Log in

View Full Version : Samsunspor Transfer Haberleri

goosfraba
27.Mayıs.2011, 15:40
Samsunspor Transfer Haberleri

BaFraLı
27.Mayıs.2011, 19:45
Kesinleşmiş şuan transfer yok bildiğim kadarıyla. Sadece iç transferde bazı futbolcular anlaşılmaya çalışılıyor.

Antrenör konusundada büyük ölçüde yeni sezonda takımın başında José Couceiro olacak. Antepspor'uda çalıştırmıştı Couceiro. Türkiye liginide bilen bir yabancı hoca ile anlaşmak iyi oldu.

sananes
27.Mayıs.2011, 19:48
Bank Asya'da çalıştıran hocaya ne oldu ki?

BaFraLı
27.Mayıs.2011, 19:49
Hüseyin Kalpar ile yolları ayırdı takım malesef. Yücel İldiz gibi olsaydı keşke. Adam Bank Asya'dan aldı geldi takımı. Başarısı ortada, ligi 9.bitirdi. Ama bizim yönetimimizde malesef Kalpar ile yolları ayırdı. Teknik Direktör konusu net değil gibi ama büyük ölçüde Couceiro olacak diye biliyorum.

KaPaLı
27.Mayıs.2011, 19:50
Couceiro gelirse tek sevindiğim yanı aldığı oyuncuların çok iyi çıkması olur. Hocalığı konusunda çok soru işaretleri olsada kurduğu sistem çok iş yapar o gittikten sonra.

kalemci
28.Mayıs.2011, 05:07
Kesinleşmiş şuan transfer yok bildiğim kadarıyla. Sadece iç transferde bazı futbolcular anlaşılmaya çalışılıyor.

Antrenör konusundada büyük ölçüde yeni sezonda takımın başında José Couceiro olacak. Antepspor'uda çalıştırmıştı Couceiro. Türkiye liginide bilen bir yabancı hoca ile anlaşmak iyi oldu.

adını telaffuz edemesemde antepteyken çok severdim hep iyi oyuncularla çalışmak isteyen bir insan.kalpar niye gitti ama anlamadım.buca gibi olmasın sonra

Lusage
28.Mayıs.2011, 10:12
adını telaffuz edemesemde antepteyken çok severdim hep iyi oyuncularla çalışmak isteyen bir insan.kalpar niye gitti ama anlamadım.buca gibi olmasın sonra

Kendi kuyusunu kazdı.

http://www.netkulis.com/haber-15690-Ben_olmasam_bu_takim_kume_duserdi

Dış sahada galipken ortasaha çıkarıp forvet alan, İç sahada mağlupken forvet çıkarıp defans alan hoca mümkünse gelmesin süper lige. Futbolcular takımı Süper Lige çıkardı ama Sir hazretleri 2 haftada 1 puan alıp takımı Şampiyon yapamadı..

Sirius Black
28.Mayıs.2011, 10:30
Mustafa Sarp'ı Samsun'a getirmesinler de yeter. :D

sananes
28.Mayıs.2011, 17:28
Zenke o kadar iyi bi oyuncu değil bence ama Agbetu kesinlikle takımın önemli oyuncuları arasında olmalı önümüzdeki sezon.Sonuçta samsunspor orta sıralar için mücadele edecek muhtemelen ve güçlü fiziği ve hızı ile çok uygun bu oyuna agbetu,zenke biraz daha bencil gibi çok gol attı evet ama agbetu kadar adam eksiltme ve asist özelliği yok

BaFraLı
28.Mayıs.2011, 22:55
http://www.habergazetesi.com.tr/haberresim/130657902926881.jpg

Kazım Yılmaz'ın başkan seçilmesi durumunda takımın başına geçecek olan Portekizli teknik adam Jose Couceiro, transferde önceliğin Türk oyunculara verilmesini istedi. Samsunspor'un 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulundan sonra başkan seçilmesi durumunda takımın başına getirmeyi düşündüğü Portekizli çalıştırıcı Jose Couceiro, transferde rotayı çizdi. Yılmaz'ın listesinde bulunan isimlerle Ankara'da yaptığı görüşmelerde izlenmesi gereken transfer politikası hakkında bilgi veren Couceiro, "İlk olarak eksik mevkilerimizi Türk oyuncularla kapatmaya çalışalım. Eğer bu bölgeleri Türk isimlerle dolduramıyorsak o zaman yabancı transferine yönelelim" dediği belirtildi.

Haber gazetesi

BaFraLı
30.Mayıs.2011, 11:40
Samsunspor forumunda yazmış bunu bir arkadaş ;

Bildiklerimi paylaşayım istedim sizinle...

1.Teknik Direktör Jose Couceiro ile dün Ankara'da protokol imzalandı. Hoca ile kongreden sonra geçerli olmak koşuluyla 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

2.İç transferde sözleşmesi biten Ahmet Şahin, Murat Yıldırım, Ersin Veli ve Simon Zenke ile anlaşma sağlandı. Kongreden sonra sözleşme imzalanacak.

3.Dış transferde ilk anlaşma son 2 sezondur Gaziantepspor'da forma giyen Julio Cesar ile yapıldı. Cesar ile kongreden sonra 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

4.Dış transferde bir yandan günlük planlamalar yapılırken diğer taraftan da Samsunspor'un geleceği düşünülerek futbolcular transfer edilecek. Bu amaçta ileride Samsunspor'a ciddi katkı sunabilme potansiyeline sahip 3 genç futbolcu için kulüpleriyle pazarlıklar devam ediyor.

5. Dış transferde öncelik Türk futbolcularda. Bu amaçla temas kurulan 10 civarında futbolcu mevcut. Bunlardan Samsunspor'un büteçesine uygun olanlarla anlaşma sağlanırsa kongreden sonra imza atılacak.

6. Yabancı futbolcu transferi ise iç transfer ve dış transferde görüşülen Türk oyuncuların durumu netleştikten sonra belli olacak.

Çok güzel haberler bunlar. Hoca ilede kesin anlaşılmış olması iyi oldu.

Varonil
30.Mayıs.2011, 11:46
Jose Couceiro vizyon sahibi bir hoca.2-3 gün önce bir röportajını okumuştum."UEFA yarı finalinde 10 tane futbolcumuz var,Sporting Lisbon altyapısından çıkma" filan diyordu.Ayrıca ligimizi tanıyor olması da bir avantaj.Gaziantepspor'da şu anda işleyen düzenin altyapısını hazırlayan en önemli isimdir bana göre.Umarım Samsunspor yönetimi Couceiro'nun başarılı olabilmesi için ona gereken sabrı gösterir.

A.FaruK
31.Mayıs.2011, 01:43
Samsunspor Gaziantepspor'dan Julio Cesar ile 2 yıllığına anlaştı. İç transferde ise Ahmet Şahin,Murat,Ersin ve Zenke imzaladı.

KaPaLı
31.Mayıs.2011, 01:45
Julio Cesar, bilmiyorum nasıl olur ama duran toplarda çok etkili olacağı kesin. Oyun içindede kopmazsa etkili olur.

deniz.91
31.Mayıs.2011, 18:01
Julio cesar çok çok iyi transfer bence umarım samsunspor iyi transferler yapar ligde kalıcı olur

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mayıs.2011, 19:31
Çok etkili bir oyuncu J.Cesar. Müthiş iş yapar Samsun'da :)

Lusage
01.Haziran.2011, 18:49
K. Karabükspor dan Hakan Söyler, Sporting Lizbon dan Marat Izmailov ile anlaşıldığına dair dedikodular var.

Aşk-ı Şehir
01.Haziran.2011, 18:50
Hakan Söyler'in pek birşey katacağını sanmıyorum ama Marat İzmailov bomba bir transfer olur..

BaFraLı
06.Haziran.2011, 11:19
COUCEİRO DEFTERİ KAPANDI

Samsunspor başkanı Kazım Yılmaz,kulübüyle sorun yaşayan portekizli teknik adam jose couceiro ile anlaşmaktan vazgeçtiklerini belirtti. Başkan Yılmaz,"Biz portekizli teknik adamla çalışmayı çok istiyorduk. Ancak kendisine verdiğimiz süre içerisinde kulübüyle olan sorunlarını çözemedi. Böyle olunca bizde Jose Couceiro defterini kapattık. Artık listemizdeki diğer hoca adaylarıyla görüşmelere başlayacağız ve takımımızın başına yakışan bir ismi getireceğiz"dedi.

Kaynak : Haber gazetesi

Nöbetçi teknik direktörlerden birisi umarım gelmez.

Lusage
06.Haziran.2011, 20:29
Teknik Direktör olarak Young Boys'un şimdi adını hatırlamadığım ama Fenerbahçe'yi eleyen Teknik Direktörü ile görüşülüyor.

Kemal Tokak için Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimleri var. Kemal eğer yönetim kendisini göndermez ise takımda kalmak istiyor.

Sirius Black
06.Haziran.2011, 21:05
Şu 3-4-3 oynayan hoca mı? Eğer aynı sisteme Samsun'a uygularsa acayip renkli maçlar izleriz.

BaFraLı
06.Haziran.2011, 21:06
Vladimir Petkoviç

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/34/Vladimir_Petkovic_2009.jpg

Kariyerli bir hocaya benziyor. Artık transfer yapılsa yani Murat Erdoğan, İbrahim Üzülmez gibi adamların ismi geçiyo taraftar forumlarında. İnşl. bu tür transferler gerçekleşmez.

Zekirdek
06.Haziran.2011, 21:10
Murat Erdoğan her ne kadar verimli oynamış gibi gözükse de takımını yaşına yakışmayan hareketler ile çok yalnız bıraktı. Sırf 6 maç küfür alışkanlığından dolayı oynayamadı. İlk küfür ettiğinde 4, ikincisinde 2 maç ceza verilmişti.

İbrahim Üzülmez ise uzun zaman futbolla iç içe değil. Form grafiğini bilemeyiz. Ama eğer bireysel çalışmalarını devam ettirdi ise yararlı olabilir.

Lusage
06.Haziran.2011, 21:17
Adı geçen oyuncular ile görüşülüp görüşülmediğini bilmiyorum. Ama hoca konusu netleşmeden transfer yapılmasına pek ihtimal vermiyorum.

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2011, 21:26
Kemal Tokak için Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimleri var. Kemal eğer yönetim kendisini göndermez ise takımda kalmak istiyor.

Dün akşam Yıldırım Demirören BeşiktaşTv'de Serdal Adalı'nın Kemal için Samsunspor ile görüşeceğini söyledi.

Lusage
06.Haziran.2011, 21:34
Dün akşam Yıldırım Demirören BeşiktaşTv'de Serdal Adalı'nın Kemal için Samsunspor ile görüşeceğini söyledi.

Kemal'in takımdan ayrılmasına pek ihtimal vermiyorum. Ama olurda ayrılır ve o kadar stopere rağmen Beşiktaş'a imza atar ise düşüncelerimi anlatmaya forum kuralları izin vermez.

Rehavi
06.Haziran.2011, 22:11

Hatta şu an da görüşüyor dedi.

Lusage
06.Haziran.2011, 23:53
Yeni hocamız Young Boys'u çalıştıran Vladimir Petkoviç. 2 yıllığına anlaşılmış.

( Couceiro gibi faka basmayız inşallah. :D )

Lusage
07.Haziran.2011, 00:53
Vlademir Petkoviç'le A'dan Z'ye

25 Mart 2011 15:43
http://www.medyaspor.com/images/news/big/petkovic_891723.jpg

MEDYASPOR ÖZEL

- Sohbetimize sizi biraz tanımakla başlayalım... Nerelisiniz ve futbolla ilişkiniz nasıl basladı?

- Saraybosna'lıyım, aile olarak futbola ilgi duyardık, örneğin babam da teknik direktördü ve ben FC Sarajevo'nun altyapısından başlayıp 19 yaşımda ilk profesyonel imzamı attım... O dönemlerde Hukuk Fakültesi öğrencisiydim. 1985 yılında da ilk şampiyonluğumu yaşadım.

- Teknik direktörlük geçmişinizden de bahseder misiniz?

- 1987 yılında İsviçre'ye geldiğimde 1999 yılına kadar aktif futbol hayatıma devam ettim. Sonra teknik direktör olarak sırasıyla FC Agno takımını 3. Lig'den 2. Lig'e çıkarttım, FC Lugano, FC Bellinzona'yı 2. Lig'den 1. Lig'e çıkarttım ve 3 yıldır Young Boys'dayim. 13 yılda 3 takım değiştirdim ve hepsinden kendi isteğimle gittim.

http://www.medyaspor.com/images/news/petkovic1.jpg

- İsviçe'ye gelirsek... Young Boys'ta yapmaya çalıştığınız neydi? Yeni bir düzen kurmak mi? Kısa vadeli günü kurtaracak çözümler üretmek mi?

- Ben Young Boys’a geldiğimde sondan 2. sıradaydı takım. Düşmemek için mücadele ediyordu. Kısa ve uzun vadeli başarı isteniyordu. İlk senemizde 2. olduk. 2. ve 3. yıllarımızda da ikinciliğimizi koruduk. Young Boys tarihinde hiç görülmemiş bir başarı elde ettik. 25 yıldır şampiyon olamayan bir takımda adeta rekorları altüst ettik. Ben göreve geldikten sonra kazanma mantalitesini aşıladım, altyapı ve üstyapıda koordineli bir şekilde çalışma konsepti hazırladım. 90 karşılaşmanın yaklaşık 60'ını kazanmışız, iki sezonda 150 puan toplamışız, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ndeki rakiplerimizin hepsini mutlaka en az bir kere yenmişiz. Bütün bunlar 120 yıllık kulüp tarihinde bir rekor. Zenit örneğin ilk yenilgisini bize karşı aldı. Son 6 yıldır İsviçre'de gelmiş geçmiş teknik direktörler içinde en fazla puanı benim toplamam da ayrıca şahsım adına gurur verici.

- Türkiye sizi Fenerbahçe'yi eleyen takımın teknik direktörü olarak tanıyor... Kıyaslandığında oldukça kısıtlı imkanlarla, hem de seyretmesi keyifli bir futbolla Fenerbahçe'yi elediniz... Bu durum kariyerinizde nasıl bir öneme sahip?

- Tabii ki Fenerbahçe gibi Dünya markası bir takımı yenmek çok önemliydi. 20 Milyon Euroluk bütçemizle, 22 yaş ortalamamızla Fenerbahçe'yi iki kere yenmemiz o günün şartlarında tesadüf değildi. Doğruyu söylemek gerekirse Fenerbahçe de henüz 100% hazır değildi. Ben futbolcularıma her zaman rakip kim olursa olsun kendi oyunumuzu oynamamızı ve mutlak suretle kazanmak için sahaya çıkmamızı söylüyorum. Sürekli golü düşünerek, pozitif bir futbolla neler olabileceğini gösterdik. Ayrıca Fenerbahçe taraftarının bizi ayakta alkışlaması o taraftarın büyüklüğünü gösterdi. Etkilenmiştim.

http://www.medyaspor.com/images/news/petkovic2.jpg

- Oyun anlayışınızı nasıl kurguluyorsunuz? Kafanızda sabit bir anlayuş mi var? Yoksa elinizdeki kadroya göre mi hareket edersiniz?

- Tabii ki kadro yapısı çok önemli, günümüzün şartlarına ve kadroya en uygun şekilde olması gerekiyor. Bu anlayışımız oyun içinde her an değişebilme özelliğine sahiptir.

- İsviçre'den sonraki adımınızı düşünmeye başladınız mı?

- 2013 yılına kadar kontratım devam ediyor. Ben hayatımda daima mücadele ederek ve tırnağımla kazıyarak bugünlere geldim. Tabii dönem dönem gelecekle ilgili planlar yapmak gerekiyor. Futbolda neyin ne zaman olacağı belli olmuyor.

- Türkiye ligi ve Türk futbolu hakkında bilginiz var mi?

- Evet, Türk futbolunu çok yakından takip ediyorum. Özellikle Fenerbahçe maçından sonra ilgim daha da arttı.

- Dar bütçeyle zirveyi zorlayan bir takım oluşturdunuz... Türkiye'de güçlü maddi imkanlara sahip bir takim çalıştırdığınızı varsaysak hedefiniz ne olurdu?

- Maximum başarı, Avrupa'da zirveye ve göze hoş gelen futbolla Şampiyonlar Ligi’ne talip olurdum.

http://www.medyaspor.com/images/news/petkovic_3.jpg

- Tarzını beğendiğiniz Türk ya da yabancı meslektaşlarınız var mı?

- Herkesin kendine has bir tarzı vardır, benim de öyle. Örneğin Spalletti, Zenit maçından sonra basın toplantısında Petkovic'in imzasi her yerde belli oluyor dedi veya Redknapp, Tottenham maçından sonra Young Boys'a değil Petkovic'e yenildik dedi. Bunlar hoş seyler. Arsenal ve Barcelona'nın tarzıyla, oyundan hiç düşmeyen Bayern Münih tarzları hoşuma gidiyor.

- Günümüz futbolunda en fazla ihtiyaç duyulduğuna inandığınız şey nedir?

- Çabukluk ve oyun zekası

- Başarılı bir takımın ne gibi gereklilikleri olduğunu düşünüyorsunuz?

- Takim ahenginin bozulmaması çok önemli. İç huzur ve uyumlu bir teknik ekip.

- Bugün vasat üzeri imkanlara sahip bir kulüpte göreve başlasanız, başarıya temel olacak ne gibi hamleler yaparsınız, yönetimden ne konuda yardım istersiniz?

- Sistematik bir çalişmayla altyapının 100% verimli olmasını sağlardım. Nokta atışlarla (transfer, kulüp yapısı, vs.) gereken hamleleri yapıp hem kısa hem de uzun vadede kalıcı bir başari elde edilebilinir. Yönetimden tek isteğim hemfikir olabileceğimiz bir hedef belirlememiz olacaktır.

- Sizce teknik direktor ile başkan ya da yönetim kurulunun nasıl bir ilişkisi olmalı?

- Hiyerarşik yapıyı seviyorum. Herkes kendi dalında yapılabilineceğin en iyisini yapmaya gayret ederse başarı gelir. Açık ve net konuşmak ve diyalogtan yanayım.

- Popüler bir makam olan sportif direktörlük ve genel menajerlik hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir takımın kaç patronu olmalı?

- Eğer bu makamlar teknik direktörün yükünü hafifletecekse ne ala, aksi takdirde 3 aşçıdan bir yemek çıkmaz.

- Takımın genel stratejisini rakibe göre ne kadar değiştirme taraftarısınız?

- Pek taraftarı değilim bu durumun. Genel stratejimiz belli ve bu doğrultuda ilerliyoruz.

http://www.medyaspor.com/images/news/petkovic_4.jpg

- Oyuncularınızın üzerinde etkinizi nasıl tanımlarsınız? Diktatör müsünüz, yoksa bir ağabey mi?

- Mütevazıliği ve sakin duruşu seviyorum. Yapım gereği de hiçbir zaman yapmacık olamıyorum. Bu samimiyetim oyuncularıma da yansıyor. Kapım 24 saat tüm oyuncularıma her türlü konu için açık. Onlar da beni sayıp seviyorlar ve bana inanıyorlar.

- Yıldız oyuncuların farklı psikolojileri olduğu söylenir... Siz takım içinde daha çok önem verdiğiniz futbolculara diğerlerine göre daha fazla tolerans gösterir misiniz?

- Aslında hayır, ama yıldız oyunculara bazı yerlerde bazı sinyalleri vermek gerekiyor.

- Sizce Türkiye'nin en yetenekli futbolcusu kim? Kimi takiminizda gormek istersiniz?

- Bence Türkiye’de çok yetenekli futbolcular var. Arda, Necip, Gökhan Gönül, Emre şu anda aklıma gelenler. Bunlar her teknik direktörün takımında görmek isteyeceği futbolcular.

- Bugüne kadar kariyerinize nasıl bir yol çizdiniz? Bulunduğunuz noktadan öteye, varmak istediğiniz en gerçekçi hedefler nelerdir?

- Kişiliğimden taviz vermeden ilerledim. Bundan sonraki hedefim büyük oynayan ve büyük başarılar bekleyen bir takım çalıştırmak.

- Seneye nerede olacağınızı şimdiden biliyor musunuz?

- Allah bilir...

- Son olarak sizin eklemek istediğiniz bir şey, vermek istediğiniz bir mesaj var mı?

- Tüm Türk futbolseverleri selamlıyorum ve Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye'ye başarılar diliyorum.

Kaynak = http://www.medyaspor.com/haber/young-boys-un-hocasi-petkovic-le-a-dan-z-ye-3040377

Defansçıların içinde ofans oynayan 3 - 4 takımdan birisi olacağız. Bakalım neler olacak.

KaPaLı
07.Haziran.2011, 00:55
Çok ilginç bir tarzı var bu Petkovic'in. Sahayı dar etmek deyimini tam anlamıyla gerçekleştiriyo takımı. Young Boys boş alan bırakmamıştı Fenerbahçe'ye. Türkiye'de bu oyun düzenini oturtursa çok canlar yakar.

Aşk-ı Şehir
07.Haziran.2011, 00:59
Young Boys'un Fenerbahçe karşısında oynadığı maçlar çok etkileyiciydi evet. Ancak iki önemli nokta var; birincisi; Fenerbahçe ile sezon başı oynadılar ve Fenerbahçe'nin Young Boys'u analiz etme gibi bir şansı olmamıştı. İkincisi ise yine ilki ile alakalı ama Fenerbahçe ile uzun vadede oynamadı Young Boys. Çünkü takımlar ikili eleme maçlarında başka motivasyonla, lig maçlarında başka motivasyonla oynuyolar. Ben bu sistemin Türkiye'de tutacağını düşünmüyorum. Hatta çok kolay şekilde dağılacaklarını düşünüyorum...

Lusage
07.Haziran.2011, 01:05
Çıktığı 99 maçta ki başarı oranı

http://i54.tinypic.com/2emcsk4.png

Başarılı olacağının garantisi yok. Ama elinde imkanı olmayan parasız takımada gelmiyor. Şu an seçilen yönetimin Petkoviç'in istediği her oyuncuyu alacak kadar maddi gücü var.

Maya tutar mı tutmaz mı işte onu zaman gösterecek.

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2011, 01:10
Ligimizi tanımıyor olması bir dezavantaj olacak yeni hoca için ama en azından böyle farklı şeyler denemek de önemli diye düşünüyorum.Yıllardır ligimizde görev yapıpta elle tutulur bir başarısı olmayan isimler yerine böyle bir isim tercih etmek daha iyi bence.

Aşk-ı Şehir
07.Haziran.2011, 01:15
Ligimizi tanımıyor olması bir dezavantaj olacak yeni hoca için ama en azından böyle farklı şeyler denemek de önemli diye düşünüyorum.Yıllardır ligimizde görev yapıpta elle tutulur bir başarısı olmayan isimler yerine böyle bir isim tercih etmek daha iyi bence.

Bu görüşede tamamen katılıyorum esasında. :)

Lusage
07.Haziran.2011, 01:17
Vlademir Petkoviç sadece Kondisyoner getirecek. Yardımcıları Türk olacak.

Zapo, Holosko ve Bekir için kulüpleriyle görüşmeler yapılıyor imiş.

eXcitinG
07.Haziran.2011, 01:19
Young Boys'un Fenerbahçe karşısında oynadığı maçlar çok etkileyiciydi evet. Ancak iki önemli nokta var; birincisi; Fenerbahçe ile sezon başı oynadılar ve Fenerbahçe'nin Young Boys'u analiz etme gibi bir şansı olmamıştı. İkincisi ise yine ilki ile alakalı ama Fenerbahçe ile uzun vadede oynamadı Young Boys. Çünkü takımlar ikili eleme maçlarında başka motivasyonla, lig maçlarında başka motivasyonla oynuyolar. Ben bu sistemin Türkiye'de tutacağını düşünmüyorum. Hatta çok kolay şekilde dağılacaklarını düşünüyorum...

Bu Fenerbahçe hazır değiLdi muhabbetLeri epey baydı beni. Adamın bir arka sayfada ki yorumLarını okursan adamLar Tottenham a biLe kafa tuttuLar. Oyun stiLi ve oynattığı futboL takdire değerdi. Türkiye Liginin iLk yarısının sonuna kadar hangi zamanda Fenerbahçe iLe oynarsa oynasın yine her türLü eLerLerdi. Taktik anaLizi iyi bir hoca. En azından benim sürekLi savunduğum rakipLerini anaLiz eden, maçta önce ona göre hazırLanan bir hoca. Aman benim sistemim var sen çık şurda dur, şunLarı yap diyerek takım yönetmiyor. İstediği stiLde oyuncuLar iLe parçaLarı tamamLarsa başarıLı oLur.

Zekirdek
07.Haziran.2011, 01:24
Eğer maya tutarsa başarılı olacağını düşünüyor. Eğer maya tutmaz ise de zararı yok ligimize heyecan getireceğini düşünüyorum.

Aşk-ı Şehir
07.Haziran.2011, 01:25
Bu Fenerbahçe hazır değiLdi muhabbetLeri epey baydı beni. Adamın bir arka sayfada ki yorumLarını okursan adamLar Tottenham a biLe kafa tuttuLar. Oyun stiLi ve oynattığı futboL takdire değerdi. Türkiye Liginin iLk yarısının sonuna kadar hangi zamanda Fenerbahçe iLe oynarsa oynasın yine her türLü eLerLerdi. Taktik anaLizi iyi bir hoca. En azından benim sürekLi savunduğum rakipLerini anaLiz eden, maçta önce ona göre hazırLanan bir hoca. Aman benim sistemim var sen çık şurda dur, şunLarı yap diyerek takım yönetmiyor. İstediği stiLde oyuncuLar iLe parçaLarı tamamLarsa başarıLı oLur.

Ben Fenerbahçe hazır değil mi dedim abi? Fenerbahçe gayette hazırdı. Sadece nasıl bir rakiple oynadığını bilmiyodu. Klasik İsviçre takımı kapalı 4-4-2 oynar diye beklemişlerdir kesin...

eXcitinG
07.Haziran.2011, 01:28
Ben Fenerbahçe hazır değil mi dedim abi? Fenerbahçe gayette hazırdı. Sadece nasıl bir rakiple oynadığını bilmiyodu. Klasik İsviçre takımı kapalı 4-4-2 oynar diye beklemişlerdir kesin...

YanLış anLaşıLma oLmuş :p

BaFraLı
07.Haziran.2011, 11:36
Yerinde bir hoca transferi gibi oldu. Bakalım hocanın istediği düzgün ve kaliteli oyuncularda alınırsa baya güzel olabilir.

Zenke İle 2 Yıl Daha...

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/246796_10150272191375568_9218885567_9384936_918250 _n.jpg

Daha önce prensip anlaşmasına varılan Zenke bugün resmi sözleşmeyi imzaladı.

Lusage
07.Haziran.2011, 15:29
Geçen sezon O. Lyon forması giyen ve şu anda bonservisi elinde olan Cesar Delgado ile görüşülüyor.

Emurafu
07.Haziran.2011, 15:32
Samsunspor için hayırlı olsun. Bence risk aldılar. Keşke ilk sezon için Yerli bir hoca gelseydi.Petkovici'in biran önce ligi tanıması lazım. Çünkü lige yeni çıkan takımlar için her puan önemli duruma geldi. Artık bütün maçlar üst biter;),Petkovic buseneyi atlatırsa gelecek yıl daha başarılı olur.

Hırvatistandan ve İsviçredeki takımından oyuncu getirebilir..

Lusage
07.Haziran.2011, 15:36
Samsunspor için hayırlı olsun. Bence risk aldılar. Keşke ilk sezon için Yerli bir hoca gelseydi.Petkovici'in biran önce ligi tanıması lazım. Çünkü lige yeni çıkan takımlar için her puan önemli duruma geldi. Artık bütün maçlar üst biter;),Petkovic buseneyi atlatırsa gelecek yıl daha başarılı olur.

Hırvatistandan ve İsviçredeki takımından oyuncu getirebilir..

Yardımcılarının tamamı Türk olacak. Muhtemelen de eski futbolcularımızdan seçilecektir. Bizim için çok riskli bir karar. Ama maya tutarsa gerçekten harika işlere imza atabileceğimiz bir hoca.

Samsun 19 Mayıs Stadyumunda Vladimir Petkoviç

http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/316086965.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1307447449&Signature=ZNSivB%2BDzJY4dkBQxUhwvvsKPCU%3D

BaFraLı
07.Haziran.2011, 17:15
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/316086965.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1307453448&Signature=iD0JYdrb%2BYNjq2W44ky%2FGb2KfoI%3D

Tesisler ve Stadyumu gezmiş Petkoviç.

Lusage
07.Haziran.2011, 19:16
http://i.imgur.com/sJ5D9.jpg

Nuri Asan Tesislerinde Başkan Kazım Yılmaz, Asbaşkan Futbol Şube sorumlusu Suat Çakır'ın katılımı ile gerçekleşen imza töreninde tarafların mutlu oldukları görüldü.
Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz “Uzun arayışlar sonrası Teknik Direktör seçiminde iyi bir tercih yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hocamızın başarılı bir geçmişi var” dedi.

Daha sonra söz alan Teknik Direktör Vladimir Petkoviç “Samsunspor için ilk izlenimlerim olumlu. Hummalı bir çalışma içinde olacağız. Burada ki insanlar çok sıcak ve çok iyi bir ekip. Burada çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.
Yardımcılarının yerli veya yabamcı olmasının önemli olmadığını belirten Petkoviç, “Transfer için ani hareket etmeyeceğiz. Çok dikkatli çalışacağız. Samsunspor futbol olarak önemli bir geçmişe sahip. Bu müthiş kapasiteyi olumlu hamleler ile harekete geçirme planı yapıyoruz. Samsun'un futbol şehri olduğunu biliyordum. Buraya geldiğim zaman bunu yakından gördüm” dedi

Samsunspor'u nasıl bir oyun anlayışı ile oynatacağı sorusuna Petkoviç “Eski takımımda oynattığım Hücum futbolunu burada da oynatacağım. Yeni bir sürece giriyoruz. Sahada göze hoş gelen bir oyun izlettireceğiz. Benim oyun felsefem “Hücum oynamak en iyi defanstır” şeklindedir” dedi.

Lusage
08.Haziran.2011, 12:46
Jose Couceiro Sporting Lizbondan izin alamayınca boşta olan Hikmet Karaman ile görüşülmüş. Hikmet Karaman 1.8 milyon isteyince vazgeçilmiş.

Zekirdek
08.Haziran.2011, 13:52
Jose Couceiro Sporting Lizbondan izin alamayınca boşta olan Hikmet Karaman ile görüşülmüş. Hikmet Karaman 1.8 milyon isteyince vazgeçilmiş.

Hikmet Karaman 1 yıl sözleşme yeniledi. Nasıl boşta oluyor? En azından benim bildiğim 1 yıl sözleşme imzaladığı yönünde.

Aşk-ı Şehir
11.Haziran.2011, 16:19
Abdülaziz Solmaz'ın bizimle prensip anlaşması yaptığı söyleniyor. Var mıdır aslı astarı? Samsunspor tarafından bir doğrulama var mı?

Lusage
12.Haziran.2011, 00:27
Hikmet Karaman 1 yıl sözleşme yeniledi. Nasıl boşta oluyor? En azından benim bildiğim 1 yıl sözleşme imzaladığı yönünde.

Boşta diye biliyordum o sebeple öyle yazdım.

Abdülaziz Solmaz'ın bizimle prensip anlaşması yaptığı söyleniyor. Var mıdır aslı astarı? Samsunspor tarafından bir doğrulama var mı?

Henüz net bir bilgi yok ama inşallah diyoruz. Tez zamanda kurtulalım şu adamdan.

Hugo
12.Haziran.2011, 02:55
Geçen sezon O. Lyon forması giyen ve şu anda bonservisi elinde olan Cesar Delgado ile görüşülüyor.

Monterrey'e gitmiş Cesar Delgado. Efsanemiz.

Lusage
12.Haziran.2011, 09:07

Doğrudur. Hayırlı olsun size. Sakın Trabzon'a hakaret etmeyin. Oynamaz..

Oh Be!!

fbdevil190737
12.Haziran.2011, 10:16
Abdülaziz'den neden kurtulmak istiyorsunuz acaba ? Sorunlu bir futbolcu falan mı ? A2 Milli Takım'da baya iyiydi süratli , duran top kullananan ilk maçta gol de attı baya iyi bi kanat oyuncusu izlenimi yarattı bende de .

sananes
12.Haziran.2011, 10:45
Sevdim yeni teknik direktörü umarım başarılı olur.Hatta büyük konuşuyum bence başarılı olacak ve bi sonraki adresi 5 büyüklerden biri olacak.Bunun dışında biri cevap verebilir mi "Agbetu" ne durumda,ben olsam kesin takımda tutarım o adamı,zenke'den faydalı olur.

World Hollow o1
12.Haziran.2011, 11:15

O zaman sen birşeyler paylaştın mı durup düşünmek lazım.. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Haziran.2011, 14:26
Sevdim yeni teknik direktörü umarım başarılı olur.Hatta büyük konuşuyum bence başarılı olacak ve bi sonraki adresi 5 büyüklerden biri olacak.Bunun dışında biri cevap verebilir mi "Agbetu" ne durumda,ben olsam kesin takımda tutarım o adamı,zenke'den faydalı olur.

Eğer en son Samsun bonservisini almadıysa Sivasspor'a dönmüştür. Kiralıktı çünkü.

Lusage
12.Haziran.2011, 21:39

Keşke alsalar. 2. Yarı takımı neredeyse tek başına sırtlamıştı.

O zaman sen birşeyler paylaştın mı durup düşünmek lazım.. :)

Ne Gibi?

World Hollow o1
12.Haziran.2011, 22:40

Bunun gibi.. :)

Lusage
12.Haziran.2011, 23:22
Bunun gibi.. :)

Boşta olduğunu biliyordum. O cümleye de benim eklediğim tek kelimedir o. Orada İstenen paranın sorgulanması gerekirken Boş Dolu muhabbetine neden takıldınız anlamıyorum.

vego
14.Haziran.2011, 23:22
Burak Çalık Samsunspor'da. http://t.co/JT8NJA3

vego
14.Haziran.2011, 23:34
Kemal-Holosko takası dedikodusu var birde 2 m euro para konuşuluyor ama Samsun'mu BJK'mi vercek orasını anlamadım :D

Lusage
14.Haziran.2011, 23:53
Kemal-Holosko takası dedikodusu var birde 2 m euro para konuşuluyor ama Samsun'mu BJK'mi vercek orasını anlamadım :D

NTVSpor'a göre biz verecekmişiz.

Yalan haberin dik alası..

vego
14.Haziran.2011, 23:55
Bizim yönetim yapmaz öyle şey holoskonun maaşı 1.8 m euro iken.

Lusage
16.Haziran.2011, 01:11
Bulgar basınına göre CSKA Sofia dan Marquinhos ile görüşüyoruz.

Blitz.bg (http://www.blitz.bg/sport/article/96152)

Lusage
16.Haziran.2011, 13:16
23 yaşında ki savunma oyuncusu Pál Lázár için kulübü Videoton FC ile anlaşıldı. Oyuncu ilede anlaşıldığı taktirde imza atacak.

Fanatik Gazetesinin bugün ki haberi.

Beşiktaş - Samsun savaşı

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, “Kemal Tokak için Beşiktaş'tan 5 milyon Euro istedik, onlar ise futbolcunun aklını çelmeye kalktı. Bu seviyesizliktir. Beşiktaş ile tüm ilişkilerimizi askıya alıyoruz” dedi.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/6/15/fft1mm1455515.jpg
Beşiktaş ile Samsunspor arasındaki ipler gerildi... Bu sezon transfer döneminde genç isimlere yönelen Siyah-Beyazlılar, Samsunspor’un başarılı savunmacısı Kemal Tokak’ı istemişti. A2 Milli Takımı’nda da görev yapan Kemal için Samsunspor 5 milyon Euro talep edince, Beşiktaş cephesi geri adım atmış ve görüşmeler durma noktasına gelmişti. Ancak Karadeniz temsilcisinin başkanı Kazım Yılmaz, FANATİK’e olay yaratacak açıklamalarda bulundu ve Beşiktaş’a tam anlamıyla savaş açtı. Yılmaz, “Beşiktaş, Serdal Adalı vasıtasıyla Kemal Tokak’ı resmen istedi.
Biz de 5 milyon Euro peşin, Beşiktaş’ın da şampiyon olması halinde 2 milyon Euro bonus istedik. Bu bedelin yüksek olduğunu söyleyip, önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşme sözüyle ayrıldılar. Kemal’in 1 yıllık sözleşmesi var. Daha sonra Serdal Adalı futbolcumuzun babasını arayıp, ‘İmza atmayın. Bir sene sonra boşa çıkacak. Biz ona istediği paranın fazlasını veririz’ demiş. Babası da bizi arayıp, durumdan haberdar etti. Serdal Adalı şunu iyi bilsin, bizim paraya ihtiyacımız yok. Samsunspor futbol cambazlarına alet olmayacak. Beşiktaş Kulübü’yle ilişkilerimizi askıya alıyoruz. Bu seviyesizliktir. Samsunspor kulübü böyle oyunlara alet olmaz” dedi.
‘Vazgeçtik’ demişlerdi
Beşiktaş’ın, yüksek bedeli nedeniyle vazgeçtiği Kemal Tokak transferindeki son gelişmelere nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.
Mehmet Ali Sabuncu

http://fanatik.ekolay.net/Besiktas---Samsun-savasi_3_Detail_88_228475.htm

Salı ve Çarşamba günü Kemal'in babası ile sözleşme yenilemesi için görüşme yapıldı. Yerel gazetelere göre 3 yıllık anlaşma sağlandı.

BaFraLı
17.Haziran.2011, 12:25
Serkan Kurtuluş'ın adı geçiyor. Prensip anlaşılmasına varılmış deniliyor.

nekop
17.Haziran.2011, 12:29
Samsunspor'un istediği ücret oyuncunun ederinin çok çok üstünde olsada Beşiktaş'ın yaptığıda oldukça yanlış. Ayrıca Beşiktaş'ın hala neden stoper aradığını anlayamıyorum. Ersan, Egemen, İ.Toroman, Sivok, Sidnei ve 2 tane genç isme sahipler. Gönderilmesi beklenen Ferrari'yi saymıyorum bile.

NisRoc
17.Haziran.2011, 15:50
Ben de şu Türk milletinin her önüne gelen habere inanmasını anlıyamıyorum.

Lusage
17.Haziran.2011, 18:28
Ben de şu Türk milletinin her önüne gelen habere inanmasını anlıyamıyorum.

Bizzat Kemal ve Babası tarafından daha önce söylenen ve dün basına düşen bir haberi paylaşmak insanlara doğruyu göstermek suçsa ben suçluyum..

NisRoc
17.Haziran.2011, 19:55
Nerede dedi? Kaynak fanatik olunca öyle dedim ben, herhangi bir televizyon kanalında söylediyse eyvallah. Ama kaynağa bakarsak pek inandırıcı gelmiyor yani :)

vego
17.Haziran.2011, 21:33
Agbetu Karşıyaka'da :( (http://www.sporx.com/futbol/bankasya/agbetu-karsiyakadaSXHBQ237086SXQ)

vego
18.Haziran.2011, 14:43
Samsunspor Burak Çalık ile imzaladı

18 Haziran 2011 12:48 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, transfer çalışmaları kapsamında Altay'lı Burak Çalık ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/157/burakcalik_DPDJ2.jpg
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, transfer çalışmaları kapsamında Altay'lı Burak Çalık ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Kırmızı beyazlılar, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen ve bazı yöneticilerin katıldığı imza töreninde, Bank Asya 1. Lig ekibi Altay'ın başarılı forvet oyuncusu Burak Çalık'ı 3 yıllığına renklerine bağladı.
Kulüp Başkan Vekili Fethi Eldemir, dış transferde ilk imzayı atmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
Burak'ın takıma kısa sürede adapte olacağına ve Samsunspor'a güç katacağına inandıklarını ifade eden Eldemir, ''Transfer komitemiz şu sıralarda gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Allah nasip ederse kamp gününe kadar sıkı bir çalışma temposu sergileyeceğiz. Hocamızında çalışmaları doğrultusunda takımımızı yeni sezona en iyi şekilde hazırlayacağız. Kısa zamanda güçlü bir Samsunspor'u oluşturmak için yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Burak kardeşimizin transferinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.
Çalık da yeni sezonda Samsunspor'un başarısı için elinden geleni yapacağını vurgulayarak, ''Bireysel hedefler ve Samsunspor'un hedefleri doğrultusunda üst seviyede performans göstereceğim. İki taraf için inşallah hayırlı olur'' diye konuştu.

Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2011, 17:14
Banel Nicolita ile anlaşmışlar sanırım..

Lusage
21.Haziran.2011, 19:59
Banel Nicolita ile anlaşmışlar sanırım..

Dış basında ismi geçiyor ama ilgileniyorlar mı yoksa yalan haber mi hiç bilmiyorum. Yönetimin görüştüğü futbolcuları transferden sorumlu isimler ve hoca + ekibi dışında kimse bilmiyor.

http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/i-liga/aktualnosci/krol-strzelcow-i-ligi-w-turcji/4719031

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/steaua/76366/banel-pleaca-in-turcia.htm

vego
22.Haziran.2011, 19:18
http://www.samsunspor.org.tr/resimler/20110622_052068.jpg

Samsunspor Futbol Takımımızda sözleşmesi sona eren Akeem Agbetu, Abdülaziz Solmaz, Alparslan Kartal ‘ın yanı sıra Can Özgür, Musa Büyük, Oğuz Üstünel, Serkan Boydak, Emrullah Şalk ve Mustafa Gürel ile yollarımız ayrılmıştır. Bu futbolcularımıza, Samsunspor takımımıza yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

sananes
22.Haziran.2011, 19:23
Agbetu'dan vazgeçmek büyük hata.

Lusage
22.Haziran.2011, 20:59
Agbetu'dan vazgeçmek büyük hata.

Bonservisi Sivasspor da idi. Disiplinsiz hareketleri nedeniyle devre arasında gönderilmesi düşünülüyordu ama sezon sonunda kontrat bitiminde yollar ayrıldı. 10 yabancı hakkının bulunduğu bir ligde bence kalması gerekirdi ama disiplin sorunu yüzünden oldu sanırım.

Lusage
24.Haziran.2011, 17:52
Dedikodu Gazetesine Göre

Banel Nicolita için Nancy ve E. Frankfurt ta devreye girdi. Transferi zor.

Egidio Arévalo Ríos (Botafogo), Serdar Gürler (Sochaux) ve Pál Lázár (Videoton FC) 'a teklif sunulmuş.

goosfraba
24.Haziran.2011, 19:48
arevalo ile anlaşılmış sanırım. dünya kupasında iyi oynamıştı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Haziran.2011, 22:10
Arevalo olduysa Samsunspor mükemmel iş yapmış gerçekten :) Helal Olsun :)

fbdevil190737
24.Haziran.2011, 22:28
Arevalo Rios ve Pal Lazar Pazartesi imzayı atacaklarmış .

Hugo
24.Haziran.2011, 23:26
Arevalo baya iyiydi dünya kupasında. Ömer Üründül'ün gözdelerindendi ayrıca :)

KaPaLı
25.Haziran.2011, 00:12
Serdar'ın geleceğini sanmıyorum. Marvin Martin takımdan ayrılırsa - ki öyle gözüküyor - Serdar o bölge için tek adayları. Ondan çok şey bekliyolar.

Lusage
26.Haziran.2011, 01:15
Dedikodu Gazetesi

Egidio Arévalo Ríos (Botafogo) ve Pál Lázár (Videoton FC) Pazartesi imzaya geliyor.

Serdar Gürler (Sochaux) ile hafta içi son bir görüşme yapılacak.

Ivan Ergić (Bursaspor) ve Ufuk Selim Teber (Kayserispor) ile görüşmeler devam ediyor.

vego
26.Haziran.2011, 02:12
Ergiç ve Teber serbest abi.Ortasaha için çok iyi olur.

Revolution
26.Haziran.2011, 02:33
Ivan Ergiç'le Selim Teber gelirse gerçekten de Samsun'un sırtı kolay yere gelmez.

vego
26.Haziran.2011, 13:24
Samsunspor'da iki transfer
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

26 Haziran 2011 Pazar - 11:40
AA
Spor Toto Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/) ekiplerinden Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'un, Macar Pal Lazar (http://www.sporx.com/pal-lazar/) ve Uruguaylı ön libero Arevalo Rios (http://www.sporx.com/arevalo-rios/) ile anlaşma sağladığı bildirildi.

Kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz (http://www.sporx.com/kazim-gurol-yilmaz/), AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarında Macaristan (http://www.sporx.com/macaristan/)'ın Videoton (http://www.sporx.com/videoton/) takımında forma giyen savunma oyuncusu Pal Lazar (http://www.sporx.com/pal-lazar/) ile Brezilya (http://www.sporx.com/brezilya/)'nın Botagofo takımında forma giyen Uruguaylı ön libero Arevalo Rios (http://www.sporx.com/arevalo-rios/)'la her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Bu iki oyuncuyla en kısa sürede sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Yılmaz, iki oyuncunun da Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'a güç katacağına yönetim olarak sonuna kadar inandıklarını belirtti.

Pal Lazar (http://www.sporx.com/pal-lazar/) ve Arevalo Rios (http://www.sporx.com/arevalo-rios/)'u takıma dahil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan başkan Yılmaz, ''Bu iki oyuncunun Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'a büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Transfer çalışmalarımıza hocamız Vladimir Petkoviç'in istekleri doğrultusunda devam ediyoruz. Yönetim olarak takımımızın Spor Toto Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'de en iyi şekilde mücadele etmesi için yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Takım yarından itibaren teknik direktörümüz nezaretinde hazırlıklarına başlayacak. İddialı bir takım oluşturarak başarısıyla adından sıkça bahsettiren bir Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/) izleyeceğiz.''

Yılmaz, Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'un geleceği için transfer çalışmalarını hassas bir şekilde sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

Lusage
26.Haziran.2011, 22:24
Ergiç ve Teber serbest abi.Ortasaha için çok iyi olur.

Serbest olduklarını biliyorum da eski takımlarını yazmak gibi kötü bir huyum var :D

Lusage
26.Haziran.2011, 22:36
Dedikodu Gazetesi

Serdar Gürler (Sochaux) ile kesin olarak anlaşıldı. Sadece sözleşme süresinde sıkıntı var. Yarın imza atacak.

Lusage
27.Haziran.2011, 18:40
Dedikodu Gazetesi

Arevaldo bugün, Lazar Çarşamba gelip imza atacak.

Selim Teber ile anlaşıldı.

Serdar Gürler sağlık kontrolünde akşam imza atacak.

Ergiç ile ufak pürüzler var.

fbdevil190737
27.Haziran.2011, 18:54
Serdar Gürler alındıysa helal olsun Samsun' a .

Lusage
27.Haziran.2011, 18:57
Serdar Gürler alındıysa helal olsun Samsun' a .

Serdar kesin görünüyor da bu Rios işi bir garip oldu. Birisi diyor karısı yan çizdi birisi diyor bugün Lazar geliyor birisi Rios geliyor. Sabırsızlıkla saat 20.30'u bekliyoruz. :confused:

fbdevil190737
27.Haziran.2011, 19:01
Valla Lazar'ı tanımam da Rios alınırsa on numara ön libero o adamda bizde bile oynayacak kapasite var hatta zamanında ilgileniyorduk . Gelirse Samsun'un orta saha yükünü tek başına çeker keza Serdar Gürler'de sağ kanadı coşturur .

Lusage
28.Haziran.2011, 01:19
Pal Lazar uçakla 20:30 da Samsun'a geldi. Sözleşme imzalandı ancak kaç yıllık henüz bilgi yok.

Dedikodu Gazetesi

Selim Teber ve Ivan Ergiç %99 bitti.

Rios'un Çarşamba günü gelmesi bekleniyor.

Serdar Gürler ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

RasAnt
28.Haziran.2011, 14:27
Vay Serdar Gürler fmdeki gibi gelecek vaad eden bir oyuncuysa ilerde yüksek paralara İstanbula gelebilir.

eng1n
28.Haziran.2011, 15:10
Serdar Gürler hiç izlemedim ama FM profilinden gelecek vaad eden oyuncu. Selim Teber Samsun için çok iyi transfer Kayserinin Selim'i neden bıraktığını anlamadım çok da maç oynamıştı Kayseri'de.

goosfraba
28.Haziran.2011, 15:23
kayserispor'lu armağan kuş ile anlaşılmış.

Lusage
28.Haziran.2011, 15:41
kayserispor'lu armağan kuş ile anlaşılmış.

Onu atlamışım.

Bizden babası önünü açın diye kaçırmıştı. Şimdi yeniden yönetime giren babası geri aldırdı. Maalesef taraftar olarak istemediğimiz bir transfer.

vego
28.Haziran.2011, 15:41
Samsunspor'da Lazar tamam, sıra Bahai'de

28 Haziran 2011 12:34 | NTV Spor ve Ajanslar
Samsunspor'un prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki Macar sağ kanat oyuncusu Pal Lazar, Türkiye’ye geldi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/161/lazar3_W2W3V.jpg
Samsunspor'un prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki Macar sağ kanat oyuncusu Pal Lazar, bugün havaalanında taraftarlar tarafından karşılanarak omuzlara alındı.
Macaristan Ligi şampiyonu Videoton takımınında oynayan Pal Lazar'ın sağlık kontrollerinin yapılacağı, daha sonra da 3 yıllık sözleşme imzalanacağı açıklandı. Macaristan Milli Takımı’nın 5 kez formasını giyen Pal Lazar, havaalanında, "Buraya başarılı olmak için geldim" dedi.
SIRA BREZİLYALI STOPERDE
Diğer taraftan Samsunspor yönetimi Hollanda ligi takımlarından Feyenord'un 28 yaşındaki Brezilyalı stoperi Andre Luiz Bahai ile de her konuda anlaşmaya vardı. B:rezilyalı stoperin önümüzdeki günlerde Samsun'a geleceği bildirildi.
Öte yandan daha önce anlaşmaya varılan Uruguaylı ön libero Arevalo Rios'in transferi zora girdi. Futbolcuyla her konuda anlaşan yönetim, Uruguaylı yıldızın eşinin Türkiye'ye gelmek istememesi üzerine başka arayışlara girdi. Arevalo Rios'le de temaslarına devam edip eşini ikna etmeye çalışan yönetimin, diğer alternatifler üzerinde de durduğu öğrenildi.
KOMBİNE BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'da 2011-2012 futbol sezonu için kombine ve tek maçlık bilet fiyatları belirlendi.
Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz başkanlığında yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre, kombine kart fiyatları kale arkası 150, Maraton 300, VIP-A bin 500, VIP-B 750 TL olarak belirlendi. Tek maç bilet fiyatları ise 10 ila 100 TL arasında tutuldu.
Yönetim kurulu toplantısında ayrıca, kale arkası ve maraton kart fiyatlarında kadınlara, öğrenci ve taraftar gruplarına yüzde 50 indirim yapılması da kararlaştırıldı.
Bu arada, kombine kart sahibi olmak isteyenlerin, Sporda Şiddet Yasası gereği kimlik fotokopisi ve iki fotoğrafla kulübe şahsen başvurmaları istendi.
Bilet satış noktalarının ise daha sonra kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.
Samsunspor Başkanı Yılmaz, taraftarlara kombine bilet alarak takımlarına destek olmaları çağrısında bulundu.
YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.
Hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı-beyazlıların antrenmanı 1 saat 40 dakika sürdü.
Teknik Direktör Vladimir Petkoviç ve yardımcı antrenörler nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı.
Isınma hareketlerinin ardından oyuncuların top çalışması ve Doğu Park ile Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan düz koşu ile devam eden antrenman açma, germe hareketleri ile sona erdi.
Antrenmana sağlık kontrolünde olan oyuncular katılmadı.

Lusage
28.Haziran.2011, 18:46
Pal Lazar'la sözleşme imzaladık

http://samsunspor.org.tr/resimler/20110628_412550.jpg

Kulübümüz, Macaristan Ligi’nin son şampiyonu Videoton Fehervar takımında forma giyen defans oyuncusu 22 yaşındaki Pal Lazar’ı kadrosuna kattı. Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'mizde düzenlenen ve Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz, Futbol Şube Sorumlumuz Suat Çakır ile genç oyuncunun transfer edilmesinde büyük gayret gösteren As Başkanımız Tarık Cengiz'in de katıldığı resmi imza törenini çok sayıda basın mensubu izledi.

Törende konuşan Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz, Macar Milli Takımı'nda da oynayan Pal Lazar ile 3 yıllığına anlaştıklarını söyledi ve "Bu önemli transfer Samsunspor Kulübümüze hayırlı olsun" dedi.

İmza törenine Samsunspor forması giyerek katılan yeni transferimiz, Samsunspor'a transfer olmaktan son derece mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Samsunspor ve Türk futbolu hakkında bilgi sahibi olduğunu da ifade eden Pal Lazar, "Beni transfer etmek isteyen bir çok kulüp vardı. Ancak ben Samsunspor'u tercih ettim. Samsunspor'a kendimi göstermek ve yeni takımıma güç katmak istiyorum" diye konuştu. Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz ile birlikte Samsunspor bayrağı önünde gazetecilere poz veren Pal Lazar, Türkçe "En Büyük Samsun" demesi alkışlandı.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2298

Lusage
28.Haziran.2011, 21:19
Serdar Gürler

Sağlık Kontrolünde

http://www.netkulis.com/images/image_gallery/saglik2.jpg

Birde imzasını görsek rahatlayacağım.

goosfraba
28.Haziran.2011, 21:20
serdar gürler kiralık mı?

bonservisiyle geldiyse iyi iş başarmış samsunspor.

bu arada arevalo transferi gerçekleştiyse o da muazzam transfer olmuş.

Lusage
28.Haziran.2011, 21:28
serdar gürler kiralık mı?

bonservisiyle geldiyse iyi iş başarmış samsunspor.

bu arada arevalo transferi gerçekleştiyse o da muazzam transfer olmuş.

Bildiğim kadarıyla bonservisi ile.

Arevalo işi arap saçına döndü. Karısı gelmek istemiyormuş..:mad:

Lusage
30.Haziran.2011, 23:53
Dedikodu Gazetesi

İlgilenilen gençler

Kocaelispor - Onur Türk
Tokatspor - Aşkın Çiftçi

vego
01.Temmuz.2011, 14:36
Kemal Tokak Samsun'da kalmak istiyor
Samsunspor'un genç futbolcusu Kemal Tokak, kırmızı-beyazlı takımda kalmak istediğini açıkladı.

01 Temmuz 2011 Cuma - 13:18
AA
Spor Toto Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'in yeni ekiplerinden Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'un genç futbolcusu Kemal Tokak (http://www.sporx.com/kemal-tokak/), ''Samsunspor'da kalmak ve Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/) deneyimimi burada yaşamak istiyorum'' dedi.

Geçtiğimiz sezon Bank Asya (http://www.sporx.com/bank-asya/) 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'da gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesine giren genç futbolcu Kemal Tokak (http://www.sporx.com/kemal-tokak/), Türkiye Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Federasyonunun yayın organı ''Tam Saha Dergisi''ne verdiği röportajda, Çanakkale Darnenel'den Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'a gelmesinin hikayesini aktardı.

Babasının 40 bin lira ödeyerek kulüpten bonservisini aldığını ve daha sonra Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'a imza attırdığını dile getiren Tokak, ailesinin futbola başlamasında büyük faktörü bulunduğunu belirtti.

''Sezon başında Bank Asya (http://www.sporx.com/bank-asya/) 1. Lig tecrübem bile bulunmuyordu. Düzenli olarak sadece 3. Lig'de oynamıştım. Ancak teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar (http://www.sporx.com/huseyin-kalpar/) bana güvendi'' diyen Tokak, şu ifadeleri kullandı:

''Takıma ilk geldiği dönemde de benimle sürekli konuştu. Çok iyi çalıştığımı, bu şekilde devam etmem gerektiğini ve eninde sonunda forma şansının bana da geleceğini söyleyerek destek verdi. Ben de oynamadığım günlerde bile çalışmayı hiç bırakmayarak kendimi hep hazır tuttum. Bir gün Hüseyin Hoca beni odasına çağırdı ve önümüzdeki maçta oynatacağını söyledi. İlk duyduğumda çok şaşırdım. O günden sonra sezon sonuna kadar da formayı kolay kolay benden almadı. Ayrıca, takım içinden iki kişinin de benim bu yükselişimde çok büyük payının olduğunu düşünüyorum. Kalecimiz Ahmet Şahin ve ön liberoda oynayan kaptanımız Turgay Gölbaşı... Bu abilerim sezon boyunca saha içinde beni çok iyi yönlendirdi. Savunmadaki partnerlerimin de yükselişimde önemli rol oynadığını düşünüyorum.''

-''TEK DÜŞÜNCEM SÜPER LİG'DE SAMSUNSPOR FORMASIYLA BAŞARILI OLMAK''-

Şu anda tek düşüncesinin Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'de Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/) formasıyla başarılı olmak olduğunu ifade eden Tokak, ''Geçen sezon takım olarak gösterdiğimiz performansla Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'u Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'e taşıdık. Bu önemli bir başarıydı benim için de. Gelecek sezon da Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'la Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'de iyi işlere imza atabileceğimize inanıyorum. Ayrıca Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'la bir yıl daha kontratım var. O yüzden Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'da kalmak ve ilk Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/) deneyimimi burada yaşamak istiyorum. Bunun Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'e alışmam açısından iyi olacağını düşünüyorum. Ama sözleşmem bittiğinde ne olur, o konu hakkında şimdiden bir şey söyleyemem'' dedi.

-''TAM BENİM OYUN TARZIM''-

Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'un yeni teknik direktörü Bosnalı Vladimir Petkovic (http://www.sporx.com/vladimir-petkovic/)'in oyun sistemini Young Boys (http://www.sporx.com/young-boys/)'ta takip ettiğini vurgulayan Tokak, şu görüşleri dile getirdi:

''Young Boys'un geçen sezon Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) ile oynadığı iki Avrupa kupası maçını da dikkatle takip etmiştim. O yüzden yeni hocamız Petkovic'in oynattığı sistemi biliyorum. Yeni hocamızın oynattığı oyun tam benim istediğim tarz. Zaten o zaman da Young Boys (http://www.sporx.com/young-boys/)'un oyun anlayışını çok beğenmiştim. Savunmada oynayan oyuncu, diğer sistemlere göre daha rahat. Ofansif futbol benimsendiği için rakibe yakın markaj yok ve defans oyuncusu hücumlarda daha çok destek verebiliyor. Defanstan topu oyuna sokma sıkıntıma rağmen, yeni hocamızın oyun anlayışı sayesinde bu konuda kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum. Hocamızın Young Boys (http://www.sporx.com/young-boys/)'ta genç oyuncularla çalışmayı sevdiğini de biliyorum. Bu bakımdan da şanslıyım. Ama en çok da kendime güveniyorum. Hangi sistemle oynanırsa oynansın formayı kimselere vermek istemiyorum. Bunun için de çok çalışacağım. Üçlü defans anlayışına kısa sürede uyum sağlayacağımı düşünüyorum. Genç ve öğrenmeye açık bir futbolcuyum sonuçta.''

A2 Milli Takımı (http://www.sporx.com/a2-milli-takimi/)'nda daha iyi maçlar çıkartıp, A Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/)'a yükselmeyi hedeflediğinin altını çizen Tokak, ''Milli takımdaki hocalarımızdan da bu anlamda çok şey öğreniyorum. Hepsi de çok mükemmel insanlar. Zaten antrenmanlarda olsun, maçlardan sonra olsun yaptığımız yanlışları bize birebir gösteriyorlar. Bu da benim A Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/) hedefine ulaşmama katkı sağlayacak'' ifadesini kullandı.

Lusage
01.Temmuz.2011, 17:27
Selim Teber ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2314

Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2011, 18:28
Selim Teber iyi transfer....

sananes
01.Temmuz.2011, 19:43
selim gerçekten çok iyi transfer.ikinci takımım samsun üst tarafları zorluycak inşallah bu sene.

goosfraba
02.Temmuz.2011, 14:09
feyenoord'lu stoper andre bahia ile ilgileniyormuş samsunspor.

Lusage
02.Temmuz.2011, 16:27
Serdar Gürler ile 1 yıllık kiralık anlaşıldı.

Armağan Kuş ile de sözleşme imzalandı.

Kaynak = www.samsunspor.org.tr

vego
02.Temmuz.2011, 18:44
Samsunspor iki oyuncu ile imzaladı

2 Temmuz 2011 16:51 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor, Armağan Kuş ve Serdar Gürler ile sözleşme imzaladı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/162/armagankus_RQZ32.jpg
Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor, Kayserispor'dan Armağan Kuş ile 3, Fransa Birinci Ligi takımı Sochaux'dan Serdar Gürler'le de 1 yıllık sözleşme sözleşme imzaladı.
Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, Armağan Kuş'un Samsunspor altyapısından yetişmiş, 3 yıldır da Kayserispor'a hizmet vermiş bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Armağan'ı takımımıza 3 yıllık sözleşme dahilinde getirdik'' dedi.
Serdar Gürler'in Fransa Birinci Ligi takımı Sochaux'nun forvet oyuncusu olduğunu ifade eden Yılmaz, ''Serdar Gürler'in Samsunpor'a büyük katkıları olacağını düşünüyoruz. Kendisi Türkiye Genç Milli Takımı'nda oynuyor. Kiralık oyuncu olarak 1 yıllığına opsiyonu bizde olmak üzere anlaştık'' diye konuştu.
Yılmaz, iki futbolcunun da bundan sonraki yaşantısında Samsunspor'a güzel hizmetler vereceğine inancını ifade ederek, transferlerin Samsunspor'a hayırlı olmasını diledi.
Transferden duyduğu memnuniyeti dile getiren genç oyunculardan Armağan Kuş da ''Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Kayserispor'da 3 yıllık bir macera yaşadım. Bu benim için çok büyük bir tecrübe oldu. Kendi memleketimde ve kendi takımımda olduğum için çok mutluyum. Samsunspor büyük bir kulüp, büyük bir camia. Samsunspor için elimden gelen gayreti göstereceğim. İnşallah herkes için hayırlı olur'' dedi.
Serdar Gürler de, Samsunspor'a transfer olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ''Samsunspor güzel bir kulüp. İyi bir sezon geçirerek ilk on içinde bir takım olacağız'' ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından genç oyuncular, kendilerini kırmızı beyazlı kulübe bağlayan sözleşmelere imza attı.

vego
02.Temmuz.2011, 21:15
Samsunspor transfere doymuyor
Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor'un Hollanda Ligi Feyonord takımı oyuncusu Andre Luiz Bahai ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

02 Temmuz 2011 Cumartesi - 20:00
AA
Transfer çalışmalarına hız kazandıran Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'in yeni temsilcisi Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'un, Hollanda (http://www.sporx.com/hollanda/) Ligi takımlarından Feyenord'un stoper oyuncusu Andre Luiz Bahai ile gerçekleştirdiği görüşmelerde olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

Kulüp Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Şube Sorumlusu Suat Çakır (http://www.sporx.com/suat-cakir/), AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu oyuncu ile görüşmelerinin olumlu geçtiğini ve kendisini Samsun'a davet ettiklerini söyledi.

Yarın öğle saatlerinde Samsun'da olmasını bekledikleri Andre Luiz Bahai ile anlaşmaya varacaklarını umduklarını ifade eden Çakır, Bahai'nin transferinin gerçekleşmesi durumunda Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'un hedeflediği transferleri başarı ile sürdürmeye devam edeceğini kaydetti.

vego
03.Temmuz.2011, 03:15
Ömer Aysan ve Emre Çolak'ın peşindeymişiz.

Revolution
03.Temmuz.2011, 03:32
Omer Aysan iyi transfer olur da Emre'yi birakmaz bizimkiler. Kiralik bile.

vego
03.Temmuz.2011, 03:43
Kiralık zaten.

Time Cris
03.Temmuz.2011, 04:03
Emre fm deki gibi iyi bir oyuncu degil.Zamanında şişirilmiş bir oyuncu.Samsunda iş yapabilir ama.Ömer Aysan ise zamanında baya sükse yapmış Ankarasporda iken Trabzona gitmiş Tayfun ve Serkanın arkasında kalarak sönmüştü

bjk_melo_151
03.Temmuz.2011, 10:51
Emre fm deki gibi iyi bir oyuncu degil.Zamanında şişirilmiş bir oyuncu.Samsunda iş yapabilir ama.Ömer Aysan ise zamanında baya sükse yapmış Ankarasporda iken Trabzona gitmiş Tayfun ve Serkanın arkasında kalarak sönmüştü

Arda'dan sonra bir yetenek çıkacaksa o da Emre Çolak'tır. Kendisini çok beğeniyorum. Merkezde çok iyi oynuyor.

deniz.91
03.Temmuz.2011, 13:03
Selim teber iyi transfer fakat yanına sert oynayan bir orta saha varsa hayırlı olsun

Revolution
03.Temmuz.2011, 14:43
Emre'nin fizik kuvveti iyi olsa belki de şu an banko oyuncumuzdu. Çok büyük yeteneği var.

William Rookwood
03.Temmuz.2011, 19:22
Emre'nin fizik kuvveti iyi olsa belki de şu an banko oyuncumuzdu. Çok büyük yeteneği var.

Fizik dediğin nedir ki iyi bir ağırlık antremanlarında güçlenir onun vücudu

KaPaLı
04.Temmuz.2011, 00:08

Stoch'ta ilk geldiğinde fiziksel olarak çok kötüydü. Hatta oynamadığı zamanlarda Aykut hoca ona fiziksel yükleme yapıyodu. Son haftalarda Stoch'u gördük, fiziksel olarak çok gelişmişti.

Revolution
04.Temmuz.2011, 01:37
Fizik dediğin nedir ki iyi bir ağırlık antremanlarında güçlenir onun vücudu
o kadar kolay değil. Omuzları filan da çok dar Emre'nin. Yaz dönemini çok iyi geçirmesi lazım. Düzenli kuvvet idmanları(ağırlık değil) çok faydalı olur ona.

Lusage
04.Temmuz.2011, 19:24
Andre Luiz Bahia (Feyenoord) ve Hakan Arslan (Güngören) ile sözleşme imzaladık.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2327

Lusage
05.Temmuz.2011, 01:02
İç Transferde gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Genç Yıldızımız Kemal Tokak ile tekrar anlaşıldı. İlerleyen günlerde yeni sözleşmeye imza atacak.

Lusage
05.Temmuz.2011, 13:22
Ersan Gülüm'ün sakatlığının ardından Beşiktaş Kemal Tokak için tekrar görüşmeye başladı..

bjk_melo_151
05.Temmuz.2011, 14:59
Ersan Gülüm'ün sakatlığının ardından Beşiktaş Kemal Tokak için tekrar görüşmeye başladı..

Macar oyuncu Vanczak ile ilgileniliyordu. Gelişme var mı?

Lusage
05.Temmuz.2011, 15:42
Macar oyuncu Vanczak ile ilgileniliyordu. Gelişme var mı?

Vanczak transferi maalesef olmadı.

Lusage
10.Temmuz.2011, 01:33
Portekiz'in Vitória de Setúbal takımından 31 yaşındaki defans oyuncusu Valdomiro Duarte de Macedo ile her konuda anlaştık.

Dedikodu Gazetesi

Bănel Nicoliţă ( Steaua Bucureşti )
Egídio Arévalo Ríos ( Botafogo )
Álvaro José Domínguez Cabezas ( FC Sion )

Bu 3 oyuncuyla kesin olarak anlaşıldığına dair duyumlar var.

Baye Djiby Fall ( FC Lokomotiv Moscow )

KaPaLı
12.Temmuz.2011, 12:46
Info L'Equipe. Les dirigeants lensois se sont mis à la recherche d’un milieu offensif droit et seraient entrés en contact avec le Steaua Bucarest pour obtenir le prêt, voire le transfert définitif, de Banel Nicolita. L'international roumain a inscrit 20 buts en 167 matches avec le Steaua depuis 2005. Le RC Lens (Ligue 2) aurait également sollicité Bordeaux pour obtenir le prêt de Floyd Ayité ou Henri Saivet, tous deux âgés de 20 ans.

Fransız kulupleri bu sene Türk takımlarının kabusu oldu. Lens, Banel Nicolita'yı istiyor.

Lusage
14.Temmuz.2011, 21:15
Atilla Özmen ve Ekigho Ehiosun Samsunspor da.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2372

William Rookwood
14.Temmuz.2011, 22:06
Atila iyi transfer

Lusage
17.Temmuz.2011, 15:22
Yaptığı futbolcu transferleriyle gücüne güç katmaya devam eden Samsunspor'umuz, İsviçre Süper Lig ekibi Sion'da forma giyen Kolombiya'lı Alvaro Jose Dominguez Cabezas ile prensipte anlaştı.30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Dominguez, yarın (Pazartesi) Samsun'da olacak ve işlemlerin ardından resmi sözleşme imzalayacak. Samsunspor'umuza hayırlı olsun.

samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2380

Ayrıca Kocaelispor dan bonservisi alınan 23 yaşındaki Onur Türk te kampa katıldı.

KaPaLı
18.Temmuz.2011, 00:25
Dün Uruguay'da oynayan Rios içinde ısrarla Samsunspor'a gidecek diye söyledi ESPN spikeri.

Lusage
18.Temmuz.2011, 01:02
Dün Uruguay'da oynayan Rios içinde ısrarla Samsunspor'a gidecek diye söyledi ESPN spikeri.

Içeriden gelen bilgilere göre bu transfer olmadı maalesef. :(

KaPaLı
18.Temmuz.2011, 01:14
Valla hocam ortada çok değişik söylenti var. Maç izlerken birisiyle konuşuyodum oda dandik bir Rus kulubune gitti dedi. Bekleyip görmek lazım.

ultraslanerdem
20.Temmuz.2011, 12:18
Şimdiye kadarki tüm transferlerimiz :

YERLİ

Burak Çalık.................................Altay
Atilla Özmen................................Bucaspor
Selim Teber...............................Kayserispor
Serdar Gürler..............................Sochaux
Hakan Arslan...............................Güngören

YABANCI

Ekigho Ehiosun............................Nijerya
Andre Luiz Bahia..........................Feyenord
Pal Lazar....................................Videoton
Valdomiro Dıarte Macedo...............Vitoria Setubal
Alvaro Jose Dominguez Cabezas......Sion

Emurafu
20.Temmuz.2011, 19:14
Rios transferi sanırım eşinden dolayı yatmış.

Lusage
26.Temmuz.2011, 03:57
Takım kaptanı Turgay Gölbaşı ile yollar ayrıldı. Karşıyaka ile anlaşmak üzere.

Bizde Karşıyaka'dan Saffet Gurur Yazar ile anlaşmaya çok yakınız.

William Rookwood
26.Temmuz.2011, 04:16
Yabancıların içinden bir Bahia'yı tanırım, çok iyi bir defanstır.

Hugo
30.Temmuz.2011, 16:58
http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2011/07/30/2597396/murat-kalkan-resmen-samsunsporda

Murat Kalkan Samsunspor'da.

Lusage
03.Ağustos.2011, 00:32
Yarın Saffet Gurur Yazar ( Karşıyaka ) ve Murat Kalkan ( Gençlerbirliği ) ile sözleşme imzalanacak.

Hugo
03.Ağustos.2011, 00:44
Gurur Yazar'ı izleriz inşallah. Çok bahsediliyordu o isimden.

KaPaLı
03.Ağustos.2011, 00:54
Murat Kalkan'ın bir özelliği olduğunu düşünmüyorum. Ne atak yapıyor, ne defans yapıyor. Beğenemiyorum bitürlü.

Lusage
04.Ağustos.2011, 14:47
Serdar Gürler ile Hollanda kampından önce Vladimir Petkoviç'in raporu doğrultusunda yollar ayrıldı.

Murat Kalkan yapılan sağlık kontrolü sonucu sakatlığı tespit edildiği için sözleşme imzalanmadı.

Dün antrenmana çıkan Saffet Gurur Yazar ile bugün 3 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

titates1
04.Ağustos.2011, 16:22
Serdar Gürler Fm'de yardırıyordu fena , öyle bir yetenek gelicek diye umutlanmıştım tam

akansamet55war
11.Ağustos.2011, 03:02
hadi ya fm de bombaydı :D

BaGa TaRKaN
11.Ağustos.2011, 03:08
Kaka Gibi Olursa Ne Gülerim Ama :n:

akansamet55war
11.Ağustos.2011, 03:24
hiç izleme şansım olmadı ama fm deki gibiyse kaka gibi olabilir :D

Hugo
16.Ağustos.2011, 17:20
Radyospor'a konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz: Kemal Tokak kendini pazarlamak için yalan yanlış demeçler veriyor.
Ne yaptığını anlamak mümkün değil. Birçok kez uyarmamıza rağmen hala olmamış transfer tekliflerini, varmış gibi gösteriyor.
Kemal için Trabzonspor'dan bize gelen hiçbir teklif yok. Hatta Trabzonsporlu yöneticiler arayıp rahatsızlıklarını dile getirdiler

Lusage
17.Ağustos.2011, 16:31
Kemal Tokak kadro dışı kaldı. Sezon bitiminden beri satılık değil denmesine rağmen peşini bırakmayıp kafasını bulandıranlar rahatlamışlardır herhalde. Alsınlar turşusunu kursunlar.....

Lusage
20.Ağustos.2011, 22:36
Dedikodu Gazetesi

Yenal Tuncer ( Bursaspor ) :arrow: Samsunspor ile anlaşmak üzere.

Varonil
20.Ağustos.2011, 23:32
Trabzonspor'un ilgilendiği haberleri vardı sanırım Kemal Tokak ile.

Lusage
22.Ağustos.2011, 00:44
Dedikodu Gazetesi

Videoton FC'nin geçen sezon 24 golle gol kralı olan 27 yaşında ki Brezilya'lı forveti André Alves ile anlaşılmak üzere.

vego
22.Ağustos.2011, 14:28
'Yenal ile görüşmelerimiz devam ediyor''

22 Ağustos 2011 13:07 | NTV Spor ve Ajanslar
Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol, Bursaspor'lu Yenal Tuncer ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/178/ss_NWLPO.jpg
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da, kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, Bursaspor'dan Yenal Tuncer ile görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, ''Daha net değil, ancak bu oyuncu ile anlaşmaya yakın durumdayız'' dedi.
Yılmaz, yaptığı açıklamada yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
Takıma iki oyuncu daha kazandıracaklarını, ancak bu konuda aceleci davranmadıklarını ifade eden Yılmaz:''Hocamız Vladimir Petkovic iki oyuncu daha transfer etmemizi istedi. Biz de bu doğrultuda bir yabancı forvet ve bir tane de yerli sol kanatta kaliteli bir oyuncu almak için çalışmalarımıza başladık. Bu bağlamda Bursaspor'dan Yenal Tuncer ile görüşmelerimiz devam ediyor. Daha net değil ancak bu oyuncu ile anlaşmaya yakın durumdayız" dedi.
Yabancı transfer konusunda ise,''hocamızla bilgi alışverişinde bulunarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu iki transferimizi de başarıyla tamamlayıp yeni sezonda çok güzel bir takım oluşturacağız. İnşallah bu sezon bizim için başarılı bir sezon olacak'' ifadelerini kullandı.
Samsunspor taraftarına da çağrıda bulunan Yılmaz, ''Samsunsporlu taraftarlarımızdan isteğimiz takımlarına ve kendilerine yakışan bir şekilde takımlarını desteklemeleri. Biz yönetim olarak ne kulübün, ne de Samsunspor taraftarının manevi ve maddi anlamda zarar görmesini istemiyoruz. İnşallah Spor Toto Süper Lig'de oynadığı oyunuyla, taraftarı ile örnek bir takım olacağız'' diye konuştu.

Lusage
22.Ağustos.2011, 19:19
"Kulübümüz ayrıca, Kemal Tokak ile de sözleşme yeniledi. Genç futbolcumuz, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic, Kemal Tokak'ı akşam antrenmanı kadrosuna dahil etti."

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2474

Şükür...

Lusage
22.Ağustos.2011, 23:11
Bursaspordan gelen Yenal Tuncer bugün takımla birlikte antrenmana çıktı.

Andre Alves transferinde ufak pürüzler kaldı.

Ankaragücü'nden eski oyuncumuz Turgut Doğan Şahin ile görüşülüyor.

Lusage
23.Ağustos.2011, 15:56
İsa Turan dan boşalan Sportif Direktörlük görevi için Adnan Sezgin'in ismi geçiyor.. (0) (9) (/)

Lusage
26.Ağustos.2011, 12:56
Kulübümüzün Genel Koordinatörlük görevine Adnan Sezgin getirildi...

Futbolculuk kariyerinde ve yönetici olarak görev yaptığı profesyonel futbol kulüpleri'nde Türk futboluna büyük katkılar sağlayan Adnan Sezgin, Samsunspor Kulübü'müzün Genel Koordinatörlük görevine getirilmiştir. Kulübümüze ve Spor Camiamıza Hayırlı Olsun.

Adnan Sezgin Kimdir;

28 Ocak 1954 tarihinde Malatya’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. 1970–1973 yılları arasında Petrol Ofisi, 1973– 1981 yılları arasında MKE Ankaragücü, 1979–1980 sezonunda Adana Demirspor’da kiralık olarak oynadı.

1982–1983 sezonunda San Jose Earthquakes takımında profesyonel olarak futbola devam etti. Antrenörlük diploması bulunan Adnan Sezgin, Profesyonel Futbolcular Derneği kurucusu ve Onursal Başkanı. Bir dönem Taban Birlikleri Başkanlığı da yapan Sezgin, Kulüpler Birliği 2. Başkanlığı ve Balkan Ülkeleri Federasyonu dönem başkanlığı görevinde de bulundu. 1984-1990 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli özel şirketlerde çalıştı. 1990–1992 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu’nda önce Genel Sekreter Yardımcılığı sonra Genel Sekreterlik görevlerini yürüttü.

1992–1993, 1996–1997 sezonları arasında Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı Genel Menajerliği, 1997–1998 sezonundan 2004 yılına kadar İstanbulspor Kulübü’nde önce Genel Menajerlik sonra Başkanlık yaptı. Bu dönemde Adanaspor Kulübü Genel Koordinatörlük görevini de yürüttü. 2004–2005 ve 2005–2006 sezonlarında Etimesgut Şekerspor Genel Koordinatörlüğü yaptı. 2005–2006 futbol sezonu başından beri Galatasaray Futbol A.Ş'de çeşitli görevlerde bulundu. 3 Mart 2011 tarihinde ise Galatasaray'ın Sportif Direktörlük görevinden istifa etti. Evli ve iki çocuk babası olan Adnan Sezgin İngilizce biliyor.

www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2487

guarin14
27.Ağustos.2011, 01:43
Samsun bombayı patlatmış :)

Facx
27.Ağustos.2011, 01:46
artık gölge presi yapan adamları samsunda görebiliriz :D

E.Cartman
27.Ağustos.2011, 01:54
Mustafa Sarp'ın Samsun'a transferi her an açıklanabilir Adnan Sezgin geldiyse :D

Lusage
27.Ağustos.2011, 10:09
Uzun zamandır Mustafa Sarp ismi söyleniyor zaten.

Tatanga17
27.Ağustos.2011, 16:44
Yapma be samsun bari sen yapma

Lusage
30.Ağustos.2011, 21:33
Kasımpaşa'dan Ergün Teber ile anlaşıldı.

Sıradaki muhtemel transferler Galatasaray'dan Mustafa Sarp ve Emre Çolak.

byariff
30.Ağustos.2011, 22:37
Emre Colak Kiralik olabilir..

Lusage
01.Eylül.2011, 03:24
Fink Samsun’da

Beşiktaş'ta kadroya giremeyen Fink, Samsunspor’la anlaştı.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/9823/14279823.jpg

Beşiktaş kulübünden yıllık 1 milyon 200 bin Euro alan Fink’in yarı ücretini Samsunspor Kulübü’nün ödeyeceği, yarısını ise siyah beyazlı kulübün karşılayacağı belirtildi. Türkiye’yi çok sevdiğini söyleyen Fink ise, “Almanya’dan bir çok takımdan teklif aldım ama burda kalmaya karar verdim” dedi. Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18623211.asp (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Fspor%2Ffutbol%2F18623211.asp)

byariff
01.Eylül.2011, 04:01
samsun icin iyi bir transfer Fink ortasahayi toplar dusuncesindeyim tabi dogru bi haber ise

bay e-ko
01.Eylül.2011, 04:26
Eğer doğruysa samsunspor için çok iyi olur. Murat ile ikisi orta sahayı toplar düşncesindeyim.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Eylül.2011, 14:40
Müthiş transfer Fink Samsunspor için. :)

vego
01.Eylül.2011, 15:31
Beşiktaş Fink'i resmen kiraladı

Beşiktaş, Alman futbolcusu Michael Fink'i Samsunspor'a kiraladı.

01 Eylül 2011 Perşembe - 14:28
DHA
Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ın 2009-2010 sezonu öncesi Almanya (http://www.sporx.com/futbol/avrupa/almanya/)'nın Eintracht Frankfurt (http://www.sporx.com/frankfurt/) takımından transfer ettiği Michael Fink (http://www.sporx.com/michael-fink/), (http://www.sporx.com//) yeni sezon öncesi Siyah-Beyazlı takımın kadrosunda yer almayacaktı. Son dönemde A takım ile birlikte antrenmanlara çıkmayan ve hazırlık kamplarına dahil edilmeyen Alman oyuncu, bugün Spor Toto Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'in yeni ekiplerinden Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'a kiralandı.

Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'tan yıllık 1.2 milyon Euro ücret (http://www.sporx.com/ucret/) alan Fink (http://www.sporx.com/fink/) için Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'dan kiralama bedeli alınmayacağı ve oyuncunun ücretinin yarısının (600 bin Euro'luk kısmının) Siyah Beyazlı takım tarafından ödeneceği öğrenildi.

Michael Fink (http://www.sporx.com/michael-fink/)'in bugün Samsun'a gideceği ve yeni takım arkadaşları ile tanışacağı kaydedildi.

Lusage
01.Eylül.2011, 20:53
Ergün Teber (Kasımpaşa) - 1 yıllık
Michael Fink (Beşiktaş) - 2 yıllık
Mahmut Ertuğrul Taşkıran (Fenerbahçe) 1 yıllık kira

Hakan Bayraktar => Mersin IY

GeNç KaRTaL
01.Eylül.2011, 21:03
Fink,2 yıllık mı? :icon_confused: 2 yıl boyunca maaşının yarısını biz mi vereceğiz yani?

Lusage
01.Eylül.2011, 21:05
Fink,2 yıllık mı? :icon_confused: 2 yıl boyunca maaşının yarısını biz mi vereceğiz yani?

2012 de sözleşmesi bitiyordu.
Bonservisi ile geldi.

GeNç KaRTaL
01.Eylül.2011, 21:06
2012 de sözleşmesi bitiyordu.
Bonservisi ile geldi.

He iyi bari.:)

byariff
01.Eylül.2011, 22:45
Son dakika.. Mustafa Sarp Samsunspor'la anlaştı (LİGTV)

Varonil
01.Eylül.2011, 22:49
Ertuğrul Taşkıran gelecek vaad eden yetenekte bir kaleci.Umarım bu sene Petkovic'in gözüne girer de formayı kapar.

vego
01.Eylül.2011, 22:51
Sarp,Holosko,Fink ve Yekta alınmış galiba.

byariff
01.Eylül.2011, 22:53
Yektayi satmayiz dusuncesindeyim 5m verdik cunki ve bence yekta kaliteli oyuncu sol acik olsun sag acik olsun ortasaha gobek olsun heryerde oynuyabilien bir oyuncu yonetim satarsa iyice sacmalamis olucaklar yekta giderse orta sahamiz ayhan-melo-selcuk-ceyhuna kaldi yetermi yetmez o yuzden yekta transferi bence yalandir

Lusage
02.Eylül.2011, 02:40
bizimkilerde durdu durdu transferin son gününlerınde coştu.

Lusage
02.Eylül.2011, 03:56
Mustafa Sarp (Galatarasay) => Samsunspor 2 yıllık anlaşma sağlandı.

byariff
02.Eylül.2011, 03:59
adnan sezgin samsuna geldigini belli ediyor galib aydinida alcaklarmis..

Lusage
02.Eylül.2011, 11:46
Dedikodu

Murat Ceylan (Gaziantepspor) => Samsunspor

Lusage
02.Eylül.2011, 15:46
Samsunspor Futbol Kulübümüz, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan, Galatasaray'dan Mustafa Sarp, Beşiktaş'tan Michael Fink, Fenerbahçe'den Kaleci Ertuğrul Taşkıran ve Kasımpaşaspor'dan Ergün Teber'i transfer etmiştir. Resmi imza törenimiz Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz'ın katılımıyla yarın (03.09.2011 Cumartesi) saat 13.30'da Nuri Asan Tesisleri'mizde yapılacaktır. Transferlerimiz camiamıza hayırlı olsun.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2510

Addolorato
02.Eylül.2011, 15:49
Murat Ceylan sürpriz olmuş ama çok iyi transfer gerçekten. Fink'te öyle.

Aşk-ı Şehir
02.Eylül.2011, 15:52
Murat Ceylan mı? Oha?

Suicider
02.Eylül.2011, 16:12
Yok artık harbi mi murat ceylan transferi? Helal olsun ne diyim.

Facx
02.Eylül.2011, 16:12
murat ceylan mı ? yok artık bu adamı 3 büyüklerden biri almaya kalksa kapıyı 8 m dan açarlar

kalemci
02.Eylül.2011, 16:13
Nasıl olmuş ki Murat Ceylan detayları belli mi ?

footballer33
02.Eylül.2011, 16:16
Murat Ceylan'a çok şaşırdım. :) Orta sahası harika oldu Samsunspor'un. Fink'i de yollayabildik demek ki. :)

kalemci
02.Eylül.2011, 16:17
Fink için sözleşmenin yarısını Beşiktaş verecek diye biliyorum.

Lusage
02.Eylül.2011, 16:22
fink bonservisi ile geldi.
Murat ceylan'ın sözleşmesinde açık varmış. Bizimkilerde oradan yararlanıp almışlar. Ama daha net bilgiler yarın belli olur.

kalemci
02.Eylül.2011, 16:32
Fink'in bonservisiyle gelmesi çok iyi olmuş.

Lusage
02.Eylül.2011, 17:02
bir sonraki muhtemel transfer Emir Kujoviç (Kayserispor)

Tatanga17
02.Eylül.2011, 17:35
Murat Ceylan'ı gerçekte beğenmiyorum çok adam kaçırıyor Gaziantepspor Murat yüzünden çok gol yedi

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Eylül.2011, 17:43
Yuh Murat Ceylan mı ? Mükemmel transfer olmuş harbiden.

vego
02.Eylül.2011, 18:09
RT @firatgunayer: Murat Ceylan bilmecesi çözüldü..Gaziantepspor sözleşmesini 4 yıl uzattığı Murat Ceylan'ı, Samsunspor'a kiraladı.

A.FaruK
02.Eylül.2011, 20:03
Bu bizim Rizesporlu Murat Ceylan olmasın bak sonradan sakata gelmeyin :n:

Fearless Coward
02.Eylül.2011, 21:15
Samsun gerçekten iyi bir transfer politikası izliyor...Bakalım neler yapacaklar...

deniz.91
03.Eylül.2011, 00:09
bir sonraki muhtemel transfer Emir Kujoviç (Kayserispor)
kiralık deniyordu ama sanırım iptal olmuş

GeNç KaRTaL
03.Eylül.2011, 15:58
Ben pek seyretmediğim için kendi fikrim yok Murat Ceylan için ama adını ilk duyurduğu zamandan beri üstüne çok koyamadı deniliyor genelde onun için.Antep'in kiralaması da bu düşünceyi destekler nitelikte.

vego
03.Eylül.2011, 16:10
RT @tribundergi: TRANSFER: Bülent Kocabey ve Anıl Dilaver Samsunspor'da. Murat Ceylan transferinde pürüz çıktı.

byariff
04.Eylül.2011, 02:13
Anil dilaver kiralik olarak samsunda.

http://s1.proxy04.twitpic.com/photos/large/389024750.jpg

collector909
04.Eylül.2011, 02:18
fink bonservisi ile geldi.
Murat ceylan'ın sözleşmesinde açık varmış. Bizimkilerde oradan yararlanıp almışlar. Ama daha net bilgiler yarın belli olur.

Bu yazın biraz saçma geldi. Nedeni ise bu açığı Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray bulamadı da Samsunspor mu buldu ? Şu şekilde transfer olmuş olabilir. Ve mantıklı gelen de bu bana göre.

RT @firatgunayer: Murat Ceylan bilmecesi çözüldü..Gaziantepspor sözleşmesini 4 yıl uzattığı Murat Ceylan'ı, Samsunspor'a kiraladı.

Lusage
04.Eylül.2011, 16:30
Sözleşmesinde sorun sıkıntı olduğu ve halledilip öyle transfer edileceği dendi. Bende bunu açık olduğu şeklinde yorumladım.
Ama gerçek sıkıntı sözleşme yenilemesiymiş demek ki.

Şimdi Murat Ceylan transferinin neden halen askıda kaldığını da öğrendiğim kadarıyla söylerim ama gerek yok. Biz yine eski usul dedikodu gazetesine devam edelim.

Emir Kujoviç sağlık kontrolünden geçtikten sonra transferinden vazgeçilmiş.

Tatanga17
04.Eylül.2011, 18:06
Hadi Anıl göreyim seni Küçükçekmecedeki gibi oyna seni kiralık verenler utansın

vego
05.Eylül.2011, 17:34
Samsunspor'a Gürcü stoper

Samsunspor, Romanya'nın Gaz Metan takımından Gürcü stoper Akaki Khubutia'yı renklerine bağladı. Gürcü oyuncu bu sabah takımla birlikte antrenmana çıktı.

05 Eylül 2011 Pazartesi - 13:16
DHA
Kırmızı-Beyazlılar, transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala bir oyuncuyu daha renklerine bağladı. Romanya (http://www.sporx.com/romanya/) 1'inci Lig takımlarından Gaz Metan'da forma giyen Gürcü stoper Akaki Khubutia (http://www.sporx.com/akaki-khubutia/)'yı Samsun'a getiren Kırmızı-Beyazlı yöneticiler, bu oyuncuyla yapılan görüşmeden olumlu sonuç aldı. Anlaşmaya varılan Khubutia bu sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte yer aldı.

Öte yandan dün sezon açılışında karşılaştığı Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'u 2-1 mağlup eden Samsunspor (http://www.sporx.com/samsunspor/)'da sabah yapılan antrenmanda teknik direktör Petkoviç oyuncuları üçe ayırdı. Dün akşam Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'a karşı forma giyen oyuncular, düz koşu ve yenileme antrenmanı yaparken diğer oyuncular da kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

BaFraLı
06.Eylül.2011, 00:17
Aristide Bancé ve Obafemi Martins isimleri geçiyor. Martins'e çok sevinirim son dakka transferi olsa.

Lusage
06.Eylül.2011, 00:27
Tolga.

Muhtemel transfer : Aristide Bancé.

Lusage
06.Eylül.2011, 01:09
Transfer

Akaki Khubutia ( Gaz Metan ) - 1 Yıl
Savaş Yılmaz ( Kayserispor ) - 3 Yıl

Bir de yabancı santrafpr ile anlaşıldı. Ama ismi hala belli değil. Muhtemelen Aristide Bancé.

Lusage
06.Eylül.2011, 12:22
Kamuoyuna Duyuru...

Samsunspor Futbol Kulübümüz, Birleşik Arap Emirlikleri 1. lig takımı Al-Ahli Dubai'den 1984 doğumlu Fildişi Sahilleri uyruklu Aristide Bance'i satınalma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralamıştır. Camiamıza hayırlı olsun.

Samsunspor Kulübü

Lusage
28.Aralık.2011, 13:11
Murat Ceylan ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşıldı.

Adnan Sezgin'in kesin olarak anlaşma sağladığı Hürriyet Güçer'i Vladimir Petkoviç veto etti.

BaGa TaRKaN
28.Aralık.2011, 13:12
Samsunspor, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan'ı kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

http://media1.ntvspor.net/C/I/219/muratceylansamsun_ETAWN.jpg
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan'ı renklerine bağladı.

Kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmak amacıyla gerçekleştirilen görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Gaziantepspor'un tecrübeli orta saha oyuncularından Murat Ceylan'ın transferiyle ilgili yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını vurgulayan Yılmaz, "Oyuncunun kulübüyle yaptığımız görüşmeler sonuca ulaştı. Ceylan, sezon sonuna kadar takımımızda kiralık olarak oynayacak" dedi.

Ceylan'ın transferiyle takımın orta sahasının kuvvetleneceğine inandıklarını vurgulayan Yılmaz, transferlerle ilgili çalışmaların titizlikle devam ettiğini kaydetti.

Alicanfmfan
28.Aralık.2011, 16:08
Sezon başında böyle bir girişimleri olmuştu ancak hedefine ulaşamamıştı Samsun.

Devre arasına kısmet olmuş , hayırlı olsun.

kalemci
30.Aralık.2011, 05:53
Murat Ceylan'da ki bu düşüşü bi anlayamadım gitti.

Takım bazında değil tabi ki futbolu anlamında :)

SaLviO
05.Ocak.2012, 18:22
Gekasla anlaşmış samsun

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Ocak.2012, 18:26
Sevmesem de kendisini,fark yaratır.

KanaKe
05.Ocak.2012, 19:05
Gekas iyi bir forvet samsuna yarari dokunur.. benim anlamadigim frankfurt niye birakti adami bu sezon ikinci ligde 7 gol atmis fena sayilmaz.

byariff
06.Ocak.2012, 01:39
Adnan Sezgin : ''Gekas'ı Türkiye'ye en ekonomik şartlarla ben getirdim.Kendisi de beni sevdi.İnşallah bir pürüz çıkmadan imzayı da atıcaz.''

LaigLeNoiR
06.Ocak.2012, 01:44
2. bir Ailton vakası olmasında.

zemlinskis
06.Ocak.2012, 03:18
Adnan Sezgin şimdi de anlaşılan Samsunspor'u batırmaya çalışıyor ...

Gncl1905
06.Ocak.2012, 03:51
Irkçı bir insan değilimdir genel olarak ama bazı milletlerden oyuncuları FM'de bile almıyorum isterse bedava wonderkid olsun.

Dolayısıyla bu transfere sevinmedim.Kesin mi bilmiyorum ama inşallah bir pürüz falan çıkar gelmez.Adnan Sezgin'de bula bula adamını bulmuş yüzlerce oyuncu içerisinden, bravo.

Lusage
06.Ocak.2012, 09:37
Serdar Özkan'ın bugün imza atması bekleniyor.
Tonia Tisdell konusu ise arap saçına döndü. Ankaraspor'a imza atmışmış, Mersin IY'na imza atmışmış. Sonrada gelip bize imza attı. Tam komedi bu olay.
Gekas'ın transferini başkan yalanlamadı ama doğrulamadı da. Gelirse çok iyi olur. Çünkü komedi programlarında gülerek izlenecek goller kaçırıyoruz.

sui generis
06.Ocak.2012, 12:11
Gekas gelirse cidden fark yaratır.

byariff
06.Ocak.2012, 15:16
Gekas ile bance muthis ikili olurlar

Lusage
06.Ocak.2012, 18:28
Serdar Özkan ile 6 aylık sözleşme imzaladık. Olaya bak. :(

Lusage
06.Ocak.2012, 22:49
Kulübümüz, Ankaragücü'nden bonservisini alarak ayrılan Serdar Özkan ile 31.05.2012 tarihine kadar resmi sözleşme imzalamıştır. Ayrıca Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Yunan forvet Theofanis Gekas'ı da transfer etmiştir.
Bu arada oyuncularımızdan Ufuk Bayraktar ile karşılıklı olarak sözleşmemiz fesh edilmiştir. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Samsunspor Kulübü

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2862

Sonunda gerçek bir Golcümüz oldu..

William Rookwood
06.Ocak.2012, 22:51
Gekas iyi oyuncu severim, hayırlı olsun

BaFraLı
07.Ocak.2012, 14:24
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/375235_316220238418094_118325551540898_993180_6532 95731_n.jpg

Leblebi gibi gol atıyo. Umarım Samsunspor da da atmaya devam eder.

KaPaLı
07.Ocak.2012, 15:23
Ufuk Bayraktar'ın gitmesi isabet olmuş Gekas'tan ziyade . Bu adamın ne iş yaptığını anlamadım bitürlü.

eXcitinG
07.Ocak.2012, 15:34
Gekas kaLitesinde bir forvet Samsunspor`a yarar sağLar. Artık 32 yaşında sanırım yanLış hatırLamıyorsam ve onu öne çıkaran hızından birşey kaybetmediyse de çok can yakar.

deniz.91
07.Ocak.2012, 17:41
Samsunsporda iş yapar bu adam

attirson
07.Ocak.2012, 17:42
İyi iş yapmış Samsunspor.Bance'yle coşarlar bence.

BaFraLı
09.Ocak.2012, 20:03
Uğur Boral'ın Samsunspor'a transferi söz konusu. Şirinler taraftar grubunun bir sayfasında şöyle bir haber var ama ;

Samsunsporumuzun yeni transferi Uğur Boral bugün 22:50 uçagı İle Samsuna geliyor.

Lusage
09.Ocak.2012, 20:19
Doğrudur Tolga.

furkan58
09.Ocak.2012, 21:13
_ertemsener ertem şener
uğur boral samsunspor'da ...imza yarın

BaGa TaRKaN
10.Ocak.2012, 14:22
2006 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Uğur Boral, Samsunspor ile 5 aylığına anlaştı.

http://www.habermonitor.com/img/2006-yilindan-bu-yana-fenerbahce-formasi-giye.jpg

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Samsunspor, devre arası transfer çalışmalarında Fenerbahçe'den Uğur Boral ile anlaşmaya vardı.

Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, yaptığı açıklamada, devre arası transfer çalışmaları kapsamında takım kadrosuna dahil etmek istedikleri sol kanat oyuncusu Uğur Boral ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade etti. Uğur Boral'ın bu gece Samsun'da olacağını belirten Yılmaz, transfer etmek istedikleri bazı oyuncularla da görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

2006 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Uğur Boral, 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Daha önce Alibeyköy, Kocaelispor, Gençlerbirliği ve Ankaraspor'da ter döken 30 yaşındaki Uğur Boral, 12 kez A Milli Takım formasını giydi. Ay-yıldızlı formayla tek golünü Euro 2008'in yarı finalinde Almanya'ya atmıştı.

NTV Spor'a konuşan Yılmaz "Uğur Boral ile anlaşmamız 5 aylık. Fenerbahçe ile uzun zamandır görüşüyorduk. Fenerbahçe Kulübü bize kolaylık gösterdi. Onlara çok teşekkür ederiz. Uğur Boral da bu akşam Samsun'da olacak. Gekas'ı da almıştık. Ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız. Hocamızın da yanındayız. Petkovic ile yola devam ediyoruz" dedi.

İNTERNETHABER

Mamadou
10.Ocak.2012, 14:56
Samsunspor hakkını vermek gerekirse bu devre arasında çok iyi isimleri kadrosuna kattı. Ama takımın bir an önce yükselişe geçmesi lazım.. Bunun için abartısız 6-7 maçlık bir galibiyet serisi lazım. 15.sıradaki Orduspor ile puan farkı 6 az değil. Kaldı ki Gaziantepspor ve Orduspor'da iyi oynamaya başladı. Samsunspor gibi taraftar kitlesi olan bir takımın tekrar düşmesini istemem.

Mamadou
10.Ocak.2012, 17:10
http://www.sporx.com/img/2012/01/10/53455.jpg

byariff
10.Ocak.2012, 17:12
iyi kadro kurdular valla bu takima yilmaz vural sart :D

byariff
18.Ocak.2012, 17:14
Son dakika.. Samsunspor Petkoviç ile yollarını ayırdı..TRTSPORCOM

Fearless Coward
18.Ocak.2012, 17:53
Doğru karar...Malesef Young Boys'ta yaptıklarını burda yapamadı...Mümkünse Türk hocayla anlaşsınlar daha başarılı olur...Mesela Tolunay Kafkas alınsa muazzam olur...

BaFraLı
18.Ocak.2012, 17:59
Şimdi nöbetçi hocalar gelir anasını satim. Yılmaz Vural'mış, Hikmet Karaman'mış bunlar hikaye teknik direktör. Gelmesin abi böle hoca takıma. Petkoviç ne yapsın arkadaş ? Çıkıp kendisi mi oynasın ? Elinde Messi'ler, Ronaldinho'lar varda sanki oynatmıyo gibi bir hava var. 1-2 maç daha zaman verilebilirdi.

Şimdi yeni gelecek hoca kariyerli ve iyi bir hoca değilse Petkoviç'ten iyisini mi getirecekler ? Tabi ki hayır. Kim gelicek hoca acaba çok merak ediyorum.

Sirius Black
18.Ocak.2012, 18:07
Tolunay Kafkas iyi olur aslında. :)

BaFraLı
18.Ocak.2012, 21:03
Tolunay Kafkas keşke gelse ama TFF Gelişim Direktörlüğü diye bir bölümde görev yapıyo.

eng1n
18.Ocak.2012, 21:06
Tolunay Kafkas hem TFF'de görevli hem de düşmeye yakın bir takıma geleceğini zannetmiyorum . Haberler de yakın isim olarak Mesut Bakkal geçiyor.

KaPaLı
19.Ocak.2012, 23:38
Petkovic'in bu kadar kolay harcanması çok üzücü.

Lusage
26.Ocak.2012, 16:37
Kendi kendini bu duruma düşürdü ve maalesef geç bile kalındı. Ordu maçından önce gidecekti. Hatta başkan yalanladı ama doğrusu tazminatta anlaşma sağlanamadığı için maçın sonrasına kaldı.. Şimdi bundan sonra ki iş doğru hocayı bulmakta. Doğru hoca ile bu takım çok rahat ayağa kalkar.

Lusage
27.Ocak.2012, 18:12
http://www.samsunspor.org.tr/Handlers/ImageHandler.ashx?/File.axd=GuQI9+yB6/SKBwiEcaCj6TCYTEf4gCUR

Samsunspor Profesyonel Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü'ne Sayın Mesut Bakkal getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. Kulübümüz ve Camiamıza hayırlı olsun. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Samsunspor Kulübü

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=48

Hayırlı olsun..

di canio
27.Ocak.2012, 18:30
Mesut Hoca hayırlı olsun. Umarım başarılı olur.

byariff
27.Ocak.2012, 18:56
mesut hoca iyidir hayirli olsun

Fearless Coward
27.Ocak.2012, 18:59
Mesut hoca takımı en azından ligde tutar bence...

Lusage
30.Ocak.2012, 18:02
Sezon başında Ankaragücü ile idmanlara ve hazırlık maçlarına çıkan Hapoel Haifa'dan stoper Dejan Kelhar ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Ayrıca;

Kulübümüzün Genel Koordinatörü Sayın Adnan Sezgin'in sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucu fesh edilmiştir. Kendisine bugüne kadar kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarı dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor Kulübü

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=57

Şimdi bir çok yerde Adnan Sezgin'e sallayanlar olacak. Batırdı takımı kaçtı. Samsunspor'u da küme düşürdü vs. gibi ama Adnan Sezgin olmasaydı eğer Ankaragücü'nden bile daha kötü durumda olurduk..

Bir tarafta İsa Turan & Suat Çakır iş birliğinin takıma kazandırdığı; Atilla Özmen, Andre Bahia, Hakan Arslan, Pal Lazar, Valdomiro Macedo, Gurur Yazar, Alvaro Dominguez, Selim Teber, Ekigho Ehiosun.

Diğer bir yanda Adnan Sezgin'in transferleri; Ertuğrul Taşkıran, Akaki Khubutia, Yenal Tuncer, Michael Fink, Murat Ceylan, Serdar Özkan, Savaş Yılmaz, Uğur Boral, Aristide Bancé, Anıl Dilaver, Theofanis Gekas.

Verdikleri katkı bakımından arada dağlar kadar fark var..

byariff
08.Mart.2012, 18:55
Samsunspor, hücum oyuncusu Aristide Bance ile yollarını ayırdı. Bance, Süper Lig'de 20 maçta oynadı, 5 gol attı.

LaigLeNoiR
30.Mart.2012, 20:17
Theofanis Gekas, gözyaşlarıyla takım arkadaşlarına veda etti.

Sakatlığı yüzünden sezonu kapatan Gekas ülkesinin yolunu tutacak.

kalemci
30.Mart.2012, 20:28
Gekas'ın hafta sonu Beşiktaş maçını tribünden izlemek için takımla beraber İstanbul'a geleceğini ondan sonra içerideki maçı da izleyip takımdan ayrılacağını okumuştum ben. Tabi dündü, bugün olan gelişmelerden habersizim.

LaigLeNoiR
30.Mart.2012, 20:29
Yok söylediğin doğru Ahmet, o maçlarda tribünde olacakmış.

Nocna Mora
31.Mart.2012, 01:58
Nerde nasıl sakatlandı ki ?

Homer J.S
31.Mart.2012, 12:44
Çok yazık oldu Samsun'a ve Gekas'a.

GeNç KaRTaL
31.Mart.2012, 12:55
Gekas'ın sözleşmesi 1 yıllık mıydı?

ozguraktas1992
31.Mart.2012, 13:07
31 Mayıs'a kadar opsiyonlu.

Lusage
31.Mart.2012, 13:54
Gekas'ın sözleşmesi 1 yıllık mıydı?

Yarım sezon + 2 yıl Opsiyon

William Rookwood
02.Nisan.2012, 14:37
İnşallah Samsun ligde kalır Antalya düşer. Petkoviç'de bu kadar ısrar edilmeseydi bu sıkıntıya hiç girmeyecekti Samsunspor.