Log in

View Full Version : Serhat Ulueren'e hapis cezası!(5 Yıl Ertelemeli)



vego
27.Nisan.2011, 18:52
Edremit 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan davada, spor yorumcusu Serhat Ulueren, 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

27 Nisan 2011 Çarşamba - 12:36

AA

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/serhatuluer.jpg

Edremit 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan davada, hakem Mehmet Fatih Gökçe'nin, çıktığı maçlara yönelik bahis oynadığını öne süren spor yorumcusu Serhat Ulueren, 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Bir TV programında 2007'nin eylül ayında ''İddaa oynayan hakemler'' olduğunu ileri süren ve bu konuda hakem Gökçe'nin adını açıklayan Serhat Ulueren hakkında 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan davanın karar duruşmasına, Gökçe ile tarafların avukatları katıldı.

Yaklaşık 4 yıl süren davada Serhat Ulueren, 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ulueren'in cezasının ertelendiği, 5 yıl içinde suç işlemesi durumunda cezanın uygulanacağı bildirildi.

Gökçe, karar duruşmasından sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, davanın hakem camiası için bir milat olacağını belirterek, şunları kaydetti: ''Elinde net, somut belgeler olmadan kimse bundan böyle sallayamayacak. Ben haksız yere, yerden yere vuruldum. Yüce adalete güvendim ve Allah'a şükürler olsun haklılığım ortaya çıktı. 4,5 yıl bana zehir olmuştu. Bugün dünyanın en mutlu insanı benim. Ben bununla da kalmayacağım, Serhat Ulueren hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Bu davayı da kazanırsam bir kuruşuna dokunmadan ihtiyacı olan Türk hakemlerine yardım yapacağım.''

İddiaların ortaya atıldığı dönemde Süper Lig hakemliği yaptığını ifade eden Gökçe, ''FIFA hakemi olmak üzereydim. Puanlarımın çok iyi olmasına rağmen sezon sonunda iki klasman birden düşürüldüm. Çok zor dönemler yaşadım. Bırakın iddia oynamayı ailece Milli Piyango bileti bile almıyoruz'' dedi.

Sheriff
27.Nisan.2011, 19:03
İyi olmuş herkesi zan altında bırakıyordu sürekli.

Bordo61Mavi
27.Nisan.2011, 19:15
Uzuldum desem yalan olur

Nedvedmania
27.Nisan.2011, 19:32
İyide ceza almamışki. Uyarı almış sadece


Yaklaşık 4 yıl süren davada Serhat Ulueren, 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ulueren'in cezasının ertelendiği, 5 yıl içinde suç işlemesi durumunda cezanın uygulanacağı bildirildi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Nisan.2011, 19:39
Daha suç işleyecekte yürürlüğe girecek...

Sheriff
27.Nisan.2011, 19:40
Ohoo ne anladık ki ozaman bu haberden.

vego
27.Nisan.2011, 19:50
Üzülürüm ama şefim:uzgun:

Universal
27.Nisan.2011, 22:11
Herhangi bir ceza işlerse bu süreç içinde 5 yıl hapis yatacak. Bundan sonra temkinli adım atması gerekiyor, bir kişiye yumruk atsın, o kişi şikayet etsin, işi çok zor. Bu umarım medya için önemli bir uyarı olur, insanların böyle cezalar alması tabii ki beni üzer. Ama hak eden hak ettiğini yaşamalı diye düşünüyorum.

SAİT71
27.Nisan.2011, 23:44
Gariban bir adam olsaydı müebbet yemişti :D Şu parası ve ünü olanlara hayat ne kadar da kolay. İnsanları zan altında bırakırlar, herşeyi söylerler sonrada göstermelik bir ceza ile yırtarlar. 5 yılda bir suç işlese sonuç: bir 5 yıl da daha suç işlerse hapis yatar diye uzayıp gider muhtemelen :D