View Full Version : Sivasspor - Kasımpaşa [29. Hafta]
TR.CaPTaiN
12.Nisan.2011, 17:09
http://www.yukleresim.com/images/67668434190911798071.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Nisan.2011, 17:45
Kasımpaşa dün yenilerek umutlarını da yitirdi bence. Çıkışta olan bir Sivasspor var,bana göre Sivasspor kazanacaktır...
BaFraLı
12.Nisan.2011, 17:49
Dünkü maçtan Kasımpaşa puan veya puanlar alsaydı bu maç kilit maç olacaktı. Kasımpaşa yenerse çok azda olsa kümede kalma umudu olurdu. Şimdide matematiksel olarak şansları var ama Sivas'ta Sivasspor'u yenmeleride çok zor. Sivasspor kaybetmez.
Sivasspor-Kasımpaşa maçı 5 TL
Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Sivasspor-Kasımpaşa maçının biletleri satışa çıktı.
13 Nisan 2011 Çarşamba - 17:14
AA
Ligin 29. haftasında Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) ile Kasımpaşa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasaspor/) arasında 17 Nisan Pazar günü saat 14.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesi yanındaki Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) Gişesi'nde satışa sunuldu.
Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) yönetimi, önceki maçlarda geçerli olan bilet fiyatlarını değişiklik yapmayarak Kasımpaşa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasaspor/) karşılaşmasında da uyguladı. Gişede, VİP tribünü biletleri 15, maraton tribünü biletleri 10, kale arkası ve misafir takım tribünü biletleri ise 5 liradan satılıyor.
Ligde son 4 maçında 4 galibiyet elde ederek düşme potasından bir nebze olsun uzaklaşan Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/), hafta sonu sahasında konuk edeceği Kasımpaşa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasaspor/)'yı da mağlup etmeyi hedefliyor. Evinde Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/) ve Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ı 1-0'lık skorlarla yenen, deplasmanda ise Bucaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bucaspor/)'u 4-0 ve İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/) Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/), Kasımpaşa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasaspor/) engelini de kayıpsız geçerek kalan 5 haftaya rahat bir şekilde girmek istiyor.
BaFraLı
17.Nisan.2011, 16:42
83.dakikada Gökhan Güleç'in attığı golle Paşa 0-1 önde. Haydi Kasımpaşa az daha dayan :D.
Homer J.S
17.Nisan.2011, 16:44
Buca neleri tepti bu sene, çok rahat kalabilirlerdi ligde.
BaFraLı
17.Nisan.2011, 16:48
Tüh be Sivasspor 90.dakikada 1-1 yaptı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Nisan.2011, 17:33
Yazık oluyor Paşa'ya yazık... :/
nerazzuri
17.Nisan.2011, 17:35
kasımpaşa ligde güzel futbol oynayan -abartısız- 2-3 takımdan bir tanesi.
yazık oluyor.
LaigLeNoiR
18.Nisan.2011, 14:38
Sivas evinde kazanması gereken maçta 1 puanı zorla kurtardı. Onlar da ligde kaldıklarının farkında o yüzden fazla kasmıyorlar. Şayet kazanmış olsalarda maç fazlası ile G.Saray'ın üstüne çıkacaktı.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.