Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Konyaspor [25. Hafta]

TR.CaPTaiN
09.Mart.2011, 14:21
http://www.yukleresim.com/images/83369705818571606415.jpg (http://www.yukleresim.com/)

furkan58
09.Mart.2011, 14:38
Mutlaka Galip Gelmemiz Gereken Bir Maç Kendi Evimizde Puan Kaybetmeyiz

yaman76hakanFB
09.Mart.2011, 14:43
Son iki maçta oynadığımız futbol pek iç açıcı değil. Baştan çözemezsek sıkıntı yaşarız. Ama bir şekilde kazanacağımıza inanıyorum. Sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Hakem her kim olursa kopan bunca yaygaradan sonra potansiyel zanlı olarak sahaya çıkacak. Onun işi de zor. Malum, Türkiye'de Fenerbahçe lehine hatalı karar verenler ipe çekilir ve yapayalnız ortada bırakılır; Fenerbahçe aleyhine hata yapanlar ise ancak satır aralarında eleştirilir ve "ama zaten Fenerbahçe iyi oynamamıştı" diye bir cümle de ilave edilir. Bunda aciz ve gafil Fenerbahçe yönetimininde payı var elbette. İşte şartlar böyle olunca baştan vurmak, oyun üstünlüğünü lk dakikadan itibaren ele geçirmek lazım. İyi başlarsak farka dahi gidebiliriz. Rolantide başlarsak çok zorlanırız. Ortası yok.

ReaList
09.Mart.2011, 14:56
Andre Santos ve Lugano cezalı
Gökhan Gönül'de sakat, sakat sakat oynatılmasının taraftarı değilim bırakalım adam iyileşsin bir maçı kurtaralım diye 10 maçtan olmayalım.
Selçuk da sakat

Mevcut kadroya baktığımızda Aykut Kocaman bana göre şöyle çıkar

Demirel
Bekir-İlhan-Yobo-Caner
Topuz-Cristian-Emre-Dia
Alex-Niang

ama ben olsam şöyle çıkardım

Demirel
Okan-Bekir-Yobo-Caner
Dia-Topuz-Emre-Stoch
Alex-Niang

Skor avantajını yakaladıktan sonra ise orta alanda bir oyuncu çıkarıp Cristian'ı oyuna alırdım.

GodfatheR
09.Mart.2011, 14:57
Klasik defans dörtlümüzden üçü sahada olmayacak buna defansın önünde oynayan Selçuk'un eksikliğinide eklersek zor geçmeye aday bir maç. Oyunu rakip sahaya yıkıp maçın başında goller bulmalıyız. Rölantide oynarsak sürprize açık bir maç olur.

yaman76hakanFB
09.Mart.2011, 15:07
Ben olsam şu 11'le çıkarım;

Demirel
Okan-Bekir-Yobo-Caner
Topuz-Cristian-Emre-Dia
Alex-Niang

Stoch fiziken ve zihnen oynayacak durumda olsa bugüne kalmaz oynardı zaten.

ReaList
09.Mart.2011, 15:17
@yaman76hakanFB

ben stoch'un kesinlikle fizik olarak hazır olmadığını düşünmüyorum
sakatlıktan mı çıktı ? hayır
hasta mıydı ? hayır
antrenmanlara mı çıkmıyor ? deli gibi çalışıyor
takımla mı çalışmıyor? takımdan ayrı görmedim

şuana kadar oynatılmamasının tek nedenini de 6+2 görüyorum buna mutakiben dia'nın solda dikiş tutması. ama bu kadar yabancı eksiğinin olduğu bir maçta da oynamayacaksa bence sezon sonu gönderelim yazık, geçen sezon bir kanat oyuncusu olarak 10 gol atmış bi o kadar asist yapmış adam bizde kadroya giremiyor gerçekten yazık.

SAİT71
09.Mart.2011, 15:25
Bence Stoch şuan için Türkiye Ligi şartlarında güçsüz bir oyuncu... Heleki şu karlı zeminlerde felan dayanamaz... Bence Stoch gelecek sezon için güçlendirme çalışmaları yapıyor ve seneye düşünülüyor... Aykut Kocaman'a bu konuda hak verebilirim... Bence şuana kadar oynatılmaması tamamiyle bu sebeple... Çünkü en azından 1-2 maçta rotasyona girebilirdi ama olmadı... Verilen şansları çokta iyi kullanamadı. Üzerine Dia parlayınca hiç forma şansı kalmadı...

Suicider
09.Mart.2011, 15:41
Fener gayet iyi gidiyor konya gibi bir takıma puan kaybetceklerini sanmıyorum.

yaman76hakanFB
09.Mart.2011, 15:42
Fiziken hazır olsa bile zihnen ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Yine sahaya çıkar ve en olmadık yerde altıpas'taki bomboş arkadaşına pas vermek yerine sağına çekip olmayacak bir şut atarsa bu defa iyice dağılır.

Fiziken hazır olsa bile artık tekmelere karşı oynayacak cesaretide bir an önce kazanmalı... Biraz etkili oynamaya başlayınca iki tekme atıyorlar, kaçacak delik arıyor.

sarianet
09.Mart.2011, 17:07
çok rahat alacağımız bir maç olarak görüyorum

LifeYourself
09.Mart.2011, 17:11
fener bence bu maçıda alıp bizim stada gümbür gümbür gelir.:)
birde evimizde bizi yenerse hem kendilerine bir moral olur hemde şampiyonluk yüzde 80 fenerin olur:)

barahir
09.Mart.2011, 17:53
Kesin yenilecez ama fark yemesek bari..

Sheriff
09.Mart.2011, 17:54
Sen hep böyle yorum yap, uğurlu geliyo bize :zuhaha

yaman76hakanFB
09.Mart.2011, 17:55
Bilica oynar diyenler parmak kaldırsın? Bekir sağda ve Bilica göbekte... :D

di canio
09.Mart.2011, 18:02

Totem mi? :)

Genel beklenti gibi ben de sağda Okan, göbekte de Bekir'in oynamasını bekliyorum.

EndoplazmiK RetikuluM
09.Mart.2011, 18:17
Bekir oynarsa 10 kişi tamamlarız maçı.

TR.CaPTaiN
09.Mart.2011, 23:25
Ben olsam şu 11'le çıkarım;

Demirel
Okan-Bekir-Yobo-Caner
Topuz-Cristian-Emre-Dia
Alex-Niang

Bence de Konya maçı için en iyi kadro budur. Ancak, sağ bekte Bekir, göbekte Bilica olacak gibi duruyor.

Kadıköy'deki üstünlüğümüze Konyaspor'un direnebileceğini zannetmiyorum. Ama yine de rakibi küçümsemeden erkenden golü bulmalıyız. Ummadık taş, baş yarmasın.

yaman76hakanFB
09.Mart.2011, 23:29
Bence de Okan macerasına girmez. Sağda Bekir ve göbekte Bilica oynar.

Girmeli mi? Denemeye değer.

barahir
09.Mart.2011, 23:58
Yerinde olsam Okanla başlardım, baktım ki aksıyor sokardım bilicayı oyuna..

RasAnt
10.Mart.2011, 00:30
Konya maçlarımız hep güzel bitti süpriz yapmazlar diye düşünmekteyim.

di canio
10.Mart.2011, 01:38
Konyaspor, ligin en zayıf ekiplerinden birisi. Fenerbahçe'yi zorlama gibi bir ihtimali sadece Yılmaz Vural'ın biraz deli! olması doğurur bence. Gerçi bu tarz maçların ne kadar tehlikeli olduğu konusunu epey tecrübe etmiş bir takımız maalesef. Aykut Kocaman gibi gençlere olabildiğince fazla şans veren bir hocanın Okan'la başlayacağını umuyorum. Umarım beni yanıltmaz Aykut Hoca.

yaman76hakanFB
10.Mart.2011, 09:55
Yerinde olsam Okanla başlardım, baktım ki aksıyor sokardım bilicayı oyuna..

Yalnız şöyle bir durum var. O yaşta bir çocuğu kötü oynuyor diye oyundan alırsak, çok pişkin birisi değilse kafaca darmadağın olur, toparlayamaz. Oynattın mı, sonuna kadar sabredeceksin.

Varonil
10.Mart.2011, 10:19
Demirel
Okan-Bekir-Yobo-Caner
Topuz-Cristian-Emre-Dia
Alex-Niang

Bence de en ideal 11 bu.Skor avantajı yakalandıktan sonra Galatasaray maçı da düşünülerek Dia,Niang gibi isimler Stoch ve Güiza ile değiştirilerek dinlendirilmeli.

SAİT71
10.Mart.2011, 15:12
Benim 11'm de şu şekilde olurdu muhtemelen... (Hakan abimizden kopya çekmiş gibi olacak ama :D )

------------ Volkan-------------

Okan - Bekir - Yobo - Caner

Topuz - Baroni - Emre - Dia--

------------- Alex-----------------------

--------------- Niang---------------

Sağda Okan ile başlardım... Çünkü Konya maçını kaldırabilecek kapasiteye sahip bir oyuncu... Hata da yapsa sabrederdim... Nasıl Volkan Sevilla maçında tekrar geri dönüş yaptı Okan'da o tür bir durum yaşayabilir... Bence ideale yakın bir kadro bu...

-

EndoplazmiK RetikuluM
10.Mart.2011, 15:47
Solda Santos olmalı bence. ;)

Varonil
10.Mart.2011, 15:55
Solda Santos olmalı bence. ;)

Cezalı olmasa elbette o olurdu tabi ;) Caner mecburiyetten oynayacak bu hafta.

Fearless Coward
10.Mart.2011, 16:03
Konyaspor kesin yenilecektir.Daha kendi gücündeki takımları yenemiyor Fenerbahçe'yi mi yenecek :D :D

RasAnt
10.Mart.2011, 16:28
İlhan oynasın bekir yerine ya,bana bekirden daha çok güven veriyor ilhan

SAİT71
10.Mart.2011, 16:32
İlhan'ında maç eksiği var. Bekir yine oynuyor arada... O sebeple bence ilk tercih Bekir olur...

yaman76hakanFB
10.Mart.2011, 19:21
Bilica'yı şakaya almayın. Bakarsınız kaptan bile çıkar sahaya. :p

İşimiz gırgır ama büyük bir ihtimal Bilica oynar. İlhan oynamaz. Bekir ise sağbek olur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Mart.2011, 00:10
Büyük ihtimalle Fenerbahçe farklı kazanacaktır. Hele ki böyle bir şampiyonluk virajındayken,kaybetmezler diye düşünüyorum...

ReaList
11.Mart.2011, 00:21
Andre Santos ve Lugano cezalı
Gökhan Gönül'de sakat, sakat sakat oynatılmasının taraftarı değilim bırakalım adam iyileşsin bir maçı kurtaralım diye 10 maçtan olmayalım.
Selçuk da sakat

Mevcut kadroya baktığımızda Aykut Kocaman bana göre şöyle çıkar

Demirel
Bekir-İlhan-Yobo-Caner
Topuz-Cristian-Emre-Dia
Alex-Niang

Tam tahmin ettiğim gibi Aykut Kocaman antrenmanda söylediğim 11'i denemiş :D

-KOCAMAN 11'İ DENEDİ-
Kocaman, pas ve çabukluk çalışmaları yaptırdığı takımında, çift kale maçta Konyaspor maçının 11'ini denedi.
Kocaman'ın denediği kadroda savunma Bekir, Yobo, İlhan, Caner, orta alan Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Dia, hücum hattı da Alex ve Niang'dan oluştu.

büyük ihtimalle bu 11 sahada yer alır.

M.O.S.H
11.Mart.2011, 00:54
Sağ bekte Okan sol bekte Uğur'u görmeye tercih ederim Bekir stoperde kullanılmalı Caner'de mümkünse bi daha sol bekte kullanılmasın.

TR.CaPTaiN
12.Mart.2011, 17:13
Fenerbahçe 9'da 9 peşinde

Fenerbahçe, Konyaspor karşısından galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini 9 maça yükseltmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın Konyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Ligde 54 puan ve averajla kendisiyle aynı puana sahip Trabzonspor'un önünde yer alarak lider durumda bulunan sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarının önünde çıkacağı mücadeleden galip ayrılarak, 26. haftadaki Galatasaray derbisi öncesi puan cetvelindeki yerini korumayı hedefliyor.

Sarı kart cezalısı Lugano ve Andre Santos'un forma giyemeyecekleri Fenerbahçe'de, sakatlığı tam olarak geçmeyen Selçuk da yer alamayacak.

Sakatlığı nedeniyle geçen hafta Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen, tedavisinin ardından dün takımla çalışmalara başlayan Gökhan Gönül ise teknik direktör Aykut Kocaman'ın görev vermesi halinde 11 kişilik kadrodaki yerini alacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

-MUHTEMEL 11-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, cezalı ve sakat futbolcuların yokluğunda sahaya sürmesi beklenen olası 11 şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Dia, Alex, Niang.

Sarı-lacivertli ekipte, lig maçlarında 3 sarı kartı bulunan Cristian, Konyaspor mücadelesinde görev alıp bir kart daha gördüğü takdirde Galatasaray maçında cezalı duruma düşecek.

Sporx

last breath
12.Mart.2011, 18:44
Zorlanmadan kazanırız diye düşünüyorum.Ama defanstaki eksikler beni korkutmuyor değil.

ReaList
12.Mart.2011, 18:52
Gökhan oynasın oynasa bile en fazla 45 dk oynasın bence, adam tekrar sakatlanacak.

yaman76hakanFB
13.Mart.2011, 19:20
Gökhan oynuyor. FB Tv'de altyazı geçti. Amaaa... Dia yerine Stoch ilk 11'de... Allah Allaaaah... Pişmiş aşa su katmanın mantığı ne?

BleedingMoon
13.Mart.2011, 19:23
stoch'un kendini göstermesi için önemli bir maç.

yaman76hakanFB
13.Mart.2011, 19:25
Deneme yanılma zamanı değil ki? Zaten Caner oynayacak sol arkada... Şimdi sol tarafı tümüyle değiştiriyoruz.

Yok, bizi huzur tepiyor. Başka anlamı yok bunun. Eğer Dia'nın hafif bir sakatlığı yoksa...

Universal
13.Mart.2011, 19:38
Aykut Kocaman altı puan önde olan bir takımmışız gibi davranıyor. Defans da farklı isimler olması umarım bize bir aksilik vermez ve maçta ilk öne geçen taraf biz oluruz.

goosfraba
13.Mart.2011, 20:17
niang'ın golüyle 1-0 öne geçtik. maça çok iyi başladık, ataklarımız da devam ediyor. 2 gol daha atıp maçı rolantiye alırız galatasaray maçı için.

goosfraba
13.Mart.2011, 20:47
ilk yarı bitti. müthiş bir ilk yarıydı. 5-6 net pozisyonumuz vardı. yarısını değerlendirebilseydik daha iyi olurdu.

ayrıca oynanan futbol tat vermekte. seyir zevkini doyurmakta :)

BleedingMoon
13.Mart.2011, 20:48
stoch hala aynı. umarım bu kaçırdıklarımızı aramayız. bekir ve yobo sarı kartlı oyuncular. çok tehlikeli.

yaman76hakanFB
13.Mart.2011, 20:49
Biraz daha dikkat... Son paslarda ve son şutlarda...

EndoplazmiK RetikuluM
13.Mart.2011, 20:49
Stoch çok kaçırıyor. Konya kalecisi iyiymiş.

Fearless Coward
13.Mart.2011, 20:50
Konyaspor fark yemese bari.Bu gidişle öyle görünüyor...

The.Crow
13.Mart.2011, 20:52
Maça yine son zamanlardaki müthiş baskımız ile başladık ve sonucunu alıp 1-0 öne geçtik. 4-5 tane net pozisyona girdik ancak son vuruşlarda şanssızdık.
Niang bugün mithiş hırslı ve sürekli kaleye gitmek istiyor. Çok iyi oynuyor.. Stoch ise gol atınca formayı kapacakmış gibi bir ruh haliyle oynuyor. Halbuki öyle olsa Topuz sene başından beri 11 oynamazdı. Verimli ve biraz daha basit oynamalı. Sanırım 2.yarı Aykut hoca çıkaracak onu gibi duruyor.
2.Yarının ilk 15 dakikasına da müthiş presle başlayıp bir an önce 2 farkı bulmalıyız. Aksi halde kaza golü işi zora sokar. Gerçi kondüsyon olarak müthiş bir seviyedeyiz maç berabere olsa da son 15-20 dakikada maçı çevirebilecek gücümüz var.
Umarım 1.yarıdaki temponun daha da üzerine çıkıp daha tempolu ve bol pozisyonlu bir ikinci yarı izleriz.

The.Crow
13.Mart.2011, 20:57
Ayrıca Aykut hoca Dia'yı ısınmaya gönderdi. Dia'yı alacak ta kim çıkacak. Tamam Stoch ama Emre'nin sarı kartı var ve Emre bu kırmızı görürse şaşırmam. O yüzden madem Dia'yı sokucan Emre'yi çıkar. Orta saha Topuz-Baroni olsun, kanatlar Stoch-Dia.. Stoch yorulunca da eğer sakatlığı yoksa ki kulübede oturuyor Selçuk oyuna girer ve eski düzene geçilir. Ancak ilk değişiklik yapılacaksa karttan dolayı ilk çıkacak isim bence Emre olmalı. Bu maç bi şekilde kazanılır ancak haftaya derbi için ceza olmasın yeter.

Sekopej
13.Mart.2011, 20:59
Rakibe 3 kişi basıyor, senelerdir böyle ısıran bir takım bekliyorduk ve artık yavaş yavaş görüyoruz. Ayrıca takım iyi gidiyor, o nedenle kazanırken hocanın da oyuncuların da kendine güveni fazla olur, bu nedenle bazı değişiklikler faydalıdır, Stoch'dan da artık yararlanmalıyız, o nedenle içeride ligin zayıf takımına karşı yapılan maçta şans bulması bence doğru hamle, haftaya Galatasaray maçı var mesela, hem Dia hem Stoch iyi seviyede olsa bu Fenerbahçe için kazançtır.

TR.CaPTaiN
13.Mart.2011, 21:00
Çok iyi oynuyoruz ama skor yeterli değil. İkinci yarının başında 2. golü de bularak maçı bitirmeliyiz. Bu tip maçlarda hep aklıma geçen sene Ayman'ın 40 yılda 1 atacağı jeneriklik golü bize atması aklıma geliyor. Bence Stoch oyunda kalmalı. Uzun süredir şans bulamıyordu, ilk yarı itibariyle iyi oynadığını da söyleyebiliriz. İkinci yarı atacağı bir gol veya asistle moral depolayabilir.

The.Crow
13.Mart.2011, 21:13
Ula Stoch kaleciyi panter yaptın he.

The.Crow
13.Mart.2011, 21:17
Yuhhh Stoch!!! İkinci Guiza oldun bu gece. Nedir bu yahu. 7.32 m. kaleye sokamadın topu

sarianet
13.Mart.2011, 21:18
stohh olm az finişhing çalış la:D

eng1n
13.Mart.2011, 21:18
Maçı yeni açtım daha 10 dk oldu izlediğim 10 dk'da Canerin ne ofansda ne defansda tek olumlu hareketi yok.

The.Crow
13.Mart.2011, 21:19
Stoch çıktı Dia girdi. Amma kaçırdın be Stoch 4-5 olduydu maç

sarianet
13.Mart.2011, 21:20
dia girdi ortalığı karıştırdı:D

Vieri
13.Mart.2011, 21:21
Konyaspor orta sahası pas yapmaktan aciz..

The.Crow
13.Mart.2011, 21:21
Baraja baraj kurduk. Alex vurdu az farkla dışarı :)

The.Crow
13.Mart.2011, 21:33
Nasıl olsa öndeyiz diye bekliyoruz artık. Atmasak ta olur modundayız ancak bunlar tehlikeli işler. İlk yarının en iyilerinden Emre sarı kartı olduğundan ikili mücadelelere girmiyor doğal olarak ortalıkta yok. Bence Emre çıkıp Selçuk falan girmeli . Ya da Uğur girsin,Topuz Emre'nin yerine Dia sağa geçsin. Bir şekilde daha aktif bir orta sahamız olur ki bu dakikalarda ihityacımız var. Tehlikeli işler yapıyoruz.

sarianet
13.Mart.2011, 21:35
uykum geldi ya bitse şu maç

sarianet
13.Mart.2011, 21:36
semihhh 2-0

The.Crow
Neyse ki dinlendiğimiz dakikalarda nöbetçi nöbeti devraldı. Semih attı 2-0 oldu.

DaveJones
Genç Semih attı 2 oldu :n:

The.Crow
13.Mart.2011, 21:40
Haydaaaa adamın sarı kartı var çıkarsana işte ikinci yarının başında. Al işte haftaya yok Emre...

sarianet
13.Mart.2011, 21:41
emre derbide olur umarım

http://img543.imageshack.us/img543/7825/50601406.jpg

M.Scofield
13.Mart.2011, 21:42
Haydaaaa adamın sarı kartı var çıkarsana işte ikinci yarının başında. Al işte haftaya yok Emre...
kötü oldu geçen senede gelememişti ali sami yene

BleedingMoon
13.Mart.2011, 21:43
emre sakatlığın ve hırsın verdiği sinirden ve üzüntüden ağlıyor.

yaman76hakanFB
13.Mart.2011, 21:45
Haftaya kırmızı filan görür, bizi eksik bırakırdı. Zaten Galatasaray maçlarında iyiperformans gösteremiyordu. İki hafta dinlensin.

goosfraba
13.Mart.2011, 21:46
arka adelesinde yırtık şüphesi varmış.

The.Crow
13.Mart.2011, 21:48
Haftaya kırmızı filan görür, bizi eksik bırakırdı. Zaten Galatasaray maçlarında iyiperformans gösteremiyordu. İki hafta dinlensin.

Sende haklısın derbilerde Selçuk faktörü oluyor o oynar.

sarianet
13.Mart.2011, 21:48
kadıköyde samanyolu keyfi muhteşem :)

RaSenGan
13.Mart.2011, 21:56
Emre'nin sakatlanmasına üzüldüm umarım haftaya oynayabilir.

Tebrikler Fenerbahçe'ye.

EndoplazmiK RetikuluM
13.Mart.2011, 21:57
Emre'de umarım bir şey yoktur.

Haftaya yüksek ihtimal TT Arena'dayım.

Revolution
13.Mart.2011, 21:57
kötü oldu geçen senede gelememişti ali sami yene

Aynen umarım gelir.

Universal
13.Mart.2011, 21:59
Emre'yi kaybetmek kötü oldu, durumu nedir çok merak ediyorum. Artık sıradaki maça bakacağız. :)

TR.CaPTaiN
13.Mart.2011, 22:06
Baştan sona üstün götürdüğümüz, 3 puanı bol pozisyonla aldığımız, liderliği tekrar ele geçirdiğimiz maç oldu ama Emre'nin sakatlığı tüm sevincimi aldı götürdü.

Konyaspor gibi Bank Asya tehlikesi yaşayan takımlara karşı maçı erkenden koparmak güzel olacaktı. Golü erkenden bulduk ancak devamında son vuruşlardaki şanssızlık 80. dakikaya kadar iyi oynasak dahi tedirgin olmamıza neden oldu.

Emre geçen haftaki güzel asistinden sonra bu hafta da muhteşem bir asist yaptı. Hatta bana göre golün %30'u Niang, %70'i Emre'ye aitti. Emre, uyguladığı şok presle topu aldı, darbeye rağmen devam etti ve Niang'ı gördü. Niang da kalitesine yakışır bir vuruş yaparak öne geçirdi. Niang yorulduktan sonra oyuna giren Semih de noktayı koydu.

Bugün Fenerbahçe'de öne çıkan isimlere gelecek olursak; Emre, Niang, Stoch, Bekir iyidiler. Emre özellikle ilk yarıda yaptığı presle, oyunu yönlendirmesiyle, pas alışverişleriyle çok iyidi. Niang, transfer döneminde alındığında yaşadığımız sevinci boşa çıkarmıyor. Rakip defansı sürekli karıştırıyor. Bir sağ kanada kaçıyor, bir sol kanada kaçıyor, geriye geliyor; rakip defansı allak bullak ediyor. Stoch belki önemli pozisyonlardan yararlanamadı ama iştahı, çalışkanlığıyla bugün öne çıkan isimlerdendi. Bence 90 dakika oyunda kalmalıydı. Nitekim yerine giren Dia'yı hemen hemen hiç görmedik. Bekir hatasız oynamasının yanı sıra ortasahaya verdiği destekle iyi iş çıkardı.

Emre'nin sakatlığı sanıyorum ciddi. Çünkü kendisini çok iyi tanıyor ve eğer durumu ciddi olmasaydı bu kadar üzülmezdi. Umarım Emre yanılıyodur. Haftaya derbinin olması dolayısıyla Emre'nin deplasmana gitmemek için böyle bir şey yaşadığını ima etmeye çalışan senaristlere Emre'nin Fenerbahçe'ye transfer olduğu ilk sezon ASY deplasmanına çıktığını hatırlatmak isterim. Gerçi zaten sakatlandığı dakikadaki görüntüleri izleyen birinin böyle bir düşünceye kapılacağını zannetmiyorum ama maksat hatırlatmak olsun.

Toplamda 9/9, 2. yarıda ise 8/8 yaptık. Takımımıza tebrikler.

Edit: Telegol'de 4-5 hafta yok deniliyor. Galatasaray, Bursa, Gaziantep, Eskişehir gibi zorlu bir virajda en önemli oyuncularımızdan birinden faydalanamamak çok kötü olur.

RasAnt
13.Mart.2011, 22:43
Çok fena basıyoruz ya çok iyi maçtı tek eksik goldü,kazanmamız çok güzel oldu.Emre'nin sakatlığı benim garibime gitti inşallah benim art niyetli düşüncemdir.

Varonil
13.Mart.2011, 23:32
Stoch gol kaçırma rekoru kırmasa çok rahat 4-5 olacak maçtı.Baştan sona futbol olarak oldukça üstündük Konyaspor'dan.Konya'da Zayatte,Meija gibi tecrübeli futbolcuların yaptığı basit top kayıpları bizim takımın daha da iştahlı olmasını sağladı.

Emre,Stoch,Niang galibiyette fark yaratan oyunculardı.Stoch'un bugün bir gol atmasını çok isterdim ama olmadı.

Emre'nin sakatlığı ciddi gözüküyor.Umarım en kısa zamanda takıma katılır,çok zorlu bir fikstür var önümüzde çünkü.

yaman76hakanFB
13.Mart.2011, 23:36
Şimdi yazmasam çatlarım. Pek "muhterem" başkanımız ne zaman başı sıkışsa Fenerbahçe bir futbol kulübü değil, SPOR kulübüdür diye demeçler verir, ona göre değerlendirin derdi. Şimdi futbol takımı kazanıyor, güllük gülistanlık... Oysa salon sporlarında sapır sapır dökülüyor, maskara oluyoruz. Son yılların en facia,en utanç verici sonuçları ard arda geliyor. İki günde iki derbi kaybettik. Dün Erkek Basketbol takımı 10.000 Fenerbahçe taraftarı önünde Beşiktaş'a yenildi, bugün Kadın Basketbol takımı Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray'a yenildi.

Bakalım, kazanılan şampiyonluklardan sonra Fenerbahçe SPOR Kulübü diyenler, bu gerçeği şimdi de hatırlayacak mı? Aziz Yıldırım'ı müdafaa için amatör branşlara yatırımı öne sürenler bu sonuçlara ne diyecek? Demek ki Beşiktaş ve Galatasaray yatırım yapmadan bizimle yarışabilecek potansiyele sahip... Bir de yatırım yapsalar halimiz n'olurdu acaba, merak ediyorum.

Konyaspor maçını kazanan takımı tebrik ediyorum. Şu hafta sonunun tümden zehir olmasını onlar engelledi. Zaten kazanırsa onlar kazanacak şampiyonluğu. Ne basketbolda, ne voleybolda kimse şampiyonluk hayali kurmasın bu sene.

Kusura bakmayın, futbol takımı kötü giderken SPOR kulübü diyenleri hatırladım da, yazmayı bir borç bildim.

Sayın Aziz Yıldırım! Şimdi neye göre değerlendireceğiz Fenerbahçe'yi? Başarılı mı, başarısız mı?

TR.CaPTaiN
13.Mart.2011, 23:55
Emre: "3 haftadır ağrılarım vardı. Bugün kendimi biraz fazla zorlayınca böyle oldu. 2-3 hafta oynayamam gibi gözüküyor ama yarın MR'dan sonra daha net konuşabiliriz." TRT1-Stadyum

-------------------------

F.Bahçe'den ikinci yarı rekoru!

Fenerbahçe ikinci yarıda 8'de 8 yaparak, 2. yarıya en iyi başlama rekorunu kırdı.

Fenerbahçe Süper Lig'de bu sezon 2. yarıdaki ilk 8 maçında 8 galibiyet aldı. Fenerbahçe böylece 2. yarılara en iyi başlangıç rekorunu kırdı. Fenerbahçe bu sezondan önce 2000-01 sezonu ve 1998-99 sezonlarında 2. yarıda ilk 7 maçta 7 galibiyet almış ancak 8. maçını berabere bitirmişti.

Rekora 3 maç kaldı!

Süper Lig'de bu sezon 17. hafta ile 25. hafta arasında toplamda 9 galibiyet üst üste alan Fenerbahçe takımı 3 maç daha kazanması halinde lig tarihindeki rekorunu egale edecek. Fenerbahçe takımı lig tarihinde en uzun kazanma serisini C.Daum döneminde 2005-06 sezonunda almıştı. Sezonun 3.haftası ile 14.haftası arasında 12 maç üst üste kazanan takım 15.haftada sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak serisine son vermişti.

Niang 4 gol daha istiyor!

Süper Lig'de ilk sezonunda 22 maçta 14 gol atan Mamadou Niang 4 gol daha atarsa geçen sezon attığı gol sayısına ulaşacak. Geçen sezon 32 maçta 18 gol atan ve Fransa Ligue 1'de gol kralı olan Mamadou Niang takımının şampiyonluğundan büyük pay sahibi olmuştu.

Sporx

Since-1907
14.Mart.2011, 00:02
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyordum fakat en büyük korkum sakatlık veya kırmızı karttı.Nitekim korktuğum başıma geldi Emre sakatlandı.Orta sahayı çalışkanlığı,agresifliği,hırsıyla ayakta tutan biriydi Emre.Eğer 4-5 hafta yoksa mutlaka yokluğunu hissederiz diye düşünüyorum.

Maça gelecek olursa çok istekli ve iyi başladık maça golü de erken bulduk sayılır.Fakat 2.golün gelmeyişi hep bir stres yarattı her ne kadar Konyaspor kalemize gelemesede.Daha sonra Niang'ın yerine giren Semih ilk topla buluşmasında 2.golü attı ve takımı rahatlattı.

Güzel maçtı.Pozisyon vermeden ama 2.gol gelene kadar stresli bir şekilde de olsa maçı kazandık.Önümüzde ligin kaderini belirleyecek bir derbi var.O maç öncesi kazanmak moral açısından iyi oldu.Tebrikler takımımıza.

di canio
14.Mart.2011, 00:07
Öncelikle Hakan Abi'nin yazdıklarının altına imzamı atarım.

Bekir'e dikkat çekmek istiyorum bu maçta özellikle. Çok iyi oynadı. Dikkatimi çekti; Bilica oyuna girmeden önce Mehmet kenardan aldığı talimatı Gökhan ve Bekir'e aktardı. 'Gökhan sağ öne, Bekir sağ arkaya'. O an Bekir'in başı eğildi öne. Sanırım o da hiç istemiyor sağ arkada oynamayı. Pres yapmamız çok etkili oldu. Cuma akşamı da böyle başlamalıyız. Erken bulmalıyız golü. Stoch'un da bu kadar hafta oynatılmayıp, bugün hırsla ve küsmemiş olarak mücadele etmesi çok sevindirdi beni. Son vuruşlarda etkisizdi ama buna rağmen takımın en iyilerinden birisiydi. Tribünlerin Stoch'u alkışlaması çok yerinde oldu. Tribünler de muhteşemdi. Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarında stattaydım. Bu maçta da gitmeyi çok istemiştim. Gırtlağım patlayana kadar 'bitmez tükenmez aşkımız' diye haykırmak istiyordum. Ama olmadı. Önümüzdeki haftalarda fırsat buldukça statta olmaya çalışacağım.

ReaList
14.Mart.2011, 00:38
:1) Hakem sayesinde kazandığımız bir 3 puan daha

Öncelikle iyi bir mücadele oldu güzel oyun oynadık.
Alex'i beğenmedim maçta yoktu gibi umarım bu performansı bugüne özgü olur
Emre çok kastı kendini gerek yoktu sakatlığı üzücü
Stoch çok etkiliydi gol kaçırabilir doğaldır önemli olan pozisyon yaratabilmek, topu kovalamak ve doğru yerde olmak hepsini yaptı son vuruşlarını düzelttiği takdirde tadından yenmez (bkz yaş 21)
Niang çok pas hatası yaptı arkadaşlarıyla daha çok uyumlu olması gerekecek yanlış tercihleri en az 5 pozisyonu kesmiş veya öldürmüştür buna rağmen mücadelesi fevklade.
Cristian dakikalar 14'ü gösterdiğinde ilk kez top ayağına değdi ve spiker adını zikretti ! düşünebiliyo musunuz şampiyonluğa oynayan bir takımın böyle bir orta saha oyuncusunu yazık
Mehmet inanılmaz güçlü bir fiziği var fizği hazır olduğu zaman yıkılmayan kale gibi
Semih, genç nöbetçi golcü :D

Yalnız şöyle bir durum var eğer üstte Fener-Trabzon altta Buca-Sivas çekişmesi son haftaya kalırsa şampiyon olamayız bunu buraya yazıyorum sonradan üzülmeyelim.

SAİT71
14.Mart.2011, 02:48
Bugünki galibiyetimizden ötürü baş mimar Emre'yi tebrik ediyorum... Çok çalıştı zorladı kendini ve sonucunda da sakatlandı... Sakatlığı kötü oldu. Kimi çehrelerce milli takıma gitmemek için kasıtlı olarak sakatlanmış iftirası atılsada akıl ve mantık sahibi kişilerinde düşünebildiği gibi hiç bir oyuncu kasıtlı olarak kendini sakatlamaz... Bu nedenle ilgili tv programını ve içindeki şovmenleri kınıyorum...

Maça gelirsek, ben daha dirençli bir takım bekliyordum... F.Bahçe'ye fazla iş düşmedi. Oyuncular sıkmadılar bile. Konyaspor bu oyunla zaten düşmeyi hakediyor. Aynı şekilde Kasımpaşa'nın da izlediğim kadarıyla orta sahayı geçecek ve 3-4 pas yapabilecek kapasiteleri yok..

Kaçırdığımız bir düzine gol ise rahatlıktan disiplinsizlikten oldu. Bu huyumuzu düzeltmemiz lazım... Maçı garantiye almadan rahat olmamalıyız. Heleki 1-0 skorunu bulduktan sonra her maçta 2. golü bulmak biraz zaman alabiliyor. 2. golü bulana kadar çatlatıyorlar adamı... Bireysel olarak Emre'nin yanında, mücadeleci oyunu ile Stoch çok iyiydi. Uzun süredir oynamaması nedeniyle bu maçta çok hırslıydı. Kaçırdığı gollere sinirlendim ama oyununa laf edemeyeceğim. O kadar oynamamasına rağmen kendini hazır tutmuş, bırakmamış. Yedek kulübemiz için avantajlı bir oyuncu. Aykut Kocaman'ın Stoch'u oynatmasını, Bilica'yı oyuna almasını, Semih'i sokmasını çok olumlu buluyorum. Çünkü bu oyuncular neredeyse hiç forma şansı bulamıyorlar. Semih daha az bu duruma maruz kalsada yinede çok az oynuyor... Bu nedenle bu tür maçlarda onları takıma bağlamak için forma vermelisiniz. Böyle maçlarda oynatmazsanız bu oyuncuların maç kondisyonu ve morali güveni kalmaz. Ne zaman oynayacaklar? Bu nedenle rotasyonu gereğince kullanmasını bildi. Risk miydi ? evet riskti ama bu riski göze aldı ve kazanmasını da bildi hocamız. Bu yönden riski kendisine ait olduğu için ben sadece sonuca baktım. Sonuçta 2-0 net. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Alex çok görünmedi ancak Alex'e bile ihtiyaç duymadık... Mehmet Topuz, Emre ve Stoch hatta Niang bile sahanın heryerinde bastılar ve organize oldular ki Alex'e ihtiyaç kalmadı. Ama unutmayalımki attığımız 2. golde de Caner'e pası veren Alex'ti. Yani bir pasıyla olayı bitirdi yine. O anda Caner'i düşünüp pası vermesi bile bizi skora taşıdı... Bu yönden Alex'i eleştirmek haddime değildi. Beğendim 10'nu... Gerisi içinse söyleyecek çok şey yok... Umarım haftaya Ali Samiyen TT Arena'da kazanırız ve yola devam ederiz...

goosfraba
14.Mart.2011, 02:52
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=88918

gözden kaçmasın...

Cengo
14.Mart.2011, 05:25
55-60 dk 10 numara oynadı takım, 4/4lük.

Sonrasında daha rölanti gitti, Emre'nin sakatlığından sonra psikolojik.
İki takım da üzüldü ve koptular, oyundan kopmalar olunca konsantrasyon kaybından pozisyon verilmeyen maçta 2 pozisyon verildi. Bunu kesinlikle eleştiremem, inanılmaz üzücü bir durum çünkü.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Mart.2011, 18:32
Tebrikler Fenerbahçe... Beklediğim gibi puan kaybetmediler,yollarına devam ediyorlar.