PDA

View Full Version : Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Pages : [1] 2

TR.CaPTaiN
15.Mart.2011, 18:50
http://www.yukleresim.com/images/51472664938098068783.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Börk
15.Mart.2011, 18:50
Tebrikler Fenerbahçe.

Suicider
15.Mart.2011, 18:57
Herşey ortada aslında fazla yorumlanacak birşey yok. Tek umudum artık takımın son şansı belki gazla şansla falan berabere kalırız ama hiç sanmıyorum.Fener iyi oynuyor çok etkili oyuncuları var ve sürekli yanyana oynayan oyuncular.Bizde ise kim nerde oynıyacak o bile belli değil bırakın kadroyu.Fenerbahçe şu durumda favori.

sarianet
15.Mart.2011, 18:58
kolay olmayacak ama fenerbahçemizin bu maçı alacağını düşünüyorum

furkan58
15.Mart.2011, 19:13
Ligin İlk Yarısındaki Maçtada Rahat Galibiyet Alıcağımızı Hatta 6-0'ı Geçebileceğimiz Düşünülüyordu . Bence Bu Maç Çok Zor Geçicek ve Galatasaray Yeni Stadında Mağlubiyet Almak İstemeyecektir . Ancak Fenerbahçe'mizinde Maçı Vermeye Hiç Niyeti Olmayacagından Eminim Zor Karşılaşma Olucak Umarım Kazanan Taraf Biz Oluruz.

SAİT71
15.Mart.2011, 19:32
Sonuçta bir derbi maçı... Kolay geçmeyecek... İki taraf içinde zor bir karşılaşma olacak... Ama ben kazanacağımıza inanıyorum... Kazanamasak bile yinede üzülmem çünkü G.Saray'a kaybetmiş yada berabere kalmış oluruz...

Homer J.S
15.Mart.2011, 19:38
Klasik cümle olacak ama derbi havası her zaman farklıdır. Ortaya çıkabilecek en kötü kadrolarımızdan biriyle oynuyoruz ancak her şeye rağmen bu bir derbi.

Puan veya puanlar alacağımızı düşünüyorum.

Raheem Lawal.
15.Mart.2011, 19:40
Kaç senedir galatasaray iyi kadrosuyla hep favori gösterildi Ve sonucunda fenerbahçe kazandı, şuan herkes Galatasarayın formuna bakarak Fenerin kazanacağını düşünüyor, ama bu maç galatasarayın ve haginin son şansı olabilir, Galatasaray Kazanır diyorum.

EndoplazmiK RetikuluM
15.Mart.2011, 19:42
Beklenildiği gibi kolay olacağını sanmıyorum. TT Arena'da kazanabilen ve çöküş içerisinde olsa da son kozlarını oynayan bir Galatasaray var. Zor olacak. umarım kazanırız. Kazanırsak şampiyonluk için bir pürüz kalmayacak.

Başarılar her iki takıma da.

Bordo61Mavi
15.Mart.2011, 19:46
Olasi bi farkli sonucta Adnan Polati o staddan cikartmazlar

Homer J.S
15.Mart.2011, 19:55
Olasi bi farkli sonucta Adnan Polati o staddan cikartmazlar

Olası bi farklı sonuçta Hagi'nin ve futbolcularında çıkabileceğini düşünmüyorum.

sarianet
15.Mart.2011, 20:05
laf söylemek bana düşmez ama onların gitmesi için fb maçını beklemek mi gerekiyo şuanki tabloya göre adnan amcaların o stada girememesi lazım

nannar
15.Mart.2011, 20:17
enteresan bir maç. Acaba fark yesek Hagi ve yönetim gider mi diye düşünüyorum ama ilk devredeki maç aklıma geliyor. o maçtan önce de buna benzer bir hava vardı. GS çok kötüydü.Fakat deplasmanda olmamıza ragmen bariz üstün oynadık ve galibiyeti kaçıran biz olduk. Ben açıkcası bu maçın da böyle geçeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe taraftarı hiç boşa fark atarız falan diye iç geçirmesin, yoksa hevesleri kursaklarında kalabilir. Bu tür maçlarda fark olmuyor pek. Kötü durumda olan takım var gücüyle mücadele ederek işi onur ,şeref,haysiyete döküyor :) Benim tek istediğim zevkli bir 90 dakika ve olabildiğince az olay... kavgasız gürültüsüz, futbol dolu bir akşam geçer inşallah. Sonra da yönetim , hagi ve sarı-kırmızı formayı hak etmeyen oyuncular takımdan ayrılırsa çok mutlu oluruz.

yaman76hakanFB
15.Mart.2011, 20:22
İşte geldik benim için futbolun en güzel, en tadına doyulmaz, en değerli haftasına... Bütün lig bir yana, Fenerbahçe-Galatasaray maçları bir yana...

Favori Fenerbahçe'dir. Ancak biz lider, Galatasaray 11. sırada olduğu için değil, Galatasaray'la oynadığımız için favoriyiz. Tersi bir durum olsa, yani biz 11. sırada ve Galatasaray lider olsa yine aynı rahatlığı hisseder, yine favori biziz derdim. Evet, Olimpiyat stadında oynadığımız ve 5-1 kaybettiğimiz Türkiye Kupası finalinde de favori biziz demiştim. O maçı 5-1 kaybettik, 10 gün sonra Kadıköy'de şampiyonluk maçına çıktık. 10 gün önce 5 yememize rağmen, çok daha rahat ve kazanacağımızdan emindim. (Zaten Türkiye kupası finallerini ne zaman kazanıyoruz ki? Kazanabilecek olsak, Galatasaray'ı yenip kazanırdık. O sene kazanamadıysak daha kazanamayız.)

Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının doğal favorisi Fenerbahçe'dir. Keşke şampiyonluk iddiaları devam etseydi ve o havada gitseydik deplasmana. Çok daha keyifli olurdu.

İlk yarıda takımın kötü ve gergin oynamasının en büyük nedeni yönetimin abartılı açıklamalarıdır. "Temkinli olmamız lazım, rakibi küçümsememek lazım" vesaire... Herhalde temkinli olacaksın, karşında Galatasaray var. İstersen olma. Galatasaray gibi bir markanın sözkonusu olduğu yerde küçümseme kelimesini ağzına almak dahi terbiyesizliktir. Ama bu ciddiye alma işini Fenerbahçe yönetimi gibi sürekli eyyam yaparak dile getirirsen, oyuncularına özgüven problemi yaratırsın. Fenerbahçe'nin tarih boyunca Galatasaray karşısındaki en büyük silahı her zaman rahatlığı ve özgüveni olmuştur. Rakibi ciddiye almak ve onunla yatıp kalkmak başka; özgüven başka...

Fenerbahçeli arkadaşlardan ricam: Lütfen rahat olsunlar, abartılı tevazulara gerek yok. Mehmetçik Basri'lerin, Cihat Arman'ların ruhunu incitmeyelim. Tedirgin olması gereken biz değiliz. Onlar her daim bizim en büyük rakibimiz... Onlarla oynamak, onlarla yarışmak kadar büyük bir keyif yok. Ama 100 yıllık tarih bize şunu fısıldıyor: Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında panik yapması ve tedirgin olması gereken taraf Galatasaray cephesidir.

Tarihimize layık olalım, rahat olalım, kazanacağımıza inanalım. Kaybedersek bile en büyük rakibimize kaybetmiş olacağız. Derede boğulmaktansa denizde boğulmuş olacağız. Tasaya gerek yok. Çünkü onlar bizi, biz onları hiç hesapta olmayan zamanlarda ve hesapta olmadığı şekilde yendiği içindir ki, bu rekabet bu kadar heyecan veriyor. Unutmayın: Kaybetsek bile bir sonraki Fenerbahçe-Galatasaray maçının favorisi yine biziz. Galatasaray 1. biz ise 11. sırada olsak dahi...

nannar
15.Mart.2011, 20:34
biz ne zaman favori olacaz peki? :D

1996-2000 yılları arasında pek dediğin gibi olmadı sanki olaylar . O zamanlarda galibiyet sayıları falan birbirine yakındı. Fakat 2000 yılından sonra farkı açtı Fenerbahçe.... Bu farkı biz kapanata kadar sürecek saırım sizin bu " Biz sizi hep yeneriz" iddaanız... :)

Fearless Coward
15.Mart.2011, 20:41
Kesin yeniliriz.Fark yemesek bari...Hagi yine randoma basacaktır...

CeNTeR_TR
15.Mart.2011, 21:17
Senelerini tam hatırlamıyorum ama bir kaç maçtan bahsetmek istiyorum ..

Türkiye Kupası maçı Galatasaray o seneki en kötü kadroyla Mabedimize gelecekdi hatta yabancıları bile yokdu ilk 11'de.Fenerbahçe mutlak favori 6-0'ın üstüne çıkılar muhabbetleri her yerde dönüyordu.Maç bir başladı Galatasaray da Fenerbahçe de çok da iyi top oynamamasına rağmen maçtan 0-0 lık eşitlik çıktı.

Yine bu sezonun ilk yarısı Galatasaray'ın durumu vahim Fenerbahçe yıldızları ve 55 bin seyircisi ile maçın favorisi internette reel de hatta bizim forumda bile herkes 7-8 diyor maça besteler falanlar filanlar maç bir başlıyor Galatasaray bu sezonki en iyi topunu oynayarak 1 puan alıyor ve 10 yıllık mağlubiyet serisine son veriyor.

Gelelim bu maça.Ligde hiçbir iddası olmayan Galatasaray , Şampiyonluk yolunda Trabzonspor ile çekişen Fenerbahçe.Kadro kalitesi olarak uzakdan yakından Fenerbahçe'ye bu sezon için ulaşamayacak Galatasaray , Kadro kalitesini derbi maçlarda pek de yansıtamayan bir Fenerbahçe..

Gerçekten garip bir maç olacak.İşin açıkçası şu ki ben bu maçtan çekiniyorum. ' Çekiniyorum neden ? Çünkü yeni stadlarında ambians ses gürültü olarak stadın getirmiş olduğu olan bir artı var Galatasaray takımının arkasında futbolcuları belki bu sene çok çok kötü.Elle tutulur Pino Culio Stancu dan başka oyuncuları yok ama işte adı derbi ya o zaman işler farklılaşıyor.

Umarım çekingenliğim boşa çıkar ve güzel bir oyunla 3 puanı alırız ve rekorumuzu yenileriz.

Revolution
15.Mart.2011, 21:19
Hani bir pankart asmislardi Ankara'da "Siz en guzel duygularin katilisiniz" diye ayni o durumdayim. Davetiye geldi 2 tane maca cok gitmek isteyen ama belli sebeplerle gidemeyen kardeslerime verdim onlar gitsinler. Ne heves biraktilar adamda ne tat ne bisey. Biktim ben artik bu takimdan ya bedava macina bile gitmem artik. Ankette Galatasaray'a oy verdim ama fark yiyebiliriz icim el vermedi Fenerbahce'ye vermeye. Zevkli, canlarin yanmadigi dostane bir mac olur insallah.

Redrum
15.Mart.2011, 21:24
Galatasaray'ın bu maçı kazanmasını istiyorum, bu sefer "kesin fark yedik, yandık, bittik" gibi totemler de yapmayacağım. Fenerbahçeli bazı arkadaşlar da havalarda uçuyorlar ama unutmayın top yuvarlaktır (: Güzel ve fair play'e dayalı bir maç olması dileğiyle.

Varonil
15.Mart.2011, 21:25
Sezonun en zor maçlarından birisi olacak.Aynı ilk yarıda olduğu gibi düşük bir tansiyon yaratılmaya çalışılıyor.Bu durum beni korkutuyor açıkcası.Eğer Galatasaray da şampiyonluk yarışının içinde olsaydı bu maçı %100 kazanırız diyebilirdim.Umarım Aykut Hoca ve futbolcularımız rakibin bu kötü durumuna aldırmadan son 9 maçtaki futbolu sahaya yansıtmaya devam ederler.

Beraberlik bana göre kötü bir sonuç olmaz,fakat lider kalmak için kazanmamız lazım.Takımıma sonsuz güveniyorum,güzel bir galibiyet alacağız inşallah.

Galatasaray-Bursaspor-Eskişehirspor-Gaziantepspor.

Şampiyonluk yolunda şu 4 maçı kayıpsız geçersek eğer,işte o zaman harika olacak.

RaSenGan
15.Mart.2011, 21:43
Bugüne kadar ne zaman Fenerbahçe kötü durumda olsa,kötüye gidiyor olsa hep imdatlarına biz yetiştik.Belki bu sefer tam tersi olur.Benim bu sezon için tek ve son beklentim bu maçın kazanılması.Bundan başka bir isteğim ve beklentim yok.Umarım kazanırız.

Bir de Lig TV bu maça özel olarak tek maç için üyelik yapıyor mu :icon_smile:

Chinatown
15.Mart.2011, 22:06
Bugüne kadar ne zaman Fenerbahçe kötü durumda olsa,kötüye gidiyor olsa hep imdatlarına biz yetiştik.Belki bu sefer tam tersi olur.Benim bu sezon için tek ve son beklentim bu maçın kazanılması.Bundan başka bir isteğim ve beklentim yok.Umarım kazanırız.

yanlışım yok ise Beşiktaş-Trabzon maçını 9.99 a tek maçlık izlettirmişlerdi, ama bu maçta ne olur bilemem.

EndoplazmiK RetikuluM
15.Mart.2011, 22:11
@Aygün

Olm in kahneye izle çok mu zor. :n:

nannar
15.Mart.2011, 22:12
tek maç satın alınıyor ama ücret baya tuzlu sanırım

sarianet
15.Mart.2011, 22:16
http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icerik/28460/Haftanin_Maclari/Galatasaray_-_Fenerbahce

Galatasaray - Fenerbahçe (Galatasaray - Fenerbahçe ...

Aslantepe'de Dev buluşma... Türk Telekom Arena'da nefesler tutulacak, bütün gözler Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde olacak. Galatasaray sahasındaki ilk derbiyi kazanmak isterken, Fenerbahçe ezeli rakibini yenerek zirve yarışında yoluna kayıp yaşamadan devam etmek istiyor. Karşılaşma 18 Mart Cuma günü saat 21.00'de WebTV 'de bu derbi kaçmaz...
Tür Futbol
Süre 90 Dakika
Kanal LİG TV
Dublaj Türkçe
Lisans PPV Cuma 21:00 GS-FB
2
3
4
5
Fiyat 19,99 TL

not senelik 99 lira kampanya vardı sene başında ben aldım ama büyük maçlarda memnun kalmadım çok yüklenme oluyor siteye ve bazen site gidebiliyor ve bu sizi çıldırtıyor mesela trabzon fener baçında lk yarı felçti golleri görememiştim millet digiturkun kulağını çınlatmıştı
http://www.digiturkwebtv.com.tr/posters/201131119812171.jpg

Universal
15.Mart.2011, 22:24
Şu maçı kazanmamız için kağıt üstünde her şey hazır. Tahmini skorum 3-1. Fenerbahçe, Fenerbahçe olduğu sürece bu sahadan galip ayırılır.

RaSenGan
15.Mart.2011, 22:33
yanlışım yok ise Beşiktaş-Trabzon maçını 9.99 a tek maçlık izlettirmişlerdi, ama bu maçta ne olur bilemem.

Web TV miydi yoksa normal tv için mi :)

@Aygün

Olm in kahneye izle çok mu zor. :n:

Evde rahatça izlemek varken gidemem kahveye :icon_smile:

tek maç satın alınıyor ama ücret baya tuzlu sanırım

Olsun artık napalım senede iki kere oluyor bu :icon_smile:

http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icerik/28460/Haftanin_Maclari/Galatasaray_-_Fenerbahce

Galatasaray - Fenerbahçe (Galatasaray - Fenerbahçe ...

Aslantepe'de Dev buluşma... Türk Telekom Arena'da nefesler tutulacak, bütün gözler Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde olacak. Galatasaray sahasındaki ilk derbiyi kazanmak isterken, Fenerbahçe ezeli rakibini yenerek zirve yarışında yoluna kayıp yaşamadan devam etmek istiyor. Karşılaşma 18 Mart Cuma günü saat 21.00'de WebTV 'de bu derbi kaçmaz...
Tür Futbol
Süre 90 Dakika
Kanal LİG TV
Dublaj Türkçe
Lisans PPV Cuma 21:00 GS-FB

Fiyat 19,99 TL
not senelik 99 lira kampanya vardı sene başında ben aldım ama büyük maçlarda memnun kalmadım çok yüklenme oluyor siteye ve bazen site gidebiliyor ve bu sizi çıldırtıyor mesela trabzon fener baçında lk yarı felçti golleri görememiştim millet digiturkun kulağını çınlatmıştı

Web TV dışında olmuyor mu peki normal digitürkün bağlı olduğu tv için :)

sarianet
15.Mart.2011, 22:39
Web TV miydi yoksa normal tv için mi :)

Evde rahatça izlemek varken gidemem kahveye :icon_smile:

Olsun artık napalım senede iki kere oluyor bu :icon_smile:

Web TV dışında olmuyor mu peki normal digitürkün bağlı olduğu tv için :)

orasını bilemicem :D

RaSenGan
15.Mart.2011, 22:58
Bir arayıp öğrenmek lazım aslında hiç izleyesim yok maçı ama olsun teşekkür ederim yardımlarınız için :)

uAburak89
15.Mart.2011, 23:10
Maça gitmeyi çok istiyordum ancak İzmit'e dönüş sıkıntı yaratacak diye vazgeçtim. En kötü berabere kalırız, umarım Hagi düzgün kadro seçimi ve oyuna yerinde müdahalelerde bulunarak alacağımız puan/puanlara katkı sağlar. Baros'tan gol bekliyorum, olaysız, bariz hakem hatalarının olmadığı bir maç olması dileğiyle..

Edit: Yazacağım 11 sahaya çıkmaz ama, yine de yazayım ben gönlümden geçeni. :)

Aykut- Neill, Servet, G.Zan, H.Balta - Yekta, Cana, Culio - Pino, Kewell, Baros.

Defans hattı çok zayıf oldu farkındayım, Sabri oynayabilecek mi bilmiyorum, Insua da yabancı kontenjanına takıldı. :p

TR.CaPTaiN
15.Mart.2011, 23:21
Galatasaray için sezonun son maçı ve kalan maçlar içerisinde en önemli maçı desek yanlış olmaz. Galatasaray ZTK'da devam ediyor olsa belki bu maç Galatasaray açısından bu kadar önemli olmayabilirdi. Fakat şuan Galatasaray futbolcularının bu sezon kendilerini az da olsa affettirmelerinin tek yolu bu maçı kazanmak.

Fenerbahçe üst üste aldığı seri galibiyetlerle 2. yarının en flaş takımı oldu ve bir anda tüm camia şampiyonluk havasına girdi. Fenerbahçe genelde bu tip maçlarda sakinliğini koruyan, ne yaptığını bilen bir tarzda oynuyor. Son yıllarda gerek Galatasaray'a gerek Beşiktaş'a karşı derbilerde kurulan üstünlüğün ayrı bir özgüven getirdiği de açık.

Fenerbahçe tıpkı Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarında olduğu gibi maça baskıyla başlayarak rakibine erkenden gözdağı vermeli. Emre'nin yokluğu büyük şanssızlık. Emre'nin yokluğunda ortasahamız için benim kafamda 2 dörtlü var. İlki; Solda Caner göbekte Selçuk-Mehmet, sağda Dia. Alternatif ise; Solda Dia, göbekte Selçuk-Mehmet, sağda Özer. Bizim için bu maçta göbekte Cristian-Selçuk ikilisinin oynaması çok büyük dezavantaj olur. Ortasaha-hücum bağlantısı tamamen sıfıra iner ve bu şekilde Alex'in iyice gerilere gelmesi gerekir. Alex'in ortasahaya yaklaşması demek Niang'ın ilerde yalnız kalması demek. Kısacası Selçuk-Cristian ikilisi tüm taşları ve planı yerinden oynatabilir. Umarım Aykut hoca bu ikiliyle başlamayı düşünmüyodur.

Bana göre bu maçın sonucu Gençlerbirliği - Trabzonspor maçının da gidişatına etki edecektir. Fenerbahçe kazanması halinde Trabzonspor'da bir moral bozukluğu yaratabilir ve Gençlerbirliği maçındaki şansı azalabilir. Yok eğer Fenerbahçe kaybederse Trabzonspor'a ayrı bir moral olur ve liderlik için çok daha fazla savaşırlar ve Gençlerbirliği maçında şansları artar.

Skor tahminim: 3-1 Fenerbahçe kazanır. [Mehmet, Niang, Yobo - Culio ]

Sheriff
15.Mart.2011, 23:28
biz ne zaman favori olacaz peki? :D

1996-2000 yılları arasında pek dediğin gibi olmadı sanki olaylar . O zamanlarda galibiyet sayıları falan birbirine yakındı. Fakat 2000 yılından sonra farkı açtı Fenerbahçe.... Bu farkı biz kapanata kadar sürecek saırım sizin bu " Biz sizi hep yeneriz" iddaanız... :)
Hoca sadece biz değil bir çok GS'li de diyor bunu, çok arkadaşım lig başladığında en az bi -4, -6 puandan hesaplıyorlar ligi, doğruya doğru :D

FB-GS derbilerini büyük oranda kazanıyoruz, yine favori biziz, yine kazanacağımızı düşünüyorum. Ama sonuç itibariyle derbi derbidir, GS GS'dir. Umarım keyifli, centilmen ve kazanacağımız bir derbi olur. Sanırım Selçuk yine oynayacak, bu adamı hiç sevmiyorum oyun tarzını beğenmiyorum, kişiliğini beğenmiyorum ama sırf GS maçları için gitmesin bu adam kalsın takımda, ne hikmettirse GS maçlarında birşeyler oluyor ve maçı kazanmamızda büyük pay sahibi oluyor.

yaman76hakanFB
16.Mart.2011, 00:13
Bence Emre'nin yokluğu bir avantaj... Bugüne kadar oynadığı Galatasaray maçlarının hiçbirisinde verimli olmadı. Hep fazla bir aceleci ve telaşlı oynadı. Takımın genel ruh halinin dışında bir Emre bu maçta faydadan çok zarar verir. Selçuk Galatasaray maçlarını çok sever. Böylesi daha iyi oldu.

CeNTeR_TR
16.Mart.2011, 00:15
Emre'nin oynamaması bana göre'de avantaj.Neden ?

Maç TT Arena'da staddan dolayı inanılmaz bir ses çıkıyor.Emre'ye büyük ihtimal ana avrat küfürler edilecekdi.Sonrasında bizim deli Emre daha da delirecek ve belki olası bir Kırmızı Kart görecekdi ve takım 10 kişi kalacakdı.

Tabi bunların hepsi olumsuz tarafı birde olumlu tarafından bakmak lazım ama.Şu aşamada Emre'nin olmaması avantaj bana göre.

Nedvedmania
16.Mart.2011, 00:26
Çoğu derbide hep biz iyi oynarız ama Fener kazanır. Bu sefer böyle olmaz inşallah. Hagi ve Tugay herşeyi unutsun takıma ilk maçtaki gibi derbi ruhunu versin yeter.

Bu sefer kazanıcaz inşallah.

CeNTeR_TR
16.Mart.2011, 00:30
Çoğu derbide hep biz iyi oynarız ama Fener kazanır. Bu sefer böyle olmaz inşallah.

136 Fenerbahçe Galibiyeti , 113 Galatasaray galibiyeti..

Bilmiyorum bu mesajdan tartışma çıkmaz heralde ama şöyle bir durum var.Oynayan'da kazanır yahu Cihan :) Sürekli kaybetmez yani.

Nedvedmania
16.Mart.2011, 00:34
136 Fenerbahçe Galibiyeti , 113 Galatasaray galibiyeti..

Bilmiyorum bu mesajdan tartışma çıkmaz heralde ama şöyle bir durum var.Oynayan'da kazanır yahu Cihan :) Sürekli kaybetmez yani.

Mesajımı nasıl anladın bilmiyorum ama benim dediğim ve çoğu kişinin de ortak görüşü son derbilerde hep bastıran biz oluyoruz ama sonuçta kaybediyoruz. İlk aklıma gelen 0 yabancıyla sahaya çıkıp, Fenerden daha iyi oynayıp 0-0 berabere kaldığımız maç. 6-0'lık maçta bile böyle bir durum vardı.

Ama futbolun adaleti yok işte :D

CeNTeR_TR
16.Mart.2011, 00:39
Mesajımı nasıl anladın bilmiyorum ama benim dediğim ve çoğu kişinin de ortak görüşü son derbilerde hep bastıran biz oluyoruz ama sonuçta kaybediyoruz. İlk aklıma gelen 0 yabancıyla sahaya çıkıp, Fenerden daha iyi oynayıp 0-0 berabere kaldığımız maç. 6-0'lık maçta bile böyle bir durum vardı.

Ama futbolun adaleti yok işte :D

0-0 lık maçı bende söyledim de neyse :) 6 olan maçı hiç karıştırma valla o maçta şov vardı sahada (:

Neyse bu maçtada iyi top oynayan kazanır umarım.

Nedvedmania
16.Mart.2011, 00:44
0-0 lık maçı bende söyledim de neyse :) 6 olan maçı hiç karıştırma valla o maçta şov vardı sahada (:

Neyse bu maçtada iyi top oynayan kazanır umarım.

Önceki mesajları okumadım :) 6-0 lık maçta bizim kaçan net pozisyonlarımız vardı en başta. Onlar gol olsa bambaşka bişey olurdu. Fener 6 kere gelip 6 gol atmıştı sanırım. Ben bişey demiyorum zaten futbol bu :)

barahir
16.Mart.2011, 00:45
Maçı izlemicem tüm ısrarlara rağmen :)

Doğum günümde güzel bi galibiyetle hediye almayı herkes ister ancak ben o kadar şanslı değilim..

Kesin yenilcez de, fark yemeyelim o bana en güzel hediye olur ;)

RaSenGan
16.Mart.2011, 00:46
Maçı izlemicem tüm ısrarlara rağmen :)

Doğum günümde güzel bi galibiyetle hediye almayı herkes ister ancak ben o kadar şanslı değilim..

Her maçtan önce bunu söylüyosun abi :icon_biggrin:

Fearless Coward
16.Mart.2011, 00:48
Her maçtan önce bunu söylüyosun abi :icon_biggrin:

Valla önce ben davrandım bu sefer o yüzden bizimki tutar herhalde :icon_cool:

Nedvedmania
16.Mart.2011, 00:48

Bu nasıl iş yahu. Galatasaraylılar da fark yiyeceğiz diyor Fenerlilerde :D

Fearless Coward
16.Mart.2011, 00:49
Bu nasıl iş yahu. Galatasaraylılar da fark yiyeceğiz diyor Fenerlilerde :D

Totem o Cihan totem ;)

barahir
16.Mart.2011, 00:49
Totem değil arkadaşlar :) totem olanı üstte belirttim maçı izlemicem :)

Ben güvenmiyorum takımımıa ;)

Nedvedmania
16.Mart.2011, 00:50
Totem o Cihan totem ;)

Ya bırakın bu işleri :D Hurafe bunlar hurafe :D

sarianet
16.Mart.2011, 00:59
antudan yine harika bi klip gelmiş
http://www.facebook.com/editprofile.php?sk=picture#!/video/video.php?v=185866151455947&oid=41921267057&comments

GodfatheR
16.Mart.2011, 01:01
Puan kaybı bekliyorum açıkçası. GS bu sezon hiç olmadığı kadar iştahlı oynayacaktır. Skor tahminim 0-0 , kısır bi maç bekliyorum.

M.Scofield
16.Mart.2011, 01:08
protesto yerine destek olacakmış belki 52 bin kişin gazıyla bişeyler yaparlar arenada oynadığımız 6 maçta sadece bi maçda gol yedik tek umudum taraftar

izmer96
16.Mart.2011, 01:08
umarim Fenerbahce bizi sahamizda 2-3 golle yenerde bu rahatsiz doneme bir nokta koyar , Adnan Polat ve Hagi'nin son maclari olmasi temennisi ile

SAİT71
16.Mart.2011, 01:09

36 TL'ye bu maç için İzle - Öde seçeneğinden yararlanabilirsin... :)

Lig Tv'de izle öde fiyatları 3'e ayrılıyor...

FB-GS-BJK 3 İstanbul takımının kendi aralarındaki maçlar 36 TL'den, FB-GS-BJK takımlarının diğer takımlarla oynadıkları maçlar 18 TL'den, FB-GS-BJK takımları dışındaki diğer takımların aralarında oynadıkları maçlar 9 TL'den fiyatlandırılmakta. Bu maçta ilk seçenekteki maç oluyor. Sizin dediğiniz ise ikinci seçenek (BJK-TS) maçı... bilgi amaçlı yazayım dedim...

Eğer şampiyonluk gidecekse bu sene son maç yerine bu maçta gitsin... Üzüntüm 2 kat daha hafif olacaktır...

Nedvedmania
16.Mart.2011, 01:10
Yapılacak Kareografiyi çok merak ediyorum.

RaSenGan
16.Mart.2011, 01:15
36 TL'ye bu maç için İzle - Öde seçeneğinden yararlanabilirsin... :)

Eğer şampiyonluk gidecekse bu sene son maç yerine bu maçta gitsin... Üzüntüm 2 kat daha hafif olacaktır...

36 mı ? Maça gitsem daha karlı :D

SAİT71
16.Mart.2011, 01:25
36 mı ? Maça gitsem daha karlı :D

O da çok pahalı... Bize gel en karlısı :icon_razz:

Lig Teve'nin politikası bu,

kaz bul yol :D

RasAnt
16.Mart.2011, 01:26
Valla rahat gibi görünüyoruz ama kritik maç,ligin ilk maçındada +7 olur diyorduk çok geyik vardı ama 0-0 bitti,hiç belli olmaz gs ölü toprağını atıp bize patlama yapabilir

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Mart.2011, 18:21
Derbi Aydınus'un

Cuma günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçına Fırat Aydınus verildi.

Spor Toto Süper Lig'de 26. haftada yapılacak maçları yönetecek hakemler açıklandı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus oldu. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Alex Taşçıoğlu yapacak. Dördüncü hakem ise Aytekin Durmaz.
AYDINUS'UN DERBİ KARNESİ
Süper Lig'de 2003-2004 sezonundan bu yana görev yapan tecrübeli hakem, toplam 137 maçta düdük çaldı. Fırat Aydınus, bugüne kadar 13 derbi maçta görevlendirildi. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini 5 kez yöneten Aydınus, Galatasaray-Beşiktaş ve Galatasaray-Fenerbahçe müsabakalarında ise 4'er kez düdük çaldı.
Aydınus'un yönettiği Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde, sarı-lacivertliler rakip kaleye 7 gol kaydederken, sarı-kırmızılı ekip ağları 6 kez havalandırdı.
2007-2008 sezonundan bu yana Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde Fırat Aydınus'un yönettiği 4 karşılaşmada, iki taraf da birer galibiyet alırken, 2 kez beraberlik elde edildi. Bu maçlarda Fenerbahçe Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederken, sarı-kırmızılılar rakibini 1-0 yenmeyi başardı. 2007-2008 sezonundaki Türkiye Kupası çeyrek finali ve 2008-2009 sezonundaki lig maçında ise 0-0 beraberlikler elde edildi.
Bu sezon ilk kez bir derbi maçta sahada olacak tecrübeli hakem Fırat Aydınus, bu sezon görev aldığı maçlarda 70 sarı, 4 kırmızı kart çıkarırken, 2 kez de penaltı noktasını gösterdi.
Süper Lig'de 26. haftada görev yapacak hakemler ise şunlar:
18 Mart Cuma
21.00 Galatasaray-Fenerbahçe: Fırat Aydınus
19 Mart Cumartesi
14.00 Kasımpaşa-Manisaspor: Mustafa Kamil Abitoğlu
15.00 Gaziantepspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Bünyamin Gezer
16.00 Konyaspor-Medical Park Antalyaspor: Abdullah Yılmaz
19.00 Beşiktaş-Kayserispor: Halis Özkahya
20 Mart Pazar
14.00 Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor: Serkan Çınar
19.00 Bucaspor-Sivasspor: Kuddusi Müftüoğlu
19.00 Gençlerbirliği-Trabzonspor: Bülent Yıldırım
21 Mart Pazartesi
20.00 Bursaspor-Ankaragücü: Süleyman Abay

NtvSpor

Night_Mare17
16.Mart.2011, 18:27
Stad sarı - kırmızı olacak. 4 kareografi bekleniyor.

http://spor.mynet.com/haber/gsarayda-tarihi-hazirlik/33409

Börk
16.Mart.2011, 18:41
Emre'nin oynamaması bana göre'de avantaj.Neden ?

Maç TT Arena'da staddan dolayı inanılmaz bir ses çıkıyor.Emre'ye büyük ihtimal ana avrat küfürler edilecekdi.Sonrasında bizim deli Emre daha da delirecek ve belki olası bir Kırmızı Kart görecekdi ve takım 10 kişi kalacakdı.

Tabi bunların hepsi olumsuz tarafı birde olumlu tarafından bakmak lazım ama.Şu aşamada Emre'nin olmaması avantaj bana göre.

İlk gittiği zaman yediremedik Emre'nin Fenerbahçe'de oynamasını.Yaptığı açıklamalarda Fenerbahçeli olduğunu söyledi ve artık bizde onu normal bir Fenerbahçe oyuncusu olarak bakıyoruz.O küfür yediği i maçlarda kırmızı kart görmediyse,bu maçta göreceğini sanmıyorum.

Sirius Black
16.Mart.2011, 19:55
Adnan Polat, Hagi filan benim için önemli değil. Zaten ömürleri kısıtlı. İstediğim, en kötü anımızda bile herkese meydan okuyabileceğimizi göstermek. O yüzden alalım bu maçı.

Universal
16.Mart.2011, 20:07
İzle-öde seçeneğine para vermeyin. :)

Lig TV'i internetten geçen gün satın aldım. 80 Tl karşılığında Beko Basketbol Ligi, TSL ve Preimer Lig. 36 TL ile büyük bir şekilde kara geçirmeyin. :)

Emurafu
16.Mart.2011, 20:28
Desibel rekoru kırılacakmış..Gunnes'dan gelenler varmış.

LadroN
16.Mart.2011, 21:07
Beklediğimiz maç geldi.Geriye düşersek kazanma ihtimalimiz yok.Gerçi öne geçsekte koruyamıyoruz ama:D.Nedense en ufak bir korkum yok.Belki de kaybedicek birşeyimiz olmadığındandır.Kazanıcağımızı düşünüyorum.Ama ilk dakikalarda bir gol gelirse karşı taraftan Allah herkesin yardımcısı olsun orada ki.Fenerbahçe gol atacaksa herkes atsın ama Selçuk atmasın yahu.Bıktım şu adamaın saçma sapan gollerinden.

CeNTeR_TR
16.Mart.2011, 23:21
İlk gittiği zaman yediremedik Emre'nin Fenerbahçe'de oynamasını.Yaptığı açıklamalarda Fenerbahçeli olduğunu söyledi ve artık bizde onu normal bir Fenerbahçe oyuncusu olarak bakıyoruz.O küfür yediği i maçlarda kırmızı kart görmediyse,bu maçta göreceğini sanmıyorum.

Arada bir fark var ama şuan da Galatasaray taraftarı stadın ses sitemiyle a dese aaaa diye yanı yapıyor.

Ve bir düşün Emre gibi hırçın bir oyuncuya 50 bin kişi a diyecek :)

Revolution
17.Mart.2011, 00:05
Derbide bu kareografi yapılacakmış.

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/16/7094.jpg

Nedvedmania
17.Mart.2011, 00:33
Kareografiyi sızdıranın. Devamını getiremiyorum. Onca emek boşa gitti. Daha adamların ellerindeki boyalar çıkmadı. İçimizde sahtekar olduğu da böylelikle belli oldu. Ayrıca Galatasaraylılığıyla bilinen Fanatiğin Galatasaray sayfası yazarının da bu bilgiyi paylaşması onun nasıl bir insan olduğunu ortaya koyuyor. Allah sizi bildiği gibi yapsın !

ReaList
17.Mart.2011, 01:03
Fenerbahçeli oyuncular çok sakin olmak zorunda.
İlk yarı 2 farkla geriye düşsek bile panik yapmadan oynamak gerek.
Beşiktaş maçında 2-1 geriye düştüğümüzde 10 dk panikledik fark olacaktı maç az kalsın.
Sakin ve ne oynadığını bilen bir Fenerbahçe maçı kazanır...
Ama,fakat,lakin kolay olmayacak
Karşınızda 102 yıl önce ilk maçı yaptığınız (17 Ocak 1909) bir rakibiniz var.
Ligde ne durumda olursa olsun dünkü takım değil.

nerazzuri
17.Mart.2011, 18:18
şahsen galatasaray'ın şu durumda bu maçı alabileceğine ihtimal bile vermiyorum. kimse alınmasın. :)

şampiyonluğa adım adım giderken, bu maçı vermeyiz.

Revolution
17.Mart.2011, 18:23
Alınacak birşey yok abi zaten. Hagi gitseydi yine Tugay'ın takıma vereceği bir motivasyonla kazanırız derdim ama nedense Hagi'yle hiç inanmıyorum. Zaten maça 1 gün kala derbi maçın sayfasının sadece 3 olması herşeyi açıklıyor.

Addolorato
17.Mart.2011, 18:33
İddaa'da Fenerbahçe'ye sağlam para yatırmayı düşünüyorum haydi hayırlısı..

barahir
17.Mart.2011, 18:50
İddaa'da Fenerbahçe'ye sağlam para yatırmayı düşünüyorum haydi hayırlısı..

Bence yapma kaybedersin

Fearless Coward
17.Mart.2011, 18:52
Ben yatırdım bile çok para kazanacağım Fenerbahçe sayesinde :)

Homer J.S
17.Mart.2011, 19:24
Dakikalar geçtikçe daha rahat bir maç olacağını konusundaki hissim artıyor. Bugün kantindeki 2 çalışanla da iddiaya girdim. Beraberlik ve mağlubiyet onları, Galatasaray galibiyeti benim. Magnumuna.

"Magnum için saldır Galatasaray"

yaman76hakanFB
17.Mart.2011, 19:25
Yan hakemlerden birisinin Serkan Ok olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz arkadaşlar?

Fenerbahçe'nin maçlarına iki sezondur verilmiyordu. İstanbul B.Ş.B. maçının yan hakemiydi ve iki tane apaçık offsayttan gol yememize neden olmuştu.

MHK çok yanlış yaptı. Bizim lehimize hata yaparsa diyet ödedi; aleyhimize hata yaparsa "bilinçli olarak Fenerbahçe maçlarına veriliyor" yorumları olacak. Yani bu hakemi Fenerbahçe maçına vermek için tam iki sene Galatasaray maçını mı beklediniz? Madem iki senedir vermiyorsunuz, iki maç daha vermeseydiniz...

Çok yanlış bir atama olduğunu düşünüyorum. Hakem içinde zor.

vego
17.Mart.2011, 19:28
Orta hakem bitti iş yan hakem tartışmalarına girdiyse ohoooooo ben NBA'den dışarıya bakmayayım:n:

yaman76hakanFB
17.Mart.2011, 19:37
Tartışma değil Vego. Bu ülkede futbol mantığının nasıl işlediği belli. O hakemin yerinde olmak ister misin?

MHK'yı anlamak gerçekten mümkün değil.

barahir
17.Mart.2011, 19:39
Yan hakemlerden birisinin Serkan Ok olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz arkadaşlar?

Fenerbahçe'nin maçlarına iki sezondur verilmiyordu. İstanbul B.Ş.B. maçının yan hakemiydi ve iki tane apaçık offsayttan gol yememize neden olmuştu.

MHK çok yanlış yaptı. Bizim lehimize hata yaparsa diyet ödedi; aleyhimize hata yaparsa "bilinçli olarak Fenerbahçe maçlarına veriliyor" yorumları olacak. Yani bu hakemi Fenerbahçe maçına vermek için tam iki sene Galatasaray maçını mı beklediniz? Madem iki senedir vermiyorsunuz, iki maç daha vermeseydiniz...

Çok yanlış bir atama olduğunu düşünüyorum. Hakem içinde zor.

O konulara hiç girmeyelim abi şimdi.. Şu ortamda böyle bariz hata yapabileceklerine inanmıyorum ben

vego
17.Mart.2011, 19:42
Allah o hakeme yardımcı olsun ama bir hakem mental olarak nasıl gelişecek be abi?Hakemlerinde gelişmesi lazım değil mi ama?

Bu ülkenin en stresli maçıda bu.Ha bu büyük kumar.Hakemi/oynatırsan genç oyuncuyu komple kaybedebilirsin ama alnının akıyla atlatırlarsa seviye atlamış olurlar.

Genç oyuncunun mental gelişimide böyle olmalı bir anda koy demiyoruz ama o havayı 25 ine gelmeden bir tatmalı oyuncu.

RaSenGan
17.Mart.2011, 21:39
36 TL'yi verdik hadi hayırlısı :D Önceden derbiler günler öncesinde gerek internette gerek tv haberlerinde sıkça yer alırdı geri sayım vs. yapılırdı ama artık hiçbiri yok nerdeyse.Hiç yarın derbi varmış gibi hissetmiyorum.Yarınla ilgili tek düşüncem matematik sınavım :icon_biggrin:

Night_Mare17
17.Mart.2011, 22:02
36 TL'yi verdik hadi hayırlısı :D Önceden derbiler günler öncesinde gerek internette gerek tv haberlerinde sıkça yer alırdı geri sayım vs. yapılırdı ama artık hiçbiri yok nerdeyse.Hiç yarın derbi varmış gibi hissetmiyorum.Yarınla ilgili tek düşüncem matematik sınavım :icon_biggrin:

Bizde bu sezon Fenerbahçe ile şampiyonluğa oynasaydık kıyamet kopardı. :)

sui generis
17.Mart.2011, 22:08
zor bir maç olacak. ama kaybetmeyiz hatta gol yemeyiz diye düşünüyorum. maçın 0-0 bitme olasılığı da bir hayli fazla...

SAİT71
18.Mart.2011, 01:53
Arkadaşlar siz inanıyor musunuz bu maçta hakemden ziyade sade futbol konuşulacak?

Maçtan sonra herkes (Fb veya Gs konuşmasa bile diğerleri) mutlaka hakemi eleştirecek hatta hakemliği hakkında ciddi şeyler söyleyecek tvde gazetelerde. Bu maçtan önce zaten açık olan birşey. Her hakemin maçlarda hata yaptığını biliyorum, ama hiç bir hakemin art niyetli olarak hata yaptığına inanmıyorum. Bu maçta da diğer maçlarda da. Belki faul kararında korner kararında o tür art niyetli düşünüp bilerek yanlış düdük çalar ama ben yine de inanmıyorum... O nedenle hakem aleyhimize hata yapsa da sadece bizim aleyhimizde hata oldu deyip bitiririm ardına bakmaya bile gerek yok... Bugün (Dünde kaldı gerçi) Cüneyt Çakır'ı izledim bence gayet güzel yönetti maçı. Hemde Avrupa karşılaşmalarına oranla çok stresli bir maçtı. Cityli futbolcular taraftarlar her karara itiraz ettiler, çelme ile düşürüp abartılı sinirlendiler Balotelli atıldı ama altından kalktı. O baskıya rağmen Kiev'i ezdirmedi. Ş.L'nde ciddi yerlere gelir C.Çakır..

Bu arada maçta 46 kamera olacakmış sanırım.. 16 tanesi 3D yayını için. Bu arada 3D yayınını bu maçla sınırlı tutmayacaklarmış. Önce stadların uygun olması gerekiyor dedi Digitürk bilmem ne müdürü. Ama maalesef sade Gs ve Fb stadlarına sınırlı kalıyoruz dedi. İspanya İngiltere'den sonra 3. ülkeyiz canlı 3D maç yayını yapacak olan...

nannar
18.Mart.2011, 02:34
ben o hakem üçlüsünün maça hakim olabileceğini düşünmeyenlerdenim. Kesinlike aylardır FB maçlarına verilmeyen bir hakemin bu maçta verilmesi yalnlış karar. gitsin normal bir anadolu takımıyla maçına verilsin. Ama ilk bu maç kesinlikle eyyam doğurur. Adam baskı altında zaten şu anda. Gördüğünü falan çalamaz. Yarın ,daha dogrusu artık cuma oldugu için bugün göreceksiniz kesinlikle çaldığı düdüklerle FB lehine ya da GS lehine kritik bir hata yaparak sonuca etki edecek. Hangi zihniyetle 18 aydır beklettiğin adamı bu maça veriyorsun bilmemki! Zaten ligde hakemlerin dandikliğinin ayyuka çıktığı sezonda bu kadar bariz hakem atamaları da olunca kimse kızıp bildirilere ceza falan kesmesin. Yarın inşallah bu yan hakem hata yapmaz ama yapacaksa da Gs lehine yapsın bari de işimize yarasın. Hele hele bu hakemin yapacağı bir hata ile maçın skoru falan belirlenirse bakın artık ortalığa :n: Aziz Yıldırım hakemleri topa tutar ya da odalarını basar :D ve tüm Fb camiası "kutsal ittifak" söylemlerine başlar. MHK durdukyere kendini ateşe atmış olur. Ne diyelim... Kendi düşen ağlamaz. İnşallah hakem baskıyı kaldırabilir de hak eden kazanır.

Uchiha Itachi
18.Mart.2011, 03:22

Ben 1 sezona 99 tl verdim Aygün otur ağla :uzgun:

nerazzuri
18.Mart.2011, 03:47
1 sezon 99 liraydı evet, ayrıca tek maç 20 lira diye biliyorum. neden 36 lira verdin?

hepsini geçtim galatasaray'ın 1 aylık maç paketini alsaydın o bile 20 liraydı.

SAİT71
18.Mart.2011, 03:53
1 sezon 99 liraydı evet, ayrıca tek maç 20 lira diye biliyorum. neden 36 lira verdin?

Lig TV tek maç paketinde derbi maçlarda / 3 büyükler arasında / 36 tl fiyat koyuyor...

Tek maça kalmak kötü bence. En karlısı Web TV... Eğer netinizde hızlıysa yemede yanında yat...

nerazzuri
18.Mart.2011, 04:07
Lig TV tek maç paketinde derbi maçlarda / 3 büyükler arasında / 36 tl fiyat koyuyor...

Tek maça kalmak kötü bence. En karlısı Web TV... Eğer netinizde hızlıysa yemede yanında yat...
he o şekilde.

ben de webtv ye 36 lira verdi zannettim. :)

Raheem Lawal.
18.Mart.2011, 04:23
Çoğu Kişi Acemice Düşünüyor, Galatasarayın Kaybedicek hiç bişeyi Yok Oyuncular kovulma noktsına geldi Hani Derlerya Yussuf yussuf, Bu maç Oyuncular için Final Maçı, Fener Stresli Galatasaray Rahat ,Fener Favori Galatasaray Evinde Kazanmak isticektir.

LadroN
18.Mart.2011, 08:23
Dakikalar geçtikçe daha rahat bir maç olacağını konusundaki hissim artıyor. Bugün kantindeki 2 çalışanla da iddiaya girdim. Beraberlik ve mağlubiyet onları, Galatasaray galibiyeti benim. Magnumuna.

"Magnum için saldır Galatasaray"
Saldır Cimbom OK LET'S GO :D.

Cengo
18.Mart.2011, 10:08
Kazanacağımızı düşünüyorum.

Son skorlara bakınca..

14.02.2011 20.00 Fenerbahçe 2 : 0 Kayserispor TSL
20.02.2011 19.00 Beşiktaş 2 : 4 Fenerbahçe TSL
26.02.2011 19.00 Fenerbahçe 2 : 0 Kasımpaşa TSL
07.03.2011 20.00 Gençlerbirliği 2 : 4 Fenerbahçe TSL
13.03.2011 19.00 Fenerbahçe 2 : 0 Konyaspor TSL
18.03.2011 21.00 Galatasaray - : - Fenerbahçe TSL

.. 2-4 bitse de bahisten kırsak parayı fena olmaz :D

Universal
18.Mart.2011, 10:11
Ben 1-3 bekliyorum Cengiz abi. Şimdi gidip skor bahsi alacağım. :)

Universal
18.Mart.2011, 10:12
Arkadaşlar maçı web tv den izleyecekleriniz var ise elinizde 3G modem onu kullanın. Yaklaşık 500 mb gibi bir kota yiyor, hd yayında. Telekom'dan kat kat daha hızlı. Hiç donma olmadan maçı gönül rahatlığı ile izleyebilirsiniz.

Lucas Neill
18.Mart.2011, 12:23
Sacma sapan hatalar yapip gol yemezsek kazanabiliriz. Emre olsaydi Fb daha avantajliydi ama umarim seyircilerin destegiyle galip geliriz. Hakan Balta oynamaz insallah :)

Rick Nelson
18.Mart.2011, 13:00
1-0 bitecek...Galatasaray'ın kazanmasından yanayım :P

anil luque
18.Mart.2011, 13:10
Ben içimde Galatasaray'ın kazanacağı yönünde bir his var. Her şeyin üstüne artık taraftara kendilerini affettirmek için en güzel fırsat. Taraftar da üzerine düşeni yapacak gibi gözüküyor. 2-1 GS alır diyorum..

jarosik_61
18.Mart.2011, 14:14
güzel bir derbi olması dileğiyle başlayalım...
temennim gsnin galibiyeti yönünde...
ama fenerbahçe maçın favorisi..
klasik olarak bu maçların favorisi olmaz diyoruz ama fener baya favori yani..
maçla ilgili tahminime gelince fenerbahçenin maçı tek farkla alır..
gsye bakarsak bir değerlendirme yaparsak..
defans hucuma göre daha kuvvetli..
gsnin temel problemi hucumda..çok etkili isimler yok gsde..
akşamki maçta baroş ve kewell etkili olabilecek isimler..
ne kazımdan ne stancudan ne aydından ne şuanki ardadan bişe olmaz..
orta sahasıda aynı culio,yekta ve cana verimsiz..
ama defansda gs iyi bana kalırsa..
kim nederse desin neill,gökhan,servet ve h.balta,
diğer pozisyonlara göre daha güvenilir..
kaleye gelirsek şunu söyleyebilirim no zapata no cry..
fener için sadece eksik emre ama onuda telefi ederler..
fenerbahçe aynı inönüdeki bjk maçı gibi ilk 20 dakika ısırcak..
bundan eminim orda koparırsa gsliler için kalan dakklar kabus olur..
koparamazlarsa maç içinde belli bir noktadan sonra alırlar maçı..
arda turanın kesinlikle oynamsı lazım.
gsnin top tutan bir oyuncuya ihtiyacı var..

nerazzuri
18.Mart.2011, 15:05
dia'nın sanırım hafif sakatlığı var.

mehmet-cristian-selçuk-özer

şeklinde olacağı yazıyor bazı yerlerde. ne kadar doğru bilemiyorum ama, böyle birşey varsa özer yerine stoch başlamalı.

furkan58
18.Mart.2011, 15:23
dia'nın sanırım hafif sakatlığı var.

mehmet-cristian-selçuk-özer

şeklinde olacağı yazıyor bazı yerlerde. ne kadar doğru bilemiyorum ama, böyle birşey varsa özer yerine stoch başlamalı.

Stoch Başlayamaz Yabancı Sınırına Takılıyor Ne Yazıkki :(

TR.CaPTaiN
18.Mart.2011, 15:24
Dia sakatlığı nedeniyle kadroya alınmamış. Artık maçlardan önce, adalesinde sertleşme bulunan Dia takımdan ayrı çalıştı haberini görünce değil; Dia takımla birlikte çalıştı haberini görünce şaşırıyorum.

Edit: Loran Dia kadroda demiş.

ancar
18.Mart.2011, 15:39
Dia kadroda mı değil mi şimdi

Suicider
18.Mart.2011, 16:40
inanmıyorum bu sakatlık haberlerine.Gökhan gönül ve emre genelde her maç öncesi oynamaz derler oynar ikiside.Bu sefer emre sakat harbiden gökhan oynayacak zaten.Dia da oynar büyük ihtimal.

RaSenGan
18.Mart.2011, 17:19
Ben 1 sezona 99 tl verdim Aygün otur ağla :uzgun:

Abilerim webtvden izlemiyorum :) Evdeki tvden izliyoruz o yüzden tuzlu böyle :icon_biggrin:

Emurafu
18.Mart.2011, 18:25
--------Zapata-------
Neill-Zan-Servet-Hakan
---Yekta-Cana-Culio---
Kazım-----------Stancu
--------Baros--------

Ardayı son taktik antremanda yedekte oynatmış..İlerleyen dakikalarda girecekmiş.Polat arda ile 2 saat görüşme yapmış.Arda takım arkadaşları ile görüşmüş

Ntvspor'un beklediği Onbir !!

Stancu yerine Pino ile başlamalı..Pİno fb savunmasını yıpratacak oyuncularımızdan birisi..Dikine gidebiliyor..Etkili şutları var.Pinoyu umarım oynatır..Büyük Aptallık olur.Becali-Hagi-Stancu güzel işbirliği..
Hagi umarım takımla oyuncak gibi oynamaz..

Addolorato
18.Mart.2011, 18:41
Öne geçsek skoru koruyamıyoruz geriye düşsek maçı çeviremiyoruz ya son dakika golüyle kazanırız yada kaybederiz. İddaa oynamaktan vazgeçtim çünkü oynasam Fenerbahçe'ye oynayacaktım ve bu maçta Fenerbahçe'yi desteklemek istemiyorum :D.

Revolution
18.Mart.2011, 18:42
Aynen Pino kesinlikle 11'de Stancu yerine oynamalı. Zapata yerine Aykut, Balta yerine de Insua iyi gider ama neyse artık.

C h A o S
18.Mart.2011, 18:47
İçimden bir ses maçın berabere biteceğini söylüyor.Galibiyet şansımızı zor görüyorum.Saat yaklaştıçada heyecan basıyor adamı.Bakalım neler olucak.

Since-1907
18.Mart.2011, 18:50
Dia kadroda dedi Aykut Yıldırım.

Corpus
18.Mart.2011, 18:53
Maç 0-0 bitecek....

Night_Mare17
18.Mart.2011, 19:04
Dia kadroda dedi Aykut Yıldırım.

Teknik Direktör falan mı değiştirdiniz =))

Sirius Black
18.Mart.2011, 19:08
-----------Aykut-------------
Neill-Servet-Zan-Balta--
---------Cana-------------
-----Culio----Yekta------
-Kewell--------------Pino
----------Baros-----------

Eğer bir sorun yoksa Kewell, Stancu'dan da, Kazım'dan da katlarca yararlı olur.

Sonuçta kova kovadır. Aykut da, Ufuk da, Zapata da öyle. Herhangi biri geçebilir kaleye.
Defansta başka bir alternatif yok zaten.
Orta sahayı da böyle şekillendirebiliriz.
Hücüm hattında bence Kewell, Kazım'ı da, Stancu'yu da cebinden çıkarır. Bir sorun yoksa "oynamalı". (Tabii Hagi neredeyse manevi oğlu olan Stancu'yu oynatacak gibi.) Baros zaten malum... :)

@Night_Mare17 : Aykut Yıldırım NTVSpor'un Fenerbahçe ile ilgilenen muhabiri.

Night_Mare17
18.Mart.2011, 19:16
Ben Aykut Kocaman söyledi zannettim :)

CeNTeR_TR
18.Mart.2011, 19:16
Volkan - Santos - Lugano - Yobo - Gökhan - Selçuk - Topuz - Niang - Dia - Alex - Semih en mantıklı 11 olur bana göre..

Kariyerde 1 maç daha yapıp maça doğru yol alıcam yavaş yavaş.İnanılmaz derecede yorgunum umarım boştan yere daha fazla yorulmam.

Emurafu
18.Mart.2011, 19:45
http://img855.imageshack.us/img855/8933/kad.png
Pino yüzde 90 yok..Yeni verildi.

Homer J.S
18.Mart.2011, 19:53
Şu sol kanatta bir daha Stancu'yu görmek istemiyorum.

Sirius Black
18.Mart.2011, 19:57
Hagi bazı şeyleri anlamak da zorluk mu çekiyor, maçları mı izlemiyor, yoksa Stancu için beklentileri bu kadar mı düşük? Bu 3 soruyu sormak isterdim kendisine.

CeNTeR_TR
18.Mart.2011, 19:58
Son 3 saat .. Umarım Niang - Alex - Dia - Semih 4 lüsü hücum hattını oluşturur...

yaman76hakanFB
18.Mart.2011, 20:03
Dia ile ilgili durum şu: Aykut hoca kamp kadrosundaki 20 oyuncuyu ve ayrıca Emre'yi T.T.Arena'ya götürüyor. Normalde 18 kişilik kadro götürülür, diğer iki kişi bırakılırdı. 20 oyuncunun tamamı gidiyor. Ama 18 kişilik kadroya kim girer, kim soyunmayıp trübüne çıkar, belli değil.

NisRoc
18.Mart.2011, 20:04
Tahminim beraberlik veya gs kazanır. Fenerbahçe favori oldugu zaman zorluklar yaşıyor.

CeNTeR_TR
18.Mart.2011, 20:07
Dia ile ilgili durum şu: Aykut hoca kamp kadrosundaki 20 oyuncuyu ve ayrıca Emre'yi T.T.Arena'ya götürüyor. Normalde 18 kişilik kadro götürülür, diğer iki kişi bırakılırdı. 20 oyuncunun tamamı gidiyor. Ama 18 kişilik kadroya kim girer, kim soyunmayıp trübüne çıkar, belli değil.

Abi Dia gibi oyuncu şuan da Türkiye Liglerinde yok bana göre.Her ne kadar bitiricilik olmasada 90 dk koşabilecek ve bire bir de adam geçebilecek bir oyuncu..

Eğer Dia oturursa intihar olur bizim için.Ben o 2 kişiden birinin Dia olma ihtimaline ' 0 ' gözüyle bakıyorum.

Volkan Şen
18.Mart.2011, 20:08
Galatasaray kazanır diyorum bende...

Emurafu
18.Mart.2011, 20:09
Hagi bazı şeyleri anlamak da zorluk mu çekiyor, maçları mı izlemiyor, yoksa Stancu için beklentileri bu kadar mı düşük? Bu 3 soruyu sormak isterdim kendisine.Hagi bu hamleleri ile bir çok oyuncuyu kendine cephe aldırıyor..Şuan takımda hangi oyuncuya sorsanız kesin pino oynasın derler.

sarianet
18.Mart.2011, 20:12
bi video paylaşmıştım ve gsli olan abimden videoya trajikomik bi cevap geldi :D

http://img577.imageshack.us/img577/5830/adszwc.jpg

Universal
18.Mart.2011, 20:21
Uydunete geçtim umarım web tv de kopma olmaz, şu ana kadar mükemmel çalışıyor.

uAburak89
18.Mart.2011, 20:22
Bu kadroyla işimiz zor olur.

yaman76hakanFB
18.Mart.2011, 20:29
...Dia gibi oyuncu şuan da Türkiye Liglerinde yok bana göre.Her ne kadar bitiricilik olmasada 90 dk koşabilecek ve bire bir de adam geçebilecek bir oyuncu..

Eğer Dia oturursa intihar olur bizim için.Ben o 2 kişiden birinin Dia olma ihtimaline ' 0 ' gözüyle bakıyorum.

Haklısın Turgut'um. Bu maçta oynamasını bende isterdim ama önce sağlık. Ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Zaten oynayacak haldeyse 45 dakika bile oynaması bize yeter.

Universal
18.Mart.2011, 20:46
Dia yok ise çok kötü, onun gibi hızlı oyuncu her takıma lazım. Stoch hakkında çıkan haberler benim moralimi bozdu. O yüzden bir soğuma var. Bu maçta görev bulursa, nasıl bir oyun sergileyecek çok merak ediyorum.

yaman76hakanFB
18.Mart.2011, 20:52
Dia yok ise çok kötü, onun gibi hızlı oyuncu her takıma lazım. Stoch hakkında çıkan haberler benim moralimi bozdu. O yüzden bir soğuma var. Bu maçta görev bulursa, nasıl bir oyun sergileyecek çok merak ediyorum.

Ne gibi haberler Batuhan? Ben kaçırmışım.

di canio
18.Mart.2011, 20:53
Lig bu maçla bitmiyor. Hafif de olsa sakatlığı varsa oynamasın Dia. Bu maçta oynatıp sonraki maçlarda faydalanamamaktansa, oynamasın bu maçta.

Universal
18.Mart.2011, 20:56
Ne gibi haberler Batuhan? Ben kaçırmışım.

Gece hayatı, gezip tozması vs aynı haberler Santos ve Lugano içinde var, hatta bu gece maçtan sonra Ümit Karan'ın sahip olduğu Frame de rezarvasyon yaptırmışlar, Santos'un sevgilisinin doğum gününü kutlayacaklar. Eğer bu maçı kaybedersek bakalım bu kutlama gerçekleşecek mi?

Universal
18.Mart.2011, 21:04
Şuan futbolcular 3D gözlük ile kendilerini seyrediyorlar, komedi. :)

Varonil
18.Mart.2011, 21:04
Özer endişelerim devam ediyor.Umarım beni mahcup eder.2.yarı Stoch'un yüksek enerjisine ihtiyacımız olacak.

TR.CaPTaiN
18.Mart.2011, 21:06
Fenerbahçe'nin 2. devredeki çıkışında fizik olarak toparlanmasının yanı sıra maçlara hep büyük baskıyla başlayıp, maçın başında oyunu rakip sahaya yığmasının büyük önemi vardı. Bugün sahaya çıkan kadromuza bakıldığında; ortasaha Özer-Cristian-Selçuk-Mehmet dörtlüsünden oluşuyor. Açıkçası kadro hiç hoşuma gitmedi. Çok fazla defansif olmuş. Cristian-Selçuk ikilisiyle oyunu rakip sahaya yığmak büyük sürpriz olur. Emre'yi çok arayacakmışız gibi duruyor. Umarım yanılan ben olurum ve bu kadro iş yapar.

Sheriff
18.Mart.2011, 21:08
Özer endişelerim devam ediyor.Umarım beni mahcup eder.2.yarı Stoch'un yüksek enerjisine ihtiyacımız olacak.
Özer'in kendine güveni gitmiş. Artık pek birşey bekleyemeyiz ondan.

yaman76hakanFB
18.Mart.2011, 21:10
Volkan

Gökhan-Lugano-Yobo-Santos

Topuz-Cristian-Selçuk-Özer

Alex-Niang

NtvSpor'da açıklanan kadro.

Night_Mare17
18.Mart.2011, 21:17
Kareografiler nerde yahu ?

BaGa TaRKaN
18.Mart.2011, 21:21
GALATASARAY-FENERBAHÇE İLK 11'ler Belli Oldu:)
SAAT: 21.00
YAYIN: Lig TV

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu, Aytekin Durmaz
STAT: Türk Telekom Arena

GALATASARAY: Zapata, Neill, Servet, Gökhan, Hakan, Yekta, Cana, Culio, Kazım, Stancu, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Gheorge Hagi

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Özer, Alex, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Sirius Black
18.Mart.2011, 21:24
Allah artırsın... :)

C h A o S
18.Mart.2011, 21:26
Şu anda stad çok ateşli.Heyecan artıyor git gide.Özellikle kareografiyi merak etmeye başladım.

uAburak89
18.Mart.2011, 21:27
Atmosfer müthiş...

Revolution
18.Mart.2011, 21:27
Kareografi ortaya çıktığı için iptal olmadı inşallah.

ForsakeN
18.Mart.2011, 21:36
Cristian'dan etkili oyun bekliyorum.Selçuk'un varlığında ileride daha fazla göreceğiz onu.

uAburak89
18.Mart.2011, 21:36
Statta apaçi marşı çalanın !

Lig TV'nin maç öncesi yayını çok kalitesiz.

TR.CaPTaiN
18.Mart.2011, 21:38
YEDEKLER

Galatasaray

Ufuk
Aydın
Barış
Arda
Ayhan
Kewell
Pino

Fenerbahçe

Mert
Bekir
Caner
Uğur
Stoch
Dia
Semih

C h A o S
18.Mart.2011, 21:52
İlk rekor denemesi yapıldı.50 bin kişi üçlü çekti.Baya güzel oldu.Hayatımda bu kadar ateşli üçlü çekildiğini görmedim. Ki bende hiç sevmem üçlü çekilmesini.

titates1
18.Mart.2011, 21:53
Kadroyu hiç beğenmedim topuz ortada olup stoch oynayabilirdi.Hayırlısı olsun

uAburak89
18.Mart.2011, 21:55
Böyle rekor zor kırılır, re re re ra ra ra gibi bir tezahürat ile denenmeli.

Lucas Neill
18.Mart.2011, 21:57
Serveti kaptan yapan zihniyetin

C h A o S
18.Mart.2011, 21:57
Kareografi yapılmıcak sanırım.

Eminoski
18.Mart.2011, 22:03
Serveti kaptan yapan zihniyetin

GALATASARAY: Zapata, Neill, Servet, Gökhan, Hakan, Yekta, Cana, Culio, Kazım, Stancu, Baros

tarafsız biri olarak baktığımda şu takımda servetten başka kim kaptan olabilirdi merak ettim

Gncl1905
18.Mart.2011, 22:05
Böyle rekor zor kırılır, re re re ra ra ra gibi bir tezahürat ile denenmeli.

Galatasaraylı taraftarlar rekor denemesini re re re ra ra ra Galatasaray tezarühatlı ile yapacaklar.
NtvSpor

LifeYourself
18.Mart.2011, 22:19
kazım gsli olmuş:D

Night_Mare17
Gooooooooooooooooooooooooooooooool

Volkan Şen
Kazım attı 1-0 ...

Sheriff
18.Mart.2011, 22:23
Santos resmen yedirdi golü.

BaGa TaRKaN
18.Mart.2011, 22:23
Fenerin İlk 11 Değeri Gs'ye Fark Atmış:)

http://www.yukleresim.com/images/03648249954728020321.png

Chinatown
18.Mart.2011, 22:30
Galatasarayda ayhanın yokluğu ciddi biçimde hissediliyor.

vego
18.Mart.2011, 22:35
Galatasarayda ayhanın yokluğu ciddi biçimde hissediliyor.
İyi anlamda mı kötü anlamda mı?:schaf:

Sheriff
18.Mart.2011, 22:36
Selçuk ve Servet kart gördü. İkiside tehlikeli adamlar. Şimdi Servet daha dikkatli olmak zorunda.

barahir
18.Mart.2011, 22:37
Gökhan zan da Sarı kart gördü

Sheriff
18.Mart.2011, 22:38
Çok tehlikeli bir yerden frikik. Gökhan'da sarı gördü.

uAburak89
18.Mart.2011, 22:43
Golden sonraki oyunumuz kötü, Kazım 2-0'a getirebilse skoru çok iyi olacaktı.

Rekor kırılmış galiba, resmi twitter sayfasında yazılana göre söylüyorum. Detaylar maçtan sonraymış.

131.76 desibel.

barahir
18.Mart.2011, 22:44
Golden sonraki oyunumuz kötü, Kazım 2-0'a getirebilse skoru çok iyi olacaktı.

Rekor kırılmış galiba, resmi twitter sayfasında yazılana göre söylüyorum. Detaylar maçtan sonraymış.

o rekor daha çook gelişir :)

vego
18.Mart.2011, 22:48
Yiyosa ASY'de kırcaktınız:n: Arena'da kolay tabii:n::n:

Fearless Coward
18.Mart.2011, 22:52
Kazım Kazım Kazım diyorum başka bir şey demiyorum....Aykut hocadan aldı intikamını :D sarısını da yedi... :D

LifeYourself
18.Mart.2011, 22:53
ilk maçtan gerçek gsli mi oldu kazım şimdi:P

SAİT71
18.Mart.2011, 22:54
Berbat bir takım var sahada... Eğer Aykut hoca soyunma odasında birşey yapmazsa şimdiden G.Saray'ı tebrik ediyorum...

Lucas Neill
18.Mart.2011, 22:55
^Sacma sapan 2 tane sari kart gösterdi hakem stoperlerimize.

yaman76hakanFB
Özer, Selçuk ve Cristian sayesinde top kaybetme ve pas hatası rekoruna gidiyoruz.

Santos'un bu hatası -eğer maçı kaybedersek- çok konuşulacaktır. Başta ben tarafından...

IcedEarth
Hakem hariç beklenenin tam aksine bir maç olmakta..

Hakem ise tam beklediğimiz gibi..

TR.CaPTaiN
18.Mart.2011, 22:56
Bu kadar saçma sapan bir ortasaha göbeğiyle bu kadar saçma sapan bir oyun ortaya çıkıyor. Selçuk - Cristian ikilisinin olduğu ortasaha ancak böyle top şişirir. Bunu maçtan önce görmek için dahi olmaya gerek yoktu. Maalesef Aykut hoca yeterince cesur olamadı ve ilk yarıyı geride tamamlamamızda %100 suçlu iki kişi vardır; biri Aykut Kocaman, diğeri de Santos.

Futbolda yenmek de var yenilmek de var. Ama böyle bir oyunla yenilginin affedilir tarafı olmaz.

yaman76hakanFB
Kazım Kazım Kazım diyorum başka bir şey demiyorum....Aykut hocadan aldı intikamını :D sarısını da yedi... :D

Tek başına almadı. Santos'la birlikte aldılar.

Universal
Çok kötü maç oluyor be, ruhum karardı, bari bir taraf iyi oynasa da maç izlesek. Nerede o eski maçlar.

Sahada olan şu pas yapmayı beceremeyen Fenerbahçe, gol attıktan sonra skora yatan Galatasaray daha ne olsun. Bu maç 3D değil 5D olsa zevk vermez.

Addolorato
Özellikle Gökhan Zan'ın gördüğü sarı kart kabul edilir gibi değildi. Eğer o frikik gol olsaydı neler olurdu acaba ?

SAİT71
18.Mart.2011, 22:57
Santos ne olursa olsun laubali bir oyuncu. O tür oyuncuları disiplinli oynatamazsan bu tür pozisyonlarda gol yedirip takımı yakarlar. O nedenle ya tam disipline sokacaksın yada kovacaksın ki Santos sezon sonu kesinlikle satılmalıdır. Aslında bu zamana kadar yaptığı olaylardan sonra kalması çok büyük hataydı ama sezon sonu satılmalıdır... Ha atar 2 gol kurtarır takımı tamam alkışlarız ama maç giderse tamamen sıfırı tüketecek benim gözümde...

Aykut Hoca Selçuk adlı şahsı çıkarıp yerine Gökay ı almalı... Yemişim 3D sini 10 D sini... haftalarca konuştular oynadıkları oyuna bak...

Chivalry
18.Mart.2011, 22:59
Evet gökhanın kartı gereksizdi ama servet yumruk atmadı mı topuza? o sarı kart gereksiz miydi?

Rick Nelson
18.Mart.2011, 22:59
Alex'in frikikinde kalbim " küt küt küt küt " attı..Addolorato'nun dediği gibi gol olsaydı ne olacaktı ?

Taraftarımızı da çok beğendim , Kazım'ı da , Baroş'u da , Zapata'yı da ..

Lucas Neill
18.Mart.2011, 23:00
Rekor kirilmis diyolla ama koca sezon gitti yemisim desibel rekorunu

uAburak89
18.Mart.2011, 23:00
Maçtaki arkadaşlarım akustiğin, atmosferin inanılmaz olduğunu söylüyorlar. Tvde bile özellikle ıslıklar çok etkili, oradakilerin başı ağrımış..

yaman76hakanFB
18.Mart.2011, 23:03
Santos sadece topu kaybetseydi bunu laubaliliğine bağlayabilirdik. Ama topu kaybettikten sonra Kazım'ı takip etmediği gibi onun Volkan'dan dönen topu antreman rahatlığında gole çevirmesini izledi. Bütün bunlar rahatlıkla açıklanamaz. Takımın altını oymak böyle birşeydir.

Sheriff
18.Mart.2011, 23:08
Selçuk ilk yarı top geçer adam geçmez stratejisiyle oynadı, doğru düzgün pasta yapamadı, Selçuğun hiç bir artısı yok şu anda, hücuma katkısı olur bu maçta diye düşünüyordum ama bi numarası yok hala. Dia'nın yada Stoch'un Baroni'nin yerine girmesi ve Özer'in ortaya geçmesi gerekir ki zaten ortaya yakın oynuyor, en azından kanat boş kalmaz. Emre'nin yokluğu gerçekten hissediliyor. Yabancı kontenjanına takılmasak Selçuk'un da çıkması gerekir. Kafamda ki orta saha aslında Stoch, Özer, Mehmet, Dia idi ama kontenjan izin vermiyor. Yada Semih oyuna sürülüp Niang sol kanada geçebilir. Birşeyler yapılması lazım, Özer kanat gibi oynamıyor ve o sol taraf çok aksıyor.

C h A o S
18.Mart.2011, 23:08
131,76 ile rekor kırıldı.Hayırlı uğurlu olsun:)

uAburak89
18.Mart.2011, 23:11
Hakem çok berbat yönetiyor maçı. Gökhan Zan'ın pozisyonu çok ağır karardı, öncesinde Culio düşürüldü devam etti, daha hafifine faul + sarı kart verdi. Özer hakeme müdahalede bulundu kırmızı kart olması gerekiyormuş kurallara göre, sarı ile geçiştirdi. Servet'in sarı kart gördüğü pozisyonda Mehmet Topuz çok abarttı, Servet'e kartı verdi devamında Servet tepki verdi, yüreği yetmedi, yada hatalı karar verdiğini düşündü Servet'i atamadı.

C h A o S
18.Mart.2011, 23:11
Maç başındaki kareografi.Muhteşem gerçekten.

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/18/11628.jpg (http://goo.gl/mc9cY)

barahir
18.Mart.2011, 23:12
Selçuk ilk yarı top geçer adam geçmez stratejisiyle oynadı, doğru düzgün pasta yapamadı, Selçuğun hiç bir artısı yok şu anda, hücuma katkısı olur bu maçta diye düşünüyordum ama bi numarası yok hala. Dia'nın yada Stoch'un Baroni'nin yerine girmesi ve Özer'in ortaya geçmesi gerekir ki zaten ortaya yakın oynuyor, en azından kanat boş kalmaz. Emre'nin yokluğu gerçekten hissediliyor. Yabancı kontenjanına takılmasak Selçuk'un da çıkması gerekir. Kafamda ki orta saha aslında Stoch, Özer, Mehmet, Dia idi ama kontenjan izin vermiyor. Yada Semih oyuna sürülüp Niang sol kanada geçebilir. Birşeyler yapılması lazım, Özer kanat gibi oynamıyor ve o sol taraf çok aksıyor.

Selçuk çıktı semih girdi..

Sheriff
18.Mart.2011, 23:15
Selçuk çıktı semih girdi..
Duydu beni :)

Facx
18.Mart.2011, 23:21
servet gol ofsayt görcez şimdi

Hugo
18.Mart.2011, 23:25
Arda Kaptaaaaan :) Ama Kazım'ın çıkmasına bozuldum gerçekten. Benim gibi bir Kazım Kazım fanına yapılmayacak hareket.

Sheriff
18.Mart.2011, 23:26
Arda giriyor. Birazdan da Cristian çıkar, Stoch yada Dia girer. Dia girerse çok iyi olur.

uAburak89
18.Mart.2011, 23:28
Kazım sakatlıktan dolayı çıktı büyük ihtimal, çıkarken yüzünde acı çektiğini gösteren bir ifade vardı.

Sheriff
18.Mart.2011, 23:32
Galatasaray inanılmaz bir baskı kurdu üstümüzde, sanki sahanın her yerinde Galatasaraylılar var.

IcedEarth
18.Mart.2011, 23:35
Sarı kart görmeyen kaldı mı bizde?

Sheriff
18.Mart.2011, 23:36
Resmen ileriye top şişiriyoruz ya, oyun tarzına bak.

uAburak89
18.Mart.2011, 23:37
Hakemin üzerine top vurulur kart çıkmaz, elle kontrol edilir bilerek kart çıkmaz. Baros'a geldi mi hemen sarı, helal olsun hakem.

IcedEarth
18.Mart.2011, 23:38
Niang yerine Stoch oyunda..

Facx
18.Mart.2011, 23:39
lanet gelsin yine duran top

Rick Nelson
18.Mart.2011, 23:40
:@ Hep duran top !

Night_Mare17
Yedik kahrolsun.

yaman76hakanFB
"İki" gelirse desibel rekorunu bizim evde görün siz. :D

Sheriff
18.Mart.2011, 23:41
Semiiiiiiiiiiihhhhhhhh, gol gol gol. Bu maç döner hadi biraz gayret hadi.

Night_Mare17
18.Mart.2011, 23:41
Abarttı bu hakemler her şey ofsayt !!

Sheriff
18.Mart.2011, 23:44
Ah Özer ah Özer. Stoch un girmesi çok etkiliyor maçı. Birde Dia girse.

yaman76hakanFB
18.Mart.2011, 23:45
Özer'den ne köy olur, ne kasaba. Bu golü atmayacaksa neyi atacak?

IcedEarth
18.Mart.2011, 23:45
Helal olsun Aydınus..

Facx
18.Mart.2011, 23:49
bravo hagi maçı vermek için yapman gerekeni yaptın ayhan oyunda pino yedekken

Facx
18.Mart.2011, 23:51
aha gol neyse tek tesellimiz hagi yolcudur

El Barto
Kralex

adam atıyor yahu.

Rick Nelson
Sizin gibi takım olmaz olsun !

Helal olsun Hagi .. (!)

Legendary
18.Mart.2011, 23:52
Fener gol gol gol
Şampiyonluk geliyor

yaman76hakanFB
Desibal rekoru kırıldı. Bizim evde. :D

Sheriff
Kaptan atı kaptannnn, Alex Alex Alex...

eng1n
18.Mart.2011, 23:53
Üst komşularla birlikte 133 desibele ulaştık ama guinness görevlisi getircek paramız yok.

BaGa TaRKaN
19.Mart.2011, 00:00
Tühhh Gene mi Yenildi Galatasaray:D Diyorum Takıma Düşünde Seneye Bir Büyük Takım İzleyelim TRT'de :zuhaha Herkeste LigTV Yok:)

eng1n
19.Mart.2011, 00:00
Bu arada Baros Direk kırmızı görmüş olayı görmedim ama hakeme küfür etmiş olabilir.

uAburak89
19.Mart.2011, 00:02
Maç biter, Fırat Aydınusla kartlı dakikalar bitmez. Helal olsun sana Fırat, çok büyük hakemsin..

Sheriff
Stoch'un girmesiyle en azından bir kanattan top taşımaya başladık. Maçın kırılma anı bana göre Niang'ın sakatlanıp Stoch'un oyuna girmesiydi.

barahir
Kesin yeniliriz.Fark yemesek bari...Hagi yine randoma basacaktır...

Maçı izlemicem tüm ısrarlara rağmen

Kesin yenilcez de, fark yemeyelim o bana en güzel hediye olur

bu iş tecrübe ister :)

Eminoski
19.Mart.2011, 00:06
galatasaray yensede yenilsede oyunda haginin katkısı yoktu bence sonuçta derbi bu hangi galatasaraylı çıksa savaşır oynar maç çekişmeli geçerdi.son dakikalara yaklaşırken fenerin kazanması galatasaraylıları iyice üzmüştür.Tebrikler fenerbahçe. Bi arkadaşım 15inde aldığı 850 milyonluk maaşının 800 lirasını fenere basmıştı şimdi aradı ağlıyor adam :) diyo 3.5 attım resmen çık eglenmeye gıdıyoz :)))

Emurafu
Futbolcular elinden geleni yaptı..Hagi ikram etti..Şunuda söylemek istiyorum Bu sezon futbol şansımızda yok..Maçın hakkı beraberlikti..

RaSenGan
Hakan Balta futbolcuysa ben adam değilim.Baros küfretmiş hakeme kırmızı görmüş.İyi de yapmış.İlk kez böyle iyi oynadık onda da kaybettik.Saçma sapan goller kaçırdık.Rahat 3-4 tane atardık.Fenerbahçe ikinci yarıdaki kadroyla başlasa dağıtırdı bizi.Bizim Baltayla Zapatayı ben düğünümde oynatmam.Baros yok,Culio yok,stad kapanacak,Hagi gidecek...Bundan sonra zor maç kazanırız kalan haftalarda.Zaten kazanamıyorduk bu sefer hiç kazanamayız.Kazım da olmasa halimiz harap.Allah hepsini bildiği gibi yapsın ne diyim.

Universal
19.Mart.2011, 00:07
Sinir sistemi bozuldu, göz yaşları ile kazandık şu maçı. Oh be şükürler olsun...

10da 10 yaptık başka bir yorum yazmam. Herkese iyi akşamlar. :)

Revolution
19.Mart.2011, 00:09
Hagi'nin degisikliklerine de, Firat Aydinus'un yonetimine de deginirdim ama sıkıldım bu muhabbetten. Tek sorum var Fenerbahceli kardeslerime cok basit bi soru evet ya da hayir derlerse sevinirim. Bu galibiyeti gercekten hakettiginizi dusunuyor musunuz macin geneline ve her turlu detayina baktiginizda.

Deus Dominus
19.Mart.2011, 00:10
Galatasaray taraftarı şimdiye kadar verseydi bu desteği takıma, çok dha fazla puan toplardı bu takım ama geçti tabi artık iş işten...gelecek hafta yine başlanır oyuncular ıslıklanmaya, istifa tezahüratları çınlamaya...
Galatasaray'da Hagi'nin en büyük yanlışı Stancu'yu kenara alıp Kewell'ı oyuna sokmasıdır bence. Gökhan Zan zaten natural disaster. Ayrıca Fenerbhçe'nin ilk golü Neill'ın hediyesi oldu biraz, hem duran topa sebebiye verdi, ardından adamını kaçırdı, topa müdahale etmedi-edemedi ve Semih golü attı. Yani hem asist-hem gol yarısı Neill'ın :)
Fenerbahçe'liler yatsın kalksın Alex'e dua etsin. Şu takımdan Alex'i çıkarın geriye çok az şey kalır. Takımı tek başına taşıyor. Bu zamanların kıymetini bilin arkadaşlar çünkü bir legend izleme şansı tanınmış bizlere. Hemde Türkiye'de.

Sheriff
Hagi'nin degisikliklerine de, Firat Aydinus'un yonetimine de deginirdim ama sıkıldım bu muhabbetten. Tek sorum var Fenerbahceli kardeslerime cok basit bi soru evet ya da hayir derlerse sevinirim. Bu galibiyeti gercekten hakettiginizi dusinuyor musunuz macin geneline ve her turlu detayina baktiginizda.
Evet .......

Hugo
Sinir sistemi bozuldu, göz yaşları ile kazandık şu maçı. Oh be şükürler olsun...

10da 10 yaptık başka bir yorum yazmam. Herkese iyi akşamlar. :)

biraz abartı olmamış mı yahu :D
Kazım'ın gol atması beni sevindirdi bu maç için.
Ayhan'ı oynatmadan bitirmeyen Hagi'ye selam ederim. I love you Hagi ama #10 Hagi olarak. İstifa ettiğin gün tekrar I love you hagi t-shirtlerimi giyip sokaklara çıkacağım.
Bu mağlubiyete üzülüp yoluma devam ederken bu gece NBA'de uygun bir maç var mı diye araştırmaya gidiyorum. Bakın ne çabuk atlattım yenilginin hüznünü. Takım alıştırıyor tabii bir yerde.

BleedingMoon
19.Mart.2011, 00:11
alex yine tek başına maç kazandı. nasıl bir futbolcusun sen alex?...

Emurafu
19.Mart.2011, 00:12
Abdürrahim Albayrak çok sinirli Hagiye sallıyor..

Futbolcular ne yapsın..Saha kenarında bir hoca var sürekli çomak sokuyor..

Universal
19.Mart.2011, 00:12
Ataköy'de desibel rekoru kırdık 5. kısım Alex'in golü ile inledi adeta. :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mart.2011, 00:13
Tebrikler Fenerbahçe... Bana göre maçı Galatasaray haketmiş olsa da Alex faktörüyle kazanmayı bildiler. Şampiyonluk yolunda,Galatasaray gibi en büyük rakiplerini deplasmanda yenmeleri onlar için önemli bir motivasyon sağlayacaktır ilerleyen haftalarda.

eXcitinG
19.Mart.2011, 00:13
Birazdan Hagi istifasını açıkLar.

Universal
19.Mart.2011, 00:15
Hagi bu gün kendi gençliğini izledi sahada, aklına gelmiştir futbolculuk yılları... Keşke hep efsane olarak kalsaydın şimdi iki defa teknik adam olup elde var sıfır ile evine dönüyorsun.

Hugo
19.Mart.2011, 00:15
Hagi oyuncu değişikliği uzmanı bir dahi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Fearless Coward
19.Mart.2011, 00:17
İ.B.B-Ankaragücü ve son olarak bu maçta eklendi...Son 4 maçımızda 3 maçımızı öndeyken kaybettik...Daha fazla söze gerek yok...İddaa da Fenerbahçe dedik keşke iy 1 ms 2 deseydim :D oran iyiydi baya...

Chinatown
bence Hagi ile devam edilmeli, bundan sonra teknik direktör değiştirmek çok tehlikeli, en azından 2 hafta daha devam etmeli :D

Night_Mare17
Dünya'nın en iyi taraftarı olduğumuzu kanıtladık. Bu arada Fırat Aydınus ' u tebrik ediyorum (!)

eng1n
Hagi her maç 3 oyuncu değiştirmek zorunda olduğunu sanıyor.

Hugo
Telegol'de Serhat Ulueren yönetime sallayacak bir taraftar avına gönderdi adamını. Bravo Serhat bu sene Galatasaray üzerinden baya para kazandınız.

Universal
19.Mart.2011, 00:18
Kewell ve Arda'yı oyuna alarak Hagi ne yapmak istedi hala çözemedim, bu iki oyuncu değişikliği bitirdi.

Eminoski
Dünya'nın en iyi taraftarı olduğumuzu kanıtladık. Bu arada Fırat Aydınus ' u tebrik ediyorum (!)

dünyanın mı :) tek maçtamı :)

furkan58
Kötü Oynasakta Kazandık . Çok Süper Oldu 10 ' da 10 Felan Neysede Sahaya Rakı Şişesi Atmak Nasıl Bi Zihniyettir ? Volkan'ın Yanından Geçti Kafasına Gelse Ölüme Kadar Yolu Var ..

Night_Mare17
19.Mart.2011, 00:19
dünyanın mı :) tek maçtamı :)

En yüksek ses rekoru bizde daha iyisi çıkmadı :) bunu söylüyorum.

goosfraba

biraz da staddan kaynaklanıyor. yoksa ne taraftarlar var.

ama aslında haklısın, bu kadar kötü giden bir takıma hala destek sürüyor, bu konuda iyisiniz.

barahir
Bana en güzel doğum günü hediyesini verdiler, Ben zaten Fenerbahçeli olarak hediyemi başta almıştım.. Hepinize teşekkürler.. Ne desem az sizlere, Bursa maçında görüşürüz :D

C h A o S
19.Mart.2011, 00:20
Alex arkadaş Alex.Bu adam Türkiye'de olduğu sürece yenemeyiz Fenerbahçe'yi.Zaten 2 tane boş boş kafa topu verirsen böyle maçı kaybedersin.Pino yerine Kewell'ı alırsan kaybedersin.Stancu'yu kanatta kullanırsan kaybedersin.Ne diyim.Hagi Tr sınırlarına bir daha teknik adam olarak girmemeli.

furkan58
19.Mart.2011, 00:20
Abarttı bu hakemler her şey ofsayt !!

2 Tane Golünüzü Diyorsan Sanırım Tekrarlarını İzlemedin . Neyse Pozisyonların Tekrarlarına Bakınca Ofsaytların Doğru Olduğunu Sende Görüceksindir ..

eng1n
19.Mart.2011, 00:22
bence Hagi ile devam edilmeli, bundan sonra teknik direktör değiştirmek çok tehlikeli, en azından 2 hafta daha devam etmeli :D

Bugün statdan çıkabilirse 2 hafta daha zor zar idare eder ondan sonra doğru Romanya'ya :D

uAburak89
Stancu görünürde bir şey yapmadı ama, o varken gökhan gönül hiç çıkamadı. Arda girdi, gökhan bindirmeye başladı, alexin gölünde Arda nerde ? Görüntü de bile yok.

Night_Mare17
2 Tane Golünüzü Diyorsan Sanırım Tekrarlarını İzlemedin . Neyse Pozisyonların Tekrarlarına Bakınca Ofsaytların Doğru Olduğunu Sende Görüceksindir ..

Valla haklısın ofsayt dendiği an odaları teker teker gezdim tekrarları görmedim. Hakem oyunun akışını çok etkiledi , çok durdurdu oyunu.

M.Scofield
19.Mart.2011, 00:23
pozizyonlar ofsaty peki barosun sarı kart gördüğü pozizyonda faul varmıydı?

Eminoski
19.Mart.2011, 00:24
En yüksek ses rekoru bizde daha iyisi çıkmadı :) bunu söylüyorum.

Derbiyi kaybetmişiniz bununla övünmek nasıl bir duygudurki,düzeltin o zaman en iyi ses taraftarıyız diye.dünyada ne tribünler ne taraftarlar var her maç destekliyorlar ama belkide böyle stadları yok :) 2 3 maç önce bomboştu tribün bugün fener maçı dolması gayet normal sanki.

Sheriff
19.Mart.2011, 00:24
Baros faulden görmediki kartı.

RaSenGan
19.Mart.2011, 00:26

Gökhan Zan'ın pozisyondu o abi.

Revolution
19.Mart.2011, 00:26
Alex arkadaş Alex.Bu adam Türkiye'de olduğu sürece yenemeyiz Fenerbahçe'yi.Zaten 2 tane boş boş kafa topu verirsen böyle maçı kaybedersin.Pino yerine Kewell'ı alırsan kaybedersin.Stancu'yu kanatta kullanırsan kaybedersin.Ne diyim.Hagi Tr sınırlarına bir daha teknik adam olarak girmemeli.

Yapma gözünü seveyim. Alex Türkiye'deyken 5-1 de yendik biz Fenerbahçe'yi. Böyle saçma sapan oyuncu değiştirip kendi takımına çomak sokarsan. Stopere de Hakan Balta gibi bomba koyarsan. 11 tane Mustafa Sarp'a karşı da oynasan böyle saçma sapan 2 golle maçı kaybedersin. Pino gibi bir adam varken aylardır sahada hiçbirşey yapmayan Kewell'ı alıyorsun oyuna. Takmışsın sol kanatta Stancu'yu oynatıyorsun. Maçı sahada oynayan Galatasaraylı oyuncular haketmiş olabilir ama Hagi haketmedi. Yüzü varsa eğer istifa eder bu saatten sonra kalmaz bu takımın başında.

Bu arada kusurda bakmayın ama dünyanın en iyi taraftarı filan da değiliz. Desibel rekoru büyük başarıdır helal olsun bize ama eğer Guinnes temsilcileri 132 desibellik maçta İnönü'de olsalardı 30.000 Beşiktaşlı'nın yaptığını 50.000 Galatasaraylı yapamadı dalgaları dolaşıyordu heryerde.

Öyle veya böyle TT Arena'da ilk mağlubiyetimizi Fenerbahçe'ye aldık sabahtan akşama kadar dalga da geçebilirler haklarıdır. Diyecek söz yok.

Bekq
19.Mart.2011, 00:27
Takımın en iyisi Yekta'yı oyundan alıyor. Artı olarak birde formsuz Arda'yı alıyor.

Geçen maçıda bu şekilde verdi Galatasaray, bu maçıda.

Niang sakatlandı oh be dedim. Stoch'un girmesini istiyordum çünkü. En az 2-3 hafta forma onda.

Özer; bu takımın oyuncusu değil. Derbi oynayacak kalitede hiç değil.

Sonuç olarak yine yendik. Mutluyuz.

Dipnot;

Ligtv istatisliklerine göre Galatasaray, Fenerbahçe'yi 1055 gündür yenemiyormuş. En sonda 2008 yılında yenmiş.

Nocna Mora
19.Mart.2011, 00:27
Uzun zaman sonra forumda bir entry gireceğim. Kimler var burda kimler yok bilmiyorum.

Hakem bence gayet iyiydi. İlk yarıda 2-3 pozisyonda hatası vardı o kadar.

Ofsayt kararlarının hepsi doğruydu açıkçası. Zapata benim önyargılarım olan bir kaleciydi. Ancak bu maçta çok iyi bir performans gösterdi. Yediği golleri Iker Casillas bile kurtaramazdı. Takımdaki herkes gayet iyiydi. (75e kadar.) Ayrıca Hagi'yi suçlayanları gördüm. Bu yenilginin sorumlusu kesinlikle Hagi değildir. Hatta bana kalırsa Hagi uzun zaman sonra ilk kez nasıl teknik direktör olunur dersi verdi. Oyuncu değişikliği seçenekleri gayet doğru olan, taktiksel olarak Fenerbahçe'yi nasıl yenebileceğini iyi analiz etmiş bir Hagi vardı saha kenarında. Yenilginin sorumlusu 75.dk dan sonra koşmayan Galatasaray futbolcularıdır. İlk golü yedikten sonra markaj nasıl yapılır unutan savunma oyuncularıdır. Ne yönetim ne Hagi.. Galatasaray iyi oynadığı bir maçı kaybetti. Ne kadar çirkeflik yapsalarda akıllı oynayan Fenerbahçe oyuncularını tebrik etmek gerek.

Revolution
19.Mart.2011, 00:29
Ayrıca Hagi'yi suçlayanları gördüm. Bu yenilginin sorumlusu kesinlikle Hagi değildir. Hatta bana kalırsa Hagi uzun zaman sonra ilk kez nasıl teknik direktör olunur dersi verdi. Oyuncu değişikliği seçenekleri gayet doğru olan, taktiksel olarak Fenerbahçe'yi nasıl yenebileceğini iyi analiz etmiş bir Hagi vardı saha kenarında. Yenilginin sorumlusu 75.dk dan sonra koşmayan Galatasaray futbolcularıdır. İlk golü yedikten sonra markaj nasıl yapılır unutan savunma oyuncularıdır. Ne yönetim ne Hagi..

Bu kısma baştan sona kadar katılmıyorum.

Ayrıca Arda girdikten sonra keşke ilk 11 başlasaymış dedim 10 numara top oynadı.

M.Scofield
Baros faulden görmediki kartı.
düdükten sonra topa vurduğu için gördü orda topu alırken faul varmıydı onu diyorum.

Nocna Mora
Yapma gözünü seveyim. Alex Türkiye'deyken 5-1 de yendik biz Fenerbahçe'yi. Böyle saçma sapan oyuncu değiştirip kendi takımına çomak sokarsan. Stopere de Hakan Balta gibi bomba koyarsan. 11 tane Mustafa Sarp'a karşı da oynasan böyle saçma sapan 2 golle maçı kaybedersin. Pino gibi bir adam varken aylardır sahada hiçbirşey yapmayan Kewell'ı alıyorsun oyuna. Takmışsın sol kanatta Stancu'yu oynatıyorsun. Maçı sahada oynayan Galatasaraylı oyuncular haketmiş olabilir ama Hagi haketmedi. Yüzü varsa eğer istifa eder bu saatten sonra kalmaz bu takımın başında.

Bu arada kusurda bakmayın ama dünyanın en iyi taraftarı filan da değiliz. Desibel rekoru büyük başarıdır helal olsun bize ama eğer Guinnes temsilcileri 132 desibellik maçta İnönü'de olsalardı 30.000 Beşiktaşlı'nın yaptığını 50.000 Galatasaraylı yapamadı dalgaları dolaşıyordu heryerde.

Hakan Balta stoper olarak oynamadı. Pino - Kewell seçimi tartışılabilir ancak Kewell'ın ismine güvendi bence Hagi. Onu suclayamazsın. Kewell koşmadığı için suclanabilir. Stancu sol açıkta inside forward gibi oynadı. Orda oynamasının sebebi de hızlı ve teknik bir forvet olması. Baros'la çift forvet oynatırsa onu sol açığa başka birisi gerekecek ve orta sahadan bir isim oraya çekilecek, takımın sahadaki etkinliği azalacak. Bunu düşünmek lazım..

Hagi'ye yüklenenleri gerçekten anlamıyorum. Fenerbahçe'nin pas kanallarını kapatan, koşan, basan bir Galatasaray çoğu pozisyonda kitledi Fenerbahçe'yi. Maçın %65'lik bölümünde oyuna hakim olan taraftı. 75.dk dan sonra basmamaya koşmamaya başladılar ve ilk gol Galatasaray yavaş yavaş geriye çekilmeye başladığında oluşan bir faul ile geldi. Sonrasında tamamen markajı unutan Fenerbahçe'yi seyreden bir Galatasaray vardı. Burda Hagi'nin yapabileceği hiç bişey yok.

jarosik_61
fenerbahçenin maçı belli bir dakkadan sonra alacağını sölemiştim..
galatasarayın nefesi buraya kadar yetti...
baroş da yolcu sene sonu..
fenerbahçe bekle ve gör taktiğiyle başarılı oldu..
galatasaraylı taraftarlarda artık gerçeği görsün..
ne stancu ne culio ne yekta ne cana bunlardan hiç bişe olmaz...
arda turan ve baroşda kafaca bitirmiş galatasarayı..
önümüzdeki sene yeniden yapılanacak galatasaray..
planlarını şimdiden yapmaya başlayarak...
fenerbahçeyi bir trabzonsporlu olarak tebrik ederim..
tabi ki mağlubiyetini beklerken böle bi galibiyet biraz moralleri bozdu :D
hagiyede kimse kızmasın..
onun ne kadar suçu varsa onu oraya getirenin daha fazla suçu var..
işin daha kötüsü rijkardı arar oldu galatasaray

Night_Mare17
19.Mart.2011, 00:33
Ayrıca Arda girdikten sonra keşke ilk 11 başlasaymış dedim 10 numara top oynadı.
Aynen çok kalite çalımlar attı :D :)

TR.CaPTaiN
19.Mart.2011, 00:34
Futbolda bazı şeyler çok karmaşık değildir. Maçtan önce birçok kişinin söylediği gibi Cristian + Selçuk'tan oluşan bir göbek iş yapmaz. Ortasaha - hücum bağlantısında sıkıntı olur dedik, aynen öyle oldu. İlk yarı Fenerbahçe berbat bir futbol sergiledi. Özellikle ilk yarım saat çok çok kötüydük. Aykut Kocaman yanlış bir kadro çıkararak öncelikle ligin 2. devresindeki başarılı takımın mantalitesini reddetti. 2. devredeki birçok maçta hep biz baskıyla başlamıştık. Bu kadro sahadaki oyunculara da olumsuz yansıdı ve onlarda psikolojik olarak ürkek davrandılar. Nitekim üst üste 2 pas yapamayan Fenerbahçe, Santos'un kaptırdığı topla geriye düştü.

İkinci yarıda Selçuk'un çıkması Semih'in girmesi ve Topuz'un ortaya geçmesiyle Fenerbahçe toparlandı. Pas yapmaya başladık, rakip kaleye gitmeye başladık ama bir türlü istediğimiz pozisyonlara giremedik. Neyse ki Alex'in kullandığı serbest vuruşta Semih'in golü bize ilaç gibi geldi. Bu dakikadan sonra Galatasaray oyundan düştü Fenerbahçe 3 puan için yüklenmeye başladı. Özer'in bomboş kaleye sokamadığı top oyunun kırılma anı olabilirdi. Çok şükür şimdi o pozisyonu nasıl değerlendiremezsin Özer diye kızmıyoruz, galibiyet sevinci yaşıyoruz. Alex'i öveyim diyorum ama artık nasıl öveceğimi bilemiyorum. Yine gemisini kurtardı. 19. golünü attı. Alex Le Sonsuza..

Bu maç Emre'nin Fenerbahçe için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu tekrar hepimize gösterdi. Emre'nin olmadığı maçta bu zor deplasmandan 3 puanla ayrılmak çok güzel. Emre'nin kendisine çok iyi bakması lazım ve acilen iyileşerek formasını giymeli.

Maçta hakemlik pek birşey yoktu. Hatta ben burda hakemle ilgili yorumları görünce şaşırdım. Galatasaray'ın ofsayt gerekçesiyle verilmeyen 2 pozisyonu da net ofsayt. Fenerbahçe'nin gollerinde önce herhangi bir hakem hatası yok. Verilmeyen penaltı vs. yok.

10/10 muhteşem bir seri. Önemli bir virajı hasarsız atlattık. Şimdi Trabzonspor'un Gençlerbirliği maçını daha rahat izleyeceğiz. Malzemecesinden doktoruna kadar bu seride emeği geçen herkese teşekkürler. Hatalardan ders alarak yolumuza devam etmeliyiz.

Nocna Mora
19.Mart.2011, 00:35

Baroş yolcu mu ? Baroş Fenerbahçe savunması çok iyi zorladı bana kalırsa. Topla alışılmışın dışında olarak çok oynadı, iyi de oynadı. Boş alanlardaki oyunculara Fener savunmasını öne çekip paslar attı. Aralara iyi sarktı. Baros'a eleştiriler yersiz. Stancu hala takımın sistemine uyum tam olarak sağlayamadı. Yoksa gerçekten de yetenekli bir oyuncu. Cana uzun zaman sonra görevinin ne olduğunu tam olarak kavramış gözüktü bana. Topları iyi kesen ve Ayhan kadar olmasada savunma ile hücum arasındaki bağlantıyı elinden geldiğince iyi yapan hırslı ve savunmanın komutanı gibi oynadı. Gayet iyiydi. Pek takip etmediğin bir takım hakkında yorum yapmasan daha iyi sanki.

Homer J.S
19.Mart.2011, 00:36
Takımın içine ettiler.

furkan58
19.Mart.2011, 00:37
Kazandık . Çok Süper Oldu 10 ' da 10 Felan Neysede Sahaya Rakı Şişesi Atmak Nasıl Bi Zihniyettir ? Volkan'ın Yanından Geçti Kafasına Gelse Ölüme Kadar Yolu Var ..

Rakı Şişesi Ya 35Lik :D Şaka Gibi :)

b7baris
19.Mart.2011, 00:40
Baros bundan sonra ağzıyla kuş tutsa da yollanmalı bence. Takıma kattığından çok takımdan götürdüğü var. Her maç saçma sapan kart görüp takımını yalnız bırakan futbolcu olmaz, olmamalı. Bu kadar para alıyosan, profesyonel bir oyuncuysan dikkat edeceksin bunlara. Yeter artık! Maç bittikten sonra kırmızı kart görmek de ne demek!

Revolution
19.Mart.2011, 00:41
Hakan Balta stoper olarak oynamadı. Pino - Kewell seçimi tartışılabilir ancak Kewell'ın ismine güvendi bence Hagi. Onu suclayamazsın. Kewell koşmadığı için suclanabilir. Stancu sol açıkta inside forward gibi oynadı. Orda oynamasının sebebi de hızlı ve teknik bir forvet olması. Baros'la çift forvet oynatırsa onu sol açığa başka birisi gerekecek ve orta sahadan bir isim oraya çekilecek, takımın sahadaki etkinliği azalacak. Bunu düşünmek lazım..

Hagi'ye yüklenenleri gerçekten anlamıyorum.

Hagi'yi savunanları ben anlamıyorum. Zapata iyi kaleci ama onun yerine Aykut oynasa tek eksiği topu oyuna o kadar iyi sokmaması. Ama pozisyon alması ve sıçramaları daha iyi Zapata'dan. Biz Hagi ismine güvendik de halimiz ortada. Hagi, Kewell'ın ismine güvense ne olur? Pino ilk yarıdaki maçta Fenerbahçe'yi sahadan silen oyuncu değil mi? Geçen hafta Ankaragücü maçında muhteşem bir gol atıp çok iyi top oynayan adam değil mi? Bunun için onu suçlayabilirim. Ortada bir suçlu varsa onu suçunu söylemek benim hakkımdır. Sırf Hagi bu ülkeye ve Galatasaray'a gelmiş geçmiş en iyi futbolcu diye onu kayıramam. Hagi'nin gönlümde yeri farklıdır ama futbolcu olarak. Stancu hızlı ama topla hızlı değil. Bu konuda Pino'nun tırnağı olamaz. Stancu sol kanatta Inside Forward değil forvette Advanced Forward oynar. Bir de Hagi bu adamı Romanya'dan tanıyordu. Hakan Balta stoper değil ama 2 golde de katkısı çok büyük. Yediğin gollerde hatalı olman için stoper olman gerekmiyor.

Universal
19.Mart.2011, 00:41
Arda, Galatasaray'dan ayrıldı, seneye takımda yok.

sui generis
19.Mart.2011, 00:42
bu takım herşeyin en iyisine layık :)

Revolution
19.Mart.2011, 00:42
Baros giderse önümüzdeki 5 yıl da onun yerini doldurmak için kasarız.

C h A o S
19.Mart.2011, 00:43
Arda yaptığı konuşmada seneye takıma başarılar diliyom felan demiş.Sanıım gidiyor.Güle güle inşallah para kazandırarak gidersin.

Sheriff
19.Mart.2011, 00:44
düdükten sonra topa vurduğu için gördü orda topu alırken faul varmıydı onu diyorum.
O pozisyonda Baros'un rakibe girişi bile çok sertti, bu tür pozisyonlara premier ligde, la liga da hatta dünya kupasında bile faul verdiler.

Artı maçı kaybetmenizin bir sebebi de bi ara aşırı bir pres ve baskınız vardı o dakikalarda 2. golü atmanız gerekirdi ama atamadınız sonrasında da oyuncularınız yorgun düştü.

deniz.91
Maçı gsnin vermesinin en büyük nedenlerinden birisi haginin oyuna müdahelelri oldu.Harry Kewell ve Arda değişiklikleri büyük hataydı.Yerlerine orta sahada daha çok koşan her nekadar pek sevmesemde barışı falan alsa belki galatasarayın galibiyetini konuşuyorduk.Basın toplasntısında oyuncualrımın emeklerine yazık demiş ama kendisi etti bence.

Revolution
Arda da kendisi için en önemli yıllarda tarihin en kötü Galatasaray'ında forma giydi. Şanssızlık.

Deus Dominus

Nasıl, neye göre yapılmış bir yorum olduğunu anlamadım vallahi ne yalan söyleyeyim. Maçı izlememiş olduğun kesin bir tek onu anladım :)
Stancu, Culio, Yekta, Cana. Bunlardan herbirşey olur, işlerini en iyi şekilde yapmak için uğraşan gerçek fubolcular. Aldıkları parayı sonuna kadar hakeden nadir oyunculardan. Bu bir.
2.'si Arda ve Baros'un kafaca Galatasaray'ı bitirdiğini nerenden uydurdun onu da anlamadım. Birisi hırsından kırmızı gördü maç bitimi, birisi oyuna girdikten sonra, uzun süreli bir sakatlık atlatmış olmasına rağmen vargücüyle mücadele etti. bu 2.
Bekle ve gör taktiği dediğin nedir onu da anlamadım :) Birisi duran top iki kafa golü, ikisinde de Alex var. Bekle ve gör derken Alex'i kastettiysen tamam ;)

I3esiktas
19.Mart.2011, 00:45
Benim bildigim 132 Desilbel ile Rekor Beşiktaş'ta degilmi :)

A.FaruK
19.Mart.2011, 00:45
Böyle bir maçı böyle bir atmosferde kazandık. Şöyle bi gerçek varki hakederek kazandığımızı düşünmüyorum. Galatasaray mevcut durumuna kıyasla bizden çok çok iyi oynadı bence. Haginin yaptıkları ekmeğimize yağ sürdü. İyi oynamadık ama kazandık. Şükürler olsun adım adım şampiyonluğa.

Fener gol gol gol Şampiyonluk geliyor.

Nocna Mora
19.Mart.2011, 00:46
Hagi'yi savunanları ben anlamıyorum. Zapata iyi kaleci ama onun yerine Aykut oynasa tek eksiği topu oyuna o kadar iyi sokmaması. Ama pozisyon alması ve sıçramaları daha iyi Zapata'dan. Biz Hagi ismine güvendik de halimiz ortada. Hagi, Kewell'ın ismine güvense ne olur? Pino ilk yarıdaki maçta Fenerbahçe'yi sahadan silen oyuncu değil mi? Geçen hafta Ankaragücü maçında muhteşem bir gol atıp çok iyi top oynayan adam değil mi? Bunun için onu suçlayabilirim. Ortada bir suçlu varsa onu suçunu söylemek benim hakkımdır. Sırf Hagi bu ülkeye ve Galatasaray'a gelmiş geçmiş en iyi futbolcu diye onu kayıramam. Hagi'nin gönlümde yeri farklıdır ama futbolcu olarak. Stancu hızlı ama topla hızlı değil. Bu konuda Pino'nun tırnağı olamaz. Stancu sol kanatta Inside Forward değil forvette Advanced Forward oynar. Bir de Hagi bu adamı Romanya'dan tanıyordu. Hakan Balta stoper değil ama 2 golde de katkısı çok büyük. Yediğin gollerde hatalı olman için stoper olman gerekmiyor.

İnan Hagi'yi şu maça kadar en ağır eleştirenlerden biri de bendim yakın çevremdekiler bilir. 'Oyuncuyken iyiydin de senden teknik direktör olmaz Hagi bırak teknik direktörlüğü' diyen bendim. Ancak bugün Hagi'yi gerçekten iyi buldum ben. Zapata seçimini kadrolar acıklandığında eleştirsemde maç sırasında doğru bir seçim oldugunu gördüm. Pino - Kewell konusu gerçekten de tartışılabilir ama bu Hagi'yi yüzde yüz suçlu yapmaz. Kewell neden koşmadı ki ? Kewell'da 45 dk yı rahat rahat çıkartacak bir dayanıklılığı olan futbolcu. Ancak kılını bile kıpırdatmadı 2 hücum hariç. Frikikten yenen golde savunmanın tamamı hatalı. Adamları değil de topu takip ettikler için sanırım 2-3 Fenerbahçe'li oyuncu boş kalmıştı. Alex'in muhteşem ortasını da yadırgamamak gerek. 2.golde de hızlı bir hücum oldu. İlk golün yarattığ demoralizasyonunda etkisiyle Fenerbahçe'li oyuncular oynadı, Galatasaray'lılar seyretti. 3 kişinin arasından yükselip inanılmaz bir gol atan Alex'i tebrik etmek lazım.

CeNTeR_TR
19.Mart.2011, 00:47
Açıkçası bu maçtan çok çekiniyordum.Zaten ilk mesajımdada bunu belirttim.Fakat bu kadar kötü oynayacağımızı ilk yarı da beklemiyordum.Özer'e maçta söve söve baya bir günah işledim.2.yarı tek bi isteğim vardı Stoch veya Dia'nın oyuna girmesiydi.Nitekim oyuna Stoch girdi maç başından sonuna kadar Stoch veya Dia oyunda olsa bu maç hiç de Galatasaraylıların övüneceği bir maç olmazdı fikrimce.

Fenerbahçe'ye duran topdan önlem alamayan takım kolay kolay maç kazanamaz !

Gelelim rekora ; O stadda Beşiktaş taraftarı olsa o desibel tahminimce 200'ü falan bulabilir :) Maçın bazı kesimlerinde duşa kabin sistemiyle önümüzü kapatsalar bile bizim sesimiz yankılandı :icon_cool: Benim maçı izlediğim mekanda 1.gol ve 2.gol den sonra bir ara herkes etrafımda toplandı Allah aikına marş söyle , Allah aşkına bağırttır bizi diye yakardılar :) Bende kendi çapımda bir rekor kırdım kanımca.Ama Rekordan çok Galatasaray'ın kendi sahasında ki ilk yenilgisini taddırarak tarihe geçmemiz sevindirici oldu.

Tebrikler Fenerbahçe'm..

Fener gol gol gol
Şampiyonluk geliyor.

eng1n
Bende yanımda rakı şişesi getirsem stada sokabilirsem atarım o kadar önemli iş başarmışım koca şişeyi stada sokmuşum tabi atıcam.

kalemci

onlarınki planlı bizimki doğaçlama :)

Revolution
19.Mart.2011, 00:49
O değer resmi olmadığı için geçerli sayılmıyor. Evvelki postumda söylediğim gibi eğer Guinnes temsilcileri o maçta olsalardı şu an 50bin Galatasaraylı 30bin Beşiktaşlı'nın yaptığını yapamıyor lafları dolaşıyordu.

LaigLeNoiR
Daha önce Beşiktaş'ın Liverpool maçında 132 desibellik bir rekor kırdığı basında yer almıştı. Ancak söz konusu ölçüm Guinness Dünya Rekorları yetkilileri tarafından yapılmadığı için resmiyet taşımıyor.

Desibel konusu ile ilgili.

deniz.91
Arda yaptığı konuşmada seneye takıma başarılar diliyom felan demiş.Sanıım gidiyor.Güle güle inşallah para kazandırarak gidersin.

Evet inşallah seneye galatasaraya daha yakışır bir takım olur ve daha iyi mücadele ederler falan diye konuştu.Benimde dikkatimi çekti

Night_Mare17
19.Mart.2011, 00:50
132 Desibel olduğunu kim söyledi peki öyle bir şey kanıtlanmadı. Ha kanıtlanıpta Guinness ' de olmasaydı bir şey diyemezdim.

kalemci
19.Mart.2011, 00:56
132 Desibel olduğunu kim söyledi peki öyle bir şey kanıtlanmadı. Ha kanıtlanıpta Guinness ' de olmasaydı bir şey diyemezdim.

heralde hergün guinness okuyosun o zaman bişey diyemem ;) dediğim gibi sizinki planlı bizimki doğaçlama :) neyse konu dan sapıyoruz ben bi BJK lı olarak decibel tartışmasından önce takımımın durumuna bakıyorum şuan için decibel filan hikaye bana göre sanada takımının durumuna bakmanı dostane bi şekide tavsiye ederim .

Cengo
19.Mart.2011, 01:06

Baros düdükten sonra top sürüp kaleye vurdu. Sarı kart doğru.

ForsakeN
19.Mart.2011, 01:08
İnanılmaz derecede mutluyum.Şampiyonluk yolunda en büyük engellerden birini aştık.

Yalnız bu şişe nasıl stada girdi onu merak ediyorum

http://img600.imageshack.us/img600/5909/gdgfd.jpg (http://img600.imageshack.us/i/gdgfd.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Börk
19.Mart.2011, 01:13
Baros düdükten sonra top sürüp kaleye vurdu. Sarı kart doğru.

131 Desibellik rekor kırılmış,hiç bir şey duyulmuyor.Hakemin bir düdüğünü kesinlikle duymadı Baros.Bu kadar da yapmayın be abi :)

75 dakika oyuna hükmettiğimiz,Fenerbahçe'ye bir tane pozisyon vermediğimiz maçı mağlup tamamladık.Zaten biz üç fark atsak bile o maç dönecek.Her dönen top Fenerbahçe'de kalıyor kısacası tüm derbilerde top bizi sevmiyor.Yine bir Alex farkıyla Fenerbahçe puan çıkarabildi.Alex gibi bir futbolcumuz olsa bu maç farka bile giderdi.

Konuya attığım ilk mesajdaki dediğim gibi.Tebrikler Fenerbahçe.

uAburak89
19.Mart.2011, 01:17
fenerbahçe resmi site sorumluları kimse, seviyeleri oldukça düşükmüş.

kalemci
19.Mart.2011, 01:17
kısacası alexbahçe :) helal olsun diyorum aykut kocamana veya aziz yıldırıma değil canını başına katan fenerbahçe oyuncularına :)

Sekopej
19.Mart.2011, 01:19
Sezon başını hatırladım, Selçuk-Cristian yan yana oynadığında orta sahanın ne kadar etkisiz olduğunu görmüştük. Emre'nin yokluğu etkileyecek diye boşuna söylemiyordu herkes. Selçuk'un hafif sakatlığının olması sebebiyle, sanırım güvenemedi Selçuk-Mehmet orta sahasına, çünkü Selçuk sakatlandığında Cristian'ın girmesi için 1 yabancının da sahadan çıkması gerekirdi, bu nedenle de Stoch yedekte kaldı.

Devre arası Semih'in girmesi, ileride yaptığı pres ki Niang bugün formsuzdu, top tutamadı, top süremedi, oyunu Galatasaray sahasına yıkma çabası, gol gelene kadar pek etkili olmadı. Fenerbahçe gol bulsa 2'yi de rahat atar düşüncesindeydi eminim çok kişi ama ilk gol gelmiyordu bir türlü. Neill sağ olsun, Fenerbahçe için yapılacak en hayırlı işi yaptı, en etkili silahı duran top olan Fenerbahçe'ye duran top kazandırdı. Gelen golden sonra pozisyonlar da arttı, Galatasaray zaten oyundan düşünce, Fenerbahçe pas yapmaya da başladı, 2. gol de bol pasın ardından Alex'in fırsatçılığı ile geldi.

Eğrisi doğrusunu buldu, sakatların olması hayırlı sonuçlar doğurdu, galibiyet serisi 10 maça çıktı. Derbi galibiyeti de önemli ama 10 maçtır kazanıyor olmak daha da önemli. Başarıda payı olan başta Alex olmak üzere herkese teşekkür ederim. Aykut Kocaman'ın da yaptığı açıklamalara bakınca çoğu şeyden ders aldığını görüyorum ve Fenerbahçe'nin uzun yıllar teknik direktörü olarak kalmasını diliyorum.

Cengo
19.Mart.2011, 01:23
131 Desibellik rekor kırılmış,hiç bir şey duyulmuyor.Hakemin bir düdüğünü kesinlikle duymadı Baros.Bu kadar da yapmayın be abi :)

75 dakika oyuna hükmettiğimiz,Fenerbahçe'ye bir tane pozisyon vermediğimiz maçı mağlup tamamladık.Zaten biz üç fark atsak bile o maç dönecek.Her dönen top Fenerbahçe'de kalıyor kısacası tüm derbilerde top bizi sevmiyor.Yine bir Alex farkıyla Fenerbahçe puan çıkarabildi.Alex gibi bir futbolcumuz olsa bu maç farka bile giderdi.

Konuya attığım ilk mesajdaki dediğim gibi.Tebrikler Fenerbahçe.

Kuralların sebebi olmaz, hakem uygulamak zorunda. Baros maçı takip etmeliydi, sadece topa bakmamalı.

Aşk-ı Şehir
19.Mart.2011, 01:24
Yalnız bu şişe nasıl stada girdi onu merak ediyorum

http://img600.imageshack.us/img600/5909/gdgfd.jpg (http://img600.imageshack.us/i/gdgfd.jpg/)

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/200513_10150127122454548_350595119547_6325580_2728 619_n.jpg

Ve bir başkası. Hatırlarsınız Galatasaray - Eskişehirspor maçında Batuhan adlı bir kardeşimizin başına bir şişe isabet etmişti. Ve bizler o şişenin bizim tribünden atılmadığını günlerce anlatmaya çalıştık. Zaten deplasman tribününde şişeli içeceklerin satılmadığınıda belirtmiştik ve o şişenin Galatasaray taraftarına ait localardan atıldığını iddia etmiştik. Çünkü şişeli içki satımı birtek localarda yapılıyor. Sanırım o şişenin nerden atıldığını bugün öğrenmiş olduk...

Galatasaray daha iyi oynamış özetten izlediğim kadarıyla ama Fenerbahçe'de derbi oynamış futbolcu daha çok olduğundan tecrübe farkı ile kazanmış Fenerbahçe...

Börk
19.Mart.2011, 01:25
Kuralların sebebi olmaz, hakem uygulamak zorunda. Baros maçı takip etmeliydi, sadece topa bakmamalı.

Kaleciyle karşı karşıyayken hakemin eline koluna bakıp oyunu takip etmek oldukça mantıklı,evet :)

Bekq
19.Mart.2011, 01:25
Kazım'ın yaptığı hareket sırasında ve maçtan sonra Aykut Kocaman hiç duruşunu bozmadı hatta kaale bile almadı. Zira Kazım aynı şeyi bir Mourinho'ya falan yapsa Mourinho koşup 2. golden sonra hareket falan çekerdi herhalde. :D

Bu arada Baros'un hakeme fırlattığı forma Fenerbahçe formasımıydı?

TR.CaPTaiN
19.Mart.2011, 01:41
http://www.yukleresim.com/images/17625356970481913252.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları, derbinin ardından taraftarı şok edecek bir konuda anlaştılar. Sarı lacivertli taraftarların stada gelirken otobüslerin camını kırmasından dolayı üzgün olan Aziz Yıldırım'a Adnan Polat, deplasmana taraftar götürmeme konusunda bir teklif yaptı ve ikili bu konuda fikir birliğine vardı.

Ligtv

Aralarında problem bulunan ve deplasmana taraftar götüremeyen takımlar bu sorunu çözmeye çalışırlar. Aziz Yıldırım ve Adnan Polat ise tam tersini yapma kararı almış.

sarianet
19.Mart.2011, 01:46
adnan polat acaba seneye gs başkanı olarak derbilere çıkacak mı :D

Cengo
19.Mart.2011, 01:47
Kaleciyle karşı karşıyayken hakemin eline koluna bakıp oyunu takip etmek oldukça mantıklı,evet :)

Topun nerden geldiğini bile görmedi bakmadığı için bırak maçı takip etmeyi.
Bunun bahanesi olmaz, sarı kart kararı doğru. Tartışılacak bir yanı yok.

Eminoski
19.Mart.2011, 01:48
http://img600.imageshack.us/img600/5909/gdgfd.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg600.imageshack. us%2Fi%2Fgdgfd.jpg%2F)

Uploaded with ImageShack.us (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimageshack.us)

"bu ülkede nereden baksan 6 milyon içici var partisini kursan iktidarı sallar." der erkan can bir filminde :) Buda göstergelerden biri olsa gerek

fm_monster
19.Mart.2011, 01:50
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/19/491.jpg

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/19/499.jpg

adam öldürmeye teşebbüş.

Börk
19.Mart.2011, 01:54
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/19/491.jpg

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/19/499.jpg

adam öldürmeye teşebbüş.

yapanlar umarım cezalarını bulur.milan kalecisi dida'nın kafasına da meşale atılmıştı.

shadowrefree
19.Mart.2011, 01:55
Zaman MEKÂN farketmez, Fenerbahçe AFFETMEZ! :)