Log in

View Full Version : Fenerbahçe - İBB [31. Hafta]

TR.CaPTaiN
27.Nisan.2011, 20:52
http://www.yukleresim.com/images/69851849497529308859.jpg

yaman76hakanFB
27.Nisan.2011, 20:54
Bu İBB o kadar canımızı yaktı, o kadar canımızı yaktı ki... Aynı haltı yeniden yerlerse köye gider baykuş avlarım. :D

furkan58
27.Nisan.2011, 21:02
Tribündeki Yerimizi Alıp Takımımızı Destekleyeceğiz Umarım Kazanırız . Kazanmamız Lazım ..

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2011, 21:08
İBB şampiyonluğun kaderini etkilemeyi seviyor ama Fenerbahçe bu sefer şampiyonluğu kaybetmemek için yine varını yoğunu ortaya koyup,başarılı olacak gibi geliyor bana.

Trabzonspor
27.Nisan.2011, 21:15
Beledeyi 3 İstanbul takımına çelme takmayı başarabilen takım ama bu sefer değil çelmeFner karşısında tutunamaz bile.

RasAnt
27.Nisan.2011, 21:17
İnş onlara hezimet yaşatıcaz ve son haftalarda rahat bir maç izleyeceğiz

titates1
27.Nisan.2011, 21:18
sahamızda seyirci desteği , oyuncuların hırsına olumlu yansıyor normal şartlarda çok rahat kazanırız.Maçın hakemleri de Türkiye'de en beğendiğim hakemler , maçı kazanmamız için hiçbir neden yok , tabikide futbol her sonuca açıktır , uğurlu formamı giyip bilgisayar karşısındaki yerimi alıcam =) inşallah kazanırız

Revolution
27.Nisan.2011, 21:40
Fenerbahçe affetmez bu saatten sonra.

Chinatown
27.Nisan.2011, 22:00
ibb bu hafta ankaragücünden 4 yedi, böyle hezimetler sonrasındaki maçlara asılırlar. bence bu maça da asılacaklar. fener favori ama ibb puan alırsa hiç şaşırmam. fenerbahçenin buralara gelmesindeki en önemli faktör olan defansında sıkıntısı var.

A.FaruK
27.Nisan.2011, 22:48
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.

Universal
27.Nisan.2011, 23:05
En zor maçlarımızdan birisi, maça lider olarak çıkacağız. Bunun ağırlığı olacak. Evimizde son iki maçtır bir baskı var ve takım çok zorlanıyor. Bunu atlatmak için mutlaka erken bir gol atmalıyız. Gol atamadığımız önde olmadığımız her dakika alehimize işliyor. Çünkü Fenerbahçe bu matça öne geçerse hiçbir şekilde üç puanı bırakmaz.

SAİT71
27.Nisan.2011, 23:40
Bana göre kalan maçlarımız içindeki en zor olanı. Buca maçı bizimkilerin aklını başına getirmiştir. Moralde yüksek. Güza felanda takıma artı bir moral kattı. Üstelik 3-4 maç kalmış artık ve son maçı almışlar bu maça öyle bir durum içinde çıkacağız. İBB'de asılacaktır bu maça o nedenle dengeli bir maç bekliyorum. 2-0 3-1 2-1 skor tahminlerimle kazanacağımızı umuyorum.

Sheriff
27.Nisan.2011, 23:42
Bu İBB o kadar canımızı yaktı, o kadar canımızı yaktı ki... Aynı haltı yeniden yerlerse köye gider baykuş avlarım. :D
İbb yerine GS,BJK,TS farketmez herhangi biriyle oynasak razı olurum.

Facx
28.Nisan.2011, 00:05
abdullah avcının bu maçı vermiceğnii düşünüyorum boz baykuşlarla (inci işte bildiğin :D ) en azından 1 puan çıkarırlar(ız :D )

Fearless Coward
28.Nisan.2011, 00:17
Abdullah hoca ve takımı böyle maçları her zaman sevmiştir...Zor maç olacak İ.B.B puan veya puanlar alacaktır...

Universal
28.Nisan.2011, 00:29
Maçın hakemi Fırat Aydınus, geçen yıl ki maç geliyor aklıma, Deniz'in sayılmayan golü, Güiza'nın indirilmesi ve verilmeyen kırmızı kat. Son olarak Alex'e verilen kırmızı kart. Komplo kurmayalım diyoruz ama; en kritik maç; en kritik takım ve aynı hakem. Bizm kabusumuz olan br takım kesinlikle yenmeliyiz.

TR.CaPTaiN
28.Nisan.2011, 01:19
Geçen haftaki Buca uyarısından sonra oyuncuların bu maçı küçümseyeceğini zannetmiyorum. Zaten küçümserlerse İBB gibi kontra konusunda uzman olan bir takım cezayı keser.

furkan58
28.Nisan.2011, 12:21
İbb Ne Kadar Tehlikeli Bir Takımda Olsa Akılları Türkiye Kupasındaki Final Maçında ve Sakatlanma Risklerini Göze Almayacaklardır . Gerilimi Az , Bol Pozisyonlu Bir Maç Olur Gibi . İnşAllah 90 Dakika Sonunda Kazanan Biz Oluruz ..

Birde Ne Kadar Doğrudur Bilemem Ama Barcelona Scoutlarının Maça Gelip Gökhan Gönül ve A.Santos'u İzleyeceğini Duydum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Nisan.2011, 17:16
Gerginlik ya da endise eden takimin Trabzon olmasi lazim artik. Ikili averajda dezavantajli olduklari icin alacaklari ilk yenilgide sampiyonlugu teslim etmis olacaklar. Bizim icin de oyle belki ama 2li averajdaki ustunlugumuz bi nebze bizi rahatlatmali. Bu hafta Trabzon takilir biz de kazanirsak caddeyi suslemeye baslayabiliriz bence :D

barahir
28.Nisan.2011, 17:17
Maçın hakemi Fırat Aydınus, geçen yıl ki maç geliyor aklıma, Deniz'in sayılmayan golü, Güiza'nın indirilmesi ve verilmeyen kırmızı kat. Son olarak Alex'e verilen kırmızı kart. Komplo kurmayalım diyoruz ama; en kritik maç; en kritik takım ve aynı hakem. Bizm kabusumuz olan br takım kesinlikle yenmeliyiz.

Ofsayttan yediğimiz 2 golü unutmuşsun :)

sui generis
28.Nisan.2011, 17:56
biletmizi aldık şampiyonluğu kutlamaya gidiyoruz...

SAİT71
28.Nisan.2011, 18:18
Çokta büyük konuşmamak lazım aslında . ):)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Nisan.2011, 18:27
Fenerbahçe artık hata yapmayacaktır. Bu maçı kazanırlar bana göre.

ReaList
29.Nisan.2011, 12:30
Bir gerçek var maç 0-0 başlıyor :D
Fenerbahçe'nin erken bir gol bulması ve bununla beraber oyunun kontrolünü eline alması gerek, böyle olursa rahat bir maç geçer, aksi takdirde yine kalbimiz sorunlu bir gece gecirecek.

omerabay
29.Nisan.2011, 12:50
Maça atak başlamalıyız.İşi 60'tan sonrasına bırakmamayı umuyorum.

İBB kupa finalini bekliyor bu yüzden bu maçta ölümüne savaşmazlar diye düşünüyorum.

SAİT71
29.Nisan.2011, 14:07
Kesin bu maçta anormal geçecek. Yani illa bize rahat bir maç seyrettirmeyecekler...

anil luque
29.Nisan.2011, 14:34
İBB terslik yaratabilecek bir takım bunu herkes biliyor. Fenerbahçe ona göre düşünüp hareket edecektir ama İBB'nin alacağı puan veya puanlar hiç ama hiç sürpriz olmaz.

Cengo
29.Nisan.2011, 15:57
İBB, TFF Türkiye Kupası Final maçından dolayı kadroda rotasyona giriyor, dolayısı ile 2. takımı çıkaracaklar Fenerbahçe maçına, bunu söyleyen Abdullah Avcı.

FB galibiyeti harici kimse başka ihtimal beklemesin derim bence.

Sheriff
29.Nisan.2011, 16:18
Benim aklıma Captan'ın aldığı uyarı geliyor :zuhaha

sarianet
29.Nisan.2011, 17:29
kadıköyde olması itibarıyla muhakkak almamız gereken bir maç trabzonla aynı saatte oynamamız da pozitif biişi

BleedingMoon
29.Nisan.2011, 19:09
İbb Ne Kadar Tehlikeli Bir Takımda Olsa Akılları Türkiye Kupasındaki Final Maçında ve Sakatlanma Risklerini Göze Almayacaklardır . Gerilimi Az , Bol Pozisyonlu Bir Maç Olur Gibi . İnşAllah 90 Dakika Sonunda Kazanan Biz Oluruz ..

Birde Ne Kadar Doğrudur Bilemem Ama Barcelona Scoutlarının Maça Gelip Gökhan Gönül ve A.Santos'u İzleyeceğini Duydum.

ben de volkan'ı izleyeceklerini düşünüyordum.

Varonil
29.Nisan.2011, 21:39
Geçen haftaki Buca maçından gereken derslerin çıkarıldığını düşünüyorum.Futbolcular yaptıkları açıklamalarda ne kadar temkinli olduklarını gösteriyorlar.Bu maçta bir kaza yaşayacağımızı düşünmüyorum.3-1 veya 4-2 gibi gollü bir galibiyet bekliyorum.He bir de Stoch'u ilk 11'de görmek istiyorum.

Lider olduk ama daha birşey kazanmadık.Bu takımın Türkiye'de en büyük acıyı yaşayan futbol takımı olduğunu unutmayalım.4 hafta daha kaldı,sabır.

Varonil
29.Nisan.2011, 21:46
Fenerbahçe​’de Büyük Hazırlık

Fenerbahçe taraftarları, Belediye maçında 75×11 metre ebatlarına sahip Türk tribün tarihinin en büyük posteri ile şov yapmaya hazırlanıyor.
Fenerbahçe taraftarı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında görkemli bir şova daha imza atmaya hazırlanıyor. Takımlarının Kadiköy’de pazar günü oynayacağı ve şampiyonluk yolunda büyük öneme sahip karşılaşmada, sarı lacivertli taraftarlar da devasa bir poster açacak.

Tarihe geçecek

Üzerinde Fenerbahçeli futbolcuların, 90+4. dakikada attıkları golle kazandıkları Gaziantep maçından sonra takım halinde kenetlenerek tribünleri selamlama görüntüsünün olacağı poster 75 metreye 11 metre ölçüsünde. Bu özelliği ile de tarihe geçecek.
Vamos Bien, Cefakar Kanaryalar ve Ünifeb taraftar gruplarınca oluşturulacak dev poster, Türk Telekom tribününde açılacak. Ünlü Karikatürist Mehmet Duru’nun, Gaziantep maçından sonra futbolcuların toplanıp taraftarlarla tek yürek halinde sevinme fotoğrafına bakarak 1 haftada hazırlayacağı poster, sarı zemin üzerine lacivert çizgilerden oluşacak.

Maçtan önce

Dev poster, futbolcular maç öncesi seremonide sahaya çıktıkları anda kale arkasında yukarıdan aşağı sarkıtılacak. Sarı lacivertliler, bu sezon başka maçlarda da yine Türk Telekom tribününde yaptıkları koreografilerle dikkat çekmişlerdi.

nekop
30.Nisan.2011, 17:03
Olimpiyat stadında oynansa bi ihtimal puan kaybedebilirler derdim ama Kadıköy'de Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini sanmıyorum.

TR.CaPTaiN
01.Mayıs.2011, 03:25
Benim aklıma Captan'ın aldığı uyarı geliyor :zuhaha

Fırat Aydınus o maçta aşırı kötüydü. Delirtti insanı. :}

Gökhan, Yobo, Emre, Caner, Cristian sarı kart sınırındaymış. Özellikle Gökhan, Yobo ve Emre'nin çok dikkatli olması lazım.

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 03:30
Emre dikkatli olmaz. Dikkatli olmaya çalışırsa verimli olamaz. Öyle bir oyuncu.

Caner ve Cristian'ın bu hafta ilk 11 başlayacaklarını sanmıyorum. Sanırım Stoch ve Selçuk başlar. Bu hafta değilse de, onların ceza alması durumunda bir sonraki hafta başlarlar. Pek sorun değil yani.

Gökhan'a gelince... Bu hafta epey hedef gösterildi. En ufak bir hatasında yahut itirazında kart çıkaracaklardır. Aman Gökhan, sen yoksan sağ kanat bindirmeleri yok. Tek kollu boksör gibi oluyoruz.

BleedingMoon
01.Mayıs.2011, 04:21
gökhan yoksa bekir var abi :D

furkan58
01.Mayıs.2011, 14:35
Özerde kart sınırında diye biliyorum . Gerçi Cristian , Caner veya Özer önemli eksik olmaz ancak Emre , Yobo ve özellikle GG77'nin eksikliği çok hissedilir ve bize ağır bedeller ödetebilir . Haftaya Karabük deplasmanı zor maç olur . Emenike gibi bir forvete Yobo'nun yoklugunda bekir veya kim oynarsa dayanabilir mi ? Gökhan'ın yedeği zaten yok . Emre gibi takımı öne taşıyan bir orta sahamızda olmassa sıkıntı yaşayabiliriz haftaya .

ParduS
01.Mayıs.2011, 15:38
Akşam yurtta izleyeceğiz, muhtemelen kavga çıkar :)) 1-0 olmasın, yusuf yusuf ediyorum maçı izlerken.. 2-0 olsun bizim olsun.

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 19:20
Lig Tv kameraları trübünleri görüntülüyordu. Erkek Voleybol takımı oyuncularından Marshall'ı filan gördüm. Şampiyonlar yan yanaydı. Kadın basketbolcular var mıydı bilmiyorum ama erkek voleybolcuları gördüm. Sanırım maç öncesi veya devre arası trübünleri selamlayacaklar. :)

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 19:24
Emre dikkatli olmaz. Dikkatli olmaya çalışırsa verimli olamaz. Öyle bir oyuncu.

Caner ve Cristian'ın bu hafta ilk 11 başlayacaklarını sanmıyorum. Sanırım Stoch ve Selçuk başlar. Bu hafta değilse de, onların ceza alması durumunda bir sonraki hafta başlarlar. Pek sorun değil yani.

Gökhan'a gelince... Bu hafta epey hedef gösterildi. En ufak bir hatasında yahut itirazında kart çıkaracaklardır. Aman Gökhan, sen yoksan sağ kanat bindirmeleri yok. Tek kollu boksör gibi oluyoruz.

Yobo'yu yazmamışım. Yobo gereksiz kart görmez. Görüyorsa mecbur kaldığı içindir. Bir gol pozisyonunu kesmek içindir. Ona güveniyorum. İnanılmaz bir profesyonel...

Özer'e gelince... Onun hakkında düşüncelerim belli... :D

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 19:29
Şampiyonlar geçidi var. :)

Kadın basketbol ve Erkek Voleybol takımı trübünleri selamlıyor. :)

sarianet
01.Mayıs.2011, 19:54
http://img541.imageshack.us/img541/9365/10238776.jpg

http://img695.imageshack.us/img695/4329/81790997.jpg

http://img96.imageshack.us/img96/4316/73724568.jpg

sarianet
01.Mayıs.2011, 20:06
stooooocchhhh

titates1
01.Mayıs.2011, 20:17
barcelona scoutu tribünlerde , tribünler çok iyi gözüküyor , oynatmıyoruz , iyi oynuyoruz , stoch helal olsun çok güzel gol

titates1
01.Mayıs.2011, 20:21
Çok net bir pozisyon daha kaçırdık , baroni neler yapıyor o da barcelonaya gitmek istiyor heralde=)

sarianet
01.Mayıs.2011, 20:21
barcelonadan scout kiralayalım yav takım manyak oynuyo semih naptı öyle:D

titates1
01.Mayıs.2011, 20:28
Trabzon atmış muhtemelen puan kaybetmiyeceklerdir ama kaybederlerse kopartabiliriz yarıştan

sarianet
01.Mayıs.2011, 20:31
biri edütörden semihin ayarlarıyla oynamış :D

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 20:36
Semih'in kaçırdığı goller akıl alır gibi değil. Adeta Guiza'nın geçen yıl bize yaşattıklarının aynısını yaşatıyor. Çok gol kaçırıyoruz, çok. Şu dakikaya kadar yarısını atsak 3-0 olmuştu.

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 20:41
Bugün bir puan kaybedersek Semih gözümüze görünmesin.

Fearless Coward
01.Mayıs.2011, 20:44
Bence Fenerbahçe buradan vermez maçı İ.B.B'de bir tek Holmen çabalıyor...

musakaan
01.Mayıs.2011, 20:49
Alex attı . Skor 2-0

sarianet
01.Mayıs.2011, 20:49
kral golünü attı

titates1
01.Mayıs.2011, 20:51
Gökhan orta Alex gol gerçekten usta bu Alex Gökhan da geçen senelerde ortaları karavana olabiliyordu ama bu sene hep kafaya ayağa ortalar atıyor ...

Bekq
01.Mayıs.2011, 20:52
Alex maç boyunca birçok hata yaptı ama yinede golünü attı. Bu dakikadan sonra maçı vermeyiz ve maç 2-1 biter gibime geliyor.

Addolorato
01.Mayıs.2011, 20:54
Alex maç boyunca birçok hata yaptı ama yinede golünü attı. Bu dakikadan sonra maçı vermeyiz ve maç 2-1 biter gibime geliyor.

Alex ne hata yaptı yahu ? Benim gördüğüm 2 kişi arasına girdi topla ama kaptırdığı topuda Semih alıp kaleciyle karşı karşıya kalmıştı. Gördüğün gibi Alex hata yapıncada asist oluyor :n:

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 20:54
İşimiz Semih'e kalsa yaştı. İBB tehlikeli tehlikeli yoklamaya başlamıştı kaleyi. Neyse ki Gökhan Gönül klas bir orta yaptı, Alex'de hakkını verdi. 5-0 olabilecek devreyi 2-0'la kapattık.

eng1n
01.Mayıs.2011, 20:58
Barça yetkilileri şu maçı izleyip ilk 11 den 6 kişiye falan teklif götürmesi lazım diğer kalanlar da Alex falan sisteme uymadığından dolayı teklif gelmez.

Estranged
01.Mayıs.2011, 21:01
Gökhan tek pozisyonla Barça'ya göz kırptı :n:

Ayrıca abartmayın yahu, IBB ile oynuyoruz önünde sonunda.

eXcitinG
01.Mayıs.2011, 21:01
Maicon yaşLanmaya başLadığına göre ve Gökhan GönüLde sonunda orta yapmayı öğrendiğine göre, artık rahatLıkLa Barça da oynayabiLir.

DaveJones
01.Mayıs.2011, 21:11
Semih sağ kanada Alex santrafora geçmiş. 433 oynuyoruz şuanda.

titates1
01.Mayıs.2011, 21:22
Semih kaçırdı yine Stoch müthiş

SAİT71
01.Mayıs.2011, 21:27
Güzel bir baskı oluşturduk ama her zamanki gibi pozisyonları cömertçe saçıyoruz. 2-0 güzel skor ama 1 gol yememiz herşeyi değiştirir. 3. golü bulup maçı kopartmalıyız. İBB gibi bir takıma karşı tüm takım olarak bastırırken ani ataklarla her zaman gol yeme olasılığınız yüksek bu nedenle girdiğimiz pozisyonları değerlendirmeliyiz ve topu mutlaka ileride tutmalıyız ki İBB atağına dönüşmesin.

Fearless Coward
01.Mayıs.2011, 21:30
Bu maç bu saatten sonra dönmez Fenerbahçe'nin 3'ü 4'ü yakalayacağını düşünüyorum...

sarianet
01.Mayıs.2011, 21:31
inş stochu çıkarmaz

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 21:38
Trübünler tuhaf... Zaferin tadını çıkaracağına sinema izleme moduna döndüler.

sarianet
01.Mayıs.2011, 21:43
emre bugün birine çok pis dalacak ama bakalım:D

Bekq
01.Mayıs.2011, 21:58
İlk defa dertsiz, tasasız rahat bir maç izledik. Teşekkürler Fenerbahçe. :D

BleedingMoon
01.Mayıs.2011, 21:59
gökhan gönül çılgın attı. alves'le takas yapsak :D

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 22:04
İlk defa dertsiz, tasasız rahat bir maç izledik. Teşekkürler Fenerbahçe.

O kadarda dertsiz sayılmaz. Yüreğimizi ağzımıza getirmek için ellerinden geleni yaptılar. Bu kadar gol kaçırıp, bir de yeseydik ve son saniyeleri soluk soluğa bitirseydik gerçekten ağzım bozulurdu.

ReaList
01.Mayıs.2011, 22:11
Herşey iyi güzelde Kocaman çok garip işler yapıyor arkadaş.
İkinci yarı Önce Santrafor pozisyondaki Semih'in daha sonra yerine giren Güiza'nın sağ açıkta oynatılıp Alex'in oraya çekilmesi ne mantıktır arkadaş !

Tutsa neyse diyecem her dönen top belediye'de, her atak belediye'nin, ilk yarı sahadan çıkmayan belediye bu anlarda bi gol atsa hadi bakalım.

Bu garip anlayışı geçen sezon Daum efendi Lille maçında yapmıştı
ve Pahalıya mal oldu. Gözünü seveyim Kocaman şu fantezilerden vazgeç.

sarianet
01.Mayıs.2011, 22:12
semihin yerinde niang olsaydı o sistem farklı sonuçlar doğurabilirdi

ReaList
01.Mayıs.2011, 22:32
Sistem güzel ama oyuncu tercihleri yanlış, doğru olsa zaten belediye bu kadar rahat oynayamazdı
Ne tek başına Alex Santrafor olur
Ne Semih/Güiza kanat.

Stoch-Niang-Dia olsa neyse.

Bekq
01.Mayıs.2011, 22:38
Herşey iyi güzelde Kocaman çok garip işler yapıyor arkadaş.
İkinci yarı Önce Santrafor pozisyondaki Semih'in daha sonra yerine giren Güiza'nın sağ açıkta oynatılıp Alex'in oraya çekilmesi ne mantıktır arkadaş !

Tutsa neyse diyecem her dönen top belediye'de, her atak belediye'nin, ilk yarı sahadan çıkmayan belediye bu anlarda bi gol atsa hadi bakalım.

Bu garip anlayışı geçen sezon Daum efendi Lille maçında yapmıştı
ve Pahalıya mal oldu. Gözünü seveyim Kocaman şu fantezilerden vazgeç.
Orta sahayı güçlendirmek için Semih'i sağ kanada, Alex'i forvete, Topuz'uda ortaya koyuyor. Geçen hafta Semih'i oyunda tuttu ve 4. golümüzü onun pasında Güiza atmıştı.

Ha Semih sağ kanatmı? Hayır. Güiza sağ kanatmı? Hayır. E haliyle her zamanda tutmaz bu. Bende doğru bulmuyorum böyle yapmasını ama maçı 2-0'da tutmak için orta sahaya Topuz'u almak zorunda kalıyor. Mecburende böyle yapıyor. Yedekte sağda oynayacak Türk varmı peki? Özer desen formsuz. Bu takımın oyuncusu değil. Diğerleri zaten sağ kanat değil. Yapabileceği tek şey Gökhan'ı ileri çıkarıp oraya Bekir'i almak olur. Fakat buda ters tepebilir. Sonuçta Bekir'inde ne yapacağı belli olmuyor.

ReaList
01.Mayıs.2011, 22:47
Oyunu tutmasına ne gerek var ?
Korkunun ecele faydası var mı ? bakın az önce geçen sezon 1-0 önde olduğumuz ve aynı anlayışla kaybettiğimiz Lille maçından örnek verdim. İstediğiniz kadar geri çekilin ne fayda ? Belediye bu taktik anlayışından sonra 4-5 tane gol olabilecek pozisyon buldu hatta bi 5-10 dk 21 futbolcu Fenerbahçe yarı sahasından çıkmadı. Geriye yaslanmanın ne anlamı var gol yesen bi de panik yapacan son dakikalar yine kahır stres içinde geçecek. 3 puan günü kurtarır ama oyun anlayışı yarına ışık tutar. Umarım bu ışığımız da titremeler olmaz.

Bekq
01.Mayıs.2011, 22:50
Oyunu tutmasına ne gerek var ?
Korkunun ecele faydası var mı ? bakın az önce geçen sezon 1-0 önde olduğumuz ve aynı anlayışla kaybettiğimiz Lille maçından örnek verdim. İstediğiniz kadar geri çekilin ne fayda ? Belediye bu taktik anlayışından sonra 4-5 tane gol olabilecek pozisyon buldu hatta bi 5-10 dk 21 futbolcu Fenerbahçe yarı sahasından çıkmadı. Geriye yaslanmanın ne anlamı var gol yesen bi de panik yapacan son dakikalar yine kahır stres içinde geçecek. 3 puan günü kurtarır ama oyun anlayışı yarına ışık tutar. Umarım bu ışığımız da titremeler olmaz.
Doğru fakat eğer hücuma devam edip sürekli pozisyonları harcayıp kontrataktan gol yesekte bu sefer; "Oyun 2-0'ken neden defans yapmıyor" diye Aykut Kocaman eleştirilirdi.

Lille demişsin bende sana AZ maçını hatırlatıyım o zaman. :)

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 23:08
Bu maç geride kaldı. Şimdi yönetimin "lideriz" ayaklarına yatmadan, her zaman olduğu gibi "öndeyken" fair-play numaraları yapmadan çıkıp bir basın toplantısı yapması, şu Trabzon-Antep maçıyla ilgili bir basın toplantısı düzenlemesi gerekiyor. İş işten geçtikten sonra ağlamanın faydası yok. Adamlar kaç haftadır "bize penaltı verilmedi" diye bas bas ağladı; en kritik yerde öyle bir penaltı aldılar ki, evlere şenlik... Türkiyenin en iyi hakemi Cüneyt Çakır'sa Türkiyede hakemlik bitmiştir. Bu kadar açık. Fenerbahçe başkanı, çık ve konuş. Ya da etrafındaki sen ne dersen tasdik etmekle görevli aciz yöneticilerinden birisi alsın bu işi üstüne.

A.FaruK
01.Mayıs.2011, 23:58
Geliyor geliyor Şampiyonluk geliyor (: . Şimdi daha yüksek sesle '' Fener gol gol gol, Şampiyonluk geliyor vol.15489452 (: (:

furkan58
02.Mayıs.2011, 00:02
2. Yarı 60-70 'den Sonra Tribün Show Görülmeye Değerdi :D Bu Arada Maç Başında Yapılan Kareografi Güzelmiydi :) Kaldıranlar Arasında Oldugum İçin Göremedim :n:

sarianet
02.Mayıs.2011, 00:05
2. Yarı 60-70 'den Sonra Tribün Show Görülmeye Değerdi :D Bu Arada Maç Başında Yapılan Kareografi Güzelmiydi :) Kaldıranlar Arasında Oldugum İçin Göremedim :n:

Hangisi sendin :D

http://img96.imageshack.us/img96/4316/73724568.jpg

gerçekten harika bişiydi fbde gelenekselleşecek sanırım maç başı

furkan58
02.Mayıs.2011, 00:09
Şu N ve D Arasında Kalan Kısımdaydım Sanırım :D

Universal
02.Mayıs.2011, 00:18
Bu sezon oynadığımız en rahat maçtı. Bu maçı kimse bu kadar rahat kazanabileceğimizi tahmin etmiyordu. Böyle bir zafer çok güzel oldu.

sui generis
02.Mayıs.2011, 00:25
Trübünler tuhaf... Zaferin tadını çıkaracağına sinema izleme moduna döndüler.

abi her şeyi de ama tribüne deme ya. maç boyunca susmadık. bildiğin ses kalmadı.. Şampiyonuz artık bu böyle biline :)

Universal
02.Mayıs.2011, 00:34
Hakan abi stadda öyle bir atmosfer var ki çözemiyorsunuz. Tribünde sadece unifeb ile üniversiteli gfb özen gösteriyor. Onlar ayakta tutuyor, geri kalan tribünler ise maçına göre hareketleniyor ve Ankaragücü maçında kale arkasında değil, Fenerium'da olup orayı çoşturmayı düşünüyorum.

furkan58
02.Mayıs.2011, 17:06
abi her şeyi de ama tribüne deme ya. maç boyunca susmadık. bildiğin ses kalmadı.. Şampiyonuz artık bu böyle biline :)

Haklısın Kardeşim :) Unifeb ve GFB Gerçekten Çok İyiydi Bu Maç . Özellikle "Şampiyon" Tezahüratlarında Çok Eğlendim . Atkılar , Telefonlar , Eller Her şey Çok Güzeldi Dün Maçta :)

TR.CaPTaiN
02.Mayıs.2011, 20:18
Rahat 5-6 olabilecek maçı 2-0'la geçtik. Maçın küçük bir bölümü haricinde ipleri maç boyunca elimizde tuttuk. Stoch'un erken gelen güzel golü İBB'nin tüm planlarını bozdu. İBB'nin oyun planı maçın uzun süre berabere gitmesi ve Fenerbahçe'nin bilinçsiz ataklarında yapacakları kontralara dayalıydı. Stoch'un golü bu açıdan çok önemli. Tüm oyuncularımız üzerlerine düşeni yaptılar. Maçtan aklımda kalanlar; Stoch'un rakiplerini perişan etmesi, Alex'in Gökhan'a bıraktığı muhteşem topuk pası ve maçın son dakikalarında Barcelona misali yapılan paslarla rakip kalede tehlike yarattığımız pozisyon.

Takımımıza tebrikler. Artık yarışın sonuna 3 maç kaldı. Umarım 3 maçı da kazanarak şampiyonluğa ulaşırız.

Varonil
02.Mayıs.2011, 21:23
Migrostaydım.Türk Telekom tribününü hayranlıkla seyrettim gerçekten.Zaten bütün stadı yönlendiren Maraton Üst ve Türk Telekom.

Maça gelince,endişelerim vardı.Fakat bu kadar rahat kazanacağımızı düşünmemiştim.Stoch tek kelimeyle maçın yıldızıydı.Gökhan ve Santos'ta oldukça iyilerdi.Cristian'ın maç içinde bu kadar silik kalmaması lazım.Seneye Şampiyonlar Ligi için daha iyi birini bulmalıyız onun yerine.

Bütün camia olarak şampiyonluğa hazırız.Takımdaki inanmışlık,beni çok mutlu ediyor.3 hafta kaldı,az daha sabır.Yine herşey bizim elimizde.Karabükspor maçı kalan en kritik maç.O virajı da atlatırsak çok daha rahat olacağım.

KaPaLı
02.Mayıs.2011, 22:35
Cristian'ın maç içinde bu kadar silik kalmaması lazım.

Aksine Cristian'ın en iyi oynadığı maçlardan birisiydi. Bir ara sol kanatta top taşıyodu. Ben şaşırdım hatta bu adam kim diye.

SAİT71
02.Mayıs.2011, 22:41
Baroni'yi ilk aldığımızda FBTV'de frikiklerden attığı goller uzaktan attığı şık goller gösterilmişti bende Santosla birlikte iyi bir adam aldık demiştim. Dün bir frikik kullandı o günleri hatırladım. Gol atsaydı kesinlikle bir kaç yıl kendini sağlama alırdı. Mesela bakın Selçuk Şahin'e Galatasaray'a yılda 1-2 kez gol atıyo transfer döneminde ismi felan çıkmıyor :D

ForsakeN
02.Mayıs.2011, 23:20
Cristian'ı ilk kez koşu mesafelerinde ilk 5'te gördüm. Öyle bir maç oldu dün

A.FaruK
02.Mayıs.2011, 23:22
Yanlışlıkta Barça gözlemcisi Baroniyi alsaya ne güzel olur (:

M.O.S.H
03.Mayıs.2011, 03:41
Cristian'ı ilk kez koşu mesafelerinde ilk 5'te gördüm. Öyle bir maç oldu dün

Haha aynen görünce gözlerime inanamadım . Cristian en iyi maçını oynadı kazayla gol atıp takımdaki yerini 1 sene daha garantilemesinden çok korktum neyse ki böyle bir kaza yaşanmadı.