Log in

View Full Version : Galatasaray ve Beşiktaş'ın Sahası Kapandı

Chinatown
24.Mart.2011, 22:30
Haber girişi gibi oldu ama daha haberi yayınlayan bir site bulamadım.

ama cezalar buradan açıklanmış

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=12166

1- GALATASARAY A.Ş.'nin 18.03.2011 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakda, GALATASARAY A.Ş. sporcusu MİLAN BAROS'un, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

2- FENERBAHÇE SPOR Kulübünün, 18.03.2011 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

3- TRABZONSPOR A.Ş. 'nin, 20.03.2011 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. hakkında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk yapılmış ise de, isnat edilen ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

4- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 20.03.2011 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 4. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

5- KAYSERİSPOR Kulübünün, 20.03.2011 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

6- MANİSASPOR Kulübünün, 19.03.2011 tarihinde oynanan KASIMPAŞASPOR - MANİSASPOR Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, basın toplantısına futbolcu katılımını sağlayamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada MANİSASPOR Kulübünün, flaş röportaja en az üç futbolcu katılımını sağlayamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Cezaların birleştirilmesi suretiyle MANİSASPOR Kulübünün toplam, 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

7- BUCASPOR Kulübünün, 20.03.2011 tarihinde oynanan BUCASPOR - SİVASSPOR Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada BUCASPOR Kulübü görevlisi MEHMET ERHAN YÜCEDAĞ'ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

8- MKE ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübünün, 21.03.2011 tarihinde oynanan BURSASPOR - MKE ANKARAGÜCÜ Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

9- BUCASPOR Kulübü idarecisi TİMUR YAYKIRAN'ın, 21.03.2011 tarihinde resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı beyanları nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

10- GALATASARAY A.Ş. idarecisi IŞIN ÇELEBİ'nin, 21.03.2011 tarihinde basında yer alan sportmenliğe aykırı beyanları nedeniyle takdiren 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının devam eden cezasının infazının bitiminden itibaren başlatılmasına,.....

RaSenGan
24.Mart.2011, 23:02
Zaten böyle bi cezayı herkes bekliyordu.İyi oldu en azından orda binlerce insanın önünde yenilmeyecekler Trabzonspor'a :) Baros'a da 3 maç ceza vermişler.Millet hakeme yapmadığını bırakmaz ne hakeme vurması kalır ne küfürleri ama olan başkalarına olur.

Börk
24.Mart.2011, 23:34
Baros baya yatacak bu gidişle :)

KaPaLı
24.Mart.2011, 23:43
Diğer konuda yazmıştım burdada yazayım " Baros'a ceza değil hediye oldu bu " . Bir oyuncu bu kadar takımı baltalayamaz. Her hafta saçma sapan sarı kart görüyo, hakeme etmediği küfürü bırakmıyo ama hakemin insiyatifiyle sahada kalıyo. Sakatım deyip yatıyo sürekli ama yinede baş üstünde adam.

Ayrıca Beşiktaş'ın cezası yanlış bilmiyosam Gaziantep maçında.

IcedEarth
24.Mart.2011, 23:51
Baros her ne dediyse sonuna kadar arkasındayım.. Takımı asıl baltalayanlara tepki koyanları eleştirecek değiliz, bağrımıza basacağız tabii.. Sakatlık zincirini ilk kimin başlattığını düşündüğümüz zaman da bazı kişilere nefretimiz ve diğerlerine sevgimiz de artıyor..

Börk
24.Mart.2011, 23:53
Baros'un böyle yaptığını hiç bir Galatasaray taraftarı düşünmüyordur bence.Sakat olup yatmak gibi.Baros hırsına yenik düşüyor Lugano ile bu yönden örtüşüyorlar.

KaPaLı
24.Mart.2011, 23:58
Baros her ne dediyse sonuna kadar arkasındayım.. Takımı asıl baltalayanlara tepki koyanları eleştirecek değiliz, bağrımıza basacağız tabii.. Sakatlık zincirini ilk kimin başlattığını düşündüğümüz zaman da bazı kişilere nefretimiz ve diğerlerine sevgimiz de artıyor..

Ama buda bir şekilde baltalama değilmi ? Yani evet zarar verenler ayrı ama Baros'un yaptığıda az buz şey değil.

yunusgs
24.Mart.2011, 23:59
Kesinlikle katılıyorum.Bir insan her maç aynı hareketi yapıyorsa birileri ona dur demeli.Bu konuda Baros'a ben de çok kızıyorum.

Chinatown
25.Mart.2011, 00:00
bize kötü oldu bu, deplasmanda iyiydik, deplasman olmayacak, nötr olacak, umarım nötr kalmayız bu maçta

RaSenGan
25.Mart.2011, 00:03
Baros yatacak adam değil.Takımın en istekli,en hırslı,en sevilen oyuncusudur Baros.Ama böyle zor zamanlarda da çok fazla düşüncesizlik ediyor.Adam hep sövüp duruyo.Çok ağzı bozuk arkadaş (:

KaPaLı
25.Mart.2011, 00:13
Beşiktaş yine bir ilke imza attı : ) " Dünya Kulubu " olma yolundaki Beşiktaş, Türkiye kupasında oynayacağı Gaziantep maçının seyircili oynanması, cezanın Gençlerbirliği maçında çekilmesi için başvuru yapacaklarmış.

Yıldırım Demirören efekti katayım dedim biraz habere :n:

GodfatheR
25.Mart.2011, 00:14
Lafı Emre'ye getiren arkdaşlar var gördüğüm kadarıyla. Sakatlık zincirni başlatan filan diyerek. Komik.

I3esiktas
25.Mart.2011, 00:21
Beşiktaş yine bir ilke imza attı : ) " Dünya Kulubu " olma yolundaki Beşiktaş, Türkiye kupasında oynayacağı Gaziantep maçının seyircili oynanması, cezanın Gençlerbirliği maçında çekilmesi için başvuru yapacaklarmış.

Yıldırım Demirören efekti katayım dedim biraz habere :n:

Fulbol Disiplin kurulunun 52. Maddesi ;

Lig ve kupa müsabakaları ayrı kategoride kabul edilir.

Onun için önce bir araştıralım baktınız öyle bir kanun yok sonra dalga geçme işine bakarsınız.

KaPaLı
25.Mart.2011, 00:31
1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Benim bildiğim Türkiye kupası maçlarıda resmi müsabaka (:

IcedEarth
25.Mart.2011, 00:55
Lafı Emre'ye getiren arkdaşlar var gördüğüm kadarıyla. Sakatlık zincirni başlatan filan diyerek. Komik.

Evet, lafı açık bir şekilde bahsettiğiniz kişiye getirdim..

Sekopej
25.Mart.2011, 00:56
Enteresan aslında, Baros'un kendi açıklaması vardı sakatlandığım pozisyonda Emre'nin bir suçu yoktu diye ama nedense bu söylemini kabullenmek o dönemde de pek işine gelmemişti taraftarın.

Baros'un 4 maç ceza almasını bekliyordum, 3 maç verilmiş, onu da 2'ye indirebilirler zaten.

Nedvedmania
25.Mart.2011, 01:33
Oh be 1 maç kapatılması iyi oldu ben daha fazla bekliyordum. Kayseri maçına Samsundan hep beraber gidicez. Eğer 2 maç kapatılsaydı gidemiyecektik :)

IcedEarth
25.Mart.2011, 09:13
Enteresan aslında, Baros'un kendi açıklaması vardı sakatlandığım pozisyonda Emre'nin bir suçu yoktu diye ama nedense bu söylemini kabullenmek o dönemde de pek işine gelmemişti taraftarın.

Baros'un 4 maç ceza almasını bekliyordum, 3 maç verilmiş, onu da 2'ye indirebilirler zaten.

Bir de ayağımı kırdı diyecekti yani, öyle mi?
Neyse şimdi konudan daha fazla uzaklaşmanın da bi anlamı yok.. Tek demek istediğim Baros taraftarın favorisidir, derbide atılmasına neden olan her ne söylemişse de harfi harfine katılıyorum kendisine..

KaPaLı
25.Mart.2011, 11:41
Galatasaray'ın bu halini gördükçe az bile diyorum. Lincoln vardı bir ara takımda. nereye gitse oynamasa bile " Lincoln, Lincoln " diye tezahürat edilirdi. O zamanlar formda olan Arda, Ayhan, Servet canını çıkarsa hiç onların adı ağza alınmazdı. Adam, - Lincoln'den bahsediyorum - bütün sene yattı önüne gelen topları dağa taşa vurdu, canı isterse oynadı, isterse oynamadı geyiğe aldı ama yinede Lincoln, Lincoln diye tezahürat yapıldı adama. Ee bu adam oynarmı, oynamaz tabi.

Baros içinde aynıları olmaya başladı. Her maç gereksiz kart görüyor, her 4 maçtan sonra takımını yanlız bırakıyo, evet oynuyo ama sürekli sahada atılma riski var. Bu değil yürek. Yürek dediğin şey Neill'da , Cana'da olan şey. Takımı için canını verme ruhu onlardaki. Baros'taki gibi f... ... ruhu değil.

Sekopej
25.Mart.2011, 11:54
Neyse şimdi konudan daha fazla uzaklaşmanın da bi anlamı yok.. Tek demek istediğim Baros taraftarın favorisidir, derbide atılmasına neden olan her ne söylemişse de harfi harfine katılıyorum kendisine..

Durduk yere 2 defa sakatlandığım pozisyonda Emre'nin kasti hareketi yok, futbol bu demezdi en azından ama dediğim gibi işin içinde Fenerbahçe ve Emre olunca gözler karardığından kendi oyuncunuzun açıklamasını bile kesin o anlamda dememeiştir diye yorumlayabiliyorsunuz. Tabi beni ilgilendirmez, Galatasaray'ı yakan oyuncu Baros sonuçta, hiç sevmem böyle saçma şekilde takımını arkadaşlarını satan oyuncuları, saçma sapan hareketlerini. (Şimdi Fenerbahçe'de de şu şu oyuncular yapıyor demeyin, onlar yaptığında da sinir oluyorum)

Emurafu
25.Mart.2011, 14:36
ZTK'de Karşıyaka-Kasımpaşa maçı neden seyircisiz oynandı !!

Karşıyakanın suçu neydi??,Cezalar farklı kategoride geçerli değil ozaman..Aksi karar çıkarsa neler yazılacak.

Cengo
25.Mart.2011, 16:20

Emre Baros'a o pozisyonda tekme atmadı, hatta faul bile yoktu.
Çok iyi hatırlıyorum, kesinlikle bir darbesi yok. Omuz omuza mücadele vardı, Baros dengesini kaybedip ters bastı, sonra da olan oldu.

IcedEarth
25.Mart.2011, 22:46
http://img4.mynet.com.tr/spr3/baros-emre-18467_501.jpg

Çok ilginç bir omuz omuza anlayışınız var.. Çelme taktığı yetmemiş gibi bir de kol sokmuş oraya, ne alakaysa artık..

Şimdi diyeceksiniz ki hareket sakatlanan ayağa değildi.. İyi de kardeşim bu hareket olmasa o adam durup dururken birden ayağını mı kıracaktı? Bu sakatlığın suçlusu kabul edin veya etmeyin bahsi geçen adamdır, Baros kalkıp da bu adamı suçlamadı diye gerçekleri görmezden gelemeyiz.. Ona bakarsanız Alex de Zapata iyi kaleci demiş, benim gördüğüm en kötü kalecilerden biri Zapata..

Neyse, konu iyice sapıyor, sonra ceza verecek olan yine sizsiniz yönetici arkadaşlar.. Benim demek istediğim Baros bu takımın en özel oyuncularındandır, ve başkaları aksini iddia etse de bu takım için sahada herşeyini verir.. Bu takımın da en verimli futbolcusudur gol yollarında.. Sürekli kart tehlikesi içinde olması bu gerçeği değiştirmez.. Maç sonunda da hakeme tepkisine de hiçbir şey diyemem, çünkü bana göre sonuna kadar haklıdır..

Benim merak ettiğim 3 maç ceza alacak kadar ne demiş olabilir maç sonunda? Maç içinde bazı oyuncular tarafından itilip kakılan bir hakem raporunda nasıl birşey yazdı acaba?

goosfraba
25.Mart.2011, 23:44
bir insanın hayatına kastetildi geçen haftaki derbide. cezası 1 maç olmuş.

yazık.

Cengo
26.Mart.2011, 06:29
http://img4.mynet.com.tr/spr3/baros-emre-18467_501.jpg

Çok ilginç bir omuz omuza anlayışınız var.. Çelme taktığı yetmemiş gibi bir de kol sokmuş oraya, ne alakaysa artık..

Şimdi diyeceksiniz ki hareket sakatlanan ayağa değildi.. İyi de kardeşim bu hareket olmasa o adam durup dururken birden ayağını mı kıracaktı? Bu sakatlığın suçlusu kabul edin veya etmeyin bahsi geçen adamdır, Baros kalkıp da bu adamı suçlamadı diye gerçekleri görmezden gelemeyiz.. Ona bakarsanız Alex de Zapata iyi kaleci demiş, benim gördüğüm en kötü kalecilerden biri Zapata..

Neyse, konu iyice sapıyor, sonra ceza verecek olan yine sizsiniz yönetici arkadaşlar.. Benim demek istediğim Baros bu takımın en özel oyuncularındandır, ve başkaları aksini iddia etse de bu takım için sahada herşeyini verir.. Bu takımın da en verimli futbolcusudur gol yollarında.. Sürekli kart tehlikesi içinde olması bu gerçeği değiştirmez.. Maç sonunda da hakeme tepkisine de hiçbir şey diyemem, çünkü bana göre sonuna kadar haklıdır..

Benim merak ettiğim 3 maç ceza alacak kadar ne demiş olabilir maç sonunda? Maç içinde bazı oyuncular tarafından itilip kakılan bir hakem raporunda nasıl birşey yazdı acaba?

Buna çelme mi diyorsunuz? Bu nasıl çelme olabilir?
Bu söylediğiniz tamamen mantıksız.O zaman hiç kimse topa müdahale yapmasın.

Baros Fenerbahçe formasını maç sonu fırlattı, kulübümüze ve dolayısı ile hakem camiasına da saygısızlık yaptı ve karşılığında 3 maç ceza aldı.

Gayet masumane bir topa müdahale ve faul bile yok.

sarianet
26.Mart.2011, 06:55
http://fotbal.sport.cz/clanek/158526-video-emre-sejmul-barose-a-cesky-utocnik-si-nekolik-tydnu-nezahraje.html

resimle falan uğraşmayın defalarca izleyin bakalım pozisyonu öyle karar verin bence olayı büyütecek kadar bi hareket yok hatta foul bile verilmesi yanlış

Universal
26.Mart.2011, 09:39
Baros, bundan sonra oynayacağı ilk maçta da aynı davranışı gösterir ve sezonu tamamen kapatarak tatile çıkar, sanırsam sözleşmeside bitiyor, bir daha da dönmez.

IcedEarth
26.Mart.2011, 10:08
Edit: Neyse birşey demiyorum daha ben..

ozaniel
26.Mart.2011, 15:50
Yalnız Baroş zaten sakatlık problemi olduğu için Galatasaray'a gelmişti diye biliyorum ben. Adam şu hali ile bile düzenli oynasa Avrupa'nın iyi kulüplerinde oynar. Emre sakatlamış olsa da olmasa da "zinciri" başlatmış olamaz.

Lucas Neill
26.Mart.2011, 15:59
Baros, bundan sonra oynayacağı ilk maçta da aynı davranışı gösterir ve sezonu tamamen kapatarak tatile çıkar, sanırsam sözleşmeside bitiyor, bir daha da dönmez.

Ben sanmiyorum Baros'un bile bile sakatlandigini ya da dedigin gibi oynamak istemedigini. Adam takimdaki en hirsli 2-3 oyuncudan biri bana göre. Ama gecen sezon ve bu sezon yasadigi sakatliklar onu biraz korkuttu gibi geliyor yine de oynadigi süre boyunca en cok gol atan oyuncumuz oldu.

@ ozaniel benim bildigim sakat degildi Lyon'da pek sans bulamiyordu. Zaten geldigi ilk sezon agir bi sakatligi olmadi gol krali oldu.

titates1
26.Mart.2011, 19:36
Şu yukarıdaki videodan sonra emrenin barosu sakatladığını düşünen varsa 10 numara gözlük takıyodur normalde ve videoyu izlerken çıkarıyodur gözlüğünü.

Baros,Lugano,Nouma gibi oyuncular takımları için canla başla savaşan kendi takımında olsa tapacağın ama başka takımda olunca nefret edeceğin oyuncular bunu kabul etmek lazım.Hakeme terbiyesizlik yaptığını biliyoruz ceza alması normal.

Ayrıca Baros'un takıma yarardan çok zarar verdiğini düşünüyorum çünkü çok az forma giyebiliyor.Onun yeri de doldurulmadığı için galatasaray zarar görüyor.

Konu bu değil cezalar normal ama galatasaraya daha fazla ceza verilmesi gerekiyordu.Üstte bir arkadaşın söylediği gibi insanın canına kast edildi o gün.

LadroN
26.Mart.2011, 19:56
Bu iş Guti'nin hikayesine döndü.Böyle birşey olmazsa çıkıp özür dileyecek misin?

IcedEarth
26.Mart.2011, 22:06
Bu iş Guti'nin hikayesine döndü.Böyle birşey olmazsa çıkıp özür dileyecek misin?

Kanıt olmadan konuşma olayının cezası bir tek üyelere kesiliyor galiba

Sirius Black
31.Mart.2011, 17:55

3 yıllık sözleşmesi var kendisinin ve onu bir yere yollamak gibi bir hedefimiz de yok. :)

Aydin
31.Mart.2011, 18:36

Niye özür diliyor ki? Elinde kanıt olması mı gerekiyor böyle bir düşünce için. Tahmin yürüyor arkadaş. "maç satılmış" vs. gibilerinden birşey demiyor. Baros'un sözleşmesi hakkında yanlış bilgiye sahip olduğu için bu cümleyi kurmuş. Ben fenerli olsam ben de Baros'un sürekli sakatlanmasını veya sürekli kart görüp maçlara çıkmamasını isterdim .)

Arena'daki olaylar için 1 maç kapama cezası çok az. Ne zaman Kadıköy'deki ve Arena'daki olaylara doğru düzgün caydırıcı ceza verdiler ki? 5 maçlık ceza vardı sadece gs'ye verilmiş. Bunun dışında ne kalecilerin, ne oyuncuların kafası yarıldı bu stadlarda... Caydırıcılığı olmadığı sürece gayet normal bu olayların sürekli tekrar etmesi.

Universal
31.Mart.2011, 21:31
Baros'un sözlemesini bittiğini düşünüyordum, aklımda öyle kalmış. Herhangibi bir yorum getirmiyorum. Yabancı futbolcular bunları hep yapıyor, daha erken tatile çıkma isteği ile bende böyle bir fikir yürüttüm.