Log in

View Full Version : Gençlerbirliği - Trabzonspor [26. Hafta]

TR.CaPTaiN
15.Mart.2011, 18:57
http://www.yukleresim.com/images/14279895061140166384.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Suicider
15.Mart.2011, 19:01
Gençler zor rakip bunu fener maçındada gördük.Trabzonun mutlak kazanması gerekiyor.Geçen hafta kasımpaşa maçında pekte şampiyon olacak takım gibi oynadıklarını söyleyemem.Burak oynıyacak mı acaba ?.Yattaradan artık bişey beklenmemesi lazım.Takım yemeklerinde kolbastı oynamaktan başka birşey yaptığı yok.Alanzinho nun fiziki durumu nedir bilmiyorum ama burak yoksa onun oynamasından yanayım.

furkan58
15.Mart.2011, 19:15
Fener Maçından Sonra Açıklama Yapan 3 Gençlerbirliğili Oyuncu ( Serkan Çalık , Hurşut ve Aykut sanırım tam hatırlamıyorum ) Trabzon İçin Oynadıklarını Söylemişti . Fakat Ben Öyle Bir Şey Olacağını Düşünmüyorum . Gençlerbirliği Ankara'da Seyircisi Önünde En Kötü 1 Puan Alır Diye Düşünüyorum ..

Bordo61Mavi
15.Mart.2011, 19:44
Fener Maçından Sonra Açıklama Yapan 3 Gençlerbirliğili Oyuncu ( Serkan Çalık , Hurşut ve Aykut sanırım tam hatırlamıyorum ) Trabzon İçin Oynadıklarını Söylemişti . Fakat Ben Öyle Bir Şey Olacağını Düşünmüyorum . Gençlerbirliği Ankara'da Seyircisi Önünde En Kötü 1 Puan Alır Diye Düşünüyorum ..

Uydurulma laflardi onlar. Hursut Trabzonlu bile degil :)

Onur'suz ilk mac bakalim neler olcak :)

CeNTeR_TR
15.Mart.2011, 21:04
Şu açıkalamalar ile ilgili bi nevi gönül rahatlatma gibi bir maç olabilir Gençlerbirliği futbolcuları adına..

trabzon'da Onur'un olmaması Zec'in hoşuna gider umarım :)

Chinatown
15.Mart.2011, 21:13

Serkan Çalık'ın ilk yarıda Trabzonspora golüne, sonra da hırsına bir bakın. cevabı anlarsınız zaten. bir de böle bir söz olsa, direk şike soruşturmasına delil olur, hiçbir oyuncu böyle bir sözün altına giremez. Antu bu sözü ana sayfası yapmış. ayıptır..

Bu belli kesim medyanın alışılagelmiş haberleri, tıpkı Fener maçından önce Selçuğun Fenere, Bjk maçından önce Egemenin Bjk ye imza attığını duyuran haberler gibi. şimdide bir Gençlerbirliği maçı arefesi.

Maça gelirsek zor maç olacak, 45 liralık bilet fiyatı gözümü korkutsada maça gitmek istiyorum bakalım. Egemen, Serkan ve Burak'ın dönüp dönmeyeceği meçhul. Defansımız hata yapmazsa ki Kasımpaşa maçında iyiydiler, bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bu fikrimde deplasman başarımızın payı büyük.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Mart.2011, 23:32
Gençlerbirliği Trabzonspor'a zorluk çıkartacaktır ve bana göre en kötü 1 puan alacaktır. Onur'un olmaması handikap onlar için...

Trabzonspor
16.Mart.2011, 19:44
Kale arkası bilet fiuatı 56 tl imiş ne dicemi bilmiyorum bu ne ya sanki real ile oynacağız.

barahir
16.Mart.2011, 21:01
Kale arkası bilet fiuatı 56 tl imiş ne dicemi bilmiyorum bu ne ya sanki real ile oynacağız.

Biz bunu yıllardır yaşıyoruz alışın ;) 90 ları görmüş adamız :)

Trabzonspor
17.Mart.2011, 00:34
Rakip Real Madrid değil yahu Gençlerbirliği fena sömürüyorlar.

Fearless Coward
17.Mart.2011, 00:39
Neden bu kadar yüksek fiyatlar anlamadım hala...Bu fiyatlarda zaten fazla kişi gelmez yap 10-15TL gelsin herkes...

Chinatown
17.Mart.2011, 02:01
Lig tv nin sadece Trabzonspor maç paketi aylık 13 lira. bir gençler maçı 4 ay yani 16 maça denk. Sonrada tribünler neden boş diye üzülüyoruz.

SAİT71
17.Mart.2011, 02:03
Aslında bu konuda TFF'nin yaptırım uygulaması şart. Her yıl büyük takım taraftarları yolunuyor. Bilet fiyat sistemi gelmeli her maça. Kafasına göre fiyat belirlemesin kimse... Yok eğer böyle devam ederse 80 bin kişilik uzay üssü gibi stadyumda yapsan kimse GELMEZ...

Bordo61Mavi
17.Mart.2011, 05:30
Ankarali takimlarda bi baska uyguluyor bu fiyatlari :)

Chinatown
17.Mart.2011, 10:21
ankaraspor iyiydi ya, stadın dışında belediye çalışanları cüzi miktarlara davetiyelerini satarlardı, 10 liraya ankaraspor tribününden izlerdik maçı, oranın da yüzde 80 i Trabzonsporlu olurdu zaten :)

Bordo61Mavi
19.Mart.2011, 14:46
Yattara kadroya alinmamis heralde :) galibiyete dahada cok sans veriyorum simdi

Chinatown
19.Mart.2011, 16:05
güzel haber, kaptan dediğin takımı taşır, bizim takım kaptanını taşıyor, miladı doldu yattaranın, tara'sı gitti anca yatıyor.

Chinatown
20.Mart.2011, 19:42
GENÇLERBİRLİĞİ'NİN 11'İ..
Serdar, Orhan, Burak, Aykut, Mehmet Akgün, Cem Can, Azofeifa, Yasin, Serkan, Hurşut, Mustafa

TRABZONSPOR'UN 11'İ..
Tolga, Tayfun, Glowacki, Giray, Piotr, Serkan, Selçuk, Colman, Burak, Jaja, Umut

serkan sağ açık oynayacak Tayfun sağ bek, hadi bakalım garip olacak :)

eng1n
20.Mart.2011, 19:59
Bu sefer de trabzon için mi oynayacaklar , yine (Hurşut,Serkan,Aykut)

http://spor.bugun.com.tr/spor-haber/145997-bomba-itiraf-trabzon-icin-oynadik-haberi.aspx

Fearless Coward
20.Mart.2011, 20:03
Bu sefer de trabzon için mi oynayacaklar , yine (Hurşut,Serkan,Aykut)

http://spor.bugun.com.tr/spor-haber/145997-bomba-itiraf-trabzon-icin-oynadik-haberi.aspx

O haberlere pek inanma Engin'cim :) basının sallamalarından yine...

furkan58
20.Mart.2011, 20:15
Cem Can Attı Uzaklardan Helal Be Gençler Yürüyün :)

EndoplazmiK RetikuluM
20.Mart.2011, 20:16
2-0 oluyordu neredeyse. :D Zemin berbat.

Since-1907
20.Mart.2011, 20:21
Gençlerbirliği maça çok iyi başladı.Golden sonra Tolga çok net bir pozisyonu çıkardı.Şimdi de Burak Yılmaz karşı karşıya kaçırdı.Tempolu güzel bir maç oluyor.

titates1
20.Mart.2011, 20:44
Gençlerbirliği kazanırsa Trabzon büyük yara alır ve haftaya şampiyonluk yarışından koparabiliriz

Chinatown
20.Mart.2011, 20:52
Hurşut,Serkan,Aykut olayına bir tek antu inandı sanırım, ilk yarıda bizi en fazla zorlayan her Trabzon maçında gol atan Serkan Çalık oldu. ilk yarının sonundaki toparlanmamız bize bir gol getirseydi iyi olurdu, büyük ihtimal ikinci yarı Tayfun-Btozek değişikliği olacaktır. işimiz gerçekten zor.

Since-1907
20.Mart.2011, 21:12
Gençlerbirliğinde Yasin Öztekin ilk yarı 6390 m koşmuş , bu kadar yüksek pek görmemiştim.

titates1
20.Mart.2011, 21:29
Trabzon attı yan odadaki trabzonlu arkadaşım delirdi =)

EndoplazmiK RetikuluM
20.Mart.2011, 21:47
Serdar Kulbilgeye noldu öyle ya. Umarım bişeyi yoktur.

Yalnız gol değilse korner olması lazım.

Fearless Coward
20.Mart.2011, 21:52
Alanzinho attı uzatma dakikalarında...2-1 Trabzonspor önde...

titates1
20.Mart.2011, 21:52
Trabzon attı 2 oldu

EndoplazmiK RetikuluM
20.Mart.2011, 21:53
6 dakikalık uzatma 90+1'de Alanzinho uzaktan vurdu top seke seke kaleye girdi.

Fearless Coward
20.Mart.2011, 21:59
Son dakikalar Gençler acayip baskı kurdu Hurşut'a hala laf çıkarmı acaba adam daha napsın yahu aynı şekilde Serkan'da öyle...Tebrikler Trabzonspor kalecinin tutabileceği bir topmuş son gol...

ForsakeN
20.Mart.2011, 22:00
G.Birliği maçı kaybetmek için neler yapılması gerekiyorsa harfiyen uyguladı. Kendilerini kutluyorum.

Galibiyet için Trabzona tebrikler.

yunusgs
20.Mart.2011, 22:00
Şu Alanzinho'yu o kadar çok beğeniyorum ki;kulüp başkanı olsam,deseler ki 10 M € getir Alanzinho'yu al.Verdiğim paranın ardından bile bakmam.

Şenol Güneş'in var herhalde bir bildiği ki,ilk 11 başlatmıyor Alanzinho'yu.Yoksa böyle bir adam ilk 11 oynatılmaz mı?

Chinatown
20.Mart.2011, 22:01
valla allah bize de Fenerlilere de sabır varsın, rakipler hep puan kaybetcek gibi başlayıp üç puanı alıyorlar, bu da gerçekten karşı taraf için zor bir psikoloji oluyor.

Şenol Hoca benim dünyada en sevdiğim spor adamıdır, ama 2002 de Haka Şükür takıntısı gibi Umut takıntısı bizi şampiyonluktan edecek, Umut 100 ler klübüne girecek diye takım şampiyonluğu yitirecek. Bugün yine şanslı değil cömerttik, Umut 3 tane net pozisyonu harcadı, Tolga kötü bir gol yedi, umarım bu iki haftada Egemen-Engin ikilisi takıma döner..

ForsakeN
20.Mart.2011, 22:02
Yalnız Trabzon taraftarı kendilerinin ilk golüne kadar Fenerbahçe'nin adını ağızlarından düşürmediler. Böyle giderlerse paranoyaklıkta çığır açacaklar. Mümkünse kendi maçlarına odaklanıp,böyle son dk galibiyetleri aldıkları için dua etsinler.

nerazzuri
20.Mart.2011, 22:03
Şu Alanzinho'yu o kadar çok beğeniyorum ki;kulüp başkanı olsam,deseler ki 10 M € getir Alanzinho'yu al.Verdiğim paranın ardından bile bakmam.

Şenol Güneş'in var herhalde bir bildiği ki,ilk 11 başlatmıyor Alanzinho'yu.Yoksa böyle bir adam ilk 11 oynatılmaz mı?
semih misali, sonradan daha etkili oluyor bana göre alanzinho.

hareketli,hızlı ve atletik olduğu için yorgun savunmalara karşı fark yaratıyor.

Deus Dominus
20.Mart.2011, 22:04
Umut Bulut yerli Guiza :) bu kadar mı kötü bitiricilik olur, composure, finishing 10 bile değil vallahi.O da girdi bir kısır döngü içine, gol atamadıkça morali bozuluyor, morali bozuldukça gol atamıyor...

Deus Dominus
20.Mart.2011, 22:08
Acınızı paylaşıyorum Fenerbahçe'li arkadaşlar :) Bende bi Bursaspor'lu olarak bayağı bir umutlanmıştım puan kaybı için ama olmadı. Yalnız Gençlerbirliği'nin bu maça özel oyun şekli değil bu biliyorsunuz. Kendlerinden daha güçlü takıma karşı oynarken hep bir puana yatmaya çalışıyorlar, vakit geçirme vazgeçilmezleri. Genelde de beceremiyorlar bunu işte bu karşılaşmada da gördüğümüz gibi.

furkan58
20.Mart.2011, 22:15
Serdar Sakatlandı Giren Kaleci , Kalecimidir Nedir Anlamadım . Yanından Tıngır Mıngır Giden Topu İçeri Aldı . Belki Tecrübesizliktir Bilemicem ..

kalemci
20.Mart.2011, 22:17
Trabzonsporlu oyuncular oyuncularıma devre arasında Satılmıs Köpekler diye bağırdı..
İlhan Cavcav

böyle birşey okudum az önce.

ForsakeN
20.Mart.2011, 22:22
Serdar Sakatlandı Giren Kaleci , Kalecimidir Nedir Anlamadım . Yanından Tıngır Mıngır Giden Topu İçeri Aldı . Belki Tecrübesizliktir Bilemicem ..

Bizim maçta öyle bir gol yendiğinde olacakları düşünemiyorum

kalemci
20.Mart.2011, 22:26
Oyuncularımın bu tarz cümleler söyleyeceğini zannetmiyorum ama öğrenirim..
Sadri Şener

ardındanda bunu okudum

Redrum
20.Mart.2011, 22:35

Bence kesin bilerek yemiştir.. Fenerbahçe şampiyon olamasın Trabzon olsun diye herkes maç satıyor Trabzon'a. Herkesin derdi Fenerbahçe çünkü. Ve herkes Trabzon şampiyon olsun istiyor. Para yediği için bilerek yedi o golü kesin (:

Arkadaşlar şu imaları bırakalım artık bence. (:

nouma16
20.Mart.2011, 22:38
trabzonspor'u tebrik ederim yendiler.

furkan58
20.Mart.2011, 22:39
Bence kesin bilerek yemiştir.. Fenerbahçe şampiyon olamasın Trabzon olsun diye herkes maç satıyor Trabzon'a. Herkesin derdi Fenerbahçe çünkü. Ve herkes Trabzon şampiyon olsun istiyor. Para yediği için bilerek yedi o golü kesin (:

Arkadaşlar şu imaları bırakalım artık bence. (:

Ben Öyle Birşey Mi Dedim ?

furkan58
20.Mart.2011, 22:40
Bizim maçta öyle bir gol yendiğinde olacakları düşünemiyorum

1 Hafta Felan Konuşulurdu Sanırım :)

Bu Arada Trabzon'un Attığı İlk Gol İle İlgili Ofsayt İddaaları Var .

ForsakeN
20.Mart.2011, 22:40
Trabzon'un ilk golü. Giray ofsayt.Herhangi bir kasıt var demiyorum. Ama umarım artık Trabzonlu kardeşlerim ve diğer ekipler hakemlerin Fenerbahçe'yi kolladığını söylemeyi bırakırlar

http://img35.imageshack.us/img35/6636/19656017056592965983912.jpg (http://img35.imageshack.us/i/19656017056592965983912.jpg/)

Bordo61Mavi
20.Mart.2011, 22:42
Gencler maci vermek icin herseyi yapmis, yani Trabzon maci satin almis buna ragmen bizimkiler genclere satilmis demis :)

Gencler maci vermek istediyse bana gore Galatasarayda Fenere verdi maci :) Hagi ne gerekiyorsa yapti.

titates1
20.Mart.2011, 22:46
Fenerli arkadaşların demek istediği yine yanlış anlaşılmış , en ufak hatada bize yapılan muameleden sonra sadece ironik durumlar oluştuğu için böyle konuşuluyor örnek : iki takımın kayseri maçı kaleci hataları , gençlerbirliği maçları ofsayttan goller , denilmek istenen şeyle anlaşılan arasında çok fark var lütfen biraz sakince okuyun etraflıca düşünün arkadaşlar.

Ayrıca evet golde ofsayt var ama kasıt aramak manasız hakemin durduğu yer yanlış zaten.

Chinatown
20.Mart.2011, 22:47
Trabzon'un ilk golü. Giray ofsayt.Herhangi bir kasıt var demiyorum. Ama umarım artık Trabzonlu kardeşlerim ve diğer ekipler hakemlerin Fenerbahçe'yi kolladığını söylemeyi bırakırlar

http://img35.imageshack.us/img35/6636/19656017056592965983912.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg35.imageshack.u s%2Fi%2F19656017056592965983912.jpg%2F)

bu pozisyonda Girayın ayakları gözükmüyor bile nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayaklar geride ise isterse beden önde olsun önemli değil. Giray öne doğru koşuyor ki anca kalçası çizgide, ayakları geride olması lazım. ofsayt değil demiyorum, ama buradan anlaşılamaz bana kalırsa.

birde yediğimiz golden önce sanki selçuka bir faul yapıldı gibi geldi bana..

titates1
20.Mart.2011, 22:57
bu pozisyonda Girayın ayakları gözükmüyor bile nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayaklar geride ise isterse beden önde olsun önemli değil. Giray öne doğru koşuyor ki anca kalçası çizgide, ayakları geride olması lazım. ofsayt değil demiyorum, ama buradan anlaşılamaz bana kalırsa.

birde yediğimiz golden önce sanki selçuka bir faul yapıldı gibi geldi bana..

Kusura bakma cidden bilmediğim için soruyorum bu kuralın bana tff den bulabilir misin çünkü benim

bildiğim ofsayt ayaklarla değil vücutla alakalı bir kaç siteye de bakındım ama ayakla ilgili birşey

göremedim

Chinatown
20.Mart.2011, 23:11
Maraton da tam şu anda bu cevabı verdi, benim bildiğim çok uzundur kural böyle, beden değil ayak baz alınır, ayaktan kastım, yere temas eden yer, uzanıyorsa adam en uç noktası. beden olsa kolu ileri doğru uzatanlar hep ofsayt olur, zaten bu yüzden oyuncular kafaları önde sprint atar gibi koşarlar. Markus Merk de Giray'ın öndeki kolunun ofsaytı bozmadığını ve gol olduğunu söyledi.

titates1
20.Mart.2011, 23:15
Ayağın yere temas eden yer olduğunu bilmeyen yoktur heralde ama şimdi adam sabit duruyorsa yüzü diğer kaleye dönük ve diğer oyuncu sprinte kalkıp ayakları arkada kalıp bedeni o adamı geçmişse ofsayt olmuyor mu ? benim bildiğim oluyor baktığım her yerde de aynı şeyi görüyorum ve bizim maçlarda markus merkin pozisyonun doğru olduğunu söylediğinde markus merkin güvenilmezliğinden dem vuran bütün arkadaşları aynı şekilde konuşmaya davet ediyorum.

Ayrıca cidden bulamadığım için rica ettim bulabilir misin uefa veya tff nin sitesinden çünkü cidden bulamadım bakınıyorum bulamazsan en azından onu söyle başka bir arkadaş gelip koysun ben de bilgileneyim.

Cengo
20.Mart.2011, 23:27
Ofsat kuralında çizgiyi belirlemek için;
... savunma oyuncusunu her uzvu geçerlidir.
... hücum oyuncusunun elleri ve kolları ile gol atamayacağı geçerli değildir.

Trabzonspor
20.Mart.2011, 23:29
Şimdi Serkan çıkıp der ki'Fenerbahçe için oynadık':D

Gençlerbirliğini tebrik ederim iyi oynadılar.Umut'tan bıktım artık yeminle gidecem numarasını bulup açıp yüzüne sayacam yani o derece bu nedir allah aşkına ya.

Chinatown
20.Mart.2011, 23:31
ben Markus Merkin hiçbir yorumuna yorum yapmayan biri olarak davetini bek değerlendimeye almıyorum. Bu konuda sadece onun dediğini tekrarladım, Girayın kolu ofsaytı bozmuyor diyor.

Benim de kullandığım seninki gibi bir arama motoru sonuçta, senden farklı olarak birşey bulamam, bende de ofsayt diyince istatislikler çıkıyor sadece

Hugo
20.Mart.2011, 23:32
Ben Öyle Birşey Mi Dedim ?

Keşke doğrudan onu deseydin.

SAİT71
20.Mart.2011, 23:34
Demek ki önyargılı, büyük konuşulmamalıymış. Biz ofsayttan gol atınca neler denildi. Aynısı Trabzon'a oldu. Biz Kayseri maçında gol attık kasıt arandı aynısı Trabzon maçında oldu. İlahi adalet olsa gerek...

Trabzon'u ayrıca tebrik ediyorum... Kazanmasını bildiler.

furkan58
20.Mart.2011, 23:37
Keşke doğrudan onu deseydin.

Öyle Birşeyi Kastetseydim Derdim . Rahat Olabilirsin ;)

Cengo
20.Mart.2011, 23:47
ben Markus Merkin hiçbir yorumuna yorum yapmayan biri olarak davetini bek değerlendimeye almıyorum. Bu konuda sadece onun dediğini tekrarladım, Girayın kolu ofsaytı bozmuyor diyor.

Benim de kullandığım seninki gibi bir arama motoru sonuçta, senden farklı olarak birşey bulamam, bende de ofsayt diyince istatislikler çıkıyor sadece

Savunma oyuncusunun tüm uzuvları dahildir.
Maçın sonunu izleyebildim, bilmiyorum pozisyonu. Hücumcu ise kolu dahil değil, defans ise dahildir.

barahir
20.Mart.2011, 23:54
Beyler, Fenerliler, Trabzonlular,,

Şimdiden bunu konuşuyosak 2 hafta sonra şizofrenik hareketlerde buluncaz.. İstirham ediyorum lütfen :) Kalecinin yediği gol beceriksizliktir.. art niyet aramayın..

furkan58
20.Mart.2011, 23:58
Beyler, Fenerliler, Trabzonlular,,

Şimdiden bunu konuşuyosak 2 hafta sonra şizofrenik hareketlerde buluncaz.. İstirham ediyorum lütfen :) Kalecinin yediği gol beceriksizliktir.. art niyet aramayın..

Abi Bende Zaten Tecrübesizliktir Bilemicem Dedim Herhangi Kötü Birşey Demedim Yanlış Anlıyorlar :D

Hugo
21.Mart.2011, 00:01
Demek ki önyargılı, büyük konuşulmamalıymış. Biz ofsayttan gol atınca neler denildi. Aynısı Trabzon'a oldu. Biz Kayseri maçında gol attık kasıt arandı aynısı Trabzon maçında oldu. İlahi adalet olsa gerek...

Trabzon'u ayrıca tebrik ediyorum... Kazanmasını bildiler.

Bu yoruma imzamı atıp aranızdan ayrılıyorum gençler :)

barahir
21.Mart.2011, 00:01
Abi Bende Zaten Tecrübesizliktir Bilemicem Dedim Herhangi Kötü Birşey Demedim Yanlış Anlıyorlar :D

Yok lafım sana değil, ben genel konuştum :)

ReaList
21.Mart.2011, 00:07
Sadri Şener'e üzülüyorum yalnız beyler.
Volkan Babacan olayı
Gençlerbirliği ofsayt olayı
derken
Trajikomik bir olay dizgisi ortaya çıkıyor :D

"Ummadık taş baş yararmış"

barahir
21.Mart.2011, 00:12
Sadri Şener'e üzülüyorum yalnız beyler.
Volkan Babacan olayı
Gençlerbirliği ofsayt olayı
derken
Trajikomik bir olay dizgisi ortaya çıkıyor :D

"Ummadık taş baş yararmış"

Kesinlikle,

Sadri Şener genel olarak sevilen bi başkandı Türkiye'de, ancak şampiyonluk yarışı onu tamamıyla değiştirdi..

Chinatown
21.Mart.2011, 00:18
Türkiyede herşey mis gibiydi, kimse ne hakem eleştirdi, ne irdeletti, ne tehdit falan etti, ne birşey yaptı, bir anda Sadri Şener çıktı bombaları patlattı, bence de hata bizim başkanda. ortamı nedesiz gerdi bir anda.

Bordo61Mavi
21.Mart.2011, 03:43
Benim en cok merak ettigim nerde kopacak bu takimlar birbirinden, suanda 2 takim var sampiyonluk yarisinda ( Bursa Fenerbahce ve Trabzonu yenerse dahil olabilir ). Yani bi takim koptugunda hersey bitecekmi ? Sampiyonu ilan edecezmi ?

Trabzonspor Unal Karamanin takimi yonetigi maclarin hepsini kazaniyor :)

Tribunden guzel bi goruntu
http://http://www.facebook.com/video/video.php?v=1831304894931

Universal
21.Mart.2011, 09:36

http://img35.imageshack.us/img35/6636/19656017056592965983912.jpg (http://img35.imageshack.us/i/19656017056592965983912.jpg/)

Bu pozisyon ofsayttır değildir; ama Gençlerbirliği bu golü yemeyi sonuna kadar hak etmiş. 7 tane Gençlerbirliği oyuncu nerede duruyor? Nasıl bir dizilmedir? Gel bana golü at demişler. İsterse 500 metre ofsayt olsun, bu gol yenir.

CeNTeR_TR
21.Mart.2011, 11:58
Gençlerbirliği'nin acilen takım savunmasını halletmesi lazım yoksa aman Allah küme falan düşerler :)

http://www.yukleresim.com/images/77398393918856412531.jpg (http://www.yukleresim.com/) Yukleresim.com (http://yukleresim.com)

eng1n
21.Mart.2011, 17:35
Gençlerbirliği'nin acilen takım savunmasını halletmesi lazım yoksa aman Allah küme falan düşerler :)

http://www.yukleresim.com/images/77398393918856412531.jpg (http://www.yukleresim.com/) Yukleresim.com (http://yukleresim.com)

Yarım ofsayt taktiği yapmışlar galiba ama gerçekten yarım olmuş.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Mart.2011, 21:11
Tebrikler Trabzonspor... Şampiyon olurlarsa bunda gerçekten Alanzinho'nun payı büyük olacak. :)