Log in

View Full Version : Beşiktaş - Galatasaray [31. Hafta]

TR.CaPTaiN
27.Nisan.2011, 20:50
http://www.yukleresim.com/images/93642024721710707436.jpg

RasAnt
27.Nisan.2011, 20:51
Hiç derbi havası yok gibi :) beşiktaş bence bu maçı taraftarınında havasıyla alır

yaman76hakanFB
27.Nisan.2011, 20:52
Yemin ederim, bu hafta Beşiktaş-Galatasaray maçı olduğundan şimdi haberim oldu. Bu anketi görünce...

Suicider
27.Nisan.2011, 20:55
Beşiktaşı her türlü yeneriz bizim orta sahayı geçme gibi şansları yok.İlerde stancu gibi bulduğunu atan bir forvetimiz var.Kalecilerimiz kalesinde güven veriyor.Bu maçı kazanmıcazda hangi maçı kazanacaz.

Addolorato
27.Nisan.2011, 21:07
İki orta sıra ekibinin karşılaşmasından beraberlik bekliyorum..

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2011, 21:13
Ev sahibi olmamız ve daha iyi kadromuzla favori biziz bence ama Ernst ve Necip'in ikisinin birden olmaması çok kötü oldu.Beraberlik de çıkabilir maçtan.

İki orta sıra ekibinin karşılaşmasından beraberlik bekliyorum..

5.lik orta sıra olmuyor benim bildiğim ama.:icon_smile:

Revolution
27.Nisan.2011, 21:15
2-1 kazanacağız gibime geliyor ama, bakalım... :)

Börk
27.Nisan.2011, 21:18

Ligde 18 takım var,kendi olduğun takımı çıkar 17.İkiye böldüğünde yuvarlasan 8-9 arası bir şey çıkar.5.nin avrupa kupalarına gidemediğini düşünürsek orta sıra olmasa da orta sıraya çok yakın bir yer beşiktaş'ın konumu.Galatasaray da bu yüzden alt sıralarda olmuş oluyor Şemsicim :D

eng1n
27.Nisan.2011, 21:20
İki Hedefsiz kalmış takımın maçı 1-1 olup sahadan kardeş kardeşe ayrılırlar.

Addolorato
27.Nisan.2011, 21:21

O biraz işin şakası tabi sonuçta iki takımda bu sezon beklentilerden çok uzak :icon_smile:

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2011, 21:25
O biraz işin şakası tabi sonuçta iki takımda bu sezon beklentilerden çok uzak :icon_smile:

O açıdan doğru,evet.(:

Ligde 18 takım var,kendi olduğun takımı çıkar 17.İkiye böldüğünde yuvarlasan 8-9 arası bir şey çıkar.5.nin avrupa kıtalarına gidemediğini düşünürsek orta sıra olmasa da orta sıraya çok yakın bir yer beşiktaş'ın konumu.Galatasaray da bu yüzden alt sıralarda olmuş oluyor Şemsicim :D

Evet Avrupa kıtalarına gidemiyor haklısın.:icon_biggrin:

Suicider
27.Nisan.2011, 21:28
5. yi Afrikaya yolluyoruz :D

Börk
27.Nisan.2011, 21:33
Dilim sürtmüş yahu :) İnsan kabullenmeyince başka yerlere çekiyor :D

Revolution
27.Nisan.2011, 21:38
Dilim sürtmüş yahu :) İnsan kabullenmeyince başka yerlere çekiyor :D

Biz dil sürçmesi derdik Berk ama seninki sürtüyor sanırım :icon_lol:

Börk
27.Nisan.2011, 21:39
Haha bırakın peşimi artık :D

LaigLeNoiR
28.Nisan.2011, 02:24
Ne için oynuyor bu iki takım ? Ne manası var.

Beşiktaş kazansa ne olur Galatasaray kazansa ne olur ?

Bu maçı izlemeyi bile düşünmüyorum. Ancak ben her iki tarafın da sahaya genç oyuncularla çıkmasını isterim eğer öyle olursa izleyebilirim. Yani ilk 11'de A2 takımında oynayan 4-5 er tane oyuncu oynasa çok daha zevkli bir maç olur. Aksi taktirde Quaresma ve Arda arasında bir maç olacak.

anil luque
28.Nisan.2011, 11:05
Ben sanılanın aksine iki tarafın da hedefsiz kalmasından dolayı zevkli bir maç olacağı görüşündeyim. Kimsenin kaybedeceği bir şey yok nasıl olsa. Açık oynarlar güzel bir maç izletirler ve sonucunda kazanan kadro kalitesi , saha ve taraftar avantajıyla biz oluruz..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Nisan.2011, 18:31
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum kendi saha avantajımızla ve kaliteli kadromuzla.

ReaList
29.Nisan.2011, 12:31
3-1 bjk alır diyorum

omerabay
29.Nisan.2011, 12:51
Son dönemin en iddiasız derbisi kesinlikle.Bir de Lig Tv derbi reklamında büyük heyecandan falan bahsetmiş :)

Beşiktaş rahat kazanacaktır.Galatasaray'ın artık motive olacak hiçbir kaynağı yok.

vego
29.Nisan.2011, 18:50
Cenk Sakatlandı ...
Beşiktaş'ın genç file bekçisi Cenk Gönen, dünkü idmanda sakatlandı. Başarılı kaleci, kalçasındaki ağrıları artması nedeniyle antrenmanı yarıda bıraktı. Tedbir amaçlı olarak dinlendirilen Cenk'in durumunun çok ciddi olmadığı ve G.Saray maçında forma giyebileceği belirtildi. Cenk bu akşamki idmanda takımdaki yerini alabilecek....

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225742_206409332715286_190376767651876_610689_3974 510_s.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=206409332715286&set=a.190383010984585.39165.190376767651876&type=1&ref=nf)

Universal
29.Nisan.2011, 20:50
Derbi olduğunu şimdi hatırladım. :)

Beşiktaş'ın bir adım daha önde olduğunu düşünüyorum. Sonuçta kupa kaybedildiğinde lig önemli hale gelecek ve bu maç çok kilit.

Ahmet Göktaş
29.Nisan.2011, 21:23
Berabere bitecektir büyük ihtimalle.

ForCimbom
29.Nisan.2011, 22:05
yaşadığım, gördüğüm en anlamsız en amaçsız derbidir herhalde.

bülent ünder bize bi kıyak yapsana inönü'yü bombalasana !..... diyorum ... (ironiye koşun)

hayatımın en basit galatasaray'ını en değersiz en karaktersiz galatasaray'ını yaratan ve bana yaşatanlara teşekkürler....

edit: son satır bu maçla ilgili değil pek, skor taraftarı rererörö diyip gelmeyin sonra.

Lucas Neill
30.Nisan.2011, 19:15
BEŞİKTAŞ 11 - Rüştü ; Ekrem, Toraman, Sivok, İsmail ; Fernandes, Guti, Aurelio ; Quaresma, Bobo, Simao

GALATASARAY 11 - Aykut ; Serkan, Servet, Zan, Çağlar ; Ayhan, Culio, Mustafa Sarp ; Kazım, Baros, Arda Turan

GeNç KaRTaL
30.Nisan.2011, 19:22
Bol gollü bir karşılaşma olabilir.İnşallah kazanan taraf biz oluruz.Bu sezon Ekrem'in karşısında kim oynadıysa maçın yıldızı oldu.(S.Özkan dahil) Arda gider ayak Galatasaray taraftarlarına hatıra kalacak üstün bir performans sergiyebilir.

besiktas1903
30.Nisan.2011, 19:30
Yarim saat kadli..

yedeklerimizin arasinda genç oyuncularda var Yedekler: Cenk Gönen, Cumali Bişi, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Erhan Güven, Rıdvan Şimşek, Furkan Şeker.

eng1n
30.Nisan.2011, 20:05
Zaten iddiaları kalmamış güzel bir maç izlettirsinler bize.

Lucas Neill
30.Nisan.2011, 20:25
Ali Turan'dan sonra GS'de oynayan en kötü sag bek Serkan Kurtulus'tur. Cihan Haspolatli bile 10 kat daha iyiydi.

barahir
30.Nisan.2011, 20:37
Galatasaray yenecek gibi duruyor..

Fearless Coward
30.Nisan.2011, 20:41
Mustafa Sarp ve Ayhan son maçlarda olduğu gibi oynuyorlar ancak Serkan yine aynı...Bu arada şu İnsua niye oynamıyor yahu Çağlar cezalı kalınca mı oynayacak hep...İyi oynuyoruz tek eksiğimiz gol...

Lucas Neill
30.Nisan.2011, 20:56
m.sarp'in sakatlanmasi ve uzun aylar mac oynamamasi benim icin su an galibiyetten daha önemli. Beddua etmiyim etmiyim diyordum ama yetti artik.

Bunu ilk 11'e yazan hocayi da, niye elestiriliyor anlamyiorum diyen efsane Kaptanimiz Cüneyt Tanmani'da tebrik ederim.

eng1n
30.Nisan.2011, 21:06
Serkan'ın yerine aydın girdi bilmiyorum nasıl bir diziliş olacak spikerler sağ bekte oynayacak diyorlarda yok artık diyorum heralde sağ bekte oynamaz.

edit : Şaka maka sağ bekte oynuyor ya

yunusgs
30.Nisan.2011, 21:16
İlk yarıda 10 numaramız Mustafa Sarp'tı.İnanılması imkansız gerçekten.GS kadrosu tarih boyunca bu kadar kalitesiz ve ruhsuz oyunculardan oluşmamıştır herhalde.Bu takıma çok takviye lazım,çook.

Lucas Neill
30.Nisan.2011, 21:21
Güzel gol oldu gercekten Gs 150 tane böyle frikik kullansa ön diregi geciremez topu.

2 oldu bir anda

Fark gelebilir 2. 6-0 faciasi

vego
30.Nisan.2011, 21:21
Gollllllll Aurelio Dk 60 1-0

Simao ve gol! 2-0

europeanconquer
30.Nisan.2011, 21:22
Maşallah.Tıkır tıkır yedik golleri.

besiktas1903
Simao müthis! Quaresma'da güzel getirdi

BaFraLı
Bravo Beşiktaş. Yazıklar olsun böyle Galatasaray'a. Bu taraftar ne çekti bu sene yahu. Yazık gerçekten.

yunusgs
30.Nisan.2011, 21:23
Mustafa Sarp sana ne desem az be.Aynen böyle devam et yavrum.

GeNç KaRTaL
30.Nisan.2011, 21:23
Üst üste 2 topumuzun direkten dönmesinden sonra 2 gol üst üste bulmamız çok iyi oldu.

vego
30.Nisan.2011, 21:25
Galatasaray'da oyuncu değişikliği... Mustafa Sarp oyundan çıkarken Hakan Balta onun yerine giren oyuncu.

yunusgs
30.Nisan.2011, 21:26
Aydın sağ bekte olursa böyle olur.Yıllardır bıktık Sabri'den be arkadaş.Takviye yapın artık şuraya.0'dan kadro kurulması lazım,0'dan.O kadar çok işe yaramaz adam var ki...

Lucas Neill
30.Nisan.2011, 21:27
Dedigim gibi Arda'nin milyonuncu duran top kullanisi yine ön direk. Takimda kim olursa olsun böyle kullaniyor duran toplari.

LadroN
30.Nisan.2011, 21:27
Bu Mustafa Sarp'ı halı sahada adam tamamlamaya çağırmam ben.Kazma ötesi.Bu adam Galatasaray'da oynadı ya hiç bir transfer daa kötü olamaz bundan sonra.

eng1n
30.Nisan.2011, 21:28
Galatasaray'da oyuncu değişikliği... Mustafa Sarp oyundan çıkarken Hakan Balta onun yerine giren oyuncu.

Kritik bir değişiklik bu değişiklikle GS hücum yönünde daha etkili olacaktır.

IcedEarth
Mustafa Sarp bu takımda bir daha forma giysin mi, ne dersiniz? Hayır dediğinizi duyar gibi oluyorum..

yunusgs
Yine sarı kart gördü ya.Gönderin şu Baros'u ya.İç etkenler,dış etkenlerden daha çok yıpratıyor bizi.

eng1n
30.Nisan.2011, 21:29
Bir klasik Baros yine itirazdan sarı gördü.

yunusgs
30.Nisan.2011, 21:31
Dedigim gibi Arda'nin milyonuncu duran top kullanisi yine ön direk. Takimda kim olursa olsun böyle kullaniyor duran toplari.

Abi biz duran toptan gol atamayız,gol yeriz.Spiker maçın başında ligin en çok korner kullanan takımı Galatasaray dedi.Kaç gol atmışız acaba bu 200 küsür kornerden?2 bilemedin 3 tane.Ama Fenerbahçe,Bursaspor gibi duran topları etkili kullanan takımlar sezonda 10-15 golü böyle atıyorlar.Herkes Mersin'e giderken biz tersine gidip duran toptan gol yiyoruz.Helal olsun.

LadroN
30.Nisan.2011, 21:37
Ya duran topu falan bırakın.Rahatça 5 pas yapabiliyor mu bu takım maçlarda bir dikkat edermisiniz?Hep aynı şey top Servet reise geliyor o sağına yolluyor.Sonra G.Zan baskıyı görünce orta sahaya saçma sapan bir pas yolluyor.Ardından o topu Ayhan alırsa aynen geriye yolluyor.Sarp alırsa kaptırıp pozisyon yiyoruz.Bu döngüyü aşabilirsek bir gün duran toptan gol atmaya başlarız.

Lucas Neill
30.Nisan.2011, 21:37
Bülent Ünder gider ayak yerli oyunculara para kazandiriyor Ayhan olsun Aydin olsun M.sarp olsun mac basi ücret alan adamlar. Ne geliyorsa bu efsanelerden geliyor su takimin basina. Fasist bi kulüp olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz yabancilarin hepsi disiplinsiz kötü yerliler mükemmel oynuyor. Neymis yabancilar daha fazla para kazaniyormus ulen sen de onun kadar yetenekli ol parani kazan git avrupaya bakalim top oynatiyorlar mi sana.

SAİT71
30.Nisan.2011, 21:44
Bobo çok net pozisyonu harcadı :)

vego
30.Nisan.2011, 21:46
Bobo 3. kez boş kaleyi kaçırdı

SAİT71
30.Nisan.2011, 21:48
Baros ne yapıştırdı ya Rüştü son anda çıkarttı. Muhteşem bir gol olurdu...

Lucas Neill
30.Nisan.2011, 21:51
Rijkaard olmasaydi su an küme düsmeyi garantilemistik.

BaFraLı
30.Nisan.2011, 21:53
Tebrikler Beşiktaş.

Lucas Neill
30.Nisan.2011, 21:54
Servet napti öyle yahu Bobo'ya :D

Bu sezon bitsin artik. Bu m.sarpin sözlesmesi ne zaman bitiyor GS ile

GeNç KaRTaL
30.Nisan.2011, 21:56
Ah Bobo ah.Farkı kaçırdık senin yüzünden.Galibiyette emeği olan herkese tebrikler ve teşekkürler.:k:

Emurafu
30.Nisan.2011, 22:11
Efsane onbir:mad:

------------------Aykut--------------
--Aydın--Servet-----G.Zan---Çağlar---
-------------Mustafa--H.Balta---------
------------------Ayhan--------------
---Kazım------Baros-----------Arda----

Oyuncu değişiklikleri tam fiyasko,emre çolak,cana gibi oyuncular yedek'e alınmıyor..anıl oyuna sokulmuyor..

LadroN
30.Nisan.2011, 22:21
Bundan sonra yaptığımız 10 pas 1 puan sayılsın.Başka türlü 45'i göremeyiz biz.

eng1n
30.Nisan.2011, 22:55
ersinduzen Ersin Düzen
guti, oyundan çiktiktan sonra soyunma odasina gidip, daha sonra stadi terk etti! ( kaynak lig tv )

Gidecek galiba.

goosfraba
30.Nisan.2011, 23:06
galatasaray'da şu bu hariç değil hemen her futbolcunun gitmesi gerekiyor bence.

SAİT71
30.Nisan.2011, 23:11
G.Saray yapılanmaya gitse bile bir kaç yılını alacak bana göre. Çünkü ciddi revizyon olacak. Yönetim kadro teknik kadro vs. herşey yenilenecek. Maddi ve manevi olarak büyük zamana ihtiyaçları var.

Lucas Neill
30.Nisan.2011, 23:17
G.Saray yapılanmaya gitse bile bir kaç yılını alacak bana göre. Çünkü ciddi revizyon olacak. Yönetim kadro teknik kadro vs. herşey yenilenecek. Maddi ve manevi olarak büyük zamana ihtiyaçları var.

Bir iki yil gitsin zaten gitmeli de ileride basari isteniyorsa denildigi gibi bu oyuncularla yönetimle teknik ekiple basari imkansiz.

yaman76hakanFB
30.Nisan.2011, 23:36
Türkiye'de hiçbir yapılanma birkaç yıl sürmez. Yani Galatasaray'ın birkaç yıl şampiyonluk yarışınının dışında kalması bekleniyorsa, bu Türkiye'nin teamüllerine ve Türk futbolunun dinamiklerine terstir.

Bizden örnek verirsek:

1999-2000 sezonunda daha devre arasında lige havlu attık. Yaz geldiğinde neredeyse bütün futbolcuları gönderdik. 16-17 tane yeni futbolcu aldık. O sene Mustafa Denizli önderliğinde şampiyon olduk.

2002-2003 sezonunda Werner Lorant ve sonrasında Oğuz Çetin'le tarihin en kötü sezonlarından birisini geçirdik. Yaz ayında Daum geldi ve neredeyse yepyeni bir takım kuruldu, en az 12-13 futbolcuyla yollar ayrıldı. Yine şampiyon olduk.

Şimdi Galatasaray silbaştan bir takım kurarsa en az 2 yıl yarışın içinde olamaz beklentisi bu ülke futbolunun gerçeklerine terstir.

Cengo
30.Nisan.2011, 23:43
Türkiye'de hiçbir yapılanma birkaç yıl sürmez. Yani Galatasaray'ın birkaç yıl şampiyonluk yarışınının dışında kalması bekleniyorsa, bu Türkiye'nin teamüllerine ve Türk futbolunun dinamiklerine terstir.

Bizden örnek verirsek:

1999-2000 sezonunda daha devre arasında lige havlu attık. Yaz geldiğinde neredeyse bütün futbolcuları gönderdik. 16-17 tane yeni futbolcu aldık. O sene Mustafa Denizli önderliğinde şampiyon olduk.

2002-2003 sezonunda Werner Lorant ve sonrasında Oğuz Çetin'le tarihin en kötü sezonlarından birisini geçirdik. Yaz ayında Daum geldi ve neredeyse yepyeni bir takım kuruldu, en az 12-13 futbolcuyla yollar ayrıldı. Yine şampiyon olduk.

Şimdi Galatasaray silbaştan bir takım kurarsa en az 2 yıl yarışın içinde olamaz beklentisi bu ülke futbolunun gerçeklerine terstir.

Bu kadar oyuncu için maddi bütçe gerekir ve uyum sağlaması da çok zordur, büyük risk. Galatasaray'da bütçe yok, eldeki oyunculara tazminat verip gönderme şansı bile yok. Göndermeye çalışırken transfer sezonunu sonu gelir zaten.

Galatasaray her sene 3-4 genç yetenekli oyuncular transfer edip bir kaç yıl sonra bütün alınanlar uyum sağladıklarında üzerine baştan yabancıları transfer eder. Hep böyle yaptılar, ülke ile alakası da yok. Tersini yaparsa gerçekten maddi olarak biterler bu sefer.

GeNç KaRTaL
30.Nisan.2011, 23:53
Feldkamp'ın yakın zamanda ülkeye döndüğü zaman da böyleydi Galatasaray.Ben alt yapıya yönelmelerini bekliyordum.Sağlam bir revizyon ile o sezon Feldkamp'ın sezonu tamamlayamamasına rağmen şampiyon olmuşlardı.Hakan abinin verdiği örnekler.Bizim 100.yıldaki şampiyonluğumuz.He belki hemen gelecek sezon şampiyon olamaz Galatasaray ama iyi bir revizyonla yeniden şampiyonluğa oynar hale geleceklerdir muhtemelen.

Emurafu
01.Mayıs.2011, 00:30
Bülent Ünder "Gençlere Şans Tanımaya Başlayacağız"
Alt yapı hocaları ile falan konuşmuş.Önümüzdeki haftadan itibaren gençleri şans tanımaya başlayacakmış..Basın toplantısında söyledi..Geç kalınmış bir hamle olacak..

Suicider
01.Mayıs.2011, 00:48
Bülent Ünder "Gençlere Şans Tanımaya Başlayacağız"
Alt yapı hocaları ile falan konuşmuş.Önümüzdeki haftadan itibaren gençleri şans tanımaya başlayacakmış..Basın toplantısında söyledi..Geç kalınmış bir hamle olacak..

Ben de aynısını düşünüyorum geç kalındı..

Q7 serkanı yedi ilk yarı bunu gördü bülent ünder fakat gitti aydını koydu.Elinde hakan balta gibi joker bir adam var bence orda gayet oynardı.Hadi onu geçtik ikinci yarı başladıktan sonra mustafa sarpın ismini duymadık bjk habire geliyor gol kaçırıyor direkten dönüyor orta saha düşmüş neden 2-0 yenik duruma düşmeyi bekliyosun orta sahaya adam almak için.Aldıktan sonra en azından takım biraz toparlandı görüldüğü üzere.Bu 60. dk da ve 80. dk da oyuncu değiştirmek kural mıdır? 55 te yada 70 te değiştirsen olmuyor mu? Anlamıyorum ve anlayamıcamda sanırım bu gidişle..

Beşiktaşı tebrik ediyorum 2 formsuz takımın mücadelesinde oyuncu kaliteleri kendini gösterdi..

besiktas1903
01.Mayıs.2011, 00:49
Guti için resmi aciklama geldimi?

anil luque
01.Mayıs.2011, 01:38
Gelmedi sanırsam.

Tüm zamanların en uyuşuk derbisiydi heralde. İlk yarıda aklıma 'İbb maçında böyle oynarsak bizi fena yaparlar' düşüncesi gelmedi değil. Ama bu maçın atmosferi ile o maçın atmosferi arasında dağlar kadar fark olacağı aşikar.

Galibi taraftar desteği ve kadro kalitesi belirledi. Arda tek başına bir şeyler yapmaya çalışsa da yetmedi. Fernandes , Guti , Simao ve özellikle Q7 gibi üstün özellikleri olan oyuncularınız varsa bu tür maçları kolay koparabiliyorsunuz bugün de olduğu gibi..

Nedvedmania
01.Mayıs.2011, 01:50
Maçı Beşiktaş haketmişti zaten. Tebrikler beşiktaş.

Mustafa Sarp (Burda kaldım. Cümlenin devamını getiremiyorum.)

Beşiktaş taraftarı aşırı küfür etti bu maç. Neyin kavgası bu ? Şampiyonluk için mücadelemi ediyoruz sanki. Bi rahat durmuyorsunuz. Ne ana kaldı ne bacı.

Suicider
01.Mayıs.2011, 02:43
Klasik derbi maçı bir takım çok kötü olmayagörsün manisa taraftarı bile kümede kal diye bağrıyodu özenti tipler işte yapcak bişey yok.

A.FaruK
01.Mayıs.2011, 11:15
Guti için resmi aciklama geldimi?

Twitter'inda yazmış . Bu yıl hedefimizde Türkiye Kupası var ama önümüzdeki yıl nerde olurum bunu tanrı bilir gibilerinden bişeyler yazmış.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2011, 12:09
Tebrikler Beşiktaş'ım. 2.yarıdaki oyunumuzla maçı kazanmasını bildik. Quaresma her zaman olduğu gibi harikaydı. Bobo 2 direk 2 boş kale olmakla birlikte 4 gol atabilirdi dün akşam ama yapamadı :p
Guti içinse şunu söylemek istiyorum; Oyundan çıkarken tüm taraftar kötü oynamana rağmen seni ayakta alkışlıyor,cevap vermiyorsun. Soyunma odasında duşunu alıp,sahayı terk etmekte nedir ?! Kaptansın bir de yahu,Ayıptır.

eXcitinG
01.Mayıs.2011, 12:58
GeLecek sezon Guti yi takımda görmek istemiyorum ben. Zaten Tayfur maçtan sonra açıkLama yaptı. Ağır bir sakatLıktan çıktı. Kendisi iLe de görüştüm 60-65 dakika sahada tutacağım seni sonra oyundan aLıcaktık diye. 75 dakika oynadı. Benim bir sorunum yok, dedi. BöyLe adamLara ihtiyacımız yok bizim. Burası Amerika ya da Katar Ligi değiL. Canı isteyince oyna, canın isteyince gez, toz. Guti de zaten Ligin kaLitesini anLadı, artık bu Ligde yapamayacağını gördü, kaçmak için zemin hazırLıyor.

Maça geLince. Eğer kontrat sorunu çözüLmüş biri Bobo oLsaydı bu maçta. En az hattrick yapmıştı Bobo.

Rehavi
01.Mayıs.2011, 17:08
GeLecek sezon Guti yi takımda görmek istemiyorum ben. Zaten Tayfur maçtan sonra açıkLama yaptı. Ağır bir sakatLıktan çıktı. Kendisi iLe de görüştüm 60-65 dakika sahada tutacağım seni sonra oyundan aLıcaktık diye. 75 dakika oynadı. Benim bir sorunum yok, dedi. BöyLe adamLara ihtiyacımız yok bizim. Burası Amerika ya da Katar Ligi değiL. Canı isteyince oyna, canın isteyince gez, toz. Guti de zaten Ligin kaLitesini anLadı, artık bu Ligde yapamayacağını gördü, kaçmak için zemin hazırLıyor.

Maça geLince. Eğer kontrat sorunu çözüLmüş biri Bobo oLsaydı bu maçta. En az hattrick yapmıştı Bobo.

Bobo nu kafası karışık olunca hep böyle oluyor. Ne zaman ki takımın as oyuncusu oluyor, kontrat problemi ya da herhangi bir sorunu olmuyor, o zaman takır takır atmaya başlıyor. Guti ye gelince ilk yarı iyiydi aslında... Ama olmayacak gibi sanki. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Yalnız maçı izleyemedim; Fernandes ve Rıdvan ın nasıl oynadığını merak ediyorum...

Lucas Neill
01.Mayıs.2011, 17:12
Fernandes'e pek dikkatimi cekmedi cok iyi oynadigini söyleyemem ama Ridvan oyuna girdikten sonra her hücuma katildi oldukca istekliydi.