Log in

View Full Version : F1 İstanbul ayağı tehlikede

TR.CaPTaiN
22.Nisan.2011, 00:10
İTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, gelecek sene İstanbul'da Formula 1 yarışının yapılamamasının söz konusu olduğunu bildirdi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki mesajında, bugün Formula İstanbul Yatırım A.Ş'nin Yönetim Kurulu Toplantısı'nın yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

''Seneye İstanbul'da Formula 1 yarışı yapılmayacak gibi görünüyor. Her sene Bakanlık 13 milyon dolar yarış yapılma bedeli olarak Formula 1 şirketine ödüyordu. Ecclestone bu seneden itibaren 26 milyon dolar istedi. Bu rakam çok yüksek bulunduğundan dolayı ödeme yapılmayacak gibi görünüyor. Yarışın yapılamama sebebi budur.''

AA

mehmetd
22.Nisan.2011, 01:20
e iki kat isterse o zaman 2 senede bir yaparız biz de :p

Rick Nelson
22.Nisan.2011, 11:33
e iki kat isterse o zaman 2 senede bir yaparız biz de :p

İyi fikir :D

ancar
22.Nisan.2011, 11:42
yapılmayacağını açıkladı Yalçıntaş

yunusgs
22.Nisan.2011, 18:52
Neyi doğru düzgün yapabiliyoruz ki?Formula 1'i de alsınlar bakalım elimizden.Sporda ileri gideceğimize günden güne geriye gidiyoruz!

SAİT71
22.Nisan.2011, 23:21
Çok para ama bu ülkede o kadar çok saçma sapan şeye milyon dolarlar harcanıyor ki bu organizasyona verilmesin. Böylesine dünyanın en çok ilgi gören sporlarından birisine 20 küsür milyon istediler diye yapmamak saçmalık. Ülkenin reklamını yapmak için milyon dolar harcayan zihniyete göre bu tamamen gereksiz. Mantalitemiz değişmeli. Yani mantaliteleri...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2011, 23:24
Çok para ama bu ülkede o kadar çok saçma sapan şeye milyon dolarlar harcanıyor ki bu organizasyona verilmesin. Böylesine dünyanın en çok ilgi gören sporlarından birisine 20 küsür milyon istediler diye yapmamak saçmalık. Ülkenin reklamını yapmak için milyon dolar harcayan zihniyete göre bu tamamen gereksiz. Mantalitemiz değişmeli. Yani mantaliteleri...

Aynen katılıyorum...