Log in

View Full Version : Yıldırım dönüyor

paceywitter
25.Mayıs.2006, 05:50
Hafta sonu Türkiye'ye dönmesi beklenen Aziz Yıldırım'ın başkanlık koltuğuna geri döneceği yolunda iddialar giderek güç kazanıyor.

Fenerbahçe camiasında yaklaşık bir hafta önce "Ben artık yokum" açıklamasını yapan başkan Aziz Yıldırım'ın 'geri dönüş' senaryoları daha çok konuşulmaya başlandı. İkinci başkan Nihat Özdemir'i aday yapmaya çalışan ancak ikna edemeyen Yıldırım'ın olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa talip olacağı öne sürülüyor. En geç pazar günü Türkiye'ye dönmesi beklenen Yıldırım'ın; Ali Koç, Ferit Şahenk ve Hamdi Akın gibi isimlerin başkanlığa sıcak bakmaması nedeniyle dönmeyi düşündüğü gelen haberler arasında.

"DÖNÜYORUM ABİ"
Hatta
Yıldırım'ın camia içinde çok sevilen bir kongre üyesini arayıp "Geri dönüyorum abi" dediği de konuşuluyor. "F.Bahçe'yi maceracılara bırakmam" açıklamasını yapan Yıldırım'ın bir ay sonra yapılacak kongreye kadar nabız yoklayacağı ve tavrını buna göre netleştireceği iddia ediliyor. F.Bahçe'de şu ana kadar Mehmet Yıldırım, "Konsensüs", M.Ali Aydınlar ise "Yıldırım yoksa" şartlarını öne sürdü.

Kaynak: Sabah

umut fakirin ekmeği:)

Jesus_FB
25.Mayıs.2006, 05:56
bu haberi yapan adamın yaptığı son 3 haber Fenerbahçe tarafından yalanlandı ben artık Aziz Başkanın döneceğine inanmıyorum ama seninde dediğin gibi
umut fakirin ekmeği;)

Burak Duran
25.Mayıs.2006, 10:38
valla zor hatta çok or

dnz498
25.Mayıs.2006, 10:47
belli olmaz dönebilir çünkü çıkan başkan aday adayları içinde tek dişe dokunur isin Sadettin SARAN'dı onun içinde FB'yi icraya verdi haberi yapıldı yani önü kesildi diğer adaylarında açıklaması Aziz dönmezse adayız yönünde oldu

nart_susruko
25.Mayıs.2006, 12:32
döner döner...:D

alieren7
25.Mayıs.2006, 12:39
Bence de pek döncekmiş gibi gelmiyo ama inşallah döner

Sekopej
25.Mayıs.2006, 12:43
Aziz Başkanın dönmesini tabiki isteriz ama artık dönmesi çok zor.Büyük Başkan gider ayak bile Fenerbahçeye iyilik yapıyor.Sezon sonuna doğru 30 bin civarında olan taraftar kart şu anda başvurularla birlikte 50 bine ulaşmış. ayrıca geçen sezon 21 bin kombine satılırken bu sezon şu anda 25 bin kombine satılmış(bu sanırım bir rekor sayı ve halen satış devam etmekte) ayrıca fenerium dan yapılan satışlarda da herhangi bir düşüşün yaşanmadığı belirtiliyor. sanırım tüm bunlar Sayın İslam Çupi'nin belirtttiği "Fenerbahçe büyüklüğü başka büyüklüktür işte, adı konamaz." sözünü desteklemektedir.

Aziz Başkan senin Fenerbahçe için yaptıklarını asla unutmayacağız. artık senden son isteğimiz Fenerbahçemize yakışan bir td ile anlaşman ve yapacağın transferlerle başarıyı yakalayabilecek bir takım oluşturman....

ibo
25.Mayıs.2006, 12:45
bence yalan haber bu...

Burak Duran
25.Mayıs.2006, 12:52
abi adam dönerse 2. kere tükürdüğünü yalamış olur ben sanmıyorum döneceğini

Meziyet
25.Mayıs.2006, 13:42
TüRKiyenin En iyi başkanıdıR Ve DöneRse Bizi çok SevindiRiR ...

Nedvedmania
25.Mayıs.2006, 14:02
adam dedi ya bu kararımdan asla dönmüyeceğim diye bence dönmez

e_mali
25.Mayıs.2006, 14:03
donecegini hic zannetmiyorum.

Frank_Castle
25.Mayıs.2006, 14:10
bu filmi görmüştüm ben

J.M SaLas
25.Mayıs.2006, 15:48
dönmez diye düsünüorm..

dnz498
25.Mayıs.2006, 15:49
daha önce yaptı yine yapar ya da takımı Sadettin SARAN'a teslim etmiş olur ki o zaman FB gerçekten prestij kaybeder. FB için dönmeli bence Seba'nın BJK den ayrılışına benzer yoksa bu olay

meddah
25.Mayıs.2006, 15:53
Ali Şen'in yaptığı gibi yerine veliaht gösterir.. Ve kendisinin yaptığı gibi biri gelir o veliahtı devirir kongrede..

dnz498
25.Mayıs.2006, 15:58
Ali Şen'in yaptığı gibi yerine veliaht gösterir.. Ve kendisinin yaptığı gibi biri gelir o veliahtı devirir kongrede..

iyide veliaht gösterdiği adam (Nihat Özdemir) zaten onu çiğnedi hayır olmam demedimi?

meddah
25.Mayıs.2006, 16:06
Başka adam mı yok? Yahut Özdemir ikna edilemez mi?

Atıyoruz işte, belki tutar :)

dnz498
25.Mayıs.2006, 16:16
ya tutarsa (Nasrettin Hoca Misali) :D :D :D

Berkaiser
25.Mayıs.2006, 17:17
Aziz Yıldırım'ın geri döneceğini zannetmiyorum.Nihat Özdemir de hakkındaki soruşturmalardan dolayı başkan olmayı göze alamaz.

RoCCo_42
25.Mayıs.2006, 17:29
Baştan beri dönecegini biliyorum zaten göreceksiniz AZİZ Bey :) gene FB'nin basında olacak.

Universal
25.Mayıs.2006, 17:30
eğer böyle bir haber olsaydı önce antu yayınlardı ondan bu haber gerçek değildir

LaKe
25.Mayıs.2006, 17:36
ben döneceğini zannetmiyorum. artık ne olursa olsun dönmemesi lazım zaten. adam bir kere bir daha dönmeyeceğim dedi eğer dönerse SÖZÜNDENDEN DÖNMÜŞ OLUR ;)

Del Piero_10
25.Mayıs.2006, 17:37
Yıldırım Strikes Back korku filminin devamı gibi,sözünü tutsun dönmesin.

dnz498
25.Mayıs.2006, 17:40
arkadaşlar birde şu olay var zaten şimdi aziz yıldırım geri dönse bile bu adamlar olağanüstü kurul kararı aldı yani seçime gitmek zorundalar bunu aziz yıldırım göze alırmı tartışılır bence çünkü ali şen çatlak bir ses çıkarır kesinlikle eğer ki genel kurula gidilmezse bu tüzüğe aykırı olur ortada alımış bir karar var durum ciddi

Sekopej
25.Mayıs.2006, 19:17
geri dönmesi olayı seçimde tekrar da olmasıyla gerçekleşir seçime tekrar girer ve yine kazanır. ali şen in de sorun çıkaracağını sanmıyorum çünkü onun da aziz başkanın geri dönmesini istediğini bir yerde duymuştum.

Başkanım aşkta gurur olmaz gurur yapma geri dön ama dönmezsen de canın sağolsun biz SENİ unutmayacağız.....

_MoRpHeUs_
25.Mayıs.2006, 19:32
İnşallah geri gelir.

TüMeR_yAğıZ
25.Mayıs.2006, 21:32
Bence Aziz Yıldırımın gitmeye zaten niyeti yok.Bir hareketle gündemi değiştirdi,istifa ediyorum demeseydi şu anda bütün eleştiri okları üstünde olacaktı iki kupadan dolayı.Ama çok akıllı adam bütün gündemi değiştirdi,güven tazeledi.

11
25.Mayıs.2006, 23:03
İnşallah ya döner ya da adamını getirtir.ben Galatasaraylı olarak gayet memnunum azizden.aziz olmadan tadı olmaz :)

dnz498
25.Mayıs.2006, 23:43
Bence Aziz Yıldırımın gitmeye zaten niyeti yok.Bir hareketle gündemi değiştirdi,istifa ediyorum demeseydi şu anda bütün eleştiri okları üstünde olacaktı iki kupadan dolayı.Ama çok akıllı adam bütün gündemi değiştirdi,güven tazeledi.

çok haklı belki komplo teoriis gibi görünüyor ama öyle GS şampiyonluğunun üstü kapatıldı ilk gündem hep bu olay biz GS'liler bile bunu bu kadar tartıştık gerisini siz düşünün

dnz498
26.Mayıs.2006, 10:51
F.Bahçe yönetimi, "Engeller kalksın, başkan olayım" diyen Saran'ın önünü salı günü açıp 'hodri meydan' diyecek. Yıldırım seçime girmezse Saran ve Aydınlar aday olan ilk iki isim.

Fenerbahçe yönetiminin, salı günü yapacağı toplantıda, her fırsatta alternatif başkan olarak ortaya çıkan Sadettin Saran'ın kongrede başkan adayı olması yönündeki engelleri kaldıracağı ve kendi içinden çıkartacağı bir adayla seçim mücadelesine girmeyi planladığı öğrenildi.

Aziz Yıldırım'ın ayrılık kararını açıklayıp, "bu kez göreve dönmeyeceğini" ilan etmesinden sonra olağanüstü kongre kararı alan Fenerbahçe yönetimi, Sadettin Saran'ın dünkü basın toplantısından ve başkanlığa talip olmasından sonra hesapların seçim sandığında görülmesi yönünde görüş birliğine vardı.

Bu aşamada Yıldırım'ın da yönetime onay verdiği belirtildi. İki yıllık hak mahrumiyeti cezasının kaldırılması veya erkene alınması için hukukçular formül üretirken, Sadettin Saran'ın seçime katılması halinde Genel Kurul'da cezanın kalkması yönünde oy kullanması için telkin yapılacak. İkinci bir ihtimal ise, Saran'ın seçime girebilmesi için kongre tarihi ileri alınacak. Cezasının bitmesi beklenecek. Fenerbahçe Yönetimi'nden istifa ettiği günden beri başkan Aziz Yıldırım ile ters düşen ve alternatif aday olarak ortaya çıkan Sadettin Saran için yönetim hesaplaşma alanı olarak "sandığı" belirledi.

ÇARŞAMBA GELİYOR
Geçen hafta yapılan toplantıda kongre kararı alınırken, "Yönetim kurulu içinden hiç kimse bu başkanlık görevine talip olmayacaktır" açıklaması yapılmıştı. Ancak sürpriz gelişme sonrasında yönetim tavrını değiştirip, kendisine yeni manevra sahası açacak.

Bu aşamada Aziz Yıldırım'ın tekrar aday olması veya yönetim içinden bir ismin çevresinde birleşilmesi gündeme gelecek. Bu konu da çarşamba gününden sonra netlik kazanacak. Aziz Yıldırım'ın çarşamba günü İstanbul'a gelmesi ve yanında yeni hoca ile yeni transferlerden birinin olması bekleniyor.

Başkan adayları arasında en güçlü isim olan Mehmet Ali Aydınlar'ın, "Aziz Yıldırım aday olmadığı takdirde, ben başkanlığı düşünürüm" demesi de, seçimin üç adaylı geçmesine neden olabilir. Ancak Aziz Yıldırım aday olursa ne Mehmet Ali Aydınlar ne de Sadettin Saran göreve talip olacak. Tabii hiçbir şey Aziz Yıldırım İstanbul'a gelip gerekli açıklamaları yapmadan netleşmeyecek.

Kaynak: Sabah
Haber: Gürcan Bilgiç

Aziz Yıldırım koltuğu bırakmaz !!!!!!!