Log in

View Full Version : Ankaragücü - K.Karabükspor [31. Hafta]

TR.CaPTaiN
27.Nisan.2011, 20:54
http://www.yukleresim.com/images/05841854551714424761.jpg

musakaan
27.Nisan.2011, 20:58
Maçın pazartesi günü olması muhteşem oldu . Son maçlarda Karabük'ü pek takip etmesemde takıma güvenim sonsuz . İlk yarıdaki 5-1 mağlubiyetin acısını fena çıkaracağız gibime geliyor . Bol gollü Ankaragücü galibiyeti bekliyorum .

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Nisan.2011, 18:32
Ankaragücü Mesut Bakkal'dan sonra çok iyi bir çıkış yakaladı. Bu maçı da kazanırlar bana göre...

vego
02.Mayıs.2011, 20:10
KARABÜKSPOR 11 - Tomic ; Kerim, Deumi, Muhammet, Selvi ; Ragued, Cernat, Hakan Söyler ; Yasin, Emenike, İlhan Parlak

ANKARAGÜCÜ 11 - Senecky ; Uğur, Rajnoch, Aydın, Murat ; Gabric, Kağan, Adem, Turgut ; Fatih Tekke, Bednar

musakaan
03.Mayıs.2011, 09:14
Dün maçı Sol Kapalı'da izledim . Sadece kendi tribünümz değil tüm tribünler muhteşemdi . Takımda çok iyiydi . Verilmeyen bir gol ve 90+3'de çizgide çıkarılan bir topumuz var . Sağlık olsun diyelim . Teşekkürler Ankaragücüm .

KaPaLı
03.Mayıs.2011, 11:41
Dün hakem çok iyi yönetti maçı ama son dakikalarda Karabük lehine çalıpta iptal ettiği penaltı aslında doğruydu. Aydın'ın hareketlerini izlerseniz ordada kahroldu zaten. Takım çok iyi yolda. Mesut hoca geldikten sonra müthiş bir direnç gösteriyolar. Her hafta saçma saçma adamlar değişiik pozisyonlarda oynamıyo artık ve herşeyden önce kenetlendi herkes. Tribünler nefisti. Gecekondu yine büyük olduğunu gösterdi ve etkisini hissettirdi maçta.

Ahh be ahh. Daha erken yapsaydınız şu hoca değişikliğini.