Log in

View Full Version : Ertuğrul Sağlam'dan 3 yıllık imza



TR.CaPTaiN
29.Mart.2011, 18:16
Geçtiğimiz yıl şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarının altına imza atan Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Tecrübeli çalıştırıcı, 2015 yılına kadar yeşil beyazlı ekibin başarısı için ter dökecek.

Geçtiğimiz yıl büyük bir başarının altına imza atarak şampiyonluğa ulaşan Bursaspor, yola Ertuğrul Sağlam ile devam etme kararı aldı.

Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Tecrübeli çalıştırıcı 2015 yılına kadar Bursaspor'un başarısı için ter dökecek.

Ertuğrul Sağlam, Perşembe günü saat 18:00'de Bursa Atatürk Stadı'nda 3 yıllık sözleşmeye, tarafatar karşısında düzenlenecek törenle, imza atacak.

Anlaşma yapıldıktan sonra Başkan İbrahim Yazıcı ve Teknik Direkör Ertuğrul Sağlam Bursaspor TV canlı yayınına katıldı.

Sunucu Burak Uçar'ın Perşembe günü imza törenine kaç kişinin geleceğini sorması üzerine Ertuğrul Sağlam, "Sayı önemli değil. Bir tarafta 100 bin kişi olsun, diğer tarafta 1000 kişi olsun, o 1000 kişi sevgisiyle, ruhuyla, yüreğiyle gelmesi bizim için 100 bin kişiden daha etkili olur" dedi.

YAZICI: 10 DAKİKADA ANLAŞTIK

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile 10 dakika süren görüşme sonrası anlaştıklarını ve sözleşmesini 3 yıl uzattıklarını söyledi.

Bazı yeşil-beyazlı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adliye Sarayına giden Yazıcı, burada kendisi ve yönetim kurulu üyeleri hakkında yargı süreci başlatan kişilere karşı dava açtı.

Adliye Sarayı girişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın sözleşmesinin 3 yıl daha uzatılmasıyla ilgili, "Beklenen bir olay gerçekleşti. Bugün hocamızla konuşmamız 10 dakika sürdü ve anlaştık. Zaten Bursa bu kararı bekliyordu. Bursa için hayırlı olsun. Bütün Bursa Ertuğrul Sağlam'ı çok seviyor, biz de çok seviyoruz. Güven ortamı çok önemli. Hocamıza güveniyoruz. O da bize güveniyor. Benim şimdi Bursalılara bir çağrım var. Perşembe günü Atatürk Stadı'nda yapacağımız imza törenine hepsini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Yazıcı, "Bu anlaşmanın Fenerbahçe maçı öncesi olması tesadüf mü, motivasyon için mi?" yönündeki soruya, "Tamamen tesadüf ama bu durum elbette futbolcuların performansına önemli katkı sağlayacaktır" yanıtını verdi.

"BÜTÜN SÖYLENENLERİN HEPSİ YALAN, İFTİRA"

Bir gazetecinin, "Ertuğrul Sağlam, geçen hafta açıklamasında 'Başkanımızın kafası rahat olduğunda bu konuyu oturup konuşuruz' demişti. Şu anda sizin kafanız rahat mı?" yönündeki başka bir soruya, "Adli boyutla ilgili halen soruşturma devam ettiği için bir açıklama yapmam doğru değil. Bütün söylenenlerin hepsi yalan, iftira. Şimdi buraya dava açmaya geldik. Kısa süre içinde her şey ortaya çıkacak" dedi.

''MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇTIK''

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve bazı yöneticiler, yeşil-beyazlı kulüp ve yöneticilerle ilgili suç duyurusunda bulunan 4 kişi hakkında dava açtı.

Yazıcı, Bursaspor'un hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Öztürk Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geldiği Bursa Adliyesi'nde dava dilekçelerini verdi.

Adliye çıkışı açıklama yapan Yazıcı, Bursaspor Kulübü'nün ve yöneticilerin asılsız iddia ve iftiralarla suçlandığını, devam eden bir soruşturma olduğu için sessiz kalmayı tercih ettiklerini söyledi.

Yargı tarafından sürdürülen soruşturmanın esasına yönelik hiçbir çekincelerinin ve itirazlarının olmadığını anlatan Yazıcı, ''Elbette ki, ortada bir iddia varsa araştıracaklar ve bu süreç sonunda gerçekler ortaya çıkacaktır. Bundan önceki incelemeler, Bursaspor Kulübü'nde usule aykırı hiçbir eylem ve harcama olmadığını ortaya çıkarmıştır. Bugün de yargının yaptığı araştırmanın aynı şekilde sonuçlanacağına inancımız tamdır'' diye konuştu.

Yazıcı, Bursaspor ile ilgili iftirada ve hakarette bulunanlar hakkında şikayette bulunduklarını ve dava açtıklarını dile getirerek, ''Maddi ve manevi tazminat davası açtık. Kazanırsak, gelen parayı Bursaspor'a bağışlayacağız'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Kaç kişi hakkında dava açtınız'' sorusuna Yazıcı, ''4 kişi hakkında dava açtık'' yanıtını verdi.

Ntvspor