View Full Version : "G.Saray'dayken F.Bahçe kaybettiğinde üzülüyordum"
Kaka Leite
02.Mayıs.2011, 18:13
http://ressim.net/s/upload/4b86cad6.jpg
Fenerbahçeli Caner Erkin, gündem değiştirecek açıklamalarda bulundu. Caner, Galatasaray formasını giyerken Fenerbahçe'nin kaybettiği maçlarda çok üzüldüğünü söyledi.
Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, takımda kimsenin aklında geçen seneki gibi şampiyonluğu kaçırmak diye bir şey olmadığını belirterek, "Şampiyonluk kupasını kaldıracağız ve bunu taraftara armağan edeceğiz" dedi.
Caner, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi dergisinin mayıs sayısında yayımlanan röportajında, takım olarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine sonuna kadar inandıklarını vurgulayarak, "Şampiyonluk kupasını kaldıracağız ve bunu taraftara armağan edeceğiz. Herkesin için rahat olsun" diye konuştu.
Taraftarlarından kendilerini sabırla desteklemelerini isteyen Caner, "Taraftardan tek beklentimiz; maç içinde geri düştüğümüz zaman her türlü desteği versinler. Bucaspor maçı bunun en güzel örneği. 30 dakikada 4 gol atıyoruz. Sırf Bucaspor'a değil, Beşiktaş'a, Galatasaray'a, herkese karşı maç alabiliriz. Taraftarımız her zaman, her dakika, 90 5. dakikada olsa bile sabırlı olsun ve destek versin" ifadelerini kullandı.
"TRABZONSPOR'UN 3 BÜYÜKLERİN İÇİNE GİRDİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"
Şampiyonluk mücadelesi yaptıkları Trabzonspor ile aralarındaki rekabetin bu sezonluk olduğunu dile getiren Caner Erken, "Trabzonspor'un '3 Büyüklerin' içine girdiğini düşünmüyorum. Galatasaray ve Beşiktaş bizim ezeli rakiplerimiz. Onların düşük bir sezon geçirmeleri ve yarıştan erken kopmaları, Trabzonspor'un bu kadar öne çıkmasına sebep oldu. Ben inanıyorum ki; Trabzonspor puan kaybedecek ve biz inşallah Ankaragücü maçında taraftarımızın karşısına hem lider hem şampiyon olarak çıkacağız" şeklinde konuştu.
Trabzonspor'un ilk yarıya göre kötü maçlar çıkardığını kaydeden Caner, "Ben şansa inanmıyorum ama şans yanlarında... Son dakikalarda çok güzel goller buluyorlar. Takım olarak bence çok yetenekli oyuncuları yok. Takımda oyun, 3-4 kişinin üstüne yüklenmiş durumda. Burak, Selçuk ve Jaja gibi; Onlar da biraz tökezlediğinde veya vasat oynadıklarında yani vasıflarının üzerine çıkmadıklarında takım çok zorlanıyor. Ama işte, zorlansalar bile son anlarda buldukları gollerle buraya kadar geldiler. Bundan sonrası için aynı gidişatın devam edeceğini sanmıyorum. Takımın üzerinde çok büyük stres ve baskı oluşacak" diye konuştu.
"MAÇ KAYBETTİĞİMİZDE KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM"
Caner Erkin, Galatasaray'da oynarken, Fenerbahçe maç kaybettiğinde üzüldüğünü açıkladı.
"Fenerbahçeliliğime gelirsek, Galatasaray'da oynarken bile Fenerbahçe kaybettiğinde üzülüyordum" diyen Caner, "Açık açık söyleyeyim bunu. Buradayken de maç kaybettiğimizde kendimi çok kötü hissediyorum. Bütün gece aklıma o maç ve takım arkadaşlarım takılıyor. Kazandığımızda ise tadından yenmiyor" ifadelerini kullandı.
Caner, Rusya'ya bir daha dönmeyi düşünmediğini, o defteri kapattığını anlatarak, "İlk önce nasıl bir Fenerbahçeli olduğumu Türkiye'ye ve bütün dünyaya göstermek zorundayım. Bunu kendim ve Fenerbahçe için yapmak zorundayım. Şu an için tüm hedefim Fenerbahçe'de yaşanabilecek tüm başarıları yakalamak. Daha sonrası için Avrupa'daki takımlarda oynamayı isterim" dedi.
Homer J.S
02.Mayıs.2011, 18:20
Şu an çok dokundu bana gerçekten. :)
Şu an çok dokundu bana gerçekten. :)
Bence dokunacak bir şey yok.Galatasaray yendiğinde üzülüyorum dememiş ki :D
Ha diğer cümlelerde azıcık saçmalamış orası ayrı :)
Ahmet Göktaş
02.Mayıs.2011, 18:39
Malesef , yurt dışında bile oynamasına rağmen amatör.
Teknik anlamda demiyorum yanlız :)
Ortalığı karıştırdı burada gitti.Her Galatasaray'da oynayan Fenerbahçe'ye gittiğinde aynı açıklamayı yapıyor.Hayatında başarılar.
Nedvedmania
02.Mayıs.2011, 18:57
Belliydi zaten. Bizde oynadığı zamanda yazmıştım. "Bu adamda bir gariplik var. Fenerbahçeli gibi oynuyor" diye. Ki kısa bir süre sonra fenere giderek ne olduğunu ortaya çıkarttı. Bu sözleri de kanıtı oldu.
Eminoski
02.Mayıs.2011, 19:01
Kendini bu kadar düşürmesine gerek yok.Seneye fener bırakırsa görür kraldan çok kralcı olmasın :)
omerabay
02.Mayıs.2011, 19:43
İlginçtir ki Galatasaray'da oynuyorken bile bu adama karşı negatif bir görüşüm yoktu. genelde galatasaraylı oyuncuları sevmem (sabri,barış,ayhan vs) ama Caner'e öyle bir duygu beslemiyordum demekki kan çekiyomuş :D :P
TR.CaPTaiN
02.Mayıs.2011, 19:59
Caner'in Fenerbahçeli olduğu epeydir birçok kişi tarafından bilinen birşeydir. Ertem Şener'le yaptıkları röportajda Fenerbahçeli olduğunu Galatasaray'a gelmeden önce CSKA'da oynadığı dönemde söylemişti.
http://i56.tinypic.com/1178dg4.jpg
dailymotion'da video hali de mevcut ancak videonun arka planında bir site reklamı olduğu için koymadım.
Revolution
02.Mayıs.2011, 20:00
Bu kadar çirkin bir açıklama olamaz, Caner'e acıdım gerçekten. Sene başında da "Şampiyonluğu kıl payı kaybettik" filan diyordu. Şimdi de bu açıklama. Yazık yani. Bu kadar düşmesine gerek yoktu. Atletico Madrid maçındaki ciddiyetsizliği ve diğer olayları başka şeylere bağlıyorum iyice.
Şunu da belirteyim, kişi Fenerbahçeli olup Galatasaray'da oynayabilir. Bende Fenerbahçe'de basketbol oynadım zamanında Efes'e Galatasaray'a Beşiktaş'a karşı. Ama altyapı olmasına rağmen bile böyle bir düşüncede olmadım. Yazık günah..
Zekirdek
02.Mayıs.2011, 20:13
Yanlış bir açıklama. Fenerbahçeli olabilirsin fakat doyduğun yer daha önce gelir.
SAİT71
02.Mayıs.2011, 20:33
Bu tür açıklamalar bana doğru gelmiyor. Bize ne üzülüyorsan sana kalsın o duygu ve düşünce yapın.. Bize sadece oyunculuğunla birşeyleri ispatla...
yaman76hakanFB
02.Mayıs.2011, 21:04
Güya popülizm yapıp Fenerbahçe taraftarının kalbini fethedecek. Belki samimidir ama çok yakışıksız bir açıklama. Ayrıca beni hangi takımı tutup tutmadığı ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren:
1-Geçmişte Galatasaray veya Beşiktaş forması giyerken Emre ve Tümer gibi Fenerbahçe'ye küfretmiş, Fenerbahçe'yi aşağılamış mı?
2-Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra aldığı parayı helal ettiriyor, formanın hakkını veriyor mu?
Yoksa bana ne hangi takımı tuttuğundan... Emre çocukluğunda Fenerbahçe'liymiş; çok mu umurumda... Galatasaray formasıyla bir Ankaragücü maçında kameralara dudakları yakalandıktan sonra... Çocukluğunda Galatasaraylı olsun ama o küfürü etmesin. Kriter budur.
Revolution
02.Mayıs.2011, 21:06
Güya popülizm yapıp Fenerbahçe taraftarının kalbini fethedecek. Belki samimidir ama çok yakışıksız bir açıklama. Ayrıca beni hangi takımı tutup tutmadığı ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren:
1-Geçmişte Galatasaray veya Beşiktaş forması giyerken Emre ve Tümer gibi Fenerbahçe'ye küfretmiş, Fenerbahçe'yi aşağılamış mı?
2-Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra aldığı parayı helal ettiriyor, formanın hakkını veriyor mu?
Yoksa bana ne hangi takımı tuttuğundan... Emre çocukluğunda Fenerbahçe'liymiş; çok mu umurumda... Galatasaray formasıyla bir Ankaragücü maçında kameralara dudakları yakalandıktan sonra... Çocukluğunda Galatasaraylı olsun ama o küfürü etmesin. Kriter budur.
Kalıbımı basarım.
LadroN
02.Mayıs.2011, 21:09
Bu açıklamadan sonra kimse Caner'in Atl.Madrid maçında masum olduğuna inandıramaz beni.2 dakikada bütün umutlarımızı söndürmüştün.Böyle açıklamalar yaparak sempatik görünmeye çalışıyorlar fakat saha fazla antipatik oluyorlar.
KaPaLı
02.Mayıs.2011, 22:34
Talihsiz ve gereksiz olmuş.
Trabzonspor
03.Mayıs.2011, 01:36
Sanki sana sorduk Trabzonspor'un büyüklüğünü.
Sheriff
03.Mayıs.2011, 01:41
Çok gereksiz cümleler, gerçekten abartmış, bu tip şeylere gerek yok, hakkında konuşulmaması gereken şeyler. Şu anda Caner'in sadece takımıyla ilgili ve kendi performansıyla ilgili konuşması gerekirdi.
europeanconquer
03.Mayıs.2011, 01:43
Tartışması bile yapılmayacak bir konu.Kendi özgür düşüncelerini gayet net açıklamış.Galatasaray'da oynarken Fenerbahçe'nin yenildiği zaman üzülmesini neredeyse 1 yıl sonra açıklamasını anlamadım.Kime şirin gözükmeye çalışıyor ki ?
yaman76hakanFB
03.Mayıs.2011, 10:37
Bu arada Emre reyis gibi Kaya Peker'de geçtiğimiz günlerde "doğuştan Fenerli" olduğunu söylemiş. :p Anlaşılan doğuştan Fenerliliğin kriteri, GS veya BJK yahut başka bir takımın formasını giyerken bir şekilde Fenerbahçe'ye küfrederken kameralara yakalanmak... Bizim taraftar çok sever böylelerini. Onun için Caner'ciğim. Sen treni kaçırdın. Kabul görmezsin. Zamanında Emre ve Tümer abilerin gibi, Kaya gibi yapacaktın ki, şimdi omuzlardan inmezdin.
Chinatown
03.Mayıs.2011, 14:18
Sanki sana sorduk Trabzonspor'un büyüklüğünü.
güzel yaklaşım. zaten konuşma genelinde pek sporcu olduğu çözülmüyor. daha çok 10-12 yaşında bir çocuk edasında. İnsanın yeteneği yetmezse, eksikse böyle konuşmaları çok yapar.
Burak geçenlerde 'bundan sonra Fenerbahçe de, Trabzonspor da şampiyon olsa sonuna kadar haketmiştir.' dedi. Bizim arıza Burak, bizim sorunlu Burak.. Caner güzel cevap vermiş.
Neyse. fazla değil 2-3 seneye gideceğin klüpte Trabzonsporun büyüklüğünü anlarsın diyorum.
IcedEarth
04.Mayıs.2011, 08:43
Caner'in geçen seneki Atletico Madrid eşleşmesinde Galatasaray'ı sabote ettiğini söylüyorum ben de o zaman..
http://www.galatasaray.org/galatasaraytv/roportaj/haber/6035.php
Bazı sitelerde senin ağzından Fenerbahçeli olduğuna dair açıklamalar yapıldı. Bu
konuda neler söylemek istersin?
Tek cevabım var. Şu anda hangi kulüpte oynadığım belli zaten.
DisCo
04.Mayıs.2011, 12:10
Bu açıklamanın adı başka birşey aslında. Herkes bir takımı tutuyor. Bizlerde tutuyoruz. Yarın öbür gün içimizden birinin federasyon başkanı olmayacağını söyleyemeyiz. Önemli olan işini yaparken doğru dürüst yapmandır.
Bu açıklama insanların aklında şüphe uyandırır. Ben Fenerbahçe'liyim dersin Fenerbahçe'de hep oynamak istedim dersin ama Fenerbahçe yenilirken üzülüyordum diyemezsin. Çünkü oynadığı sezonda Galatasaray ile Fenerbahçe Ali Sami'yende ki maça kadar Bursaspor'da dahil başa baş geldiler. Galatasaray o gün kazansa Fener havlu atacak belki Galatasaray şampiyonluk yoluna devam edecekti. Şimdi seninde hedefin şampiyonluk rakibininde hedefi şampiyonluk sen kaybettiği için ona üzülüyorsan kendi hedefinden vazgeçiyorsun demektir. İşte bunun adı benim kitabımda ihanettir.
Bizim oyuncularımıza camianın sevgilisi olmaya çalışmak yerine futbol kamuoyunun sevgilisi olmayı öğretmek için seminer vermek lazım.
nannar
04.Mayıs.2011, 14:58
Senin için bunun adı ihanet olabilir ama benim için başka birşeydir. Fakat ben o kelimeyi yazarsam ceza alırım :) Böylelerinin bırakın 3 büyükleri, Türkiye liginden içeri almamak lazım. Kendi oynadığı taraftara şirin görünebilmek için yaptığı ucuz numaralara devam etsin. Kazım çıkıpta ben doğuştan beri Galatasaray'lıyım falan demese bari :n: Caner Galatasaray'ı çok seviyorum,inşallah sezon sonu bonservisimi alırlar derken de acaba Fenerbahçe için üzülüyormuydu? Ayıp... Hatta ayıptan daha öte birşey ama yazarsak ceza gelir... Sevgilerimizi yollayalım onun yerine.... ;)
ThersoN
04.Mayıs.2011, 18:41
iticilik sadece başka bişiy değil
Bordo61Mavi
04.Mayıs.2011, 18:45
Arda bunun ayarlarini bozmus :D
nekop
04.Mayıs.2011, 19:35
zihin fukara olunca fikirde ukala olurmus.
Universal
04.Mayıs.2011, 19:50
Caner Erkin, Fenerbahçe Sevilla'yı elediğinde hüngür hüngür ağlayan bir oyuncudur, Galatasaray'a daha gitmeden belli idi rengi şaşırmamak lazım.
uAburak89
04.Mayıs.2011, 20:07
Arda bunun ayarlarini bozmus :D
Aynen. ;;)
F.bahçe'li olması gayet normal, Galatasaray'da oynarken üzülmesi de normal, ama bunu söylemesi normal mi ? Bence değil. Biz geçen sene en kritik zamanda A. Madrid maçında takımı yakarken, senin art niyetli olduğunu düşünmedik Caner, genç dedi insanlar sana, saf dedi ama iyi niyetle. Sen şimdi bu yaptığın açıklamalarla olaya başka bir boyut kazandırdın..
Futbolcular keşke bu kadar çok konuşmasa, yaptıkları ile taraftarın gönlünü zaten kazanıyorlar, kendi taraftarına şirin gözükmek için başka takımlara laf söylemeleri bence doğru değil. Trabzonspor'un büyüklüğü Caner'e kalmadı, hatta kimseye kalmadı. Her takım kendince büyüktür, kendi taraftarı bunun değerlendirmesini yapar.
Son olarak bu açıklamalar resmi siteden yayınlanmış galiba, en enterasan kısmı burasıdır bence. Zaten çekişmeli ve gergin geçen bir lig yarışı varken, gerginlik seviyesini iyice arttırmak hiç sağ duyulu değil. Takip edebildiğim kadarıyla Trabzonspor'un bu açıklamalara bir cevabı oldu çünkü. Genel olarak gereksiz ve talihsiz konuşmuş, yazık.
yaman76hakanFB
04.Mayıs.2011, 21:49
Son olarak bu açıklamalar resmi siteden yayınlanmış galiba, en enterasan kısmı burasıdır bence.
Mesajının tamamına imzamı atarım ama burasına değil. Bizimkilerin iletişime pek kafası basmaz. 10 senedir öğrenemediler iletişimi, bu saatten sonra daha zor. Yani enteresan filan bulmadım. Resmi site maceraları diye bir topik açsak ve herkes gördüğünü dökse komedi kitabı olur. Sadece Diana Taurasi sürecinden bir fasikül fıkra çıkar. Onun için pek ciddiye alma bizim resmi siteyi.
uAburak89
04.Mayıs.2011, 23:13
Mesajının tamamına imzamı atarım ama burasına değil. Bizimkilerin iletişime pek kafası basmaz. 10 senedir öğrenemediler iletişimi, bu saatten sonra daha zor. Yani enteresan filan bulmadım. Resmi site maceraları diye bir topik açsak ve herkes gördüğünü dökse komedi kitabı olur. Sadece Diana Taurasi sürecinden bir fasikül fıkra çıkar. Onun için pek ciddiye alma bizim resmi siteyi.
Benim bildiğim yalanlamalar var sadece, sizin kadar çok sık takip etmediğim için ilginç geldi bana belki de. Sonuçta resmi bir kurumun, kulübün sitesi. Taraftar platformlarından farklı olması gerekir. Şu açıklama Galatasaray açısından bence şu anda zerre kadar önemli değildir, ama Trabzonspor'la şampiyonluk yolunda çekişiyorken bu tarz söylemlerin kimseye faydası olmaz. Gerginlikten Fenerbahçe'de bir şey kazanmaz ki.
SAİT71
05.Mayıs.2011, 00:37
Trabzon 3 büyüklere dahil değilmiş lafa bak ya :D
Top benim oynatmam der gibi :D
mehmetd
05.Mayıs.2011, 00:44
aslında bir bakıma haklı; Trabzon 3 büyüklere dahil değil,4 büyüklere dahil:
GS-FB-BJK-TS: 4 Büyükler.
barahir
05.Mayıs.2011, 01:48
aslında bir bakıma haklı; Trabzon 3 büyüklere dahil değil,4 büyüklere dahil:
GS-FB-BJK-TS: 4 Büyükler.
Kesinlikle mantıklı :)
Chinatown
05.Mayıs.2011, 02:37
O zaman caneri tebrik etmek lazım, herkes zaten Trabzonspor'u üç büyüklerden biri sayıyordu, bir o dahil etmemiş.. cin gibi çocuk. başka camia hakkında konuşurken biraz dikkat etmeli aslında. ya da oyuncular sahada konuşup bunlara gerek bırakmasa.. bu açıklamayı Alex yapmaz mesela..
SAİT71
05.Mayıs.2011, 21:34
TSL'de 6 kez şampiyon olmuş bir takım büyüktür. Bunu tartışmak veya aksini söylemek mantıksızdır.
sarianet
05.Mayıs.2011, 23:21
merak ediyorum gs armasını öptümü öpmedimi yoksa dudak tiryakisi miydi :D