Log in

View Full Version : Trabzonspor - Gaziantepspor [31. Hafta]

TR.CaPTaiN
27.Nisan.2011, 20:54
http://www.yukleresim.com/images/48252234680182795547.jpg

RasAnt
27.Nisan.2011, 21:18
Trabzon strese girer maç berabere biter

Revolution
27.Nisan.2011, 21:40
Trabzon zor maçları sever. Kazanacaktır.

Chinatown
27.Nisan.2011, 22:02
Dany oynuyormu bilmiyorum ama o oynamayınca yalçın müthiş hatalar yapıyor. dany yok ise kazanırım gibime geliyor. sadece kalede sıkıntımız, onun dışında sıkıntı yok. şampiyon olmak istiyorsak 4 maçı da kazanmalıyız.

SAİT71
28.Nisan.2011, 00:12
Nedense içimde G.Antep maçı alacak diye yoğun bir düşünce beynime pres yapıyo :D Umarım doğru çıkar...

furkan58
28.Nisan.2011, 12:27
Cenk Boş Geçmez. 1-1 Biter Diye İçime Doğuyor :D

World Hollow o1
28.Nisan.2011, 14:02
Tempolu maç olur umarım..
Antep'inde hedefi var sonuçta 2 hedefli takımın mücadelesi iyi olan kazansın...

urwrdskkn
28.Nisan.2011, 14:22
trabzon bu maçın üstüne antepe saldıracaktır ancak bir yandan da kulakları fb ibb maçında olacak o yüzden girdiğimiz şu son 4 haftada zirvedeki 2 takımın maçları aynı saatte oynanacağından maçların tahminleri zorlaşıyor o yüzden yorum yok sadece bekleyip görecez

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Nisan.2011, 18:28
Trabzonspor zorda olsa kazanacaktır. Fakat şampiyonluk için ipler Fenerbahçe'nin elinde.

Bordo61Mavi
29.Nisan.2011, 04:19
Son 4 hafta sanki Trabzon Fenere karsi oynicak, herkesin kulag diger macta olcak yani ilk golu atan butun maci daha rahat oynicak.

deniz.91
29.Nisan.2011, 09:08
Trabzonun puan kaybı yaşayacağı dier bir maç olarak görüyorum antep çok formda

MeMo
29.Nisan.2011, 14:35
Antep maçı Eskişehir maçıyla birlikte en umutlu olduğum maç Trabzon'un puan kaybetmesi için.

Ama maçı bir sürü etken etkileyecek gözler kulaklar bizim maçta olacak,ne olur kestirmek güç gerçekten.

Trabzonspor
29.Nisan.2011, 14:42
Son 4-5 maçtır gol yemiyoruz sanırım bu maçta kalede Bora oynayacak bakalım o nasıl performas sergileyecek ben yine gol yemeyiz diye tahmin ediyorum.He gol atarmayız oda şüpheli.

anil luque
29.Nisan.2011, 14:47
Umut'un iyi niyetli çabasını , kendi ceza sahasına kadar rakip kovalamasını vs alkışlamamak elde değil ama bir forvet oyuncusu olarak çok fazla gol kaçırıyor , son vuruşları çok yetersiz. Trabzon bu sene bunun kurbanı bile olabilir. Burak'ın tek forvet oynadığında daha çok başarılı olacağını düşünüyorum.

Selçuk-Colman-Ceyhun

Jaja-alanzinho

Burak.

Bu maça gelecek olursak , Antep'in çok formda olduğu aşikar ama Trabzon ya kazanacak ya kazanacak. Tek gollu TS galibiyeti bekliyorum.

Trabzonspor
29.Nisan.2011, 14:55
Umut'un iyi niyetli çabasını , kendi ceza sahasına kadar rakip kovalamasını vs alkışlamamak elde değil ama bir forvet oyuncusu olarak çok fazla gol kaçırıyor , son vuruşları çok yetersiz. Trabzon bu sene bunun kurbanı bile olabilir. Burak'ın tek forvet oynadığında daha çok başarılı olacağını düşünüyorum.

Selçuk-Colman-Ceyhun

Jaja-alanzinho

Burak.

Bu maça gelecek olursak , Antep'in çok formda olduğu aşikar ama Trabzon ya kazanacak ya kazanacak. Tek gollu TS galibiyeti bekliyorum.

Ya bu adam yıllardır bu durumda yönetim buna bir çare bulmadı sanki dünyada başka forvet yok.Gelen adamlarda kesemiyor bu adamı :D

omerabay
29.Nisan.2011, 15:32
Polemik çıkarmaya gerek yok arkadaş benim yazacağım şeylerin benzerini yazmış teşekkür ediyorum.

Artık son virajdayız ve Gaziantep, Bursa'yı yakalamak istiyorsa trabzona karşı çanakkale geçilmez tarzı oynayamaz,oynamaz.

ReaList
29.Nisan.2011, 15:48
Antepli oyuncular iyi gününde olursa ve biraz şanslı olursa
Banko Antep

Cengo
29.Nisan.2011, 15:59
Bu haftanın en güzel maçı olur.

Antep sadece iyi hücum yapmıyor, bir Tolunay Kafkas takımı olarak çok sert oynuyor, orta sahada direnç gösterip az pozisyon veriyor. Trabzonspor'un en zor maçıdır bu, hatta Antep kazanabilir belki de.

Trabzonspor
29.Nisan.2011, 16:49
Hasan Yener: Gaziantep maçında Tolga'yı sahada göreceğiz. Bu konuda çok büyük bir fedakarlığı ve isteği var..

Fearless Coward
29.Nisan.2011, 17:10
Eskişehirspor maçında da son kısımda devam edemessin demişlerdi ancak o büyük bir ısrarla devam etmişti...Helal olsun valla gerçek Trabzonlu :)

Trabzonspor
29.Nisan.2011, 17:15
Takımda alt yapıdan gelen 2 isimden birisi o olsun o kadar da.

SAİT71
30.Nisan.2011, 00:53
Cidden Antep'in savunmada hata yapmaması durumunda mutlaka ileride etkili olup maçı alabileceğini düşünüyorum. Trabzon bu virajı dönebilirse kalan maçlarda zorluk yaşamaz bence.

KaPaLı
30.Nisan.2011, 00:56
Trabzonsporlu taraftarlar Barack Obama'ya şikayet mektubu göndermiş. Medyayı, Hakemleri ve Trabzonspor yönetimini şikayet etmişler. via@cezasahasi

Yook artık ya : )

eng1n
30.Nisan.2011, 12:51
Burak tek forvet oynarsa çok etkisiz olur diye düşünüyorum sonuçta defansın içinde oynayacak kanattan gelip demarke olmak daha kolay.

nekop
30.Nisan.2011, 17:01
Önümüzde 4 hafta kaldı ve bu maçların hepsini kazansak bile şampiyon olmamız Fenerbahçe'nin puan kaybına bağlı. Bu sezon şampiyon olur muyuz olmaz mıyız bilemiyorum fakat takımımın ortaya koyduğu mücadele beni fazlasıyla tatmin etmiş durumda.

Trabzonspor
30.Nisan.2011, 18:08
Önümüzde 4 hafta kaldı ve bu maçların hepsini kazansak bile şampiyon olmamız Fenerbahçe'nin puan kaybına bağlı. Bu sezon şampiyon olur muyuz olmaz mıyız bilemiyorum fakat takımımın ortaya koyduğu mücadele beni fazlasıyla tatmin etmiş durumda.

Serhat aynen ve ben şampiyonluk değilde Şampiyonlar liginin derdindeyim.Orda yer almamızı istiyorum.

nekop
30.Nisan.2011, 19:54
Serhat aynen ve ben şampiyonluk değilde Şampiyonlar liginin derdindeyim.Orda yer almamızı istiyorum.

Ligi 2. bitirirsek ben hiç ŞL hayali kurmayacağım açıkcası. Çünkü karşılaşacağımız muhtemel rakipler genellikle bizden çok daha güçlü olacak. Birde avrupa kuralarındaki geçmiş yıllardaki şanssız eşleşmelerimizi düşününce kesin -ligi 3. bitirirse- İnter falan gelir. :D

Trabzonspor
01.Mayıs.2011, 00:18
Ligi 2. bitirirsek ben hiç ŞL hayali kurmayacağım açıkcası. Çünkü karşılaşacağımız muhtemel rakipler genellikle bizden çok daha güçlü olacak. Birde avrupa kuralarındaki geçmiş yıllardaki şanssız eşleşmelerimizi düşününce kesin -ligi 3. bitirirse- İnter falan gelir. :D

Orası öyle ya bizde ki ansla çölde kutup ayısına rastlarızda.Belki olur neden olmasında diyorum bir yandan da.

ReaList
01.Mayıs.2011, 00:23
Biraz konu dışına çıkacak ama konu Ş.Ligi elemelerinden açılmışken Ş.Ligi 3.ön eleme turu yani lige girmek için son eleme,
Rakip Dinamo Kiev
İlk maç deplasmanda Trabzonspor 2-1 almıştı, bu kadar yakınken devler ligine girmek içerideki maçta 2-0'lık şok yenilgi hayali hüsrana dönüştürmüştü. Onun için Fener veya Trabzon'un çok dikkatli olması gerek önemli olan kazanmak ve bunu başarabilmek rakip ikinci plan.
(bkz bu akşam oynanan soicedad barcelona maçı topla oynama %76 barcelona maçı 2-1 kazanan soicedad)

Trabzonspor
01.Mayıs.2011, 00:29
Biraz konu dışına çıkacak ama konu Ş.Ligi elemelerinden açılmışken Ş.Ligi 3.ön eleme turu yani lige girmek için son eleme,
Rakip Dinamo Kiev
İlk maç deplasmanda Trabzonspor 2-1 almıştı, bu kadar yakınken devler ligine girmek içerideki maçta 2-0'lık şok yenilgi hayali hüsrana dönüştürmüştü. Onun için Fener veya Trabzon'un çok dikkatli olması gerek önemli olan kazanmak ve bunu başarabilmek rakip ikinci plan.
(bkz bu akşam oynanan soicedad barcelona maçı topla oynama %76 barcelona maçı 2-1 kazanan soicedad)

Benimkide alakasız olacak ama Barca zaten herşey garanti diye hem yedek kadroyla oynadı hemde ikinci yarı neredeyse top oynamadı.Tamam olmayacak birşey yok ama zor diye birşey var:)

nekop
01.Mayıs.2011, 04:23
Rakip Dinamo Kiev

Bu maçı hatırlatmasaydın keşke. Avrupa'da oynadığımız maçlar içinde en çok canımı yakan maçtı. Kaçan pozisyonlar, 2. golde defansımızın rakibi adeta seyredişi hepsi daha dün gibi aklımda.

ReaList
01.Mayıs.2011, 12:19
Evet beni de üzmüştü bu durum.
Yakın zamanda Trabzon için en hayal kırıklığı yaratan durumlardan biriydi.
Fenerbahçem için ise 3-3'ün rövanşında Alkmaar'da 2-0 öne geçsekte inanılmaz goller kaçırmamızın sonucunda 2 gol yiyerek elenmemiz en az şampiyonluğu kaçırmak kadar can sıkıcıydı.
Bir de Gençlerbirliğinin 03/04'te Uefa Kupası son 16'da 1-0 kazandığı Valencia maçının rövanşında normal süresi 1-0 biten maçı 2-0 kaybederek elenmesi mucize ışıklarının söndürmüştü.

A.FaruK
01.Mayıs.2011, 18:47
Antep kazanacaktır.

Fearless Coward
01.Mayıs.2011, 18:53
Umarım Trabzonspor kazanır...Bu sene şampiyon olmalarını çok istiyorum bir Sakarya'lı olarak...

KaRaBükLü KraL
01.Mayıs.2011, 19:01
Umarım Trabzonspor kazanır...Bu sene şampiyon olmalarını çok istiyorum bir Sakarya'lı olarak...
Uydurma şimdi Kaan bi Galatasaraylı olarak tek isteğin Fener olacağına Trabzonun şampiyon olması:zuhahaTabi benimde görüşüm bu yönde:D

eXcitinG
01.Mayıs.2011, 19:23
Egemen soL bek başLıyor. Enteresan

eng1n
01.Mayıs.2011, 20:11
Maçı izlemiyorum da Umut bir gol atmış ofsayt diye sayılmamış gol ama ofsayt yok, bayrak yanlış falan dediler.

Fearless Coward
01.Mayıs.2011, 20:25
Burak Yılmaz yine sahnede 1-0...

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 20:32
Ne var ne yok diye bizim maçın durduğu bir anda Spormax'i açtım. Penaltı pozisyonuna rastladım. Penaltının P harfiyle bile ilgisi yok. Faul en az 30 cm cezasahasının dışında... Bunu görmemek mümkün değil. Kırmızı karta birşey demiyorum ama penaltı resmen skandal...

musakaan
01.Mayıs.2011, 20:38
Pawek Brozek attı , artık Fırtına vermez maçı .

Fearless Coward
01.Mayıs.2011, 20:39
Trabzonspor Brozek'in golüyle 2-0 önde....

musakaan
01.Mayıs.2011, 20:45
Helal olsun be 3-0

yaman76hakanFB
Bakalım bugün verilen uyduruk penaltı ne kadar tartışılacak?

Fearless Coward
Burak attı 3-0...

Nedvedmania
01.Mayıs.2011, 20:47
Bakalım bugün verilen uyduruk penaltı ne kadar tartışılacak?

3-0 olmuş zaten. Dahada gideri var. Konuşulacağını zannetmiyorum.

titates1
01.Mayıs.2011, 20:48
3-0 olmuş zaten. Dahada gideri var. Konuşulacağını zannetmiyorum.

Bizim maç 5-0 da olsa eze eze yensek müthiş futbol oynasak da haftalarca konuşulur da ondan dolayı söylemiştir renkdaş

eXcitinG
01.Mayıs.2011, 20:51
PenaLtı kararı yanLış karar. Zaten penaLtı pozisyonuna kadar Trabzonspor un pozisyonu yoktu. Antep 10 kişi kaLdıktan sonra tamamen yeLkenLeri suya indirdi.

titates1
01.Mayıs.2011, 20:54
Kırmızı kart gören oyuncu çıkarken alkışlanmış oda bu alkışlara karşılık vermiş diye bir şey duydum doğruluk payı var mı ?

varsa centilmenliklerinden dolayı tebrik etmek lazım , ben daha önce taraftarın böyle birşey yaptığını görmemiştim kırmızı kart gören oyuncu genelde yuhalanır tebrik edilmez de

Volkan Şen
01.Mayıs.2011, 20:56
Neden bu size bu kadar dokundu ? Danny çok iyi bir performans sergileyen oyuncuydu Antep Tribünleri alkışlamışlardır doğal olarak. Tolganın dediğide çok güzel Danny maçı sattı kırmızı yedi bilerek de baride anlayalım niyetini.

eXcitinG
01.Mayıs.2011, 20:56
Niye yuhaLansın yahu adam takımı 10 kişi bırakmış, kendi takımLarı avantajLı duruma geçmiş, bundan kebap durum varmı :)

Estranged
01.Mayıs.2011, 20:59
Alkışlayan taraf Trabzon taraftarı :) Geri alkışlamayı da refleks olarak yapmıştır

titates1
01.Mayıs.2011, 20:59
Dikkat ederseniz size dokundu nedense , maçı sattı falan demiyorum görmediğim bir olay oldu soruyorum bilgisi olan varsa "düzgünce deyiversin" , daha önce hiç görmediğim bir hareketle karşılaştım şaşırmam kadar doğal olan birşey var mı ?

şampiyonluk yarışı son maça kadar sürecek gibi , çok güzel heyecanlar yaşatıyor iki takımda , trabzon iyi futbol oynuyormuş ikinci yarı ilk defa ...

Nedvedmania
01.Mayıs.2011, 21:02
Lig bitse de şu sattı-aldı muhabbeti sona erse.

eXcitinG
01.Mayıs.2011, 21:05
Lig bitse de şu sattı-aldı muhabbeti sona erse.

O zor işte. bu sezon bitse ne oLacak.Bu muhabbetLer geLecek sezon kaLdığı yerden devam edecek.

SAİT71
01.Mayıs.2011, 21:46
Baktımda Burak'a yapılmayan harekete verilen bu penaltı bize çalınsa kimbilir neler yazılır çizilirdi... Sağlık olsun ne yapalım...

ReaList
01.Mayıs.2011, 22:07
tebrikler trabzonspor

KaPaLı
01.Mayıs.2011, 22:18
Allah Allah herkes Fenerbahçe - İBB maçına kilitlenmiş herhalde bu maçı kaçırmışlar. Olcan'a yapılan bir pozisyon vardı aynı pozisyon ama Glowacki nedense Sarı kart gördü : )

ReaList
01.Mayıs.2011, 22:27
Danny Neden Kırmızı Kart Gördü ?
Pozisyon Neden Penaltı Oldu ?
Glowacki Neden Sarı Kart Gördü ?
Pozisyon Neden Penaltı Değil ?

BaFraLı
01.Mayıs.2011, 22:37
Bencede penaltı falan değil o pozisyon. Kırmızı kart doğru ama 30 cm dışarda neredeyse.

Bekq
01.Mayıs.2011, 22:40
Pozisyon bana göre faul değil. -ki eğer faulse bile ceza sahası içinde değil.

Eğer o pozisyona kırmızı veriyor ise Olcan'ın düşürüldüğü pozisyondada Glowacki'ye kırmızı kart göstermesi gerekir.

Pozisyon(Fenerbahçe maçını izlediğimden bu maça bakamadım. O sebeple özetine ve önemli pozisyonlara burdan bakabildim sadece);

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=91644

SAİT71
01.Mayıs.2011, 22:55
Hata olabilir bu maçtada oldu ama asıl önemli olan bu hataların sadece F.Bahçe lehine oluyormuş gibi gösterilmesi... Hataya birşey dediğimiz yok, mesele sadece bizim lehimize olan hataların gösterilip diğerlerinin konuşulmaması...

Corpus
01.Mayıs.2011, 23:00
Diğer takımlara çamur atmadan spor yorumları yapsak gerçek analizlerimizi ortaya koysak sanki daha hoş bir futbol konusu oluşabilir :)

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 23:02
Fenerbahçe maçlarında futbol dışında herşey tartışılırken, şimdi futbolu hatırlamak göz yaşartıcı bir gelişme. :p

omerabay
01.Mayıs.2011, 23:08
biz kalan maçlarımızı kazanalım da trabzon her maç böyle 3-4 atsın rakiplerine bize farketmez.

SAİT71
01.Mayıs.2011, 23:08
F.Bahçe maçlarında olmadık şeyler söylenirkende bu uyarıları görseydik keşke :)

yaman76hakanFB
01.Mayıs.2011, 23:11
biz kalan maçlarımızı kazanalım da trabzon her maç böyle 3-4 atsın rakiplerine bize farketmez.

Ömer, senin ne işin var bu forumda kardeşim? :)

Nere gitsem karşıma çıkıyorsun. Sensiz bir forumum olmayacak mı benim? :)

Trabzonspor
01.Mayıs.2011, 23:39
Tebrikler Trabzonum!

MeMo
01.Mayıs.2011, 23:41
Bize Bursa ve Antep maçlarında verilmeyen penaltılara bakıyorum da Cüneyt Çakır'ı tebrik etmek gerekir.

World Hollow o1
01.Mayıs.2011, 23:44
Olcan'ın pozisyonunda kırmızı çıkartmayan Cüneyt Çakır..
Dani'nin pozisyonu dışarda olmasına rağmen ve Burak kendisini yere bırakmasına rağmen kırmızı verilen bir kart..
Valla helal olsun.

furkan58
02.Mayıs.2011, 00:07
Dany Kırmızı Tamamda Yarım Metre Dışardaki Pozisyon Penaltı Oluyor . Maç 0-0 Bitse Bize Yaptıkları Çanakkale Geçilmez'i Oynayıp 1 Puan Alabilirlerdi . 2. Yarı O Yalnış Karardan Sonra Maç Koptu Tamam Ama Aynı Pozisyonda Glowacki Neden Sarı Kart ve Aynı Yerde Olmasına Rağmen Neden Frikik ?

Universal
02.Mayıs.2011, 00:19
Hakemlere inancım yoktu, bu maç bir göstergesi oldu. Trabzonspor zaten hak ettiği bir galibiyetide aldı. Gaziantepspor'un o pozisyona kadar da maç kazanabilecek bir inanç göstermiyordu.

Trabzonspor
02.Mayıs.2011, 00:48
Son 4-5 maçtır gol yemiyoruz sanırım bu maçta kalede Bora oynayacak bakalım o nasıl performas sergileyecek ben yine gol yemeyiz diye tahmin ediyorum.He gol atarmayız oda şüpheli.

Gol yemeyiz demiştim yemedik atmadık kazandık güzel.

RaSenGan
02.Mayıs.2011, 01:01
Bir takım bir takıma karşı kapandıysa neden diğer takımlara karşı da öyle oynasın ki ? Bize oynadı onlara niye öyle oynamıyor mantığı çok saçma geliyor bana.Adamlar karşıdaki takıma göre bir taktik belirliyor.

Chinatown
02.Mayıs.2011, 01:03
hakem hatalarının etkisinde bir galibiyet aldık, böyle bir galibiyet almayı asla istemezdim, nitekim 5 maçtır gol yemeyen bir takım olarak bulabileceğimiz bir golde maçı kazansak garip olmayacak bir sonuçun üzerine gölge düştü. Burakın pozisyonu dışarda, ama kırmızı kart gerektirir. O penaltı olmasa dahi Antepin dayanması çok mümkün değildi 10 kişi ile.

işte bir hata yapıyor defans oyuncuları, kimi dirsek atar rakibine kırmızı kart+penaltı derken elindeki maçı verir, kimi böyle adam kaçırır kırmızı kart olur yapacak birşey yok. Glowackinin pozisyonunda Glowacki topa abanırken Olcana giriyor, Dany gibi net bir müdahale yok, biri kol biri ayak, arada fark var, ama kırmızı da dese garipsemezdim.

son olarak en çok Antepe sevindim, daha sahaya çıkmadan Fenerbahçe maçından dolayı bir yüklenme vardı, ve 11 e 11 bir yenilgi alsalar Bursaya edilen kelamlar Gaziantep'e de söylenecekti. ki daha maç başlamadan çoğu söylenmişti bile.

Neyse. 3 maç, 2 deplasman, biz deplasmanda iyiyiz, fener içerde. bakalım ne olacak. en zor virajı döndük gibi, artık finale girdik kopmadan.

Bordo61Mavi
02.Mayıs.2011, 15:06
Danny de gosterdigi cesareti Glowackinin pozisyonunda gosteremedi
Penalti olmasa bile 10 kisi kalmis bi takim fazla dayanamicakti, Glowacknin atilmasiyla belki 1-2 gol bulabilirlerdi ama oda yetmiyordu.

Jaja muhtesem oynadi, Egemen stoperden sol beke gecis yapti ilk macta super asist yapti :)

eXcitinG
02.Mayıs.2011, 17:15
SeLçuğun da içine biLdiğin Xavi kaçmış arkadaş.

nekop
02.Mayıs.2011, 17:19
SeLçuğun da içine biLdiğin Xavi kaçmış arkadaş.

Aynen. Onun yerini nasıl dolduracağız bilmiyorum.

eXcitinG
02.Mayıs.2011, 17:22
O zor. Yeri doLmaz. Ben Türkiye LigLerinde Tugay dan sonra oyunun her iki yönünü de bu kadar iyi oynayan ve takımını bu kadar iyi yöneten bir orta saha görmedim. Hem dikine hemde terse bu kadar yüzdeLi bir top dağıtan orta saha da görmedim. SeLçuk gerçekten müthiş geLiştirdi kendisini.

Trabzonspor
02.Mayıs.2011, 18:36
Danny de gosterdigi cesareti Glowackinin pozisyonunda gosteremedi
Penalti olmasa bile 10 kisi kalmis bi takim fazla dayanamicakti, Glowacknin atilmasiyla belki 1-2 gol bulabilirlerdi ama oda yetmiyordu.

Jaja muhtesem oynadi, Egemen stoperden sol beke gecis yapti ilk macta super asist yapti :)

Bende onu diyecektim ne güzelde gönderdi o topu öyle.

O zor. Yeri doLmaz. Ben Türkiye LigLerinde Tugay dan sonra oyunun her iki yönünü de bu kadar iyi oynayan ve takımını bu kadar iyi yöneten bir orta saha görmedim. Hem dikine hemde terse bu kadar yüzdeLi bir top dağıtan orta saha da görmedim. SeLçuk gerçekten müthiş geLiştirdi kendisini.

Takımın iiyi olması ve Şenol hocanın emekleri sayesinde gerçekten harika bir seviyeye geldi.Giderse nasıl bir duruma düşeriz kestiremiyorum o yüzden yönetim Yattara'ya verdiği ücretinde üzerine çıkmalı.Seneye Şampiyonlar liginde ihtiyacımız olacak.

Varonil
02.Mayıs.2011, 21:18
Maç hakkında söylenebilecek pek birşey yok.Facia bir penaltı,direnci kırılan Gaziantespor ve rahat bir şekilde galibiyete koşan Trabzonspor.Tebrikler.

Geçen hafta Buca maçında bizim penaltı için konuşan Sadri Şener ve hakemler en çok Fenerbahçe'ye penaltı çalıyor diyen Hasan Yener'in içi rahat etmişmidir acaba?

nekop
02.Mayıs.2011, 21:25
Maç hakkında söylenebilecek pek birşey yok.Facia bir penaltı,direnci kırılan Gaziantespor ve rahat bir şekilde galibiyete koşan Trabzonspor.Tebrikler.

Geçen hafta Buca maçında bizim penaltı için konuşan Sadri Şener ve hakemler en çok Fenerbahçe'ye penaltı çalıyor diyen Hasan Yener'in içi rahat etmişmidir acaba?

etmiştir etmiştir. kafana takma sen.

Egemen gerçekten sol bektede iyiydi. Cale'nin 3 senedir yapamadığını yaptı. :D

Trabzonspor
03.Mayıs.2011, 00:45

Aziz bey ve Aykut bey açıklamalarından sonra ne kadar rahat ettiyse onlarda o kadar rahat etmiştir belki kim bilir.

TR.CaPTaiN
03.Mayıs.2011, 01:06
Maçların aynı saatte olması sebebiyle sadece Ligtv'nin sitesinde verdiği pozisyonları izleme fırsatım oldu. Cüneyt Çakır gibi bu ülkenin en iyisi olarak gösterilen bir hakemin kararları felaket. Bana göre Burak'ın pozisyonda faul yok, faul desen penaltı yok; ama düdüğü çaldıktan sonra Dany'e kırmızı kartı göstermek zorundaydı. Bu hatadan daha da önemlisi maçın seyrine pek etki etmeyecek de olsa Glowacki'ye vermediği kırmızı karttır. Bazı pozisyonlar vardır; Ali başka yorum yapar Veli başka yorum yapar ama son adamın rakibi indirmesinin karşılığı çok açıktır. Cüneyt Çakır dua etsin UEFA gözlemcisi bu maçını izlememiş olsun. TFF'nin Cüneyt Çakır'a bu sezon başka maç vermeyeceği birkaç yerde yazıyordu.

Gaziantepspor, Bursaspor'un da kaybetmesi nedeniyle 3.lük iddiasını sürdürebilir.

Trabzonspor önündeki en zor maçlardan birini geçmiş oldu. Tebrikler.