View Full Version : Hazırlık maçında Efes galip! 78-74
Beko Basketbol Ligi'nin iki takımı Efes Pilsen ve Galatasaray Cafe Crown, Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yaptıkları hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
13 Nisan 2011 Çarşamba - 18:47
AA
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Efes Pilsen, hazırlık maçında Galatasaray Cafe Crown'u 78-74 mağlup etti.
Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da 43-37 Efes Pilsen lehine sona erdi.
mehmetd
13.Nisan.2011, 21:14
konunun başlığını görünce direk daldım:
hazırlık maçında efes galip! yani efes sadece hazırlık maçında galip olabilir gibi anlaşılıyor?
Efes Cimbom'u yendi,Efes Hazırlık Maçında Cimbomla karşılaştı gibi başlıklar daha uygun olur bence.
RaSenGan
13.Nisan.2011, 22:11
konunun başlığını görünce direk daldım:
hazırlık maçında efes galip! yani efes sadece hazırlık maçında galip olabilir gibi anlaşılıyor?
Böyle bir anlamı başka bir arkadaş daha çıkaramaz abi :)
mehmetd
13.Nisan.2011, 22:40
Böyle bir anlamı başka bir arkadaş daha çıkaramaz abi :)
anasayfaya bak şöyle yazıyor:
Hazırlık maçında Efes galip!...
ben bundan şöyle bişey çıkardım:
sonunda ünlem olması dolayı ile şaşkınlık ifadesi var yani şöyle okursan
Hazırlık Maçında Efes galip! zaten bi hazırlık maçında olabilirdi? şeklinde:)
mesela başka bi örnek
Galatasaray hazırlık maçında galip! zaten şu durumda bi tek hazırlık maçında galip olabilir?
hem neden hazırlık maçında kazanması haber olup sonuna ! ünlem işareti eklenmiş onu diyorum ben?
yani efes in hazırlık maçını kazanması çok şaşılacak bişeymi ki sonuna ! ünlem konması gerekiyor?