PDA

View Full Version : Bernd Schuster İstifa Etti

BaFraLı
15.Mart.2011, 10:59
http://i.ekolay.net/i/0221/schuster-2102-334-2649_334.jpg

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster görevinden istifa etti.

TRT, NTVspor

anil luque
15.Mart.2011, 11:22
Olacağı buydu zaten. Ama en azından kupa hedefimizin olduğu şu dönemde istifa etmeseydi çok daha iyi olurdu. Elde kalan tek hedeften de olmasak bari.

Scolari geliyorsa Schuster gitsin :)

sefto
15.Mart.2011, 11:35
bari sezon sonu gitseydi

anil luque
15.Mart.2011, 11:37
Keşke hiç gitmeseydi ama kafasına koyduktan sonra durdurabilmek çok zor. O yüzden dediğin gibi bari sezon sonu gitseydi.

anil luque
15.Mart.2011, 11:54
Demirören Schuster'in istifasını kabul etti.

@tribündergi

kalemci
15.Mart.2011, 11:57
denizli diyorlar, eğer denizli gelirse ne gençler oynar nede q7, guti seneye takımda kalır.

RodRiGOtELLo14
15.Mart.2011, 11:59
Adama helal olsun ama para vs demeden çekip gidiyor.

kalemci
15.Mart.2011, 12:01
yönetim en azından sezon sonuna kadar kabul etmese istifasını iyi olur.

kalemci
15.Mart.2011, 12:02
http://i.ekolay.net/i/0221/schuster-2102-334-2649_334.jpg

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster görevinden istifa etti.

TRT, NTVspor

avatarından gördüm de aslında bilic gelse mükemmel olur :D

Efkans1903
15.Mart.2011, 12:03
Oturtmaya çalıştığı bir oyun yapısı vardı, yapamadı.Onurlu bi şekilde tazminat almadan ayrıldı güle güle Schuster.

kalemci
15.Mart.2011, 12:05
sene sonuna kadar Tayfur diyorlar ki inşallah doğru değildir buda.

anil luque
15.Mart.2011, 12:11
Şu an için en mantıklısı o kardeş. Doğru değildir demekle bir yere varamayız maalesef :)

Scolari hedefi vardı Palmeiras'ı çalıştırıyor şu an. O'nun dışında Denizli falan gelirse bu takımı bırakır Çaykur Rize'yi tamamen tutarım.

kalemci
15.Mart.2011, 12:13
ya istense 50 tane boşta hoca vardır bulunur rijkaard bile olabilir bence ama tayfur veya denizliyi çok sevmeme rağmen istemiyorum.

anil luque
15.Mart.2011, 12:20
Ben de Tayfur için daha erken olduğunu düşünüyorum. Ancak hırsıyla takıma bir şeyler katabilir. teknik bilgisi yeterli düzeyde değil. Mustafa Denizli bu saatten sonra gelmemeli. Muhteşem bir sezon yaşattı bize doğrudur ama tadında kalmalı

Alexi Lalas
15.Mart.2011, 12:22
Sene sonuna kadar Tayfur olur büyük ihtimalle. Seneye ise Türk akımından dolayı Mehmet Özdilek gibi eski Beşiktaşlılardan biri olabilir. Hatta Ertuğrul tekrar gelebilir...

kalemci
15.Mart.2011, 12:24
Sene sonuna kadar Tayfur olur büyük ihtimalle. Seneye ise Türk akımından dolayı Mehmet Özdilek gibi eski Beşiktaşlılardan biri olabilir. Hatta Ertuğrul tekrar gelebilir...

ertuğrul asla olmasın şifo yu bende çok isterim ama bi 4-5 yıl sonra en azından bi ilk 6ya oynasın Avcı gibi.

Since-1907
15.Mart.2011, 12:59
Ben açıkcası Schuster'ın hiç para almadan ayrıldığına inanmıyorum.İstifa etmesine karşılık bir miktar para önerilmiş olacabileceğini düşünüyorum.

kalemci
15.Mart.2011, 13:01
Ben açıkcası Schuster'ın hiç para almadan ayrıldığına inanmıyorum.İstifa etmesine karşılık bir miktar para önerilmiş olacabileceğini düşünüyorum.

demirören kesinlikle kalması taraftarıydı dediğin en azından kupadan elenirsek olabilicek birşey o zaman git ama istifa ettim de denilebilir bence.

Bursaspor
15.Mart.2011, 13:45
Kendi isteğiyle ayrıldığı için alacaklarından feragat etmiş olabilir, bu normal bir şey.

kalemci
15.Mart.2011, 13:46
Kendi isteğiyle ayrıldığı için alacaklarından feragat etmiş olabilir, bu normal bir şey.

bende bu şekilde düşünüyorum.hiç iyi olmadı bizim için.

Alexi Lalas
15.Mart.2011, 13:52
A.Madrid veya Schalke'nin başına geçeceği için ayrıldı. Yoksa parasını almadan sittin sene bırakmazdı Beşiktaş'ı. Yağlı kapıyı bulmuş adam bırakır mı ? Daha iyi bir para teklif etmişlerdir...

sui generis
15.Mart.2011, 13:54
bence kalmalıydı. en azından kupa için.. açıkçası bende para almadan gittiğini sanmıyorum.. istifa etmiştir ama karşılığı vardır. eğer cidden hiçbir şey istemeden kendi isteğiyle gittiyse helal olsun.

kalemci
15.Mart.2011, 13:59
onuda zaman gösterecek bakalım ama hemen atleticoya yada schalke ye atlayacağını sanmıyorum.

SAİT71
15.Mart.2011, 14:17
Bence anlaşmalı olarak gitmiştir. Demirören kovmadan Schuster parasını alıp istifa etmiştir. Hayırlı olsun umarım yerli bir hoca gelir.

yunusgs
15.Mart.2011, 14:52
bence kalmalıydı. en azından kupa için.. açıkçası bende para almadan gittiğini sanmıyorum.. istifa etmiştir ama karşılığı vardır. eğer cidden hiçbir şey istemeden kendi isteğiyle gittiyse helal olsun.

Schuster'in getirilme amacı bu değildi.Kupa için falan kalması doğru değildi bana göre.Mustafa Denizli de kazandırdı bu kupayı.Bu kupa için illa yabancı bir antrenör getirmeye gerek yok.

Türkiye'ye isimli teknik direktör getirilmemeli bence.Gerets gibi,Zico gibi,Lucescu gibi isimler gelirse takımlar başarıyı yakalayabilir.Yoksa Schuster gibi,Aragones gibi,Rijkaard gibi bir eli yağda bir eli balda olmaya alışmış teknik direktörler gelirse,başarı maşarı gelmez.

sui generis
15.Mart.2011, 15:04
yunus benim dediğim şey sezon sonuna kadar kalsaydı kupayı aldırabilrdi. yoksa zaten gelirlken ki amacının türkiye kupası olmadığında hemfikiriz.

kalemci
15.Mart.2011, 15:06
Schuster'in getirilme amacı bu değildi.Kupa için falan kalması doğru değildi bana göre.Mustafa Denizli de kazandırdı bu kupayı.Bu kupa için illa yabancı bir antrenör getirmeye gerek yok.

Türkiye'ye isimli teknik direktör getirilmemeli bence.Gerets gibi,Zico gibi,Lucescu gibi isimler gelirse takımlar başarıyı yakalayabilir.Yoksa Schuster gibi,Aragones gibi,Rijkaard gibi bir eli yağda bir eli balda olmaya alışmış teknik direktörler gelirse,başarı maşarı gelmez.

Schusteri çok severim ama dediklerine kesinlikle katılıyorum

Emurafu
15.Mart.2011, 15:36
Yarın A.madride İmza atacakmış..Sabah ispanyaya gidiyormuş..Zaten anlaşmasa istifa etmezdi..Daha öncede olmuştu.

Sezon sonuna kadar Tayfur takımın başında.

kalemci
15.Mart.2011, 15:38
ntvsporda dilara gönder schusterin atletico ile anlaştığını duyurdu.

nannar
15.Mart.2011, 15:41
darısı başımıza :D

Lucas Neill
15.Mart.2011, 15:43

2.cümlene pek katilmiyorum. Bu saydigin adamlar takima futbol oynatmaya calisan hocalar ama gel gör ki sag bek'in Ekrem dag sag acigin Q7 olursa basari gelmesi bence zor. Guti'nin yaninda oldukca kötü oynayan Mehmet Aurelio var. Yani takimin bi yeri zirve bi yeri yerlerde. Aynisi GS icin de gecerli Misimovic'i aliyorsun ya da Elano ama yaninda M.sarp Baris oynuyor. Illa ki oralara da yildiz oyuncu alinsin demiyorum ama bu oyuncularin 1-2 gömlek üstü anadolu kulüplerinde oynayan adamlar var. Is bence yönetimde bitiyor.

Schuster konusunda elestirim bence bizim ligimizi pek önemsemedi rakipleri analiz etmedi, inat etti, bazen de 60 lar futbolu diyerek ligi kücük gördü. Sanirim Ernst Q7 ile sorunlari da vardi.

Bordo61Mavi
15.Mart.2011, 15:44
Bjk kurtuldu :) darisi cimbomun basina

RasAnt
15.Mart.2011, 15:56
Sezon sonuna kadar Tayfur yönetecekmiş

vego
15.Mart.2011, 15:58
Hayırlısı....

Rehavi
15.Mart.2011, 15:58
Hiç kurtulduk gibi bakmıyor çoğu Beşiktaşlı... Kalmasını istiyorduk hatta önümüzdeki sezon sistemin oturabileceğini düşünüyorduk ama olmadı... Sonuç olarak takımın başına Tayfur Havutçu getirildi... Aykut Kocaman konusunda da dediğim gibi, kesinlikle başarısız da olsa ısrar edilmelidir böyle kişilerde, madem şimdi getirdik takımın başına, kesinlikle harcanıp gitmemeli, başarısız olsa bile. Kaldı ki takımın pek iyi gittiği söylenemez şu an. Gerekirse önümüzdeki sene de feda edilip Tayfur Hoca ya tam güven verilmeli ama şimdiden yarım sezondan falan da bahsediliyorsa, kendisi fazla yıpratılmadan, seneye gelecek hocayla birlikte eski görevinde devam edebileceği şekilde davranılmalı... Son yıllarda çok gördük, efsanelerimizin, birer birer yönetimler tarafından, basın önünde parçalanışını...

kalemci
15.Mart.2011, 16:02
Hiç kurtulduk gibi bakmıyor çoğu Beşiktaşlı... Kalmasını istiyorduk hatta önümüzdeki sezon sistemin oturabileceğini düşünüyorduk ama olmadı... Sonuç olarak takımın başına Tayfur Havutçu getirildi... Aykut Kocaman konusunda da dediğim gibi, kesinlikle başarısız da olsa ısrar edilmelidir böyle kişilerde, madem şimdi getirdik takımın başına, kesinlikle harcanıp gitmemeli, başarısız olsa bile. Kaldı ki takımın pek iyi gittiği söylenemez şu an. Gerekirse önümüzdeki sene de feda edilip Tayfur Hoca ya tam güven verilmeli ama şimdiden yarım sezondan falan da bahsediliyorsa, kendisi fazla yıpratılmadan, seneye gelecek hocayla birlikte eski görevinde devam edebileceği şekilde davranılmalı... Son yıllarda çok gördük, efsanelerimizin, birer birer yönetimler tarafından, basın önünde parçalanışını...

kalmasını cidden çok istiyordum ama atletico ile anlaştığı için gittiyse yazıklar olsun hatta biraz daha da kabalaşırım ama neyse.tayfur konusunda ikinci dediğine katılıyorum yeni hocayla eski görevine devam edebilceği şeklinde davranılmalı.

Rehavi
15.Mart.2011, 16:14
kalmasını cidden çok istiyordum ama atletico ile anlaştığı için gittiyse yazıklar olsun hatta biraz daha da kabalaşırım ama neyse.tayfur konusunda ikinci dediğine katılıyorum yeni hocayla eski görevine devam edebilceği şeklinde davranılmalı.

Herkesin aklında o soru var aslında... Eğer başka takımla anlaştı diye gidiyorsa ayıp etmiş... Ama belki yönetimle karşılıklı anlaşmışlarda basına böyle yansıtılıyorsa birşey diyemem. Ama birşey var, yabancı hocalar her zaman çıkar peşinde oldukları için hep aynı oltaya geliyoruz. Başarılı olan da zarar vererek gidiyor, başarısız olan da... Ben daha ileri gidip şunu sorayım... Eğer Schuster e teklif daha önceden geldiyse ve son haftalardaki Ernst in son dakikada oyuna alınması, basına verilen sert demeçleri bilerek yaptıysa? Yine de kimsenin günahını almaya gerek yok, ama bize birşey katamadan, çok şey kaybettirerek gittiği kesin. Takımın bir sezonu daha, belki bir daha bulamayacağımız kadar çok yıldız varken hemde, heba olup gitti.

kalemci
15.Mart.2011, 16:22
eğer öyle gittiyse yakışmadı ben ilk defa bu kadar sonuçlar varken tribünlerin teknik adama daha sabırlı davrandığını gördüm ama durmadı.yeni gelecek olan denizli ve schusterin arası olursa başarı gelir heralde artık :D

Vieri
15.Mart.2011, 17:22
karşılıklı anaşma şeklinde olduğun düşünüyorum. Yönetim, "ismine kara leke getirme, kovuldu demesinler al şu rakamı istifanı ver" şekline bir yaklaşımla aklını çelmiş olabilir.

RaSenGan
15.Mart.2011, 17:31
Darısı başımıza :)

ozaniel
15.Mart.2011, 17:50
Açıkçası bu seneye yazık oldu. Eğer seneye farklı bir sistem isteyen hoca gelirse yine başa döneriz. Bu sene Tayfur potansiyel gösterirse devam etsin. Schuster'in yanında o sistemi devam ettirebilir. Ben şahsen Schuster'in kalmasını isterdim ama sezon sonu gönderilmesi planlandıysa ve Atletico Madrid teklifi geldiği için gidişi erkene alındıysa şimdi gitmesi daha iyi olmuş, böylece seneye yapılacak planları şimdiden yaparız.
Tayfur uzun vadede teknik direktör olarak kalmayacaksa yine hücum oynatan ve yıldızlarla anlaşabilen bir teknik direktörü tercih ederim. Sakız çiğnediği için Q7'yi A2'ye yollayacak, koşan adam istiyorum diye Guti'yi Bobo'yu kesecek birinin(Hagi, Fatih Terim) gelmesindense Skibbe'yi tercih ederim.

yunusgs
15.Mart.2011, 18:15
2.cümlene pek katilmiyorum. Bu saydigin adamlar takima futbol oynatmaya calisan hocalar ama gel gör ki sag bek'in Ekrem dag sag acigin Q7 olursa basari gelmesi bence zor. Guti'nin yaninda oldukca kötü oynayan Mehmet Aurelio var. Yani takimin bi yeri zirve bi yeri yerlerde. Aynisi GS icin de gecerli Misimovic'i aliyorsun ya da Elano ama yaninda M.sarp Baris oynuyor. Illa ki oralara da yildiz oyuncu alinsin demiyorum ama bu oyuncularin 1-2 gömlek üstü anadolu kulüplerinde oynayan adamlar var. Is bence yönetimde bitiyor.

Schuster konusunda elestirim bence bizim ligimizi pek önemsemedi rakipleri analiz etmedi, inat etti, bazen de 60 lar futbolu diyerek ligi kücük gördü. Sanirim Ernst Q7 ile sorunlari da vardi.

Tabii ki.Zaten benim öncelikle kızdığım nokta burası.Bir araba düşünün ki bir kısmı Ferrari özellikleri gösteriyor,diğer bir kısmı Kartal.Bu araçla yarış kazanılabilir mi?Mümkün değil.Yönetimler iyi olmadığı için Türkiye'de,ülke futbolu da ileriye gitmiyor.

sarianet
15.Mart.2011, 18:34
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir para pul konuşmak benim yada bizim işimiz değil koskoca iş adamların yönetime seçiyoruz onlar parayı halletsinler benim cebimden mi çıkıyo para paradan çok ne getirdi ne götürdü yada neyimizi götürdü bize neler verdi bunu tartışmak lazım.

nouma buralarda çok dolanıyo aman diyim yıldırım demirören fantazi yapma :D

GeNç KaRTaL
15.Mart.2011, 19:15
İstikrarın uzun vadede bizim için daha iyi olacağını umarak Schuster ile yola devam edilmesi gerektiğini düşünüyordum.İstikrarın başarıya dönüşmesi için taraftar ve yönetimin hocaya inanması,hocanın da takıma ve kendisine inanması gerekir.Schuster'in istifa etmesi böyle olmadığını gösterir.Bu durumu göz önünde bulundurarak bu ayrılığın iyi olduğunu söyleyebilirim.

Sezon sonuna kadar Tayfur Havutçu ile devam edilmesi doğru bir karar.2.5 sezondan fazla takımın içerisinde,belli bir tecrübeye ve bilgiye ulaşmıştır bu süreçte.Daha sezonun bitmesine uzun bir süre var ve bir de kupa hedefimiz var.Oyuncular bu değişiklikle birlikte kalan süreç için daha çok motive olacaklardır diye düşünüyor ve umuyorum.Fakat Tayfur hoca kalan sürede çok başarılı olsa da,sezon sonunda gelecek bir hocanın yardımcılığı görevinde devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.Yoksa kısa zamanda o da harcanacaktır maalesef.

I3esiktas
15.Mart.2011, 22:39
Taraftarın büyük bir bölümünün ve Yönetimin Bu kadar kötü bir sezon geçirmememize ragmen Schuster'in uzun vadede kalmasını istiyordu. Atl. Madrid'den gelen Teklif buna engel oldu. Onun için Schuster'in para aldıgını düşünmüyorum çünkü Yönetim durması için ısrar etti.

Havutçu sevdigim bir isim ama başarılı olur mu o kafalarda soru işareti bırakıyor. Havutçu, Sergen veya Üzülmez'i Yardımcılıgına istemiş. Yıldırım Sergen'i getirecegini sanmıyorum. Üzülmez'in Tecrübesi yok. Sergen birazcık dilini tutup Beşiktaş ve Yönetime laflar atmasaydı gelme ihtimali çok yüksekti. Gelseydi de Başarılı olurdu.

kalemci
15.Mart.2011, 23:27
sergen ve üzülmez olayı aspargasmış açıklandı :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Mart.2011, 23:47
Olmadı be Schuster...:) Neyse hayırlısı olur umarım.

izmer96
16.Mart.2011, 00:59
Schuster A. Madrid ile gorustugu icin ayrildigini dusunuyorum yoksa oyle onurlu olsun diye falan verilmis bir istifa karari degil , daha buyuk amaclari olan ve dunyanin en buyuk ligine donmek icin verilmis bir istifa karari oyle cokda onurlu bir hareket falan degil yani herkesin dusundugu gibi

Rehavi
16.Mart.2011, 01:24
karşılıklı anaşma şeklinde olduğun düşünüyorum. Yönetim, "ismine kara leke getirme, kovuldu demesinler al şu rakamı istifanı ver" şekline bir yaklaşımla aklını çelmiş olabilir.

Kimin ne dediğini pek takar bir tavırda değildi burada olduğu sürece ama bilmiyorum olabilirde :)

sergen ve üzülmez olayı aspargasmış açıklandı :)

Zaten doğru olsa da imkansız olacaktı... İbrahim Üzülmez futbolcu olarak, yardımcılığından çok daha fazla faydalı olacaktır ama yine istenmiyor... Hele birde Toraman ın üstünde bir kademeye getirileceğini düşünürsek, takımın altına bomba koymak olur bu... Sergeni zaten hiç anlatmaya bile gerek yok... Açıklamalarıyla daha takımın başına geçmeden yeterli antipatiyi kazandı, bu yönetim varken takımın herhangi bir kademesinde yer alabileceğini düşünmüyorum.

GodfatheR
16.Mart.2011, 02:02
Kesin başka bir takımla anlaştı. Yoksa tonla parayı bırakıp istifa etmezdi.

eXcitinG
17.Mart.2011, 01:07
Tayfur için iyi bir fırsat. En azından sezon sonuna kadar Lucescu ve DenizLi gibi adamLarda aLdığı sabırLı futboL feLsefesi iLe artık koLay maç kaybetmeyiz diye düşünüyorum. Hatta Tayfur Quaresma, Guti gibi adamLara borusunu öttürebiLirse bu takımda çokta başarıLı oLur. Çok kaLite hocaLar iLe çaLıştı. 5 Tane diL var, FutboLcuLuk kariyerinde çok başarıLar gördü, gençLere eğiLimi var. Bence sağda soLda daha önce kovdukLarı adamLarı düşünecekLerine Tayfur a şans versinLer daha iyi. Tabi dediğim isimLer iLe arasını iyi tutması Lazım.

Nedvedmania
17.Mart.2011, 01:13
Beşiktaş'a Tayfur bize Tugay :)

anil luque
18.Mart.2011, 13:12
Keşke dediğin gibi olsa Cihan , adını yanlış hatırlamıyorumdur umarım bu arada :D

Nedvedmania
18.Mart.2011, 16:21
Yok yok doğru :)