Log in

View Full Version : Galatasaray - Trabzonspor [28. Hafta]

TR.CaPTaiN
06.Nisan.2011, 19:15
http://www.yukleresim.com/images/28784237442035045927.jpg

Bordo61Mavi
06.Nisan.2011, 19:32
Galatasaray bizi yenecek :) zor olcak ama bunu yapacaklar .

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2011, 20:34
Bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Hem Galatasaray yeni teknik direktörüyle kendi sahasındaki ilk maçta kazanmak isteyecektir, hem de Trabzonspor şampiyonluk yolunda puan kaybetmemek için oynayacaktır. 1-1 ya da 2-2'lik bir beraberlik tahminim.

CeNTeR_TR
06.Nisan.2011, 20:38
Trabzonspor çok rahat bir galibiyet alacakdır.Maçtan sonra vay be falan diyebiliriz ne kadar rahat çıktılar TT Arena'dan diye.Ama futbol sonuçta süprizlere açık çok zor da olsa Galatasaray belki puan çıkarabilir.

uAburak89
06.Nisan.2011, 21:00
Maç seyircisiz diye biliyorum, bizim adımıza tek artı bu olabilir. Çünkü taraftarlar bu saatten sonra takıma ancak zarar verir. Her açıdan berbat bir sezon geçiriyoruz, futbolcular da bitse de gitsek kafasında haliyle hedefi olan Trabzonspor takımından puan almak zor bence. Yalnız şöyle de bir etken var, 1-2 gün içinde gazetelerde, internette hafiften imalar, propogandalar başlar, Galatasaray maçı verecek manasına gelen. Tabii bu bunları yapanlar futbolun 3 ihtimalli oyun olduğunu da unutacak, 3-4 yıl önce aynı senaryo olduğunda Galatasaray'ın Trabzonspor'u yendiğini de unutacak ve bunu bilinçli yapacak. Çünkü aslında onlarda çok iyi biliyor bizim maç satmayacağımızı, amaçları belli; Galatasaray'ı motive etmek. Bu faktör işin rengi değiştirebilir, umarım güzel bir maç olur.

Chinatown
06.Nisan.2011, 21:46
Sağ kanatta önlü arkalı Serkan-Burak ikilisinin durumu kesinleşinceye kadar bu maça yorum yapılmaz

yaman76hakanFB
06.Nisan.2011, 21:58
Şunu açıkça söyliyeyim: Öyle veya böyle 5 yaşından beri bir taraftar olarak Türk futbolunun içindeyim. Yani tam 30 yıldır... Bugüne kadar Fenerbahçe ve Galatasaray hakında neler ve neler söylenmedi. Maç satın alıyorlar, hakem ayarlıyorlar, rakip futbolcuların kafasına giriyor ve transfer vaatleriyle aldatıyorlar, daha neler ve neler... Ama bu iki kulüp hakkında söylenmeyen bir tek şey vardır: "Maç satıyorlar, bilerek yeniliyorlar." Onları herkesten farklı kılan budur; onlar sadece kazanmak için sahaya çıkar, onlar başkaları için değil, kendileri için oynar. Bu duruş nedeniyle belki biraz fazla bencil ve zaman zaman antipatik olurlar ama büyüklüklerinin bir nedeni de bu kibirleridir. Bu sebeple birisinin adı Fenerbahçe, diğerinin adı Galatasaray'dır.

Galatasaray'ın bu haliyle Trabzon'u yenmesi çok zor... Muhtemelen kaybedeceklerdir. Ama asla ve asla bilerek kaybettiklerini düşünmem ve düşünmek cinayettir. Buna yemin ederim. (Belki Galatasaray taraftarına kalsa yenilmek ister ama Galatasaray gelenekleri, o ünlü teamüller buna müsade etmez.)

europeanconquer
06.Nisan.2011, 22:02
Galatasaray en kötü dönemindede olsa sahaya galibiyet için çıkmalıdır.Taraftar ne kadar umutsuz olursa olsun maçtan önce bu maçı kazanacağız demelidir.Galatasaraylılık budur.Kazanacağız.

uAburak89
07.Nisan.2011, 00:39
Şunu açıkça söyliyeyim: Öyle veya böyle 5 yaşından beri bir taraftar olarak Türk futbolunun içindeyim. Yani tam 30 yıldır... Bugüne kadar Fenerbahçe ve Galatasaray hakında neler ve neler söylenmedi. Maç satın alıyorlar, hakem ayarlıyorlar, rakip futbolcuların kafasına giriyor ve transfer vaatleriyle aldatıyorlar, daha neler ve neler... Ama bu iki kulüp hakkında söylenmeyen bir tek şey vardır: "Maç satıyorlar, bilerek yeniliyorlar." Onları herkesten farklı kılan budur; onlar sadece kazanmak için sahaya çıkar, onlar başkaları için değil, kendileri için oynar. Bu duruş nedeniyle belki biraz fazla bencil ve zaman zaman antipatik olurlar ama büyüklüklerinin bir nedeni de bu kibirleridir. Bu sebeple birisinin adı Fenerbahçe, diğerinin adı Galatasaray'dır.

Galatasaray'ın bu haliyle Trabzon'u yenmesi çok zor... Muhtemelen kaybedeceklerdir. Ama asla ve asla bilerek kaybettiklerini düşünmem ve düşünmek cinayettir. Buna yemin ederim. (Belki Galatasaray taraftarına kalsa yenilmek ister ama Galatasaray gelenekleri, o ünlü teamüller buna müsade etmez.)

Sizin gibi düşünen insanların sayısının artması gerek. Taraftarın bir kısmının yenilmeyi istemesi doğru daha bugün berberde Fener olmasında kim olursa olsun diyenler vardı. Bu da onların düşüncesi yapacak bir şey yok, benim gibi biz olamadıktan sonra kimin olduğunun önemi yok düşüncesinde olanlar da var nihayetinde. Ama ne oyuncular ne de kulübü yönetenler yenilme hesapları yapmazlar.

Bir de antu gibi düşünenler var, ben 1-2 gün sonra bekliyordum ama başlamışlar bile seviyesizliklerine. Gerçi pek bir şey beklememek lazım, rakip takım oyuncu aldığı zaman hayırsız olsun bacağı kırılsın yazılarının havada uçuştuğu bir yer..

Fearless Coward
07.Nisan.2011, 00:51
Trabzonspor'da son haftalarda hep 1 farkla kazanıyor açıkcası berabere bitebilecek bir karşılaşma gibi gözüküyor ama kadro kalitesi ile Trabzonspor 1 adım önümüzde...

Lucas Neill
07.Nisan.2011, 01:05
antunun sacmaligindan sonra bu mac yenilip Trabzon'un olabilecek sampiyonluguna katkimiz olmasini istiyorum.

Trabzonspor
07.Nisan.2011, 01:07
Keşke seyirci olsaydı ya.

yaman76hakanFB
07.Nisan.2011, 01:55
Sizin gibi düşünen insanların sayısının artması gerek. Taraftarın bir kısmının yenilmeyi istemesi doğru daha bugün berberde Fener olmasında kim olursa olsun diyenler vardı. Bu da onların düşüncesi yapacak bir şey yok, benim gibi biz olamadıktan sonra kimin olduğunun önemi yok düşüncesinde olanlar da var nihayetinde. Ama ne oyuncular ne de kulübü yönetenler yenilme hesapları yapmazlar.

Bir de antu gibi düşünenler var, ben 1-2 gün sonra bekliyordum ama başlamışlar bile seviyesizliklerine. Gerçi pek bir şey beklememek lazım, rakip takım oyuncu aldığı zaman hayırsız olsun bacağı kırılsın yazılarının havada uçuştuğu bir yer..

O bahsettiğiniz forum İbrahim Kutluay ve Çetin Yılmaz gibi Fenerbahçe efsanelerini hedef tahtasına oturtacak kadar Fenerbahçe tarihine ve sembollerine yabancı, Fenerbahçeyi Aziz Yıldırım'la başlatıp, Aziz Yıldırım'la bitiren ve tamamen sahibinin sesi markalı bir forumdur ve elden geldiğince uzak durulmasını tavsiye ederim. Biz "halkın Feneri" diye yıllardır bas bas bağırırken ve "Fenerbahçe halktır" diye haykırırken, zamanında Rıza Çalımbay'a o iğrenç ve halk düşmanı pankratı açanlar bilerek veya bilmeyerek bu profilin tornasından çıkmadır.

Not: Diana yönetim tarafından ortada bırakılıp Angel gelince "kral öldü, yaşasın yeni kral" başlığı açtıklarını da hayretle gördüm. Hakkını yemeyelim; WADA'ya imza kampanyası başlatmak gibi faydalı işleride oldu.

uAburak89
07.Nisan.2011, 02:31
O bahsettiğiniz forum İbrahim Kutluay ve Çetin Yılmaz gibi Fenerbahçe efsanelerini hedef tahtasına oturtacak kadar Fenerbahçe tarihine ve sembollerine yabancı, Fenerbahçeyi Aziz Yıldırım'la başlatıp, Aziz Yıldırım'la bitiren ve tamamen sahibinin sesi markalı bir forumdur ve elden geldiğince uzak durulmasını tavsiye ederim. Biz "halkın Feneri" diye yıllardır bas bas bağırırken ve "Fenerbahçe halktır" diye haykırırken, zamanında Rıza Çalımbay'a o iğrenç ve halk düşmanı pankratı açanlar bilerek veya bilmeyerek bu profilin tornasından çıkmadır.

Not: Diana yönetim tarafından ortada bırakılıp Angel gelince "kral öldü, yaşasın yeni kral" başlığı açtıklarını da hayretle gördüm. Hakkını yemeyelim; WADA'ya imza kampanyası başlatmak gibi faydalı işleride oldu.

Elbette doğru yaptıkları şeylerde olacaktır, genelde girişlerine bakarım ben sadece, bir ara ziyaretçi olarak bakıyordum gerçekten düzgün yorumlarda yapanlar var, elbette orası bir taraftar forumu oradakilere herşey sarı-lacivert objektif olmaları gerekmez ama bazı yazılanlar gerçekten insanlık dışı. Sizin bahsettiğiniz faydalı şeyleri de içlerindeki düzgün insanlar yapıyordur muhtemelen.

Bir de biraz tutarsızlar, ligin ilk yarısında Aykut Kocaman da hedef alınmıştı diye hatırlıyorum basına da yansımıştı bu, yapamıyorsan git gibi bir şeydi. Şimdi ses çıkmıyordur, hele ki Fenerbahçe şampiyon olursa hiç ses çıkmaz. Gerçi bu durum genel olarak bütün taraftar forumlarında var, ülkemizde her şey günlük sonuçta.

Trabzonspor
07.Nisan.2011, 02:41
Kulüp doktoruna saldırı olmuş.Bizim ne zaman kausumuz eksik oldu ki arkadaş.

Bordo61Mavi
07.Nisan.2011, 03:58
Kulüp doktoruna saldırı olmuş.Bizim ne zaman kausumuz eksik oldu ki arkadaş.

Action eksik olmuyorki bu aralar cok sessiz gitmistik bi yerden patlak vercekti :D

A.FaruK
07.Nisan.2011, 15:27
Niye bilmiyorum ama bu hafta Galatasarayın puan veya puanlar alacağını düşünüyorum. En büyük avantajları maçın seyircisiz oynanması. Yani bunu söylememin nedeni olası bir yenik duruma düştüklerinde çok büyük protestolara maruz kalıp tamamen demoralize olmalarıdır. Hani bi Fenerli olarak değil bir sporsever olarak böyle düşünüyorum. Az bir direnç gösterseler biraz diş gösterseler Trabzona eminimki puan alacaklardır ama tabiki bu benim isteğimle değil futbolcuların kafasıyla alakalı birşey. Birçoğumuzun bildiği gibi bu büyüklükteki bir ekibin forması çıkıp oynasa dahi en az bir puan alır. Şu durumda favori kesinlikle Trabzon ama içimden bir ses Galatasaray bu maçtan puan alacak diyor.

Homer J.S
07.Nisan.2011, 19:53
Çok dağınığız, kaybederiz.

sui generis
07.Nisan.2011, 20:09
galatasaray puan alacaktır inanıyorum...

SAİT71
07.Nisan.2011, 20:17
G.Saray'ın şu formuyla Trabzon un karşısında durabileceğini sanmıyorum. Trabzon rahat alır.

RasAnt
07.Nisan.2011, 20:30
Trabzon rahat alacaktır bu maçı

Revolution
07.Nisan.2011, 21:06
Bir tokat da Trabzon vurur, tam olur.

Chinatown
08.Nisan.2011, 03:02
bizim maçımızın durumu için Fenerbahçenin durumu önemli, eğer Fenerbahçe puan kaybederse biz biraz yenilmemek için oynarız, bakalım, herkes Trabzonspor galibiyetinden emin gibi ama ben kazanma ihtimalimizi öyle çok yükseklerde görmüyorum.

ilk yarıda Galatasaray maçını kazanarak şampiyonluk yarışında biz en önemli adayız demiştik, umarım bu maçı da alır son dönemece de iddaamızı artırarak gireriz. Burak oynayacak ama Serkan Balcının durumu belirsiz hala.

World Hollow o1
08.Nisan.2011, 11:19
TT Arena Cehennemliğini bırakıp cennetliğe dönmemiştir umarım, mekan oynatsın birşeyler olsun... :p

ReaList
08.Nisan.2011, 11:30
Maçın ilk yarısını Galatasaray önde bitirir maç nasıl biter bimiyorum.
Maçlar 85 dk olsa 21.Haftadan 27.Haftaya kadar TS 11 puan kaybedecekti ama...
Onun için aynı senaryoyu izlememiz muhtemel...
bkz.
21.Hafta Sivas-TS 2-2 (dk 85 2-3)
22.Hafta Manisa-TS 1-1 (dk 86 1-2)
23.Hafta TS-Kayseri 2-3 (dk 88 3-3)
24.Hafta BJK-TS 1-1 (dk 88 1-2)
26.Hafta G.Birliği-TS 1-1 (dk 90 1-2)

Trabzonspor
08.Nisan.2011, 12:41
Demekki ne kadar fizik kalitesi yüksek bir takımız ki son dakikalarda da olsa maçı alıyoruz.Maçı son dakikalarda alamaız puan kaybedeceğimiz anlamına gelmez.O maçlarda daha önceden de öne geçme şanslarını yakaldık ama beceriksizlikle golü yapamadık.Ama son dakikalara sağlam girerem kalitemizi gösterdik.

Chinatown
08.Nisan.2011, 14:22
maç 90 dakika ve golü ne zaman bulursan kazanırsın, iyi oyna oynama mühim değil, sızlanmanın alemi yok, biz şanslı değil cömettik, Misal manisa maçında 25 üzeri şut çektik anca 88 de gol geldi, 6 şut çekip 3 gol atıp kolayca yenmek bizim de işimize gelir ama olmuyor malesef, oyun karakterimiz böyle. birde herkes kazandıklarımızı sorgular bizim, aldığımız puanlar, hakemler, gol dakikaları vs. vs. kimse aleyhimize olanları irdelemez. o yüzden pek kafaya takmayın bunları.

titates1
08.Nisan.2011, 14:27
Eray EROLLU / AHT

Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan'ın 10 kadar üyesi, Türk Telekom Arena'da hafta sonu oynanacak seyircisiz maçta Trabzonspor'u destekleyeceklerini açıkladı. Seyircisiz karşılaşmada stadın çevresinde olacaklarını belirten taraftarlar, "15 mağlubiyet tüm taraftarı sevince boğar. Ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin şampiyonluğu bizi puan cetvelindeki durumumuzdan daha fazla yaralar. Tüm Fenerliler bu hafta Galatasaray'ı destekleyecek. Önümüzdeki hafta da Bursaspor'u" dedi.

Görüntü vermeyerek isimlerinin açıklanmasını istemeyen taraftarlar, "Görüntümüzü alırsan önümüzdeki sezonlar da futbolcular karşısında küçük düşeriz. Olası bir mağlubiyette futbolcular "2011 yılında Trabzon'a yenilmemiz için baskı yapmıştınız" derlerse diyecek kelime bulamayız. Futbolcular özellikle de Arda taraftarla barışmak istiyorsa sahaya çıkmasın. Zaten bu sezon oynadığı karşılaşma sayısı bir elin parmaklarını geçmez" dedi.

Küme düşme potasının en üst sırasındaki Bucaspor ile aralarında 12 puan fark olduğunun hatırlatılması üzerine bazı taraftarlar şunları söyledi: "Futbolcular gelip geçici ama biz kalıcıyız. Küme düşmemiz imkansız. Sezonu 15. ya da 10. bitirmemiz arasında büyük fark yok."

Şampiyonluk için Trabzonspor'u desteklediğini açıklayan Harry Kewell'ın kalplerini bir kez daha fethettiğini belirten taraftarlar "Bizi yenmeyen takım kalmadı. Trabzon da yense bir şey kaybetmeyiz. 2003-2004 sezonunun 33. haftasında deplasmanda Trabzon'u 4-2 yenerek Fenerbahçe'nin 4 puan farkla şampiyon olmasını biz sağlamıştık. Trabzonspor ise 2. olabilmişti. Biz bu karşılaşmayı da unutmuyoruz" dedi.

Herkes böyle düşünmüyordur ama böyle düşünen adamlar oldukça neden arada bir isyan edip

Biz tek siz hepiniz dediğimizi belki biraz açıklar

GodfatheR
08.Nisan.2011, 14:38
Allahım sen akıl fikir ver.

Lucas Neill
08.Nisan.2011, 14:56
Zapata, -Serkan, Gökhan Zan, Servet, Balta-, -M.sarp, Baris, Ayhan-, -Stancu,Aydin, Kewel- ilk 11'yle cikmaliyiz.

Chinatown
08.Nisan.2011, 15:28
ben tekim hepinizsiniz hadisesi 7-8 yaşlarında kalmıştı, hala hayat felsefesi edinenlerin olması manidar. oynanmayan maçlar üzerinden sadece polemikle beslenmek daha da manidar.

50000 gs taraftarı hınca hınç doluyken stad feneri yenemedi galatasaray, SEYİRCİSİZ maçta, 10 tane adam Trabzonu desteklese ne desteklemese ne? Aynı şey fenerbahçeye olsa o da Galatasaray olmasın diye Trabzonu destekler bu böyledir.

hatta kıssadan hisse, 2004 sezonunda takımın başında Hagi, yine galatasaray maçı satacak lafları, yine Trabzon kazansın diyen galatasaraylılar, biz de ankarada rizeliler kahvesinde gsliler ile birlikte izliyoruz, 4-2 yendi galatasay ki biz 2 yıldır 4 gol yememişiz, maç sonunda Hagi Trabzonspora üzüldüm dedi. değişen olmadı 6 yılda. hala aynı yerdeyiz.

Universal
08.Nisan.2011, 15:50
Trabzonspor'un rahat bir şekilde kazanacağını düşünüyorum, Galatasray artık takım ruhu olmayan, sadece lig bitsede tatile gitsek havasında rahat rahat maç oynayan bir takım. Trabzonspor maç sonunda gülen taraf olur.

Suicider
08.Nisan.2011, 16:30
Sahaya kazanmak icin cikicaz ve umarim kazanan taraf olacaz.

yaman76hakanFB
08.Nisan.2011, 17:47
Arkadaşlar, bırakın 10 Galatasaray taraftarını, bütün Galatasaray taraftarı aynısını istese "derin Galatasaray" dediğimiz Galatasaray kongresi, Galatasaray'ı yöneten asıl güç buna müsade etmez. Galatasaray'ı trübünlerin yönettiğini ne zaman gördünüz? 2 sene önce Cemal Nalga skandalı oldu, geçen haftaların olaylı Mali Kurulu'nda aradan geçen onca zamandan sonra halen Adnan Polat dönemine yönelik en büyük eleştiriler bu konuyla ilgili yapıldı. Herkes unuttu, divan kurulu unutmamış, halen elleri yönetimin yakasında... Teamüllerin ne kadar canlı olduğunu örneklendirmek için söylüyorum.

Bu ülkede bile bile yenilmeyeceğinden şahsen emin olduğum iki takım vardır: Fenerbahçe ve Galatasaray. Onlar hakkında "satın alıyorlar" denir ama asla "satıldılar" denmez. Kısacası, onlar belki satın almıştır ama asla satılmaz, satılmamıştır. Bugüne kadar böyle birşey duyulmadı, söylenmedi. Bu sebeple kalan 7 maç içinde sahaya çıkıp en can-ı yürekten oynayacak takım kesinlikle Galatasaray'dır. Fakat şu anda Galatasaray o kadar kötü vaziyette ki, Bank Asya'da bile maç kazanamayacak durumda... Yani Trabzon'dan puan alması mucize... Ama asla ve asla bilerek yenilmezler.

Galatasaray taraftarı elbette Fener olacağına Trabzon olsun der. Fenerbahçe taraftarı da çoğunluk aynısını diyebilir. (Hoş, bana kalsa ben her sene ve her branşta sadece ve sadece Galatasaray'la yarışmak isterim. Ya biz olalım, ya onlar... Onları geçip şampiyon olmanın keyfi başkadır. Çünkü benim esas rakibim, gerçek rakibim Galatasaray'dır.)

Trabzonspor
08.Nisan.2011, 17:56
Madem rakip GS arı bir lig kursunlar aralarında 34 tane maç yapsınlar kafalarına göre oynasınlar:D

MeMo
08.Nisan.2011, 18:12
Kalbimiz Galatasaray ile :D

yunusgs
08.Nisan.2011, 18:18
Antalya'dan 3 yiyen takım Trabzon'dan fark yer.Bu savunma ile,bu kaleciler ile gol yemeye devam ederiz.Yediğimizden fazlasını da atamayacağımıza göre maçı kaybederiz.Takımda ne ruh var,ne yönetim,ne teknik direktör ne de futbolcu!

uAburak89
08.Nisan.2011, 18:35
Biz tek siz hepiniz sadece bir masaldır, buna gerçekten inanmanız beni şaşırtıyor. Yada birkaç seni öncesinde Sivassporu destekleyenler, yada geçen sene Beşiktaş diye bağıran Fenerbahçeliler gerçekten Fenerbahçeli değiller.

Chinatown
08.Nisan.2011, 18:45
Bu ülkede bile bile yenilmeyeceğinden şahsen emin olduğum iki takım vardır: Fenerbahçe ve Galatasaray. Onlar hakkında "satın alıyorlar" denir ama asla "satıldılar" denmez. Kısacası, onlar belki satın almıştır ama asla satılmaz, satılmamıştır.

şahsi eminliğin şahsında kalsa en iyisi. Satın alma, satılma konuları falan orta yerde fikir beyan edilecek bir konu değil, kırmızı çizgileri var, bir takımı lafın varsa diğerine değdirmemelisin. Ben de kendi takımım adına hiçbir maddi-manevi değerin performans ölçütünde bile bile bir düşüş yaratacağına inanmıyorum. benim takımım olan Trabzonspor asla maç almaz, asla maç satmaz. Ama ben 'sadece Trabzonspor.' demiyorum. Bu ligde her takım saygıyı hak ediyor.

MeMo
08.Nisan.2011, 18:49
Biz tek siz hepiniz sadece bir masaldır, buna gerçekten inanmanız beni şaşırtıyor. Yada birkaç seni öncesinde Sivassporu destekleyenler, yada geçen sene Beşiktaş diye bağıran Fenerbahçeliler gerçekten Fenerbahçeli değiller.

Ben inanıyorum o olaya ama tartışması çok uzun sürer.

Benim anlamadığım bir ittifak düşüncesiyle -doğru yanlış orası ayrı bir konu-,2-3 kişinin şampiyon olduğunu sanıp Beşiktaş diye bağırması nasıl karıştırılabiliyor.Orada kimse Beşiktaş şampiyon oldu diye bağırmıyordu çünkü.

CeNTeR_TR
08.Nisan.2011, 18:54
Bursalısı Fener Şampiyon olmasın diye Trabzonspor'u destekler ..

Beşiktaşlısı Galatasaraylısı Fener Şampiyon olmasın diye Bursayı destekledi .. ( Geçen sene )

Bizim taraftar da çıkıp Şampiyon olundu sanıldı ve Beşiktaş diye bağırdı hatta kutlama yaptı Beşiktaş Şampiyon oldu diye kimse Beşiktaş'ı desteklemedi.

Ama buradan da çıkarılacak en güzel sonuç şu olsa gerek ;

Son senelerde Şampiyonluk potasında olan hep biziz rakip diye görülen diğer büyük takımlar hep bu potanın dışındalar .. Bıraksınlar Bursa - Trabzon - Antep şampiyon olsun demeyi de Şampiyonluk yarışı içine katılsınlar Türk Futbolu ancak ve ancak böyle düzelir ..

yaman76hakanFB
08.Nisan.2011, 18:58
Ama Turgut, geçen yıl Galatasaray çıktı ve Bursa'ya çelme taktı. Taraftarları Bursa'yı destekliyordu ama futbolcular elinden geleni yaptı. Oysa biz zamanında genel averaja bakıldığı yıllarda neler gördük, 30 dakikada 4-0 olan maçlar... Vesair, vesair...

CeNTeR_TR
08.Nisan.2011, 19:00
Hakan abi ben klupsel açıdan bakmadım olaya taraftarlık için söyledim.Yoksa diğer konular hakkında pek bilgim yok ne desem boş olur açıkçası o yüzden hiç yorum katmadım dediğim olay tamamen taraftar açısından.

Chinatown
08.Nisan.2011, 19:08
ben olamazsam o olsun, bu olmasın olayı falan tamamen taraftarın uydurmasıdır, taraftarın bazıları böyle, bazıları şöyle der. bugün lig tv izliyorum, Beşiktaşlı bir taraftar 'benim ikinci takımım Fernerbahçe, Trabzon olmasın Fenerbahçe olsun.' diyor mesela, böyle düşünen Beşiktaşlı var desek inanmazlar. veya da kendimizden örnek veririsek, misal yine Bursaspor Trabzonspor arasında kanlı bıçaklı taraftar da var, anadolu kardeşliği diyen taraftarda. Taraftarların beklentileri ve ilgileri farklıdır. Bu olabilirde.. Ama sahaya çıkan takım kenetlidir ve tek amacı vardır. O yüzden konuştuklarımız sadece kendi fikrimiz olarak kalır gider.

CeNTeR_TR
08.Nisan.2011, 19:13
ben olamazsam o olsun, bu olmasın olayı falan tamamen taraftarın uydurmasıdır, taraftarın bazıları böyle, bazıları şöyle der. bugün lig tv izliyorum, Beşiktaşlı bir taraftar 'benim ikinci takımım Fernerbahçe, Trabzon olmasın Fenerbahçe olsun.' diyor mesela, böyle düşünen Beşiktaşlı var desek inanmazlar. veya da kendimizden örnek veririsek, misal yine Bursaspor Trabzonspor arasında kanlı bıçaklı taraftar da var, anadolu kardeşliği diyen taraftarda. Taraftarların beklentileri ve ilgileri farklıdır. Bu olabilirde.. Ama sahaya çıkan takım kenetlidir ve tek amacı vardır. O yüzden konuştuklarımız sadece kendi fikrimiz olarak kalır gider.

Emin ol bunu sadece taraftarlar istemez.Başkanlarda yöneticilerde ister.

Sonuçta Galatasaray'ın bu ligde ki asıl rakibi kimdir ? - Fenerbahçe

Trabzonspor Şampiyon olsa veya Bursaspor şampiyon olsa Galatasaray'a ne kaybettirir hiç birşey.Ama bir Fenerbahçe şampiyon olursa Galatasaray'a ne kaybettirir çok şey.O yüzden klupler içinde bu böyledir taraftarlar içinde.Boşuna bu ülkede 3 büyük var denmiyor.Trabzonspor ve Bursa her ne kadar Şampiyonluk alsalar bile asla 4. veya 5. büyük olmadılar bu 3 takım için olmayacaklarda.O yüzden Trabzon Bursa Antep Kasımpaşa Diyarbakır Rize Ordu Bayburt Siirt kimin şampiyon olduğu önemli değildir rakibin şampiyon olmadıktan sonra.

Revolution
08.Nisan.2011, 19:23
Ben hiçbir zaman takımın gitsin de kasten Fenerbahçe'nin şampiyonluk rakibine yenilsin istemem. Tabii ki ezeli rakibimin ben kötüysem kötü olmasını isterim ama yok maçı bilerek kaybetmekmiş filan bu konulara gireceksek eğer gerçek Galatasaraylı kimsenin bunu istemeyeceğine eminim. Galatasaraylı duruşu denen olay da budur zaten. O haber eğer doğruysa, onların hiçbirinin Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum kimse de beni inandıramaz. Trabzon bizi yenecek zaten orası ayrı ama haftasonu Trabzon'u yenersek eğer bu sezon gerçekten yüzümü güldüren bir olay olacak futbol şubesinde. Galatasaray bu oyunlara gelmez.

Hugo
08.Nisan.2011, 19:26
Maçtan önce Arda çıkar Trabzon'un şampiyon olmasını istiyorum der ve Trabzon'a 2 gol atar. Yıllardır bu gibi olaylarda Galatasaray onuruyla çıkıp rakibine çelme takmıştır. Bu muhabbetin yapılması çok anlamsız oluyor zaten her sene.

Chinatown
08.Nisan.2011, 19:38
3 büyüklüğün bunla ne alakası var, rakibinin başarılı olmaması ise Trükiyede büyüklük, izmirde de üç büyük var, birincisi büyüklüğü buna bağlamak lazım, ben iddaa etmiyorum Trabzonspor en büyük, abest olur, ama memleket takımlarının zaten Türkiyede büyük olma gibi bir gayeleri de yok.

gelelim ikici noktaya, başkanlar oyuncular bunu hep ister, yanlış değil, ama misal 2 hafta önceki gibi isterler, kendi ellerinde olan olay için, kendi başarılarıyla rakiplerini zora almak isterler, ama rakiplerinin rakiplerine avantaj sağlama olayı iiçin klüpler kendilerini yem olarak kullandırtmazlar. hele de bahsettiğimiz klüpler büyük camialar ise..

bir Bucalının geçen hafta düşmedeki rakibi Sivasın Beşiktaşı yenmesine 'Beşiktaş oynamadı verdi.' maçı demekle aynı şeydir Galatasarayın Trabzona maçı vereceğini düşünmek.

benim itirazım neden bu kadar fazla, çünkü bayaa bir kesimin çantada keklik dediği bu maçı kazanma olasılığımızı yüzde 20 civarında görüyorum da ondan :)

CeNTeR_TR
08.Nisan.2011, 19:40
Ben yanlış anlaşıldım heralde :) Galatasaray maça yatacakdır demiyorum , dediğim nokta şu ki Galatasaray taraftarı futbolcusu yönetimi Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istemez bu gayet doğaldır.

Ama bunun içinde kendi isimlerine leke sürmezler.Rakiplerini kendi müsabakalarında yıkmak isterler.Yıkamazlarsada yapacak birşey yokdur demektir.Dediğim nokta benim Şampiyonluk isteme ve istememe noktası :)

Revolution
08.Nisan.2011, 19:43
Ben yanlış anlaşıldım heralde :) Galatasaray maça yatacakdır demiyorum , dediğim nokta şu ki Galatasaray taraftarı futbolcusu yönetimi Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istemez bu gayet doğaldır.

Ama bunun içinde kendi isimlerine leke sürmezler.Rakiplerini kendi müsabakalarında yıkmak isterler.Yıkamazlarsada yapacak birşey yokdur demektir.Dediğim nokta benim Şampiyonluk isteme ve istememe noktası :)

Doğru anlaşılmışsın abi'm sıkıntı yok :)

Chinatown
08.Nisan.2011, 19:53

yok yok yanlış anlama, ben zaten senin demek istediğinden bahsettim 2. paragrafta, aynı fikirdeyiz bu hususta

BaGa TaRKaN
08.Nisan.2011, 19:54
İçimden Bir Ses Bu Maç ve Fener Maçı Berabere Bitecek Diyor Hayırlısı Bakalım.

Zekirdek
08.Nisan.2011, 20:00
Galatasaray maçta yenilebilir hatta farkta yiyebilir ama asla maçı satmaz. Galatasaray gibi köklü ve saygın bir klüp onur, şeref ve haysiyet gibi değerlerini satmayacağına Fenerbahçeli olduğum kadar eminim.

uAburak89
08.Nisan.2011, 21:37
Ben inanıyorum o olaya ama tartışması çok uzun sürer.

Benim anlamadığım bir ittifak düşüncesiyle -doğru yanlış orası ayrı bir konu-,2-3 kişinin şampiyon olduğunu sanıp Beşiktaş diye bağırması nasıl karıştırılabiliyor.Orada kimse Beşiktaş şampiyon oldu diye bağırmıyordu çünkü.

Hadi bunda haklısın diyelim; bizimle Sivasspor çekişirken Fenerbahçelilerin büyük kısmı Sivasspor'u desteklemiyormuydu çeşitli sebeplerle ? Bülent Uygun, Anadoludan şampiyon çıksın vs vs. Bence siz kendinizi üstün göstermek için bu tarz bir şey ortaya koyuyorsunuz, her takım kendi işine bakar. Ortada bir kısır döngü var, çözülecek gibi gözükmüyor. Fenerbahçelilerin biz tek siz hepiniz yaklaşımına karşılık bizlerde de antipati ile birlikte şöyle bir algı oluşuyor, sizin bu tavrınız olmasa böyle bir durum olur mu ? Şahsen ben pek ihtimal vermiyorum.

Ayrıca, elbette herkes tuttuğu takım şampiyon olsun istiyor. Önemli olan kendi takımının başarısı. Çünkü kişiyi gerçekten sevindiren budur. Ama şöyle de bir gerçek var, bir Galatasaraylı kendisi şampiyon olamıyorsa, Fenerbahçe yada Beşiktaş yerine başka bir takımın şampiyon olmasını isteyebilir içinden ve bu çok normaldir, çünkü ortada yıllardan beri gelen bir rekabet söz konusu. En basit örneği lig biter senin takımın şampiyon değilse ertesi gün okula gidersin karşı takımdan arkadaşın sevinir, e sende bu duruma bayılmazsın. :) Aynı şey Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar içinde geçerlidir bence. Bazıları gerçekten umursamıyor olabilir, onlara da saygı duymak ve inanmak gerek.

Taraftarın bu durumu, Galatasaray takımına yansımaz, ne futbolcu ne yönetim böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmez. Zaten takım ölmüş ağlayanı yok. Şu anda normal olan mağlup olmamız.

SAİT71
09.Nisan.2011, 03:01
Öncelikle kendimize bakmak lazım. Herkes istemiyor olsa bile biz son maça bıraktıysak şampiyonlukları o maçı almak zorundayız. Eğer 2. defa son anda kaybediyorsak problem bizde. Sen çıkıp 2 defa kaybedersen son anda, şampiyon olupta susturamazsan herkesi herkesde istediğini destekler.

Yemin ediyorum Keşke şuan G.Saray ile çekişseydik şampiyonlukta o zaman daha zevkli olurdu şampiyonluğu kaybetmek...

(Ezeli rakibimiz olduğu için... Başka nedeni yok)

Suicider
09.Nisan.2011, 17:18
İnternette fener forumlarında galatasarayın maçı satacağına dair birsürü şey dönmeye başladı.Hatta eski maçlardan resimler koyup kesin satacak noktasına getiriyolar.Şu durumda Gs nin Ts yi yenmesi zaten mucize.Eğer Gs yenilirse fener sitelerinde yazılacak şeyler belli gs maçı satmıştır diye.Eğer puan alırsakta bakın maçı satmadık puan aldık diyecez.Fenerlilerde tamam ozaman diyecek ve yine karlı olacaklar.Her durumda üste çıkacak bu hafta sonu fenerliler ve fener medyası.

sui generis
09.Nisan.2011, 18:08
genelleme yapmanız yanlış. daha önce biri yazmıştı hatırlamıyorum kimin yazdığını, Fenerbahçe ve Galatasaray maç satacak takımlar değiller. ben eminim ki gs yenilse bile bilerek yenilmiş olmayacak. belki kendi çıkarımız olduğu için gs'nin bu maçtan puan alacağına kesin gözüyle bakıyorum.

CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 18:10
Yahu bu Galatasaray , Trabzonspor'u yenemez deniliyor da ona bakarsak Bu Galatasaray Fenerbahçe'den 7-8 yemeli ..

Galatasaray bir Antalya bir Buca maçına çıktığı psikoloji ile çıkmayacak sonuçta maça bunu da göz önüne almak lazım.

Suicider
09.Nisan.2011, 18:11
Bunu söylenler için demek istedim yanlış anlaşılmasın sizin gibi düşünenlere lafım yok.

DisCo
09.Nisan.2011, 18:12
Yine bir ara Fenerbahçe ile Trabzonspor çekişmiyormuydu. Galatasaray maçı satacak dendi ama Galatasaray deplasmanda 4 atmadı mı?

Suicider
09.Nisan.2011, 18:15
Geçen sende bursa fener çekişirken yine bursayla berabere kalmıştık.Gelde bunu milette anlat işte.

RasAnt
09.Nisan.2011, 18:26
Gs niye maçı satsın küme düşecekler 2 takımda var gücüyle savaşacak çok zevkli bir maç olacaktır.

eng1n
09.Nisan.2011, 18:29
GS'nin maç satması olayı falan saçma geliyorda Galatasaray'daki oyuncuların psikolojisi çok kötü durumda olduğunudan kaybedeceğini düşünüyorum. maç skoru tahmini yapmak gerekirse 0-2 trabzon kazanır diyorum.

CeNTeR_TR
09.Nisan.2011, 22:21
Beraberlik bile yeter bize nasıl olsa 2 li averajdan üstünüz (:

Kalan fikstürlere bakıldığında Galatasaray beraberlik alsa bile iyidir iyi.

ReaList
10.Nisan.2011, 00:42
Eğer Galatasaray yenilirse Buca ile arasındaki fark 9'a inecek
Buca haftaya Ankaragücü ile oynarken
Galatasasaray Manisaspor'a gidecek.
Buca yener, Galatasaray yenilirse ligin bitimine 5 maç kala puan farkı 6'ya inecek
Galatasaraylı oyuncular tehlikenin farkında mı ?

barahir
10.Nisan.2011, 00:45
Şuan futbolcular emin olun kimin şampiyon olacağından çok kendionurlarını düşünüyolar.. Maç satma falan, inanmıyorum ben.. Bi beraberlik işimizi görür yarın..

Revolution
10.Nisan.2011, 01:16
Hesaplara gerek yok, geçen haftaki oyunumuzu oynayalım Trabzon bize fark atmazsa öpüp başımıza koyalım. Ligi de 15. tamamlarız.

Bordo61Mavi
10.Nisan.2011, 17:06
‎2010/2011 -> 20 + 10 + 20 + 11 = 61 -> Sampiyon Trabzonspor!

Biraz Devlet Bahcelinin hesaplarina benzedi ama :D idare edin

eng1n
10.Nisan.2011, 18:36
‎2010/2011 -> 20 + 10 + 20 + 11 = 61
Fenerbahçe hangi haftada puan kaybetti ? 27 !

61-27 = 34 -> Şampiyon İstanbuldan

Lucas Neill
10.Nisan.2011, 19:07
GALATASARAY 11 - Zapata ; Sabri, G. Zan, Servet, Insua ; Yekta, Neill, Ayhan ; Arda, Kazım, Culio

TRABZONSPOR 11 - Tolga ; Serkan, Giray, Glowacki, Piotr Brozek ; Selçuk, Colman ; Burak, Jaja, Alanzinho ; Umut Bulut

Emurafu
10.Nisan.2011, 19:12
Dalga geçer gibi kadro çıkarılıyor..Ufuk'u şimdi tribüne yollamış..bari Aykutu oynatsana..

Cem Sultanı oyuna falan almazlar..Neden kadroya alındığı belli..Yazık bu gençlere..Sakın sözleşme imzalamayın..2 sene snora 5M verip alırız..

Cem Sultan'a çok sıra var..Abileri sarp var..

2.yarı Pino,Kewell,Sarp girer..

Emre Çolak falan nerde ayıp cidden,Barış yolcu gidiyor hala kadroda..

Corpus
10.Nisan.2011, 19:12
Galatasaray'ın oynadığı sistem ne Allah aşkına biri bana bunu açıklayabilir mi ?

Cengo
10.Nisan.2011, 19:15
Hadi Galatasaray'da kadro zaafiyeti var ama Trabzonspor yine sol kanatsız oynuyor. Beraberliğin olacağını düşünüyorum.

Emurafu
10.Nisan.2011, 19:18
Aykuta resmen küfretmiş..Ayıp !,Her maç yedekte duruyor ama onbire girmiyor..Benim bildiğim sıradaki kaleci yedekten gelir..Bizimkiler trübünden geliyor..

Bordo61Mavi
10.Nisan.2011, 19:19
Kesin 11 mi bunlar ?

Sirius Black
10.Nisan.2011, 19:22
Galatasaray 4-6-0 oynuyor sanırım. :) Forvet yok 11'de. Cem Sultan'ı görmek istiyorum sahada artık yahu.

Suicider
10.Nisan.2011, 19:24
Kadrolara baktım bir aksilik olmazsa maç berabere.

Emurafu
10.Nisan.2011, 19:32
http://img818.imageshack.us/img818/3396/adszgza.jpg

Bu gece bireysel hata yapan yandı...

europeanconquer
10.Nisan.2011, 19:51
4-5-1 daha iyi olabilir Culio'yu Ayhan'ın yerine Arda'yı Culio nun yerine çekip Ayhan'ı çıkartıp geriye, eğer bir akslik yoksa Cana'yı koyabilirdi.Sabri Reis bu maç patlar! :zuhaha Bu maç berabere biter.

furkan58
10.Nisan.2011, 20:07
Daha İlk Saniyelerde Yekta Sakatlandı Yerine M.Sarp Girdi .

** Yanlış Anlaşılmasın Ama Galatasaray'ın Rakipleri ( Buca , Sivas , Antalya ve G.Birliği ) Kazandılar . Eğer Puan Alamazlarsa İşleri Zor Gözüküyo ..

Sirius Black
10.Nisan.2011, 20:19
Buca kalan maçlarda 9 puan alamayacağından içiniz rahat olsun. :)

europeanconquer
10.Nisan.2011, 20:20
Off!Ne kurtardı be Tolga.

furkan58
10.Nisan.2011, 20:22
Buca kalan maçlarda 9 puan alamayacağından içiniz rahat olsun. :)

Geçen Hafta İbb i Yenselerdi .. O Kadar Emin Konuşma Derim Alır Mı Alır :)

ilk 2 0dkada golyok

Sirius Black
10.Nisan.2011, 20:27
Geçen Hafta İbb i Yenselerdi .. O Kadar Emin Konuşma Derim Alır Mı Alır :)

Buca 9 puan alacak ve Galatasaray tüm maçlarını kaybecek. O kadar da değil. Unutmayınız ki Kasımpaşa ve Konya gibi maçlarımız var. :) Siz yine de "endişelenmeye" devam edebilirsiniz ancak Galatasaray ligden düşecek değil. :)

CeNTeR_TR
10.Nisan.2011, 20:27
Galatasaray iyi top oynuyor şu ana kadar.

europeanconquer
10.Nisan.2011, 20:29
Baskılı oynuyoruz.Culio'nun ayağı kaymasaydı çok tehlikeli bir pozisyon olacaktı.Gol olsada sevinsek :n:

furkan58
10.Nisan.2011, 20:31
Buca 9 puan alacak ve Galatasaray tüm maçlarını kaybecek. O kadar da değil. Unutmayınız ki Kasımpaşa ve Konya gibi maçlarımız var. :) Siz yine de "endişelenmeye" devam edebilirsiniz ancak Galatasaray ligden düşecek değil. :)

Yanlış Hatırlamıyorsam Son 3 veya 4 Maçınızı Kaybettiniz Gene Kaybedebilirsiniz . Ayrıca K.Paşa ve Konya Maçları Sizin İçin Daha Tehlikeli . Sizi Yenmeleri Durumunda Puan Farkı Dahada Azalıcak . Biz "Endişelenmiyoruz" . Ayrıca Galatasaray Ligden Düşecekte Demiyorum . Yalnızda Puan Farkının Azalacagından Bahsettim ve Futbol Bu Düşedebilir , Düşmeyedebilir .

Sirius Black
10.Nisan.2011, 20:35
Son maçlarımızı kaybetmemiz ileridekilerin hepsini kaybedeceğimiz anlamına gelmez .
Kasımpaşa ve Konya'nın hiçbir tehlike arz etmeyeceğinden emin olabilirsiniz çünkü o haftalarda düşmeleri kesinleşmiş olacak keşke puan durumundan haberdar olsanız.
"Ayrıca Galatasaray Ligden Düşecekte Demiyorum . " "Yalnızda Puan Farkının Azalacagından Bahsettim ve Futbol Bu Düşedebilir , Düşmeyedebilir . " Kendi kendinizi cevapladığınız için teşekkürler, beni yormadınız.

Bu arada maçı izleyen varsa Galatasaray'ın hangi dizilişte ve mentalitede oynadığını söyleyebilir mi bana ? Ben izleyemiyorum da..

yaman76hakanFB
10.Nisan.2011, 20:39
Galatasaray'ın düşeceği de belli, düşmeyeceği de... Konuşmaya değmez. Yani %1 bile değil.

Maçı gelirsek... Şöyle 5-10 dakika izledim. Halı saha maçı gibi sertlikten ve fiziki temastan uzak bir maç oluyor. Galatasaray topla daha iyi oynayan taraf... Ama ilerleyen bölümlerde maç sertleşirse Galatasaraylı oyuncular buna reaksiyon verebilecek düzeyde mi; bekleyip görmek lazım.

furkan58
10.Nisan.2011, 20:40
Son maçlarımızı kaybetmemiz ileridekilerin hepsini kaybedeceğimiz anlamına gelmez .
Kasımpaşa ve Konya'nın hiçbir tehlike arz etmeyeceğinden emin olabilirsiniz çünkü o haftalarda düşmeleri kesinleşmiş olacak keşke puan durumundan haberdar olsanız.
"Ayrıca Galatasaray Ligden Düşecekte Demiyorum . " "Yalnızda Puan Farkının Azalacagından Bahsettim ve Futbol Bu Düşedebilir , Düşmeyedebilir . " Kendi kendinizi cevapladığınız için teşekkürler, beni yormadınız.

Bu arada maçı izleyen varsa Galatasaray'ın hangi dizilişte ve mentalitede oynadığını söyleyebilir mi bana ? Ben izleyemiyorum da..

Kaybedip Kaybetmemeniz Anlamına Gelmez Evet Ama İnan Şuanki Durumunuz Onların Oynadıgı Futboldan Farksız ve K.Paşa ve Konya'ya Puan Kaybederseniz Bu Mesajını Hatırlatırım ;) . Orada Kendimi Cevapladıgım Yok . Sen Galatasaray Düşmez Emin Ol Dedin Bende Futbol Bu Düşebilirde , Düşmeyebilirde Dedim . Burada Bir Cevap Göremedim .

europeanconquer
10.Nisan.2011, 20:41

4-1-4-1 dizilişinde oynuyor.Daha çok kontrollü bir oyun var ve galibiyet istiyor gibi.

CeNTeR_TR
10.Nisan.2011, 20:41
Yahu bırakın beyler düşer mi düşmez mi (:

Galatasaray'ı Fenerbahçey'i Beşiktaş'ı bu Ligden düşürmek yürek ister yürek ((:

Sirius Black
10.Nisan.2011, 20:43
Yine keşke sadece cevap verebileceğiniz yerlere cevap vermeseniz. "çünkü o haftalarda düşmeleri kesinleşmiş olacak keşke puan durumundan haberdar olsanız."

Umarım unutmazsınız, hadi sağlıcakla bu konuyu tartışmanın hiçbir anlamı yok. Çünkü kim ne umarsa umsun bu sene böyle geçti, Galatasaray her zaman bu ligdeydi ve öyle devam edecek. Bu sene kötü durumda olması da önümüzdeki sene eski iddiasına kavuşmayacağı anlamına da gelmeyecektir.

Edit : Sanırım bu konuya biraz tepki gelmiş. Ben de sizin söylemek istediğinizi arkadaşa anlatmaya çalışıyorum fakat "futbol bu" deniyor.

Bazen köklü geçmişler, tarih, bazı şeylerin önüne geçer. :)

furkan58
10.Nisan.2011, 20:46
Emin Ol Senden Daha İyi Biliyorum Puan Durumunu :) Her Neyse Maçı Bölmeye Gerek Yok . Tartışmayada Gerek Yok .

Sirius Black
10.Nisan.2011, 20:47
Tabi böyle bir iddiaya nereden ulaştığınız yine bambaşka bir tartışma konusu olsa da, evet gerçekten tartışmanın anlamı yok. Yeri de zamanı da değil.

europeanconquer
10.Nisan.2011, 20:47
İlk yarı 0-0 bitti.

Addolorato
10.Nisan.2011, 20:50
İlk yarı Galatasaray'da Arda ve Zapata fena değildi. Trabzon'da Burak çabalıyor her zaman ki gibi. Yekta henüz ilk dakikada sakatlandı Mustafa Sarp - Ayhan - Culio ortasahası pek üretken olamıyor. Forvette Kazım etkisiz , Cem Sultan falan oyuna girse keşke.

nerazzuri
10.Nisan.2011, 21:05
galatasaray'ın sağ ve sol açıkları hantal. ileride çoğalamıyor galatasaray. kazım'da nokta forveti tam beceremeyince ataksız bir ilk yarı çıktı ortaya.

derhal pino'nun girmesi lazım ki ileriye hareket gelsin.

trabzonspor ise ileri 4lüyü sürekli değiştiriyor, istikrar sağlıyamıyor. umut'u ilerde alanzinho yu sol, burağı sağa monte ederse bu maçı alır gibi duruyor.

CeNTeR_TR
10.Nisan.2011, 21:07
Penaltımıydı ?

Fearless Coward
10.Nisan.2011, 21:09
Bence değildi Zapata topa müdahale etmek istedi...

europeanconquer
Eğer maçı Galatasaray alırsa tartışması kesin yapılır.

Lucas Neill
Hakem penaltiyi calmadi

Fearless Coward
10.Nisan.2011, 21:12
Ne kaçtı be...Çok iyi oynuyoruz böyle giderse gol gelebilir...

CeNTeR_TR
10.Nisan.2011, 21:14
Tolgaya bak kariyer maçını çıkarıyor :n:

Fearless Coward
10.Nisan.2011, 21:15
Tolga şhow time var sahada...

CeNTeR_TR
10.Nisan.2011, 21:21
Alanzinho çıktı tehlike girdi ..

barahir
10.Nisan.2011, 21:35
Yapma kazım, bi kere de işimize yara :))

furkan58
10.Nisan.2011, 21:36
Kazım Gene Yaptı Yapacagını :n: 10 Kişi Ne Kadar Dayanabilir Galatasaray ?

europeanconquer
10.Nisan.2011, 21:40
Büyük ihtimal berabere biter :zuhaha

Kato64
10.Nisan.2011, 21:41

15 Dakika Dayansa Yeter

Fearless Coward
10.Nisan.2011, 21:42
O kadar kaçırdığımızdan bu maçı yenileceğimiz belliydi...

Lucas Neill
dk 81 gol Burak

Night_Mare17
Burak attı ...

furkan58
10.Nisan.2011, 21:43
Dayanamadılar ...

CeNTeR_TR
5 dakika önce Murat Özdemir'e ( LaigLeNoiR ) Trabzonspor 80 den sonra gol atacak dedim ve dakika 81*82 arası gol geldi.

garydelgadov
Şu Burak Yılmaz'ın attığı her gol evlat acısı gibi geliyor bana.

last breath
10.Nisan.2011, 21:44
Helal olsun be Kazım ne büyük oyuncusun sen be(!)

Fearless Coward
10.Nisan.2011, 21:45
Maçın yıldızı kesinlikle Tolga...O kadar kaçırdık atamayana atarlar hesabı oldu...

CeNTeR_TR
10.Nisan.2011, 21:54
Maç bitti , trabzon tekrar lider ..

europeanconquer
10.Nisan.2011, 21:55
Kazanabilirdik.Tolga çok iyi oynadı.Tebrikler Trabzonspor.

izmer96
10.Nisan.2011, 21:59
Pino pas vermedi top dondu golu yedik macin bittigi andi , saka bir yana 9 puan kaldi Bucasporla aramizda , cok ciddi soyluyorumki kume dusmeme mucadelesine giricez boyle giderse

Lucas Neill
10.Nisan.2011, 22:00
Fblilerin gecen sene diger takimlara söylediklere bi argo vardi simdi ki durumlari onu anlatiyor antuya da selam olsun :)

Sirius Black
10.Nisan.2011, 22:01
Tolga'yı geçemedik, atamayana atarlar hesabı oldu. Tebrikler Trabzon'a. Bizimkilere söylenecek bir şey kalmadı malumunuz. :)

MeMo
10.Nisan.2011, 22:01
Fblilerin gecen sene diger takimlara söylediklere bi argo vardi simdi ki durumlari onu anlatiyor antuya da selam olsun :)

Ne demek istedin nereden yola çıkarak demek istedin birşey anlamadım ?

Cengo
10.Nisan.2011, 22:04
Kırmızı değil o pozisyon, en fazla sarı kart.
Maçın önüne geçti yine hakemler, helal olsun onlara.

ThersoN
sağda solda hala şike yapıldı diyenler var. sabahtan beri aynı şeyi dinliyorum radyodan, netten okuyorum. ayıptır ya. düşmek gibi bir durum var ne kadar öyle bir şey olmayacak da olsa.

ayrı herkes üzerine düşeni yapsa bu Fb bu maça bel bağlamazdı.

iyi oynadık ama yazık oldu. neyse zaten 15. falan bitirip rekor kırıcaz.

CeNTeR_TR

Eeee ne kastedmek istedin ?

Bana konu içerisinde geçen sene 17 takım için söylediğimiz sıfatı geçen sene vurgulayıp bu sene gelip burada aynısını yapan bir kişi varmı ?

Ek olarak başarısızlığınızı bırakında kendi takımınızı eleştirerek yapın boşverin Fenerbahçeyi falan şuan herkes kendi rakibiyle ilgilenirse daha makbule geçer herkes için (:

Cengo
10.Nisan.2011, 22:05
Bir hakem maçı böyle katlettikten sonra başka hiçbir şeye gerek yok zaten.

Lucas Neill
10.Nisan.2011, 22:06
@ memo
@ center

Elin ipiyle kuyuya inme muhabbeti gecen sene hepiniz konusmustunuz.

MeMo
10.Nisan.2011, 22:08
@ memo
@ center

Trabzon'un puan kaybetmesini istememizle bunu karıştırman çok ilginç.O zaman Trabzon puan kaybetmesin federasyona başvuralım bütün maçları Trabzon'la oynayalım.Başka çaresi yokbu işin senin dediğine göre.

Ayrıca ben burda inşallah Galatasaray şampiyon olur diyeni de görmedim.

Sirius Black
10.Nisan.2011, 22:11
Demek istediği geçen sene rakibin maçlarından skor bekleyenlere bunu söyleyenler şimdi bunun ta kendisini yapıyor.

Ne kadarı doğrudur yanlıştır tartışmam fakat demek istediği tam da bu. :)

CeNTeR_TR
10.Nisan.2011, 22:12
@ memo
@ center

Ama burada kimse Galatasaray bu maçı kazansın haydi saldır Galatasaray muhabbetleri dönmedi :) Dönen muhabbet varsa bile geçen seneki görüşü söyleyen insanlar tarafından dönmedi (::)

Neyse dediğim gibi tekrarlamak istiyorum boşverin herkes kendi başarılarıyla övünsün herkes kendi başarısızlıklarının çaresine bakmayı denesin.Herkes rakiplerini eleştirsin rakiplerini övsün.Tıpkı benim şimdi yapacağım gibi (::)

Tebrikler Trabzonspor (!) Rakibimiz puan alınca tebrik ediyoruz ya en büyük erdem bizde kalsın (::)

MeMo
Demek istediği geçen sene rakibin maçlarından skor bekleyenlere bunu söyleyenler şimdi bunun ta kendisini yapıyor.

Ne kadarı doğrudur yanlıştır tartışmam fakat demek istediği tam da bu. :)

Benim demek istediğim de skor beklemek farklı şampiyonluk beklemek farklı.

Börk
Vallaha yine bizi hakemler yakmıştır.O pozisyon sarı kart bile değildir ki daha sertini Mustafa Sarp'a yaptılar onda kırmızı çıkmadı.Biz kesinlikle kazanmak istedik bu apaçık belliydi.Son dakika bile tüm oyuncularımızı ileri gönderdik.

Sirius Black
10.Nisan.2011, 22:14
Benim demek istediğim de skor beklemek farklı şampiyonluk beklemek farklı.

O söz sadece geçen seneki son maç için söylenseydi gerçekten haklı olurdunuz fakat sadece o maç için söylenmedi.

MeMo
10.Nisan.2011, 22:15
O söz sadece geçen seneki son maç için söylenseydi gerçekten haklı olurdunuz fakat sadece o maç için söylenmedi.

Olabilir.Zaten herkes söylemedi bu forumda da görmedim zaten en azından ben söylemedim :D

Sirius Black
10.Nisan.2011, 22:16
Olabilir.Zaten herkes söylemedi bu forumda da görmedim zaten en azından ben söylemedim :D

Abi zaten seni kastetmiyor sadece genele söylüyor işte. :D

CeNTeR_TR
10.Nisan.2011, 22:16
Atıl ;

Geçen sene söylenen söz , Rakip takımların Bursa'ya aşırı sempati duymasıydı ve Bursaspor'un Şampiyon olmasını istemeseydi.Maçları hep onların kazanmalarını istiyordu ..

Ama bu sene ortaya atılan idda farklı bana mesajalrdan bir tane gösterseniz Galatasaray inşAllah kazanır yazanı ..

MeMo
10.Nisan.2011, 22:17
Abi zaten seni kastetmiyor sadece genele söylüyor işte. :D

Ben de beni kastetti demedim zaten :D Tamamen yanlış anlamalarla dolu bir muhabbet oldu :D

Bu arada Trabzonspor da 80'den önce maçı koparsa da heyecanlanmasak en azından :D

Börk
10.Nisan.2011, 22:19
Kazım'ın yaptığına bilerek yaptı diyenler var.Neden görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz ki :) Helal olsun ama bir Antalya'da bir Kasımpaşa'da bu kadar kazanmak istemedik :)

Chinatown
10.Nisan.2011, 22:19
Güzel oynamadık ama akıllıca oynadık, defansımız iyiydi Tolga süperdi, gol yesek çıkarmamız zordu ve yemeden kazandık. Hakem için konuşmaya gerek yok, çok irdeleten Neill'in 3 sarı karttan tekini nasıl aldığını inceleyebilirler. Polemik için uğraşmak pek faydasız genel olarak.

Galatasaray bence iyi top oynadı, ama sonlarda iyi değildiler, bir de iyi kapandık, bakalım 6 haftada bu gemi ne kadar gidecek, eğer Fenerbahçe gibi defansımızı sağlam tutarsak ki son haftalarda iyiyiz, Fenerbahçeden biraz az ama yüksek bir şansımız var.

Sirius Black
10.Nisan.2011, 22:20
Öyle bir şey olsaydı Galatasaray evinde Bursa'ya gayet de yenilir ve şampiyonluk yolunu daha da kolay açardı. Ve eminim ki o söz çok farklı yerlerde de kullanıldı.

Hiçbir Fenerbahçe taraftarı buraya açık açık Galatasaray kazanır umarım filan yazmaz ki. Tepki çekeceğini bilir çünkü. :)

Dipnot : B.Ünder Pino'yu bundan sonra kadroda düşünmüyorum, sahada geziyor filan demiş sanırım basın toplantısında. Yıldız harcama vol 3.

@MeMo : Yanlış anlaşılmalar üzerine kurulmuş bir şey tartışmanın ikimizi de kırma ve birbirimize karşı önyargı oluşturmaktan başka bir şeye yaramaz bence de. :)

CeNTeR_TR
10.Nisan.2011, 22:20
Trabzon rahat alacaktır bu maçı

G.Saray'ın şu formuyla Trabzon un karşısında durabileceğini sanmıyorum. Trabzon rahat alır.

Trabzonspor'un rahat bir şekilde kazanacağını düşünüyorum, Galatasray artık takım ruhu olmayan, sadece lig bitsede tatile gitsek havasında rahat rahat maç oynayan bir takım. Trabzonspor maç sonunda gülen taraf olur.

Yukarıdakiler Fenerbahçe taraftarının mesajlarıdır ve ne dediğimiz ortada kimse merak etmesin Sarı ve Lacivert ..

Kalbimiz Galatasaray ile :D

Konuda bana yanlış gelen tek Mesaj Memo'dan ..

Börk
10.Nisan.2011, 22:22
Pino mu yıldız ? Güldürmeyin Allah aşkına.Şut çekmekle,çalım atmakla futbolcu olunmuyor.Akıl gerek akıl.

Sirius Black
10.Nisan.2011, 22:23
O zaman konuyu tartışmanın bir manası kalmadı herkes görüşünü sunduysa... :)

Her efsanemiz de ayrı bir yıldız veya adayını harcıyor. Şimdi de Pino harcanmak üzere.

@Börk : Yıldız adayı olsun o zaman. :)

CeNTeR_TR
10.Nisan.2011, 22:23
Atıl zaten görüşler sunulur burada he bana diyorsan ki antu o zaman bunu konuşmanın yeri ne burasıdır ne de forum içerisindeki başka bir konu ..

Lucas Neill
10.Nisan.2011, 22:25
Ulen bisey yazdim olay oldu ben zaten sizi kastetmedim genelleme yapmistim antu vs diye neyse mac bitti olan oldu.

O degilde Bülent hocanin isim vererek Pino'yu elestirmesi ayip.

Börk
10.Nisan.2011, 22:25
@Sirus Black : Artık neyse bilmiyorum ama ben Pino'yu hiç beğenmiyorum.Galatasaray'da bir Hasan Şaş bu kadar bencildi benim izlediğim kadarıyla.

CeNTeR_TR
10.Nisan.2011, 22:27
Pino'dan neden memnun değilmiş ki Bülent Ünder ?

Adam ne yapsın .. 11 Oynatsaydı belki daha farklı olabilirdi.

Galatasaray'da bu sene sular durulmaz arkadaş.

Redrum
10.Nisan.2011, 22:33
Bir hakem maçı böyle katlettikten sonra başka hiçbir şeye gerek yok zaten.

Kasti olarak bir oyuncunun bileğine tabanla bastırmanın futbolda yeri nedir acaba?
Foul yapmak bir hak mı? Ben bunu anlamıyorum ya. Böyle bir hareket yapamazsın. Kırmızı karttır karşılığı. Son dakikada Neill da yemeliydi bence. "Maç katloldu" denecek kadar dönmedi, ha eğer böyle bir şey denecekse de Pino'nun pas yerine şutu düşündüğü pozisyon, veya Culio'nun sağında iki takım arkadaşı bomboş iken ve bir pasla 2ye 1 yakalanacağını ilkokul çocuğu bile görecekken, Culio'nun sola doğru saçma sapan pasıdır.

ReaList
10.Nisan.2011, 22:46
Beklediğim gibi maç oldu tehlikeli atakları Galatasaray buldu belki gol de atabilirdi ama atsa da bu maçı Trabzon alacaktı yani ne oynanan futbol sürpriz ne de skor.
(bkz. Trabzonspor'un ligin ikinci yarısında hiç bir maçı 2 farkla kazanamaması)

Yarın Kasımpaşa kazanır
Galatasaray gelecek hafta da kaybeder, Buca ve Kasımpaşa kazanırsa siz o zaman görün şenliği :D

Not: Ayrıca Burak Yılmaz'ın golü attıktan sonra formasını çıkarıp boş tribünlere koşması ve hareket çekmesi ise tam kopmalık :D

Cengo
10.Nisan.2011, 23:25
Kasti olarak bir oyuncunun bileğine tabanla bastırmanın futbolda yeri nedir acaba?
Foul yapmak bir hak mı? Ben bunu anlamıyorum ya. Böyle bir hareket yapamazsın. Kırmızı karttır karşılığı. Son dakikada Neill da yemeliydi bence. "Maç katloldu" denecek kadar dönmedi, ha eğer böyle bir şey denecekse de Pino'nun pas yerine şutu düşündüğü pozisyon, veya Culio'nun sağında iki takım arkadaşı bomboş iken ve bir pasla 2ye 1 yakalanacağını ilkokul çocuğu bile görecekken, Culio'nun sola doğru saçma sapan pasıdır.

Bileğe basmak değil, ayağa basmak birincisi. En fazla sartı karttı.
O hakeret kırmızı kart ise 3-4 kırmızı kart çıkardı maçta.
Hakem maçı katletmiştir.

IcedEarth
10.Nisan.2011, 23:33
Bileğe basmak değil, ayağa basmak birincisi. En fazla sartı karttı.
O hakeret kırmızı kart ise 3-4 kırmızı kart çıkardı maçta.
Hakem maçı katletmiştir.

Sizi bile Galatasaray'ı savunurken gördüysek dünya tersine dönüyor demektir :)

Beklediğim bir mağlubiyetti açıkçası.. Bu yıl bizim için zaten bitmiş bir yıldı, bundan sonraki maçlar artık oyuncu seçmesi gibi geçmeli.. Kesinlikle kadroda olmaması gereken yaklaşık 10-15 isim artık hiçbir maçta sahada olmamalı, bunlar yerine altyapı oyuncuları seçilip denenmelidir, böylelikle seneye oynayacak bazı genç oyuncular elde etmiş oluruz, ki Türk kadrosu neredeyse baştan aşağı revizyona uğrayacaktır..

furkan58
10.Nisan.2011, 23:44
@IcedEarth Burada Olay Galatasaray'ı Savunmak Değil Doğruları Söylemektir Bence Ki Televizyondaki Hangi Programa Baksam Bırakın Kırmızıyı Sarı Bile Çok Diyenler Var . Kasıt Olmadıgı Ortada . Belki Galatasaray 10 Kişi Kalmasa Maç Berabere Bitebilirdi .

KaPaLı
10.Nisan.2011, 23:49
Galatasaray'lıların takıma kızması gerekirken Fenerbahçe'lilerin yazdıklarına takıyolar : ) Devir değişiyor herhalde. Veyada herkes artık tepkisizleşti. Yenildiniz yahu küme düşeceksiniz hala daha bırakın şu ne demiş bu ne demş demeyi. Geçen sezonuda bu sezonuda görüyor herkes. Yapılanları, söylenenlerii görüyor. Bırakın siz takımınızı konuşun, küme düşmemeyi konuşun. 9 puan kaldı Buca'yla.

Redrum
10.Nisan.2011, 23:49
Fenerbahçe şampiyon olacak arkadaşlar, sağa sola laf etmeyi Galatasaray'ı savunmayı bırakın artık yahu. Berabere bitse ne olacak neleri kovalıyor insanlar ya (: Trabzon'un fikstürü berbat zaten. Sıkmayın canınızı, Fener şampiyon olur eğer bir mucize olmazsa.

IcedEarth
10.Nisan.2011, 23:50
@IcedEarth Burada Olay Galatasaray'ı Savunmak Değil Doğruları Söylemektir Bence Ki Televizyondaki Hangi Programa Baksam Bırakın Kırmızıyı Sarı Bile Çok Diyenler Var . Kasıt Olmadıgı Ortada . Belki Galatasaray 10 Kişi Kalmasa Maç Berabere Bitebilirdi .

Pozisyonu veya maçınj özetini filan izlemedim, o yüzden pek bir fikrim yok bu konuda.. Sadece daha önceden yaptığı yorumlarla dikkatimi çeken bu büyüğümüze hafiften bir takılalım dedik..

IcedEarth
10.Nisan.2011, 23:52
Galatasaray'lıların takıma kızması gerekirken Fenerbahçe'lilerin yazdıklarına takıyolar : ) Devir değişiyor herhalde. Veyada herkes artık tepkisizleşti. Yenildiniz yahu küme düşeceksiniz hala daha bırakın şu ne demiş bu ne demş demeyi. Geçen sezonuda bu sezonuda görüyor herkes. Yapılanları, söylenenlerii görüyor. Bırakın siz takımınızı konuşun, küme düşmemeyi konuşun. 9 puan kaldı Buca'yla.

Küme düşeceğimize gerçekten inanıyorsanız burada konuşacak birşey kalmadı demektir zaten.. Evet Buca ile aramızda 9 puan var, ama Buca kalan 6 haftadan 10 puan çıkarırken bizim hiç puan alamama ihtimalimiz gerçekten yok.. Bu dediğinizi de inanarak söylediğinizi zannetmiyorum zaten..

DisCo
10.Nisan.2011, 23:57
Yekta'nın pozisyonuyla ilgili kırmızı kart olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum. Savunmayla beraber topa koşuyorsun, şutu attıktan sonra rakip seni biçiyor ve dönen topada müdahale etme şansın kalmıyor. Ağır aksak vurmak için kalkıyorsun ama savunma uzaklaştırıyor. Maç orada gitti zaten.

Hakem hatasıyla çok maç belki de şampiyonluklar geldi. Bugün Galatasaray çok kötü durumda da olabilir. Hepsine kabul. Ancak hakemler yüzünden kaçıncı kez mağdur olduk bu sezon sayamadım. Kötüyüz kötüyüz kötüyüz bu hakemlerinde bize karşı kötü olması hakkını vermiyor. Diğer takımları da yakıyor olabilirler buna rağmen ne Galatasaray'ı ne de başka takımları yakmaya hakları yoktur.

TR.CaPTaiN
11.Nisan.2011, 00:05
Galatasaray'ın bu kadroyla galip gelmesi zordu. Hatta kadroya göre Galatasaray'ın iyi oynadığı bile söylenebilir. Bugün çıkan ilk 11'den 2-3 isim hariç tamamı Anadolu takımları ayarında oyunculardı. Galatasaray pozisyonları buldu ama Trabzonspor'un 60-70'lere kadar dengeli bir oyun oynayıp, o dakikalardan sonra risk almaya başlayacağı belliydi. Nitekim Kazım'ın kartıyla birlikte Trabzon'un işi kolaylaştı.

Forvet oyuncusu biraz bencil olmalı ancak Pino yanında 20 tane arkadaşı boş olsa yine kendi kaleye vurmayı düşünecek bir oyuncu. Belki de bugün Galatasaray'ın kaybetmesinde başrolde oynadı. Bu tip pozisyonlar yıllarca unutulmuyor. Nobre'nin Schalke maçında Anelka'ya vermeyip kaçırdığı pozisyon hala konuşulur.

Trabzonspor'a bu galibiyet büyük moral oldu. Trabzonspor'un 2 puanlık avantajı var fakat Fenerbahçe'nin bu hafta çıkacağı korku tüneline Trabzonspor yeni girdi. Eğer Trabzonspor önündeki Bursa - Eses - Gaziantep maçlarından 3'er puan çıkarırsa yüksek ihtimal şampiyon olur. Yok eğer bu 3 maçtan 3'er puan çıkaramazsa Fenerbahçe olur gibi duruyor.

Tebrikler Trabzonspor.

KaPaLı
11.Nisan.2011, 00:08
Küme düşeceğimize gerçekten inanıyorsanız burada konuşacak birşey kalmadı demektir zaten.. Evet Buca ile aramızda 9 puan var, ama Buca kalan 6 haftadan 10 puan çıkarırken bizim hiç puan alamama ihtimalimiz gerçekten yok.. Bu dediğinizi de inanarak söylediğinizi zannetmiyorum zaten..

Şu anda düşmeyiz diyebiliyormusun peki ? 5 haftadır kazanamıyo Galatasaray. Bu arada 9 gol yemiş sadece 4 gol atabilmiş. Takımın gol yükünü çekecek, savunmayı derleyip toplayacak adam yok. Herşeyden önce yenilgiye baş kaldıracak adam yok. Servet çıkıyo bu takımı biz bu hale getirdik diyo. Hani şu 3 hafta Ankara'da taraftarın protestosuyla dalga geçen adam. Madem kötü halde olduğunuzu biliyosun al takımı konuş. Bu takımın kaptanlık bandını takıyosun sen. Ayıptır.

Matematiksel olarak risk sürdükçe net birşey söyleyemez kimse. Haa sen bizi düşürmezler diyosan o ayrı konu.

Chinatown
11.Nisan.2011, 00:12
Kazımın pozisyonunda da daha kasıt yok diye sarı karta bile fazla diyecekseniz, 'Bu ligde bir ton kazma var, oyuncularımızı biçiyorlar' demesin kimse bundan sonra.. Kimsenin niyeti öyle art niyetli değil zaten.. Rıdvan Dilmen güzel söyledi, zaten forvet oyuncusu faul yapmayı bilmez, kötü niyeti olmadığı aşikar, ama kırmızı kartlık pozisyon.

birde galibiyetimizi buna bağlamak da yanlış, zaten uzun süredir son anlarda kazanıyoruz ve Kazım da pek bizi zorlayan bir oyuncu olmamıştı bu zamana kadar.

neyse, eğer objektifsek Neill'in 3 sarısın hakkında da katletme konuşmaları yapın isterseniz. Ya da aynı Kazım pozisyonunu Arda yaptı Serkana, bırakın kartı faul çalmadı sayın Gezer. Bu seviyede bir yönetime katletmek diyorsanız hakem beklentileri cidden değişmiş bu ülkede..

@Disco 2 yıl önce bir Galatasaray-Trabzonspor maçı vardı, orada Musa Büyükün ayağı 3 yerinden kırıldı, o da topa vurdu, sonra ters olarak Ardaya çarptı, 6 ay top oynayamadı, o pozisyon faul bile olmadı. Çünkü arda sadece perdeleme olarak önündeydi. Bu da böyle. Glowacki de Yektaya değil topa uçtu kötü bir çarpışma oldu. Bu kırmızı kart olacaksa bir defans oyuncusu gelen bir şuta nasıl müdahale edebilir?

nannar
11.Nisan.2011, 00:29
Yekta'nın ilk dakikalarda sakatlanıp orta alanın Mustafa Sarp ve Ayhan gibi 2 yeteneksiz isme kalmasına, Savunmada Gökhan Zan gibi futbolcudan çok tam bir duvara benzeyen savunma oyuncumuza rağmen bu akşam maçı istesek alırdık. Kesinlikle Arda Turan ve Kazım oynamadı. Kim ne derse desin :) Teknik heyet ve diğer oyuncular toplanıp "Trabzona yatalım da FB şampiyon olamasın" gibi bir karar almamışlardır ama bahsettiğim oyuncuların da maçı kazanma arzusu falan yoktu bence. Sahada canla başla mücadele eden Galatasaray'lı futbolcular Servet veCulio olarak gözüme battı. Yani Trabzon'a sunulan maçı az daha elinin tersiyle itiyordu Trabzon :) Neyseki Gökhan Zan,Ayhan ,Mustafa ve Arda 4lüsünün arasından gelişen pozisyonda Jaja ve Burak golü yaptı da herkes rahat bir nefes aldı. Galatasaray bu dakikadan sonra ne üste çıkar ne de düşer. Bu akşamki mağlubiyete üzüldün mü diye sorsalar cevabım "HAYIR" olurdu. Ama Galatasaray kazansa üzülürmüydün deseler cevamın yine "HAYIR" olurdu :) Bence hem galibiyetin hem de mağlubiyetin hayırlı olduğu bir maçtı. En kötü sonuç beraberlik olurdu. İyiki de olmadı. Şimdi belki çoğu GS li kardeşimiz burada tepkilerden dolayı bu mağlubiyete çok üzülmüş gibi görünüyor olabilirler ama bence GS taraftarının yarısından fazlası bu mağlubiyete üzülmedi. Kötü giden bir sezonda o kadar çok mağlubiyet aldık ki, en büyük ezeli rakibimiz olan Fenerbahçe'nin aleyhine olan bir mağlubiyet daha almış olmak beni çok da rahatsız etmedi.

Bordo61Mavi
11.Nisan.2011, 00:46
Galatasarayi oynadiklari oyun yuzunden tebrik ederim :) InsAllah Trabzon taraftarimiz Tolga'nin degerini anlamistir ve bi adama kufur etmeyip destek verdiginde neler olabilecegini gormustur

Trabzonspor
11.Nisan.2011, 01:04
Tebrikler Trabzonum.

Galatasaryıda iyi oyunundan dolayı tebrik ederim.

Burak gerçekten alkışlanması gereken bir isim oldu.Kendisini hiç sevmesemde bu kadar gol atıp bu kadar hırslı oynamasına çok ama çok şaşırdım.O dakikaya kadar fizik kondüsyonu düşmedi ve o dakikalarda bile depara kalktı helal olsun.

nekop
11.Nisan.2011, 01:06
Kötü hakem, kötü oyun.. Gecenin tek güzel tarafı aldığımız 3 puandı.

Suicider
11.Nisan.2011, 01:07
Çoğu derbi maçta olduğu gibi rakibimizden iyi oynadık her ne kadar genel olarak baktığımızda iyi oynamasakta.Trabzonda çok iyi değildi bugün.Trabzonun birkaç maçtır düşüşte olduğunu düşünüyorum kazanmalarına rağmen.Maçı kazanabilirdik ama bu sene zaten ne çekiyosak şu topu kale içine sokamamaktan çekiyoruz.

Trabzonspor
11.Nisan.2011, 01:23
Burak az önce izlediğim röpörtajda hafta içinde beyin kanamsı geçirdiğini söyledi.Bu şekilde maça çıkması büyük riskti allahtan birşey olmadı.

Raheem Lawal.
11.Nisan.2011, 01:32
Şu anda düşmeyiz diyebiliyormusun peki ? 5 haftadır kazanamıyo Galatasaray. Bu arada 9 gol yemiş sadece 4 gol atabilmiş. Takımın gol yükünü çekecek, savunmayı derleyip toplayacak adam yok. Herşeyden önce yenilgiye baş kaldıracak adam yok. Servet çıkıyo bu takımı biz bu hale getirdik diyo. Hani şu 3 hafta Ankara'da taraftarın protestosuyla dalga geçen adam. Madem kötü halde olduğunuzu biliyosun al takımı konuş. Bu takımın kaptanlık bandını takıyosun sen. Ayıptır.

Matematiksel olarak risk sürdükçe net birşey söyleyemez kimse. Haa sen bizi düşürmezler diyosan o ayrı konu.

Şunu unutmayınki son senelerdeki olumsuzluklara rağmen türkiyenin en iyi klübü galatasaraydır. Neden diye sorarsan geçmişte Galatasaray hep Şampiyonluğa oynarken Şampiyon olurken Senin tuttuğun takım hep küme düşmemeye oynuyordu Önce bir kendi takımınızın Durumuna bakın ondan sonra Başka Takımlarla Dalga Geçer gibi bank asyadan Bahsedin.

CeNTeR_TR
11.Nisan.2011, 01:42
Şunu unutmayınki son senelerdeki olumsuzluklara rağmen türkiyenin en iyi klübü galatasaraydır. Neden diye sorarsan geçmişte Galatasaray hep Şampiyonluğa oynarken Şampiyon olurken Senin tuttuğun takım hep küme düşmemeye oynuyordu Önce bir kendi takımınızın Durumuna bakın ondan sonra Başka Takımlarla Dalga Geçer gibi bank asyadan Bahsedin.

İso'nun tuttuğu takımdan Kasıt Fenerbahçe heralde (:

Fenerbahçe ne zaman düşmeye oynadı son senelerde veya son 10-15 senede :n:

Raheem Lawal.
11.Nisan.2011, 01:49
Ben arkadaşı ankaragücünü tutuyor diye biliyiyorum?

LaigLeNoiR
11.Nisan.2011, 01:51
Arkadaşlar konu Galatasaray - Trabzonspor maçı lütfen konu dahilinde tartışalım, konuşalım. Aksi takdirde konu dışı mesajlar devam ederse ceza alacaksınız.

KaPaLı
11.Nisan.2011, 02:12

Ee o zaman Nothingham Forest'ta bundan 20 sene önce Avrupa Şampiyonu olmuş. O zaman onlarıda dünyanın en iyi takımlarından yapalım. Hatta abartalım Türkiye Şubesi olalım. İşte sorunumuz bu zaten. Geçmişe bakıp bakıp hala daha o günleri yad ediyoruz. Bırakalım artık o günleri. Bundan 5 sene öncede Galatasaray'ın iyi kadrosu vardı ama gittikçe zayıfladı. Ee napalım şimdi o günlerdeki kadroylamı yaşayalım ? Galatasaray, Türkiye'yi avrupada en iyi temsil eden takımdı ama şu anda kötü durumda ve beni ilgilendiren şu anda bulunduğu konum. Aynı şey diğer takımlar içinde geçerli.

Hee birde şu karşılaştırma olayını anlamadım ben :) Ne yapalım şimdi eleştirmeyeyimmi hiç bir takımı.Laf sokma adına anlamsız birşey söylemişsin :)

Raheem Lawal.
11.Nisan.2011, 02:27
Eleştirebilirsin, Sadece Demek istediğim Eleştirirken Eleştirdiğin Takımın Taraftarlarını Tahrik edicek Kelimeler Kullanıyorsun, Senin Eleştirine Karışıp neden böyle dedin Diyecek deilim sadece Cevap veririm. Son olarak Umarım Ankaragücü Küme düşmez :)

SAİT71
11.Nisan.2011, 02:32
Burada asıl önemli olan Kazım'a o kırmızıyı gösterebilen cesaretli hakem neden G.Saraylı oyunculara yapılan faullerde bu kadar cesur olamadı. Kırmızı kart ağır karardı. Maçta G.Saray kötü mücadele etmedi hatta zaman zaman oyunu hep G.Saray kontrol etti. Pozisyon bakımından da çok net fırsatlardan yararlanamadı. Maçın hakkı bence beraberlikti. Trabzon hakemle aldı dersekte yalan olur adamlar çatır çatır mücadele ettiler ve puanları aldılar. Ama hakemin kararı bana göre yanlıştı sarı kart yeterliydi. Umarım haftaya Bursa çelme takar olmadı E.Şehir...

Bordo61Mavi
11.Nisan.2011, 04:13
Hakemlere biz laf atinca ilk kendilrinin attiklarini unutanlar :D Lucas Neill in oyunda atilmasi lazimdi, penalti bence penalti degildi ama verilseydi hakemi asardiniz :) Kaziminki kesin kirmizi, bastiginda kacirmiyor bile hemen ayagi orda kaliyor :)

Corpus
11.Nisan.2011, 11:03
Hakemlere biz laf atinca ilk kendilrinin attiklarini unutanlar :D Lucas Neill in oyunda atilmasi lazimdi, penalti bence penalti degildi ama verilseydi hakemi asardiniz :) Kaziminki kesin kirmizi, bastiginda kacirmiyor bile hemen ayagi orda kaliyor :)

Şu kazımın pozisyonunu halısahaya gittğinde bir dene çekebiliyor musun o ayağı :) İnsanın mekaniğine göre o hızla oraya hareket edersen ve uzanmış bir şekilde olursan o ayağı ordan çekmen imkansızdır. Aslında imkansız değildir ancak kötü sonuçları olur kendini sakatlamak tarzı o yüzden hiçbir oyuncu o hamleyi yapamaz:)

BaFraLı
11.Nisan.2011, 11:06
Tebrikler Trabzonspor.

Daha 5.dakikada Yekta sakatlanıyor. Oyun düzeni bozuluyor. Zaten mafolmuş bir Galatasaray var. Birde 82.dakikada gol yiyor. Ve olay bitiyor.

Diyecek bişey yok gerçekten. Koskoca takım ne hallerde ya. Ligi 15.bitireceiz büyük ihtimal.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Nisan.2011, 23:16
Tebrikler Trabzonspor... Bu maçta puan kaybetselerdi iyi olmayacaktı onlar için.

Revolution
11.Nisan.2011, 23:19
Bünyamin Gezer'le kimyamız hiçbir zaman tutmadı, tutmayacak. Kırmızı karttan sonra bütün sistemimiz bozuldu.