View Full Version : Gaziantepspor - Beşiktaş [34. Hafta]
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2011, 02:04
http://www.yukleresim.com/images/67072369843715321955.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mayıs.2011, 17:52
Biz sezonu tamamen kapatmış durumdayız. Antep'in ise hala 3.lük şansı mevcut. Bu yüzden Gaziantepspor'un kazanacağını düşünüyorum...
besiktas1903
19.Mayıs.2011, 15:56
Yabanci olarak sadece Hilbert varmis :p digerleri cezali, sakat ya da izinli
Revolution
19.Mayıs.2011, 16:05
Gaziantep kazanacaktır.
Rehavi
19.Mayıs.2011, 16:12
İzlediğim oyunculardan 11 çıkmıyor :D
besiktas1903
20.Mayıs.2011, 14:49
ilk 11'i merak ediyorum.
Bu kadro ile cikabiliriz.
Ridvan - Atinç - Furkan - Dogukan/Ismail
Necip-Aurelio/Cumali
Onur
Hilbert-Ekrem
? Bobo varsa Bobo oynar
Muhammed sakatmi halen? eger degilse ikinci yari Onur yerine oyuna girebilir
BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ
20.Mayıs.2011 11:47
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/besiktas_in_muhtemel_11_i_7417915.jpg
Beşiktaş, Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçla birlikte 2010-2011 sezonunu tamamlayacak.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maç ile 2010-2011 sezonunun 57. maçını oynayacak ve sezonu tamamlayacak. Yarın 20.00'da başlayacak maçı hakem Barış Şimşek yönetecek.
Siyah Beyazlı takımda yarınki maçta sakatlıkları devam eden Ernst, Ferrari, Ersan, Nobre, Sivok, Cenk ve İbrahim Toraman forma giyemeyecekler. Kart cezalıları Simao ve Quaresma'da takımdaki yerlerini alamayacaklar. Ayrıca izin alarak ülkelerine dönen Guti, Fernandes ve Almeida da mücadelede görev yapmayacaklar. Sakatlıkları düzelen Bobo ve İsmail'in oynayabilecek seviyeye geldikleri öğrenildi.
Siyah Beyazlı takımın kadrosunda yarınki maçta yabancı oyunculardan sadece Bobo ve Hilbert'in görev yapması bekleniyor.
Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun 12 futbolcusunun yokluğunda A2 takımından 6 oyuncuyu kadroya dahil edecek. Bu futbolcuların Furkan Şeker, Muhammed Demirci, Cumali Bişi, Mertcan Demirer, Atınç Nukan ve Doğukan Pala olması bekleniyor.
Genç teknik adamın yarın takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor:
Rüştü, Rıdvan, Atınç, Erhan, İsmail, Necip, Aurelio, Onur, Ekrem, Hilbert ve Bobo.
- DHA -
SAİT71
20.Mayıs.2011, 15:43
Bence 3 ihtimale açık bir maç ancak BJK'nin ligin son maçı olması ve bir hedefinin kalmaması açısından rahat bir maç olacağı kesin. O nedenle Antep 3. lük mücadelesi için bu maçı mutlaka kazanmak isteyecek. Ancak hedefinin olması her zaman kazanacağın anlamınada gelmiyor. Hedefi kalmayan takımlarda çoğu zaman maçı kazanabilir. Yinede ben Antep'i bu maçta daha şanslı görüyorum...
GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2011, 15:58
Şu solbekte artık Doğukan oynasın da biraz daha fikir edinebilme şansımız olsun.Ekrem'i orada oynatıyor,Doğukan'ı oynatmıyor.Çok ilginç gerçekten.
besiktas1903
21.Mayıs.2011, 13:01
18 KİŞİLİK KADRO AÇIKLANDI
Saat 20.00'de Gaziantepspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın18 kişilik kadrosu açıklandı.
Beşiktaş'ın, Gaziantep'te şu isimlerle yer alacak:
"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Erhan Güven, Ekrem Dağ, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Bobo, Mehmet Aurelio, Atınç Nukan, Rıdvan Şimşek, Doğukan Pala, Mertcan Demirer, Oğuz Ceylan, Cumali Bişi, Furkan Şeker ve Volkan Ekici."
- BEŞİKTAŞ RESMİ İNTERNET SİTESİ -
Addolorato
21.Mayıs.2011, 13:08
Banko Antep oynadım İddaa'da. Artık Beşiktaş'ın altyapı takımınıda bir zahmet yensin kendi sahasında Antep.
Beşiktaş'ın 11'i : Hakan, Rıdvan, İsmail, Atınç, Erhan, Necip, Aurelio, Hilbert, Eekrem, Bobo, Onur.
GAZİANTEPSPOR: Eray, Serdar, Dany, Emre, Ivan, Orhan, Elyasa, Vagner, Popov, Olcan, Sosa
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Mayıs.2011, 19:40
Pekte A2 Takımına benzemiyor :p
Rehavi
21.Mayıs.2011, 19:41
Doğukan ı hoca hiç düşünmüyor, bu kadroyla bu da belli oldu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Mayıs.2011, 19:46
Doğukan ı hoca hiç düşünmüyor, bu kadroyla bu da belli oldu.
Demekki gerçekten yeterli değil. Bu sonuç çıkıyor ortaya. Ve de demek ki transfer döneminde bir DL alacağız.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Mayıs.2011, 19:57
@mustafamuratoglu Gaziantepspor'da Cenk Tosun hasta olduğu için kadroda yok !
besiktas1903
21.Mayıs.2011, 19:58
Ikinci yari A2 takimdan oyuncu girer.
Rehavi
21.Mayıs.2011, 20:11
Ekrem i orada kullanıyor ya işte, Rıdvan-Hilbert te sağ bek in alternatiflere olacaklar gibi.
besiktas1903
21.Mayıs.2011, 20:13
Ekrem i orada kullanıyor ya işte, Rıdvan-Hilbert te sağ bek in alternatiflere olacaklar gibi.
Sadece bir sefer kullandi bu mac Ekrem sol acik oynayacak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Mayıs.2011, 20:14
Transfer yapılır yahu. Sol bek Ekrem'e kalırsak vay halimize :D
Rehavi
21.Mayıs.2011, 20:34
Sadece bir sefer kullandi bu mac Ekrem sol acik oynayacak.
Bu maçı demiyorum, genel olarak hem sol hem de sağ bek alternatifi olarak düşünülüyor...
Transfer yapılır yahu. Sol bek Ekrem'e kalırsak vay halimize :D
Ekrem in en azılı beğenmeyelerinden biriyim :) Yalnız kalkıp da Türkiye den Türk bir sol bek alınacağına Ekrem e kalalım daha iyi. Ağzını açan 5 milyon eurodan başlıyor.
Bu arada Wagner ile Necip'in ikili mücadelesinde Beşiktaşlı oyuncu yerde kaldı. Ardından Wagner ayağa kalkarken Necip'in koluna bastı. Ancak karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek bu poziyonu görmedi. Serbest vuruş kullanacak Beşiktaş takımı..
Sporx
SAİT71
21.Mayıs.2011, 21:11
Antep tehlikeli geldi yine. Golü kaçırdı...
90' Bu arada Ekrem Dağ ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı...
Beşiktaş'ta Rıdvan'ın yerine Mertcan oyunda..
anil luque
21.Mayıs.2011, 22:52
Gençler hiç de fena oynamadı açıkçası benim hoşuma gitti zaman zaman kısa paslaşmalar yardımlaşmalar.
Revolution
21.Mayıs.2011, 22:52
90' Bu arada Ekrem Dağ ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı...
Beşiktaş'ta Rıdvan'ın yerine Mertcan oyunda..
Mertcan dediğin, Mertcan Demirer mi??
Maç sonucu: Gaziantepspor 0-0 Beşiktaş
Olabilir .
besiktas1903
21.Mayıs.2011, 22:55
Tebrikler Kartalim acikcasi ben puan alacagimizi beklemiyordum :)
besiktas1903
21.Mayıs.2011, 22:55
evet Mertcan Demirer
Revolution
21.Mayıs.2011, 23:01
evet Mertcan Demirer
Kendisi ilkokul arkadaşım, nasıl oynadı acaba? :)
Revolution
21.Mayıs.2011, 23:05
3-4 Dk oynadı
Olsun iyiymiş, sağolun :D
besiktas1903
22.Mayıs.2011, 04:00
Kendisi ilkokul arkadaşım, nasıl oynadı acaba? :)
Volkan ve Mertcan'in son dakikalarda yaptigi paslasmalar güzeldi
GeNç KaRTaL
22.Mayıs.2011, 04:29
Maçı seyretmedim.Bu kadar eksikle,3.lük hedefi olan Antep'e yeniliriz diye düşünüyordum.Berabere bitmesi güzel.Ayrıca bu sonuç maçtan önce gereksiz imalarda bulunan Ertuğrul Sağlam'ı utandırmıştır umarım.
footballer33
22.Mayıs.2011, 04:37
Maçı seyretmedim.Bu kadar eksikle,3.lük hedefi olan Antep'e yeniliriz diye düşünüyordum.Berabere bitmesi güzel.Ayrıca bu sonuç maçtan önce gereksiz imalarda bulunan Ertuğrul Sağlam'ı utandırmıştır umarım.
Bu yoruma cümlenin başını stadda maçtaydım şeklinde değiştirerek aynen katılıyorum. :D Genç isimleri de tebrik ediyorum mücadeleleri için.
Rehavi
22.Mayıs.2011, 11:51
Bende maçı izleyemedim. Şu gençlerle ilgili izleyenlerin düşünceleri nedir?
Örn: Rıdvan iyi oynamış diyorlar, aynı şekilde Atınç la Onur da... Seneye Forlan gelmezde forvet arkasında Guti ile başlarsak, Onur Guti nin yedeği olabilecek düzeyde mi? Aynı şekilde Rıdvan da sağ bekte yedek olabilecek seviyede mi? Atınç ı sormaya gerek yok, hem o mevkiye alınacak 2-3 takviyeden bahsediliyor, ayrıca görev verilsede yeterli olabileceğini daha önceki maçlarda göstermişti.
eXcitinG
22.Mayıs.2011, 13:19
Rıdvan sağ bekte iyi oynadı ama çok maç eksiği var ve bu yüzden sıkıntı çekti. Sağdan epey etkiLi bindirmeLer yaptı, iyi çaLımLar attı ama güç eksikLiği yüzünden son karar verme anLarında hataLar yaptı ve hep kontra yedik. Onur dan bir cacık oLmaz bence. Hiç kendisini geLiştiremedi. Neredeyse Necip iLe aynı zamanda bu kadroya geLdiLer, Şimdi Necip nerde, Onur haLa yerinde sayıyor. Atınç ise eğer daha sert oynayabiLen bir oyuncu oLursa geLeceği çok parLak. Ağır ama uzun bacakLarı sayesinde rakip onu geçse biLe geriden kayarak rakibin önünden topu aLabiLiyor. CumaLi de Necip in iLk haLi gibi. HırsLı, hızLı ama zamanLama eksiği var. Necip gibi o da bu zamanLama oLayını çözerse Necip iLe beraber uzun yıLLar çok işLer yaparLar. Diğer gençLer için birşey diyemeyiz. Çünkü yorum yapacak kadar göremedik sahada onLarı.
Revolution
22.Mayıs.2011, 13:21
Volkan ve Mertcan'in son dakikalarda yaptigi paslasmalar güzeldi
Koçum benim be :icon_biggrin:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2011, 14:01
Gençlerin bu oyunu beni çok mutlu etti. :) Ertuğrul Hoca'ya selamlar... ;)
besiktas1903
22.Mayıs.2011, 15:22
Rıdvan sağ bekte iyi oynadı ama çok maç eksiği var ve bu yüzden sıkıntı çekti. Sağdan epey etkiLi bindirmeLer yaptı, iyi çaLımLar attı ama güç eksikLiği yüzünden son karar verme anLarında hataLar yaptı ve hep kontra yedik. Onur dan bir cacık oLmaz bence. Hiç kendisini geLiştiremedi. Neredeyse Necip iLe aynı zamanda bu kadroya geLdiLer, Şimdi Necip nerde, Onur haLa yerinde sayıyor. Atınç ise eğer daha sert oynayabiLen bir oyuncu oLursa geLeceği çok parLak. Ağır ama uzun bacakLarı sayesinde rakip onu geçse biLe geriden kayarak rakibin önünden topu aLabiLiyor. CumaLi de Necip in iLk haLi gibi. HırsLı, hızLı ama zamanLama eksiği var. Necip gibi o da bu zamanLama oLayını çözerse Necip iLe beraber uzun yıLLar çok işLer yaparLar. Diğer gençLer için birşey diyemeyiz. Çünkü yorum yapacak kadar göremedik sahada onLarı.
Bende Onur'u pek begenmedim cogu zaman garanti paslar atti pek dikine dogru gitmedi ve Fizik olarak cok yetersiz kanimca.