PDA

View Full Version : "Yurt dışına gitmek istiyorum"

Universal
24.Mayıs.2006, 22:15
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Trabzonspor takımı kaptanı Fatih Tekke, yurt içinde bir takıma gitmek istemediğini söyledi.
(A) Milli Futbol Takımı'nın Almanya kampında bulunan Fatih Tekke, yurt dışında bulunduğu için transfer haberlerini takip edemediğini belirterek, "Benimle transferim konusunda şu ana dek kimse konuşmadı. Yazılıp çizilenler benim dışımda gelişen olaylar. Kesinlikle yurt içinde bir takıma gitmek istemiyorum. Böyle bir düşüncem yok" dedi.
Trabzonspor'dan ayrılması halinde Avrupa'ya gideceği yönünde açıklamalar yaptığını dile getiren Fatih Tekke, şöyle devam etti:
"Trabzonspor benim hayatım. Futbolun içinde de dışında da olsam bu camianın içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacağım. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanıdır. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir kişiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati doğrultusunda davranmaya devam edeceğim."
Şu ana dek hiçbir kulüple görüşmediğini ifade eden Fatih Tekke, "Menajerlerim aracılığıyla İngiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nın Bayern Münih takımından transfer önerisi aldım. Bayern Münih de gelip beni izleyecekmiş. Trabzon'u, Trabzonspor'u başarılı biçimde Avrupa'da temsil etmek isterim. 10-15 gün içinde bu konu netleşir" diye konuştu.

alieren7
24.Mayıs.2006, 22:22
Bence Fatih Tekke için en iyi takım Totenham olur. Gerçi Berbatov'u aldılar ama Fatih onu keser. Robbie Keane - Fatih Tekke güzel bir ikili olabilir ama ikisi de biraz bencil gol yollarında.

enesao
24.Mayıs.2006, 22:32
bence barcelona olur :D fazlamı uçtum ne

crazy_aslan
24.Mayıs.2006, 22:35
bayern münih istiyor fatih tekkeyi.Eger bayerne gelirse makaay ile harika forvet olurlar

alieren7
24.Mayıs.2006, 22:40
makaay'ın bileti kesiliyo yavaş yavaş pizzaro ile olabilir ama ikisi de heemn hemen aynı tip forvet onun için bence orası pek iyi olmaz.

11
24.Mayıs.2006, 23:44
medyada çıkan her haberi buraya kopyala yapıştır yaparsak işimiz var.

10_Osmanozc
24.Mayıs.2006, 23:46
Fatih Tekke'nin Avrupada başarılı olması zor gibi gözüküyor.

Berkaiser
25.Mayıs.2006, 17:18
Bence Avrupa'da oynayabilecek kapasiteye sahip bir oyuncu.

RoCCo_42
25.Mayıs.2006, 17:23
FATİH avrupada bir takımı rahatlıkla sırtlar Bence AVRUPA'ya acılması sart Türkiyede kalacaksada TRABZON'da sembolleşti orada kalması kendisi için hayırlı olur bence öbür iki istanbul takımımızdada kaybolur bu transfer deryası içinde. Ben sahsen BAYERN'de görmek isertim onu zaten ayagı kırılmadan önce BAYERN'e gidicekdi ama BAYERN'in takip ettiigi macta ayagı kırılmısdı gercektende cok üzülmüsdüm o maçta.( Altay'da oynarken )

LaKe
25.Mayıs.2006, 17:37
FATİH avrupada bir takımı rahatlıkla sırtlar Bence AVRUPA'ya acılması sart Türkiyede kalacaksada TRABZON'da sembolleşti orada kalması kendisi için hayırlı olur bence öbür iki istanbul takımımızdada kaybolur bu transfer deryası içinde. Ben sahsen BAYERN'de görmek isertim onu zaten ayagı kırılmadan önce BAYERN'e gidicekdi ama BAYERN'in takip ettiigi macta ayagı kırılmısdı gercektende cok üzülmüsdüm o maçta.( Altay'da oynarken )

ben BAYERN'in yeniden gündemine geldi diye okumuştum:rolleyes: