View Full Version : Caner Milli Takım'da
alieren7
24.Mayıs.2006, 22:48
Slovakya'da organize edilen 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin, A Milli Takımın Almanya kampına davet edildi.
Caner, bugün ay-yıldızlı takımın Almanya kampına katılacak. 18 yaşındaki oyuncumuz Caner, “A Milli takıma seçildiğim için çok mutluyum. Bu forma için terimi son damlasına kadar akıtacağım” dedi
Caner hakkında görüşleri olanlar bizlerle paylaşırsa sevinirim lütfen bu önemli bizim için.
caner mükemmel bir yetenek.ersun yanal gibi gençleri yetiştirmekte ve şans vermekte başarılı olan bir teknik direktörün yanında olduğu için çok şanslı.bence caner daha iyi çalışıp ve daha iyi bir profesyonel olursa mutlaka tarihimizdeki en iyi 3 forvet arasına girecektir.
paceywitter
25.Mayıs.2006, 03:41
benim bildiğim kadarıyla caner sol kanatta oynuyoru yoksa yanlışmı hatırlıyorum
alieren7
25.Mayıs.2006, 03:46
forvet ama hakan şükür ya da nobre gibi degil. bana bergkampı hatırlatıyo çalımları ve hareketleri, zaten oynadıgı mevki de tam aynısı.
Cengo
25.Mayıs.2006, 04:33
forvet ama hakan şükür ya da nobre gibi degil. bana bergkampı hatırlatıyo çalımları ve hareketleri, zaten oynadıgı mevki de tam aynısı.
Bergkamp??
Bergkamp tam bir santrafordu.Hava hakimiyeti, oyun zekası, top saklama becerisi, teknik oluşu (fazla dribbling yapmazdı ama), nokta pasları, son vuruş yeteneği.
Caner tam tersine biraz forvet özellikleri olan Roberto Baggio tarzı bir stilde bir oyuncu ama sol kanat.Değişik bir tarzı var, çok süratli, topu fazla ayağından açmadan geniş alanı hızla katedebiliyor, çok sert orta yapabiliyor.Biraz Brezilya Futbolu tarzı var, parmak uçları ile topa yön verebiliyor.Çok sert şut çekiyor, inanılmaz bir yetenek.
Böylesi kolay kolay gelmez!
Ben Barcelona'nın, Chelsea'nin, Arsenal'in, Milan'ın vs.. genel menajerleri olsam bir dakika ayrılmazdım transferini gerçekleştirmeden..
Jesus_FB
25.Mayıs.2006, 04:37
geçen seneki gençler şampiyonasında da 2 maçını izlemiştim sol kanatta oynuordu çok çabuk hırslı bir oyuncu işallah çok iyi olur
alieren7
25.Mayıs.2006, 04:44
Bergkamp bence tam bir santrofor degil. Hava hakimiyeti demişsin ama ben Bergkamp'ın pek fazla golünü hatırlamıyorum kafayla attığı. Bergkamp Ronaldinho'nun biraz daha ileri uçta oynayan tipi. Hatta bence gençken Ronaldinho'nun o akıl dolu paslarından daha iyilerini bile yapaibliyordu. Bergkamp kesinlikle striker ya da target man degil.
Caner için Beşiktaş ve Avruppa'dan bir kaç teklif gelince biraz şımarmıştı ama Ersun Hoca hiç acımadı akıllanması için PAF'A gönderdi bir kaç maç sonra süper döndü. Bence Nuri'den daha iyi.
dnz498
25.Mayıs.2006, 12:18
ya benim bildiğim kadarıylada caner sol açık gerçekten yetenekli bu doğru umarım yok olup gitmez
Meziyet
25.Mayıs.2006, 13:35
CaneR Çok ŞımaRık BiR oyuncu.ONunLa aynı takımda oynamıştık.
Selman Ozturk
25.Mayıs.2006, 16:00
Caner forvet ve orta saha arasında serbest rol olmak üzere sol tarafta ve ortada oynayan bir oyuncu. Vuruş tekniğinin üst düzeyde olması en büyük artısı. Fiziki özellikleri de genç bir oyuncunun aksine sanki 25-26 yaşındaki bir oyuncu gibi çok iyi. Daha yaşı 17...Umarım uzun yıllar Manisa'ya ve Türk futbouna katkıda bulunduktan sonra Caner'i Avrupa'da izleme şansı buluruz...
dnz498
25.Mayıs.2006, 16:04
CaneR Çok ŞımaRık BiR oyuncu.ONunLa aynı takımda oynamıştık.
tebrik ederim seni o şimdi Türkiye Süper Liginde oynuyor ya sen?
eleştirmek her zaman basit değilmi?
Meziyet
25.Mayıs.2006, 16:06
Ya bende caNeR gibi oLabiLirdim + Bu işLerDe paRa ön pLanda caNeRiin aiLesi çok vaRlıkLı + ŞımaRık Olduğunu anLarsınız kaRşıLıkLı muhabbet ettiğinizde + biz onunLa amatöR Takımda oynadık ..
alieren7
25.Mayıs.2006, 16:14
Ya bende caNeR gibi oLabiLirdim + Bu işLerDe paRa ön pLanda caNeRiin aiLesi çok vaRlıkLı + ŞımaRık Olduğunu anLarsınız kaRşıLıkLı muhabbet ettiğinizde + biz onunLa amatöR Takımda oynadık ..
sen nerelisin abi?
Meziyet
25.Mayıs.2006, 16:14
İzmirLiyim..
dnz498
25.Mayıs.2006, 16:20
bak bu olabilir bazen şans insanın yüzüne güler bazen gülmez(felsefe yaptım) ama umarım Caner türk futboluna katkı sağlayacak bir isim olmayı becerir
Meziyet
25.Mayıs.2006, 16:23
Bende iyi oLmasını isteRim ..
Selman Ozturk
25.Mayıs.2006, 16:24
Bu işLerDe paRa ön pLanda caNeRiin aiLesi çok vaRlıkLı
Para bir yere kadar önemli. Gerisi yeteneğe bağlı. Ben 24 yaşıma kadar parayla yetenek satın alındığını duymadım hiç :) Eğer varsa yetenek satan bir yer ben de gidip alayım birkaç adet...
alieren7
25.Mayıs.2006, 16:30
caner edremitli degil mi?
Berkaiser
25.Mayıs.2006, 17:04
Nuri'den sonra Caner'i de Milli Takım'da görmek güzel.:)
TüMeR_yAğıZ
25.Mayıs.2006, 21:59
Bence Caner türkiyenin son yıllarda kendi tesislerinde yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri.hızlı,ayaklarına hakim hızlı düşünüp karar verebilen bir oyuncu.türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek bir oyuncudur.bence milli takıma alınması olumlu bir gelişme.umarım gerisini getirir.
enesao
25.Mayıs.2006, 22:10
bu caner erkin i ben fm de görüyodum fenerbahce hemen aliyo ve cok cabuk gelisiyo... demek gercekmiss
SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 15:42
Gençleşiyoruz ne güzel. yalnız Fenerbahçe Kemal Asan gibi Futbolcuyu yedke klubesınde paslatarak bir milli futbolcununda kaderıyle oynamıs oldu Fenerde değilde şu anda başka bir takımda olsaydı G.antepte ümit millide oynadıgı gibi devamlı oynasaydı Şimdi milli takımımızdada hem genç hem yetenekli bir futbolcumuz daha olmuş olurdu.
Meziyet
26.Mayıs.2006, 16:53
Gençleşiyoruz ne güzel. yalnız Fenerbahçe Kemal Asan gibi Futbolcuyu yedke klubesınde paslatarak bir milli futbolcununda kaderıyle oynamıs oldu Fenerde değilde şu anda başka bir takımda olsaydı G.antepte ümit millide oynadıgı gibi devamlı oynasaydı Şimdi milli takımımızdada hem genç hem yetenekli bir futbolcumuz daha olmuş olurdu.gaLatasaRay da BERKAN T GÖKTAN İsimLi Ümit miLLimizin en önemLi oyuncusuydu bi aRaLar..Onu da HarCamıştı..
umarım bu oyuncuda harcanmaz ve gelecekte türk futbolunun en önemli oyuncularından biri olur...
Jesus_FB
26.Mayıs.2006, 17:00
Gençleşiyoruz ne güzel. yalnız Fenerbahçe Kemal Asan gibi Futbolcuyu yedke klubesınde paslatarak bir milli futbolcununda kaderıyle oynamıs oldu Fenerde değilde şu anda başka bir takımda olsaydı G.antepte ümit millide oynadıgı gibi devamlı oynasaydı Şimdi milli takımımızdada hem genç hem yetenekli bir futbolcumuz daha olmuş olurdu.
kemal geldiğinden beri tam 3 ağır sakatlık geçirdi bir kere ayak kemiği bile kırıldı hatta bu sene tam yine formunu yakalar gibi oldu ama yine sakatlandı büyük bi sakatlık sorunu var kemalin geldiği ilk seneyi hatırlayın hep 11 çıkıyordu ama sonra sakatlandı belki olmasaydı bu sakatlıklar ayınen senin dediğin gibi milli takımda yer bulabilirdi ama işte şansızlık
SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 22:19
Berkant paraya GS yi sattı bjk gitti orda söndü yani biz değil bjk harcadı onu
alieren7
26.Mayıs.2006, 22:43
Milli Takım'ın böyle olmasının faktörlerinden birisi de Beşiktaş. 2-3 senedir parlayan her yıldız adayını aldılar Anadolu takımlarından sonra haracdılar hepsini. Hepsi teker teker gitti. Keşke Tigana olsaydı her zaman, o gençlere çok deger veriyor ve bundan sonrakiler galiba digerleri gibi sönüp gitmeyecek.
cureshot
26.Mayıs.2006, 22:51
iyi oldu iyi. ah bir de şu önder oynayabilse de bu stoper belasından bi kurtulsak. o zaman çok daha iyi olacak. hadi CAS üzme bizi. biz belçikayla anlaşmışken bu fifaya noluyo onu anlamom.
gezenti
26.Mayıs.2006, 23:10
ya bu adam hangi takımda oynuyor?
_MoRpHeUs_
26.Mayıs.2006, 23:11
İşte bu habere çok sevindim
TüMeR_yAğıZ
26.Mayıs.2006, 23:22
ya bu adam hangi takımda oynuyor?
Vestel Manisaspor.
Sekopej
27.Mayıs.2006, 01:06
kemal geldiğinden beri tam 3 ağır sakatlık geçirdi bir kere ayak kemiği bile kırıldı hatta bu sene tam yine formunu yakalar gibi oldu ama yine sakatlandı büyük bi sakatlık sorunu var kemalin geldiği ilk seneyi hatırlayın hep 11 çıkıyordu ama sonra sakatlandı belki olmasaydı bu sakatlıklar ayınen senin dediğin gibi milli takımda yer bulabilirdi ama işte şansızlık
aynen katılıyorum. hatta 3 sezondur tatil yapmadan yeni sezona hazırlanıyor. şu anda da sakatlığı yeni yeni düzeliyor ve herkes tatil yaparken o tesislerde çalışmaya devam ediyor....
Meziyet
27.Mayıs.2006, 18:21
Berkant paraya GS yi sattı bjk gitti orda söndü yani biz değil bjk harcadı onuSaçmaLama isteRsen Çünkü gs da iş yapmadı O ümit miLLide her maç goL atan FoRVet.. Gs de başaRısız oLunca Bjk aLdı BeLki bizde paRLaR die ama oRda da oLmadı ..