 60 ı fenerbahçeli bir şehirde Trabzonsporun maç yapmasını istemem. 89 ve 94 deki maçlardan sonra oynansın istemem. ama orada oynanacak denirse (ki bu bizim için özenle alınmış bir karardır) yapacak birşey yok.
ben bir Ankaralı olarak Ankarada oynanmasını isterim ve benim duyumlarıma göre maçın oynanma ihtimali en yüksek yer de Ankara.
CeNTeR_TR
05.Mart.2011, 18:53
Bir araştırma kurumunda mı görevlisiniz ? Yüzde 60'ı Fenerbahçeli yazmışsınız ama ben yanlış okudum heralde yada bir yüzde salladınız ya tutarsa diye :) Evet seneye bu iki takım arasında maç oynanacak ama daha ilk maçtan sonra alınacak bir karar olacak o da seneler önce Beşiktaş ile Bursa arasında taraftar gitme yasağı gibi bir yasak olacak hatta gibi değil Samsunspor taraftarı Trabzon'a Trabzonspor taraftarı Samsun'a gidemez kararı alınacak.
İşte bende karar alınmaz veya alınamaz demiyorum.Bu olay'ı yakından bilen milletvekilleri , başkanlar , yöneticiler varken böyle bir hataya düşülmesi hiç de iyi olmaz.Tam da takımımız süper lig'e doğru yol almışken.
GeNç KaRTaL
05.Mart.2011, 18:57
Samsunsporluların Trabzonsporlulular ile husumetinin sebebi nedir?
CeNTeR_TR
05.Mart.2011, 19:02
Samsunsporluların Trabzonsporlulular ile husumetinin sebebi nedir?
Ligden düşmeden başlar Şemsi.Ama asıl olay Samsunspor - Trabzonspor değil ; Samsun Trabzon şehirleri arasındadır.
Olay şu ki ;
Samsun Karadeniz'de ki tek Büyükşehir Belediyesi yani Büyük Şehir olmasına rağmen Trabzon'un sürekli Karadeniz'de ki diğer şehirleri kendi bünyesindeki gibi hissetmesi ,
Samsun ile Trabzon arasındaki Sanayi'nin kıyaslanması ,
Üniversite arasındaki amansız çekişme ,
Şehirleşme arasındaki amansız çekişme ,
Ve Tekrar futbola dönecek olursak , Rize deplasmanında 55'de Samsun'a Samsunspor'a Rize - Trabzon taraftarlarının birlikte bağırması ..
Ve daha'da önemlisi Bize Her Yer Trabzon ve Burası Her Yer Değil Şehr-i Samsun düşüncelerinin birbirine zıt'a zıt gitmesi ..
Daha çok şey yazılırda fazla alevlenmeye gerek yok :)
Chinatown
05.Mart.2011, 19:14
araştırma görevlisi değilim ama gördüklerimi bildiklerimi değerlendirebilecek düzeydeyim :) seneye milyon ceza verilsin, ama bu zamanda Trabzonspor-Kasımpaşa maçı için samsun sadece bir stad o kadar.
husumete gelince ilk madde dışındakilere katılıyorum, bir de bunların ortaya çıktığı 89 ve 93 sezonundaki maçlar var.
CeNTeR_TR
05.Mart.2011, 19:19
Bende 23 senedir Samsunda bulunuyorum Fenerli sayısı dediğin kadar çok olmasa bile azımsanmayacak sayıda.Fakat şöyle bir durum var.Samsunspor söz konusuysa herkesin üstündeki o sarı lacivert çıkar :) Şimdi bu mesajı okuyan olursa kesin 2 takım muhabbeti yapacakdır o yüzden yapmayın boşverin (::) Herkes kendi işine baksın 2 takım 5 takım konusunda :)
Samsun sadece bir staddır fakat trabzondan gelecek taraftarlar da Samsun için bir nimettir :)
Bence ilk maddeyede katıl zaten bunu bize her yer trabzon diyerek destekliyor trabzonlular kendilerine göre.
Chinatown
05.Mart.2011, 19:40
Ben tek takımı destekleyen topraklardan geliyorum, Trabzonspor forması çıkınca çıplak kalırız. o yüzden birşey diyemeyeceğim.
Trabzonspor ev sahibi sıfatıyla oynayacak o maçta, Samsunlular ancak misafir tribününe gelebilirler. Trabzonlular maça gitmese bile stad boş kalacaktır.
Bize her yer Trabzonun anlamı o değildir. Trabzon küçük şehirdir, ekonomisi küçüktür, bir limanı vardı o da önemini kaybetti. o yüzden Trabzonlu çok göç etmiştir, Almanyaya Güneydoğu anadoludan fazla göç Trabzondan olmuştur. o yüzden Trabzonlu heryerdedir, bunu istermi bilmem.. aynı Sivaslılar gibi.. Hatta bize her yer Trabzon sloganı gurbetteki Trabzonsporlular tarafından ortaya atılmıştır.
yani diğer şehirlerin bünyemizde olmasını hisetmek nedir? amacı nedir? derebeyimiyiz biz? verginiz bize mi gelecek nolacak?
yani Trabzon-Samsun arasındaki husumet tamamen amaçsızdır, iki takımın arasını açan 89 ve 94 deki maçlarda da biri Samsunda biri Trabzonda hakem soyunma odasına kaçmış taraftarlar birbirini yemiştir.
neyse, olmayacak duaya amin diyoruz, daha maçın yeri belli değil, olunca tartışırız.
CeNTeR_TR
05.Mart.2011, 20:19
O zaman istatistik kurumu gibi birşey ortaya atmassan daha iyi olur.Trabzon'da ne kadar Fenerbahçeli varsa Samsun'da da o kadar Fenerbahçeli vardır (::) Benim yukarıdaki vurgulamak istediğim çift takım vurgusuda bundandır.
O maçta Trabzonlular'un bir kısmı stada giremeyecekleri için problem yok.Zaten olacak olan şeyler maç esnasında değil maçtan önce ve sonra olur.
Ankara'da yaşıyor olmanızdan dolayı olaylardan uzak kaldığınızı anlıyorum.Burası Forum yerine msn sohbeti olsaydı o yazdıklarınız ile bize her yer trabzon yazısının açıklamasının aynı olmayacağını da biliyorum o yüzden sıkıntı yok.
trabzon insanının bünyesinde var diğerlerini kafalarına göre hiçe saymak.En basitinden geçen haftalarda yapılan yetenek sizsiniz programının fragmanını izleyin ve görün.
Muhabir soruyor ; Yetenek nedir ? trabzonlu olmak , trabzonlu doğmak.
Neyse Bir Fenerbahçelinin Sarı Kırmızıyı kabul edemeyeceği gibi Bir Galatasaraylınında Sarı Laciverti kabul edemeyeceği mevzular bunlar o yüzden ne sen yorul nede ben yorulayım.
Biz bu sene Süper Lig'e çıkalımda o zaman konuyu aydınlatırım ben tekrardan (::)
Chinatown
05.Mart.2011, 20:28
valla samsunda yüzde 60 fenerli vardır diyince genellememi eleştiriyorsun, istatistik kurumu oluyoruz, ama bir yarışma programında bir tane adamın fikrini de tüm Trabzonluları mal etmekten de, yanlış teorine ispat göstermekten de kaçınmıyorsun, valla ne diyeyim :) neyse doğrusun uzatmanın anlamı yok.
BaGa TaRKaN
06.Mart.2011, 00:36
Samsun'da Oynar İnşallah Çünkü Karadenizin Lokomotif Özelliği 2 Kentte Kim Ne Derse Desin İster Biri Tek Görsün İster Diğerini Sevmesin Ama Dışardan Bakıldığında Karadenizin Lokomotifidir. Trabzonsuz Ne Samsunun Tadı Olur. Ne de Samsunsuz Trabzonun Tadı Olur. Böyle Yasak Koyarak Ceza Vererek Olmaz Üstüne Gidilecek ki 2 Kentimizinde Gözümüzde Ne Kadar Önemli Olduğunu Görelim.
Samsun'da Olursa Maça Büyük İhtimal Gelebilirim Samsun Bize Yakın Sayılır 4 Saatlik Yol:)
Chinatown
06.Mart.2011, 22:38
Trabzonspor'un Kasımpaşa maçı Kocaeli'de.
BaGa TaRKaN
06.Mart.2011, 22:45
Otobüs İstanbula Giderken İsmetpaşanın Önünden Geçiyor Ama Yolculuk Yorucu Yahu:D
Trabzonspor
07.Mart.2011, 01:27
Maça belki gidebilirim.
CeNTeR_TR
07.Mart.2011, 01:38
@ Chinatown ; Ben tek takımı destekleyen topraklardan geliyorum, Trabzonspor forması çıkınca çıplak kalırız. o yüzden birşey diyemeyeceğim ;
Sen geliyorsun ama senin gelmediğin gibi gelen bir sürü Trabzonlu ve Trabzonsporlu da var.Bu kişisel bir görüş ve zevk meselesidir kimse bunu yargılayamazda.
En basitinden Bursa 2.ligdeyken Tüm Bursa Bursasporlu değildi fakat şimdi Tüm Bursa Bursasporlu :) Sivas kafaya oynarken Tüm Şehir Sivassporluydu fakat şimdi yarısı bjk yarısı gs falan filan.
Trabzon'da da biz çok gördük Fenerli , Galatasaraylı , Beşiktaşlı ..
Sizin 2 takım muhabbetindeki tek avantajınız 4.büyük olmanız :)
Bordo61Mavi
07.Mart.2011, 05:02
Kocaeli'de dusman varmi :D Guzel olmus Trabzondan ne kadar uzak olursak okadar 3 puana yakin oluruz
BaGa TaRKaN
07.Mart.2011, 12:26
Kocaeli'de dusman varmi :D Guzel olmus Trabzondan ne kadar uzak olursak okadar 3 puana yakin oluruz
Kocaeli Dosttur Dost, Samsun Gibi Değil:D Sakarya ve Bursa Gibi Hiç Değil:zuhaha
barahir
07.Mart.2011, 12:35
sahası kapanan tüm takımların maçları kocaelide :) bence artık sahada kapama değil de kocaeli'de oynama cezası olsun adı :)
Trabzonspor
07.Mart.2011, 13:28
Baga değil samsun gitmek istediğimde Teksas'a verseler giderim.Kimseden korkmayız.