Log in

View Full Version : Jaja ve Bilica alemlerde

Bordo61Mavi
28.Mart.2011, 04:26
http://www.habershow.com/v4/18639-fenerbahceli-bilica-ve-trabzorsporlu-jaja-gece-aleminde-yakalandi-alkolle-ve-kadinlarla-yakalandi

Bizim JaJa ya bakarmisin :) Bide soruyoruzki bu adam niye oynamiyor :D 3 kadin senin neyine

Sheriff
28.Mart.2011, 05:28
Hadi biz Bilica'yı gözden çıkardıkta, Jaja hep böyleyse yazık eder kendine.

KaPaLı
28.Mart.2011, 11:33
Bilica kesin gidici o belli ama Jaja'ya bak sen. Diğer oyuncuyu Uğur İnceman'a benzettim ben otele giriş bölümünde başında bere olan Uğur İnceman sanki.

nerazzuri
28.Mart.2011, 11:37
ben bu tip magazin programları yapanlara içimde çok güzel duygular besliyorum.

özel hayat diye birşey var. 4-4lük futbolcu da dünyanın hiç bir yerinde yok.

futbolcu=robot değildir. futbolcu=insan.

ayrıca dişe diş mücadele ederken birlikte bir yerlere gidilemeyeceğini de öğreniyoruz buradan, selam bile vermemeliler. çok ayıp.

Cengo
28.Mart.2011, 11:44
ben bu tip magazin programları yapanlara içimde çok güzel duygular besliyorum.

özel hayat diye birşey var. 4-4lük futbolcu da dünyanın hiç bir yerinde yok.

futbolcu=robot değildir. futbolcu=insan.

ayrıca dişe diş mücadele ederken birlikte bir yerlere gidilemeyeceğini de öğreniyoruz buradan, selam bile vermemeliler. çok ayıp.

iyi de elinde içki var, araba kullanıyor.
bunun neresini esgeçebiliriz?

Since-1907
28.Mart.2011, 11:47
Jaja'nın elindeki içki dışında bir sorun göremiyorum.Kendilerinin özel yaşantısıdır bişey diyemeyiz.

nerazzuri
28.Mart.2011, 12:04
peki bunu esgeçmeyelim.

iki insan! ın dışarı çıkıp eğlenmesini çok ayıp birşeymiş gibi niye lanse ediyorlar. ayrıca bu adamlar dişe diş mücadele ediyor diye bir araya gelmeyecekler mi?

robot diye gördüğümüz bu adamlar evlerinde oturacak, dışarı adımını atmayacak, fazla yemek yemiyecek, içki içmeyecek, sigara kullanmayacak, sevgilisini alıp sinemaya gitmeyecek, gece kulübüne gitmeyecek. neden? robot mu bu adam, insan mı?

sen istediğin şekilde gez toz vs. ama futbolcu yapamaz.

futbolcuların eğlenmeye hakkı yok, insan değil onlar çünkü. ''sürünsün bilmem ne oğlu bilmemneler'' o zaman jaja demez mi? ''hani marjinal bizdik?''

Bordo61Mavi
28.Mart.2011, 13:11
Jaja hedef büyüttü!

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Jaja önemli açıklamalar yaparken, ülkesinin milli takımında forma giymek istediğini söyledi.

Bu haberden once basinda boyle bi haber vardi, hedef buyuten adam boyle yakalanmamali. Kari kiz olayi yanlis degil sonucta adam musluman ve Turk degil boyle seyler ona cok normal :) Hem Istanbul isin gorunen yuzu, Trabzonda hangisinin ne halt ne yedigini halk zaten biliyor :)

Ickisine ise sabahki yaptigi aciklamanin tam tersi bi haraket olarak goruyorum, Alexte dun dedi ligin en kaliteli yabancisi ama ilk once Alex gibi istikrarli olmasi lazim.

Sheriff
28.Mart.2011, 13:48
peki bunu esgeçmeyelim.

iki insan! ın dışarı çıkıp eğlenmesini çok ayıp birşeymiş gibi niye lanse ediyorlar. ayrıca bu adamlar dişe diş mücadele ediyor diye bir araya gelmeyecekler mi?

robot diye gördüğümüz bu adamlar evlerinde oturacak, dışarı adımını atmayacak, fazla yemek yemiyecek, içki içmeyecek, sigara kullanmayacak, sevgilisini alıp sinemaya gitmeyecek, gece kulübüne gitmeyecek. neden? robot mu bu adam, insan mı?

sen istediğin şekilde gez toz vs. ama futbolcu yapamaz.

futbolcuların eğlenmeye hakkı yok, insan değil onlar çünkü. ''sürünsün bilmem ne oğlu bilmemneler'' o zaman jaja demez mi? ''hani marjinal bizdik?''
Tabikide gezebilirler eğlenebilirler, istedikleri her şeyi yaparlar ama dediğim gibi doz önemli. Fenerbahçe'den 2 örnek futbolcu vereyim Hooijdonk, Alex. Hadi Alex'i geçtim o fazla profesyonel, Hooijdonk'ta dozunda eğlenen ve kimsenin gözüne batmayan biriydi. Bir örnek daha vereyim, Ortega. Geldiği hafta Laila dan çıkarken görüntülendi. Yani herkes istediğini yapsında neyi nasıl yaptığı falan filan bunların hepsi kendine zarar-yarar sağlar, yoksa banane Jaja 3 bayanla lüks otele gitmiş. Yapanında, yapmayanında, az yapanında, çok yapanında sonu belli...

I3esiktas
28.Mart.2011, 14:10
Futbolcu isterse sabaha kadar eglenebilir, Sigara içebilir, İstedigi her şeyi yapabilir ama abartı her zaman zarardır.

Sheriff
28.Mart.2011, 14:18
Futbolcu isterse sabaha kadar eglenebilir, Sigara içebilir, İstedigi her şeyi yapabilir ama abartı her zaman zarardır.
Aynen öyle, mesela dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcuları arasında gösterilen Zidane bile sigara içinyordu, 2006 dünya kupasında resimleri fln bile çekilmişti. Düzenli spor yapan birini dozunu ayarladıktan sonra bunlar kesmez.

TR.CaPTaiN
28.Mart.2011, 18:00
İyi giderken sorun olmaz ama olası bir başarısızlıkta da aynı şekilde yakalanırsalar taraftarın koyacağı tepkiyi de göze alıyorlar demektir. Bunun haricinde; ben elimde içkiyle araba süremiyorsam, Jaja da süremez, Bilica da süremez, Ali de süremez, Veli de süremez. Elinde içkiyle araç kullanması Jaja'nın özel hayatı değildir. Kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.

sarianet
28.Mart.2011, 18:28
bence bizimbaşkan bilicaya demiştir oynamıyosun bari bi işe yara oda jajyı yoldan çıkarmıştır
başkandan bu konuda guizaya da bi görev vermesini bekliyorum:D

titates1
28.Mart.2011, 18:49
Jaja'nın elinde içki olmasını bir sorun değilmiş gibi görenlere inanamıyorum.

Ben hergün içen adamım ama başkasının canına kast edicek bir harekette bulunmam kesinlikle.

Aynı şekilde guti , jaja , bilica olaylarında hepsine aynı tepkiyi veririm.Bu yapılan ayıptır ceza almalılar

ve normal bir olaymış gibi gösterilmemeli.

Börk
28.Mart.2011, 19:17
Elinde içkiyle araba kullanması diğer kişilerin de canını tehlikeye attığından normal olarak lanse edilmemelidir.Diğer türlü içmek,eğlenmek hepsinin hakkı.Dozunun falan da önemi yok.Kaybeden kendileri olacaktır ki bizlerin kulüplerine para cezaları vermesi için söylemde bulunmamız gereksiz.Para cezasını hak edecek bir durum yok.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mart.2011, 22:10
Elinde içkiyle araba kullanması dışında normal görüyorum ben eğlenmelerini. Hem de Brezilya'lı bu adamlar sonuçta,büyük bi kesimi eğlencesine düşkün oyuncular...

Chinatown
28.Mart.2011, 22:31
Türkiyede klüpler maçlardan sonra 1 gün izin veriyorlar, ama sadece Türk oyunculara izin oluyor, hele güney amerikalılar falan normalden farkları yok, özellikle Trabzon gibi bir yerde. ben Jajanın kampa geç katılmasına da pek eleştirisel bakmamıştım, kampa zamanında gelen Umuttan 10 kere daha iyi ikinci yarı. Eğlenmeleri de normal.

Ancak, eleştirilen olay oyuncuların eğlenmesi değil bunun dozajı. Görüntülerde de dozajın bayaa üzerinde olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ben burada ne kadar yadırgasam da yaptırımı olmaz. Ceza yasasına göre ceza verilebilir ama performansınıı etkilemedikçe (George Best) kulüp tarafından cezayı pek doğru bulmuyorum .

Ben de isterimki her oyuncu Alex, Egemen, İbrahim Üzülmez, Rüştü gibi olsun ama olmuyor işte.

izmer96
29.Mart.2011, 14:49

adam arabayla ezip kaciyorda bisey olmuyor , icki ile yakalansa ne olucak