Log in

View Full Version : Bucaspor - Trabzonspor [32. Hafta]

TR.CaPTaiN
04.Mayıs.2011, 00:39
http://i55.tinypic.com/j0d7gz.jpg

Chinatown
04.Mayıs.2011, 00:42
Bundan sonraki 3 maçı kazanırız gibime geliyor, bu hafta da kazanacağımıza inanıyorum.

ReaList
04.Mayıs.2011, 11:36
Sezon başındandır Buca maçlarını hem stattan hem tvden takip ederim ama bu maçı aynı saatte başlayacak fb maçı dolayısıyla izleyemeyecem.

Samet Aybaba'dan sonra göreve gelen Antrenörle beraber takım golcü bir kimliğe büründü, Aybaba'nın uygulayıp başaramadığı kontra atak oyununu şuan çok iyi uyguluyor Bucaspor, 27 Haftada 20 gol atan takım son 4 haftada 11 gol attı

Aybaba döneminde kadroda yer bulamayan Jebrin ve Abdülkadir bu 4 haftanın yıldız isimleri.
Takım Orta alanda Jebrin-Leko-Ragıp ile çıkacaktır büyük ihtimalle.
İleri hatta ise Musa-Abdülkadir-Mendy
Bu oyuncuların temel özelliği çok hızlı kontraya çıkmaları Ali Kucik'i de bunların arasına koyabiliriz.
Buca'dan bu maçta +2 gol bekliyorum.

Lakin savunma hattı Ligin en kötüsü konumunda
Bu hattaki oyuncular ya sakat ya kadro dışı, onun için Trabzon normal şartlarda 4-5 golü rahat bulabilir ancak Burak dışındaki hucüm oyuncularının 2.yarıdaki formsuzluğunu göz önüne alırsak Buca karşısında geri düşmesi veya maçın berabere devam etmesi durumunda Trabzon için hiç beklemediği sürpriz bir sonuç ortaya çıkabilir.

Varonil
04.Mayıs.2011, 14:38
Trabzonspor farklı kazanır ve Bucaspor Spor Toto Süper Lig'e veda eder.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2011, 17:50
Trabzonspor farklı kazanır ve Bucaspor Spor Toto Süper Lig'e veda eder.

Bunu yazmak için girmiştim :)

furkan58
04.Mayıs.2011, 21:34
Buca'nın Matematiksel Olarak Şansı Olsada Onlarda Düştüklerini Kabul Ettiler Gibi Birşey Ancak Genede Saldırabilirler Son Haftaya Kadar Direnebilmek İçin . 3-2 Gibi Bir Skor Bekliyorum ..

anil luque
04.Mayıs.2011, 21:41
Bunu yazmak için girmiştim :)

Tamam çık hadi :D

Trabzon için çok kolay bir maç olur..

yaman76hakanFB
04.Mayıs.2011, 22:05
Buca sürpriz yapabilir.

omerabay
04.Mayıs.2011, 22:13
Buca'nın sürpriz yapacağına çok inanıyordum fakat yaşanan gelişmeler umudumu kaybetmeme yol açtı. Takımdaki kilit oyuncular ya kadro dışı bırakıldı ya sözleşmeleri feshedildi.

yaman76hakanFB
04.Mayıs.2011, 22:29
Hiç önemli değil Ömer. Bizim maçta da öyle sorunları vardı ama kök söktürdüler.

SAİT71
04.Mayıs.2011, 22:48
Bizim maçtada baya fark bekleyenler oldu ama Buca baya dişli çıktı. Bence yinede bırakmazlar ama maçı kazanmaları için yeterli olmaz ve sahadan Trabzon galip ayrılır.

nekop
05.Mayıs.2011, 01:28
Hiç önemli değil Ömer. Bizim maçta da öyle sorunları vardı ama kök söktürdüler.

2 hafta öncesiyle şimdiki durum oldukça farklı. O zaman önlerinde 5 maç ve 8 puanlık bir fark vardı, şimdi 3 maç ve 8 puan. 2'li averajda da Sivasspor üstün. Son günlerde yaşananlarda bence Bucalıların ümitlerini tamamen kaybettiklerinin en büyük kanıtı. Fenerbahçe gibi geriye düşşek bile çevirip maçı alacağımızı düşünüyorum.

Trabzonspor
05.Mayıs.2011, 01:49
Bu maç ine gol yemeden sahadan ayrılırız diyorum ve Umut'tan gol bekliyorum artık.

Trabzonspor
05.Mayıs.2011, 15:04
Hakem atamaları bugün geçte olsa yapıldı.Bizim maça bilin bakalım kim verildi?Yunus Yıldırım,daha yeni bu adamın kafası yarılmadı mı bizim sahamızda ve biz ceza almadık mı?Sanki intikam alsın diye maça yine Yıldırım atanmış.Benim için sorun yok ama orda stadtaki taraftar herhangi bir hatada yine aynı şeyleri apabilir MHK nasıl böyle bir hata yapabilir ya.

yaman76hakanFB
05.Mayıs.2011, 15:14
Yunus Yıldırım mı? :)

Merak etmeyin, Trabzon'dan intikam alıyor demesinler diye her türlü titizliği gösterir. Bilakis genel geçer insan psikolojisi açısından Trabzon'un lehine bir atama.

Trabzonspor
05.Mayıs.2011, 15:17
Fener maçına'da Bülent Yıldırım atanmış.

sarianet
05.Mayıs.2011, 17:21
ben beraberlik bekliyorum

Chinatown
05.Mayıs.2011, 18:20
Yunus Yıldırım mı? :)

Merak etmeyin, Trabzon'dan intikam alıyor demesinler diye her türlü titizliği gösterir. Bilakis genel geçer insan psikolojisi açısından Trabzon'un lehine bir atama.

içim ferahladı.

ReaList
06.Mayıs.2011, 13:56
NTV Spor’da ‘Maç Toplantısı’ adlı programa katılan Bucaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Programda Buca’nın Süper Lig’e yükseldikten sonra güçlü alt yapısını arka plana atması eleştirilince, “Geç oldu ama döndük. Pazar günkü Trabzonspor kadrosunda 8 tane 92 doğumlu oyuncumuz var” dedi.

Şimdi bu niye yapılır ?
A) Fenerbahçe taraftarına malzeme çıksın diye
B) Trabzonspor'un galibiyeti gölgelensin diye
C) Trabzonspor'a kolaylık olsun diye
D) Gençleri kazandırmak

Trabzonspor
06.Mayıs.2011, 14:12
NTV Spor’da ‘Maç Toplantısı’ adlı programa katılan Bucaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Programda Buca’nın Süper Lig’e yükseldikten sonra güçlü alt yapısını arka plana atması eleştirilince, “Geç oldu ama döndük. Pazar günkü Trabzonspor kadrosunda 8 tane 92 doğumlu oyuncumuz var” dedi.

Şimdi bu niye yapılır ?
A) Fenerbahçe taraftarına malzeme çıksın diye
B) Trabzonspor'un galibiyeti gölgelensin diye
C) Trabzonspor'a kolaylık olsun diye
D) Gençleri kazandırmak

Sence niye yapılır?

Bu takım zaten düşmüş,biz bütün o kadar zorlu yollardan geçip Bucaya takılacak değiliz.Seneye bu takımın başındaki bu adam planlarını şimdiden uygulamak istiyor.Herşeyden bir olumsuzluk çıkarma peşinde koşmayı bırakında az şu yarışın tadını çıkaralım belkide birdaha böyle birşey olmayacak.

ReaList
06.Mayıs.2011, 14:54
Karabük'ün iddiası yok
Ankaragücü'nün de iddiası yok
Sivas'ın da iddiası yok

Onlarda Fener'e karşı paf takımla çıksın o zaman gelecek sezonu düşünmek adına ?
Bu kadar basit bu olay ?

GeNç KaRTaL
06.Mayıs.2011, 15:18
Sakatlıklardan dolayı genç oyuncular kadroya alınmamış mı? Bir de şöyle bir şey var.Hedefi kalmamış as takım oyuncularındansa,gençleri oynatmak daha iyi olabilir.Daha çok motive olurlar.He tecrübeleri yok dersen,gördük tecrübeli olanları Fenerbahçe karşısında.:icon_smile:

Trabzonspor
06.Mayıs.2011, 17:20
Karabük'ün iddiası yok
Ankaragücü'nün de iddiası yok
Sivas'ın da iddiası yok

Onlarda Fener'e karşı paf takımla çıksın o zaman gelecek sezonu düşünmek adına ?
Bu kadar basit bu olay ?

Bu kadar mı dar götüşlü olunur ya.

Saydığın takımlar seneye süper ligde ve şuan ellerinde bulunan ouncuların büyük kısmıla mücadele edecek.ani aynı isimler seneye de bir arada olacak bu takımlar bütün isimleri değişecek halde değil.

Buca ise bu yıl elinde olan tüm yabancıları muhtemelen göderecek.Hatta yerli oyuncularında büyük bir kısmı ayrılabilir.Hem bu yüzden olabilir hem de belki oyuncular maç başı para alıyor ve kulüp zaten parasız bir ortamda iken daha da fazla para ödemek istemez buda olabilir,daha çok şeyler sayarım sana burda ama uzatmaya gerek yok.Düşünmeden yargılamayı bırakın.

Trabzonspor
06.Mayıs.2011, 17:22
Dur bende bir polemik yaratayım.Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım.Trabzonspor,Buca maçını Yunus Yıldırım,Fenerbahçe,Karabük maçını da Bülent Yıldırım yönetecek.Bu bir tesadüf mü acaba ?:D

Bordo61Mavi
06.Mayıs.2011, 17:49
Hakem atamalari cok komik bu merkez hakem kurulunun :)

sarianet
06.Mayıs.2011, 20:31
durun bende bi polemik yapayım hmmm bucasporun forma rengi neden sarı lacivert yoksa tranzonsporlu futbolcuları fenerbahçenin renklerini gösterip gaza gelmelerini mi sağlayacak bucaspor bi haftalığına renklerini pembe yeşil yapsın :D

omerabay
07.Mayıs.2011, 01:09
buca çubuklu forma giyerse yenilmez :o

handikaplı 2 olacağı kesin olan bir maç maalesef. yine de gidip destekleyeceğiz bucaspor'u.

furkan58
07.Mayıs.2011, 19:46
O Değil de Galatasaray - Bursa - Antep Gibi Rahat Geçmesi Beklenilmemesine Rağmen Rahat Geçen Maçlardakine Benzer Rahat Bir Maç Beklemeyebilir Trabzonu . Buca'nın Ne Yapacağı Belli Olmuyor Bize Yaptığı Gibi Yaparsa , Son Haftalarda Gol Yollarında Sıkıntı Yaşayan Trabzon - Antep Maçı İstisna - Skoru Çeviremeyebilir ..

omerabay
07.Mayıs.2011, 20:34
Abdülkadir ve Cebrin'i iyi izleyin :D

Bordo61Mavi
08.Mayıs.2011, 05:53
Bu hafta bordo mavili ekiperlerin , sari lacirvertli takimlari yenmesini istiyoruz :)

SAİT71
08.Mayıs.2011, 11:05
Ne olursa olsun isterse dünya yıldızlarıyla çıksın Buca TS'yi yenemez zaten. Bu maç Trabzon'un... Biz kendimize bakalım bence. Yendiğimiz sürece isterlerse 2011 doğumlu küvezdeki bebeklerle çıksınlar sorun yok. :)

furkan58
08.Mayıs.2011, 20:53
Buca'nın Puan Kaybetmesi Halinde Küme Düşeceği ve Gençlerin Kendilerini Tanıtması İçin Çok Önemli Bir Maç Haydi Buca 1 Puan Al :)

Fearless Coward
08.Mayıs.2011, 21:24
Yine Burak yine gol Trabzonspor 1-0 öne geçti...

sarianet
08.Mayıs.2011, 21:25
trabzonspor golünü atmış

furkan58
08.Mayıs.2011, 21:54
Buca'da Bize Elveda Diyecek .

Trabzonspor
08.Mayıs.2011, 22:51
Dakika 87 1-1

Clayman
08.Mayıs.2011, 22:52
2 gol oldu arka arkaya. 2-1 Trabzon önde.

Trabzonspor
08.Mayıs.2011, 22:52
Bu maç yine gol yemeden sahadan ayrılırız diyorum ve Umut'tan gol bekliyorum artık.

dk 88 Umut Bulut

europeanconquer
08.Mayıs.2011, 22:57
Trabzonspor dalgamı geçiyor. :zuhaha

LaigLeNoiR
08.Mayıs.2011, 22:58
Her iki takımda kazanmayı bildi. Puan eşitliği ve F.Bahçe'nin avantajı sürüyor.

Trabzonspor golü yedikten hemen sonra yanır veremese işi zor olacaktı.

Trabzonspor
08.Mayıs.2011, 23:00
Kazandık artık haftaya sahamızda Belediye spor maçına konsantre olma vakti.

Gol yemeyiz diye düşünüyordum ama yedik yüreğimde ağzıma geldi:)

furkan58
08.Mayıs.2011, 23:00
Buca Attığı Ardından Yediğiyle Küme Düştü . Santradan Öyle Bir Gol Yemek .. Gerçekten Süper Lig 'i Haketmiyorlar ..

shadowrefree
08.Mayıs.2011, 23:01
bir izmirli olarak Bucayı yakıştıramıyordum zaten super lige.

ReaList
08.Mayıs.2011, 23:04
Buca golü attıktan sonra santradan direk kaleye gelen trabzonspor'u 11 kişinin izlemesi takdire şayandı sanki birileri çıkıp şaka la şaka diyecekti.

Tebrikler Trabzonspor

SAİT71
08.Mayıs.2011, 23:13
Tebrik ediyorum Trabzon'u. Ama öyle ama böyle kazanıyorlar. Sonuçta bırakmıyorlar yarışı. İnsan bir yandan keşke puan kaybetselerde rahatlasak artık diyor ama bir yandan da heyecanın sürmesi için puan farkının son ana kadar gitmesini istiyor. Trabzon ile Fenerbahçe taraftarının ortak noktaları var en azından. İki takım taraftarlarıda kalan maçlarda aynı şey için heyecan duyacaklar. Aynı duyguyu yaşayacaklar ama farklı takımlar için. :D

musakaan
08.Mayıs.2011, 23:15
Valla maç 1-1 diye Fenerli arkadaşım aradı o arada Trabzon gol attı :D . Benim arkadaş hala 1-1 diye seviniyordu . Bozmadım :D

nekop
08.Mayıs.2011, 23:43
2 haftadır bilerek arkadaşların halı saha maçına gidiyorum. 8.30'da maç başlıyor haliyle 8 gibi hazırlanmaya başlıyoruz. 9.30'da maçımız bitiyor giyinmek falan derken lig maçları bitmiş oluyor. önümüzdeki 2 haftada bunu yapacağım. böyle stres mi olur arkadaş. ya biz ya fener biri kaybetsin artık yüreğim dayanmıyor. :D

GeNç KaRTaL
09.Mayıs.2011, 00:14
http://img197.imageshack.us/img197/9695/11dou.jpg

Fearless Coward
09.Mayıs.2011, 00:19
http://img197.imageshack.us/img197/9695/11dou.jpg

Hani önlem almışlardı yav :D

musakaan
09.Mayıs.2011, 00:46
:D . Ankaragücü maçını izlerken spikerde dedş maç 2-2 diye :D . Daha sonra sayılmadı diyince babamla kendimize zor geldik :D

sui generis
09.Mayıs.2011, 02:27
o fotoğraf sonradan gösterildi. yani guizanin yaptığı anla gösterilen an farklıydı ve takdir edersiniz ki 2 gol arka arkaya geldi

Chinatown
09.Mayıs.2011, 02:55
buca santradan gol yedi, pek haketmiyorlar süper ligi, doğru bir yaklaşım. ama bir açıdan, 10 dakikada 4 gol yiyen bir takım için çok garip değil aslında.

titates1
09.Mayıs.2011, 11:44
Şimdi gördüm Umut'un golünü de o bucalı kendini niye yere atıyor çözemedim , yerde giden topa kafayla müdahale etmeye çalışıyor resmen =) çok komik bir durum olmuş , geçen hafta bazı arkadaşlarımı kızdırmak için bir video paylaşmıştım facebookta bir reklamdan alıntı millet kendini sağa sola atıyor adam rahat bir şekilde golü atıyor bir hafta sonra böyle bir şeyin olması komik oldu =)

furkan58
09.Mayıs.2011, 12:20
Hani önlem almışlardı yav :D

Önlem alınıcak birşey yok adam ne yapsın 1-1 olduğu gibi 2-1 oldu 10 saniyede skor değişti.

The.Crow
09.Mayıs.2011, 14:19
Fifa da atıyorduk amatör ayarlayınca santradan golü :D

bursa_mc
09.Mayıs.2011, 14:23
Trabzonspor paçayı zor kurtardı.:) Bu Bucaspor'da da skoru koruyamama hastalığı var sanırım :)