PDA

View Full Version : PFDK'dan G.Saray'a ceza!

mgungor
23.Mayıs.2006, 21:13
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantısında 21 dosyayı karara bağlarken, Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle Denizlispor'un sahasını 2 maç kapatırken, 40 bin YTL de para cezası verdi.

http://www.superspor.com/images/1/29/4228_03.jpg

Kurul ayrıca, Galatasaray Kulübü'ne, Kayserispor maçında taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları, çıkan saha olayları ve spor ahlakına aykırı pankart açarak talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan toplam 25 bin YTL para cezası verdi.

Kurul, Orduspor maçında çıkan olaylar nedeniyle Mersin İdmanyurdu'nun sahasını da bir maç kapatırken 7 bin YTL de para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Kurul'un verdiği diğer kararlar şöyle:

10 bin YTL: Malatyaspor

5 bin YTL: Trabzonspor ve Gaziantepspor

7 bin YTL: Mersin İdmanyurdu

3 bin YTL: Boluspor, Sarıyer, Darıca Gençlerbirliği

2 bin YTL: Siirtspor, Boluspor

Bin YTL: Adıyamanspor

1 ay men cezası: Nedim Delibaş (Mersin İdmanyurduspor kulüp görevlisi)

2 ay men cezası: Hüseyin Küstü (Tarım Kredispor idarecisi)

2 maç men cezası: Osman Nuri Şahinoğlu (Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu)

3 maç men cezası: Erkan Taşkıran (Marmaris Belediyespor futbolcusu)

4 maç men cezası: Evren Dönmez (Tarım Kredispor futbolcusu)
23.05.2006

Kaynak : AA

nic-39
23.Mayıs.2006, 21:16
2 mac fazla yaa..tahkımde zaten ındırırler onu!!!!yuh ya bu kadar da olmaz...mac kac kere durdu top oynanmadı ama ceza sadece 2 mac!!!yakısır bu pfdk ya...

Burak Duran
23.Mayıs.2006, 21:56
bize niye o kadar çok ceza vermişler yuh ya

mgungor
23.Mayıs.2006, 22:09
yalnız hurmet abi biliyosunki fb ye rekor ceza verdiler.ondan dolayı FB liler biraz sinirli

EreN
23.Mayıs.2006, 22:18
Gülüyorum ;)

Sekopej
23.Mayıs.2006, 22:52
ne diyelim bu federasyondan bu ceza beklenirdi...

Burak Duran
23.Mayıs.2006, 23:33
daha ne olsun adamların sahasını 7 maç mı kapasınlar. dbakırda taraftar sahaya indi futbolcu tartaklandı 4 maç kapandı. Bence gayet normal 2 maç

Sekopej
23.Mayıs.2006, 23:36
16 dakka uzatma daha ne olsun.ayrıca malatyaya verilen cezayı da eleştirmiştim ben. umarım uefadan birileri selçuk dereliyi canlı izlememişlerdir de seneye şampiyonlar liginde maç yönetecek bir hakemimiz olur.....

mgungor
23.Mayıs.2006, 23:38
16 dakika uzatma FB'nin işine yaramdımı kardeş?? nerde görülmüş 16 dakika uzatma??

Burak Duran
23.Mayıs.2006, 23:38
malatya ne yaptı ben onu çözemedim gerçekten

Sekopej
23.Mayıs.2006, 23:45
16 dakika uzatma FB'nin işine yaramdımı kardeş?? nerde görülmüş 16 dakika uzatma??

eğer laf banaysa ben de diyorum neden 16 dakka uzama var diye?

sen maçı oynatırsın oyun durdumu temizletirsin 1 daha yaparlarsa gözlemciye/temsilciye bildirirsin anons yapılır, bi daha mı yaptılar soyunma odasına gidersin maçı tatil edersin kararı federasyon verir.

bunları ben söylemiyorum kurallar söylüyor UEFA nın kuralları. denizli en az 20 kere oyunu durdurdu hakem de sadece seyretti olayları....

malatya ne yaptı ben onu çözemedim gerçekten

ya diyarbakır diyecektim yanlış olmuş dafa biraz dağınık ta kusura bakmayın artık:confused: :confused:

Gravity
24.Mayıs.2006, 01:25
eğer laf banaysa ben de diyorum neden 16 dakka uzama var diye?

sen maçı oynatırsın oyun durdumu temizletirsin 1 daha yaparlarsa gözlemciye/temsilciye bildirirsin anons yapılır, bi daha mı yaptılar soyunma odasına gidersin maçı tatil edersin kararı federasyon verir.

Bir defa da Fenerbahçeli gözüyle değil de genel anlamda bakarsanız çok sevineceğim şu olaylara.
Şu açıdan düşün, şimdiye kadar defalarca maç tatil edilmesi gerekirken edilmedi. Bu sezon kaç maçın tatil edildiğini söyler misiniz bana bütün Türkiye liglerinde? 1 yada 2 tane bulamazsınız. Bütün bunlardan sonra kalkıp böyle bir maçta tatil et, olur mu? Hakemlere ilk söylenen şeylerden biri şudur: "Önemli olan maçı tamamlamaktır, işiniz maçın tamamlanmasıdır. Hele ki başka bir takım ya da takımlar da etkileniyorsa bu maçtan dolayı kesinlikle tamamlanmalıdır." Bence hakem bütün bunlar göz önüne alındığında doğru olanı yaptı. O maç ne olursa olsun tamamlanmak zorundaydı ve hakem de tamamlanmasını sağladı.

Aydin
24.Mayıs.2006, 01:33
konu pek de güzel yönlere gittiğinden kitlenmiştir. konuyu saptıranlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.