Log in

View Full Version : "Emenike son 2 maçta yok"

vego
10.Mayıs.2011, 20:02
10 Mayıs 2011 18:21 | NTV Spor
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, NTV Spor'a yaptığı açıklamada Nijeryalı golcü Emmanuel Emmenike'yi son 2 maçta oynatmayacağını açıkladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/144/ildiz_9ZWTZ.jpg
Kardemir Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emmenike'nin hafta sonu oynanan Fenerbahçe maçında forma giymemesi tartışmalara neden olmuştu. Nijeryalı yıldızın bugün şehirden ayrılmasının ardından ne olacağı merak konusuydu. NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ligde kalan 2 maçlarında Nijeryalı yıldızı oynatmayı düşünmediğini söyledi.
NTV Spor Haber Müdürü Haluk Yürekli'ye açıklamalarda bulunan İldiz "Emenike'ye son 2 maçta forma vermeyi düşünmüyorum. Yönetim sezon sonunda transferi konusunda ne yapacaklarına karar verir" dedi.

Cengo
10.Mayıs.2011, 21:07
Bülent Ataman da kadro dışı.

Muhtemelen satılacak.

GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2011, 21:12
Yerinde bir karar.

Sadixx
10.Mayıs.2011, 22:20
Bülent atamanın bu ilk vukuatları değil . Tuhaf bir insan.

mehmetd
10.Mayıs.2011, 22:39
10 Mayıs 2011 18:21 | NTV Spor
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, NTV Spor'a yaptığı açıklamada Nijeryalı golcü Emmanuel Emmenike'yi son 2 maçta oynatmayacağını açıkladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/144/ildiz_9ZWTZ.jpg
Kardemir Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emmenike'nin hafta sonu oynanan Fenerbahçe maçında forma giymemesi tartışmalara neden olmuştu. Nijeryalı yıldızın bugün şehirden ayrılmasının ardından ne olacağı merak konusuydu. NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ligde kalan 2 maçlarında Nijeryalı yıldızı oynatmayı düşünmediğini söyledi.
NTV Spor Haber Müdürü Haluk Yürekli'ye açıklamalarda bulunan İldiz "Emenike'ye son 2 maçta forma vermeyi düşünmüyorum. Yönetim sezon sonunda transferi konusunda ne yapacaklarına karar verir" dedi.

1-sakat olabilir mecburen oynatmayacaktır.
2-fb maçından kaçtı diye öbür 2 maçta oynatmıyor olabilir.
3-fb yada başkasıyla anlaştı diye oynatmıyor olabilir.

transferi konusunda karar verir denmesi silindiğini gösteriyor herhalde artık kalmaz takımda.

Zekirdek
10.Mayıs.2011, 23:48
Bülent Ataman hakkında birkaç şey yazmak isstiyorum. 4-5 sene Manisaspor'un kalesini korudu. Daha doğrusu korumaktan ziyade takımı 11 kişiye tamamladı. Taraftar çok severdi ki zaten o kadar zaman Manisaspor'da kalabildi. Hakeme saldırıp 20 maç ceza almasıda unutulmasın.

Emenike için ise gelecek sezonunda yeni takımı hayırlı olsun diyorum.