Log in

View Full Version : Çetiner'den Bursa'ya veda!

mgungor
23.Mayıs.2006, 19:23
Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde bugün yaptığı basın toplantısında Bursaspor'dan ayrıldığını açıkladı.

http://www.superspor.com/images/1/30/9811_B_RasitCetiner006.jpg

Çetiner, yaptığı basın toplantısında, Lig A'yı şampiyon olarak bitirdiklerini ve misyonlarını tamamladıklarını ifade ederek, "Burada artık görevimiz bitti, Bursaspor ile yollarımızı ayırıyoruz. Ben Bursaspor'a başkan Levent Kızıl ile birlikte geldim ve Kızıl'ın yaptığı açıklamanın ardından bende görevimden ayrılıyorum" dedi.

Bursaspor'dan ayrılma kararını aynı zamanda da yeni gelecek yönetimin önünü açmak için aldığını belirten Çetiner, "Benim Bursaspor'a bir sözüm vardı. Bugüne kadar hiç bir kulüple transfer görüşmesi yapmadım ve gelen teklifleri de reddettim. Burdan ayrılırken hiç kimseye kırgın değilim ve mutlu bir şekilde Bursaspor'dan ayrılıyorum. Biz teknik ekip olarak Bursaspor'da göreve devam edecek gibi hareket ettik ve Afrika ile Brezilya Kupaları'nda oyuncular izleyerek bir rapor hazırladık. Bu raporu Bursaspor'a vereceğiz. Yeni göreve gelecek olan teknik heyete de her zaman yardım etmeye hazırız. Bursaspor yeni sezonda mücadele edeceği Turkcell Süper Ligi'nde ilk olarak ligde kalıcı olmayı hedeflemeli. Daha sonra da ileriye dönük olarak 5 yıllık bir program uygulanıp hedeflere ulaşılmalı. Bursaspor iyi ve güçlü bir takım. Ancak yeni sezon içinde transfer gerekiyor. Biz bu sene şampiyon olduysak başarılı yönetim ile olduk. Bu yönetim modeli bundan sonra da bence devam etmeli" diye konuştu.

ÇETİNER: "MİSYONUMUZU TAMAMLADIK"

Basın mensuplarının, "Yeni göreve gelecek yönetim, tekrar teknik direktör olarak size teklifte bulunursa cevabınız ne olur?" sorusuna ise Çetiner şu cevabı verdi; "Ben bu sezon Bursaspor'da tekrar görev almayı düşünmüyorum. Ama ileriki yıllarda ne olur bilemem" şeklinde konuştu. Basın mensupları ve Vakıfköy Tesisleri'nde görev yapan personelle vedalaşan Çetiner, otomobiline binerek Vakıfköy Tesisleri'nden ayrıldı.
23.05.2006

Kaynak : DHA

ibo
23.Mayıs.2006, 19:52
Bursaspor adına kötü oldu bu :(

bursa_mc
23.Mayıs.2006, 19:54
hep başkanın yuzunden o gitti hoca da gitti bizlere umit verdi kalacam diyee ama o başkann

Berkaiser
23.Mayıs.2006, 19:56
Raşit Çetiner Bursa'da oldukça başarılıydı.Gitmesi Bursa için kötü.Bundan sonra Bursa'nın en az Raşit Çetiner kadar iyi bir teknik direktör bulması lazım.

gezenti
23.Mayıs.2006, 20:24
bunlar terbiyesizliktir hepsi planlıydı bunların raşit çetiner galatasaray şampiyon olamasaydı cimboma gidecekti onun için kötü oldu.şimdi ise kesin gençlerbirliğine gider teklif ediyolardı zaten.ama bizi yüzüstü bırakıp giden bir adamı bir daha BURSASPORda istemiyoruz....

Meziyet
24.Mayıs.2006, 16:20
BuRsa TaRaftaRına da ayıp .. 1.Lige LideR oLaRak çıkan Takımın başkanını Protesto ediyoRLaR ..

bursa_mc
24.Mayıs.2006, 18:04
hoca neden gitti başkan bıraktı diye ama şimdi başkan tekrar aday oldu ve ikna edilirse geri donebilir (inş.diyorum.)