Log in

View Full Version : Ünal Aysal l Adaylığını Açıkladı !

Emurafu
23.Mart.2011, 17:36
http://img849.imageshack.us/img849/7669/adszd.jpg (http://img849.imageshack.us/i/adszd.jpg/)

Demekki seçim yakın..Pazar günü yapılacak mali kongreyi merakla bekliyorum..

Suicider
23.Mart.2011, 17:54
Hayırlısı olsun.Bizi şu durumdan kurtarsında kim gelirse gelsin..

Facx
23.Mart.2011, 20:26
bu adam için türk abramovich diolar doğrumu :D doğruysa gelsin hemen :D

BaGa TaRKaN
23.Mart.2011, 20:31
Adını İlk Defa Duyuyorum, Kim Bu Aygazın Sahibi Falan Değildir İnşallah:D Yoksa Bizim Gibi Galatarasarayda Babadan Oğula Geçer:zuhaha

Fearless Coward
23.Mart.2011, 20:35
Aygazın sahibi olsa bile şuan ki yönetimden iyidir kesinlikle...

Sirius Black
23.Mart.2011, 20:42
Polat yönetiminin gitmesini istiyoruz fakat bize para babası değil iyi yönetici lazım. O niteliklere sahip birisi mi bilmiyorum. Tanımıyorum çünkü hiç. :)

Raheem Lawal.
23.Mart.2011, 20:45
Kozanlım ben senin aday olmanı bekliyordum Süpriz oldu benim için :D

IcedEarth
23.Mart.2011, 20:51
Adnan Polat gitsin de kim gelirse gelsin.. Polat gidene kadar ben yokum..

Lucas Neill
23.Mart.2011, 21:03
Adam Türkiye'nin sayili zenginlerinden biri zamaninda Gs'de hisseleri vardi AIG zamanlari.

Facx
25.Mart.2011, 03:54
Aysal'ın ekibi hazır
Başkan adaylığını resmen açıklayan Ünal Aysal'ın göreve gelmesi halinde çalışacağı isimler de büyük oranda belli. Aysal, sportif direktörlüğe Bülent Tulun'u, takımın başına ise Gerets'i getirmeyi planlıyor.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/3/24/fft1mm1393799.jpg

Olası bir seçimde, başkanlığa aday olması beklenen isimler arasında sık sık telaffuz edilenlerin başında geliyordu Ünal Aysal... Önceki gün yapılan açıklamayla da bu söylentilerin boş olmadığı ispatlandı. Ünal Aysal, Cemal Özgörkey’den sonra başkan adaylığını açıklayan ikinci isim oldu. Galatasaray’ın en etkili kongre üyelerinden birisi olarak nitelendirilen Aysal’a, camianın önde gelen isimlerinden de şimdiden destek geldi. Ünal Aysal’ın göreve gelmesi halinde çalışmayı düşündüğü isimlerin de büyük oranda belli olduğu öğrenildi. Sportif direktörlük koltuğuna daha önce de bu görevi yürütmüş olan Bülent Tulun’u oturtması beklenen Aysal, teknik adam arayışlarında ise eski bir dostu gözüne kestirdi: Erik Gerets. Sarı-Kırmızılı taraftarların halen hafızalarından atamadığı ve Galatasaray’ın kulüp rekoru 83 puana ulaşarak adeta son saniyede şampiyon olduğu 2005-2006 sezonunda takımın başında bulunan Eric Gerets, şu anda Fas Milli Takımı’nı çalıştırıyor.

Uyumlu ikili yeniden başarabilir
Hırslı kişiliği ve takımına oynattığı ofansif futbol ile Galatasaray’ın üzerindeki ölü toprağını atabileceği düşünülen Gerets’in de tekrar İstanbul’a dönmeye sıcak bakması bekleniyor. Özellikle 2006 yılında da beraber çalıştığı Bülent Tulun’la yakın dost olan Belçikalı teknik adam, yıllar geçmesine rağmen Tulun’la bağlarını koparmadı. Beraber uyum içinde çalışan ikiliyi yeniden bir araya getirmek isteyen Ünal Aysal, bu şekilde futbol takımının çehresini değiştirebileceğini ifade ediyor.

oo elini çabuk tutsun o zaman :D gerets te fena yaşlanmış :D

BaGa TaRKaN
25.Mart.2011, 03:56
Onun Gerets Olduğu Hakkında Şüphelerim Var:D

vuque
25.Mart.2011, 07:18
Gerets tıpkı öndeki dede gibi olmuş :D
Futbolcu olsam duşlarda karşılaşmak istemem :D :zuhaha

Redrum
25.Mart.2011, 09:01
Abi Gerets'i getirecekse hemen seçilsin ya niye bekliyoruz. Gerets bana göre şu anda Galatasaray taraftarının Lucescu'yla birlikte hayır diyemeyeceği iki isimden biri.

KaPaLı
25.Mart.2011, 11:44
Yanlız gençler, Ünal Aysal gelse bile artık kulup başkanlarının kulube para transferi yapması yasaklanıyo : ) Büyük miktarlarda bağış yaparsada çökerler hemen kulube.

Konu: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1954812#post1954812

nannar
25.Mart.2011, 13:31
Ünal Aysal'ı tanımıyorum diyen Galatasaray'lılar garibime gitti. Adam Galatasaray camiasının önde gelen 10 isiminden bir tanesi. Alp Yalman,İnan Kıraç,Özhan Canaydın, Mehmet Cansun,Faruk Süren,Ali dürüt,Abdürrahim Albayrak,Ali Tanrıyar, Selahattin Beyazıt gibi isimler sadece işadamı olmalarıyla değil Galatasaraylı olmalarıyla da tanınıyorlar zaten :)

Başkanlık için aday meselesine gelince. Zaten yukarda saydığım kişilerin desteğini alan kişi başkan oluyor. Ünal Aysal aday olursa kazanır zaten. Ama bence daha genç ve dinamik birini bulup aday olarak desteklemeli bu kişiler.

Facx
25.Mart.2011, 18:53
Ünal Aysal'ı tanımıyorum diyen Galatasaray'lılar garibime gitti. Adam Galatasaray camiasının önde gelen 10 isiminden bir tanesi. Alp Yalman,İnan Kıraç,Özhan Canaydın, Mehmet Cansun,Faruk Süren,Ali dürüt,Abdürrahim Albayrak,Ali Tanrıyar, Selahattin Beyazıt gibi isimler sadece işadamı olmalarıyla değil Galatasaraylı olmalarıyla da tanınıyorlar zaten :)

Başkanlık için aday meselesine gelince. Zaten yukarda saydığım kişilerin desteğini alan kişi başkan oluyor. Ünal Aysal aday olursa kazanır zaten. Ama bence daha genç ve dinamik birini bulup aday olarak desteklemeli bu kişiler.

futbolcu değiki bu genç olsa nolcak yaşlı olsa nolcak