Log in

View Full Version : Bursaspor - Beşiktaş [32. Hafta]

TR.CaPTaiN
04.Mayıs.2011, 00:35
http://i53.tinypic.com/sys9sj.jpg

nouma16
04.Mayıs.2011, 13:46
VIP A-B Tribünü 1.Sıra: 150 TL
VIP A-B Tribünü 2.-6.Sıra: 100 TL.
Kapalı A-B-C Tribünleri: 80 TL
Maraton Tribünü: 40 TL
Kapalı Kale Arkası Tribünü: 25 TL
...Açık Kale Arkası Tribünü: 60 TL
Misafir Tribün: 60 TL

soyguncu bursaspor yönetimi büyük beşiktaş taraftarının açık kaleyide dolduracağını bildiği için bilet fiyatlarını normalinin 3 katına çıkarmış. ayrıca biz bursa'da yaşayan beşiktaşlılar olarak biletleri istanbul'dan dostlarımız sayesinde edineceğiz.
ayrıca ilk maçdan sonra bedava bilet verelim diyen bursasporlu arkadaşlar çıksın gerekli açıklamayı heykelde yapsınlar.

bursa_mc
04.Mayıs.2011, 14:07

soyguncu bursaspor yönetimi büyük beşiktaş taraftarının açık kaleyide dolduracağını bildiği için bilet fiyatlarını normalinin 3 katına çıkarmış. ayrıca biz bursa'da yaşayan beşiktaşlılar olarak biletleri istanbul'dan dostlarımız sayesinde edineceğiz.
ayrıca ilk maçdan sonra bedava bilet verelim diyen bursasporlu arkadaşlar çıksın gerekli açıklamayı heykelde yapsınlar.

Sana kombine mi vereyim o zaman.Zaten merak etme misafir tribününde fazlasıyla bilet kalır sana.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2011, 17:51
Malesef bu maçın taraftar olaylarının daha fazla konuşulacağını düşünüyorum. Maçı ise kazanacağız bana göre.

bursa_mc
04.Mayıs.2011, 18:26
Bursaspor çok formsuz,Beşiktaş'ın da kupa maçı var berabere bitecek gibi.

eXcitinG
06.Mayıs.2011, 11:16
Sanırım maçtan çok, maç öncesi ve sonrasından oLacakLarı iLe konuşuLacak bir maç oLacak gibi.

World Hollow o1
06.Mayıs.2011, 12:43

Hangi açık kaleyi doldurcak?
Yeni açığa Beşiktaşlılar mı girecek?

bursa_mc
07.Mayıs.2011, 13:14
Hangi açık kaleyi doldurcak?
Yeni açığa Beşiktaşlılar mı girecek?

Şaka yapmış heralde.

nouma16
07.Mayıs.2011, 19:30
bursa'ya girmek üzereyiz şu anda gemlik'i geçtik herhangi bir olay yok.

eXcitinG
07.Mayıs.2011, 19:43
Beşiktaş kafiLesinin oteLden ayrıLmasına izin veriLmiyormuş. Show başLıyor.

vego
07.Mayıs.2011, 19:48
Tribun Dergi

SON DAKIKA Istanbul'dan gelen Besiktas taraftarlari İstanbul'a geri yollaniyorlar.

Bursa Atatürk Stadi cevresinde Bursaspor taraftari ile Cevik Kuvvet arasinda catismalar yasaniyor.

Maça 1 saat 10 dk var. kurallara göre takım t-90 dk'da stadyumda olmak zorundalar.

sarianet
07.Mayıs.2011, 19:48
zevkli bi maç geçmesini isterim ii takımdada güzel futbolcular var

BaFraLı
07.Mayıs.2011, 19:49
Spor Toto Süper Lig'de bugün Bursa'da oynanacak Bursaspor - Beşiktaş maçı öncesi olaylar çıktı.

Siyah-beyazlı tarafarların giriş yapacağı noktada toplanan Bursaspor taraftarları, kendilerini bulundukları yerden uzaklaştırmaya çalışan emniyet güçlerine taş ve sopalarla karşılık verdi. Polis de taraftarlara panzerlerle müdahale etti.

DHA

C h A o S
07.Mayıs.2011, 19:50
Hay sizin yapıcağınız işe.Bilmiyormusunuz olayların çıkacağını?Saçmalığa bak taraftarlar İstanbul'a yollanıyormuş.Bu federasyon adam olmaz.

GeNç KaRTaL
Allah'ım sen akıl fikir ver şunlara.

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=160448

eXcitinG
Stad çevresinden arkadaşı aradım. Bursaspor taraftarı PoLis iLe çatışmış. YaraLıLar feLan var, AmbuLansLar geçiyor sürekLi diyor. Beşiktaş taraftarı iLe herhangi bir temas yok ama PoLis in taraftara saLdırması iLe oLuşan oLayLar varmış. Bu yüzden Emniyet Beşiktaş ın stada geLişini şu anda engeLLiyormuş.

C h A o S
07.Mayıs.2011, 19:51
Uyduda DHA kanalı olanlar açsın izlesin.Veriyorlar orda canlı canlı.

vego
07.Mayıs.2011, 19:55
İki takımın otobüsü de stada gelemiyor. Her yer savaş alanı gibi.

@itiresen

nouma16
07.Mayıs.2011, 19:57
bursa'ya girmek üzereyiz şu anda gemlik'i geçtik herhangi bir olay yok.

yolda bir terslik olmayacağını düşünerek yazdık bunları.
gemlik'de durdurulduk. polislerle atışmalar başladı ne yazık ki geri döneceğiz galiba.

eXcitinG
07.Mayıs.2011, 19:58
Zaten büyük bir savaşa hazırLandıkLarı beLLiydi. Bütün hafta boyunca hiç açıkLama yapmamaLarı, sosyaL payLaşım ağLarında biLe bugün oLacakLara dair hiç ip ucu vermemeLeri bunun işaretiydi. OnLarın içerisinden görüştüğüm kişiLer biLe sadece maç saatinden bir kaç saat önce ve maç saatinde sonra HeykeL,ALtıparmak ve Çekirge çevreLerinde oLma yeter diyorLardı. Demek amaçLarı buymuş.

Kendi kendiLerini dövüyorLar, yazık.

BaFraLı
07.Mayıs.2011, 19:59
Bursalılar resmen polisi tahrik ediyo. Emniyet noluyo bir taraflar oynuyo diye tezahürat yapıyolar bira şişeleri falan fırlatıyolar. DHA'dan izliyorum bende.

vego
07.Mayıs.2011, 20:05
Bursaspor'da tesislerden çıkamamış.Stad çevresindeki taraftarların çoğu biletsiz deniyor.Daha doğrusu olay çıkaranlar.

sarianet
07.Mayıs.2011, 20:05
gören de şampiyonluk mücadelesi sanıyor oynayacağınız hiçbi önemi olmayan bi maç sanki gevura saldırır gibi ne bu öfke bu kadar mı kendimizden geçiyoruz bi yuvarlak top için yazıklar olsun

Eminoski
07.Mayıs.2011, 20:06
takıım otelden çııkamamıış kurallara göre 90 dk kala stadda olmasıı lazıım mıışş ama olaylardan dolayıı takıım oteldeymişş daha

vego
07.Mayıs.2011, 20:07
Maçın iptal olması gündemde deniyor.Ya da geç başlayacak.

Eminoski
07.Mayıs.2011, 20:08
gören de şampiyonluk mücadelesi sanıyor oynayacağınız hiçbi önemi olmayan bi maç sanki gevura saldırır gibi ne bu öfke bu kadar mı kendimizden geçiyoruz bi yuvarlak top için yazıklar olsun

mevzu şampiyonluk değil,yuvarlak top umurlarıında olmaz.Polisler bile dayak yiyor şu an kim ne derse desin arma sevdası takıım tutmaya benzemez.

vego
07.Mayıs.2011, 20:09
Bursa Emniyeti hicbir Besiktas taraftarinin stada giremiyecegini acikladi.

Bursa'da olaylara neden olan ilk fitilin 34 plakali 2 arabanin yakilmasi ile basladigi belirtiliyor.

Bursa Atatürk Stadi cevresindeki 10'a yakın yaralı var.

Tribun Dergi

LaigLeNoiR
Tebrikler Bursaspor Taraftarı.

Bu görüntüler üzerine söylenecek hiçbir şey yok.

eXcitinG
LigTv Beşiktaş taraftarı geri gönderiLdi diyor.

Clayman
07.Mayıs.2011, 20:11
Ortalık karışmış yine Bursa'da. Beşiktaş'lılar maça alınmayacak.

nouma16
07.Mayıs.2011, 20:11
maçın iptal olması değil hükmen kazanmamız gerekiyor.
nasıl d.bakır'da bursaspor'un can güvenliği gerekçesiyle 3 puan verildi bu seferde bizim can güvenliğimiz yok.

Eminoski
07.Mayıs.2011, 20:12
Bursa'da olaylara neden olan ilk fitilin 34 plakali 2 arabanin yakilmasi ile basladigi belirtiliyor.

Del Piero_10
Ne yazık ki görüntüler malum örgütün polis ile karşılaşmasını hatırlatıyor. Polisin üstüne eline ne gelirse fırlatanların yüzünde kin var.

sarianet
iki tane bjk taraftarı girmiş stadaa allah sonlarını hayreylesin:D

eXcitinG
07.Mayıs.2011, 20:13
Maç iptaL oLursa Bursa Hükmen mağLup sayıLmaLı. SayıLmazsada geçen yıL sayıLanLarın hesabı veriLmeLi.

Maç oynanacak gibi.

LaigLeNoiR
07.Mayıs.2011, 20:13
Ben Beşiktaş Kulübü Başkanı olsam takımı maça çıkarmam. Bu kadar basit ve net.

vego
07.Mayıs.2011, 20:15
Ama biz daha stada ulaşamadık.Bu durumdaki prosedür nedir?

eXcitinG
07.Mayıs.2011, 20:17
Yahu zaten Beşiktaş taraftarı da, Beşiktaş oyuncusuda gitmesin sahaya. BunLarı yapan adamLar sahaya girer, oLay çıkarır. GözLeri dönmüş adamLarın.

vego
07.Mayıs.2011, 20:18
Bakalım yeni şiddet yasasına.Neler olacak.Nasıl uygulanacak.

uAburak89
07.Mayıs.2011, 20:19
Merakla bekliyorum bu saçmalıkların sonucu ne olacak, yapılanlar yapanların yanına kar olarak kalacak mı, yine..

Ne kinmiş, ne öfkeymiş yıllardır bitmedi...

vego
07.Mayıs.2011, 20:20
Maç iptal edildi.

eXcitinG
07.Mayıs.2011, 20:21
Maç iptaL..

sarianet
karşılaşma iptal

eXcitinG
Hadi bakaLım göreLim şimdi fedarasyonu. Beşiktaş Hükmen gaLip sayıLmazsa yazıkLar oLsun herkese.

LaigLeNoiR
07.Mayıs.2011, 20:22
Beşiktaş yönetimi, Vali ve Emniyet müdürü gelmez ise otele ve bizimle birlikte otelden çıkmazlarsa buradan hiçbiryere gitmiyoruz demişler.

MeMo
07.Mayıs.2011, 20:23
Bu 2 takım harici başka doğru düzgün olay çıkmıyor,2-3 küçük olay dışında.Ama bu sırf bu maçlar yüzünden ülke çok kötü durumdaymış diye sporda şiddet geyiklerini çekeceğiz.

Ne paylaşılamıyorsa...

musakaan
07.Mayıs.2011, 20:23
Beşiktaş maçı 3-0 alır ama cehennemden çıktıktan sonra birkaç ay kendilerine zor gelirler .

eXcitinG
07.Mayıs.2011, 20:24
Bursaspor taraftarı kendi kendini döverek maçı iptaL ettirdi. OLaya bak.

vego
07.Mayıs.2011, 20:24
Cehennem olayı yok paşa paşa otelde oturduk rahat olunuz ;)

nouma16
07.Mayıs.2011, 20:26
Bu 2 takım harici başka doğru düzgün olay çıkmıyor,2-3 küçük olay dışında.Ama bu sırf bu maçlar yüzünden ülke çok kötü durumdaymış diye sporda şiddet geyiklerini çekeceğiz.

Ne paylaşılamıyorsa...

türkiye'nin en saldırgan grubu biziz o yüzdendir.

Beşiktaş maçı 3-0 alır ama cehennemden çıktıktan sonra birkaç ay kendilerine zor gelirler .
pardon ama cehennem nerede? takımımız otelde bizde burada yolu kapadık takım gelince istanbul'a döneceğiz. 2 adam bıçaklamayla 2 maç saha kapama veren tff acaba bunlara ne ceza verecek?

vego
07.Mayıs.2011, 20:26
Simão Sabrosa

We're still at the hotel, not knowing whether or not there will be game!

The police have closed all the streets, trying to control the confusion of the supporters of Bursa

LaigLeNoiR
07.Mayıs.2011, 20:27
Ben Beşiktaş Kulübü Başkanı olsam takımı maça çıkarmam. Bu kadar basit ve net.

Helal olsun Yönetime.

Umarım bu karardan geri dönmezler.

GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2011, 20:27
Maçın iptal olması iyi oldu.Hem kupa öncesi sakatlık,ceza sıkıntısı olmayacak.Hem de akşam survivor'u seyredebileceğim.:icon_biggrin:

SAİT71
07.Mayıs.2011, 20:28
Yuh ya gerekli önlemler alındı diyorlardı gördük yine aynı yine aynı. BJK hükmen galip sayılmalı eğer maç oynanmazsa... Hatta bu şartlarda maçında oynanması oyuncuların ve diğer herkesin hayati tehlike yaşaması demektir.

Trabzonspor
Bu Bursa neyi kanıtlamaya çalışıyor anlamadım.Bizim maçtada aynı olaylar çıkmıştı.Böyle taraftar olaylarından sonra ne ceza gelecek bakalım.

vego
Haftaya Bursa İstanbula geliyor al başına belayı.

eXcitinG
07.Mayıs.2011, 20:29
Vego istersen geL bende kaL bu akşam. OteL e 5 dakika evim.:D

AnLamadığım oLay ortada Beşiktaş taraftarı yok, Beşiktaş takımı yok, adamLar kendiLeri iLe çatışarak oLay çıkardıLar yahu.

vego
MedyaBJK

Beşiktaş taraftarı Orhangazi'de takımı bekliyor. İstanbul'a takımla beraber dönülecek.

musakaan
Haftaya Bursa İstanbula geliyor al başına belayı.
:D Ciddiyim hüç düşünmemiştim bunu . TFF artık o maçı seyircisiz mi yapar onu Allah bilir

vego
07.Mayıs.2011, 20:30
Vego istersen geL bende kaL bu akşam. OteL e 5 dakika evim.:D

AnLamadığım oLay ortada Beşiktaş taraftarı yok, Beşiktaş takımı, adamLar kendiLeri iLe çatışarak oLay çıkardıLar yahu.
Yok abi Samsun'da paşa paşa oturuyorum:n:

MeMo
07.Mayıs.2011, 20:31
Bursa hükmen mağlup edilir mi acaba ?

Sadece soruyorum başka şey aramayın :D

sarianet
gelin afyonda oynayın bizde ölmeden bi stsl maçı görelim:D:D:D

LaigLeNoiR
Beşiktaş taraftarı şu anda harekete geçti ve geri dönüyorlar.

musakaan
Bursa hükmen mağlup edilir mi acaba ?

Sadece soruyorum başka şey aramayın :D
Edilmesi gerek .

omerabay
07.Mayıs.2011, 20:33
maç iptal oldu :o

Eminoski
07.Mayıs.2011, 20:33
Bursaspor amacıına ulaşşıır yavaş yavaş :) holiganlıık adama maç iptal ettirir

musakaan
07.Mayıs.2011, 20:36
Bu işler çocuk oyuncağı değil . Buralarda ölümcül şeyler oluyor . Ne Bursa haklı ne Beşiktaş .Tek suçlu TFF . Bursa taraftarı gelirse İstanbul'a olaylar sadeece o günle kalmaz . Bursa'ya da gider . Çok sağlam cevap oldu bu TFF'ye . 25-30 sene seyirci alınmayacak böyle maçlara.

uAburak89
07.Mayıs.2011, 20:38
Bu işler çocuk oyuncağı değil . Buralarda ölümcül şeyler oluyor . Ne Bursa haklı ne Beşiktaş .Tek suçlu TFF . Bursa taraftarı gelirse İstanbul'a olaylar sadeece o günle kalmaz . Bursa'ya da gider . Çok sağlam cevap oldu bu TFF'ye . 25-30 sene seyirci alınmayacak böyle maçlara.

Kusura bakma da, bu mesajına sağlam güldüm. Tek suçluTFF demek, vay be...

eXcitinG
07.Mayıs.2011, 20:38
Beşiktaş KafiLesi OteLden ayrıLıyor.

OteLden ayrıLmak için gerekLi önLemLer 10 dakika da sağLanıyor, 1,5 saattir maça gitmek için sağLayamıyorLar. Yazık.

musakaan
07.Mayıs.2011, 20:40
Kusura bakma da, bu mesajına sağlam güldüm. Tek suçluTFF demek, vay be...
Bu olaylara izin veren TFF . Sokaktaki adam bile öğrendi bu iki taraftar grubunun birbirlerini bir kaşık suda boğacağını .

sarianet
maç iptal tehir değil sanırım hükmen beşiktaş galip sayılacak

eXcitinG
Maç tamamen iptaL ediLmiş. Maçın tekrar oynanması oLmayacak. Maç sonucu hakkında karar vericekmiş TFF.

Maç Beşiktaş ın oLacak büyük ihtimaL.

LaigLeNoiR
07.Mayıs.2011, 20:41
Maç iptal edildi deniliyor yani ertelenmedi bu durumda maçın sonucuna karar verecek TFF.

Daha sonra tekrar oynanması söz konusu olamaz.

vego
07.Mayıs.2011, 20:41
Tribun Dergi

Bursa'da olan olaylarin sansürsüz hali suan Besiktas TV'de

Büyük ihtimal 3-0 Hükmen galip ilan edileceğiz.Maç iptal edildi.Ertelenmedi.

europeanconquer
07.Mayıs.2011, 20:43
Bursa kafadan 3 puan kaybetti.Taraftarlar için bazı şeyleri görmezden gelmenin zamanı geldi artık.

LaigLeNoiR
07.Mayıs.2011, 20:43
Şu anda Beşiktaş kulübü ayrılacakken otelden Bursaspor taraftarları da staddan dışarı çıkıyor. Umarım başka tatsızlıklar olmaz.

uAburak89
07.Mayıs.2011, 20:44
Bu olaylara izin veren TFF . Sokaktaki adam bile öğrendi bu iki taraftar grubunun birbirlerini bir kaşık suda boğacağını .

Olayların çıkmasına sebep olan taraflar kim, bunların hiç mi suçu yok. Durup dururken TFF geldi iki taraf arasına nifak tohumlarını soktu yani ?

İki taraftar grubu niye birbirlerini bir kaşık suda boğuyor ki, futbol bu. Alt tarafı futbol. Bu ülkenin polisine taş atıyor adamlar, araya almışlar 20-30 polisi. Polis olmasa birbilerini yeseler daha iyi olacakmış gibi, katil olsalar yada bir insanı sakat bıraksalar rahat uyuyabilecekler sanki. Benim aklım almıyor bu olayları, kim ne derse desin almayacakta. Çünkü söylenen herşey, sadece bahane..

Clayman
07.Mayıs.2011, 20:44
Benim izlediklerime dayanarak söyleyebileceğim tek şey Bursaspor taraftarı kendi kendilerine maçı iptal ettmiş olmaları. Beşiktaş taraftarı henüz yoldayken, yani Bursaspor tartaftarı ile karşılaşmamış ve herhangi bir tahrik söz konusu değil iken bu olayların olması, Bursaspor taraftarının tek başlarına bunu yapıtğının göstergesi ama yine de şunu belirteyim ki, bu benim kişisel yorumumdur, olayları tam olarak bilmiyorum.

Clayman
07.Mayıs.2011, 20:46
"ertem_sener Ertem Şener
beşiktaş taraftarı orhangazi'de takımı bekliyormuş,takımı almadan dönmeyiz diyorlar !!!"

LaigLeNoiR
Birbirlerini bıçaklayan sayısız Bursaspor taraftarı varmış.

vego
Bizim taraftar hala Orhangazide takımı bekliyormuş.Takımı almadan gitmeyiz diyorlarmış.

eXcitinG
Beşiktaş takımı oteLden ayrıLdı. İstanbuL`a doğru yoLa çıktı.

uAburak89
07.Mayıs.2011, 20:47
Bursaspor'a puan silme cezası da gelebilirmiş, yeni bahaneler de hazır yani. Gelecek sene bizim puanımızı sildiler denir, sonra karşı taraftan başka bir bahane gelir. Bu olay bitmez, her geçen sene daha da körüklenir.

musakaan
07.Mayıs.2011, 20:47
Olayların çıkmasına sebep olan taraflar kim, bunların hiç mi suçu yok. Durup dururken TFF geldi iki taraf arasına nifak tohumlarını soktu yani ?

İki taraftar grubu niye birbirlerini bir kaşık suda boğuyor ki, futbol bu. Alt tarafı futbol. Bu ülkenin polisine taş atıyor adamlar, araya almışlar 20-30 polisi. Polis olmasa birbilerini yeseler daha iyi olacakmış gibi, katil olsalar yada bir insanı sakat bıraksalar rahat uyuyabilecekler sanki. Benim aklım almıyor bu olayları, kim ne derse desin almayacakta. Çünkü söylenen herşey, sadece bahane..
Senin alt tarafı dediğin futbol kimisinin hayatıdır .Kimine komik gelebilir kimine de gereksizce ama onu bir takıma bir armaya aşık olmayan kimse bilemez .

LaigLeNoiR
07.Mayıs.2011, 20:48
Olay TV'de ki görüntüleri izliyorum canlı olarak ve oradan Beşiktaş'lı taraftarların otobüslerle hareket ettiklerini gösterdiler.Daha sonradan durmuşlar demek ki.

SAİT71
07.Mayıs.2011, 20:48

Ne olursa olsun takımı üst sıralar için mücadele edip, BJK gibi önemli bir maça çıkacakken hükmen mağlup duruma düşüren taraftar takımı değil holiganlığı seviyordur. Suç tamamiyle taraftardadır bana göre. Bedavadan 3 puanı götürdüler. Bu kadar kolay mı?

Chinatown
07.Mayıs.2011, 20:50
bu Beşiktaş-Bursa geriliminin başlangıç noktası zaten saçmasapan birşey, yok efenim niye başkası düşmedi, ben düştüm. 2011 şöyle olaylar olmasın artık, beşiktaş kafilesindeki oyuncular olayı anlatsalar orda burada, orta doğudan farkımız kalmaz dünya gözünde.

uAburak89
07.Mayıs.2011, 20:51
Senin alt tarafı dediğin futbol kimisinin hayatıdır .Kimine komik gelebilir kimine de gereksizce ama onu bir takıma bir armaya aşık olmayan kimse bilemez .

Arma aşkı için, adam da bıçaklanır, hatta öldürülür, vandallık yapılabilir, holiganlıkta sınır tanınmaz. Arma aşk, kulüp namus oluyor o zaman. Ve bu yolda herşey mübah..

Fikirlerimiz baya farklı...

europeanconquer
07.Mayıs.2011, 20:55
Kendi aramızda tartışmaya gerek yok arkadaşlar.

kalemci
07.Mayıs.2011, 21:01

olaylar hoş değil ama sebep sadece bi yuvarlak top değil.kendi evimizde oynadığımız maçta çıkan olayları izlemen lazım bi adamlar armanın peşinden gelmişlerdi istye sonra armalarıyla döndüler bu sefer çok acele ettiler bari biz bi girseydik bursaya.sakın kimse çıkan olayları desteklediğimi sanmasın ama 2+2=4 bu böyle sevmiyoruz birbirimizi.bursalı çok arkadaşım var severim sevmesine ama futboldan konuşmayız yoksa kalp kırarız. TFF ilk maçtaki olaylardan sonra almayacaktı bizi oraya belliydi bizim forumlardada dönüyordu bazı dedikodular.

mevzu şampiyonluk değil,yuvarlak top umurlarıında olmaz.Polisler bile dayak yiyor şu an kim ne derse desin arma sevdası takıım tutmaya benzemez.

aynen katılıyorum dostum :)

Merakla bekliyorum bu saçmalıkların sonucu ne olacak, yapılanlar yapanların yanına kar olarak kalacak mı, yine..

Ne kinmiş, ne öfkeymiş yıllardır bitmedi...

bitmez ki, yani çoğu Beşiktaşlı gibi benim öfkemde bitmez kinimde bitmez.ama bu demek değil ki gidip bursalılara saldırayım.seyircisiz olsa bu skıntıların çeyreği olmazdı.

Ne yazık ki görüntüler malum örgütün polis ile karşılaşmasını hatırlatıyor. Polisin üstüne eline ne gelirse fırlatanların yüzünde kin var.

ben o şekilde düşünmüyorum.biraz polislerdende kaynaklı bi durum hiç bi zaman insiyatif kullanmıyorlar.ankarada olmama rağmen BJK nın 10 lig maçına giderim hersene inönüye ve hiç bi zaman göremedim polislerin ortamı yumuşatmaya çalıştığını arı kovanına çomak sokarsan böyle olur işte.

cehennem mi:) güldürme Allah aşkına :) ben çok ankaragücü deplasmanına gittim cidden zor bursadan daha zor hatta ama cehennem dediğine göre kazana hiç gelmemişsin belli :)

kesinlikle katılıyorum 2 tarafta haksız ama suç TFFde.

sana göre alt tarafı futbol.

biraz fazla alıntı oldu galiba :) yanarım yanarımda maça gitmek için 100 tl bulamadım ben ona yanarım :)

kalemci
07.Mayıs.2011, 21:03
Arma aşkı için, adam da bıçaklanır, hatta öldürülür, vandallık yapılabilir, holiganlıkta sınır tanınmaz. Arma aşk, kulüp namus oluyor o zaman. Ve bu yolda herşey mübah..

Fikirlerimiz baya farklı...

holiganlıkla arma aşkı farklı şey.çok yanlış anlamışsın arkadaşın dediğini bana göre.arkadaşta oley be ne güzel olay çıktı yazmamış yanlış olduğunu belirtmiş ama çıkan olaylara şaşırmamış ki bende şaşırmadım herhangi bi bursalıda şaşırmamıştır.

vego
07.Mayıs.2011, 21:04
Maçı kim iptal etti? Açıklandı...
Bursaspor - Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylar sebebiyle maç iptal edildi. Bu maçı iptal eden mercinin hakem değil, Türkiye Futbol Federasyonu olduğu açıklandı.

07 Mayıs 2011 Cumartesi - 19:53
Sporx.com

Türkiye Futbol Federasyonu hukuktan sorumlu yönetim kurulu üyesi Egemenoğlu Lig TV'nin canlı yayınına bağlanarak Bursaspor - Beşiktaş maçının iptali hakkındaki açıklamayı yaptı. Egemenoğlu kararı federasyonun verdiğini söylerken bir erteleme değil, iptal kararı olduğunu belirtti;

"Çok üzgünüz. Yeni şiddet yasasının olduğu bir günde bunlarlar karşılaşmak üzücü. İki saattir olayları an be an izliyoruz. Herkesle bilgi akışındayız. Maç güvenliği sebebiyle bu maçın oynanmamasına karar verdik.

Maç akıbeti ile ilgili yönetimimiz gerekli kararı alıp kamuoyu ile paylaşacağız. Müsabaka talimatındaki gibi tehir kararı değil bu bir iptal kararıdır. Futbol Federasyonu yönetim kurulu vermiştir. Maçın oynanmaması yönündeki bir karardır.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu maçın durumuyla ilgili kararı verecektir. Tekrar altını çiziyorum talimat uyarınca kararı alan merci hakem değil Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kuruludur. "

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Lutfi Arıboğan, Bursaspor-Beşiktaş maçının, ''Beşiktaş'ın stada gelememesi ve gerekli güvenlik önlemleri alınmadığı'' gerekçesiyle TFF Yönetim Kurulu tarafından iptal edildiğini açıkladı.

furkan58
07.Mayıs.2011, 21:11
İster Arma Aşkı Deyin İster Takım Sevdası , İster Şampiyonluk Yarışı Deyin İster Kümede Kalma Yarışı , İster Düşman Deyin İster Dost . Futbol Bir Oyundur ve Bir Oyun İçin Yapılan Bunca Şey Saçmalıktan Başka Bir Şey Değildir . Bir Takıma Gönül Verdiniz Diye Başka İnsanları Yaralayamaz , Öldüremessiniz Bu Hakkı Size Kim Veriyor ? Herkesin Hakkı Oraya Gidip O Maçları İzlemek . Ya Kafirlere Saldırın Deseniz Bu Kadar Taşkın , Kin Beslemiş Şekilde Hareket Etmezler . Ama Ne İçin Yuvarlak Bir Top Veya Kaybedilen Herhangi Bir Şey İçin Birbirlerine Zarar Veriyorlar . Sadece Aptallıktır . Hangi Takım Taraftarı Yaparsa Yapsın Koca Bir Aptallıktır . Böyle Yapınca Ellerine Ne Geçti Acaba ?

mehmetd
07.Mayıs.2011, 21:12

maç iptal olduğuna göre ne olacak şimdi bu durumda? olay çıkaranlara parası geri mi ödenir ne olur?

Ortalık karışmış yine Bursa'da. Beşiktaş'lılar maça alınmayacak.

beliydi olay çıkacağı bjkliler gelebilir deyince ben anlamıştım.

survivor'u seyredebileceğim.:icon_biggrin:

yess.

kalemci
07.Mayıs.2011, 21:17
arkadaşım sana göre aptallık olan herkese aynı olacak diye birşey yok kimse çıkan olayları savunmuyor ciddi anlamda şuraya kadar okuduklarımda bi Ankaragüçlüler, Bursalılar, Beşiktaşlılar bide bi Göztepeli bi arkadaş olayı anladı.sebebi çok açık bu arkadaşların nasıl anladığının . kimse desteklemiyor çıkan olayları kimse iyi oldu demiyor.sen eğer arma sevdasıydı şuydu buydu diye küçümseyip aptallık dersen biride sana çıkıp senin gibi maç izlemek takım tutmak aptallıktır ne gerek var o zaman izleme gitme maçlara bilet kuyruğunda bekleme deplasmana aha nolacak korkusuyla gitme derse napacaksın ?

Emurafu
07.Mayıs.2011, 21:24
Büyük cezalarda gelecek..Şiddet yasasını uygulasınlarda görelim..Boşuna çıkarmadılar icraatıda görelim. 4 veya 5 maç saha kapatma bile gelebilir.Ha stad içerisinde olayı çıkarmıssın ha dışarda sonuçta maç oynanmıyor..

sarianet
07.Mayıs.2011, 21:29
şiddet yasası önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak bu sezon uygulanmıcak

TR.CaPTaiN
07.Mayıs.2011, 21:31
Beşiktaş malzemecileri stat içinde mahsur kalmışlar. Kendilerini odaya kilitlemişler. Polis koridora biber gazı sıkıp taraftarları çıkarmaya çalışıyormuş. Bursaspor'a büyük ceza gelecek gibi.

SAİT71
07.Mayıs.2011, 21:33
Yuh ya nasıl bir rezillik bu... Her ne olursa olsun karşındakide insan. Yazık geldiğimiz duruma.

Clayman
07.Mayıs.2011, 21:33
Beşiktaş malzemecileri stat içinde mahsur kalmışlar. Kendilerini odaya kilitlemişler. Polis koridora biber gazı sıkıp taraftarları çıkarmaya çalışıyormuş. Bursaspor'a büyük ceza gelecek gibi.

Gelmezse adalet konusunda koca bir 0 olduklarını kanıtlayacak federasyon :)

Emurafu
07.Mayıs.2011, 21:35
şiddet yasası önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak bu sezon uygulanmıcak
Olsun yinede 4 veya 5 maç saha kapatma gelmesi lazım .Ha sahaya yabancı madde atmıssın veya girmissin oynanmasını engellemissin ha dışarda kavga çıkarmıssın..Sonuçta maç iptal ediliyor.Sezon içerisinde hem 2.olayları.Tff'ninde işi zor bakalım neler olacak..Neyse survivordaki maç daha heyecanlı

SAİT71
07.Mayıs.2011, 21:37
Gösterirlerse birazdan da Pascal ile Nihat'ın boks maçını izleyeceğiz. Etrafımız hep şiddet olmuş :)

Eminoski
07.Mayıs.2011, 21:41
İster Arma Aşkı Deyin İster Takım Sevdası , İster Şampiyonluk Yarışı Deyin İster Kümede Kalma Yarışı , İster Düşman Deyin İster Dost . Futbol Bir Oyundur ve Bir Oyun İçin Yapılan Bunca Şey Saçmalıktan Başka Bir Şey Değildir . Bir Takıma Gönül Verdiniz Diye Başka İnsanları Yaralayamaz , Öldüremessiniz Bu Hakkı Size Kim Veriyor ? Herkesin Hakkı Oraya Gidip O Maçları İzlemek . Ya Kafirlere Saldırın Deseniz Bu Kadar Taşkın , Kin Beslemiş Şekilde Hareket Etmezler . Ama Ne İçin Yuvarlak Bir Top Veya Kaybedilen Herhangi Bir Şey İçin Birbirlerine Zarar Veriyorlar . Sadece Aptallıktır . Hangi Takım Taraftarı Yaparsa Yapsın Koca Bir Aptallıktır . Böyle Yapınca Ellerine Ne Geçti Acaba ?

Baştan söyliyim amacım sana sataşmak yada laf yarışıına girmek değil.
Şu an bu yapılanların hepsinin bi nedeni var ve yapılmıışşlarıında,futbol bir oyundur evet ama futbolu futbolculaar oynar.Sen anlayamassıın yaşşamadan görmeden bazıı şeylerin içine girmeden.Sen aptallıık olarak gör biz yaşşııyoruz bu hayatı anlayamassıın yani.Bizim için futbol tv karşıısıına geçip gol olunca sevinmek değğil biz armamıızıın peşindeyiz.Neden Göztepe amatördeyken 15bin kişşiye oynadıı da neden galatasaray 13.sııraya geldi tribünler boşaldıı ? yada neden bursaspor taraftarıı bugün takıımıı umursamadan gitti maçıı tehlikeye attıı bi düşün.

Kimsenin takıım tutmasıına desteklemesine lafıım yok yanlıış anlaşıılmasıın.Sanada bi lafıım yok ama futbol sadeece maç seyretmek değğil perde arkasıında neler dönüyor bu düşşüncenle yaşşamaya kalksan arkana bakmadan kaçarsıın.

Clayman
07.Mayıs.2011, 21:41
Ibrahim Yazici: "Bursa neden hükmen maglup olsun. Besiktas stada gelemiyorsa bunun sorumlusu neden Bursa olsun?"

İbrahim Yazici: "Bugun Bursaspor suclanamaz. Daha evvel yasanmis olan olaylar biliniyor. Zaten bu olanlar bekleniyordu"

İbrahim Yazici: "İstanbul'da Besiktas taraftari ilk macta o olaylari yapmasaydi bugun en iyi sekilde agirlanirlardi burada"

İbrahim Yazici: "Bu mac sadece tehir olur. İptal olup hükmen maglubiyetimiz sözkonusu bile olamaz. Emniyet zaafi var"

İbrahim Yazici: "Bugun Bursaspor ile alakali hicbirsey yok. Besiktas taraftari ile emniyet arasinda sürtüsmeler vardir"

İbrahim Yazici: "Olaylar buraya tirmaninca bundan sonra Bursaspor-Besiktas maclari herhalde seyircili oynanmaz. İhtimal vermiyorum"

İbrahim Yazici: "Bu olanlar toplumsal bir olay, bir patlamadir."

İbrahim Yazici: "Dogru olan Besiktasi seyircisi gelmeden bu mac burada oynatilmalidir. Magdur olan Bursaspor'dur su an"

vego
07.Mayıs.2011, 21:44
Arıboğan: Erteleme değil, iptal

7 Mayıs 2011 20:33 | NTV Spor ve Ajanslar
TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan, Spor Toto Süper Lig'de oynanması gereken Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasının ertelenmediğini, iptal edildiğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/142/aribogan3_9U76E.jpg
Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 20.00'de başlaması gereken Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması, çıkan olaylar nedeniyle iptal edildi.
TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan, yaptığı açıklamada, Bursa Atatürk Stadı çevresinde çıkan olaylar üzerine valilik, emniyet birimleri, maçın gözlemcileri, hakemleri ve diğer sorumlularla yaptıkları görüşmelerden sonra TFF Yönetim Kurulu olarak, ''güvenli bir şekilde oynanamayacağı'' gerekçesiyle Bursaspor-Beşiktaş maçının iptaline karar verdiklerini bildirdi.
Arıboğan, ''Çünkü, Beşiktaş maçın oynanacağı stada dahi giremedi. Daha önce taahhüt edilmesine rağmen, Beşiktaş taraftarları maça gelemedi. Büyük olaylar çıktı. Bu yüzden TFF Yönetim Kurulu olarak güvenli bir şekilde oynanamayacağı gerekçesiyle
maçı iptal ettik. Bu maçla ilgili son kararı TFF Yönetim Kurulu verecektir'' dedi.

ERTELEME DEĞİL, İPTAL
Futbol Federasyonunun Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu, LigTV'ye yaptığı açıklamada, maçın iptaline ilişkin kararın Bursa Valiliği, emniyet müdürlüğü, maç temsilcisi ve hakemlerle yapılan bilgi akışı sonrası alındığını söyledi.
''Bütün bu gördüklerimizden sonra müsabaka talimatı uyarınca maç güvenliğiyle ilgili olaylar ve seyirci olayları nedeniyle müsabaka talimatının verdiği yetkiyle bu maçın oynanmamasına karar verdik'' diyen Egemenoğlu, ''Bu karar tehir, erteleme değildir. Bu karar maçın oynanmaması yönündeki bir karardır. Müsabaka talimatı gereğince Yönetim kurulumuz maçın akıbetiyle ilgili ivedi olarak toplanarak bir karar verecektir. Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda da hem açıklama, hem de gerekenler yapılacaktır. Kararı alan merci maçın hakemi değil, futbol federasyonu yönetim kuruludur. Bu karar erteleme değildir. Maçın oynanmaması yönünde verilmiş bir tedbir kararıdır'' dedi.

Emurafu
07.Mayıs.2011, 21:48
Ibrahim Yazici: "Bursa neden hükmen maglup olsun. Besiktas stada gelemiyorsa bunun sorumlusu neden Bursa olsun?"

İbrahim Yazici: "Bugun Bursaspor suclanamaz. Daha evvel yasanmis olan olaylar biliniyor. Zaten bu olanlar bekleniyordu"

İbrahim Yazici: "İstanbul'da Besiktas taraftari ilk macta o olaylari yapmasaydi bugun en iyi sekilde agirlanirlardi burada"

İbrahim Yazici: "Bu mac sadece tehir olur. İptal olup hükmen maglubiyetimiz sözkonusu bile olamaz. Emniyet zaafi var"

İbrahim Yazici: "Bugun Bursaspor ile alakali hicbirsey yok. Besiktas taraftari ile emniyet arasinda sürtüsmeler vardir"

İbrahim Yazici: "Olaylar buraya tirmaninca bundan sonra Bursaspor-Besiktas maclari herhalde seyircili oynanmaz. İhtimal vermiyorum"Ne kadar az ceza ile atlatırsak o kadar iyi söylemleri..Çok talihsiz bir açıklama olmuş..Beşiktaşa maal etmesi yanlış.

eng1n
07.Mayıs.2011, 21:48
Yalnız burdaki olaylar da şiddet yasasına gerek yok ki olaylar dışarda oluyor polis taşlanıyor, adam falan bıçaklanıyor burda normal kanunlar uygulanması gerek.

eXcitinG
07.Mayıs.2011, 21:50
Resmi oLarak iptaL ediLdiği TFF tarafından açıkLandı. Sayın Yazıcı boşa konuşmuş.

vego
07.Mayıs.2011, 21:53
Tribun Dergi

TFF, 12 Mayis 2011 Persembe günü Bursaspor - Besiktas maci hakkindaki kararini aciklayacak.

DisCo
07.Mayıs.2011, 21:53
Bursaspor taraftarına yakışıyor mu? Tek soru bu.

eng1n
07.Mayıs.2011, 21:57
http://twitpic.com/4uo4q8 olaylardan bir kare.

kalemci
07.Mayıs.2011, 21:57
bence böyle bi olay hiç bi takıma yakışmaz ama bunun olabileceğini ben bu halimle görebiliyorken yetkililer nasıl görmez nasıl engelleyemez anlayamadığım bu.

Emurafu
07.Mayıs.2011, 21:58
Şu resme bakın yuh:mad:

http://i53.tinypic.com/2jea51x.jpg

Kimin olduğu belli alırsın..Hapis cezası verirsin.

a.arıcı-11
07.Mayıs.2011, 22:00
hükmen beşiktaş galibiyeti kesin zaten. onun dışında büyük ihtimalle bursaspor'a 5 ila 10 maç arası seyircisiz+tarafsız sahada oynama cezası ve puan silme cezası gelebilir.

ibrahim yazıcı ya da şiddeti savunan bu açıklamalrından dolayı ceza gelir.

vego
07.Mayıs.2011, 22:01
http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=91957

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_w0_burs.jpg

bursa_mc
İptal edildiğine göre hükmen mağlup mu sayılıyor?

Emurafu

Kimin olduğu belli alırsın..Hapis cezası verirsin.Savaş filmi gibi..Hucümmmmm:mad:

vego
07.Mayıs.2011, 22:03
http://www.roman-empire.net/army/pics/tortoise-01.jpg

http://media1.ntvspor.net/C/I//142/20110507.195829_BRS515_1572084_26SY4.jpg

Tribun Dergi

a.arıcı-11
07.Mayıs.2011, 22:05
İptal edildiğine göre hükmen mağlup mu sayılıyor?
maç bursaspor takımının taraftarının çıkardığı olaylar sebebiyle oynanamaz duruma gelip iptal edildiğinden dolayı öyle olması gerekiyor. Mantık olarakta kural olarakta.

Eminoski
07.Mayıs.2011, 22:05
Beşiktaş taraftarı takımını aldı
http://desmond.yfrog.com/Himg620/scaled.php?tn=0&server=620&filename=78hug.jpg&xsize=640&ysize=640
http://desmond.yfrog.com/Himg616/scaled.php?tn=0&server=616&filename=i80we.jpg&xsize=640&ysize=640

ayseeg
07.Mayıs.2011, 22:06
taraftarlar arasında veya kulüp otobüsüdür ıvırı zıvırıdır onlar hakkında bir durum yokken, emniyet-bursaspor taraftarı çatışması yüzünden (ki bu maç için 1000 polis ne kadar yeterli bir karardır(!)) stadın üst girişinde meydana gelen olaylar olmuştur. bu olayların ne bursaspor ile ne beşiktaş ile doğrudan ilgisi yok. hiç kimse fitili ateşlemeye devam etmemeli. yok 3 puan hükmen yok öyle yok şöyle gibi. ermenistan-azerbaycan maçı vardı güvenlik sebebiyle iptal edilen ve oynanmayan. 2 takımda puan alamadı. en yakın durum budur bugünkü olaylara dair. taraflar arasında mesele olmaması haricinde.

bursa_mc
07.Mayıs.2011, 22:09
Vali'de istifasını ister heralde.

kalemci
07.Mayıs.2011, 22:12
ahaha bencede çok doğru söylüyorsun dostum :)

vego
07.Mayıs.2011, 22:15
http://web5.twitpic.com/img/293390424-e73f61f72384918c2b9adbe562e650a2.4dc588a0-full.jpg

Volkan Şen
07.Mayıs.2011, 22:20
ben bunu tanıyorumm :D

uAburak89
07.Mayıs.2011, 22:30
arkadaşım sana göre aptallık olan herkese aynı olacak diye birşey yok kimse çıkan olayları savunmuyor ciddi anlamda şuraya kadar okuduklarımda bi Ankaragüçlüler, Bursalılar, Beşiktaşlılar bide bi Göztepeli bi arkadaş olayı anladı.sebebi çok açık bu arkadaşların nasıl anladığının . kimse desteklemiyor çıkan olayları kimse iyi oldu demiyor.sen eğer arma sevdasıydı şuydu buydu diye küçümseyip aptallık dersen biride sana çıkıp senin gibi maç izlemek takım tutmak aptallıktır ne gerek var o zaman izleme gitme maçlara bilet kuyruğunda bekleme deplasmana aha nolacak korkusuyla gitme derse napacaksın ?

Maç izlemenin kimseye zararı var mı ? Bilet kuyruğunda beklenildiği zaman başka birine zararın dokunuyor mu ?

vego
07.Mayıs.2011, 22:42
Hükmen mağlubiyet ve en az 4 maç kapama!
- SPORX ÖZEL - Bursaspor-Beşiktaş maçı yaşanan olaylar nedeniyle iptal edildi. Peki bu iptal kararından sonra Futbol Federasyonu'nun kararı ne olacak? İşte merak edilen bu sorunun cevabı...

07 Mayıs 2011 Cumartesi - 21:39
Sporx.com
Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) – Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) maçı öncesinde yaşanan olaylardan dolayı Türkiye (http://www.sporx.com/turkiye-futbol-federasyonu/)Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Federasyonu karşılaşmayı iptal ederken gözler TFF (http://www.sporx.com/tff/)'nin hafta başında müsabaka ile ilgili vereceği karara çevrildi. Sporx futbol müsabaka talimatına göre karşılaşmayla ilgili ev sahibi kulübü bekleyen tehlikeleri analiz etti…

Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Federasyonu yönetimi, müsabakanın "iptal" edildiğini açıklerken bunun TFF (http://www.sporx.com/tff/) Yönetim Kurulu tarafından alındığının altını çizdi. Buna göre, müsabakanın bir tehir değil oynanmamasına karar verilen iptal kararı hükmünde olacağını belirtti. Buna göre alınacak kararla ile Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Müsabaka Talimatı'nın "TFF Yönetim Kurulu'nun oynanmamasına karar verdiği" maddeleri işletilecek.

TFF (http://www.sporx.com/tff/) yönetim kurulu Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) – Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) müsabakasının üç temsilcisi Atilla Ferah, İbrahim Tuka ve İbrahim İçer'den pazartesi günü hem yazılı hem de sözlü olarak rapor alacak. Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Müsabaka Talimatına göre karşılaşma tekrar oynanmayacak. Buna göre olaylara sebebiyet veren tarafın ev sahibi taraftarlar olmasından dolayı Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/) bu müsabakadan dolayı 3-0 hükmen sayılacak. TFF (http://www.sporx.com/tff/) yönetim kurulu ayrıca Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'un sahasının belli bir süre kapanması yönünde de karar alabilecek.

Disiplin Kurulu'nun yine ilk yarıda oynanan Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) – Bursa maçında Bursaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)'a iki maç saha kapama cezası verdiği için bu ceza katlanacak. Yeşil – beyazlı kulübe bu konuda da en az 4 maç saha kapama cezası gelmesi bekleniyor.

Yine TFF (http://www.sporx.com/tff/) yönetim kurulunun futbol müsabaka talimatına göre iptal ettiği bu karşılaşmayla ilgili ev sahibi külüpten 3 puan tenzil etme hakkı da bulunuyor. Ancak bu maddeyi işletip işletilmemesine 3 temsilcinin vereceği raporlar etkili olacak.

Ayrıca olaylara sebebiyet veren sorumlular hakkında da emniyet müdürlüğünün göz altına aldığı kişilerle ilgili yeni yürürlülüğe giren 6222 sayılı kanun işletilecek. Burada olaylara sebebiyet veren kişilerle ilgili müsabakalardan men cezasının yanı sıra hapis cezalarının çıkma tehlikesi bulunuyor.

HAKEMLER MAHSUR KALDI

Bu arada olayların çıkmasından karşılaşmanın hakemleri orta hakem Süleyman Abay (http://www.sporx.com/suleyman-abay/) yardımcıları Kemal Yılmaz (http://www.sporx.com/kemal-yilmaz/) ve Erdem Bayık ile 4. Hakem Volkan Bayarslan uzun süre soyunda odasında mahsur kaldı. Bir grup Bursa taraftarının soyunma odasına giderek Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) soyunma odasına gelerek maddi zarar verdikleri belirtildi.

İŞTE İLGİLİ MADDELER

MADDE 24 - PUAN SİLİNMESİ, LİGDEN ÇIKARILMA ve ALT KÜMEYE İNDİRME

e) 17. maddenin 2. fıkrasında belirtildiği şekilde kendi seyircileri tarafından herhangi bir bölgenin emniyet ve güvenliğini, hakemlerin, futbolcuların, idareci ve görevlilerin veya müsabakayı izleyen diğer kişilerin can güvenliğini zedeleyecek derecede, sahaların içinde veya dışında, ciddi olaylar çıkarıldığında ve TFF (http://www.sporx.com/tff/) tarafından kanaat getirilen takımların da 17. maddenin 2. fıkrasındaki uygulama bahis konusu olan veya olmayan hallerde dahi, sezon sonuna kadar yapacakları müsabakaları iptal etmeye ve devam eden sezonda da bir alt lige indirilmelerine veya en alt ligde bulunanlar için de lig dışı bırakılmalarına TFF (http://www.sporx.com/tff/) tarafından karar verilebilir.

MADDE 17 – MÜSABAKALARIN GÜVENLİK NEDENİYLE ERTELENMESİ VE YERLERİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ

(2) TFF (http://www.sporx.com/tff/) Yönetim Kurulu, tedbir niteliğinde olmak üzere, müsabaka güvenliğinin yerel idareler tarafından sağlanamadığına, sağlanamayacağına veya seyirciler tarafından bozulduğuna kanaat getirdiği illerde müsabakaları oynatmamaya ve bu illerde oynanması gereken müsabakaların bir kısmını veya tamamını başka bir ilde oynatmaya yetkilidir.
Müsabakanın tatil edilmesi halinde hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber ayrıca takımın, galibiyet halinde verilen puan kadar puanı tenzil edilir.

Haber : Tahir Kum (http://www.sporx.com/tahir-kum/)

musakaan
07.Mayıs.2011, 22:49
Arma aşkı konusuna hiç girmeyin . Çünkü Tribün çocukları bilirler ki hayatlarındaki en değerli varlıkları aşığı olduğu takımlarıdır.Kimi zaman kendi sahasında kimi zaman deplasman yollarında çekilen onca çileye rağmen bu çileden zevk alan insanlardır.Onların yaşam biçimleri herkesten farklıdır kimisi sevdiği uğruna kimisi ailesi uğruna her şeyini verebilir.Yalnız tuttuğu takım uğruna can verebilecek insanlardır.Kimine komik gelebilir kimine de gereksizce ama onu aşık olmayan kimse bilemez

SAİT71
07.Mayıs.2011, 22:52
Abartmayın bence. Aşık oluyorsa bunu başkalarına zarar vererek yapmamalı. Aşkını takımı uğruna sesini kısarak göstersin zıplayarak çamurda karda deplasmanda takımını destekleyerek göstersin. Polisimize taş atıp birilerini bıçaklayıp ve takımını puandan ederek değil. Bunun aşk ile açıklanabilir bir tarafı yok. Bizde tribünlerde sesimizi kıstık deplasmanlarda omuz omuza zıpladık ama kimseye zararımız yoktu.

Aşk karşındakine zarar veriyorsa aşk değildir.

ForsakeN
07.Mayıs.2011, 22:54
Polisle çatışan insanların bırakın taraftarlığını,vatandaşlığından şüphe duyarım. Eğer bir futbol takımı için kendi ülkenin polisiyle çatışmaya giriyorsan akıl sağlığın yerinde değildir.bu olayın başka bir izahı yoktur.

Ya çok cahilsindir, milletin gazına gelip ne yaptığını düşünmüyorsundur ya da o polislere karşı başka konulardan garezin vardır hıncını bu yolla çıkarıyorsundur .

vego
07.Mayıs.2011, 23:04
Kopyalama üşendim.

http://img696.imageshack.us/img696/3467/adszwmu.jpg

Uluslararası basında çıkmaya başladı.

http://sports.yahoo.com/soccer/news?slug=reu-turkeyviolence

El Barto
07.Mayıs.2011, 23:47
Üzülüyorum şu insanlara yahu artık nasıl bir beyinleri yıkanmışsa. Futbol kitlelerin afyonu sözünü ispatlamaya çalışan biri alsın şuradaki taraftarları tezini ispat eder. Yazık başka denecek söz bulamıyorum. Bu suni gerginlik her geçen gün büyüyor. Üzüldüğüm noktada bu adamlara "delikanlı, arma sevdalısı" falan gibi sıfatlar yakıştırılması. Bana göre dağdaki terörist ne ise bunlarda şehirdeki futbol teröristleridir. X takım Y takım taraftarı ayırmaksızın söylüyorum bunları.

Bir de şu resimlerle iftihar edenleri gördükçe artık futbol falan itici geliyor.

eng1n
07.Mayıs.2011, 23:55
Şöyle yabancı ülkelerde ki çekişmeli maçlara bakıyorum Celtic-Rangers bunlar dini açıdan rakiplerdi galiba, Roma-Lazio sağcı solcu, Madrid - Barcelona Kralın takımı ve Katalanlar bu kadar büyük farklılıklar varken taraftarlar arasında böyle kavgalar çıkmıyor bizde ise kavga nedeni sizin takım bizim takımı yendi, bizim takım küme düştü e tabi yenecek takım yenilmek için sahaya çıkacak hali yok ya.

BleedingMoon
07.Mayıs.2011, 23:57
alt tarafı top oynanıyor arkadaşlar.

Börk
08.Mayıs.2011, 00:16
Maçın iptali nedeniyle konuşacak bir şey kalmasa da kişisel tartışmalara son verin.

TR.CaPTaiN
08.Mayıs.2011, 00:20

Kimin olduğu belli alırsın..Hapis cezası verirsin.

Futbol maçlarında çıkan olayların engellenememesindeki en büyük neden, insanların normal hayatta yaptıkları takdirde ceza alabilecekleri şeylerin konu futbol olduğunda karşılıksız kalmasıdır. Yolda trafik polisinin sizi çevirdiğini ve karşılığında da satır çekip polise saldırabileceğinizi düşünüyor musunuz ? Hayır. Ama bir forma giyip kalabalık içinde yaptığınızda bu davranışın karşılığı çoğunlukla olmuyor. Adaletteki bu çifte standart bir şekilde giderilmeli.

vego
08.Mayıs.2011, 00:27
Beşiktaş İstanbul'da..

Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Bursaspor ile yapması gereken maçın taraftar olayları nedeniyle iptal edilmesinin ardından İstanbul'a döndü.
07 Mayıs 2011 , 22:58

http://www.ajansspor.com/resimv3/bjk_kafile_simao.jpg

Futbol Federasyonu'nun karşılaşmanın iptaliyle ilgili kararının ardından dönüşe geçen siyah-beyazlı kafile, Yalova Topçular İskelesi'nden araba vapuruyla Gebze Eskihisar iskelesine ulaştı. Kafile buradan da BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne geldi.

Tesislerin önünde bekleyen az sayıdaki taraftar, takımı sevgi gösterileriyle karşılarken, yaptıkları tezahüratlarla Bursaspor'a tepki gösterdiler.

İki otobüsten oluşan Beşiktaş kafilesi, Ümraniye'deki tesislerine geniş güvenlik önlemleri altında getirildi. Kafileye iki çevik kuvvet otobüsünün yanı sıra çok sayıda polis otosu eşlik etti.

Kafilenin tesislere girmesinin ardından futbolcular, araçlarıyla tesislerden ayrıldılar.

eXcitinG
08.Mayıs.2011, 00:29
Bursanın kamera sistemi iyidir. ÖzeLLikLe de stadın o tarafLarı. Herkes cezasını buLacak.

Emurafu
08.Mayıs.2011, 00:41
Telegolde İbrahim Yazıcının konuşmaları çok yanlışdı..

Ceza gelmemesi lazım,Olaylar abartılıyor..Bu tür olaylar her zaman oluyor falan filan,

LaigLeNoiR
08.Mayıs.2011, 00:59
İbrahim Yazıcı'nın açıklamalarını şaşkınlıkla dinledim gerçekten, izlediklerim ile söylenen şeyler arasında hiçbir bağlantı kuramadım.

eng1n
08.Mayıs.2011, 01:16
Futbol maçlarında çıkan olayların engellenememesindeki en büyük neden, insanların normal hayatta yaptıkları takdirde ceza alabilecekleri şeylerin konu futbol olduğunda karşılıksız kalmasıdır. Yolda trafik polisinin sizi çevirdiğini ve karşılığında da satır çekip polise saldırabileceğinizi düşünüyor musunuz ? Hayır. Ama bir forma giyip kalabalık içinde yaptığınızda bu davranışın karşılığı çoğunlukla olmuyor. Adaletteki bu çifte standart bir şekilde giderilmeli.

Evet işte bunu diyorum ben de bize spor da şiddet yasasına falan gerek yok ki normal yasaları kanunları uygulayalım yeter. Bende kafam esince alıyım elime bıçağı giyeyim çubuklu formamı oraya buraya saldırayım, taş atayım sonra da bu yaptıklarım karşısında bir ceza almayayım

anil luque
08.Mayıs.2011, 02:13
İbrahim Yazıcı neyi kurtarmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim..

Bordo61Mavi
08.Mayıs.2011, 05:52
Bu olaylaririn sebebi yoneticilerdir baska biri degildir.

taraftar destekler,
taraftar forma alir,
taraftar deplasmana gider,
taraftar antremana gelip moral verir,
taraftar eve para goturmeyip bilet alir,
taraftar yonetim boyle sacma konustumu kontrolden cikar :)

bursa_mc
08.Mayıs.2011, 12:51
İbrahim YAZICI niye canlı yayınlara katılır zaten hiç anlamam.Konuşmayı bilmıyor.Ayyaş gibi tavırları var :)

europeanconquer
08.Mayıs.2011, 13:07
Bursa'ya verilebilecek en ağır ceza küme düşürülmesidir.Gerisi fasa fiso.Bundan sonra Bursaspor cephesinin küme düşürülmemek için dua etmesi gerekiyor.Ama ben küme düşürüleceklerini pek sanmıyorum.

barahir
08.Mayıs.2011, 14:04
İbrahim yazıcının bu açıklamaları, taraftarlarını satmaktan başka bişey değildir, kimse kusura bakmasın..

Volkan Şen
08.Mayıs.2011, 14:20
Bursa'ya verilebilecek en ağır ceza küme düşürülmesidir.Gerisi fasa fiso.Bundan sonra Bursaspor cephesinin küme düşürülmemek için dua etmesi gerekiyor.Ama ben küme düşürüleceklerini pek sanmıyorum.

küme düşürülmek ha ? sana sadece gülüyorum hemde sesli olarak... istersen amatöre düşürsünler daha iyi olur :)

europeanconquer
08.Mayıs.2011, 14:22
küme düşürülmek ha ? sana sadece gülüyorum hemde sesli olarak... istersen amatöre düşürsünler daha iyi olur :)
Ben demiyorum kurallar diyor :) Ben düşürülmemesi taraftarıyım tabi.

Bursaspor
08.Mayıs.2011, 15:11
Önce Sayın Vali'miz istifa etsin de bir, ondan sonra biz mi takımımızı ligden çekeriz, TFF mi düşürür, yoksa bundan sonraki tüm maçlara çıkmama kararı mı alırız bunu zaman gösterecektir.

Ancak şu var ki, burada hatalı olan Vali ve Bursa Emniyeti'dir. Süreç başladığından beri -1 haftalık bu süre- her karar alan ortamı daha çok gerdi. Vali, il güvenlik kurulu toplantısı olmadan re'sen bir karar alıyor. Emniyet'te Vali bu kararı aldığı için mecburen uymak zorunda kalıyor. Ancak Emniyet'te buraya 1000-1500 civarı bir polisle geliyor, ortamın gergin olduğu daha haftabaşı belliydi, gün içinde hiç mi uyanmadınız duruma, hiç mi önlemleri fazlalaştıralım demediniz ?

Vali'nin ve Emniyet'in aldığı hatalı kararlar sonucu çıkan toplumsal bir olay, dünyanın neresinde olursa olsun bir kulübe mâl edilemez, edilmemeli. Orada kişilerin üzerinde Bursaspor değil de başka bir takımın forması olsa ve aynı çatışmalar yaşansaydı, o takımdan mı hesap sorulacaktı ? Taraftarlar kulüplerin emri altındaki işçiler değil ki, stadyum dışında yaptıklarından sorumlu olsunlar.

Ya da olay stadın yanında değil de 5-6 kilometre uzağında hatta heykel civarında yaşansaydı o zaman kulübe nasıl ceza verilebilirdi ?

Sahaya hiçbir müdahale olmayan bir durum var burada, Emniyet ve Vali görevini iyi yapamadığı için bu maç oynanamamıştır. İstenilseydi, oraya taraftardan çok polis yığabilirlerdi.

Başkan'ın tavrı daha sert olmalıdır, onlar düşürmezse biz ligden çekeriz demelidir, bundan sonra inceldiği yerden, kopacak gibi görünüyor her şey, sonuç olarak sırf şu çıkan yasa uğruna, bakın nasıl da uyguluyoruz demek için, bakın bu yasayı uygulamazsak bu teröristler neler yapar demek için "Bizi yakacaklar matmazel".

GeNç KaRTaL
08.Mayıs.2011, 16:41
İlk maçta saha dışında olan olaylardan dolayı biz ceza almıştık.Bu sefer de Bursaspor alacak.Bunun nesi garip karşılanıyor orasını anlayamadım.Valinin,emniyet güçlerinin hatası varda,Bursasporluların üstüne farz mı maçın oynanmasını engelleyecek kadar olaylar çıkarıp maçın iptal olmasına neden olmak? İnşallah olay çıkaranlara en ağır cezalar verilir.Yeter artık hayatta bir amacı olmayan,sırf başka takımlı diye karşısındaki öldürebilecek kadar gözü dönmüş insanlardan çekilen.

ayseeg
08.Mayıs.2011, 16:52
İlk maçta saha dışında olan olaylardan dolayı biz ceza almıştık.Bu sefer de Bursaspor alacak.Bunun nesi garip karşılanıyor orasını anlayamadım.Valinin,emniyet güçlerinin hatası varda,Bursasporluların üstüne farz mı maçın oynanmasını engelleyecek kadar olaylar çıkarıp maçın iptal olmasına neden olmak? İnşallah olay çıkaranlara en ağır cezalar verilir.Yeter artık hayatta bir amacı olmayan,sırf başka takımlı diye karşısındaki öldürebilecek kadar gözü dönmüş insanlardan çekilen.
o zaman taraftar grupları mevcuttu. şahsıma garip gelen budur. ilk maçta da olaylar vardı istanbul da tabi. fakat burada beşiktaş taraftarı yok. maça bağlanan kısmı ancak dolaylı bu durumda.

eng1n
08.Mayıs.2011, 17:44
o zaman taraftar grupları mevcuttu. şahsıma garip gelen budur. ilk maçta da olaylar vardı istanbul da tabi. fakat burada beşiktaş taraftarı yok. maça bağlanan kısmı ancak dolaylı bu durumda.

Beşiktaş takımı otelden çıkamamış bunu sorumlusu kim Bursaspor taraftarı değil mi ?

bursa_mc
08.Mayıs.2011, 17:49
Umarım en az cezayla bu işten kurtuluruz..Ligden düşürülme cezasına gelirsekte önce Diyarbakır'ı düşürselerdi belki Bursaspor'u düşürmeye bahaneleri olurdu.

bursa_mc
08.Mayıs.2011, 17:51
Beşiktaş takımı otelden çıkamamış bunu sorumlusu kim Bursaspor taraftarı değil mi ?

Çok haklısın ama vali bu kadar aciz mi?

nouma16
08.Mayıs.2011, 18:02
iyikide bizi bursa'ya almamışlar çünkü hiç birimizin ölümden korkusu yoktu. ailelerimizle vedalaşıp yola çıkmıştık. daha sert ve acımasız olarak birbirimize girerdik. burada olan bursaspor seyircisine olurdu. taraftar demiyorum bakın seyirci diyorum tek amacı maç izlemek olan insanlardan bahsediyorum. otobüslerde herkesin kafa kıyakdı. şimdi burada söyleyemiyorum otobüsde bulunanları iyikide girmemişiz oraya.
ayrıca stada giren 2 kardeşimizide tebrik ediyorum.

Revolution
08.Mayıs.2011, 18:23
Bursasporluların polisle can siperane çatışarak Hakkari'de Diyarbakır'da polisle çatışan örgüt sempatizanlarından ne farkı kalmıştır allah aşkına. Bunun savunulacak hiç bir yanı yok. Kendi devletine zarar veriyorsun. Beşiktaşlılara zarar vermeye çalışsa nefret derim, kin derim, ilk yarının intikamını almaya çalışıyorlar derim ama kendi devletinin polisiyle çatışıyorsun. Televizyonda görmüştüm dün, döner bıçağıyla polise koşan bile vardı.

ayseeg
08.Mayıs.2011, 19:42

otelin yerini biliyor musunuz? orada taraftar yoktu. olamazdı çünkü şehrin neredeyse dışında bir yerde. beşiktaş yönetimi haklı olarak stad çevresindeki olaylardan gelen haberlerden ötürü emniyet amiri vali vs gelmeden çıkmayacağını belirtiyor ve gitmiyor. holiday inn otele sizi götürmek isterim o çıkamama olayının doğrusunu anlamanız için

Bursaspor
08.Mayıs.2011, 20:02
Dün olayların içinde Bursaspor taraftarı değil de X partinin sempatizanları olsaydı ve çıkan olaylar tamamen siyasi bir olay olsaydı ve yine maç oynanamasaydı, sorumlu yine Bursaspor kulübü mü olacaktı?

Ayrıca, yasaya bir kobay, bir kurban aranıyordu, aranan kurban bulundu, vurun abalıya olacak bundan sonrası.

William Wallace'lar da gelmiş, oh yarasın.

di canio
08.Mayıs.2011, 20:05
Bu tür olaylarda tek bir suçlu aramak doğru olmaz. Herşeyin birleşmesiyle maalesef böyle bir sonuç doğuyor. Suçlu ne sadece Bursaspor, ne Beşiktaş, ne vali, ne emniyet, ne de her iki takımın taraftarları. Hepsi suçlu. Ve bu takımlar dışında kalanlar da buna dahil. Öncelikle herkes kendine baksın. En büyük rakibinize karşı en azından küfretmeyenimiz var mı? Buna kimin hakkı var? Polyannacılık gibi olacak biraz. En iyiniyetli, en iyimserlerimiz bile küfreder. Taraftarlar arasında küfür yeterli diyebileceğimiz bir seviye algısı yok maalesef. En mülayim adam bile, yanındaki küfrediyorsa kalkıp daha ağır bir küfür derdine düşüyor genel olarak. Bunu kaç kez gördüm, yaşadım tribünlerde. Sadece futbol maçlarında da değil. Sporda Şiddet Yasası uygulanacaksa uygulanmalı. Bu olaylar geçiştirilirse, her olayın geçiştirilmesi istenecektir. Sadece bu olayla da ilgili değil anlatmak istediklerim. Bu tür olaylarda gerekli cezaları maalesef futbolun içindekiler veremiyor. Yargı verebilir mi? Siyaset yasak ve girmek istemiyorum o konulara. Ama ben verebileceklerini sanmıyorum. Umarım yanılırım.

Bu olayların olacağı belliydi, neden Beşiktaş taraftarının gitmesine izin verildi deniyor bazı yerlerde. Bu 'şu mektepler olmasa maarifi ne güzel idare ederdim' diyen Emrullah Efendi'yi hatırlattı bana. Beşiktaş taraftarının takımını deplasmanda izlemesini kimse engelleyemez, bu maç özelinde. Deplasman takımı takımını izlemeye gidecek. Bunu sağlamak kimin göreviyse yapacak bunu. Yapamayıp, stada gitmelerini yasaklıyorlarsa bu onların eksikliği. Olaylar bu sezon çıkmasa seneye çıkacaktı. Seneye de engelleseniz bir sonraki sene. Akacak kan damarda durmaz. Bu olayların öncelikli sorumlusu, olay çıkarmayı düşünenler, isteyenlerdir. Bunu düşünen Beşiktaş taraftarları da dahil. Sonraki sorumluları da bu düşünceye sahip olanları yazılarıyla, demeçleriyle kışkırtanlar ve olay olabileceğini bile bile sadece 1000 kadar polisle olay yatıştırabileceğini sananlardır. Bu olay sonucunda kabak Bursaspor'un başına patlayacak.

Uzun bir yazı oldu. Amacım bu değildi, aklıma geldikçe yazdım. Yazı içinde bütünlük de olmayabilir bu yüzden. Affola.

shadowrefree
08.Mayıs.2011, 23:04
bu suç tamamen bursalı taraftarlarındır.yahu ne bu kin ne bu düşmanlık.eline ne geçti o arkadaşların merak ediyorum.

KaPaLı
08.Mayıs.2011, 23:29
iyikide bizi bursa'ya almamışlar çünkü hiç birimizin ölümden korkusu yoktu. ailelerimizle vedalaşıp yola çıkmıştık. daha sert ve acımasız olarak birbirimize girerdik. burada olan bursaspor seyircisine olurdu. taraftar demiyorum bakın seyirci diyorum tek amacı maç izlemek olan insanlardan bahsediyorum. otobüslerde herkesin kafa kıyakdı. şimdi burada söyleyemiyorum otobüsde bulunanları iyikide girmemişiz oraya.

Sesli güldüm : ) Biraz akıllı uslu konuş istersen. Çarşı forumunda yaz böyle şeyleride karşı takımlarının olduğu yerde çok gereksiz olmuş. Karşında olan taraftarda boş olmayacaktı geldiğinde. Onların elindeki oyuncak değildi. Bilmem gördünmü.

Herkes Bursa taraftarı şöyle Bursa taraftarı böyle demişte, burda güvenlik güçlerinin hiçmi suçu yok ? Taraftarı sakinleştirmek yerine dahada kızdırıyolar ortalığı sonrada taraftar olay çıkardı, taraftar terörist, taraftar iğrenç. Geçiniz bu işleri. İstanbul'da olduğu gibi burdada olayın sorumlusu büyük çoğunlukla " EMNİYET ". İlk maçta Bursa taraftarını bilerek nasıl soktuysa taraftarın içine, burdada orantısız kuvvet uyguladılar ve sonuç ortada.

Ha Bursa taraftarının suçu yokmu var tabiki. Ama ne olursa olsun bu noktaya gelmemesi lazımdı işlerin. Şimdi Gaziantep'le puan eşitliği söz konusu. Belki 3. sırayı bile kaybedecekler.

di canio
08.Mayıs.2011, 23:31
bu suç tamamen bursalı taraftarlarındır.yahu ne bu kin ne bu düşmanlık.eline ne geçti o arkadaşların merak ediyorum.

Tamamen Bursaspor taraftarı dersek dar pencereden bakmış oluruz. Ben Galatasaray'a ya da taraftarına küfretmeyi kendime hak görmeye başlamışsam, bir Galatasaraylı da takımıma küfretmeyi veya bana taş atmayı kendisine hak görebilir. Bunun bir üst sınırı yok maalesef. Adam öldürmeye kadar gidecek, gitti de daha önceleri. Daha geniş açıdan bakıp, herkesin kendine çeki düzen vermesi gerekli.

shadowrefree
08.Mayıs.2011, 23:32
yani ben olay olarak abktım tabikide.Türk futbolunu irdelersek hata en tepede başlıyor.

di canio
08.Mayıs.2011, 23:34
Bu olay açısından bakınca da tek suçlu Bursaspor taraftarı olmaz ama.

KaPaLı
08.Mayıs.2011, 23:37
Bursa Beşiktaş rekabeti zaten barut fıçısı gibi.Valilik adeta Barut ambarına meşale ile giriş izni verdi , suçlu barut oldu .

Yorumun kralı bu olmuş. Boşverin şunu bunu.

musakaan
09.Mayıs.2011, 01:41
Doğruluğunu yanlışlığını bilmem ama Bursadaki bir kardeşim bana kesin olarak polislerin tezgahtarları jobladığını ve bu olayın taraftarları körüklediğini söyledi .

bursa_mc
09.Mayıs.2011, 13:57
Beşiktaş teknik heyeti Uludağ Üni.'nin ordaki otelde kalıyordu.İzmir yolunda ve şehirin dışında.Bursa'yı iyi bilenler,otobüsün iyi bir polis korumasıyla stada getirilebileceğini iyi bilir ki Bursa emniyetinden bahsediyoruz..Burda suç tamamen valinin suçudur.Sen otobüsü koruyamayacak kadar acizsen zaten o koltukta oturma emekliliğini iste,bırak Bursa'yı başkaları yönetsin.İl güvenlik kurulunu toplamadan artık kimden emir aldıysa!birden beşiktaş taraftarını Bursa'ya alıyoruz kararını verdi yani bile bile lades yaptı.
Bir arkadaşımız otobüstekilerin kafası kıyak,olan Bursaspor seyircisine olurdu falan gibi kelimeler kullanmış ama ben öyle birşey yazarım ki buraya o gün konuşulanlar,yapılacaklar tam holiganizm olur oda bu siteye yakışmaz.Bazı şeylerin farkına varmadan konuşmak yersiz oluyor.Cumartesi günü tüm şehirin gözü dönmüştü.Beşiktaş taraftarı iyi gelmedi ki onların da aileleri var.Artık perşembe gününü beklemkten başka yapacağımız birşey yok.Umarım en az cezayla kurtuluruz.

di canio
09.Mayıs.2011, 16:59

Beşiktaş teknik heyeti Uludağ Üni.'nin ordaki otelde kalıyordu.İzmir yolunda ve şehirin dışında.Bursa'yı iyi bilenler,otobüsün iyi bir polis korumasıyla stada getirilebileceğini iyi bilir ki Bursa emniyetinden bahsediyoruz..Burda suç tamamen valinin suçudur.Sen otobüsü koruyamayacak kadar acizsen zaten o koltukta oturma emekliliğini iste,bırak Bursa'yı başkaları yönetsin.İl güvenlik kurulunu toplamadan artık kimden emir aldıysa!birden beşiktaş taraftarını Bursa'ya alıyoruz kararını verdi yani bile bile lades yaptı.
Bir arkadaşımız otobüstekilerin kafası kıyak,olan Bursaspor seyircisine olurdu falan gibi kelimeler kullanmış ama ben öyle birşey yazarım ki buraya o gün konuşulanlar,yapılacaklar tam holiganizm olur oda bu siteye yakışmaz.Bazı şeylerin farkına varmadan konuşmak yersiz oluyor.Cumartesi günü tüm şehirin gözü dönmüştü.Beşiktaş taraftarı iyi gelmedi ki onların da aileleri var.Artık perşembe gününü beklemkten başka yapacağımız birşey yok.Umarım en az cezayla kurtuluruz.

Bu yazılanlardan sonra olay çıkaran taraftarların bir suçu yok, tek suçlu vali mi? Otobüsteki herkesin kafası güzelmiş. Sorunlu olduğu Bursa deplasmanına giden Beşiktaş taraftarının otobüsünde bıçaklar, sopalar eksik değildir muhakkak. Olay görüntülerinde de birçok Bursaspor taraftarının ellerinde bıçaklar, sopalar var. Tek suçlu vali mi?

Umarım bu ve bundan sonra çıkacak bütün olaylara en ağır cezalar verilir de, elleri bıçaklı taraftar(!)lar temizlenir futbol ve diğer spor branşlarının içinden.

KaPaLı
09.Mayıs.2011, 23:44
Otobüsteki herkesin kafası güzelmiş. Sorunlu olduğu Bursa deplasmanına giden Beşiktaş taraftarının otobüsünde bıçaklar, sopalar eksik değildir muhakkak. Olay görüntülerinde de birçok Bursaspor taraftarının ellerinde bıçaklar, sopalar var. Tek suçlu vali mi?

Umarım bu ve bundan sonra çıkacak bütün olaylara en ağır cezalar verilir de, elleri bıçaklı taraftar(!)lar temizlenir futbol ve diğer spor branşlarının içinden.

Hocam her deplasmana giden takımın otobüsünde var bunlar. Dost kente gitsende var, düşmana gitsende var. Ve şunuda söyleyeyim her maçtan önce Polis kente girmeden bu otobüsleri durdurup kontrol yapar ama hiç birindede birşey bulamaz :icon_biggrin: Bulsada ses etmez. Sporda şiddet yasasından önce böyle şeyleri düzeltmek lazım.

di canio
09.Mayıs.2011, 23:54
Hocam her deplasmana giden takımın otobüsünde var bunlar. Dost kente gitsende var, düşmana gitsende var. Ve şunuda söyleyeyim her maçtan önce Polis kente girmeden bu otobüsleri durdurup kontrol yapar ama hiç birindede birşey bulamaz :icon_biggrin: Bulsada ses etmez. Sporda şiddet yasasından önce böyle şeyleri düzeltmek lazım.

Ben de suçlu sadece Vali diyenler için yazdım zaten. Öncelikle taraftarların; yani senin, benim zihniyetimizin değişmesi gerekiyor. Hala değişmeyenler için de en ağır cezalar ne ise yaptırımlar uygulanmalı.

SAİT71
10.Mayıs.2011, 01:02
İbrahim Yazıcı birazdan R.Muhtar ile Çok Farklı'da olacak... İzlemek isteyen arkadaşlar Kanaltürk'ü açsınlar...