Log in

View Full Version : Hakan Şükür veliahtını açıkladı: Özgürcan

mgungor
23.Mayıs.2006, 08:56
Takımdaki genç isimlerle yakından ilgilendiklerini anlatan Hakan Şükür, Özgürcan'ın, veliahtı olacağını savundu.

http://www.transfermarkt.de/bilder/spielerfotos/s_35252_2005_2.jpg

Şükür, Galatasaray'ın altyapısından yetişen oyuncuların, kulübün geleceğini güvence altına aldığını dile getirerek, ''Aydın bize maç kazandırdı. Ferhat da çok başarılı bir futbolcu. Kimi zaman onları evime, bazen restoranıma götürüyorum, konuşuyorum. Özellikle Özgürcan benim veliahtım olacak bir oyuncu. Şimdiden bunu ona söyleyip ağır bir yükün altına sokmak istemiyorum, ama gerçekten Türkiye'nin ihtiyacı olan bir golcü olacak. Bence gelecekte Galatasaray çok daha başarılı olacak. Bu sistemi kazandıran Fatih Terim'e de teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

2 YIL DAHA
Galatasaray Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Şükür, 2 yıl daha futbol oynamak istediğini söyledi.
Radyospor'da, ''Radyovole'' programına konuk olarak katılan Hakan Şükür, 2 yıl daha futbol yaşamını sürdürmek istediğini belirterek, ''Henüz fiili olarak sözleşme imzalamadım, ancak duygu olarak ne olacağı belli. Bunun için bir sorun yaşanacağına inanmıyorum'' dedi.
Türkiye'deki şampiyonluklar içinde en güzelini bu sezon yaşadığını kaydeden Hakan Şükür, ''Zahmetsiz rahmet olmaz, o zahmetler çok şey kazandırdı. Mutluluğum bu günlerde halen devam ediyorsa, bunun nedeni zorluklardır. Zaten, bu sıkıntılardan sonra gelen şampiyonluğun anlamı çok büyük. O nedenle, Türkiye'de yaşadığım şampiyonluğun en anlamlısı bu'' diye konuştu.
Hakan Şükür, şampiyonluğun sırrının birlik ve beraberlik olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
''Dönem dönem çok zor anlar yaşadık. Takım içinde kavgalar da oldu, ancak biz bunların hepsinin üstesinden gelerek mutlu sona ulaştık. Yaşadığımız zorluklar, takımı birlik ve beraberlik içinde tuttu. Bizim başarımız da buydu.''

''DİREKTEN DÖNEN TOP GOL OLSAYDI, ŞAMPİYON OLAMAZDIK''
Beşiktaş maçından sonra yaşadığı duyguların sorulması üzerine Hakan Şükür, ''O maçta direkten dönen top gol olsaydı, şimdi şampiyon olamayacaktık'' ifadesini kulandı.
Medyanın, kendilerine karşı motive ettiği Beşiktaş'ın, kupa maçının moraliyle maça çıkmasının karşılaşmayı zorlaştırdığını anlatan Hakan, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Rakibimiz, takdir edilecek bir mücadele örneği gösterdi. Direkten dönen top gol olsaydı, şimdi şampiyon olmayacaktık ama son dakikada Hasan bir gol attı. Uzatma dakikalarında gelen bu gol bir mucize mi, sinerji mi bilinmez. Adı konamaz bir nedenden gelen bu gol bizi etkiledi. O anı kelimelerle anlatmak mümkün değil. Belki de Allah'ın lütfu bu galibiyet. Sonra da şampiyonluğumuzu ilan ettik.''

''DAYANIŞMAMIZ ÜST DÜZEYDEYDİ''
Hakan Şükür, sezon içinde, antrenmana çıkmadıkları biçimde medyada haberler çıktığını, ancak bunun doğru olmadığını söyledi.
Bu haberlerin oluşturulduğu gün çok daha ağır bir antrenman yaptıklarını anlatan Hakan, şunları söyledi:
''Benim düşüncelerim, hepimizin öteki dünyaya gideceği yönünde. Bunun için menfaatçi olmam. Sadece günümü düşünmem. Para konusunda da Ergün, Hasan Şaş ve ben, ihtiyacı olan arkadaşlarımıza imece usulü yardım etmeye çalıştık. Daha sonra transfer paralarının ödeneceğini biliyorduk. Personelimiz de zor günler geçirdi. Arkadaşlarımız duyarlı davrandılar. Dayanışmanın üst düzeyde olduğu bir sezon geçirdik. Bu mükemmel dayanışma bize çok şey kazandırdı.'' UEFA Kupası için verilecek primi daha alamadığını anlatan Hakan Şükür, bu parayla okul yaptırmayı düşündüğünü, ancak bunun gerçekleşmediğini bildirdi.

''AŞIRAYA KAÇMAK HOŞ DEĞİL''
Hakan Şükür, Tuncay'ın, Ali Sami Yen Stadı'nda yaptırdığı ''Bir baba Hindi'' tezahüratı hakkındaki görüşlerini de açıklayarak, ''Sadece Tuncay'ın değil, Sabri'nin de aşırıya kaçması hoş değildi'' dedi.
''Kendi takımımızın başarısını nasıl kutlamamız gerektiğini öğrenmek gerek'' diyen Hakan, şöyle devam etti:
''Benim babam Fenerbahçeli. Oğlunun ve oynadığı kulübün başarılı olması için çalışan bir insan. Benim transfer taksidimi kulüpten almamasına rağmen, bana 1 yıl boyunca almış gibi söyledi. Bunları gözönünde bulundurursak, Tuncay'ın ve Sabri'nin yaptığı davranışlar tasvip edilemez. Bir başarıyı doyasıya yaşamak iyi birşey, ancak kimseyi rencide etmeden yaşamak gerek. Bizler toplumun gözü önündeyiz. Birlik ve beraberlik ruhumuzu kaybettiğimiz bir dönem yaşıyoruz. Bunun için söylemlerimize ve hareketlerimize dikkat etmemiz gerekiyor.''

''HEDEFİMİZ AVRUPA'DA BAŞARI''
Hakan Şükür, Galatasaray olarak Türkiye'de şampiyonluğu ve Avrupa'da başarılı olmayı hedeflediklerini kaydetti.
Hakan, şöyle konuştu:
''Kuruluşundan beri Türk takımlarını yenmek üzerine kurulan Galatasaray'ın Avrupa'da başarılı olması, bizim amacımız. Onun için Avrupa'da başarılı olmak zorundayız. Takımın borç yükü var. İnşallah bu yükten kurtulup, birkaç transferle Avrupa'da son yıllarda ulaşamadığımız başarılara ulaşırız.''

''OĞLUM OLACAK''
Ailesinin, başarısında büyük pay sahibi olduğunu vurgulayan Şükür, eşinin de başarısı için inanılmaz katkılarda bulunduğunu anlattı.
2 kızının bulunduğunu hatırlatan Şükür, ''Onların sevgisi bizi inanılmaz motive ediyor. Yakında üçüncü çocuğumuz olacak. Daha 4 aylık ve erkek olacak. Onun da verdiği mutluluktan dolayı şampiyonluk sevincim kat kat arttı'' dedi.

LaKe
23.Mayıs.2006, 12:08
bence de Hakan'ın veliahtı Özgürcan ;)

paco
23.Mayıs.2006, 13:00
Özgürcan Hakan ın veliahtı olur mu bilmiyorum ama galatasaraya faydalı olacağı kesin ....
Fiziği dribling i ve de topa vuruşları çok iyi umarım bu sene daha çok şans bulur ....
Bunu hakeden bir futbolcu ...
Ayrıca Antalyalı olması ayrı bir durum:)

Selman Ozturk
23.Mayıs.2006, 16:09
Özgürcan sadece futboluyla değil centilmenliği ile de Hakan Şükür'ün veliahtı olmaya aday bir oyuncu. Geçtiğimiz günlerde Dünya Fair Play Konseyi ödülü aldı.PAF Ligi maçında attığı golü elle attığını itiraf ederek golü iptal ettirdiği için bu ödüle layık görüldü.

mgungor
23.Mayıs.2006, 16:17
fiziği çok iyi.inşallah Gs de çok yararlı işler yapar...

ronaldinho34
23.Mayıs.2006, 16:18
bi iki maç videosunu izletmişti arkadaşlar,özgürcan çok iyi bir genç

kavara
23.Mayıs.2006, 16:28
ölmeden fener formasıyla görmek isterdim :( bu gencin talibide cok

Meziyet
23.Mayıs.2006, 17:20
Bu adam çok sağLam değiL bence ..

dnz498
23.Mayıs.2006, 18:13
net bir izlemem yok ama hakkında okuduğum ve edindiğim bilgilere göre en az diğer gençler kadar umut veriyor (Eeee tabi ki Kral boşuna veliaht seçmemiştir ya)

Berkaiser
23.Mayıs.2006, 18:35
Özgürcan'a çok güveniyorum.Çok yetenekli bir futbolcu.Şans verildiği takdirde bir gol makinasına dönüşebilir.Ama sürekli oynaması lazım.Galatasaray Özgürcan'ın değerini bilmeli.;)

emirduman
23.Mayıs.2006, 18:37
Çok iyi bir golcü, veliaht olur mu bilmem de, daha sonra Özgürcan kendine veliaht aratabilir.. ;)

ibo
23.Mayıs.2006, 19:57
gerçekten çok harika bir oyuncu olacak inş...

bursa_mc
23.Mayıs.2006, 19:59
WELİAHT olayı saçma yaww bır futbolcudan başka bi tane yoktur ozellik bakımından

nart_susruko
23.Mayıs.2006, 20:04
Veliaht olarak gösterilen oyuncular nedense kendilerini geliştiremiyor olduğu yerde sayıyorlar,
inşaallah Özgürcan öyle olmaz...

Frank_Castle
23.Mayıs.2006, 20:13
Hasan Kabze gibi bir gol makinası varken. özgürcan .. bilemiyorum.. veliaht dediğin birisi bıraktığı gibi formayı alanda olabilir, veya yıllar sonra bile tarızını andıran oyuncu da olabilir..

hakan ın halefi bence hasan kabze..özgürcanla beraber coşarlar umarım ..

uyurtsever
23.Mayıs.2006, 20:51
Özgürcan son vuruslarını biraz daha gelistirirse en gec 2 yıl sonra takımda...Cafercan'ı ututmayın yavvv...

M.Scofield
23.Mayıs.2006, 22:29
özgürcan oynsada görsek nasıl bir futbolcu

paco
23.Mayıs.2006, 22:38
zaten özgürcan ın en büyük şansızlığı galatasarayın en iyi yerinin forvet bölgesi olması bu bölgede hem oyuncu çok hemde iyi oyuncular var ama hakan şükür bir sene sonra bırakır gibime geliyor o zamanda özgürcan a gündoğar umarım bu sene hazırlık maçlarında yer verirler ....

lazyboy7
24.Mayıs.2006, 01:45
inş sakatlık fln gecırmezde 1-2 yıl ıcınde takımda goruruz sadece onuda da diil tabı cafercan arda vs vs

BurakMania
24.Mayıs.2006, 04:37
besiktastada serdar özkan vardı luce zamanında sergenin veliahtıydı akıbeti ne oldu hiç bilmiyorum ama umarım özgürcan turkiyenin aradıgı hakan sukur tarzında bir forwet olur

paco
24.Mayıs.2006, 04:44
hakan gibi olmak çok emek ister ... yürek ister ...
hakan demek ki özgürcan da bunu gördükü kendisi açıkladı bunu... umarım çok iyi olur ....

alieren7
24.Mayıs.2006, 11:04
Kac yasında bu cocuk? Nasılsa Galatasaray oynatmaz, bize kiralık verir. Biz de geri vermeyiz :D

mgungor
24.Mayıs.2006, 16:44
Kac yasında bu cocuk?

yanılmıyosam 18

alieren7
24.Mayıs.2006, 18:47
Neden oynatmıyorlar ki bu çocugu madem o kadar büyük olcaksa. Robinho'lar Rooney'ler 17 yaşında başlıyorlar oynamaya ama biz de 24 yaşına geldiginde daha pişmesi için kiralanıyor

gorkemyilmazkarasu
24.Mayıs.2006, 19:28
artık oynaması lazım yoksa bir çok genç yetenek gibi özgürcan,cafercan gibi yetenekleride yitiricez :(

enesao
24.Mayıs.2006, 20:16
evet alieren ve görkeme katılıyorum... artık oynamaları lazım yoksa hepsini birer birer kaybedeceğizz

LaKe
24.Mayıs.2006, 20:54
ben bugün MİLLİYET in spor sayfasına baktım(YANLIŞ HATIRLIYOR OLABİLİRİM AMA BÜYÜK İHTİMAL MİLLİYETTİ :D) Hakan Şükür: VELİAHTIM HASAN KABZE başlığı vardıı.... :D

11
24.Mayıs.2006, 23:59
Özgürcan sadece futboluyla değil centilmenliği ile de Hakan Şükür'ün veliahtı olmaya aday bir oyuncu. Geçtiğimiz günlerde Dünya Fair Play Konseyi ödülü aldı.PAF Ligi maçında attığı golü elle attığını itiraf ederek golü iptal ettirdiği için bu ödüle layık görüldü.
Aslanlar aslan yetiştiriyor işte.

SaMaNYoLu
25.Mayıs.2006, 18:39
özgürcanda trabzon sporlu Mehmet yılmaz Şimdi Denızlıde. kopyasıdır yani onun gibi odundur :) Hakan Şükürde yaşlandıkca odunlaştıgı ıcın dogrudur velıhatı olabılır. yoksa bu özgurcandan golcü olmaz. Burak Akdiş gibi birşey olur sanırım 2. sınıf futbolcu yani.

mgungor
25.Mayıs.2006, 18:44
odundur

arkadaşım bi kere hakaret etmemeyi öğrenmelisin.sonra burayı gelip düşündüklerini yaz.özgürcan a ve hakn a odun deme hakkını sana kim veriypor?

11
25.Mayıs.2006, 19:12
koskoca kral a odun derler sonrada Galatasaraylıyım diye sevinip gururlanırlar!yuh!

enesao
25.Mayıs.2006, 21:50
özgürcanda trabzon sporlu Mehmet yılmaz Şimdi Denızlıde. kopyasıdır yani onun gibi odundur :) Hakan Şükürde yaşlandıkca odunlaştıgı ıcın dogrudur velıhatı olabılır. yoksa bu özgurcandan golcü olmaz. Burak Akdiş gibi birşey olur sanırım 2. sınıf futbolcu yani.
sen nasil GS lisin... iste senin gibiler yuzunden hasan sas i, necati atesi hepsini kaybediyoduk az daha...

SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 13:50
sen nasil GS lisin... iste senin gibiler yuzunden hasan sas i, necati atesi hepsini kaybediyoduk az daha...

ßen Senden iyi galatasaraylıyım Sen kafanı yorma gerçekler acıdır. Sen özgürcanı hiç canlı seyrettınmı ? yada hakan Sukuru Şu SOn 2 senedir hiç canlı ALi Samıyende Seyrettınmı ? ßen seyrettım ve gördugum şeylerı yorumladım özgürcan galatasarayda ilk 11 oynayacak topcu değildir. ha ;!!! Necati H.kabze ümit karan Hasan Şaş de eyw. o zaman. Ama ßana özgür can deme ßu yaştan sonra Hakan Şükürde deme gençlerin önünü açması lazım artık Onun yüzünden H.kabze gibi topcu 23 yaşındakı bir adam yedek kalıyor.

Hakan Şükürde Arif Erdem gibi Erdemlilik gösterıp bu adamda bitti dedirtmeden bırakması lazım ama bırakmadı yine sözleşme imzaladı hayırlısı oLsun bu yıl bakıcaz neler yapıcak.

ama ßana Sakın bir daha Senın gıbı galatasaray lılar deme.

SeZeRinHo
26.Mayıs.2006, 14:32
bunu hangi anlamda sölediğide önemli gs için mi milli takım için mi hakan şükürün veliahtı bi gsli bu tesadüf olamaz heralde diğer taraftan SAMANYOLU sana katılıyorum kardeşim madem veliahtının özgürcan olacağını düşünüyor onun önünü açsın hiç olmazsa h.kabzanin yolunu açsın maldini cafu bergkamp örnak almasın onlar Avrupa futboluyla yaşadı ve onlar hristiyan mutfaklarında bizim için günah olan ve onları o hayvan gibi yapan yiyecekleri var

SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 15:04
Futbolcular Zidane gibi düşünmeli bende Ben zirvede bırakırım diyerek Formalarını gençlere teslim etmeleri lazım Çünkü 34 yaşından sonra oynayan futbolcuyu ben takımını sevdıgı ıcın oynadıgına inanmam aksine para için oynuyor derim. takımı için oynasa gençlerin önücü açar çünkü Bazı arkadaşlar bana sert Çıktı ama ben haklı oldugumu düşünüyorum Şahsen özgürcanı beğenmemiştim hala dahada beğenmiyorum Hakan Şüküre gelince 2 senedir az saç baş yoldurmadı bize tirbünlerde, tv başında.