View Full Version : Bank Asya Play-Off programı açıklandı!
Bank Asya 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. ve son takımın belli olacağı play-off maçları, 23 ile 26 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Tarafsız sahada yapılacak final maçı ise 29 Mayıs Pazar günü yapılacak.
16 Mayıs 2011 Pazartesi - 20:52
AA
Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, bu sezon başlatılan uygulama kapsamında, ligi normal sezonda 3. sırada bitiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile lig altıncısı Tavşanlı Linyitspor, çift maçlı eleme turu oynayacak. İlk maç Tavşanlı Linyitspor'un sahasında, karşılaşmanın rövanşı Gaziantep'te yapılacak. Turu geçen takım 29 Mayıs'taki finalde oynamaya hak kazanacak.
Diğer eşleşmede ise Bank Asya 1. Lig dördüncüsü Çaykur Rizespor ile beşincisi Orduspor karşı karşıya gelecek. İlk maç Ordu'da, rövanş ise Rize'de oynanacak. Bu turun galibi diğer finalist olacak.
Karşılaşmaların programı şöyle:
23 Mayıs Pazartesi:
16.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Gaziantep B.Ş. Belediyespor (Dumlupınar)
20.00 Orduspor-Çaykur Rizespor (19 Eylül)
26 Mayıs Perşembe:
17.00 Gaziantep B.Ş. Belediyespor-TKİ Tavşanlı Linyitspor (Kamil Ocak)
20.00 Çaykur Rizespor-Orduspor (Yeni Rize Şehir)
29 Mayıs Pazar:
Tarafsız sahada final maçı
kalemci
16.Mayıs.2011, 21:56
bi karadeniz takımı çıkar inşallah istediğim orduspor :)
DenizlispoR
16.Mayıs.2011, 22:13
Linyitspor çıkar umarım . Bu konuya her girişimde Salih Amiroğlu'na söveceğimi de deklare edeyim .
garydelgadov
16.Mayıs.2011, 22:20
Ordu veya Rizenin çıkmasını çok istiyorum.
Fearless Coward
16.Mayıs.2011, 22:32
İnşAllah Rizespor çıkar...
eng1n
16.Mayıs.2011, 22:56
Takımlar hakkında çok bilgim olmamakla beraber bu sezonun flaş ekibi Linyitspor çıkar umarım Bana sempatik geliyorlar.
A.FaruK
16.Mayıs.2011, 23:46
Rabbim bi yüzümüze gülsede Süper Lige çıksak. Ümit Kayıhan playoffların ardından takımdan ayrılıyor. Keşke playofftan önce ayrılsada işimiz garanti olsa yoksa çok zor (:
di canio
17.Mayıs.2011, 00:01
Tavşanlı'lı çok sevdiğim arkadaşlarım sebebiyle hep sempatiyle baktım Tavşanlı Linyitspor'a. Onlar çıksın istiyorum. Stad sorunu yaşayacaklar ama halledilir bir şekilde.
Volkan Şen
17.Mayıs.2011, 04:55
Haydi Tavşanlı çıkacaksın İnşAllah...
furkan58
17.Mayıs.2011, 14:19
Tavşanlı çıkar inşAllah ..
nouma16
17.Mayıs.2011, 14:26
bende tavşanlı'yı destekliyorum.
umarım seneye tavşanlı'ya deplasmana gideriz.
RasAnt
17.Mayıs.2011, 16:51
Tavşanlı çıkar umarım :)
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2011, 20:02
Tavşanlı, Bank Asya'dan kadrosunu bozmadığı için play-off'lara kaldı. 2.Lig kadrosuyla Bank Asya'da başarılı oldu ancak, Süper Lig şanslarını çok az buluyorum.
Rize veye Ordu çıkacaktır Süper Lige.
sakary Ali
17.Mayıs.2011, 20:18
Tavşanlı Linyit'e bak.Geçen sene bizle aynı grupta mücadele ettiler.Play-Off a kaldılar ve ardından sürpriz şekilde Bank Asya'çıktılar.Yine sürpriz şekilde Play-Off'a kaldılar.Bakalım bu sürprizlere yenisi eklenecek mi ancak işleri zor gözüküyor.
Universal
18.Mayıs.2011, 10:46
Kim çıkarsa çıksın, Antep Belediye çıkmasın, mümkünse karar alınsın Belediye takımları ihraç edilsin.
Nedvedmania
18.Mayıs.2011, 11:08
Karadeniz takımı çıkarda bana bi deplasman daha gelir inşallah :) Hatta mümkünse Ordu çıksın onlarla iyi anlaşıyoruz :)
C h A o S
18.Mayıs.2011, 11:51
Bir Ordu'lu olarak inşallah çıkacağız süper lige.Rize-Ordu serisini kazanan bana göre süper lige çıkar.
Aşk-ı Şehir
18.Mayıs.2011, 12:03
Tavşanlı'yı bu kadar destekleyenin olması ilginç. :) Bende onları destekliyorum ama zor. Buraya kadar gelmeleri bile çok büyük başarı...
Emurafu
18.Mayıs.2011, 17:14
Orduda ilk defa gece maçı oynanacak. TFF yeni yapılan ışıklandırmaları onayladı.
eng1n
18.Mayıs.2011, 19:33
Umarım Antep belediye çıkmaz ligde kardeş takımların olması güzel değil.
World Hollow o1
18.Mayıs.2011, 19:43
Kim çıkarsa çıksın, Antep Belediye çıkmasın, mümkünse karar alınsın Belediye takımları ihraç edilsin.
Oyuncuların emeklerine ne olucak? kendileri koymadılar ki isimlerini..
Gaziantepgücü yapalar olur biter. :)
Son bileti kim kapacak?
22 Mayıs 2011 12:22 | NTV Spor ve Ajanslar
Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu'nun ardından Bank Asya 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. ve son takımın belli olacağı play-off'ta heyecan yarın başlıyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/148/bankasyabilet3_HJBVA.jpg
Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu'nun ardından Bank Asya 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. ve son takımın belli olacağı play-off'ta heyecan yarın başlıyor.
Play-off'ta yarı final maçları 23 ile 26 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Tarafsız sahada yapılacak final maçı ise 29 Mayıs Pazar günü oynanacak. Bu sezon başlatılan uygulama kapsamında, ligi normal sezonda 3. sırada bitiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile lig altıncısı TKİ Tavşanlı Linyitspor çift maçlı eleme turu oynayacak. İlk maç TKİ Tavşanlı Linyitspor'un sahasında oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı Gaziantep'te yapılacak. Turu geçen takım 29 Mayıs'taki finalde oynamaya hak kazanacak.
Diğer eşleşme ise Bank Asya 1. Lig dördüncüsü Çaykur Rizespor ile beşincisi Orduspor arasında oynanacak. İlk maç Ordu'da, rövanş ise Rize'de yapılacak. Bu turun galibi diğer finalist olacak.
Karşılaşmaların programı şöyle:
Yarın
16.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Dumlupınar)
20.00 Orduspor-Çaykur Rizespor (Ordu 19 Eylül)
26 Mayıs Perşembe
17.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-TKİ Tavşanlı Linyitspor (Kamil Ocak)
20.00 Çaykur Rizespor-Orduspor (Yeni Rize Şehir)
29 Mayıs Pazar
Tarafsız sahada final maçı
di canio
22.Mayıs.2011, 16:17
Maçların tamamını yayınlar sanırım TRT. Bir saçmalık yapmaz umarım.
ShevAnil
23.Mayıs.2011, 20:34
TKİ Tavşanlı Linyitspor 1 - 2 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor | MS
ShevAnil
23.Mayıs.2011, 21:27
Dakika 28 Orduspor 2 - 0 Rizespor
ShevAnil
23.Mayıs.2011, 21:33
Dakika 34 Orduspor 3 - 0 Rizespor
ShevAnil
23.Mayıs.2011, 21:39
Dakika 40 Orduspor 4 - 0 Rizespor
Nedvedmania
23.Mayıs.2011, 22:52
Oh be Orduda geldi. Bana +1 deplasman daha geldi :D
Edit: Aaa daha final maçı var unuttum :D
deniz.91
23.Mayıs.2011, 23:04
Antep beeldiyesi çıkmasında hangisi çıkarsa çıksın şehir takımı olsun çıkan
Bank Asya 1. Lig play-off final maçı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak, Pazar 20:00.
Rize hocasız kaldı!
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ümit Kayıhan'ın Orduspor maçında takımın başında yer almayacağı öğrenildi.
24 Mayıs 2011 Salı - 20:25
AA
Çaykur Rizespor (http://www.sporx.com/caykur-rizespor/) Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, teknik direktör Ümit Kayıhan (http://www.sporx.com/umit-kayihan/)'ın ailevi ve özel sebepler çerçevesinde 25-27 Mayıs arasında izinli sayılmasını talep ettiği, bu talebin de yönetim kurulu ve kulüp başkanı tarafından uygun görüldüğü belirtildi.
Öte yandan, sözleşmesi mayıs ayı sonunda bitecek olan ve şehirden ayrılan Kayıhan'ın Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) ile yapılacak olan play-off yarı final ikinci maçında takımın başında sahaya çıkmayacağı, takımı bu süre içinde yardımcı antrenörlerin çalıştıracağı öğrenildi.
Bordo61Mavi
24.Mayıs.2011, 23:07
Ordu gelsin :) Metin abi yakisir super lige
İlk finalist Gaziantep Büyükşehir
26 Mayıs 2011 18:50 | NTV Spor ve Ajanslar
Bank Asya 1. Lig'de play-off maçları sonunda ilk finale çıkan takım Gaziantep Büyükşehir Belediyespor oldu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/150/tavsanlihaber_E9N43.jpg
Bank Asya 1. Lig play-off yarı final ikinci maçında, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 yenildi. İlk maçı 2-1 kazanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor finale yükseldi.
Ev sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maça tam kadro çıktı. Konuk Tavşanlı Linyitspor'da ise cezası sona eren kaleci Oğuz Dağlaroğlu sahadaki yerini alırken, sol bek İsmail Dinler'in cezası devam ettiği için bu oyuncu kadroda yer almadı.
Maçın ilk yarısında konuk ekip daha etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen iki takım da gol atma başarısı gösteremeyince devre golsüz eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda konuk ekip yine etkili oyununu ortaya koyarken, 72. dakikada Tavşanlı Linyitspor'un golcü oyuncusu Mehmet Akyüz takımını 1-0 öneg geçiren golü kaydetti.
Kalan dakikalarda ikinci golü bulmak için çok önemli pozisyonlar üreten konuk ekip bunda başarılı olamayınca maçı 1-0 kazanmasına rağmen finale Gaziantep Büyükşehir Belediyespor çıkmış oldu.
GAZİANTEP B. BELEDİYESPOR: 0 - TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 1
Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Hüseyin Fidan
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Kazım, Onur Kalafat, Ferit Cömert, Cihan Can, Ahmet Devret, Ali Sakal, Kenan Aslanoğlu, (Dk. 90 Mustafa Marangoz), Ramazan Altıntepe, Eren Özen (Dk. 71 Hakan Macit), Serdar Samatyalı, Abdullah Halman (Dk. 69 Zafer Şakar)
TKİ Tavşanlı Linyitspor: Oğuz Dağlaroğlu, Hasan Yaşar, Tanju Yavuz, Cemil Adıcan, Davut Babur, Onur Bektaş, Mehmet Besler (Dk. 60 Hasan Ali Durtuluk), Abdi Aktaş (Dk. Fatih Yılmaz), Mehmet Besler (Dk. 60 Hasan Ali Durtuluk), Mehmet Akyüz, Ogunseye
Gol: Dk. 72 Mehmet Akyüz (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
Sarı Kartlar: Dk. 15 Ali Sakal, Dk. 82 Kazım, Dk. 90 Cihan Can (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Dk. 67 Cemil Adıcan, Dk. 74 Ogunseye, Dk. 75 Abdi Aktaş, Dk. 80 Hasan Ali Durtuluk (TKİ Tavşanlı Linyitspor)