View Full Version : Eskişehirspor - Fenerbahçe [28. Hafta]
TR.CaPTaiN
06.Nisan.2011, 19:12
http://www.yukleresim.com/images/94358178064937154999.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2011, 20:39
Çok zor bir maç. Fenerbahçe şampiyonluk yolunda puan kaybetmek istemeyecektir fakat Eskişehir deplasmanı 3 büyükler için en zor deplasmanlardan biri,Eskişehirspor'un kazanacağını düşünüyorum.
CeNTeR_TR
06.Nisan.2011, 20:40
Çok zor maç fakat kazanmakdan başka çaremiz yok.
Ama Gs-Ts maç konusunda da yazdığım gibi Ts rahat kazanır ve yola devam eder bizim kazanmamızdaki amaç puan farkını açtırmadan ligin sonuna kadar heyecanı yaşamak olmalı.
yaman76hakanFB
06.Nisan.2011, 20:53
Bursaspor maçını alırız, Eskişehir'e takılırız diye düşünüyordum. Şimdi bu maçı kazanmak dışında gerçekten yolu yok. Ya tamam, ya devam maçı olarak düşünmek lazım.
Aykut hocanın kadro seçimi çok mühim olacak. Niang'ı yine sol çizgiye hapseder, Özer inadını devam ettirirse çok başımız ağrır.
Trabzonspor
07.Nisan.2011, 02:43
Eskişehir avrpayı istiyorsa bu maçı kazanmalı yada puan almalı.Ligde iç saha çok önemli oldu takımlar için.
A.FaruK
07.Nisan.2011, 15:28
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
Aşk-ı Şehir
07.Nisan.2011, 15:36
Madem ki amacımız Avrupa kim gelirse gelsin kazanmak zorundayız. İyi futbol oynuyoruz. Bu maçta Diego oynarsa defansta problem yaşamayız. Forvet hattında bazı sıkıntılarımız var ancak orta sahamız bu sıkıntıları çözüyo. Umarım kazanırız. Bakalım neler olacak. Dia'nın oynayamayacak olması beni sevindirdi, aynı şekilde eğer Emre'de oynayamazsa oldukça rahatlarım. Niang forvet oynarsa Diego durdurur. Ancak sol açık oynarsa sıkıntı yaşayabiliriz çünkü orda ki tercih büyük ihtimal Sezgin olur ve Sezgin olursa Niang onu perişan edebilir...
SAİT71
07.Nisan.2011, 16:01
Umarım kazanacağımız hakem hatasının sonuca etki etmeyeceği (İki takım adınada) bir maç olur. Maçtan sonra tek konuşmak istediğim şey sadece maç olsun.
sui generis
07.Nisan.2011, 16:27
bursa macı 11'yle cıkarsak işimiz zorlaşır. niang forvette oynamalı. emre nin gelip mehmet topuzun sağ açığa geçmesi gerekiyor. sol açıkta andre santos'u ya da stoch'u oynatsa iyi olur
TR.CaPTaiN
07.Nisan.2011, 16:34
Emre dün takımla birlikte çalışmalara başladı. Çok büyük ihtimalle bu maçta oynar.
Bana göre şöyle bir kadroyla çıkmalıyız. Maçın gidişatına göre de risk alıp Santos veya Cristian'ın yerine Stoch'u deneyebiliriz. Santos'un yerine girerse Caner sol beke geçer, Stoch sol açıkta olur. Cristian'ın yerine girerse ortada Emre - Mehmet sağda Stoch, solda Caner olabilir.
http://www.footballuser.com/Formations/2011/04/91283_Fenerbahce_SK.jpg
Suicider
07.Nisan.2011, 16:54
Fenerin artık puan kaybetme lüksü yok puan kaybeder ve ts kazanırsa büyük yara almış olur.O yüzden kazanacaktır diyorum.
BleedingMoon
07.Nisan.2011, 17:24
andre santos yerine caner, sol açıkta da stoch oynar bence.
barahir
07.Nisan.2011, 17:30
andre santos yerine caner, sol açıkta da stoch oynar bence.
Santos şuan en formdaki oyuncumuz, onu keserse yazık olur bu formuna..
Since-1907
07.Nisan.2011, 17:54
Santos'un kesileceğini sanmıyorum.Muhammed abinin yazdığı kadroya katılıyorum macera aramaya gerek yok en mantıklı kadro o.Normalde Özer'de oynayabilirdi solda ama çok formsuz Özer bu aralar Caner'i oynatmakta fayda var,çizgiye inmeside bize fayda sağlar Caner'in.Zor maç ama kazanmak zorundayız.Kağıt üstünde kalan maçlarda en çok çekindiğim maç diyebilirim.Kazanırsak önümüz açık diye düşünüyorum.
'Önemli bir çıkış yakalamak istiyoruz'
7 Nisan 2011 15:51 | NTV Spor ve Ajanslar
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe maçından 3 puan alıp Avrupa yolunda önemli bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/unal3_4HKW9.jpg
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe maçından 3 puan alıp Avrupa yolunda önemli bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi sahalarında önemli bir maç yapacaklarını belirterek, Fenerbahçe maçının seyri güzel mücadelesi bol bir maç olacağını bildirdi.
Büyüklerden korkacak bir takımlarının olmadığını ifade eden Ünal, ''Şu bir gerçek ki dirençli, mücadeleci bir Eskişehirspor var. Öyle büyüklerden korkacak bir takımımız yok. Bizim için Allah büyük. Bu anlamda içeride oynayacağımız Fenerbahçe maçında da büyük taraftarın önemli desteği ile, takım olarak, teknik heyet ve biz yöneticiler maçı kazanmaya inandık. 3 puan alıp Avrupa yolunda önemli bir çıkış yakalayacağız diye düşünüyorum. Rakiplerimizinde zor maçları var bunları değerlendirmek lazım. Hedefimiz ilk 4 içerisinde yer almak, Avrupa kupalarına takımımızı götürebilmek. Eskişehirspor'un Türkiye'nin Avrupa'daki en önemli temsilcisi olabilir diye düşünüyorum. Bizim için Avrupa önemli bir hedef, herkes buna inanmış durumda. Başarının temelinde birlik ve beraberlik yatıyor. Bu birlik ve beraberlik bizde var. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan edeceğiz'' diye konuştu.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da her maç olduğu gibi Fenerbahçe maçının da zorlu geçeceğini bildiklerini, taraftarın isteğini, arzusunu, coşkusunu sahada yansıtacak bir kadro ile Avrupa'ya gidebilmek adına bu maçı kazanmak istediklerini kaydetti.
CeNTeR_TR
07.Nisan.2011, 18:30
Galatasaray maçında Özer'e o kadar çok sövdüm ki bi ara Üniversite Konuk Evi'nin görevlileri yanıma gelip biraz sakin olalım , yeter ama , rica ediyorum uyarılarında bulundu.
Aykut hoca'nın beğendiği ve forma verdiği bir isim ama taraftarlardan her 100 kişiden 90 u Özer oynamasın der tahminimce.Hakan abinin de dediği gibi sakatlık geçirmiş vs vs miş mış muş lar şu saatte önemli olaylar değil.
Ligin bitmesine az bir süre kalmışken oyuncu kazanılmaz aksine oyuncu kaybettirilir ! O Yüzden en iyisi mi Özer ve Özer tarzında oyuncular yerine bu zamana kadar ki kadroyu bozmamak lazım.Kaldı ki Özer şuan ki haliyle Kasımpaşa , Bucaspor gibi takımlarda bile oynayamaz.
Dia - Stoch kullanılmalı bu adamlar bu günler için alındı .. Tamam stoch'a idman yükleniyor denildi ama ne idmanmış arkadaş bir sporcuya yüklenecek en maximum idman seviyesi o açıklamadan beri geldi de geçti bile.
Neyse umarım kazanırız da puan farkı açılmaz.
ForsakeN
07.Nisan.2011, 18:43
Selçuk'un yokluğunda Emre-Mehmet ortasahası daha faydalı olur bana göre. Cristian şu dönemde bile koşmuyor,toptan kaçıyor. O yüzden forma vermem ben olsam
Şu durumda aklıma en çok yatan şu 11.
http://www.footballuser.com/Formations/2011/04/91338_Fenerbahce_SK.jpg
Fearless Coward
07.Nisan.2011, 19:14
Hatta Özer'e Arda'dan daha iyi diyen taraftarlar bile vardı şimdi görünmüyor tabi o kişiler...Açıkcası Özer oynayınca Fenerbahçe hep 10 kişi mücadele ediyor...Çok zorlu bir karşılaşma olacak ben Fenerbahçe'nin 2-3 farkla kazanacağını düşünüyorum...
last breath
07.Nisan.2011, 19:30
Zor maç ama mutlak ve mutlak kazanmalıyız.Eğer aksi olursa şampiyonluk gider bana göre.Her ne olursa olsun yinede kazanıcağımızı düşünüyorum.
titates1
07.Nisan.2011, 20:21
Hatta Özer'e Arda'dan daha iyi diyen taraftarlar bile vardı şimdi görünmüyor tabi o kişiler...Açıkcası Özer oynayınca Fenerbahçe hep 10 kişi mücadele ediyor...Çok zorlu bir karşılaşma olacak ben Fenerbahçe'nin 2-3 farkla kazanacağını düşünüyorum...
Ankaraspordayken Galatasaray'a gelicekti bir ara , o zaman Galatasaraylı arkadaşlardan da bunu diyenler vardı.Çünkü büyük takımda oynarsa o seviyenin üstüne çıkabilecek potansiyeli vardı ancak zaten sakat geldiği takımda birtürlü sakatlıklardan kurtulamadı daha yaşı genç belki ilerde yeteneklerini sergileyebilecek şekilde çalışır ve korkaklığını atar biraz daha basit oynarsa , çok iyi bir futbolcu olabilir
ReaList
08.Nisan.2011, 11:35
Özer geldiğinde beri 4 defa sakatlık yaşadı bi o kadarda ameliat geçirdi ayak bileği topuk diz omuz vs futbol hayatının bitmediğine şükretmek gerek. Ayrıca Alex'in sahada olduğu kadroda Özer oynamaz çünkü Özer'in tam kapasiteyle oynayabileceği tek mevki var oda "10 numara"
Çünkü Özer final paslarını yapmayı seven bir oyuncu, bunu sağ veya sol açıkta yapmaya kalkınca hem başarısız hem de demorilize oluyor.
ReaList
08.Nisan.2011, 11:37
Bu maçta Gökhan Gönül ve Andre Santos'a büyük iş düşüyor.
İkisi iyi oynarsa Fenerbahçe kazanır.
İkisinden biri dahi kötü oynarsa Fenerbahçe kaybeder.
Çünkü Bu adamlar sadece "Bek" değiller...
Lucas Neill
08.Nisan.2011, 14:47
Fb farkli bir skorla cok rahat kazanacaktir bu maci.
Universal
08.Nisan.2011, 15:49
Bursaspor maçında ki gibi ortadan yönelmiyelim, kanatları daha aktif kullanamız gerek; ama ne yazık ki Dia sakat buda büyük bir sıkıntı; ama Uğur Boral ve Stoch mutlaka tercih edilmeli. Fenerbahçe ne yapıp edip kazanmak zorunda. Umarım en zorlu deplasmanımızdan üç puan ile döneriz.
Yenersek önümüz açık gibi geliyor bana.Ama çok zor maç olacak.Özer yerine Caner veya Uğur denenmeli,Stoch yabancı sınırı yüzünden yedek kalır gibi.
GodfatheR
08.Nisan.2011, 18:44
Her antrenmandan sonra bugünün yıldızı Uğur diyor basın mensupları -ki bunu Aykut hoca da dile getirdi. Ama Uğur yine kadroda yok. Umarım Özer'le başlamayız.
Her antrenmandan sonra bugünün yıldızı Uğur diyor basın mensupları -ki bunu Aykut hoca da dile getirdi. Ama Uğur yine kadroda yok. Umarım Özer'le başlamayız.
Dün NtvSpor'da Caner-Stoch ikilisi oynayacak dediler.Caner ne kadar korkutsa da Stoch'u kullanabileceğiz.Caner de hakkını verir inşallah.
yaman76hakanFB
08.Nisan.2011, 19:01
Sezon ortası adam gibi bir orta saha oyuncusu almadılar, bedelini Bursa maçında ödedik. Daha da ne kadar ödeyeceğiz, bakalım...
GodfatheR
08.Nisan.2011, 19:08
Dün NtvSpor'da Caner-Stoch ikilisi oynayacak dediler.Caner ne kadar korkutsa da Stoch'u kullanabileceğiz.Caner de hakkını verir inşallah.
Caner'i Bursa maçında çok beğendim etkili oldu girdikten sonra. Umarım böyle devam eder.
Varonil
08.Nisan.2011, 21:12
Caner iyiydi Bursa maçında.Stoch'tan etkili bir performans bekliyorum bu maçta.Kanatları etkili kullanmamız lazım.Zor maç olacak.
Volkan
Gg-Lugano-Yobo-Caner
Emre-Cristian
Mehmet-Alex-Stoch
Niang
şeklinde bir 11 ideal olacaktır.Aykut Hoca'nın geçen haftadan gereken dersleri çıkardığını düşünüyorum.Takımıma güveniyorum ve kazanacağımıza inanıyorum.
sarianet
08.Nisan.2011, 21:35
bize seneye bi tane daha emre ayarında orta saha birde sol bek lazım
SAİT71
09.Nisan.2011, 03:02
Bence bu maça Stoch damgasını vuracak... İçime böyle bir şey doğdu...
ReaList
09.Nisan.2011, 09:06
Maç Kafilesi
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Okan Alkan, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Diego Lugano, Andre Santos, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Gökay Iravul, Alex de Souza, Miroslav Stoch, Mamadou Ninang, Semih Şentürk, Daniel Güiza.
Muhtemel Çıkacak 11
Volkan
Gökhan-Lugano-Yobo-Caner
Topuz-Cristian-Emre-Stoch
Alex-Niang
ama ben olsam
Volkan
Gökhan-Lugano-Yobo-Santos
Topuz-Gökay-Emre-Stoch
Alex-Niang
11'i ile çıkardım, Yani sırf orda boş boş gezinsin diye Cristian'ı oynatmayı aklım almıyor, Hani top kapsa, oyun kursa, baskı pres uygulasa neyse diyecem adam çok rahat oynuyor be halı sahada sanki.
yaman76hakanFB
09.Nisan.2011, 09:21
Aynı 11'i düşünüyorum. Niang'ın sol çizgiden kurtulması sevindirici ama bunun için Cristian ıstırabının üstüne birde Caner faciasına katlanmak olacak iş değil. Aslında Gökay'ı geçen hafta denemeliydi. Özer güven kazansın diye biz puan kaybediyoruz. Devre arası Aykut hocanın ısrarına ve basın toplantısında açıkça söylemesine rağmen orta saha transferine yanaşmayan başkan hazretleri de şu sıkıntının baş sorumlusudur.
Since-1907
09.Nisan.2011, 09:46
Bir orta sahamızın olmaması takımdaki tüm taşları yerinden oynatıyor.2-3 senedir bunun acısını çekiyoruz.Kadro hücum anlamında iyi fakat eğer yenik duruma düşersek,başımıza çok iş açar bu kadro.Bence defans 4 lüsü bozulmamalıydı.Maçın gidişatına göre 2.yarı bu riske girilebilirdi.
ReaList
09.Nisan.2011, 10:32
Aynı 11'i düşünüyorum. Niang'ın sol çizgiden kurtulması sevindirici ama bunun için Cristian ıstırabının üstüne birde Caner faciasına katlanmak olacak iş değil. Aslında Gökay'ı geçen hafta denemeliydi. Özer güven kazansın diye biz puan kaybediyoruz. Devre arası Aykut hocanın ısrarına ve basın toplantısında açıkça söylemesine rağmen orta saha transferine yanaşmayan başkan hazretleri de şu sıkıntının baş sorumlusudur.
Trabzonspor'un (göbekte oynayabilecek) ortasaha oyuncuları
Selçuk İnan
Colman
Ceyhun Gülselam
Engin Baytar
Barış Ataş
Sezer Badur
Zafer Yelen
nerazzuri
09.Nisan.2011, 19:05
Volkan-Gökhan-Lugano-Yobo-Santos-Mehmet-Emre-Cristian-Caner-Alex-Niang
Sol açıkta Caner var, yandık.
Kadro güzel.Caner olmasaydı Özer oynayacaktı.
yaman76hakanFB
09.Nisan.2011, 19:07
En azından sol bek değil. En azından Özer oynamayacak.
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 19:09
Yav arkadaş kafile listesine bak çıkan kadroya bak ..
Kafile Listesi ;
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Okan Alkan, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Diego Lugano, Andre Santos, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Gökay Iravul, Alex de Souza, Miroslav Stoch, Mamadou Ninang, Semih Şentürk, Daniel Güiza.
Çıkan Kadro ;
Olması gereken kadro bana göre ;
Volkan - Gökhan - Lugano - Yobo - Santos - Emre - Mehmet - Stoch - Niang - Alex - Semih
TR.CaPTaiN
09.Nisan.2011, 19:18
Yav arkadaş kafile listesine bak çıkan kadroya bak ..
Kafile Listesi ;
Olması gereken kadro bana göre ;
Volkan - Gökhan - Lugano - Yobo - Santos - Emre - Mehmet - Stoch - Niang - Alex - Semih
Şahsi fikrim böyle bir kadroyla Eskişehir'den beraberlik bile alamazdık. Niang sol açıkta bekine yardıma gelmezdi. Stoch her ne kadar çabalasa da o da tam manasıyla yardıma gelmezdi. Niang'ın da Stoch'un da oyun yapısında geriye yardımı düşünmek yok. -Çünkü şimdiye kadar oynadıkları takımda teknik direktörlerinin bu 2 oyuncudan defansif anlamda bir beklentisi olmamıştı- Dolayısıyla geride yalnız kalacak olan Gökhan ve Santos hücuma yeteri kadar katkı veremezdi. Eskişehir orta sahayı kontrol altına aldıktan sonra da Emre ve Mehmet'i koştura koştura bitirirlerdi.
Bana göre mevcut şartlarda çıkarılabilecek en iyi kadroyu çıkarmış hoca. Her ne kadar Cristian zayıf halka olsa da sağda Gökhan - Mehmet uyumunu bozmamak adına Cristian'ın oynamasını da doğal karşılıyorum. Caner sol açıkta doğru düzgün şans bulamadı. Şimdiye kadar sol bekteki performansı nedeniyle kendisine olumsuz bir bakış olsa da, ben Caner'in yeteneklerine güveniyorum ve sol açıkta çok faydalı olacağını düşünüyorum.
Zekirdek
09.Nisan.2011, 19:21
Sol açıkta Caner var, yandık.
Niang'ın oynamasından kat ve kat iyidir.
GodfatheR
09.Nisan.2011, 19:23
Kadro güzel.
Caner'in sol açık oynadığı bi Paok maçı var ki felaketti. Umarım bu performansını tekrarlamaz.
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 19:24
@ Kaptan ;
Çift forvet - Tek amc - İki Kanat - Bir Orta saha .. Ofansif futbol olarak yazdım ben o kadroyu ama sıralamada hata yapmışım doğal olarak Niang sol açık gibi anlaşıldı.
Yani daha düzgün hale getirirsem ..
Volkan - Santos - Lugano - Yobo - Gökhan - Emre ( Mc ) Santos ( Ml ) Topuz ( Mr ) Alex ( Amc ) Niang ( Fc ) Semih ( Fc )
Kadro güzel.
Caner'in sol açık oynadığı bi Paok maçı var ki felaketti. Umarım bu performansını tekrarlamaz.
Osman niye hatırlatıyorsun şimdi o günleri ? :D
RasAnt
09.Nisan.2011, 19:29
Yaw Aykut stochu harcama ya kes baroniyi al stochu bu ne ya baroni baroni adam mı yok başka şu adam oynayınca ben rahat maç izleyemiyorum
nerazzuri
09.Nisan.2011, 19:30
4-3-1-2 oynamak zor olmamalı ama, geçen haftaki semih takviyesi bir hata olarak algılandı ve kadroyu bozmamak adına bunu yapmış olsa gerek.
Universal
09.Nisan.2011, 19:42
http://img850.imageshack.us/img850/3886/reyiz.jpg
sarianet
09.Nisan.2011, 19:48
http://img850.imageshack.us/img850/3886/reyiz.jpg
ne olur ıslak ıslak bakma öyle :D
bakışına bitiyorum guizanın:D
ancar
09.Nisan.2011, 19:51
ilk yarı:0 - ikinci yarı:2 olacak alacaz bu macı
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 20:09
Baronili kadroya devam !
1-0 Helal Olsun Es - Es !
furkan58
09.Nisan.2011, 20:10
Baroni Aferim Kıpırdama Adamlar Yanından Geçsin Koşma ..
kalemci
09.Nisan.2011, 20:10
batu gol attı
batugol attı çok iyi organize oldu es es
1-0 es es
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 20:11
Caner'e bak gol attı :n:
furkan58
Caner Aferim Be :)
yaman76hakanFB
Şu Cristian'ın yaptığına bakın... Alper'den yediği çalım, sonrasında metrelerce ona eskortluk etti ve Batuhan golü attı. Devre arası hocanın isteğine rağmen orta sahaya transfer yapmayan başkan hazretlerine selam olsun. Fenerbahçeyi bu Cristian gibilere muhtaç eden tüccar kafalı zihniyete yuh!
EndoplazmiK RetikuluM
Caner'den görülmeye değer bir gol geldi.
World Hollow o1
Alex'le sonsuzaaaaaaaaa.. :)
furkan58
09.Nisan.2011, 20:16
GoooooL Niaang
EndoplazmiK RetikuluM
Kara Boğa Be !!! Dk. 14 2-1.
BleedingMoon
mamadu kurban!
yaman76hakanFB
09.Nisan.2011, 20:17
İşte Niang'ın oynayacağı bölge kardeşim! O adamı sol çizgiye hapsetmek ayıptır. Çizgiye adam lazımsa Dia, Stoch, Caner ve hatta Uğur var.
World Hollow o1
09.Nisan.2011, 20:18
Nökteee.. :p
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 20:18
15 dakika 3 gol .. Neyseki çabuk öne geçtik ..
2.Yarı ne olursa olsun Christian olmasın ..
furkan58
09.Nisan.2011, 20:19
15 dakika 3 gol .. Neyseki çabuk öne geçtik ..
2.Yarı ne olursa olsun Christian olmasın ..
Aynen Abi Ya Yediğimiz Golde Yediği Çalım Neydi Öyle . 2. Yarı Cristian'ı Çıkarıp Stoch ' u Alıp Mehmet'i Ortaya Çekebilir ..
yaman76hakanFB
09.Nisan.2011, 20:24
Eskişehir savunması çok açık veriyor. Çok durağanlar... Onlar toparlanmadan yüklenmek lazım.
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 20:25
Eskişehir savunması çok açık veriyor. Çok durağanlar... Onlar toparlanmadan yüklenmek lazım.
Değişikliği yaptılar abi zaten , Yüklenmek için Baroni yerine Stoch , Dia tarzı penetre eden oyuncular lazım.
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 20:27
Alper her pozisyon Christian'ı geçti etti vs vs ne işe yarar defansif orta saha oyuncusu biri bana açıklayabilirmi ?
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 20:30
İvesa kariyer maçını oynuyor arkadaş :n:
furkan58
09.Nisan.2011, 20:30
Ivesa Alex'in 2. Net Pozisyonunuda Kurtardı ..
fbdevil190737
09.Nisan.2011, 20:31
Abi zaten Cristian defansif orta saha değil ki bizimkiler 2 sene önce ne akla hizmete aldılarsa bu adam bildiğin fm tabiri ile Deep-lying playmaker tarzı bir adam , tek bildiği şey pas atmak .
yaman76hakanFB
09.Nisan.2011, 20:32
Alex'in hakkı üçtür. Kafayla vurdu, kurtardı. Ayakla vurdu, kurtardı. 3.sü gol olur. :)
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 20:33
Abi zaten Cristian defansif orta saha değil ki bizimkiler 2 sene önce ne akla hizmete aldılarsa bu adam bildiğin fm tabiri ile Deep-lying playmaker tarzı bir adam , tek bildiği şey pas atmak .
Ama defansif olarak oynuyor ((: valla benim görüşüme göre bırak defansif ofansif Deep-lying falan Bank Asya'da bile zor ön libero oynar kendisi.
Alex'in hakkı üçtür. Kafayla vurdu, kurtardı. Ayakla vurdu, kurtardı. 3.sü gol olur. :)
Kafa, Ayak oladıysa frikikten atacak demektir o zaman :)
ozaniel
09.Nisan.2011, 20:40
Cristian'ın artıları biraz hızlı olması, biraz daha dikine oynayabilmesi, hızını da kullanamayınca çok gereksiz bir oyuncu oluyor.
GodfatheR
09.Nisan.2011, 20:49
Cüneyt Çakır Erkan'ı atmadı göz göre göre inanılır gibi değil.
Bu arada Niang'ın durumu ciddi gözüküyo =/
nerazzuri
09.Nisan.2011, 20:50
sonunda niang'ın leşini çıkardılar, tebrikler.
EndoplazmiK RetikuluM
09.Nisan.2011, 20:51
Niang, Ivesa ile çok kötü çarpıştı. Düdükten önce attığı çığlık çok kötüydü. Umarım durumu kötü değildir.
TR.CaPTaiN
09.Nisan.2011, 20:54
2. golü attıktan sonra oyunu kontrol altına almamız güzel. Ancak bu kontrol işini fazla abartıyoruz. Erkenden 3. golü bulup maçı bitirmeliyiz. Aksi takdirde yiyeceğimiz bir gol oyunun kaderini değiştirebilir.
Universal
09.Nisan.2011, 20:55
Caner süprizdi, süpriz isim gol attı. 1-0 geriye düşüp maçı hemen çevirmek çok güzel oldu. Umarım ikinci yarı bir gol daha atar, rahat rahat bir maç izleyebiliriz. Es Es tehlikeli bir ekip.
ReaList
09.Nisan.2011, 20:57
Cüneyt Çakır Erkan'ı atmadı göz göre göre inanılır gibi değil.
Bu arada Niang'ın durumu ciddi gözüküyo =/
Yahu arkadaş aynı hareketten adama sarı kartı veriyosun, yani sarı kartı olana ikinci sarı kartı göstermek yasak mı ? geçen hafta Ozan'ın pozisyonunda da öyleydi
Rakibin arkasındayken formadan çekip rakibin avantajını bozman sarı kart
Oyun durduktan sonra topa vurmak sarı kart
Gerçekten anlayamıyorum bazı şeyleri...
Maça gelecek olursak Eskişehir Fenerbahçe'nin taktiğiyle maça başladı, Önde tempo, Hızlı tempo, Tam saha baskı bunda başarılı da oldular 10 dk takır takır top oynayıp golü de attılar ama unuttukları birşey vardı acaba harcanan bu kadar enerjiyi ekonomik kullanabilecekler miydi ? sorunun cevabı hayır oldu çünkü alışık olmadıkları için kalan 35 dk'yı topu izleyerek geçirdiler Alex'in iki pozisyonundan biri içeri girseydi maç bitmişti bakalım ikinci yarı ne olacak.
yaman76hakanFB
09.Nisan.2011, 20:59
Cüneyt Çakır işini biliyor; Türkiye gerçeklerinin farkında... Fenerbahçe aleyhine hata yaparsa en fazla sadece 1 hafta konuşulur; Fenerbahçe lehine hata yaparsa en az sezon bitene kadar konuşulur.
sarianet
09.Nisan.2011, 21:04
http://img34.imageshack.us/img34/1497/47748934.jpg
niang oyunda :)
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 21:05
Niang devam , Kara Boğa o kimler biçmeye çalıştı da hala ayak da :)
furkan58
09.Nisan.2011, 21:06
Niang 2. Yarıya Başladı . 3 . Golu Bulup Rahatlamamız Lazım
BleedingMoon
09.Nisan.2011, 21:12
cristian garson gibi. büyron efenim kalemiz.
World Hollow o1
09.Nisan.2011, 21:16
Niang'a yapılan 10 faulden 1'i veriliyor..
Adamın her mücedeleye girişi illaki çektin vurdun yahu.. :)
sarianet
09.Nisan.2011, 21:19
maç çok durgun geçiyor takımı ateşleyecek bir hamle lazım :)
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 21:23
Ümit Karan tehlikesi oyunda .. Dikkat etmemiz lazım veya acilen 3 ü bulmamız gerek.
sarianet
09.Nisan.2011, 21:29
niang sağ açık gibi mi oynuyor bana mı öyle geldi :)
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 21:41
Es Es saldırmaya başlayacak..Aykut hoca al artık penetre edecek bir oyuncu.Stoch boşa mı duruyor orada ?
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 21:41
Gökay oyuna girecek ! Yahu ne yapmaya çalışıyorsun Aykut Hoca ?
sarianet
09.Nisan.2011, 21:43
ya bu kristiyan hakkaten brezilyalı mı inanmak gelmiyo içimden
nerazzuri
09.Nisan.2011, 21:44
Semih ve Gökay oyunda. Emre ve Niang dışarıda.
Caner süper vurdu, İveşa çıkardı.
goosfraba
09.Nisan.2011, 21:46
topu alex ve semih'e taşımalıyız. ancak bu şekilde ileride tutabiliriz topu.
sarianet
09.Nisan.2011, 21:47
gooooooooooooooooollll
Zekirdek
Semih ile 3'ü bulduk. Asist Gökhan'dan.
nerazzuri
3 oldu Semih. Bu maç burada biter.
Kalçası ile attı. :D
furkan58
Semiiiih :)
goosfraba
dediğim anda cristian - alex - gg - semih ile 3. golü bulduk :)
World Hollow o1
09.Nisan.2011, 21:48
... Nöbetçiiii... :n:
World Hollow o1
09.Nisan.2011, 21:49
Şu Melih Gümüşbıcak'dan nefret ediyorum Galatasaray'lımıdır nedir arkadaş hiç mi Fenerbahçe gol atınca hiç mi golü o anlatmaz arkadaş ya...!
sarianet
09.Nisan.2011, 21:49
semih de çaktırmadan 10. golünü attı hangi ara attın arkadaş:D
yaman76hakanFB
09.Nisan.2011, 21:50
Semih neresiyle atmış o golü arkadaş? Yoh böyle bi gol... :p
Şu Melih Gümüşbıcak'dan nefret ediyorum Galatasaray'lımıdır nedir arkadaş hiç mi Fenerbahçe gol atınca hiç mi golü o anlatmaz arkadaş ya...!
Kendisi Beşiktaşlıdır.Yanlışım varsa düzeltin.
goosfraba
09.Nisan.2011, 21:51
artık yarınki maçtan rakibimizin puan veya puanlar kaybetmesini bekliyoruz.
World Hollow o1
09.Nisan.2011, 21:53
Kendisi Beşiktaşlıdır.Yanlışım varsa düzeltin.
Doğrusu hangi takımlı olduğu önemli değilde, bu kadarda belli etmesin Fenerbahçe'ye karşı bir antipatisi olduğunu..
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 21:54
İyi oldu iyi. 3-1 net skor ..
Emre , Dia bir an önce katılsınlar artık takıma ..
Yarın ki maç çok önemli artık.
sarianet
09.Nisan.2011, 21:54
Semih neresiyle atmış o golü arkadaş? Yoh böyle bi gol... :p
sizin ayağınızla atamadığınız golü ben oramla atarım diyı yani:D
Universal
09.Nisan.2011, 21:59
Es Es de 3-1 maç kazanmak, kısa sürede maçı çevirmek, tebrikler Fenerbahçe... :)
Cengo
09.Nisan.2011, 22:00
İyi oldu iyi. 3-1 net skor ..
Emre , Dia bir an önce katılsınlar artık takıma ..
Yarın ki maç çok önemli artık.
Emre oynadı ya zaten.
yaman76hakanFB
09.Nisan.2011, 22:01
Emre'ye benzeyen birisi vardı sahada ama Cristian kadar kötü ve etkisizdi. Emre olduğuna bin şahit lazım. Selçuk'u arıyoruz arkadaş? Şu yönetime bak. Selçuk bulunmaz hint kumaşı oldu malesef.
sui generis
09.Nisan.2011, 22:02
maçtan önce Muhammed abiye 3-1 alırız demiştim. öyle oldu:D sıra galatasaray'da. saldır cimbom...
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 22:03
Emre oynadı ya zaten.
Emre oynamadı bence Emre oynadıysa bugün varsın oynamasın zaten (:
World Hollow o1
09.Nisan.2011, 22:06
Yanlız Turgut abi, arka adele yırtığını yeni atlatmış oyuncu 83 dakika oynuyorsa emin ol 80 dakikasında aklı adelesindedir tekrar olurmu olmazmı korkusuyla illaki çekimserliği vardır...
Es Es'e helal olsun diyorum. Maça galibiyet için çıkmışlar. Açıkca belliydi. 16 takımın cesaret edemediği şeyi yaptılar.
2 Takımda galibiyet için çıkınca bol pozisyonlu zevkli bir maç izledik. Özer yerine Caner'in olmasına ise çok sevindim. Zira Özer son haftalarda berbat oynuyordu ve sürekli takımı frenliyordu.
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 22:10
Yanlız Turgut abi, arka adele yırtığını yeni atlatmış oyuncu 83 dakika oynuyorsa emin ol 80 dakikasında aklı adelesindedir tekrar olurmu olmazmı korkusuyla illaki çekimserliği vardır...
Emre'nin oyununa lafım yok zaten Sakatlık sebebiyle :)
Ben mesajımda Emre Dia dönsün takıma dedim Aboo'da öyle mesaj yazınca açıklamak zorunda kaldım yoksa Emre bugün sakatlığa rağmen iyi oynadı ..
TR.CaPTaiN
09.Nisan.2011, 22:13
En ufak bir yağmurda Ligtv'yi televizyondan değil de internetten korsan şekilde izliyormuşum gibi olsa da 3 puandan dolayı mutluyuz. Bu sorun sadece bende mi vardı yoksa genel bir sorun mu bilmiyorum ama eğer bu sorun genel bir sorunsa Ligtv 3D'yi falan bıraksın bunu çözsün.
Maça Eskişehirspor daha baskın başladı. Batuhan atmasaydı da bir şekilde ilk golü Eses'in bulacağı belliydi. Nitekim kalemize gelen ilk top gol olması baya tedirgin etse de Caner'in erken karşılık vermesi ve sonrasında kontrolü elimize geçirmemizle maçı alacağımıza dair ışıkları verdik. Niang'la öne geçtikten sonra kontrol işini abartıp topu Eses'e hiç vermedik. Ancak burada yaptığımız bir hata vardı; skor 2-1 olduktan sonra Eses sallanıyordu. Artık o dakikadan sonra 3. golü atıp rakibi nakavt edeceksin. İkinci yarıda da önemli pozisyonlara girdik ama son dakikalara doğru Batuhan'ın kafası girse bu kadar iyi oynadığımız bir maçta puan kaybetme ihtimalimiz çok yüksekti. Bu tip tehlikelerle karşılaşmamak için işi erkenden bitirmek lazımdı.
Emre'nin ortasahada varlığı bile yetiyor. Arkadaşlarını sürekli uyarması, pas bağlantılarını kurması ve şok presleriyle çok faydalı oluyor. Bugün bildiğimiz Emre'nin yarısı kadar oynadı ama o bile yetti. Alex 3 golün de içinde. Semih'in kalçasıyla attığı gol muhteşem. :} Maçın yıldızına gelecek olursak; güvenimizi boşa çıkarmayan Caner. Caner hem sol iç gibi, hem de sol açık gibi oynayarak maçın adamı oldu. İçeriye sıkça girerek Emre'ye yardımcı oldu. Soldan yüklenerek Eses defansının dengesini bozdu. Bugün Caner'i çok beğendim. Cristian, bana Selçuk'u bile özletmeyi başardığı için, yönetim de ortasahadaki bu sorunu göz göre göre transfer yapmadığı için tebrikleri hakediyor.(!) Bir defansif ortasaha düşünün ki ilk yarı sonunda koşu listesinde ilk 5'e giremiyor.
Zor bir deplasmandan çok önemli 3 puanla ayrıldık. Takımımıza tebrikler.
furkan58
09.Nisan.2011, 22:14
O Donma Bizdede Vardır . Adam Akıllı Maç İzlettirmediler ..
sui generis
09.Nisan.2011, 22:15
evet bende de cok dondu
EndoplazmiK RetikuluM
09.Nisan.2011, 22:19
Bizde her maç öyle şükredin siz. :)
Bir ara tv'dede görüntü dondu. Yaklaşık 4-5 sn Caner'in pozisyonunda. Sonra düzeldi ama.
TR.CaPTaiN
09.Nisan.2011, 22:41
Fenerbahçe, 2005-06 sezonundan sonra ilk kez deplasmanda üst üste 6 maç kazandı.
Fenerbahçe bu sezon Aykut Kocaman döneminde son 6 deplasman maçında 6 galibiyet aldı. Fenerbahçe böylece 2005-06 sezonundan beri ilk kez deplasmanda üst üste 6 maç kazanmış oldu. Fenerbahçe 2005-06 sezonunda Christoph Daum yönetiminde 3. hafta ile 20. hafta arasında üst üste 8 kez deplasman maçı kazanmıştı.
ESKİŞEHİR DEPLASMANINDA 6. KEZ KAZANDI
Fenerbahçe, Süper Lig'de Eskişehirspor ile deplasmanda 25 maç yaptı. Lig tarihi boyunca oynanan 25 maçta sarı-lacivertli takım 6.kez sahadan galip ayrıldı. Diğer 19 maçta 11 yenilgi, 8 beraberlik alan Fenerbahçe toplamda Eskişehirspor'a karşı 50 maçta ise 26 kez kazandı.
Sporx
CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 22:52
http://www.facebook.com/video/video.php?v=166590820062976&oid=146682582023536&comments
Buda Semih'in golü (:
yaman76hakanFB
09.Nisan.2011, 23:10
Mustafa hoca Maraton'da 75. dakikada direkten dönen topun gol olmamasında Volkan'ın büyük payı olduğunu söyledi ve ağır çekimde pozisyonu istedi. Gerçektende Volkan topun direkten döndüğünü gördükten sonra vücudunu yumuşatıyor ve kaçırıyor. Mustafa hoca dedi ki; "gol sadece topu tutarak kurtarılmaz. Burada topa dokunmayarak golü kurtardı. Bu bir kurtarıştır."
ForsakeN
09.Nisan.2011, 23:16
Evet normalde o top sırtına çarpar içeri girerdi. Volkan topun direkten döndüğünü anlayınca çabuk davrandı.
KaPaLı
09.Nisan.2011, 23:29
KOCAMAN adamın değişiklikleri maçı getirdi. Eleştirselerde en ufak şeyde bu adam kenarda adam gibi dimdik duruyor. Ben eleştir-e-miyorum Aykut hocayı. Çünkü takımın, taraftarın, yöneticilerin ne istediğini çok iyi biliyor ve ona göre çalışıyor. İnşAllah kendi takımın oturtacak ve başarıya gidecek çektiği tüm sıkıntılara rağmen.
Universal
09.Nisan.2011, 23:40
Digiturk Web TVden izledim, 1200 ile hiçbir donma olmadı, sanırsam çok şanslyıdım. :)
sarianet
09.Nisan.2011, 23:42
bend de donma olmadı çok şükür :)
SAİT71
09.Nisan.2011, 23:53
Maç hakkındaki görüşlerimi sonra yazmak istiyorum. Tebrik ediyorum takımımızı ama Lig Tv'ye verdiğim para haram olsun. Ayda 40 TL'yi almayı biliyorlar ama 3-4 dakikada bir görüntü donuyor. Ne rezilliktir bu anlamadım. Açıp telefonla paranızı parça parça ödeyeceğim desen kabul etmezler. Bu ayki 40 liramı 5 tl 5 tl ödesem eminim mahkemeye dava açarlar. Yazıklar olsun verdiğim paralara. Keşke almasaymışım. Ama 2 yıl mahkumuz mecbur...
ForsakeN
09.Nisan.2011, 23:57
Cristian bir maçı daha 6-7km koşarak geçirdi. Kendisini bu başarısından ötürü kutluyorum,kolay değil bir ön libero olarak bunu başarmak. İlk yarıda Alex daha fazla mesafe katetmişti Cristian reis'ten.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2011, 00:02
Tebrikler Fenerbahçe. Es-Es gibi bir deplasmandan 3-1 gibi bir skorla ayrılmaları önemli...
Cristian bir maçı daha 6-7km koşarak geçirdi. Kendisini bu başarısından ötürü kutluyorum,kolay değil bir ön libero olarak bunu başarmak. İlk yarıda Alex daha fazla mesfa katetmişti Cristian reis'ten.
Gerçekten bu benimde dikkatimi çok çekiyor. Bir DMC nasıl olurda takımın en çok koşan oyuncu sıralamasında ilk 5'e girmez hayret doğrusu.
GodfatheR
10.Nisan.2011, 00:10
Adam orta yuvarlağın içinden çıkmıyor ki. Bir iki pozisyon çıkıyor topu verip geliyor zaten. en iyisi o yuvarlağın içinde dönsün dursun.
A.FaruK
10.Nisan.2011, 00:18
3 puanını aldık, 3 gol attık , şampiyonluk yarışında bir virajı daha atlattık vs. vs. Arkadaşlarla maçı izlerken maçtan önce Aykut Hocayı övüyorum işte iyi işler yapıyor en önemlisi o duruşundan taviz vermiyor gibisinden ama o 80 dakika boyunca delirtti beni delirtti. Tabi sözümü yememek için bişeyde diyemisun. Hani elbette bu adam bişey biliyorda yapmıyor yada yapıyor her neyse ama bence bu oyuncu değişiklikleri konusunda çok geç kaldı.
TR.CaPTaiN
10.Nisan.2011, 00:27
Alex, Niang, Semih üçlüsünün gol sayısı Trabzonspor ve Bursaspor haricindeki tüm takımların attığı gol sayısından fazla. Bursaspor'la da eşit. Alex (19) Niang (15) Semih(10)
Edit: Semih'in kalça golü hakkaten bilinçli gol, çarpma değil.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90438
yaman76hakanFB
10.Nisan.2011, 00:30
Bu mesele söz yeme meselesi değil Faruk. Şimdi benim Aykut hocayı ne kadar sevdiğimi en iyi bilenlerdensin. Ligin ilk devresi herkes aleyhine dönmüşken sustum ve sabrettim. Biliyordum ki sorunun asıl kaynağı daha "tepelerde..."
Bir insana sahip çıkmak, onu desteklemek eleştirmemeyi gerektirmez. Aydınlanmanın ve hür düşüncenin yolu belli bir kültür temeline dayalı eleştiriden geçer. Kalem vicdanımızın sesi olabildiği nisbette muteber bir nesnedir. Benim antu gibi sahibinin sesi platformlardan nefret etmemin temelinde bu yatar zaten. Eleştiriler ısmarlamadır ve yönlendirmeyle yapılır, övgüler belli bir istikamet doğrultusunda şekillendirilir. Oysa hür düşüncenin kapıları kapalıysa orada hiçbir müsbet oluşa yer olmaz.
-Aykut Kocaman'a laf yok.
-Alex'e laf yok.
-Aziz Yıldırım'a laf yok.
-Trübüne laf yok.
-Carta laf yok.
-Curta laf yok.
İyi de kardeşim biz niye yazıyoruz o zaman? Bırakalım, körlerle sağırlar birbirini ağırlasın.
Hiçbir gerçeklik temeli olmadan eleştirmek için eleştirmek ne kadar kötüyse, yanlışı gördüğün halde sahiplenmek için susmak o derece yanlılştır.
A.FaruK
10.Nisan.2011, 00:39
Abi şimdi Aykut Hocada diken üstündedir. Olası bi ikincilikte yerinde kalamama durumu var belkide. O yüzden çok sağlamcı oynamaya çalışıyor, yeri geliyor 1-0'ın üstüne yatıyor. Tamam yanlış demiyorum yapabilirsin ama çok farklı şeyler deniyor maç içinde olmayacak şeyler. Alex'i ileride tek oynatıp sağa Niang' çekmenin mantığı nedir yada 60'dan sonra oyundan düşen bir Niangı çıkarmamanın mantığı nedir? Diyecek çok şeyimde var ama ne bileyim var elbet bi bildiği demek düşüyor bize. Ama en azından Daum gibi oyuncu değişikliği yapmama alışkanlığından vazgeçmeli.
Since-1907
10.Nisan.2011, 01:53
Tüm takıma tebrikler uzun uzadıya birşey yazmayacağım.Ama Cristian'ın bu takımdan gitmesi lazım yanından geçen adama ayağını uzatmaya aciz bir adam nasıl defansif orta saha olur.Diğer söyleyeceğimde Caner için.Gerçekten çok istekliydi,hatasıza yakın oynadı.Haftaya kadrodaki yerini garantiledi gibi.
Aşk-ı Şehir
10.Nisan.2011, 11:35
Fenerbahçe kazanmayı haketti. 1-0 öne geçtikten sonra skoru korumamız gerekirdi. Koruyamadık üstüne birde geriye düştük, birde Diego sakatlanınca 20. dakikada maç bizim için bitmişti zaten...
ReaList
10.Nisan.2011, 12:37
Aykut'la Daum arasında fark yok deyince kızıyorsunuz ama açık açık olmadığını o bize gösteriyor.
Dün Niang'ın sağa geçip ileride sadece Alex'in kalması ve Fenerbahçe'nin 15 dk top yapamaması şampiyonluğa oynayan bir takıma yakışmayan bir oyundu. Oyuna taze kan getirecek oyuncu almaktansa böyle anlamsız bir işe girişmek az kalsın 2 puanı alıp götürecekti ki Eskişehir gol atamadı. Bunun aynısını sezonun ilk yarısında Antep maçında yaşadık uzun süre oyuna müdahale etmeyip takımı geri çekince 2 gol birden yedik ve 88'de Niang Dia falan oyuna girdi klasik Daum anlayışı işte veya Kayseri maçında Selçuk'un stoper olarak kullanılması ve Amatörce kaybedilen bir maç gibi...
Umarım bu yanlışlardan ve garantici anlayıştan vazgeçer Aykut, Fenerbahçe yetenekleri sınırlı düzeyde olan futbolculardan oluşmuyor bu oyuncuları kapanarak geriye çekerek oyunun hakimiyetini karşı tarafa vererek sadece kumar oynarsınız ya dünkü gibi tutar ya da Antep örneğindeki gibi hüsranla sonuçlanır.