PDA

View Full Version : CEV - Dörtlü Final - İstanbul - Şampiyon Vakıfbank G.S.T.T

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 14:25
Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde, İstanbul Burhan Felek Spor Salonu'nda Avrupa'da kulüpler düzeyinde bayan voleybolunun en büyüğü belli olacak. Geçen yıl Channes'da oynanan final-four'da finale yükselmiş ama şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştık.

Bugün final-four'un ilk ayağında rakip bir başka Türk takımı: Vakıfbank Güneşsigorta Türk Telekom... (Bakalım, bu isim daha ne kadar uzayacak. Her sezon bir kelime daha ilave ediyorlar. :p) Yani geçen yıl olduğu gibi bayan voleybolunun 1 numaralı kupasında bu sene de bir Türk takımı olacak.

Haydi hayırlısı... Kadın Basketbolu'nda başımıza gelenlerden sonra en azından "Sarı Melekler"in getireceği bir Avrupa şampiyonluğu salon sporları adına bu sezonun tesellisi olacaktır.

Maç bugün 18:00'da TRTSpor ekranlarında canlı yayınlanacak.

Sekopej
19.Mart.2011, 14:49
Derbiyi kazandık şimdi tüm camia bu maçlara kilitlendi. Atmosfer de müthiş olacaktır, geçen sene kapısından döndük bu sene artık almalıyız.

SAİT71
19.Mart.2011, 15:01
Galatasaray'ı yenmenin üzerine bu maçıda almak çok iyi olur... Kazanacağımızı düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Futbol takım kaptanımız bile her maçtan önce sonra diğer branşlardaki sporculara başarılar diliyorsa bu camianın ne kadar kenetlenmiş olduğunun bir kanıtıdır...

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 18:01
İlk finalist Bakü ekibi oldu. Biraz önce sona eren maçta İtalyan ekibi Pesaro'yu 3-1'lik net bir skorla geçerek finale uzandılar.

Azerbeycan'ın da büyük Türk ailesinin bir parçası olduğunu düşünürsek, Indestit Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğun her türlü bir Türk takımına gideceği kesinleşmiş oldu. Yıllarca İtalyan ve Rus takımlarının hegomonyasında geçen Bayan Voleybolunda bu sene bir Türk devrimi yaşanıyor.

Yarın finalde Rabıta Bakü ekibi ile karşılaşacak ekip umarım Fenerbahçe Acıbadem olur.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 18:22
Salonda muhteşem bir taraftar desteği var. Biraz önce yönetim tam kadro soyunma odasındaydı. Ve elbette Mehmet Ali Aydınlar... Aziz Yıldırım ve Aydınlar oyunculara moral veren bir konuşma yaptı. FB Tv canlı yayınladı. Oyuncular biraz heyecanlı görünüyor ama bakalım, haydi hayırlsı...

Salon muhteşem.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 18:45
Alex ve tercüman Samet'te salonda, muhteşem atmosfere dahil olmuş.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 20:10
Kıran kırana bir maç oluyor. Durum: 1-1.

İlk seti çok iyi oynadık, 2.set Sokolova'nın üst üste öldüremediği kötü hücumları nedeniyle kaybettik.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 20:15
Yalnız... Maçtan önce coşku filan iyiydide... Taraftar gibi taraftar %20.

Bütün biletleri sponsorlara dağıtırsan olacağı budur. Organizasyon sağolsun.

Universal
19.Mart.2011, 20:44
Taraftar zorlayarak gelmiş gibi, Fenerbahçe'ye itici bir güç kazandırmıyor. Bu seti alıp maçı 3-1 bitirmemiz gerek.

Universal
19.Mart.2011, 21:00
Maç da son durum 2-2, son set oynanacak 15 sayı üzerinden. Hadi Sarı Melekler...

Universal
19.Mart.2011, 21:04
Fenerbahçe çok iyi başladı skor 4-1, Vakıfbank mola aldı.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 21:05
Taraftar zorlayarak gelmiş gibi, Fenerbahçe'ye itici bir güç kazandırmıyor. Bu seti alıp maçı 3-1 bitirmemiz gerek.

1000 bilet satışa çıktı, aynı gün bitti. Diğerleri sponsorlara dağıtıldı. Acıbadem çalışanlarına ve sponsorlara... Bayrak sallamak ve sayıları alkışlamak dışında iş yaptıkları yok.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 21:06
Türkiye Kupası'nda 5. seti nerelerden kaybettiğimizi unutmayalım. Her saniyede en üst düzey konsantrasyon şart.

Universal
19.Mart.2011, 21:06
Ben çoğunun Fenerbahçe'li olduğunu bile düşünmüyorum zaten. Babam Efes Pilsen'in sahip olduğu bir armatör şirkette çalışıyordu her maça gidiyordu bedava bilet var diye. Ona benziyor.

Universal
19.Mart.2011, 21:09
Hakan abi ne yaptın ya fark kapandı. Sıkıntı büyük.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 21:10
Sonuç ne olursa olsun, başta tebrik edilmesi gerekenlerden bir tanesi de anonsçu Mustafa'dır. Uyuyan salonu uyandırmak için elinden geleni ardına koymadı. İşini yapmak için canını dişine taktı.

Ve yine sonuç ne olursa olsun, ilk eleştirilmesi gereken de en büyük avantajı çöpe atmak pahasına da olsa, tribünleri taraftara vermek yerine sponsorlar ve şunlarla bunlarla dolduran organizasyon yetkilileridir.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 21:11
7-2 öne geçtiğin sette nasıl 8-7 geriye düşülür. Türkiye kupasında da aynısı olmuştu.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 21:16
Yalnız Kasia ve Sokolova'yı bize "dünya yıldızı" diye kim pazarladıysa iyi kazıklamış.

Universal
19.Mart.2011, 21:17
Tebrikler Vakıfbank, umarım kazanırlar.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 21:18
Haaa... Birde dünyanın en iyi koçu palavrası var.
Nasıl en iyi koçsa iki defa (Türkiye Kupası ve bugün) 7-2'den 5.set veriyor.

Universal
19.Mart.2011, 21:22
7-2 den set verdik şaka gibi.... Birde 4 sayı ile verdik bu daha da çok tartışılmalı...

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 21:29
Gözde yine terbiyesizleşti.

-"Fenerbahçe 12 yabancıyla oynasa yine kazanacaktık. Çünkü bu iş yürekle oluyor" dedi.

Gözde bu iki oldu. İki ay önce de aynı pisliği yaptın.

Gözde'nin aynı takımda oynayan ikiz kardeşi ise:

-"Fenerbahçe bize saygı duymadı ve onların evinde finali biz oynuyoruz."

Bunlar harbiden terbiyesizlikte sınır tanımıyor.

Onların derdini biliyorum ama kabahat yakınlarında... Dayak buldukları yerden kaçacaklardı. Efelenmeyeceklerdi.

Universal
19.Mart.2011, 21:30
Bunun tek nedeni taraftarı olmamalarıdır. Bunu kıskanıyorlar, gerçi bu gün kü gibi taraftar olacaksa da olmasın daha iyidir.

vego
19.Mart.2011, 21:34
Bu açıklamadaki terbiyesizlik nedir anlamadım yahu?Olayın iç yüzünü bilmiyorum.

barahir
19.Mart.2011, 21:36
1000 bilet satışa çıktı, aynı gün bitti. Diğerleri sponsorlara dağıtıldı. Acıbadem çalışanlarına ve sponsorlara... Bayrak sallamak ve sayıları alkışlamak dışında iş yaptıkları yok.

Düne kadar bilet vardı abi biletixte..

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 21:38
İlk gün 1000 bilet çıkmış ve bitmişti. Eğer halen bilet kaldıysa ve ilk gün yok sattıktan sonra düne kadar bilet bitmediyse daha büyük bir organizasyon skandalı...

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 21:41
Bu sene salon sporlarında dökülüyoruz zaten. Aslında o kadar şaşırmadım.

Futbolda bari şampiyon olsak... Yoksa sezonu ıskalayarak geçeceğiz. Geçen yıl futbol dışında tüm takım sporlarında şampiyonduk; bu sene futbol dışında belki erkek basketbolu... Mirsad'ın sakatlığından sonra o da tehlikede...

Sekopej
19.Mart.2011, 22:06
Bu sene askerde olduğumdan maçları takip edemedim ama geçen seneye oranla daha iyi durumda değildi bence takım. Geçen sene yakalanan o havaya, namağlup seriye şampiyonluk yakışıyordu, olmadı, bu sene o başarıya da ulaşamadık.

İnşallah Aydınlar'ın hevesi kaçmaz da, yatırımlarına devam eder. Geçen sene gelen 2.likten sonra çok hevesliydi ve takıma bir çok takviye yapıldı şampiyonluk için. Önümüzdeki sezon için artık daha akılcı politikalarla ilerlenmeli, en azından her sene dörtlü finale kalan bir takım olarak tanınmalı Fenerbahçe Acıbadem avrupada.

Vakıfbank'ı ise tebrik ederim, finalde başarılar.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 22:15
Hatırlıyor musun Serkan? Sezon başlamadan daha yaz aylarında sana ard arda yapılan transferlerle ilgili çekincelerimi ve rahatsızlığımı bildiren bir özel mesaj atmıştım. Biraz sohbet etmiştik.

Sekopej
19.Mart.2011, 22:20
Gamova ailevi sorunlar sebebiyle ayrılmasaydı, onu bir şekilde tutabilselerdi, bu kadar transfere de gerek kalmadan başarı gelebilirdi. Hatırlıyorum abi, şunu da alalım, bunu da alalım, şu da işimize yarar mantığı vardı biraz, daha doğru yapılanmayla devam ederler umarım.

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 22:25
BBPLBKGD stratejisi kısaca... Eski zamanlarda kalan tipik Fenerbahçe kafası...

Meraklısına not: BBPLBKGD stratejisi= Bas bas paraları Leylaya... Bir kere geldik dünyaya...

Suicider
19.Mart.2011, 23:22
Fener kazanır diyordum olmamış.Görünüşe göre zevkli maç olmuş iki takımada tebrikler

yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 23:45
Takımdakiler ve yöneticiler taraftara çok kırgınmış. "Maça hiç dahil olmadılar" diyorlarmış. Takıma bir şey demem ama yöneticiler kına yaksın bu konuda. Kendileri kaşındılar. Sosyeteyle maç kazanılmaz dedik, anlatamadık. İşi tüccarlığa döküp 50 liraya bilet sattılar.

"Maça gidince olduğun yerde mıh gibi oturup sahaya bakacaksın. Tezahürat mezahürat hak getire. En fazla arada sırada bir iki çapik vur" emri almış gibi mel mel oturmayacaksın.. Salondaki taraftarların % 80'i gibi... Demiyorum... Çünkü adamların bir kabahati yok... Hayatlarında voleybol maçı görmemişler. Hayatlarında tezahürat nedir görmemişler. Hastaneden, sponsorlardan, şuradan, buradan kopup gelmişler. Birde parası bolsa günlüğü 50 liradan ailesiyle voleybol maçı izlemeye gelen piknik kaçkınları...

Sekopej
20.Mart.2011, 17:50
Fenerbahçe İtalyan temsilcisini 3-1 ile geçerek avrupa üçüncüsü oldu. Aslında üzülünecek bir derece değil, sadece dörtlü finalin İstanbul'da yapılıyor olması sebebiyle, şampiyonluğun kaçmasına üzülüyorum, çünkü bu sene olabilirdi.

Yine de Sarı Melekler'e teşekkürler, 2 sezondur avrupada derece yapıyorlar, 2 oldu 3 oldu seneye 4 değil de 1 olur inşallah.

Final maçı ise 18.00'de.

titates1
20.Mart.2011, 18:16
İnşallah ilerleyen zamanlarda 1.liğe kadar çıkıcaz , Tebrikler Meleklerimiz

yaman76hakanFB
20.Mart.2011, 18:45
Üzülecek birşey yok mu? Ciddi olamazsınız. Tam bir fiyaskodur yaşanan.

Bugün Beşiktaş erkek voleybol takımı küme düştü. Bir arkadaş diyor ki bana: "Bak, neler var? Sen bu takıma burnundan soluyorsun." Verdiğim cevap:

-"Yerine göre ligde kalmak büyük bir başarı örneğidir. Yerine göre 2.lik dahi destanlık bir felakettir. (Denizli'de kaybedilen şampiyonluk mesela.)

Her takımı kendi şartları içinde mütalaa etmek lazım. Kendi evimizde böyle bir maç kaybetmek, üstelik Vakıfbank'a 2.defadır çok açık farkla önde olduğumuz bir 5.set kaybederek teslim olmak, Beşiktaş'ın küme düşmesinden çok daha büyük bir skandaldır ve mazur görülecek yanı yoktur. Yüksekten düşenin canı çok yanar."

3.lüğe zerre kadar sevinmek mümkün değil. Bir numaralı sorumlu "dünyanın en iyi koçu" palavrasıyla getirilen ZeRoberto'dur. Kariyerinde kulüp takımlarıyla hiçbir başarısı olmayan ve ancak hazır oyunculardan kurulu Milli Takımlarla birşeyler yapan ZeRoberto ve onun taptığı biricik oyuncusu Sokolova, antremandan çok makyajıyla meçgul Kasia ve ahı gidip vahı kalmış ruhsuz Fofao sayesinde böyle bir skandalı yaşadık. Rezaleti diyelim, daha doğru... Türkiye Kupası'nda Vakıfbank'a 5. seti 8-3 önde olmamıza rağmen kaybedip elenmiştik. Aradan 2 ay geçti, bu defa aynı takıma yine 5. seti 7-2'den veriyorsun. Bir tarafıyla gülerler adama.

Universal
20.Mart.2011, 19:06
Üçüncülük için Sarı Melekleri tebrik ediyorum; ama büyük bir hayal kırıklığı var.

Lucas Neill
20.Mart.2011, 20:20
2011 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom!

Helal olsun tebrikler.

C h A o S
20.Mart.2011, 20:37
Vakıfbank iyi iş çıkardı.Yenilgisiz kupayı aldılar.Tebrikler gerçekten...

Sekopej
20.Mart.2011, 20:57
Geçen sene Fenerbahçe'nin yakaladığı havayı bu sene Vakıfbank yakaladı. Seyirci desteği de olunca ki çoğu ilk maç için gelen seyirciydi, desteğe devam ettiler, Vakıfbank favori olduğu maçı kazandı. 2 takımın bizim takımlarımızla başedemeyeceği belliydi aslında, finale kalan şampiyon da olacaktı, Vakıfbank oldu, tebrikler.

yaman76hakanFB
20.Mart.2011, 21:00
Türk filmleri gibi oldu. Düğün evi bizim nikahımız için hazırlanmıştı. Mahalleden biri geldi ve gelini kaşla göz arasında elimizden aldı gitti. Son yıllarda Fenerbahçe SPOR Kulübü olarak yaşanan kaçıncı rezalettir. Bizi mazoşist ettiler adeta.

Universal
20.Mart.2011, 21:21
Gözde yüzünden Vakıfbank'ı tebrik etmek istemiyorum, karşısına büyük bir camia yı aldı.

yaman76hakanFB
20.Mart.2011, 21:26
"Bu gece biraz canınız yanacak ama yarın yeni birgün" diye alay etti.

Gerçi bizde bu kadar midesiz sözde taraftar varken, biz ne desek boş. Geçen yıl trübüne parmak işareti yapan Neslihan'ı da alkışlarlar, Gözde'yi de... Eyyam dedin mi, işgüzarlık dedin mi bizde taraftarın öylesinden sürüyle... Ne mide arkadaş ya.

Universal
20.Mart.2011, 21:32
Zaten o lay lay lom seyirci olduğu sürece ben hiçbirşey beklemem. Elimizde ki kupayı hediye ettik.

Varonil
25.Mart.2011, 20:54
En çok Sarı Meleklere güveniyordum bu sene,fakat ben de büyük hayal kırıklığına uğradım.Jan de Brand ve Gamova'yı aramıyor değildi gözlerim.Final four'daki kadromuzun istikrarı biraz daha fazla olsaydı biz bu kupayı bırakmazdık.