View Full Version : Onur Kıvrak 6 Ay Yok
Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak geçirdiği sakatlığın ardından sezonu kapattı.
Ntvspor.net
nannar
14.Mart.2011, 16:45
hadi geçmiş olsun.Trabzonspor için çok büyük kayıp. acil şifalar dileriz....
KaPaLı
14.Mart.2011, 16:47
Tolga Zengin'le gidermi bu iş bilemiyorum. Üstüne birde Egemen'in yokluğu eklendiğinde çok zor zamanlar yaşayabilir Trabzonspor.
Onur ne işin var ceza sahasını dışına çıkacak topu yumruklamaya çalışmaya.O Pozisyonun ardından gol giriyordu neredeyse :) Büyük geçmiş olsun.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Mart.2011, 18:26
Çok büyük geçmiş olsun Onur'a...
Trabzonspor
14.Mart.2011, 18:30
Onur ne işin var ceza sahasını dışına çıkacak topu yumruklamaya çalışmaya.O Pozisyonun ardından gol giriyordu neredeyse :) Büyük geçmiş olsun.
Skor'un verdiği tedirginlikle oraya kadar çıktı o pozisyonda.Topa hakim olup maçın bitmesini istediği için o kadar pozisyona girip atamaynlar suçludur bence.
Sergan Yalçın'a da selamlarımı iletiyorum burdan Onur yerde yatarken 'birşey yok numara yapıyor 'diyor.
Revolution
14.Mart.2011, 18:37
Gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun. Sakatlıktan sonra eskisi gibi olur inşallah.
barahir
14.Mart.2011, 18:56
yazık olmuş.. geçmiş olsun
Bordo61Mavi
14.Mart.2011, 19:36
Sergen Yalcina bendende selam gitsin
Onurumuza gecmis olsun
deniz.91
14.Mart.2011, 19:39
Geçmiş olsun çok büyük kayıp umarım bir an öcne toparlanır sakatlığı geçtikten sorna
Chinatown
14.Mart.2011, 21:37
bu belki son 10 yıl içinde futbol adına aldığım en kötü haber. gerçekten yıkım etkisinde üzüldüm, 6 aya sezon kapanmaz, eylülün ortası eder, önümüzdeki senenin ilk ayı da geçer, sezon sonu kampı olmadan ne kadar form tutar bilinmez.
bence yönetim gereğini yapmalı, milyon dolar da maliyeti olursa da olsun, gidip dünyanın en iyi doktorlarına yollamalı Onur'u. Amerika olur, Almanya olur nere olursa olur. Onur kalite bakımından Trabzonspor'un en iyi oyuncusudur ve gözümüzün bebeğidir.
EndoplazmiK RetikuluM
14.Mart.2011, 22:07
Çok kötü olmuş.. Sakatlıktan kurtulması, form tutmaya başlayıp eski formuna kavuşması umarım fazla sürmez.. Tolga ve Egemen'in yokluğunda Trabzonun işi iyice zorlaştı.
SAİT71
14.Mart.2011, 22:27
Offf gerçekten üzücü bir sakatlık... Bu sakatlıkların altında neden spor yorumcuları bir kasıt ararlar anlamıyorum... Al işte 6 ay yok adam ne diyeceksin bunada?
sui generis
15.Mart.2011, 15:33
geçmiş olsun Onur. Geleceği çok parlak. İnşallah bu sakatlık geleceğini etkilemez. her zaman olduğu gibi Sergen'e sadece gülmekle yetiniyorum
ozaniel
15.Mart.2011, 17:54
Onur'un toparlayacağını düşünüyorum, profesyonel bir kaleci ve kendine bakıyor. Umarım kronik bir sakatlık durumu oluşmaz. Trabzonspor'un şampiyonluğu da %90 gitti.