Log in

View Full Version : Kayserispor'da bir kırık daha!

vego
05.Mayıs.2011, 17:41
Kayserispor'un perşembe günü yaptığı idmanda talihisiz bir olay yaşandı.

05 Mayıs 2011 Perşembe - 16:37
DHA
Kayserispor'da Bursaspor maçında burnu kırılan Savaş Yılmaz'dan sonra bugün yapılan antrenmanda genç oyuncu Furkan Özçal'ın kaval kemiği kırıldı. Kayserispor Kulübü sakatlıklar için taraftardan dua istedi

Eskişehirspor maçı için yapılan çift kale maçında kale direğine çarpan Furkan Özçal'ın sol ayak kaval kemiğinin kırıldığı belirlendi. Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada ''Bugün yapılan son antrenmanda profesyonel futbolcumuz Furkan Özçal’ın sol ayak kaval kemiği kırılmıştır, kamuoyuna üzüntüyle bildiririz. Futbolcumuza acil şifalar diler, en yakın zamanda sahalara geri dönmesini temenni ederiz. Bu talihsiz sakatlanma sonrasında oyuncumuzun biran önce iyileşmesi için tüm taraftarlarımızın dualarını bekliyoruz'' dedi.

Trabzonspor
05.Mayıs.2011, 17:54
Bu Kayseride bir şanssızlık var ama ben çözemedim adamalr sürekli sakatlanıyor.

DisCo
05.Mayıs.2011, 19:28
Darbe sonucu sakatlık varsa buna yapacak birşey yoktur. Tabi oyuncu kendine iyi bakarsa bu darbelerden sonra dönüş süresi kısa olur ama eğer oyuncular idmanda, maçta durup dururken sakatlanıyorsa bu iş dua ile olmaz.

deniz.91
06.Mayıs.2011, 01:24
Takımda bir cenabetlik var ama artık deyecek birşey yok alıştık

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2011, 02:19
Furkan benim bu ligde en beğendiğim genç oyuncuların başında gelir. İnşallah en kısa sürede sahalara geri döner.