View Full Version : A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı
Trabzonspor
19.Mart.2011, 18:01
A Milli Takımımızın, 29 Mart 2011 Salı günü Avusturya ile İstanbul'da oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçının aday kadrosu ve programı belli oldu.
Milli Takım, 22 Mart Salı günü saat 19.00'da Swissotel the Bosphorus'ta toplanacak. Avusturya maçının hazırlıklarına 23 Mart'ta başlayacak A Mili Takım, antrenmanlarını FiYapı İnönü, Recep Tayyip Erdoğan ve Şükrü Saracoğlu stadlarında yapacak.
A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve bir futbolcunun katılımıyla 23 ve 28 Mart tarihlerinde Swissotel'de birer basın toplantısı düzenlenecek.
A Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuları, 24 Mart Perşembe günü Türkiye Futbol Federasyonu ile Türk Hava Yolları arasındaki sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi sebebiyle düzenlenecek imza törenine de katılacak.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Türkiye-Avusturya EURO 2012 grup eleme karşılaşması, saat 20.30'da başlayacak.
ADI SOYADI TAKIMI
1-VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
2- SİNAN BOLAT STANDART LIEGE
3- FEHMİ MERT GÜNOK FENERBAHÇE
4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5- MEHMET TOPUZ FENERBAHÇE
6- SERDAR KESİMAL KAYSERİSPOR
7- GÖKHAN ZAN GALATASARAY A.Ş.
8- SERVET ÇETİN GALATASARAY A.Ş.
9- FEHMİ EMRE GÜNGÖR GAZİANTEPSPOR
10- İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ A.Ş.
11- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.
12- SELÇUK İNAN TRABZONSPOR A.Ş.
13- YEKTA KURTULUŞ GALATASARAY A.Ş.
14- MEHMET TOPAL VALENCIA C.F.
15- NURİ ŞAHİN BORUSSIA DORTMUND
16- MEHMET EKİCİ 1.FC NÜRNBERG
17- HAMİT ALTINTOP BAYERN MÜNCHEN
18- KAZIM KAZIM GALATASARAY A.Ş.
19- ARDA TURAN GALATASARAY A.Ş.
20- TUNAY TORUN HAMBURGER SV
21- CENK TOSUN GAZİANTEPSPOR
22- UMUT BULUT TRABZONSPOR
23- BURAK YILMAZ TRABZONSPOR
24- SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
Mehmet topal , Cenk Tosun , Sinan Bolat falan kadroya girmesi güzelde şu Mevlütün ne suçu var yav ?
Ayrıca Gökhan Zan hala kadroya giriyor ya bişi demiyorum. Yalçın bile Alınabilirdi Gökhan Zan yerine.
Trabzonspor
19.Mart.2011, 18:03
Arda tam iyileşmeden neden çağırmışlar ki sol açıkta kim oynayacak merak ediyorum.Defansın göbeğide harikaymış hani.
Fearless Coward
19.Mart.2011, 18:04
Gökhan Zan'la Hakan Balta hala niye çağırılır anlam veremiyorum...
barahir
19.Mart.2011, 18:05
Şuan ki durumda çok makul denilebilir..
yaman76hakanFB
19.Mart.2011, 18:06
En azından Nihat'la Tuncay'ı çağırmamışlar. Buna da şükür.
C h A o S
19.Mart.2011, 18:08
Neredeyse ilk defa adam gibi kadro kurmuşlar.Mevlüt'te alınabilirdi.Hatta ben olsam Orhan Şam'ıda çağırırdım.Hakan Balta'nın ise bu kadroda işi yok.Ne buluyorlar bu adamda anlamıyorum.
goosfraba
19.Mart.2011, 18:12
volkan
gg - serdar k. - servet - ismail
selçuk i. - nuri
hamit - m. ekici - arda
semih (cenk)
b7baris
19.Mart.2011, 18:47
volkan
selçuk i. - nuri
hamit - m. ekici - arda
semih (cenk)
Tam böyle bir kadro yazacaktım. Bence iş yapabilir bu kadro.
volkan
selçuk i. - hamit
cenk - nuri- arda
semih
olarak da oynayabiliriz.
bu ismail sakat değilmiydi ? baltayla zan ne diye çağırılır hala ayrıetten semih ve umut buluttan milli takım oyuncuları değil bence neyse çok saçmalamamışlar en azından halil , tuncay , aurelio gibileri yok bunada şükür. bu arada sol beke hasan ali kaldırım da çağırılmalıydı bence
Volkan
gökhan serdar servet ismail
Selçuk Hamit Nuri
Burak Arda
Cenk
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Mart.2011, 18:51
|VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE|
|GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE| - |SERDAR KESİMAL KAYSERİSPOR| - |SERVET ÇETİN GALATASARAY A.Ş.| - |HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.|
|SELÇUK İNAN TRABZONSPOR A.Ş.|
|MEHMET TOPUZ FENERBAHÇE| - |NURİ ŞAHİN BORUSSIA DORTMUND|
|BURAK YILMAZ TRABZONSPOR|
|ARDA TURAN GALATASARAY A.Ş.|
|CENK TOSUN GAZİANTEPSPOR|
RaSenGan
19.Mart.2011, 18:57
Naptın Aytaç abi Hamit olmazsa olmaz :)
di canio
19.Mart.2011, 19:00
Adet olduğu üzre ben de yazayım.
Volkan
GG Serdar Servet İsmail
M.Topal
Hamit M.Topuz Nuri M.Ekici
Cenk
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Mart.2011, 19:01
Naptın Aytaç abi Hamit olmazsa olmaz :)
Hamitte form dusuklugu var. Bayernin hali de berbat, nesesi pek yerinde degildir. Milli mac arasinda dinlensin bari dedim.
Bi de Mehmet Topuz cok iyi bi sezon geciriyo. Nuri de oyle. Orta sahada cok formda isimler var. En zor bolge sanki sol acik mevki gibi geldi bana. Ne yapacagi belirsiz bi Arda var, onun disinda o bolgeye gececek isim yok gibi.
Raheem Lawal.
19.Mart.2011, 19:43
Şu hakan baltayı kadroya Çağırıyorsunuz Koskoca türkiyede sol bek yokmu arkadaş Hakan kimdir ya bu oyuncu nsıl Türk milli takımında oynuyor
nannar
19.Mart.2011, 19:49
ADI SOYADI TAKIMI
1-VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
2- SİNAN BOLAT STANDART LIEGE
3- FEHMİ MERT GÜNOK FENERBAHÇE
4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5- MEHMET TOPUZ FENERBAHÇE
6- SERDAR KESİMAL KAYSERİSPOR
7- GÖKHAN ZAN GALATASARAY A.Ş.
8- SERVET ÇETİN GALATASARAY A.Ş.
9- FEHMİ EMRE GÜNGÖR GAZİANTEPSPOR
10- İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ A.Ş.
11- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.
12- SELÇUK İNAN TRABZONSPOR A.Ş.
13- YEKTA KURTULUŞ GALATASARAY A.Ş.
14- MEHMET TOPAL VALENCIA C.F.
15- NURİ ŞAHİN BORUSSIA DORTMUND
16- MEHMET EKİCİ 1.FC NÜRNBERG
17- HAMİT ALTINTOP BAYERN MÜNCHEN
18- KAZIM KAZIM GALATASARAY A.Ş.
19- ARDA TURAN GALATASARAY A.Ş.
20- TUNAY TORUN HAMBURGER SV
21- CENK TOSUN GAZİANTEPSPOR
22- UMUT BULUT TRABZONSPOR
23- BURAK YILMAZ TRABZONSPOR
24- SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
kırmızılılara gerek yokmuş :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Mart.2011, 19:50
Şu hakan baltayı kadroya Çağırıyorsunuz Koskoca türkiyede sol bek yokmu arkadaş Hakan kimdir ya bu oyuncu nsıl Türk milli takımında oynuyor
Daha iyisi olsa GS alirdi onu zaten :n: Superligdeki takimlarin yarisinda solbekler yabaci maalesef...
Daha iyisi olsa GS alirdi onu zaten :n: Superligdeki takimlarin yarisinda solbekler yabaci maalesef...
hasan ali kaldırım ve ismail daha iyidir çağlarda iyidir ancak kendisi müzmin sakatlıkta aşmış bi oyuncudur
zemlinskis
19.Mart.2011, 20:24
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
İsmail Köybaşı
Servet Çetin
Serdar Kesimal
Mehmet Topal
Hamit Altıntop
Nuri Şahin
Colin Kazım
Arda Turan
Semih Şentürk
BaGa TaRKaN
19.Mart.2011, 23:27
Hamitte form dusuklugu var. Bayernin hali de berbat, nesesi pek yerinde degildir. Milli mac arasinda dinlensin bari dedim.
Bi de Mehmet Topuz cok iyi bi sezon geciriyo. Nuri de oyle. Orta sahada cok formda isimler var. En zor bolge sanki sol acik mevki gibi geldi bana. Ne yapacagi belirsiz bi Arda var, onun disinda o bolgeye gececek isim yok gibi.
Sanki Arda Çok Formda Her Maç Fire Vermeden Maşşallah Sürekli Oynuyor:D Ama Nerde Oynuyor Gören Gözler Meçhul:)
Formda Bir Kadro Şöyle Olabilir;
Volkan
Gökhan .......... Serdar .......... Emre / Servet .......... Hakan Balta( Mecburen Tek Oynayan Adam)
Nuri .......... Selçuk
Burak .......... Mehmet Ekici ......... Umut
Cenk
Addolorato
19.Mart.2011, 23:31
Cenk Tosun'un çağrılmasına çok sevindim gerçekten tam bir son vuruş ustası Cenk Tosun eğer oynarsa çok yararlı olacaktır.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mart.2011, 23:38
Mert'in yerine Cenk'in çağrılması gerekirdi bana göre. Onun dışında oldukça iyi bir kadro bana göre,Mehmet Topal'ın çağrılmasına sevindim. Mevlüt hala daha neden çağrılmadığına bi anlam veremedim.
Herkes bi kadro yazmış,geleneğe uyalım,biz de kendi kadromuzu yazalım :p--->
Volkan
GG----Servet----Serdar Kesimal----İsmail
Mehmet Topuz
Nuri Şahin--Hamit Altıntop
Burak Yılmaz-----------------Arda Turan
Cenk Tosun
BaGa TaRKaN
19.Mart.2011, 23:46
Arda'yı Merak Ediyorum Ne Zihniyetle Hangi Akıl ve Mantıkla Yazıyorsunuz. Adam Daha Kendini Toparlayamadı Bile Şaşıyorum Zihninize.
Kaleci Cenk Sakat Heralde Şaka Yapıyorsun:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mart.2011, 23:51
Arda'yı Merak Ediyorum Ne Zihniyetle Hangi Akıl ve Mantıkla Yazıyorsunuz. Adam Daha Kendini Toparlayamadı Bile Şaşıyorum Zihninize.
Yanlışın var abi Cenk en az 3-4 haftadır iyileşmiş durumda. Rüştü'nün oynamasından dolayı kafan karıştı galiba :)
EndoplazmiK RetikuluM
19.Mart.2011, 23:52
Ne Gökhan Zan'ı ne Hakan'ı yahu ? Hani nerede Mevlüt ?!
BaGa TaRKaN
19.Mart.2011, 23:58
Yanlışın var abi Cenk en az 3-4 haftadır iyileşmiş durumda. Rüştü'nün oynamasından dolayı kafan karıştı galiba :)
Hazır Falan Değildir Şimdi Kazaya Kurban Gitmesin Olsun, Cenk Bize Lazım.
besiktas1903
20.Mart.2011, 00:05
Kadro fena degil ama Gökhan Zan'in girdi kadro'da Ibrahim Toraman haydi haydi girer. Mevlüt niye cagrilmiyor anlamiyorum ve artik Necip'de cagrilmaya baslamali.
Aykut Demir ne zaman girebilecek acaba milli takıma. Mehmet Topal'ın hatırlanması iyi olmuş.
Mevlütgül'ün suçu ne? Hani bu Hiddink baba altyapı eğitimine önem veriyordu. PSG'de altyapı eğitimini iyi alamamış mı yani Mevlüt?
Ben de kadromu ekleyeyim madem :) :
Volkan D.
GG-Servet-Kesimal-İsmail
Selçuk İ-Şahin-Altıntop
Kazım--------------Cenk
---------Semih------
garydelgadov
20.Mart.2011, 00:39
Ligin en felaket birkaç takımından birinin 4-5 tane oyuncusu çağrılıyorsa üst sıralarda bulunan takımlar 11 yabancıyla oynuor herhalde.
Chinatown
20.Mart.2011, 00:42
Hakan belki alternatifsizlikten ama Gökhan Zanın bu kadroda olması abest.. kendi takımım açısından bakarsam Selçuk ve Burakın kadrosu olması güzel. ikinci yarıda ayakta kalan iki isim ve bence Burak ilk 11 başlamalı. Selçuk ta faroe adalarıyla oynasak bile üzerine yapışan milli takım stresini atlatmalı artık. Umut'un olma nedenini bilmiyorum. belki 2. forvet olarak girer sahaya çözemedim. Cenk ve Tunay da heyecan veren isimler.
ikinci olarak Oğuz Hoca varsa ben gelmem diyen Sinan Bolat ne yapacak acaba bilmiyorum.
sui generis
20.Mart.2011, 00:48
volkan
gg-servet-kesimal-köybaşı
topal
nuri - hamit
topuz - ekici - kazım
Semih
GeNç KaRTaL
20.Mart.2011, 00:55
Mesela Kayserispor'da Hasan Ali Kaldırım var.Adam bu sezon bir tane maç kaçırmamış takımında.Sen hala takımında saç baş yolduran Hakan Balta'da ısrar ediyorsun.Böyle yaparak iyi performans gösteren adamların umutlarıyla da oynamış oluyorsun.
Eğer ümit milli takımın kritik bir mücadelesi yoksa bence Necip de alınabilirdi kadroya.Mert yerine de Cenk olmalıydı bence.Cenk sakatlığını atlattı,maça bile çıktı.Neyse yedek kaleci olduğu için o pek önemli değil ama hala takımlarında kötü oynayan adamların milli takıma çağrılmaya devam edilmesi kötü bir durum bence bizim adımıza.
KaPaLı
20.Mart.2011, 00:56
Çokta yerinde bir kadro olmuş. 1-2 isim dışında tamamen oynayan adamlar alınmış ve formda bir milli takım oluşturmuş.
Since-1907
20.Mart.2011, 01:02
Güzel kadro olmuş.Neden çağrılmamış diyebileceğim aklıma gelen Mevlüt var,Mevlüt bence bu milli takımda oynar,en azından kadroda yer almalıydı.Hakan Balta ve Gökhan Zan'a herkes gibi katılıyorum.Yerine farklı isimler çağırılabilirdi.
RaSenGan
20.Mart.2011, 01:05
Ligin en felaket birkaç takımından birinin 4-5 tane oyuncusu çağrılıyorsa üst sıralarda bulunan takımlar 11 yabancıyla oynuor herhalde.
3 büyüklerden en çok Türk oyuncu oynatan Galatasaray.Oynamayan adamları mı alacaklardı :)
besiktas1903
20.Mart.2011, 01:08
3 büyüklerden en çok Türk oyuncu oynatan Galatasaray.Oynamayan adamları mı alacaklardı :)
o pozisyonda oynayan oyuncularda var Gökhan zan - Ibrahim Toraman ve Hakan'in yerine Hasan Ali Kaldirim
Trabzonspor
20.Mart.2011, 01:26
Baga sana katılıyorum bende onu dedim Arda ne zaman iyileşti form tuttuda hemen 11'lerinize giriyor anlamış değilim.
Chinatown
20.Mart.2011, 01:30
Hasan Ali Kaldırım tüm Türkiyenin beklentisi ama kendisinde inanılmaz konsatrasyon ve fiziksel kayıp var, son haftalarda birkaç maçını izledim, büyük bir düşüş içinde buldum kendisini.
kalemci
20.Mart.2011, 02:48
gökhan zan ve hakan balta yakışmamış.eren, orhan şam veya hasan ali çağrılabilirdi. Semihi severim ama onun yerinede Mevlütü çağırsa daha iyi olabilirdi.
nannar
20.Mart.2011, 11:44
:) Demekki ölümüz bile türk milli takım iskeletini oluşturacak kadar kaliteli :n:
Sirius Black
20.Mart.2011, 13:36
--------------Volkan--------------
Gökhan-Servet-Serdar-İsmail
-----------Mehmet T.-----------
------Selçuk------------Hamit---
---------------Nuri-----------------
---------Cenk------Semih-------
4-1-2-1-2 oynanabilir. :)
nerazzuri
20.Mart.2011, 13:54
herşeyi geçtim, nuri bu formuyla 11 de başlamazsa yuh derim.
Volkan Şen
20.Mart.2011, 13:58
Nuri Penaltı atamıyor ya :D Her hafta penaltı kaçırıyor dünde kaçırdı :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mart.2011, 16:38
Tepkini anliyorum BaGam :D Ama solda biri oynayacak mecburen. Kanatsiz oynayacaklarsa tamam ama solda baskasi oynamaz bu kadroda. Zaten 11imi yazarken Arda da bi duraksadim, ulen kimi koysam buraya diye ama baskasini bulamadim. Yoksa formsuzlugu asikar, kilo da almis. Lig tv deki roportajinda dikkatimi cekti, bayaa gidi yapmis :n::n:
barahir
20.Mart.2011, 16:43
:) Demekki ölümüz bile türk milli takım iskeletini oluşturacak kadar kaliteli :n:
Belki de bu yüzden azerbaycan'a bile yeniliyoruz :D
RaSenGan
20.Mart.2011, 16:47
Belki de bu yüzden azerbaycan'a bile yeniliyoruz :D
Avrupa'da tarih yazarken de en çok bizden oyuncu vardı :icon_smile:
o pozisyonda oynayan oyuncularda var Gökhan zan - Ibrahim Toraman ve Hakan'in yerine Hasan Ali Kaldirim
Hasan Ali Kaldırım A2'de oynuyor.Toraman pimi çekilmiş bomba gibi her an patlayabilir.Derbilerde yaptıklarını herkes biliyor.
Kato64
20.Mart.2011, 16:50
Bu Milli Takım Gol Atamaz
barahir
20.Mart.2011, 16:55
O devirler geçti işte biz de onu diyoruz, bırakın artık maziyi :)
GeNç KaRTaL
20.Mart.2011, 16:55
Hasan Ali Kaldırım A2'de oynuyor.Toraman pimi çekilmiş bomba gibi her an patlayabilir.Derbilerde yaptıklarını herkes biliyor.
Gökhan Zan emniyet sübabı sanki? :icon_biggrin: Adam o boyuyla bir kere bizde,bir kere de sizde Alex'e kafa golü attırdı.
BaGa TaRKaN
20.Mart.2011, 17:18
Tepkini anliyorum BaGam :D Ama solda biri oynayacak mecburen. Kanatsiz oynayacaklarsa tamam ama solda baskasi oynamaz bu kadroda. Zaten 11imi yazarken Arda da bi duraksadim, ulen kimi koysam buraya diye ama baskasini bulamadim. Yoksa formsuzlugu asikar, kilo da almis. Lig tv deki roportajinda dikkatimi cekti, bayaa gidi yapmis :n::n:
Koy Bakalım Usta Umut'u Sol Tarafa Nasıl Perişan Ediyor Orayı Bak Gör İzle:) Ama Forvete Koyarsan Yandın Kazmalıklarına Devam Eder:p
Sanırım Umut'u Görmedin Heralde Üstat:D
LaigLeNoiR
20.Mart.2011, 17:36
Toraman'a milli takım yasak.
Necip de çağırılmalıydı ayrıca.
RaSenGan
20.Mart.2011, 17:41
O devirler geçti işte biz de onu diyoruz, bırakın artık maziyi :)
Euro 2008'den bahsediyorum abi (:
Gökhan Zan emniyet sübabı sanki? :icon_biggrin: Adam o boyuyla bir kere bizde,bir kere de sizde Alex'e kafa golü attırdı.
Olsun sonuçta Toraman da Gökhan'dan çok da iyi değil (: Toraman gol yedikten sonra küfreder herkese Servet dalar adama orda :D
Revolution
20.Mart.2011, 17:49
Aygün nedir bu fanatiklik :D Sırf Galatasaray'da diye Gökhan Zan'la Hakan Balta'yı savunur olmuşsun :zuhaha
RaSenGan
20.Mart.2011, 18:03
Aygün nedir bu fanatiklik :D Sırf Galatasaray'da diye Gökhan Zan'la Hakan Balta'yı savunur olmuşsun :zuhaha
İkisinden de haz etmiyorum valla bizde görmek istemiyorum milli takımda hiç istemem :D Ama herkes tek taraflı bakıyor olaya.Gökhan var Toraman niye yok Balta var Hasan Ali niye yok vs..Herkes bir ara İsmail'i istiyordu oynadı birkaç maç bir maçta saçma sapan bir hata yaptı gol yedik.Bir ton laf söylendi adama.Toraman gelse o da bir hata yapacak bu sefer bir başkası neden yok diyeceğiz ? Toraman çok iyi defans da Beşiktaş o yüzden mi her maç gol yiyip duruyor.O yüzden mi Galatasaray'la Beşiktaş çuvalladı ? Ligin zirvesindeki takımların stoperleri yabancı zaten.Diğer 2 büyük takımın stoperlerinin de hali ortada.Al birini vur ötekine.Hatta stoperler değil defans hattı direk çökmüş vaziyette.Sanki Toraman olsa daha iyi olacak.Hepsi birbirinden beter.Fanatikliği yapan ben değilim diğer arkadaşlar :) Ben istemiyorum zaten Gökhan'ı Hakan'ı görmeyi.Ama daha iyileri varsa buyursun gelsin oynasın.Hasan Ali önce bir A2'de oynasın sonra A milli de olur elbet.Ama millet bulmuş bir açık vuruyor ordan.Kendi takımlarının defansları yabancı diye rakiplerinin defanslarına sallıyorlar.Veya kendi oyuncuları seçilemiyor diye rakibin defanslarını kötüleyip duruyorlar sanki kendi oyuncuları dört dörtlükmüş gibi.
GeNç KaRTaL
20.Mart.2011, 18:08
Milletin kendi takımındaki oyuncunun olmamasını sorgulaması ile senin Gökhan Zan ile Hakan Balta'yı savunman arasındaki fark nedir? Bu iki oyuncu bu ülkede eşi benzeri bulunmayan oyuncular mı sanki?
titates1
20.Mart.2011, 18:19
Hakan Balta ve Gökhan Zan bu takıma girmemeliydi Hakan Balta formda gözükürken bile
söylüyordum bunu millet kızıyordu bana ama adam sağ ayağıyla bile pas atmaktan aciz
ayrıca topuz bu formuyla bu takımda ilk 11 oynamalı mehmet ekici nin form durumunu bilmiyorum
yazanlar olmuş ama.Toraman da kadroya girebilecek kalitede değil.
RaSenGan
20.Mart.2011, 18:23
Milletin kendi takımındaki oyuncunun olmamasını sorgulaması ile senin Gökhan Zan ile Hakan Balta'yı savunman arasındaki fark nedir? Bu iki oyuncu bu ülkede eşi benzeri bulunmayan oyuncular mı sanki?
Abi ben onları savunmuyorum.Seçilmelerini de istemiyorum zaten kendi takımımda onları görmek yetip artıyor bana.Toraman neden yok diyebilirler ama Gökhan Zan'ın girdiği kadroya Toraman rahat girer diyorlar.Toraman harika oyun kuruyor,top geçirmiyor da ben mi bilmiyorum.Galatasaray'la Beşiktaş'ın hali ortada.Gökhan'ın olduğu yere Toraman nasıl rahat girer onu anlayamıyorum.Kalite olarak ikisi de birbirine yakın oyuncular.Aralarında öyle bir uçurum yok.Olsa zaten Beşiktaş'ın en sıkıntılı bölgesi defansı olmaz.İki takımın da en çok sıkıntılı yerleri defans.Ve ne yazık ki bu iki takımın defans oyuncuları milli takımda bulunuyor.Keşke Fenerbahçe'de,Trabzonspor'da milli takıma daha yakışır daha kaliteli isimler olmuş olsa da onlar seçilse.Ama mecburen Toraman'a,Gökhan'a,Balta'ya kalıyoruz.Adamlar da seçiyor bunların içinden.Toraman neden seçilmiyor bilemem.Ama diğer defans oyuncularından öyle çok da kaliteli olduğu yok.Onların girdiği yere öyle çok rahat giremez.Bana göre böyle bu durum.Ama bir Beşiktaşlı için böyle olmayabilir tabi ki.
BleedingMoon
20.Mart.2011, 18:24
servet keşke biraz top kullanmasını bilen biri olsaydı. kesimal atletik ve geriye sarkabilen defans oyuncusu için uygun. ben servet yerine defansta mehmet topal'ı deneyebilirdim.
Sheriff
20.Mart.2011, 18:55
Alpay ve Bülent'den sonra zaten doğru düzgün defans yetişmedi ülkemizde. Servet ve Gökhan'ı en sevmeyenlerden biri olsamda onların yerine Toraman ve Emre yada bu ayarda biri gelecekse farkeden ne.
Trabzonspor
21.Mart.2011, 01:01
Umut bu kadroda 20 golde atsa olmamlı.
barahir
21.Mart.2011, 01:05
Euro 2008'den bahsediyorum abi (:
Olsun sonuçta Toraman da Gökhan'dan çok da iyi değil (: Toraman gol yedikten sonra küfreder herkese Servet dalar adama orda :D
3 yıl geçti aygün :) Ben o zamanlar 18 yaşındaydım, sınavdan yeni çıkmıştım, şimdi üniversitem bitecek :) 3 yılda çok şey değişiyor yani :)
ReaList
21.Mart.2011, 01:20
Mehmet Topuz kesin oynar diye düşünüyorum Gökhan Gönül'le çok iyi bir uyum içindeler maçta halihazırda Kadıköy'deyken Hiddink bunu değerlendirir diyorum. Hamit çok formsuz GG'nin önünde oynarsa onu da bozar.
Serdar Kesimal bilmiyorum dikkatinizi çekti mi? Fazla göze batmadan bir oyuncu ancak bu kadar başarılı olabilir baksanıza hepimiz gözü kapalı seçiyoruz Serdar'ı...
Bir Mevlüt eksik keşke o da olsaydı.
Volkan
GG - Servet - Kesimal - İsmail
Topal
Mehmet T. Nuri
Arda
Cenk - Semih
Böylede oynayabiliriz, Arda serbest oynar.
Rehavi
23.Mart.2011, 21:24
Necati Ateş in açıkladığı iki yabancı futbolcu kim, bir fikri olan var mı?
KaPaLı
23.Mart.2011, 23:08
Ne açıkladıki onuda söyleserdin : )
Rehavi
24.Mart.2011, 00:28
Ateş: Yabancı oyuncu hayranıyız
Medicalpark Antalyaspor futbolcusu Necati Ateş, Türkiye'de yabancı oyuncu hayranlığı olduğunu belirterek, ''Bugün Türk Milli Takımı'nda iki yabancı oyuncu yer alıyor. Bu durum ne kadar yabancı oyuncu hayranı olduğumuzu ortaya koyuyor'' dedi.
Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) tarafından düzenlenen ''Spor Dostluktur'' paneline, MedicalPark Antalyaspor Analiz Uzmanı Bulut Ferruhlar ve Klasman Hakemi Burak Astar ile MedicalPark Antalyaspor'un başarılı futbolcusu Necati Ateş konuşmacı olarak katıldı.
Ateş, yaptığı konuşmada, futbol karşılaşmalarında insan ölümlerine varan olaylar yaşandığı belirterek, fair play için yöneticilerden futbolculara, medyadan taraftara kadar herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.
Ateş, ''Geçtiğimiz günlerde Galatasaray-Fenerbahçe A2 maçında bile istenmeyen görüntülerin yaşandığını gördük. Burada hepimize görev düşüyor. Bunun yanı sıra özellikle yöneticilerin demeçlerine özen göstermeleri gerektiğini düşünüyorum. Bazen öyle bir ortam yaratılıyor ki, aynı takımda oynadığımız arkadaşlarımızla bile sürtüşme yaşayabiliyoruz'' dedi.
Konuşmaların ardından Necati Ateş, izleyicilerin sorularını da yanıtladı. Spor Toto Süper Lig'de Türk ve yabancı oyuncu farkı hakkında yöneltilen soruya Ateş, ''Bugün Türk Milli Takımı'nda iki yabancı oyuncu yer alıyor. Bu durum ne kadar yabancı oyuncu hayranı olduğumuzu ortaya koyuyor. Halbuki en önemli başarıları Türk teknik direktörler ve futbolcularla aldığımızı biliyoruz. Fırsat verildiği zaman daha iyi başarılar yakalayacağımıza inanıyorum. Antalyaspor'u örnek verirsek tarihindeki en büyük başarıyı geçtiğimiz sezon, az sayıda yabancı futbolcuyla yakaladı. Büyük takımlar yerine küçük takımlarda alınan başarılar daha önemli'' şeklinde yanıt verdi.
Necati Ateş, panelin ardından öğrencilerle fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.
Ntvspor
aurelio yla kazım olabilir ? yada kazım la hiddink :D
BaGa TaRKaN
24.Mart.2011, 01:14
Bu Kadro iş Yapar:)
http://www.yukleresim.com/images/87226698345518710878.png
titates1
24.Mart.2011, 19:52
Gökhan Gönülle Mehmet Topuzun uyumu ve Topuz'un defansa da verdiği katkkı nedeniyle Burak yerine onun oynamasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
Fearless Coward
24.Mart.2011, 20:22
Bu Kadro iş Yapar:)
http://www.yukleresim.com/images/87226698345518710878.png
Ne Umut'u Baga yav adam gol kaçırma ustası :D