PDA

View Full Version : PSV: İngilizler Dzsudzsak'ın peşini bıraksın

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2011, 22:42
Macar yıldızı satmayı düşünmediklerini vurgulayan PSV Eindhoven Sportif Direktörü Brands, Manchester United ve Liverpool kulüplerini uyardı.

Bu sezonu yıldızı yükselen oyunculardan olan Balazs Dzsudzsak'ı satmaya niyetleri olmadığını belirten PSV Eindhoven Sportif Direktörü Marcel Brands, Premier Lig ekiplerine uyarıda bulundu.

Başarılı oyuncuyu satmak yerine kadroyu kaliteli isimlerle donatmayı planlayan Brands, Goal.com'a verdiği demeçte, "Yeni sezonda en iyi oyuncularımızı kadromuzda tutmayı arzuluyoruz. Dzsudzsak ve Pieters bu isimlerden bazıları. Dzsudzsak ile birkaç ay önce yeni bir sözleşme imzaladı. Onun ayrılmasını kesinlikle istemiyoruz." dedi.

Bu sezon tüm organizasyonlarda toplam 24 gol ve 11 asist ile oynayan yetenekli orta saha oyuncusu, İngiltere'nin önde gelen kulüplerinden Manchester United ve Liverpool'un transfer listesinde bir numarada bulunuyor.

Ruud van Nistelrooy'un gelecek sene Eindhoven ekibine geri döneceği iddialarına değinen Hollandalı yönetici, "Kendisiyle bir görüşmemiz olmadı. Elbette kulübümüzün kapıları kendisine her zaman açıktır ama döneceğini düşünmüyorum. Geçen ay menajeriyle konuşmuştuk. Birçok teklif olduğunu söylemişti. Hollanda ilk tercihi olmayacaktır." şeklinde konuştu.

Goal

--------------

Bu adamın çıkışını devam ettireceği çok belliydi. Geçen sezon 10 m € gibi bir bedelle transfer etme şansımız vardı. Fenerbahçe'nin transfer etmediğine pişman olacağı çok açıktı.

KaRaBükLü KraL
26.Mayıs.2011, 23:07
Almanlar İtalyanlar falan transfer edebilir yani burdan bu sonucu çıkardım ben:zuhaha
Şaka bi yana oyuncu gitmeyi kafaya koyarsa klüp bi süre sonra mecbur açacak önünü.Bu sene olmazsa seneye Dzsudzsak büyük takıma gider