View Full Version : Belçika - Türkiye | Euro2012 Elemeleri A Grubu Maçı
TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2011, 01:14
http://i53.tinypic.com/11u88wx.jpg
Saat: 21:45
ForsakeN
29.Mayıs.2011, 01:25
Belçika için ne kadar önemliyse bizim için de o kadar önemli maç. Oyuncular uzun süreli bir kampa alındı. Ben puan alacağımızı düşünüyorum Belçika'dan. İyi oyunla 3 puan almak zor değil. Belçika'yı fazla abartmamak lazım.
Night_Mare17
29.Mayıs.2011, 02:54
Kazanmalıyız , kazanacağız , kazanırız.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 14:21
Arda'nın golüyle 1-0 kazanırız gibi bişey geçiyor içimden. Hadi inşAllah.
sakary Ali
29.Mayıs.2011, 14:22
Kazanmamız gereken bir karşılaşma..İnşallah kazanırız..
SaLviO
29.Mayıs.2011, 14:24
Kazanamazsak hiddinkin son maçı olabilir
Kazansakta Hiddink'in son maçı olabilir.
RasAnt
29.Mayıs.2011, 14:37
Ah o Azerbaycan yenilgisi,yenemessek zaten biter herşey ama ben berabere biteceğini düşünüyorum umarım yanılırım
GodfatheR
29.Mayıs.2011, 15:50
1-0 geriye düşer 1-2 kazanırız. Arda ve Semih'ten gol bekliyorum.
Trabzonspor
30.Mayıs.2011, 13:59
Milli Takım'da Hamit şoku
Belçika maçının hazırlıklarını sürdüren Milli Takım'a başarılı orta saha oyuncusu Hamit Altıntop'tan kötü haber geldi.
http://u.goal.com/108600/108688_news.jpg
Milli Takım, Euro 2012 elemelerinde kritik bir öneme sahip Belçika maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sürekli tedavi altında bulundurulan ve maça yetiştirilmesi için büyük çaba harcanan Real Madridli Hamit Altıntop'tan kötü haber geldi.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamada, başarılı orta saha oyuncusunun aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı. İşte o açıklama;
"Bugüne kadar yapılan tedavi ve özel antrenmanları takiben Hamit’e uygulanan ayrıntılı ileri
tetkik ve testler sonucunda oyuncunun sakatlığının Belçika maçına kadar iyileşmeyeceği kanısına varıldı. Bu gelişme üzerine, sağlık heyetinin önerisi ve teknik heyetin kararı doğrultusunda Hamit’in aday kadrodan çıkarılmasına karar verildi. Hamit Altıntop’un bundan sonraki tedavisinin şekliyle ilgili kesin karar, ilerleyen günlerde yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak."
Rehavi
30.Mayıs.2011, 16:30
Ben bunu sevmiyorum işte... Yine yabancı hoca yine yarı yolda kalan bir takımımız olacak. Biz istikrardan bahsederken hocanın birden bırakıp gitmesinden nefret ediyorum.
zemlinskis
30.Mayıs.2011, 17:03
Azerbaycan maçında kaybettiğimiz 3 puanın telafisi niteliğindeki maç ... Kesinlikle kazanmamız gerekiyor . Alacağımız bir galibiyet üstümüzdeki bütün kara bulutları dağıtır . EURO 2012 Playoff larını da büyük ölçüde garantilemiş oluruz . Hamit Altıntop ve Nuri Şahin gibi Real Madrid ' e transfer olan oyuncularımızın bu karşılaşmada oynayamayacak oluşu çok büyük şanssızlıktır .
Revolution
30.Mayıs.2011, 17:15
Ne yapıp edip kazanmalıyız.
doncarlo
30.Mayıs.2011, 17:19
Kazanmamız gereken bir maç.Kazanamazsak işler değişir.
anil luque
30.Mayıs.2011, 17:25
Yumurta kapıya dayandığı zaman milli takımımız dünyanın en iyi takımı oluverir. Bu da onlardan biri olacak bence. Kazanmamız gerektiğinin sokaktaki simitçi bile farkında , topçular ne ala. Her türlü alırız. İnşallah alacağız.
SAİT71
30.Mayıs.2011, 19:13
Kazanamazsakta gitmeyelim zaten. Bir iki büyük turnuva dışında hep yaptığımız gibi alır kolamızı cipsimizi kuruluruz ATV yada Show'a felan izleriz artık Euro 2012'yi... Sonrada bizim takım olsaydı kupada final oynardık valla hiç iyi takım yokmuş der avunuruz.
Gökhan Gönül'ün durumu netleşmedi
30 Mayıs 2011 20:17 | NTV Spor ve Ajanslar
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 3 Haziran Cuma günü deplasmanda Belçika ile karşılaşacak (A) Milli Takım, Hollanda kampında günü iki idmanla geçirdi. Yıldız futbolcunun durumunun 1 Haziran Çarşamba günü netlik kazanabileceği belirtildi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/151/gokhangonul3_FBWTQ.jpg
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 3 Haziran Cuma günü deplasmanda Belçika ile karşılaşacak (A) Milli Takım, Hollanda kampında günü iki idmanla geçirdi.
''Ay Yıldızlılar'' teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde Sportpark Bakenbos'ta günün ikinci çalışmasını yaptı.
İlk yarım saati basına açık olan antrenmanda milliler pas çalışmaları yaptı.
Sakatlığı nedeniyle tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Gökhan Gönül, antrenmana katılmadı.
Gökhan'ın kamp yapılan otelde tedavi ve çalışmalarının sürdüğü bildirilirken, bugün sahada hafif çalışma yaptırılan futbolcunun durumunun 1 Haziran Çarşamba günü netlik kazanabileceği öğrenildi.
Milli takımın antrenmanını Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve milli takımlar sorumlusu Levent Kızıl da takip etti.
(A) Milli Futbol Takımı, Belçika maçının hazırlıklarını yarın yapacağı tek antrenmanla sürdürecek.
Bu arada, milli takımın antrenmanını izlemeye gelen çok sayıda gurbetçi vatandaş, teknik direktör Hiddink'in izniyle basın mensuplarının görüntü alabildiği bölümde çalışmayı izledi.
fbdevil190737
01.Haziran.2011, 09:02
Gökhan Gönül oynayacak duruma gelmiş . Büyük ihtimal 11'de olacak Belçika karşısında .
ForsakeN
01.Haziran.2011, 13:32
Gökhan için zaten önemli maçların hepsinden önce sakat-oynayamayacak dedikoduları olur. Maç saati geldiğinde sahadadır .
Bunun kendisinin de söylediği gibi idman yapmayı sevmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum.Gökhan'ın önündeki en büyük engel de budur .
vego
01.Haziran.2011, 21:06
Leekens: Hedefimiz 2 gol
1 Haziran 2011 19:14 | NTV Spor ve Ajanslar
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 3 Haziran Cuma günü evinde Türkiye ile karşılaşacak Belçika'da, teknik direktör George Leekens, Karşılaşmada hedeflerinin 2 gol olacağını belirtti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/152/lee1_PF2RU.jpg
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 3 Haziran Cuma günü evinde Türkiye ile karşılaşacak Belçika'da, teknik direktör George Leekens, "Türkiye özellikle teknik açıdan güçlü bir takım, oynamalarına müsaade edersek çok büyük sorunla karşılaşırız" dedi.
Karşılaşmanın oynanacağı Roi Baudouin Stadı'nda basına konuşan Leekens, oyuncularının çok hırslı ve maça hazır olduğunu belirterek, "Her gün daha iyiye gidiyorlar. Takım içinde büyük bir rekabet var ve herkes daha da iyi olmaya çalışıyor" şeklinde konuştu.
Her mevkide hazır 2 oyuncusu bulunduğunu dile getiren Leekens, bu nedenle 18 kişilik kadroyu oluşturmakta zorlandığını anlattı.Ay-yıldızlılar'ı analiz eden Leekens, özellikle defans oyuncularının oldukça ofansif özellikler taşıdığını belirterek, Türkiye'nin geride açık verebileceğini savundu.
Karşılaşmada hedeflerinin 2 gol olacağını belirten Leekens, bu nedenle ilk golü yemeleri halinde panik yapmamaları gerektiğini kaydetti. Leekens'in yardımcısı Marc Wilmots ise sahaya büyük ihtimalle 4-3-3 dizilişinde çıkacaklarını belirterek, karşılaşmada kilidin orta sahalar olacağını söyledi.
Wilmots, Türkiye'nin top tutabilen oyunculardan kurulu olduğuna dikkati çekerek, "Akıllı futbol oynamalıyız. Onların ağır defansı işimize yarayabilir. Arkalarına sızıp fırsatları değerlendirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Marc Wilmots, Türkiye karşısında kaleci Simon Mignolet (Sunderland/İngiltere) ve savunma oyuncusu Vincent Kompany'nin (Manchester City/İngiltere) kesinlikle sahada olacağını söyledi.
C h A o S
02.Haziran.2011, 15:07
Lukaku sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartıldı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 18:18
Lukaku sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartıldı.
Diğer konuda belirttiğim gibi kötü oldu bu. Vlemincx çok daha tehlikeli oyuncu bence.
vego
02.Haziran.2011, 19:10
Leekens'in kabusu Arda Turan
2 Haziran 2011 17:54 | NTV Spor ve Ajanslar
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde yarın kendi sahasında Türkiye ile karşılaşacak olan Belçika Milli Takımı'nın teknik direktörü George Leekens, oyuncularını Arda Turan'a dikkat etmeleri konusunda uyardı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/152/leekens3_IJF3L.jpg
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde yarın kendi sahasında Türkiye ile karşılaşacak olan Belçika Milli Takımı'nın teknik direktörü George Leekens, oyuncularını Arda Turan'a dikkat etmeleri konusunda uyardı.
Maç öncesinde basına açıklamalar yapan Leekens, ''Arda çok tehlikeli bir oyuncu, büyük bir potansiyel'' dedi.
Arda'nın, Türkiye'de oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri karşılaşmada kendilerini yıkan golü attığını hatırlatan Leekens, yarınki karşılaşmada orta sahadaki oyuncularına büyük iş düşeceğini belirtti.
Ay-yıldızlılar'a karşı 4-3-3 dizilişinde sahaya çıkacaklarını anlatan Leekens, orta sahada Timmy Simons (Nürnberg/Almanya), Steven Defour (Standard Liege/Belçika) ve Axel Witsel (Standard Liege/Belçika) üçlüsüne yer vereceğini açıkladı.
George Leekens, ''Orta sahamız mükemmel olmalı. Emre Belözoğlu'nu oynatmamak için sahada devleşecek bir Steven Defour'a ihtiyacımız var. Axel Witsel'in görevi topa sahip olmak ve Türkler'in canını yakacak sızmaları gerçekleştirmek. Kazanmak için her şeyi yapacağız'' diye konuştu.
Leekens, sakatlığı nedeniyle Türkiye karşısında forma giyemeyeceği açıklanan 18 yaşındaki forvet Romelu Lukaku'yu çok arayacaklarını söyledi. Belçikalı teknik adam, ''Keşke sahada olsaydı'' dediği Lukaku'nun yokluğunda güç kaybedeceklerini ama eldeki alternatiflerle en iyisini yapmaya çalışacaklarını dile getirdi.
Leekens, Lukaku'nun yerine forvette Marvin Ogunjimi (Genk/Belçika) ve kanatlarda Eden Hazard (Lille/Fransa) ile Nacer Chadli'ye (Twente/Hollanda) görev vereceğini bildirdi.
Kaleyi Simon Mignolet'e (Sunderland/İngiltere) teslim edecek Leekens, savunma dörtlüsünde sağbekte Toby Alderweireld (Ajax/Hollanda) ve ortada Vincent Kompany'ye (Manchester City/İngiltere) forma vereceğini, solbeki ve savunmanın göbeğindeki ikinci oyuncuyu henüz belirlemediğini kaydetti.
Sirius Black
02.Haziran.2011, 21:38
Selçuk İnan - Emre Belözoğlu - Mehmet Topuz - Hamit Altıntop - Mehmet Ekici gibi kaliteli isimlerin bulunduğu orta sahayı kilit olarak görüyorlarsa 1-0 önde başladık diyebiliriz.
Milli takımın hücum yükünün %50'si filan Arda'nın omuzlarına kalıyor. Eğer Arda'yı durdurabilirlerse hücumda çok zorlanırız.
Hugo
02.Haziran.2011, 23:49
NTVSpor'da ortada Selçuk Şahin-Mehmet Topal, Sağ bek Sabri, Sol bek Çağlar diyorlar. İlerde Burak-Arda-Kazım(Semih). eğer böyle bir orta saha olursa zorlanırız. Hamitle Nuri de oynayamayacak.
Börk
02.Haziran.2011, 23:50
Arda'nın önderliğiyle kazanırız diye düşünüyorum.Umarım öyle olur :)
ForsakeN
02.Haziran.2011, 23:52
Belçika'da Lukaku, Fellaini, Dembele oynamayacak ama kadroları halen çok iyi. Önümüzdeki birkaç yılda Belçika iyi yerlere gelecektir.İnşallah 2 yıl daha ertelenir çıkışları :)
Hugo
02.Haziran.2011, 23:53
Kazandığımız 3 maçta da Arda gol attı. Yarın da atacaktır diye düşünüyorum.
Rehavi
03.Haziran.2011, 00:00
NTVSpor'da ortada Selçuk Şahin-Mehmet Topal, Sağ bek Sabri, Sol bek Çağlar diyorlar. İlerde Burak-Arda-Kazım(Semih). eğer böyle bir orta saha olursa zorlanırız. Hamitle Nuri de oynayamayacak.
Şaka mı bu :icon_eek:
eXcitinG
03.Haziran.2011, 00:03
Nedir bu Kazım aşkı yahu. Ne var şu adamda. Fenerbahçe de hiçbirşey yapmadı, GaLatasaray da hiçbirşey yapmadı, adamı haLa miLLi takıma aLıyorLar ve adam sürekLi oynuyor MiLLi takımda. Yeter yahu, daLga geçmeyin bizimLe artık. Semih oynasın, Burak oynasın, Cenk Tosun oynasın ama şu adam oynamasın ya artık. YETERRRR.
Clayman
03.Haziran.2011, 00:08
En formda oyuncularla sahaya çıkarsak rahat alacağımızı düşünüyorum. Orta sahayı Selçuk - Emre - Topuz 3lüsünün 2si veya 3üyle kurup ileride de Arda - Cenk - Burak 3lüsü ile sahaya çıkarsak galibiyletle döneriz. Çok eksikleri var. Bu fırsat ele geçmez bir daha.
SAİT71
03.Haziran.2011, 00:17
Bu maçta Selçuk Şahin oynayıp gol atar ve o golle kazanırsak balkondan atlarım :D
Rehavi
03.Haziran.2011, 00:31
Bu maçta Selçuk Şahin oynayıp gol atar ve o golle kazanırsak balkondan atlarım :D
Bi Ahmet Çakar gördüm sandım :D
SAİT71
03.Haziran.2011, 00:35
Yok o kadar olmaz heralde :D
Ha olursa da artık Allah kerim :D
ForsakeN
03.Haziran.2011, 01:21
ntvspor cidden dalga geçiyor.
kadroyu yine şu şekilde yazdılar
volkan
sabri
çağlar
serdar
servet
mehmet topal
selçuk şahin
emre
arda
semih
burak
Bu kadro ile çıkarsak 2012'ye elveda diyelim şimdiden
ShevAnil
03.Haziran.2011, 01:25
Demekki Selçuk, Sivas maçındaki golle sadece Fenerbahçe'de emekliliğini değil milli takımda ki yerini de garantilemiş :D
Rehavi
03.Haziran.2011, 01:52
volkan
sabri
çağlar
serdar
servet
mehmet topal
selçuk şahin
emre
arda
semih
burak
Bu kadroyla çıkacaksak, bırakalım gitsin Chelsea ye mi gidiyor nereye gidiyorsa...
besiktas1903
03.Haziran.2011, 01:53
Volkan
Sabri - Egemen/Servet - Serdar- Ismail
Selcuk I - Emre
Mehmet Ekici
Burak Arda
Cenk
Güzel olur ama böyle cikmayiz bence orta saha Selcuk I, Emre ve Mehmet Topal'da olabilir. Burak tek forvet oynamamali sag açik'da kullanilirsa iyi olur
anil luque
03.Haziran.2011, 01:55
Enteresan yani ne diyelim..
BleedingMoon
03.Haziran.2011, 02:01
mehmet topal ve selçuk şahin aynı orta sahada... düşünmek istemiyorum.
uygun olanı emre-selçuk inan-mehmet topal olmalı.
SAİT71
03.Haziran.2011, 02:15
Hiddink geleneği bozmayacak anlaşılan. Bizi yine rahat bir ortam beklemiyor. Elimizdeki avantajlı durumu mutlaka bozacak, tersine çevirecek bir durumu kendimiz yaratırız... Zaten Türklerde genel olarak yumurta kapıya dayanma durumu mevcut. Mesela dünde u19lar 1 golü yemeselerdi avantajlı durumda olan biz olacaktık. Yani genetik olarak bu kadroyla çıkmamız lazım ki zorlanalım millet rahat etmeden kalbi sıkışmadan maç izlemesin.
Kaka Leite
03.Haziran.2011, 04:04
volkan
sabri
çağlar
serdar
servet
mehmet topal
selçuk şahin
emre
arda
semih
burak
Abi çağlar nedir ya adam kaç aydır forma yüzü görmedi selçuk şahin inan dururken ne gerek var selçuk şahine harbi gidicekse gitsin gitmiceksede adam gibi yapsın şu işini ya :icon_biggrin:
di canio
03.Haziran.2011, 15:53
Az önce Ntvspor'da verilen kadro:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Selçuk Şahin, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz, Arda Turan, Kazım Kazım.
Emurafu
03.Haziran.2011, 15:58
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/3/6692.jpg
Kazım-----> Semih
Selçuk----->Topal
Böyle olması lazımdı..2.yarı yine Semih girer takım iyi oynamaya başlar. Kazım tek forvet olacak.Çok mahkum çıkıyoruz.Kazım ilerde Top tutamaz.Hadi Semih'i geçtim Bari Cenk'i oynat.Topal ise fizik olarak hadi hazır durumda, Uzun zamandır ligde oynuyordu. Sakatta değildi.
sakary Ali
03.Haziran.2011, 16:13
Eğer buna benzer bir kadro ile çıkarsak Hiddink'i geçtim tüm Milli Takım antrenörlerini yollayalım..Kaç maçtır saçma sapan kadro düzeni ile çıkıyoruz.Oğuz Çetin falan herkes bıraksın gitsin eğer bu kadroda parmağı varsa..
Maça gelince mutlaka kazanmamız lazım.
EL-Hadji
03.Haziran.2011, 16:21
Bizim takım bitik Hamido yok..
Emurafu
03.Haziran.2011, 16:30
Eğer buna benzer bir kadro ile çıkarsak Hiddink'i geçtim tüm Milli Takım antrenörlerini yollayalım..Kaç maçtır saçma sapan kadro düzeni ile çıkıyoruz.Oğuz Çetin falan herkes bıraksın gitsin eğer bu kadroda parmağı varsa..
Maça gelince mutlaka kazanmamız lazım.Kesin Kadro
Topuz-Selçuk i-Emre böylede yapabilirdi..
sakary Ali
03.Haziran.2011, 16:40
Of of of... Bana göre çok rahat kazanabileceğimiz bir karşılaşmayı kaybedebiliriz.Bu kadar saçma bir kadro mu olur ya..Valencia'da son haftalarda çoğu maçta forma giymiş hazır bir Mehmet Topal yerine Selçuk oynatılır mı ya..Selçuk ayrıca ligte son 3 hafta oynamış ondan önce en son Galatasaray derbisinde oynamış..
Bana göre kadro çok çok çok defansif..Çıkıp çatır çatır oynayıp yenebileceğimiz bir maç.Ama şu 11'in haline bak.İnşallah Chelsea'ye gider.
C h A o S
03.Haziran.2011, 16:49
Allah herkese hayatta Şelçuk Şahin şansı versin.
ForsakeN
03.Haziran.2011, 16:58
Vallahi billahi. Öyle olsaydı ortalık zenginden geçilmezdi ama :D
Bu kadroyla çıkarsak mağlubiyet sonrası ilk suçlayacağım kişiler antrenörler ve Hiddink'tir.
di canio
03.Haziran.2011, 17:06
Haklısın. Ben de sözlükte Gökhan Zan için yazmıştım benzer şeyler. :)
europeanconquer
03.Haziran.2011, 17:06
Selçuk yine saçma sapan bir gol atacak gibime geliyor :0:
SAİT71
03.Haziran.2011, 17:08
Eğer böyle çıkarlarsa yemin ediyorum söverim bunlara...
titates1
03.Haziran.2011, 17:23
Kazım yerine cenk , veya burak oynayabilir onun yerine topuz geçebilirdi onun dışında normal kadro
di canio
03.Haziran.2011, 17:34
Tunç Elibol twitter'da yazdı. Gökhan Gönül'ün yerine Sabri oynayacakmış.
tuncelibol Tunc Elibol
Gokhan Gonul 18'de yok arkadaslar!Maalesef,buyuk kayip.Az sonra yedekler de geliyor,kadroya giremeyenler de!
ChristianV
03.Haziran.2011, 17:39
Ntvspor Son Dakika Gökhan Gönül sakatlığı sebebiyle 18 kişilik kadrodan çıkartıldı...
Sabri Reyiz neler yapacak bakalım...
fbdevil190737
03.Haziran.2011, 17:46
Efsaneler aynı anda 11'de Selçuk ve Sabri reyiz : D Bu ikiliden en az 1 gol bekliyorum . Şakası bir yana bu kadro üstüne Gökhan'da yokken kazanırsak büyük sürpriz olur . İnşallah Türk gücünü gösteririz .
eng1n
03.Haziran.2011, 17:49
Tahminimce Kazım sağda Burak tek forvet başlayacak. Kadro konusunda Çağlar seçimi gerçekten çok saçma çağlar ne yapmış da milli takımda 11 oynuyor Balta bile tecrübesi ile defansif yönü ile kapatırdı orayı. Kazım'ın ne yapacağı belli olmaz. Burak yerine Semih olmalıydı veya Cenk tosun.
RaSenGan
03.Haziran.2011, 17:52
Sabri bir yana da ben Çağlar ve Selçuk'tan korkuyorum.Onların sağı solu belli olmaz.
Bordo61Mavi
03.Haziran.2011, 17:54
Burak tek forvet oyniyamazki, sag tarafa onu koyup ilerde Kazim yerine Cenk veya Semihle baslasak cok daha verimli olur
Kadroyu gorunce pek mactan bisey cikacagini dusunmuyorum. Elveda der Guus
SAİT71
03.Haziran.2011, 17:56
Hayırlı olsun bu maçıda ıska geçtik saymak lazım... Euro 2012 hayalden öteye geçemez...
Ziya38
03.Haziran.2011, 18:06
BELÇİKA
Mignolet
Alderweireld
Kompany
Vermaelen
Lombaerts
Simons
Defour
Witsel
Ogunjimi
Eden Hazard
Chadli
TÜRKİYE
Volkan Demirel
Sabri Sarıoğlu
Serdar Kesimal
Servet (http://www.sporx.com/servet-cetin/) Çetin
Çağlar Birinci
Selçuk Şahin
Emre Belözoğlu
Selçuk İnan
Kazım Kazım
Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan
Burak Yılmaz
STAT: Roi Baudouin
SAAT: 21:45
HAKEM: Nicola Rizzoli
YAYIN: NTV & Sporx Canlı Anlatım Servisi
furdun
03.Haziran.2011, 18:10
Allahın izniyle bu maçı kazanıcaz.
Rehavi
03.Haziran.2011, 18:15
Acaba bu kritik maçı saçma kadro tercihleriyle kaybedip, TFF nin olası bir gitme tekifinde önünü açmasını mı istiyor. Çok komplocu gördüm kendimi.
ForsakeN
03.Haziran.2011, 18:42
Belçika, Ekim ayındaki maçta kendi sahasında Avusturya ile 4-4 berabere kalmış. Tek avuntum bizim Avusturya'dan daha iyi bir takım olmamız.
BleedingMoon
03.Haziran.2011, 18:56
umarım guus hoca'nın bir bildiği vardır :D
footballer33
03.Haziran.2011, 18:57
Volkan Demirel
Sabri - Servet - Serdar - Çağlar
Selçuk Şahin - S.İnan
Burak - Emre - Arda
Kazım
:uzgun: :icon_confused:
SAİT71
03.Haziran.2011, 19:06
Allah aşkına Kazım forvette ne yapacak ya?
MeMo
03.Haziran.2011, 19:07
Güzel kadro.
Rehavi
03.Haziran.2011, 19:08
Eğer böyle çıkarlarsa yemin ediyorum söverim bunlara...
Sen onu bunu boşver de hazırlıkları yaptın mı :D Aşağıya itfaiye ekiplerini getirt diyorum ben, bişeyler geriyorlar ya hani, ondan gersinler :D
SAİT71
03.Haziran.2011, 19:25
Hele bi gerçekleşsinde bakarız... :D Selçuk o kadarınıda yapamaz canım :p (Totem)
Bu arada bizim balkon biraz yere yakın. 2 kattayız zaten. Atlasamda birşey olmaz. Selçuk gol atarsa atlarım ...
ReaList
03.Haziran.2011, 19:43
Sahaya çıkacak oyuncu tarzlarına baktığımızda kadro uyumu düşük bir 11 ile oynayacaz tek beklentim Emre ve Arda'nın bireysel performansları , %51 Belçika alır
Clayman
03.Haziran.2011, 19:51
Yalnız yeni gördüm kadro dışında kalan oyuncuları, ağzım açık kaldı. İsmail Köybaşı, Mehmet Topuz ve Cenk Tosun'u neye dayanarak kadro dışı bıraktı aklım almıyor.
Lucas Neill
03.Haziran.2011, 19:52
Gökhan Zan Egemen 2 stoper yedek hadi Egemen sol bek de oynar ama Cenk Tosun'u neden 18 de düsünmezsin cikar Zan'i al Cenk'i Mehmet Topal da stoper oynayabilir zaten gerekirse.
C h A o S
03.Haziran.2011, 19:58
Hiddiknk'e bir türlü ısınamadım.Hala inanmıyorum o adamın kadro oluşturduğuna.Şu ana kadar bir numarasını göremedik.İnşallah gideriz Euro 2012'ye.
Emurafu
03.Haziran.2011, 20:08
Sabri sakatlansın Zan'ı beke çeker sanırım..Topuz'un yedekde olmaması büyük streteji hatası olmuş.Gerekirse skora göre Topuz ve Sabriyi arkalı önlü bile oynatabilirdin.
besiktas1903
03.Haziran.2011, 20:11
Arkadaslar ilk 18'de kimler var?
TR.CaPTaiN
03.Haziran.2011, 20:16
Şu kadroyu görene kadar fanatik Hiddinkçiydim ancak bu kadroyu gördükten sonra Hiddink, değil Chelsea isterse Şanlıurfaspor'a gitsin. Kadronun yarısı sezon içinde tamamen yatan oyunculardan kurulu. Bu kadar yetenekli, formda Türk oyuncuları içerisinden Hiddink ancak bu kadroyu çıkarabiliyorsa çok yazık.
Kaka Leite
03.Haziran.2011, 20:22
Şu kadroyu görene kadar fanatik Hiddinkçiydim ancak bu kadroyu gördükten sonra Hiddink, değil Chelsea isterse Şanlıurfaspor'a gitsin. Kadronun yarısı sezon içinde tamamen yatan oyunculardan kurulu. Bu kadar yetenekli, formda Türk oyuncuları içerisinden Hiddink ancak bu kadroyu çıkarabiliyorsa çok yazık.
Öyle bi kadro kurmuşki ben dışarıdan baksam bu kadroya yenilip gitmek istiyo havası sezerim tabiki böyle bişeyi istemiyodur ama kadroya bakınca malesef bunu düşünüyorum :(
Revolution
03.Haziran.2011, 20:32
Kazım'ın forvette ne işi var gerçekten de yahu bari Burak oynasaydı ileride ortalığı karıştırırdı. Mehmet Topal yerine Selçuk Şahin'in oynamaması çok büyük bir hata bana kalırsa. Çağlar bu sene resmen maç yapmadı sol bekte oynuyor. İsmail gibi formda bir isim varken. Mehmet Topuz, Cenk Tosun zaten facia. Benim haddime değil ama ben böyle bir 11 beklerdim.
----------------------------Volkan--------------------------------
Sabri---------Servet------------Serdar----------------İsmail
------------------------Mehmet Topal-------------------------
---------------Selçuk------------------Emre--------------------
Burak-------------------------------------------------------Arda
-------------------------Cenk Tosun---------------------------
eXcitinG
03.Haziran.2011, 20:38
Kazım,Sabri ve ÇağLarın ALLah aşkına ne işi var bu kadroda anLamıyorum. Ya bir gün birisi de çıkıp şu bizim Hiddink amcaya Kazım deniLen oyuncuda ne gördüğünü sormuyor. ŞöyLe bir soru sorsaLar ve vereceği cevabı çok merak ediyorum.
ALLah sonumuzu hayır etsin.
sui generis
03.Haziran.2011, 20:38
mehmet topuzu banko beklerken 18 e almamak.. selçuk şahinin işi ne orda anlayamadım. kazıma mı kaldık. tamamiyle facia ya. bu adam ya kovulmak istiyor ya da harbi selçuk un bir daha oyle gol atacağına inanıyor :)
Sirius Black
03.Haziran.2011, 20:39
Eğer Gökhan Gönül yoksa Sabri Türkiye Milli Takımı'nın en iyi sağ bekidir. Artık kendisinin tartışılmasını anlamsız buluyorum.
Night_Mare17
03.Haziran.2011, 20:40
Gökhan yokken sağ bekte kim oynyacak yav tabiki Sabri oynayacak . Fakat Kazım aday kadroya bile alınmaması lazım.
eXcitinG
03.Haziran.2011, 20:41
Eğer Gökhan Gönül yoksa Sabri Türkiye Milli Takımı'nın en iyi sağ bekidir. Artık kendisinin tartışılmasını anlamsız buluyorum.
Serkan BaLcı gibi çok iyi bir sezon geçiren adam varken Sabri gibi bu sezon takımına gram katkısı oLmamış bir adamı kıyasLamak çok yersiz. Bırakın şu Sabri aşkını. Adamda hızdan başka birşey yok. Orta yapamaz, pas atamaz. Bir sağbek te oLması gereken 10 özeLLiğin 9 u eksik o adamda.
Sirius Black
03.Haziran.2011, 20:45
Serkan BaLcı gibi çok iyi bir sezon geçiren adam varken Sabri gibi bu sezon takımına gram katkısı oLmamış bir adamı kıyasLamak çok yersiz. Bırakın şu Sabri aşkını. Adamda hızdan başka birşey yok. Orta yapamaz, pas atamaz. Bir sağbek te oLması gereken 10 özeLLiğin 9 u eksik o adamda.
Sabri Sarıoğlu geçen sezon 24 maçta 5 asist yaptı. İkinci devreden itibaren oyunlara bakarsak Sabri'nin daha formda olduğunu görmek lazım. Bence siz bırakın artık Sabri'ye önyargılı bakma "aşkını".
eXcitinG
03.Haziran.2011, 20:45
OLdu oLacak Tuncay ve Nihat ı da kadro ya aLıp, onLarı da sahaya sürseymiş tam kadro oLacakmış. Kadroya bak ya. Sinir krizine girdim.
Revolution
03.Haziran.2011, 20:46
Neyse fazla gerdik sinirleri, izleyip göreceğiz. İnşallah Hiddink bizi utandırır.
Nedvedmania
03.Haziran.2011, 20:46
Sabri artık eski sabri değil. Ortaları ve şutları çok gelişti.
eXcitinG
03.Haziran.2011, 20:48
Sabri Sarıoğlu geçen sezon 24 maçta 5 asist yaptı. İkinci devreden itibaren oyunlara bakarsak Sabri'nin daha formda olduğunu görmek lazım. Bence siz bırakın artık Sabri'ye önyargılı bakma "aşkını".
MiLLi takım Avrupa Şampiyonasına katıLmak adına en önemLi maçına çıkıyor. HaLı saha maçına çıkmıyor. Serkan Trabzonspor un ŞampiyonLuk yarışında ki en önemLi parçaLarından birisiydi. Biz bu kadar kritik bir maça çıkıyorsak daha formda, daha iyi sezon geçiren adamLarın oynaması gerek. Gerekirse kadronun Fenerbahçe ve Trabzonspor Lu oyuncuLardan kuruLması biLe Lazım hatta. Sabriymiş, Kazımmış, ÇağLarmış kim bunLar yahu ? Cenk Tosunun suçu ne, o zaman Serkanın suçu ne. Topuz gibi son dönemin en formda orta saha oyuncuLarından birisi nerede. Cenk tosun yarım dönemde Kazım ın kaç yıLLık Türkiye kariyerinden daha fazLa goL attı ve daha iyi bir performans gösterdi. Bana sabriyi savunmayın yahu.
Sirius Black
03.Haziran.2011, 20:51
MiLLi takım Avrupa Şampiyonasına katıLmak adına en önemLi maçına çıkıyor. HaLı saha maçına çıkmıyor. Serkan Trabzonspor un ŞampiyonLuk yarışında ki en önemLi parçaLarından birisiydi. Biz bu kadar kritik bir maça çıkıyorsak daha formda, daha iyi sezon geçiren adamLarın oynaması gerek. Gerekirse kadronun Fenerbahçe ve Trabzonspor Lu oyuncuLardan kuruLması biLe Lazım hatta. Sabriymiş, Kazımmış, ÇağLarmış kim bunLar yahu ? Cenk Tosunun suçu ne, o zaman Serkanın suçu ne. Topuz gibi son dönemin en formda orta saha oyuncuLarından birisi nerede. Bana sabriyi savunmayın yahu.
Neden savunmayalım Sabri'yi? Eğer hakkı yeniliyorsa savunuruz dibine kadar. Sanırım anlatamadım, şu anda Sabri, Serkan Balcı'dan daha formdadır. Bunu görmek lazım. Ben demiyorum ki, Kazım'ı, Çağlar'ı, Selçuk Şahin'i, Servet Çetin'i ve hatta Semih Şentürk'ü tartışmayalım. Ancak şu kadroya girip de tartışılmayacak 3 Galatasaraylı varsa onlar da Selçuk İnan(Galatasaraylı sayıyorum artık.), Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu'dur.
eXcitinG
03.Haziran.2011, 20:54
Neden savunmayalım Sabri'yi? Eğer hakkı yeniliyorsa savunuruz dibine kadar. Sanırım anlatamadım, şu anda Sabri, Serkan Balcı'dan daha formdadır. Bunu görmek lazım. Ben demiyorum ki, Kazım'ı, Çağlar'ı, Selçuk Şahin'i, Servet Çetin'i ve hatta Semih Şentürk'ü tartışmayalım. Ancak şu kadroya girip de tartışılmayacak 3 Galatasaraylı varsa onlar da Selçuk İnan(Galatasaraylı sayıyorum artık.), Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu'dur.
Ben tartışırım. Çünkü hakettiğini de inanmıyorum. ÖzeLLikLe o üç adamın kesinLikLe kadro değiL, aday kadroda oLmamaLarı gerekiyordu. Doğruya doğru konuşurum ben. TakımcıLıkta yapmıyorum. Bu sezon sadece 4 takımın değiL diğer bütün takımLarın maçLarını izLemiş birisi oLarak konuşuyorum. Sabri de dahiL bu adamLarın yerine oynayacak daha iyi kapasitede adam mevcut. Mevcutsa da kuLLanıLmıyorsa da eLeştiririm. Bu kafa iLe bir yere varamayız. YıLLardır bu yüzden iLeri değiL geri gidiyoruz zaten.
Sirius Black
03.Haziran.2011, 20:56
Ben tartışırım. Çünkü hakettiğini de inanmıyorum. ÖzeLLikLe o üç adamın kesinLikLe kadro değiL, aday kadroda oLmamaLarı gerekiyordu. Doğruya doğru konuşurum ben. TakımcıLıkta yapmıyorum. Bu sezon sadece 4 takımın değiL diğer bütün takımLarın maçLarını izLemiş birisi oLarak konuşuyorum. Sabri de dahiL bu adamLarın yerine oynayacak daha iyi kapasitede adam mevcut. Mevcutsa da kuLLanıLmıyorsa da eLeştiririm. Bu kafa iLe bir yere varamayız. YıLLardır bu yüzden iLeri değiL geri gidiyoruz zaten.
Eğer Selçuk İnan ve Arda Turan'ın aday kadroda dahi olmamasını savunuyorsanız boşa kürek çekiyoruz demektir. Son milli takım maçlarını iyi izlemiş olsaydınız şunu fark ederdiniz: "Arda var gol var, Arda yok gol yok."
Ayrıca Sabri konusunda takımcılık yaptığınızı düşünyorum malesef, isteyerek yahut istemeyerek.
Zekirdek
03.Haziran.2011, 21:18
Çağlar ve Selçuk Şahin hariç fena bir kadro değil. Geri kalanlar için yedek veya kadro dışı kalması gereken adamlar arasında bir yanlışlık olmuş. Şu Selçuk Şahin şampiyonluk maçında attığı gol sayesinde kadroya girdi ise yazıklar olsun. Lakin o maçta bir tane isabetli pas attığını hatırlamıyorum.
Since-1907
03.Haziran.2011, 21:22
Kadro tercihleri çok yanlış bence.Kazım->Semih , Çağlar->İsmail , Selçuk Şahin->M.Topal veya Mehmet Topuz olmalıydı.Kadroyu görünce karamsarlığa kapılmadım değil ama inşallah kazanırız.
Rehavi
03.Haziran.2011, 21:31
İnşallah kazanacağız ama Hiddink e rağmen...
uAburak89
03.Haziran.2011, 21:39
Kadroyu şimdi gördüm, ne bu şaka mı ? Çağlar, Kazım ve Selçuk Şahin ilk 11'de, Hiddink gitmek istiyor herhalde. Dünya kadar para alıyor, bu mudur yani ?
Uchiha Itachi
03.Haziran.2011, 21:45
Maç hangi kanalda yahu ?
Revolution
03.Haziran.2011, 21:48
Maç hangi kanalda yahu ?
NTV Yaşar abi :)
E.Cartman
03.Haziran.2011, 21:54
Kazım neysede Çağlar bu sezon top oynamadı hadi onu geçtik Selçuk Şahin nedir arkadaş Mehmet Topal var o bölgede oynayacak birde. Sabri hala niye tartışılır anlamıyorum. Sabri bu 2 sezonda kademe özelliğini fazlasıyla geliştirdi sadece orta açamıyor. Sürekli koşan yorulmayan bi adam ayrıca ben alternatif isimlerin "Milli takımda" Sabri'den iyi oynayabileceğini sanmıyorum. Bazen lig performansı yetmez milli takım ayrı bir boyuttur. Hem de Belçika gibi önemli bir maçta Sabri tecrübesinde bir ismi kesip başka birini koyamazsınız. Hazırlık maçlarıyla alıştırmanız, denemeniz lazım adamları. Tabii bu söylediklerim Gökhan'ın yokluğunda geçerli. Gökhan bu takımın 1. sağ bekidir her zaman.
sananes
03.Haziran.2011, 21:59
Ben de Selçuk Şahin'in eleştirilmesini anlamıyorum.Benim içinde Mehmet Topal birinci alternatiftir ama çok çok da fark yok aralarında.Tartışılması gereken şeyler Çağlar'ın oynaması,Mehmet Topuz'un 18e bile alınmaması,Cenk Tosun'un oynamamasıdır bence.Yani Burak sağa kaydırılıp,forvete Cenk gelse ve sol bekte de Hasan Ali Kaldırım oynasa misal ideal bir 11 olabilirdi.
Revolution
03.Haziran.2011, 22:01
Ben de Selçuk Şahin'in eleştirilmesini anlamıyorum.Benim içinde Mehmet Topal birinci alternatiftir ama çok çok da fark yok aralarında.Tartışılması gereken şeyler Çağlar'ın oynaması,Mehmet Topuz'un 18e bile alınmaması,Cenk Tosun'un oynamamasıdır bence.Yani Burak sağa kaydırılıp,forvete Cenk gelse ve sol bekte de Hasan Ali Kaldırım oynasa misal ideal bir 11 olabilirdi.
Yapma yahu, Selçuk Fenerbahçe'de oynayamıyor ama Mehmet Topal bu sene çok iyi bir sezon geçirdi Valencia'da. Aralarındaki fark oldukça fazla. Mehmet ve Cenk'e katılıyorum. Hasan Ali neden yok gerçekten inanılır gibi değil.
ForsakeN
03.Haziran.2011, 22:03
Emre ile taraftar arasında tartışma çıkmış takım otobüsten inerken. Kaybetmek için yapmamız gereken başka ne kaldı?
E.Cartman
03.Haziran.2011, 22:03
Selçuk hariç diğerlerine katılıyorum. Selçuk konusunda da sıkıntı bende mi bilmiyorum ama futbolunu beğenmiyorum ve iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ayrıca Fener'de sezonun çoğunda doğru düzgün oynayamayıp kritik maçlarda attığı gollerle kalabildiğini düşünüyorum.
Addolorato
03.Haziran.2011, 22:07
Emre ile taraftar arasında tartışma çıkmış takım otobüsten inerken. Kaybetmek için yapmamız gereken başka ne kaldı?
Kavga çıkmadı ben milli takımın otelden çıkışını canlı izledim Emre otobüs'e yürürken ne olduğunu anlamadım ama sanırım bir sataşma geldi taraftarlardan bir 5 dakika sonra Emre otobüsten çıktı ve ;
http://4.bp.blogspot.com/_AnaOCW9cP80/THfPehg4m1I/AAAAAAAACHI/XHJI-BE3FKM/s1600/emre-belozoglu-andre-santos-tartisma_b.jpg
Otobüsün kapısından buna benzer bir hareket yaptı taraftarlara. Zaten sonra taraftarlar Emre , Emre diye tezahurat yaptı tatlıya bağlanmıştır heralde.
ForsakeN
03.Haziran.2011, 22:08
Tartışma çıkmış demiştim zaten. neyse
Addolorato
03.Haziran.2011, 22:13
Tartışma çıkmış demiştim zaten. neyse
Bende tartışma yerine kavga yazmışım pardon. Yani kimse kimseyle tartışmadı anlamında söyledim öyle küçük bir gerginlik oldu o kadar.
Uchiha Itachi
03.Haziran.2011, 22:15
NTV Yaşar abi :)
Sağol Kağan'cım.Selçuk İnan oynamıyor sanırım.
RaSenGan
03.Haziran.2011, 22:17
Sağol Kağan'cım.Selçuk İnan oynamıyor sanırım.
Oynuyo hacı.
sananes
03.Haziran.2011, 22:34
Selçuk hariç diğerlerine katılıyorum. Selçuk konusunda da sıkıntı bende mi bilmiyorum ama futbolunu beğenmiyorum ve iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ayrıca Fener'de sezonun çoğunda doğru düzgün oynayamayıp kritik maçlarda attığı gollerle kalabildiğini düşünüyorum.
selçuk yanılmıyorsam 20 civarı maç oynadı bu sene ve geneli ilk 11 bu yüzden olabilecek seçimlerden biridir selçuk.Yani 10 kişiye sorsak mesela ön libero tercihin ne olur diye 2'si selçuk diyebilir ama isterseniz 100 kişiye sorun sol bekte 1 kişinin bile çağlar diyeceğini düşünmüyorum ben.Bu yüzden o tercihi eleştiriyorum.Selçuk'ta kötü seçim ama çağlar skandal bir seçim.Bence Servet'in yerine de Egemen oynamalı mesela ama bu da kötü tercih deyip geçiyorum.
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2011, 22:43
Çok zor bir maç bizi bekliyor.İnşallah teknik heyetin planları tutar.Aksi takdirde bu seçimlerin çok eleştirileceği kesin.
RaSenGan
03.Haziran.2011, 22:54
Al işte.Çağlar heyecan yaptı ayağındaki topu ıskaladı sonra gol.
Revolution
03.Haziran.2011, 22:55
Volkan'in tercih hatasi, Caglar'in kabiliyetsizligi maci cok zora soktu. Caglar nasil vuramazsin ona ya?!
titates1
Çağların hatası ardından gol geldi
Kaka Leite
Şöyle 1 çağlar böyle bişey yok ya buna vurmayacaksa neye vuracak ? :mad:
RaSenGan
03.Haziran.2011, 22:56
Çağlar vuracakken top sağ ayağına çarpıyor.Öyle olunca da top açılıyor ıskalıyor.
TR.CaPTaiN
03.Haziran.2011, 22:58
Belçika çok iyi baskı yapıyor. Üst üste 2 pas yapmamıza izin vermediler. Şu kadro ve oyuna göre beraberlik muhteşem sonuç olur.
BaFraLı
03.Haziran.2011, 22:58
Ya Çağlar bu sene kaç kere maç oynamışta gidip ilk 11'e koyuyolar.
nekop
03.Haziran.2011, 23:01
Şöyle önemli maçlarda adam gibi gol yiyelim 1 kere. İlla biri kritik bir hata yapacak.
cimboom
03.Haziran.2011, 23:03
O kaleci orda topu daha uzaga atamadimi? ne varda Caglar'a veriyorsun topu Caglar'i biliyoruz tecrubesi eksik birisi milli takim olunca.
di canio
03.Haziran.2011, 23:05
Süper Lig'in en az gol yiyen, lig ikincisi ve sezonu çok formda geçirmiş takımından oynayabilecek oyuncular varken; ligi "-" averajla bitiren bir takımın savunmasından 3 oyuncunun -birisi de neredeyse maç yapmamışken- milli takım savunmasını oluşturması nasıl bir olaydır? Açıklayabilecek var mı?
Ekleme: Küme düşen Konyaspor'dan 3 gol daha az yemiş takımın savunması ifadesini de eklemeliyim.
RaSenGan
03.Haziran.2011, 23:06
Hepsi ayrı telden çalıyor.
cimboom
03.Haziran.2011, 23:09
Süper Lig'in en az gol yiyen, lig ikincisi ve sezonu çok formda geçirmiş takımından oynayabilecek oyuncular varken; ligi "-" averajla bitiren bir takımın savunmasından 3 oyuncunun -birisi de neredeyse maç yapmamışken- milli takım savunmasını oluşturması nasıl bir olaydır? Açıklayabilecek var mı?
Diger turlusu daha kötu sonuclarin alinmasina sebep olabilmesi icin böyle.
Revolution
03.Haziran.2011, 23:09
Serdar ve Caglar cok hata yapiyor savunmada. Hele Caglar oynamasa pek birsey degismezdi diye dusunuyorum.
Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2011, 23:11
Bana kimse Çağlar'ın neden aday kadroya çağırıldığını ve neden bu kadar önemli bir maçta 11de başladığını anlatamaz...Bir oyuncunun milli takıma çağırılması için illa Galatasaray'da Fenerbahçe'demi oynaması gerekiyor?
Derken Burak attı. :D
BaFraLı
Gooooooooooooooooooooooooooooool
ChristianV
golllllllllllllllllllllllllllllll Burak yılmaz helalin var Arda Turan
nekop
03.Haziran.2011, 23:12
Arda yarattı Burak bitirdi. 1-1.
RaSenGan
Yürü be Arda be.Helal olsun.Burak'la 1-1 yaptık.
di canio
Arda mükemmelsin yahu. Helal olsun.
TR.CaPTaiN
Arda güzel getirdi, Burak iyi koşuyla bitirdi. Ortasahamızın insiyatif alarak şu skoru belli süre tutmamızı sağlamaları lazım.
Börk
Arda Turan daha ne denebilir ki :) Çağlar'ın oyundan alınması gerek bu arada.
titates1
03.Haziran.2011, 23:13
Gol be helal olsun arda çok güzel çekti
Revolution
03.Haziran.2011, 23:13
Arda mukemmel getirdi Burak super sarkti. Arda golden sonra kime sert bakti anlamadim Kazim sanirim.
Revolution
03.Haziran.2011, 23:14
Ulan Selcuk gidiyorduk yine.
SAİT71
Çağlar tüm takımın dengesini bozdu. Bu oyuncu bundan sonra milli takıma alınırsa kasıt aranmalıdır. Arda ise ne olursa olsun alınmalıdır. Daha önceki milli maçtada yazmıştım bazı oyuncular için performansına bakılmaz limitsiz kredileri vardır diye. O zamanda tartışılıyordu Arda... Helal olsun Ardaya...
nekop
Arda golden sonra bi durdu kaldı sinirli sinirli bakıyordu birine. Sebebini gören oldu mu tekrarlarda falan?
cimboom
03.Haziran.2011, 23:15
Arda olmasa milli takimin halini dusunemiyorum.
Revolution
03.Haziran.2011, 23:16
Kazim'a bakti sanirim israrla top istedigi icin.
RaSenGan
03.Haziran.2011, 23:19
Hadi be güzel geldik ama olmadı.
SAİT71
03.Haziran.2011, 23:20
U19'lar Macarlardan o saçma 1 golü yemeselerdi avantaj bizdeydi. A Millilerde şu saçma golü yemeselerdi çok büyük avantajımız olacaktı 1-0 ile. Demekki yukarıdan gelen birşeyler var... Selçuk Şahin gol atamadı ama golü çıkardı adam :D
Revolution
03.Haziran.2011, 23:36
Caglar cikmali, ileri 3lude Kazim yerine Semih girebilir ya da Burak'la Kazim yer degistirebilir. Acildik son dakikalar :)
Kaka Leite
03.Haziran.2011, 23:38
Ardanın önünde saygı ile duruyorum abi ne pis bi çalımdı o yahu adam nereye gittiğini anlamadı bıraksan dahada giderdi ama burağında içeri koşusu güzeldi :icon_lol:
grkm33
03.Haziran.2011, 23:38
İsmail kesin girmeli birde mehmet topal...
di canio
03.Haziran.2011, 23:39
Çağlar çıkmalı ama sol bek oynayabilecek tek oyuncu Egemen var, İsmail Köybaşı yok yedekte. Selçuk Şahin ve Kazım da çıkmalı. Ama 3 oyuncu değişikliği için erken henüz. Şimdilik Kazım çıkıp Semih girse iyi olur bence.
TR.CaPTaiN
03.Haziran.2011, 23:39
Belçika çok iyi başladı ama bizim golümüz geldikten sonra dirençlerinde kırılma oldu. Muhtemelen 2. yarıya da bir gazla başlayacaklar, o gaz dönemini atlatmamız lazım. Kazım yerine Semih, Çağlar yerine de İsmail'in girmesi lazım.
SAİT71
03.Haziran.2011, 23:40
Semih girerse ileride daha iyi top tutabilriz. Sırtı dönük oynayabilen, tek başınayken ileride hava toplarını alıp dağıtabilen ve gol atabilen bir adam Semih. Hemde sonradan gireceği için nöbetçi modunda olur daha kolay adapte olur maça :D
Revolution
03.Haziran.2011, 23:40
Sol beke Egemen'i koymaz Hiddink. Ya Selcuk cikar ya Kazim onun icin.
E.Cartman
03.Haziran.2011, 23:41
İlk yarının özeti 4 harf: Arda
di canio
03.Haziran.2011, 23:41
Sol beke Egemen'i koymaz Hiddink. Ya Selcuk cikar ya Kazim onun icin.
Başka sol bek yok yedekte. Çağlar oynayacak o zaman.
Kaka Leite
03.Haziran.2011, 23:42
Kesinlikle çağlar çıkmalı ismail girmeli semihinde oyuna girmesi lazım kazım hava toplarında yetersiz kalıyo semih'i tanımayan kalmasın :icon_biggrin:
deniz.91
03.Haziran.2011, 23:43
Çağlar solda çok aksıyor be hiddnk bu sene tüm maçlarda oynayan bir hasan ali var nedne onu hiç düşünmezsin sol bekte ayrıca kazımda yetersiz kalıyo bence yerine keşke cenkle başlasaydı
grkm33
03.Haziran.2011, 23:43
Sabri yi çeker sol beke GG yi alır ama GG nin durumu nasıl ki
sakary Ali
03.Haziran.2011, 23:44
Ya şu Belçika karşısında Azerbaycan Kazakhistan durumuna düşüyoruz.En baştan beri söylüyorum S Şahin - S İnan - Emre'nin hepsini aynı anda oynatmaya ne gerek var..
Kazım'dan santrafor falan olmaz.Arda devrenin sonlarında yine içeriye girdi dünyadaki tüm forvetler ön direğe gider bizim ki arka tarafa koşuyor..
İkinci yarıya başlarken en az 4 oyuncu değiştirmek gerekirde neyse..En azından Semihle Kazımı Selçuk Şahin ile de Mehmet Ekici'yi değiştirsin o da yeter..
Herşeye rağmen ikiyi atarız inşallah.
di canio
03.Haziran.2011, 23:44
Yedekte İsmail yok arkadaşlar. Yedekleri yazayım bari :)
12 Sinan Bolat (GK)
3 Gökhan Zan
9 Semih Şentürk
10 Mehmet Ekici
15 Mehmet Topal
16 Egemen Korkmaz
23 Gökhan Töre
BeeTLeJuiCe
03.Haziran.2011, 23:45
Topal, Töre, Semih girmeli. Gerisi zaten vahim, ,bari ilerde top yapsınlar. Selçuklar ve Kazım çıkmalı.
Selçuk İnan Ligdeki gibi oynayamıyor. Belçika'nın ortasahası çok iyi ve çok dirençli, bu yüzden kanat akınları ile gelip, Semih indir, Burak bindir yapmamız lazım.
grkm33
03.Haziran.2011, 23:45
Mehmet Ekici girsin S.Ş yerine...
SAİT71
03.Haziran.2011, 23:46
Bu ne saçma bir kadro seçimi alternatif sol bek alınmaz mı kadroya yahu nasıl futbol adamları bunlar...
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2011, 23:46
Attığımız golde Kazım olduğu yerde top bekledi.Burak çok arkadan iyi sarktı oraya.Yine Arda sonlara doğru çekip ceza sahasına girdiğinde altı tane Belçika'lının arkasına doğru gitti Kazım.Net belli bilmediği forvet oynamayı.Ülkede forvet kalmamış gibi hangi mantıkla Kazım forvette oynatılıyor anlamak güç.Yine tecrübesiz ve bu sezon çok az oynamış Çağlar'ı böylesine kritik bir maçta oynatmanın bedelini ilk dakikalarda ödedik.Valla bu maçı kazansak bile Hiddink gidebilir diye düşünüyorum.Hiddink'e karşı güvenim çok azaldı doğrusu.
ForsakeN
03.Haziran.2011, 23:47
Çağlar cidden çok sırıttı. Serdar Kesimal'i de beğenmedim.İkisinin de kendilerine güveni yok. Top onlara geçince takımın oyun düzeni bozuluyor.
Hasan Ali oynasa o da sırıtırdı bence. Şu maçı kaldırabileek oyuncular sınırlı. Solbek için Hakan Balta veya İsmail olmalıydı. Hakan sakat olmasa süper olurdu
LadroN
03.Haziran.2011, 23:47
Arda'nın aday kadroda bile olmaması lazım yapmayın.Bırakın Nihat Kahveci oynasın sağ tarafta.Maça gelecek olursak gene Arda'dan başka topu ileri taşıyan yok.Devre arasında Semih Kazım değişikliği bekliyorum.Bu maçı alırız gibi geliyor.
nekop
03.Haziran.2011, 23:48
Caglar cikmali, ileri 3lude Kazim yerine Semih girebilir ya da Burak'la Kazim yer degistirebilir. Acildik son dakikalar :)
Yok yok Burak kalsın sağ tarafta ilerde kaybolup gidiyor.
SAİT71
03.Haziran.2011, 23:49
Ardanın bacağını yeyim ya, adam insan gibi futbolcu. Birkere orada o çalımı atmayı geçtim attıktan sonra başkası olsa topu dallardı ceza sahası içine kafayı kaldırmazdı bile...
deniz.91
03.Haziran.2011, 23:50
Serdarın kötü değildi bence yalnız selçuk şahinin yerine daha sert oynayan birini alsa hiddink daha iyi olur gibi oda mehemt topal olur sanırım mehmet ekicide değerlendirilmeliydi
grkm33
Kazım yüzde yüz çıkması lazım hem sarı sı var...
ForsakeN
Yaptığı asist cidden zeka ürünü. Burak'ın içeri girmesini bekledi ve rakibin bacak arasından Burak'ı topla buluşturdu. Vallahi helal olsun.
2.yarı zor geçicek.Umarım en azından 1 puan alırız şurdan
SAİT71
04.Haziran.2011, 00:01
Bu maçı kazanmamız lazım yoksa zaten hayal 2012. Beraberlik felan bizi kurtarmaz.
RaSenGan
04.Haziran.2011, 00:20
Bu gidişle 5 dk içinde yeriz bir tane.
Uyu Hiddink Uyu.
di canio
04.Haziran.2011, 00:21
Bu gidişle 5 dk içinde yeriz bir tane.
Uyu Hiddink Uyu.
Açmayaydın ağzını :)
Bordo61Mavi
61 dkyi kutlamislar dogrumu?
Sheriff
Aha auta attı :zuhaha
RaSenGan
Auta attı da yırttık :D Zoru başardı adam :D
SAİT71
04.Haziran.2011, 00:22
autt :D :D
RaSenGan
04.Haziran.2011, 00:22
Açmayaydın ağzını :)
Totem yaptım totem :p
SAİT71
04.Haziran.2011, 00:23
Ters tepip bir gol atsak daha ne isteriz :D
RaSenGan
04.Haziran.2011, 00:25
Topal girdi sonunda.
BaFraLı
04.Haziran.2011, 00:42
Bu kadar yanlış kadro seçimine rağmen 1 puan iyidir.
RaSenGan
04.Haziran.2011, 00:42
Oh 1-1 bitti ucuz atlattık.
SAİT71
04.Haziran.2011, 00:43
En iyi 2. olma şansımız kalmadı bana göre. Almanya'yı felanda yenmemiz mucize olacağına göre biraz zor gideriz. İnşallah Avusturya'ya felan kaybetmeyiz :D
europeanconquer
04.Haziran.2011, 00:43
Grup iyice karmaşık hal aldı.Şu an avantajlı olan biziz gibi gözüküyor.Ama kazanabilseydik 2012 cepteydi.
ForsakeN
04.Haziran.2011, 00:44
Bu kadroya 1 puan süper sonuç. Şanslıydık.
Sheriff
04.Haziran.2011, 00:44
Türker Tozar mı o?
Revolution
04.Haziran.2011, 00:45
İlk yari aksayan oyuncularimiz ikinci yari toparladi gercekten ama bu takimin ideal 11i bu degil.
Hugo
04.Haziran.2011, 00:45
Adam kazanmaya gelmemiş ki arkadaş. Semih'i niye sokuyorsun oyuna o zaman? Sok savunmacı. Aptalca fauldü diyor Hiddink. Sen çok zamanında değiştirdin oyuncuları ama faul aptalcaydı. Yıktın yine oyuncuya suçu, bravo.
Ayrıca @Sheriff evet, Türker Tozar o. Sanki kilo vermiş gib biraz.
sakary Ali
04.Haziran.2011, 00:46
Hiddink Türkiye'yi bir gıdım bile tanıyamamış ve tanımamamaya devam ediyor..
Gittik Belçika karşısında 90 dakika santraforsuz galibiyeti düşünmeyen saçma sapan bir şekilde oynattık.Biran önce şu Guus'tan kurtulmamız gerek.İstifa et git Chelsea'ye kurtulalım senden..Gelsin Türk bir hoca en iyisi bu..Yılmaz Vural gelsin bu gece çıldırdığımdan daha az çıldıracağıma eminim..
TR.CaPTaiN
04.Haziran.2011, 00:47
Türker Tozar mı o?
Evet Şerif.
Milli takım hiç keyif vermedi. İlk yarıda biz golü bulana kadar Belçika çok iyidi. Golü bulduktan sonra toparlandık ama yine pozisyona giremedik. İkinci yarının da büyük bölümünde Belçika üstünlüğünü vardı. Hatta bir ara pozisyonun tekrarını izlerken kalemizde 2. pozisyonu görüyorduk vs. Yatıp kalkıp penaltı kaçırdığı için Witsel'e dua edelim. Hiddink oyuncu değişikliği için gol yememizi bekler gibiydi. Mehmet Ekici ve diğer oyuncuları biraz daha erken sokmalıydı. Bu kadroya, bu oyuna 1 puan çok güzel.
GeNç KaRTaL
04.Haziran.2011, 00:48
Bizimkiler sanırım bu maça beraberlik için çıkmışlar.İkinci yarı tamamen yattık.Hiddink geç kaldı oyuna müdahale etmede.Şans yanımızdaydı da golü yemedik Allah'tan.Tamam beraberlik kötü sonuç değil ama bizim bu takımı yenmemiz çok zor bir şey değilki arkadaş.Kazanıp büyük avantaj elde etmek varken ikinci yarı tamamen yatmayı kabullenmek zor.Neyse hiç yoktan 1 puan iyidir diye avutalım en iyisi kendimizi.Fakat bu tercihler,bu oyun ilerisi için hiç umut vermiyor bana.Hiddink ile ilgili fikirlerim zaten negatife dönmüştü,iyice negatifleşti valla.
SAİT71
04.Haziran.2011, 00:49
Hiddink ve saz ekibinin amacı ne acaba. Ben altında kasıt ararım böyle işte...
ForsakeN
04.Haziran.2011, 00:49
Çağlar 2.yarı toparladı biraz.
Sabri yerine Gökhan,
Çağlar yerine Hakan,
Selçuk Şahin yerine Topal,
Kazım yerine Semih olsaydı galibiyet bile alabilirdik.
RaSenGan
04.Haziran.2011, 00:50
Gitmiyorum demedi.Yolcu gibi Hiddink.Umarım gider.
eng1n
Maçın özeti : maçın başlarında oyun bizim yarı sahada sonra atıyor golü ileri çıkamayan Barça gibi oynuyoruz pas pas 2.yarı başlarda mücadele falan iyi 65'den sonra saha da yokuz ekstradan Belçika bir de Penaltı kaçırdı.
Revolution
Hiddink biraz gidecekmis gibi konustu sanki.
ForsakeN
04.Haziran.2011, 00:52
Gitsin kardeşim gitsin. Aslında bizde suç.Bu adam Rusya'dayken de Chelsea ile iş pişiriyordu her fırsatta. Doymamış paraya bu yaşında hala macera arıyor.
sakary Ali
04.Haziran.2011, 00:56
Gidecek mi..Hadi inşallah..
uAburak89
04.Haziran.2011, 00:57
Hiddink'in yaptığı saygısızlık.
Emurafu
04.Haziran.2011, 00:57
Adam gibi bir hocamız olsa maç alırdık. Hiddink'e rağmen 1 puan iyidir. Resmen takımı sabote etti.Deplasmanda ispanyaya bile bu kadar mahkum oynamadık.
Hugo
04.Haziran.2011, 00:58
Hiddink gitsin diyeceğim aklıma gelmezdi.
Ilhan
04.Haziran.2011, 01:02
Türker Tozar zaten uzun süredir Hiddink'in tercümanlığını yapıyor. Arada bir uefa.com'a haber de giriyor.
Kaka Leite
04.Haziran.2011, 01:05
Öyle bi kadro kurmuşki ben dışarıdan baksam bu kadroya yenilip gitmek istiyo havası sezerim tabiki böyle bişeyi istemiyodur ama kadroya bakınca malesef bunu düşünüyorum :(
Maçtan öncede demiştim ve bu maç bunu doğruladı kendi gitmese bile bizim göndermemiz lazım bizim gibi bi takımının sahaya beraberlik için çıkması gerçekten üzücü :0:
Redrum
04.Haziran.2011, 01:08
Hiddink geldiğinde çok sevinmiştim, şu anda ise Galatasaray'da her maç Ayhan'ın, Mustafa Sarp'ın oynamasından nasıl bir huzursuzluk, bir ağırlık duyuyorsam, aynısını duyuyorum..
sarianet
04.Haziran.2011, 01:08
selçuk defansta iyiydi bence :)
hidink efendiyi bian önce göndermek lazım takımın başına mustafa denizli gibi bi hoca gelse bizim içimizden. gerçekten biz beraberlikten haz alan bi millet değiliz
Rehavi
04.Haziran.2011, 01:16
Gitmiyorum demedi.Yolcu gibi Hiddink.Umarım gider.
Akşam akşam beddua edeceğim... Küfür serbest olsa küfür ederdim ama :icon_evil:
1) Eğer gitmeye yönelik planları doğrultusunda TFF onu kolayca bıraksın diye bu maça bu kadroyla çıktıysa,
2) Golün bağıra bağıra geliyorum dediği dakikalarda penaltıya kadar herhangi bir müdahale girişiminde bilerek bulunmadıysa,
3)Benim gördüğümü göremeyecek kadar takımın düştüğünün farkında değilse 1 dk takımın başında tutmasınlar...
Rakibin bu kadar beceriksizliği üstündeyken bu adamları yenemedik... Hoş bu kadroya beraberlik bile fazlaydı ama en azından ümitlerimizi tüketmedi, tamamen tükenmeden de göndersinler. Mümkünse beraberinde Oğuz Çetin de gitsin... Çağlar ı ne zaman izlemişte karar vermiş oynaması gerektiğine. Bu adam ne zaman oynamış ki bu sezon? Bu bilgiyi Oğuz Çetin mi veriyor? İsmail in neyi eksik ben anlamadım. Aynı şekilde Selçuk Şahin de... Adamların baskılı oynayacağı belliyken Selçuk Şahin le başlamasının sebebi pas akışımızı engellemek mi? Adamın bir suçu yok, canla başla oynadı, didindi, oynatanda kabahat. 18 e almasını yadırgadığımız Selçuk Şahin 11 de başladı, şaka gibi.
Daha önce de dediğim gibi kadro facia... Saçma seçimlerinden bir tek Kazım ın biraz oyuna katkısı oldu. Gerisi zarar. Çağlar yüzünden belki 2 puan kaybettik. İsmail Çağlar ın yaptığı neyi yapamayacaktı hala merak içindeyim. Orta sahada oyuncular yoruldu, yedeklere bakıyorsun, Topuz u almamış, Necip gibi adam 18 e girememiş. Mehmet Topal ı mecburen aldı sanki, adama takıntısı var gibi...
Oyuncu değişimleri yine facia... İkinci yarı 70 lere doğru diyorsun artık biraz daha top yapan, ayağı düzgün adamlar oyunda kalır diye umutlanıyorsun ama kalkıyor Selçuk İnan ı çıkartıyor. İkinci yarının başında oyuncularımız hala dinçken, yorulan Kazım çıkar diye bekliyorsun yerine dk 80 lerde Burak çıkıyor ki, oyunda artık uzun toplarımıza kalmışken... Ve yerine Semih giriyor... Arda sakatlanmasa Mehmet Ekici giremiyordu, Allah tan son dk larda oyuna aldı da gördük adamın nasıl oynadığını...
Ben bütün bunlarda kasıt arıyorum arkadaş kimse bana anlatmasın profesyonelliğini falan. Kısa vade de başarı dedik, sistem dedik, tarafsız takıntısız oyuncu tercihleri dedik... Bu kadarını Fatih Terim de yapıyordu... Bu maçta en azından yedek kulübesinde olmayı hakeden ve biraz düşününce kesinlikle ihtiyaç duyacağımızı herkesin fark edeceği, Necip-İsmail-Topuz-Mevlüt-Serkan Balcı yedekler arasında değil. Keşke takımın başında Fatih Terim olsaydı da, böyle entrikalar içinde kalmasaydı Milli Takımımız.
Artık Milli Takımın başına Ertuğrul Sağlam ı mı geçirirler (çok zor gibi ama), Mustafa Denizli yi mi geçirirler, Abdullah Avcı yı mı geçirirler bilmiyorum. Uzun vadeli plan yapacaksak Türk hocalarımızla yapalım, en azından bizi yarı yolda bırakıp gitmezler.
deniz.91
04.Haziran.2011, 01:29
Hiddink büyük bir isim ama bugün analdımki bize öyle hoca değil takımı gazlayacak bir hoca lazım birkez daha anladm keşke fatih terim tekrara geçse hem gs hem millitakımı götürür rahatlıkla
Aşk-ı Şehir
04.Haziran.2011, 01:30
Valla hep söylüyorum kim gelirse gelsin ekipte Oğuz Çetin olduğu sürece ben Milli Takımımızın başarılı olacağını düşünmüyorum. Çağlar ikinci yarıda iyiydi. Ama şöyle bir baktığımızda; Ligin son haftalarındaki takımların sol beklerine bakalım (Lig sıralamasına göre);
Andre Santos
Egemen Korkmaz
Gökçek Vederson
İvan De Souza
İsmail Köybaşı
Hasan Ali Kaldırım
Volkan Yaman
Anthony Seric
Eren Aydın
Gökhan Süzen
Yenal Tuncer
Özgür Çek / Uğur Uçar
Murat Kalkan
Ziya Erdal
Onur Tuncer
Hakan Aslantaş
Ergün Teber
Şimdi bir bakın şu listeye ve bana cevap verin. O kadar sol bek arasından kimi oynatırsınız sol bekte. (Yabancılar dışında tabiki :p ) Benim Çağlar aklıma gelmez şahsen...
uAburak89
04.Haziran.2011, 01:35
Ben maçı izlemedim. Çağlar'ın ilk 11'de olduğunu görünce verdiğim tepkinin azaltılmış halini foruma yazdım, bir türlü ısınamadım kendisine Galatasaray'da oynamasına bile şaşarken, milli takıma seçilmesi hatta ilk 11'de maça çıkmasına diyecek sözüm yok. Golü şimdi gördüm, evet hatası var ama her oyuncu ıskalayabiliyor topu. Devamında hatasını telafi etmeye çalışmış ama olmamış, sonrasında pozisyon devam ediyor ceza sahasında yanlış görmediysem 4 Türk 3 Belçikalı olmasına rağmen kimse bir müdahale de bulunamamış. Golün yenmesinde büyük pay Çağlar'ın tamam ama iki puan onun yüzünden gitti demek insafsızlık.
sarianet
04.Haziran.2011, 01:38
ben caner erkini oynatırdım.
Rehavi
04.Haziran.2011, 01:39
Ya eğer biz bırakmadan o bizi bırakır giderse haram olsun aldığı paralar... Ne kattı bize arkadaş, aklıma geldikçe delleniyorum. Nasıl oyuncak gibi kullanır Milli Takımı? Paraysa para, rahatlıksa rahatlık...
Aşk-ı Şehir
04.Haziran.2011, 01:43
Ben maçı izlemedim. Çağlar'ın ilk 11'de olduğunu görünce verdiğim tepkinin azaltılmış halini foruma yazdım, bir türlü ısınamadım kendisine Galatasaray'da oynamasına bile şaşarken, milli takıma seçilmesi hatta ilk 11'de maça çıkmasına diyecek sözüm yok. Golü şimdi gördüm, evet hatası var ama her oyuncu ıskalayabiliyor topu. Devamında hatasını telafi etmeye çalışmış ama olmamış, sonrasında pozisyon devam ediyor ceza sahasında yanlış görmediysem 4 Türk 3 Belçikalı olmasına rağmen kimse bir müdahale de bulunamamış. Golün yenmesinde büyük pay Çağlar'ın tamam ama iki puan onun yüzünden gitti demek insafsızlık.
Ben Çağlar yüzünden 2 puan kaybettik demedim hacı. :) Dediğim gibi 2. yarı gayet iyiydi. O kadar oyuncu arasından Çağlar'ı seçmek bana enteresan geldi...
Rehavi
04.Haziran.2011, 01:43
Ya aslında insafsızlık değil, penaltıyı yesek bir puan onun yüzünden gitmiş olacaktı, ayrıca Çağlar ı gayette beğenirim, o yüzden de Galatasaray ın sol bek e ihtiyacı olmadığını da düşünüyorum zaten, ama adam oynamamış, defans oyuncusu oynamadıkça konsantrasyonu kaybolur, sonuçta Milli Takım dan bahsediyoruz, hangi oyuncu isteyerek hata yapar ki? Ama adam hazır olmadığı için kendisini baskı altında hissediyor. Doğaldır hata yapması. Yoksa Çağlar takımında her maç oynasa, İsmail e tercih edilmesine bu kadar laf edilmezdi, tercih der geçerdik çoğumuz ama bu adamın oynadığı maçı bile görmemiştir belki Hiddink neye dayanarak oynattı?
uAburak89
04.Haziran.2011, 01:50
Ben Çağlar yüzünden 2 puan kaybettik demedim hacı. :) Dediğim gibi 2. yarı gayet iyiydi. O kadar oyuncu arasından Çağlar'ı seçmek bana enteresan geldi...
Senin için demedim ben, alıntı yapardım diyecek olsam. :) Aslında direk olarak kimseye demedim. Adamın bir asılmadığı kaldı sadece bu forumda değil, genel olarak gördüğüm bir şey.
Doğrsunu söylemek gerekirse ben aday kadroda olduğunu bile bilmiyordum, eve gelip ilk 11'de çağlar ismini görünce genç bir oyuncumuz mu var acaba diye düşündüm, sonra gerçeği farkedince şok geçirdim.
Ya aslında insafsızlık değil, penaltıyı yesek bir puan onun yüzünden gitmiş olacaktı, ayrıca Çağlar ı gayette beğenirim, o yüzden de Galatasaray ın sol bek e ihtiyacı olmadığını da düşünüyorum zaten, ama adam oynamamış, defans oyuncusu oynamadıkça konsantrasyonu kaybolur, sonuçta Milli Takım dan bahsediyoruz, hangi oyuncu isteyerek hata yapar ki? Ama adam hazır olmadığı için kendisini baskı altında hissediyor. Doğaldır hata yapması. Yoksa Çağlar takımında her maç oynasa, İsmail e tercih edilmesine bu kadar laf edilmezdi, tercih der geçerdik çoğumuz ama bu adamın oynadığı maçı bile görmemiştir belki Hiddink neye dayanarak oynattı?
Yazdıklarına genel olarak katılıyorum, benim anlatmak istediğim Çağlar son adam değil o pozisyonda, şaka gibi bir gol yemişiz, hatalar zinciri var ve bunu başlatan Çağlar. Ama zincirin diğer halkaları gözden kaçıyor, o 4 oyuncunun da seyretmemesi gerekiyordu o pozisyonda. Doğru dürüst hamle yapan bile yok.
Hiddink resmen sabote etti bugün takımı..
SAİT71
04.Haziran.2011, 01:54
Aynen katılıyorum Burak arkadaşımıza. Öndeki adam hata yapıyorsa sonrasında gelişen atakta adam kanada iniyo orta açıyo adam kafa ile indiriyo sonra şut vuruyo Serdardan dönüyo tekrar vuruyo gol oluyo bu sırada bizim adamlar nerede birisi kaptırdı tamamda diğerleri ne iş görecek o zaman?
guarin14
04.Haziran.2011, 01:54
Bu en iyi 2.lik durumu nasıl oluyor?Kaç kişi direk gidiyor böyle?
NTV'de maçtan önce bahsettiler de yok Azerbaycan sonuncu olursa,birşeyler olcakmış falan diye,bu konuda kesin bir bilgisi olan var mı
Trabzonspor
04.Haziran.2011, 01:55
Türkiye milli takımı gidiyor rezil bir oyunla 1 puan alıyor,bizde buna sevinecez.Rezalet başka bir kelime ifade edemez bu durumu.
eXcitinG
04.Haziran.2011, 01:57
Ben ne oLursa oLsun böyLe futboLu kendi üLke takımıma yakıştıramıyorum. Kazakistan ve Azerbaycan dan farkımız oLmadan oynadık resmen. Resmen eziLdik ve resmen maç bitsin diye dan dun, yapmadığımız basit takım oyunu kaLmadı. Türkiye miLLi takımı şartLar ve durum ne oLursa oLsun böyLe futboL oynamamaLı. Hiddink gitsin CheLsea ye mi gidiyor, nereye giderse gitsin. Yazıktır, ayıptır.
uAburak89
04.Haziran.2011, 02:00
Attığımız golde de iyi ki Kazım aradan çıkmış, o Arda'nın attığı nefis çalımı verdiği pası hiç ederdi. Kazım Galatasaray'da son dönemde iyi oynuyordu ama forvette değil, daha önce pek verimli oynamışlığı da yok, gol de açmış ellerini bekliyor etrafında defans oyuncuları. Hiç bir hareketlenme yok, çünkü o pozisyonda oynamayı bilmiyor ama Hiddink elinde alternatifleri olmasına rağmen onlara şans vermiyor. Çıkan kadroyu hala aklım almıyor benim.
Rehavi
04.Haziran.2011, 02:02
Kısmen de olsa haklısınız, tamam Çağlar tek suçlu değildir adamı direk sallandırmaya gerek yok ama sonuçta pozisyonun başlangıcına sebep olan, defansı dengesiz bırakan Çağlar ve aynı oyuncu hocanın yanlış tercihi olunca böyle oluyor.
@Sait71
Hocaya kızmaktan seni unuttuk :D Gerçi Selçuk golün yakınından bile geçmedi ama :)
SAİT71
04.Haziran.2011, 02:03
Eyvah yine hesaplamalara başladık... Şu şöyle olursa böyle olur vs :D
Çizgiye gidecek olan topu çıkardı ama. Adam hertürlü Ballı işte :D
Ilhan
04.Haziran.2011, 02:48
Burak Yılmaz mükemmel bir oyuncu, sadece oyun içi devamlılığını geliştirmesi lazım. Hatta sol ayağı ile topa vururken İlhan Mansız'ı hatırladım.
Topsuz alanda iyi.
Hızlı, driblingleri çok iyi.
Benim için maçın özeti Burak Yılmaz'dır. Golde sadece ona odaklanın arkadaşlar.
Eğer bu ülkede Nobre yılda 2.5 milyon avro alıyorsa Burak 12.5 milyon avro almalıdır. Hatta 112.5 milyon avro diyelim.
Arda: Biraz daha fizik, biraz daha devamlılık lazım sana. Bir yıl daha sabret.
Selçuk Şahin: O nasıl bir berbat pozisyon almadır kardeşim. Ceza yayına gard alıp topu seyretmekten başka işin yok.
Emre: Hani rakibi ters köye yapıp yanından geçiyorsun arada, o anda rakibinin psikolojisini düşün be kardeşim. Adam asla alamayacağı bir topun peşinden koşuyor. Maestrosun vesselam.
Sabri: Sen busun işte Sabri. Senden öyle ekstra işler beklemiyoruz. Çalışkanlığına azıcık zeka katınca neler oluyor bak, görüyorsun. Rakip kanadından o kadar geldi ama en tehliklelilerini diğer kanattan bulabildi.
Hiddink: Sen kimsin birader? Kulübede yatırdığın adam La Liga'da 3. olan takımın direkt oyuncusu durumunda. O takımın gönderdiği Fernandes'i Beşiktaş'ımız baş tacı yaptı. Selçuk Şahin mi yerine oynattığın adam?
Türkiye'de sol bek pozisyonuna kıtlık mı geldi arkadaşım? Gökhan Töre'yi alacağına Hasan Ali'yi al da Türkiye en azından daha iyisini görsün.
Toraman'dan daha mı iyi Kesimal? Türkiye'de Toraman'dan daha iyi müdahale yapan bir Türk stoper söyleyin bana! Yok kardeşim, sen akıllanmayacaksın.
Gol yemeyi bekliyordun değil mi değişiklik yapmak için?
Yok arkadaş, Abdullah Avcı gibi cevherlerin yetiştiği ülkede Hiddink'ten nemalanmaya çalışan beyinlerimiz var bizim. Biz adam olmayız.
E.Cartman
04.Haziran.2011, 09:04
Bu milli takıma diyecek söz yok arkadaş. Ben mağlubiyete laf etmezdim ama doğru düzgün top oynasaydık. Skoru falan geçin futbolun f'sini oynamadık dün hatta f'de yatay çizgi kadar bile oynayamadık.
Sekopej
04.Haziran.2011, 09:05
Hiddink'in geliş süreci de arızalıydı zaten, o dönemden belliydi bizi ciddiye almadığı ve o dönemde Yılmaz Vural adı, dalgayla da olsa anılıyordu. Şu anda Yılmaz Vural olsa, bundan daha kötü durumda olur muyduk? Daha iyisini yapar mıydı bilmiyorum ama daha kötüsünü yapmazdı. Yılmaz Vural ismi de örnek zaten.
Herkes sanıyordu ki Hiddink gelecek, sihirli değnekle dokunacak ve dertler bitecek. Her takımda yaptığı şeyler Hiddink'in ayrılış süreçlerinde, muhtemelen yüklü bir parayı da tazminat olarak alıp ayrılacak bu dönemde. Yerine kim gelirse gelsin, şu halimizden daha iyi olacağımız kesin.
Aşk-ı Şehir
04.Haziran.2011, 09:13
Hiddink'in tavırlarıda itici olmaya başladı iyice zaten. Dün Özgür Buzbaş sordu; "Milli Takımın yan toplar konusunda çok büyük eksiği var. Bunu nasıl çözeceksiniz?" diye. Hiddink; "Ben doktor değilim." diye başladı. E arkadaş madem geldin bu takımın başına bir umut olarak. Bi zahmet en azından şu milli takıma çağırdığın adamlara öğret duran top savunmasını. Her kornerden, her frikikten korkuyorum yahu. 65. dakikadan sonra aldığı her topu ileri vurdu bizim oyuncular. Vurdukları her top Belçika'ya geçti. Ama Guus Hiddink oyuncu değiştirmek için penaltı olmasını bekledi. Dua ediyorum iyiki o penaltı kaçtı diye. Ben Ersun Yanal'a ikinci bir şans verilmesinin gerektiğine inanıyorum. Vakti zamanında Hakan Şükür'ü kesecek kadar cesur davranmıştı. Daha adaletli kadro seçimleri yapacağına inanıyorum...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2011, 10:44
2 kelime; Hiddink out !
ReaList
04.Haziran.2011, 11:32
Şöyle Milli Takıma bakıyordum da ;
Sistem mi değişti ?
Kadro tercihleri mi değişti ?
Algı mı değişti ?
Sonuçlar mı değişti ?
bunların hepsinin cevabı hayır ise yılda 6-8 milyon € civarında parayı Hiddink'e saçmanın manası ne ? Adamın tek yaptığı olumlu iş Serdal Kesimal ve Mehmet Ekici'yi bu takıma kazandırması oldu bu paraya değer mi...
Revolution
04.Haziran.2011, 11:53
Şu an Twitter'da gündem olanlar :)
Gündem · Türkiye · değiştir (http://twitter.com/#)
#kadinmidirkizmidir (http://twitter.com/#%21/search/%23kadinmidirkizmidir)
Gülşen (http://twitter.com/#%21/search/G%C3%BCl%C5%9Fen)
Çağlar (http://twitter.com/#%21/search/%C3%87a%C4%9Flar)
Selçuk Şahin (http://twitter.com/#%21/search/Sel%C3%A7uk%20%C5%9Eahin)
#federer (http://twitter.com/#%21/search/%23federer)
#polisimedokunma (http://twitter.com/#%21/search/%23polisimedokunma)
Mehmet Topal (http://twitter.com/#%21/search/Mehmet%20Topal)
Türkiye'nin (http://twitter.com/#%21/search/T%C3%BCrkiye%27nin)
Oğuz Çetin (http://twitter.com/#%21/search/O%C4%9Fuz%20%C3%87etin)
Arda'nın (http://twitter.com/#%21/search/Arda%27n%C4%B1n)
eng1n
04.Haziran.2011, 13:31
4 Deplasman
Kazakistan : Bu maç 0-3 kazanmış olabiliriz ama bu maçta bile çok iyi oynamamıştık.
Almanya : İleri çıkmakta bu maçta da sorun yaşamıştık.
Azerbaycan : Yorum yok.
Belçika : Berbat oyun 1 puan.
Deplasmanlarda çok kötü oynuyoruz gerçekten.
doncarlo
04.Haziran.2011, 13:43
Yahu Hiddink'in gelmesi başından beri hata değilmiydi zaten.Adam resmen takımı beraberlik iççin kenetlemiş.Zaten önceki grup maçlarındaki oyunda vasatı geçmiyordu ya.Şans yanımızda olmasaydı ezici bir üstünlük ile galip gelirdi belçika.Milli takıma teknik direktörlük seçimlerinde her zaman öncelik Türk teknik adamlarında olmalı.Yoksa daha çok ince hesap yapacağız gibi.
cimboom
04.Haziran.2011, 14:08
Serdar Kesimal, Caglar ve Selcuk Sahin'in ne isi var milli takimda ya. Volkan'nin kötu "pasinda" Caglar'da hata yapti ve gol geldi, yanlis hatirlamiyorsam Selcuk Sahin Vermealen'i birakti kornerde ve 100% golluk pozisyonu kacirdi adam sansdan. Serdar Kesimal ise topu ileri vurmaktan baska bisey yapmadi bence, onu ligimizde her defans oyuncusu yapar diye dusunuyorum. Saygilar !
anil luque
04.Haziran.2011, 14:09
Dün maçtan önce tv karşısına oturdum ve kadroyu görünce Hiddink kendini kovdurmak istiyor dedim. Başka bir açıklaması yok mantık sınırları çerçevesinde. Neden gidip de Çağlar'ı oynatırsın neden ? Selçuk Şahin neden ? Kazım neden ? Beşiktaşlı oyunculara milli takım yasak mı arkadaş ya ? İsmail yedekte bile yok. Egemen var o da yeni geldi bize bi' zaman sonra O'nu da almazlar. Amacına ulaştın Harry Potter kılıklı. O gözlüklerinden kurtul ve gerçekleri gör bu takım dünyanın en iyi 7-8 takımından biri potansiyel açısından ama oynatana !
RasAnt
04.Haziran.2011, 15:47
Bizim defans sorunumuz var.Çağlar,Servet bu takımın oyuncusu değiller + Serdarda kötüydü bugün ama o daha genç ve yetenekli.Sabri iyiydi.
Orta sahada Selçuk İnan varmıydı yokmuydu anlamadım.O çıktıktan sonra Topal-Selçuk Ş. daha az pozisyon verdik.Demekki neymiş Selçuk İnan ve Emre ikisi ilk 11de oynayamazmış.Neyseki Hamit ve Nuri gelecek bunların yanında Emre olunca bu 3 lü iyi iş yapar.
Arda-Burak-Kazım iyi oynadılar sadece onlara top veremedik buda orta sahadan kaynaklandı.
Bu defans ve orta sahayla 1 puan çok iyi.
Revolution
04.Haziran.2011, 16:01
Bizim defans sorunumuz var.Çağlar,Servet bu takımın oyuncusu değiller + Serdarda kötüydü bugün ama o daha genç ve yetenekli.Sabri iyiydi.
Orta sahada Selçuk İnan varmıydı yokmuydu anlamadım.O çıktıktan sonra Topal-Selçuk Ş. daha az pozisyon verdik.Demekki neymiş Selçuk İnan ve Emre ikisi ilk 11de oynayamazmış.Neyseki Hamit ve Nuri gelecek bunların yanında Emre olunca bu 3 lü iyi iş yapar.
Arda-Burak-Kazım iyi oynadılar sadece onlara top veremedik buda orta sahadan kaynaklandı.
Bu defans ve orta sahayla 1 puan çok iyi.
Ben dün Servet'i ve Selçuk'u beğendim senin aksine. Servet üstüne düşenleri yaptı, çok az hatayla oynadı. Selçuk da pas trafiğini çok güzel kontrol etti. Selçuk-Emre'nin arkasında Mehmet Topal oynasa topu ileri daha iyi taşırdık. Selçuk Şahin 1 iyi hareket yaptıysa 2 kötü yapıyor hemen arkasından. Maça dün Kazım yerine Semih, Selçuk Şahin yerine Mehmet Topal, Çağlar yerine Hasan Ali veya İsmail'le başlasaydık çok rahat kazanırdık.
SAİT71
04.Haziran.2011, 16:01
Yahu şimdi S.Kesimal'in ne işi var demekte saçmalık. Adam iyi performans sergiledi, transferde gündemde olan bir oyuncu. Onu aldı diyede adamı eleştirmek doğru değil. Serdar bu milli takımın şuan için seçilebilecek en iyi stoperlerindendir. O konuda eleştiriyi doğru bulmuyorum.
Revolution
04.Haziran.2011, 16:02
Bence de Serdar dün kötü bir performans sergiledi ama henüz çok genç, milli takıma alınması saçmalık demek çok yanlış. Bu adamları oynatarak kazanmalıyız, yapacak birşey yok. Ondan iyi bir Ersan var o da sakatlıktan henüz çıktı. Egemen oynatılabilirdi belki. İbrahim Toraman da şu milli takıma neden alınmıyor anlamıyorum ya zaten.
vego
04.Haziran.2011, 17:10
Selçuk Şahin-Sabriyi ben çok beğendim.Ciddiyim.İkiside beklentimi çok aştı.
footballer33
04.Haziran.2011, 17:23
İğrenç bir futbol ve alınan 1 puan. Elim daha fazlasını yazmaya gitmiyor. Bakalım son 4 maçta bizi neler bekliyor?
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Haziran.2011, 17:36
Bu milli mac haftasinin en guzel tarafi avantajin bizde kalmis olmasidir. Oynanan oyun belki bizi tatmin etmedi ama skoru 1-1 de tutabildik. Uzulen taraf biz degil Belcika olmali. Hersey bizim lehimize suan. Kadroyu yenilerken olusacak sancilari minimum duzeyde atlattik diyebiliriz. Ah o Azerbaycan yenilgisi de olmasaydi tadindan yenilmezdi hani su 1 puanin. Onumuzdeki sezon daha tecrube kazanmis bi kadroyla evimizde oynayacagimiz maclari kazanirsak rahat rahat cikariz bu gruptan. Bundan sonraki 4 macin 3 unu evimizde oynayacagimiz unutulmasin.
Bu arada niye daha cesur oynamadik diyenler bence fazla hayalciler. Gruptaki en onemli rakibe karsi ikili averajjini korumak zorundasin. Aslinda bir haftadir istedigimizin 1 puan oldugunu belirtmislerdi bunu da basardilar. Daha fazla hucumu dusunseydik attigimizdan fazlasini yerdik bu Belcikadan, emin olun. Gerci Hiddinkin soyledikleriyle ortaya koydugu taktik celiskilerle dolu.Ona gore duran toplar disinda tehlike yaratamayan bi takim Belcika ama olabildigine yaslanan bi dizilisle cikti. Demekki baska cekinceleri de vardi ama sanirim akil oyunlariyla oyunun psikolojisini etkilemek istedi.
Herseye ragmen ben memnunum. Her eleme gruplarinda baska bir yol cizen gorunumden istikrarli bi yola girmenin vakti geldi. Kadromuz umut verici, yonetimde de istikrar olursa beraberinde basari da gelecektir. Hiddink e guveniyorum. O da olmazsa daha kimi getireceksin takimin basina. Sabirli olmakta fayda var.
TR.CaPTaiN
04.Haziran.2011, 17:40
Hiddink'in tavırlarıda itici olmaya başladı iyice zaten. Dün Özgür Buzbaş sordu; "Milli Takımın yan toplar konusunda çok büyük eksiği var. Bunu nasıl çözeceksiniz?" diye. Hiddink; "Ben doktor değilim." diye başladı. E arkadaş madem geldin bu takımın başına bir umut olarak. Bi zahmet en azından şu milli takıma çağırdığın adamlara öğret duran top savunmasını. Her kornerden, her frikikten korkuyorum yahu. 65. dakikadan sonra aldığı her topu ileri vurdu bizim oyuncular. Vurdukları her top Belçika'ya geçti. Ama Guus Hiddink oyuncu değiştirmek için penaltı olmasını bekledi. Dua ediyorum iyiki o penaltı kaçtı diye. Ben Ersun Yanal'a ikinci bir şans verilmesinin gerektiğine inanıyorum. Vakti zamanında Hakan Şükür'ü kesecek kadar cesur davranmıştı. Daha adaletli kadro seçimleri yapacağına inanıyorum...
Ben de eğer Hiddink giderse Ersun Yanal'a ikinci bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ancak Hakan Şükür konusunda hatalıydı. En azından kendisiyle çelişmişti. Hakan Şükür sistemime uymuyor dedikten sonra Ersen Martin'i kadroya almıştı.
Revolution
04.Haziran.2011, 18:00
Ben de eğer Hiddink giderse Ersun Yanal'a ikinci bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ancak Hakan Şükür konusunda hatalıydı. En azından kendisiyle çelişmişti. Hakan Şükür sistemime uymuyor dedikten sonra Ersen Martin'i kadroya almıştı.
Bence de Ersun Yanal gelebilir. O olmazsa Mustafa Denizli bu saatten sonra takım çalıştırmaz zaten. Ertuğrul Sağlam-Tolunay Kafkas-Şenol Güneş benim alternatiflerim. Ertuğrul Sağlam'ın sözleşmesinde opsiyon vardı zaten milli takımdan teklif gelirse giderim diye sanırım.
SAİT71
04.Haziran.2011, 18:21
Aynen Fatih hocayı beğenmiyordum meğersem adam en iyisiymiş milli takım için. Daha iyiydik bence onunla. En azından potansiyel olarak onunla daha başarılı olabilirdik. Onlada çok turnuva kaçırdık ama bu kadar açık seçik aptalca seçimler yapmamıştı. Ha kimi zaman adil davranmadığı oldu ama Elinde bir çok alternatif varken forvete Kazım'ı koymadi. Taktiksel olarak daha bilgiliydi. Türk hocaya dönmek lazım. Şaka gibi, belki döneklik, belki sabırsızlık ama Hiddink'in ben açıkçası bizi düşünmediğini düşünüyorum sanki çokta tın der gibi adam...
E.Cartman
04.Haziran.2011, 19:07
Bu milli mac haftasinin en guzel tarafi avantajin bizde kalmis olmasidir. Oynanan oyun belki bizi tatmin etmedi ama skoru 1-1 de tutabildik. Uzulen taraf biz degil Belcika olmali. Hersey bizim lehimize suan. Kadroyu yenilerken olusacak sancilari minimum duzeyde atlattik diyebiliriz. Ah o Azerbaycan yenilgisi de olmasaydi tadindan yenilmezdi hani su 1 puanin. Onumuzdeki sezon daha tecrube kazanmis bi kadroyla evimizde oynayacagimiz maclari kazanirsak rahat rahat cikariz bu gruptan. Bundan sonraki 4 macin 3 unu evimizde oynayacagimiz unutulmasin.
Bu arada niye daha cesur oynamadik diyenler bence fazla hayalciler. Gruptaki en onemli rakibe karsi ikili averajjini korumak zorundasin. Aslinda bir haftadir istedigimizin 1 puan oldugunu belirtmislerdi bunu da basardilar. Daha fazla hucumu dusunseydik attigimizdan fazlasini yerdik bu Belcikadan, emin olun. Gerci Hiddinkin soyledikleriyle ortaya koydugu taktik celiskilerle dolu.Ona gore duran toplar disinda tehlike yaratamayan bi takim Belcika ama olabildigine yaslanan bi dizilisle cikti. Demekki baska cekinceleri de vardi ama sanirim akil oyunlariyla oyunun psikolojisini etkilemek istedi.
Herseye ragmen ben memnunum. Her eleme gruplarinda baska bir yol cizen gorunumden istikrarli bi yola girmenin vakti geldi. Kadromuz umut verici, yonetimde de istikrar olursa beraberinde basari da gelecektir. Hiddink e guveniyorum. O da olmazsa daha kimi getireceksin takimin basina. Sabirli olmakta fayda var.
Yenebileceğimiz maçta şansla berabere kalmak bence yeterince acı verici. Attığımız golde pas yapmaya bir başladık Belçika hemen dağıldı. Sonra yine ileri topu atmaya başladık adamlar hakimiyeti geri aldılar. Adam gibi oynasaydık Belçika'yı çok rahat 3'lerdik dün. Ercan Taner güzel de bir laf etti: "Bize, bizden fazla saygı duyuyorlar."
Trabzonspor
05.Haziran.2011, 01:46
Dün maçtan önce tv karşısına oturdum ve kadroyu görünce Hiddink kendini kovdurmak istiyor dedim. Başka bir açıklaması yok mantık sınırları çerçevesinde. Neden gidip de Çağlar'ı oynatırsın neden ? Selçuk Şahin neden ? Kazım neden ? Beşiktaşlı oyunculara milli takım yasak mı arkadaş ya ? İsmail yedekte bile yok. Egemen var o da yeni geldi bize bi' zaman sonra O'nu da almazlar. Amacına ulaştın Harry Potter kılıklı. O gözlüklerinden kurtul ve gerçekleri gör bu takım dünyanın en iyi 7-8 takımından biri potansiyel açısından ama oynatana !
Egemen zaten kadroya alınmıyordu ki bu sefer nasıl oldu da alındı ben çok şaşırmıştım.
Bencede Ersun hoca dönmeli tekrar onun döneminde başarılıydı milli takım.Adamı Hakan Şükür davasına indirdiler ordan.
KanaKe
05.Haziran.2011, 02:22
herkes hiddinki elestirmis ama hiddink kurt hocadir kovulmak istediginden bu kadroyla ciktigini sanmiyorum olasi bir malubiyettede herkes kovulmak istedigini ondan takimi kötü oynattigini söyleyecekti adamda belcika gibi etkili bir takim karsisinda beraberlige yatti maci riske atmadi en iyisini yapti bence..
Rehavi
05.Haziran.2011, 02:38
O kadar kurt ve her şeyi planlı ki, adamların penaltıyı kaçıracağını bile hesapladı... Selçuk Şahin i kafa toplarını kaçıracağını bilerek ve Çağlar ın maç eksiği yüzünden hata yapacağını düşünerek, hepsini birden hesaplayarak çekti aldı bir puanı...
Facx
05.Haziran.2011, 03:02
kurt hoca noluyo :D
eng1n
05.Haziran.2011, 13:45
O kadar kurt ve her şeyi planlı ki, adamların penaltıyı kaçıracağını bile hesapladı... Selçuk Şahin i kafa toplarını kaçıracağını bilerek ve Çağlar ın maç eksiği yüzünden hata yapacağını düşünerek, hepsini birden hesaplayarak çekti aldı bir puanı...
Çağlar'ın hatası maç eksikliğinden dolayı olan bir hata mı ?. Hiddink maçtan önce düşündüğü şekilde oynattı takımı ama beklenmedik hatalar olabiliyor. örneğin : ŞL yarı finalinde Pepe'nin kırmızı görmesi gibi. bu maçta da öyle oldu çağların hatası ve Arda'nın penaltı yapması bunları da tahmin edemez ki.
Rehavi
05.Haziran.2011, 13:54
Çağlar'ın hatası maç eksikliğinden dolayı olan bir hata mı ?. Hiddink maçtan önce düşündüğü şekilde oynattı takımı ama beklenmedik hatalar olabiliyor. örneğin : ŞL yarı finalinde Pepe'nin kırmızı görmesi gibi. bu maçta da öyle oldu çağların hatası ve Arda'nın penaltı yapması bunları da tahmin edemez ki.
Uzun zamandır istikrarlı süre alamayan defans oyuncusundan konsantrasyon hatasını birinci sırada beklersin. Madem çok kurt hocaydı, İsmail ya da Hasan Ali yi oynatsaydı. Hiçbirşey yapamadı Egemen i oynatsaydı. Hiç kimse bana anlatmasın profesyonel falan diye... Adamın aklında gitmek varken bu tür ayrıntılarla niye yorulsun. Bırakalım da Chelsea rüyasında yaşasın Hiddink...
yaman76hakanFB
05.Haziran.2011, 14:10
Hoca filan bir tarafa da... Yalnız maç bitene kadar sıkıntıdan patladım. Oyuncu kalitesi olarak son 10 yılın kesinlikle en kötü milli takımıydı. Oyuncu standartı çok düşmüş ve malesef alternatifte yok. Yerli oyuncuların en pahalı ama kalite planında en dipte olduğu devir... Bu temel kadroyla 2012'ye gitsek ne, gitmesek ne?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Haziran.2011, 14:12
Hoca filan bir tarafa da... Yalnız maç bitene kadar sıkıntıdan patladım. Oyuncu kalitesi olarak son 10 yılın kesinlikle en kötü milli takımıydı. Oyuncu standartı çok düşmüş ve malesef alternatifte yok. Yerli oyuncuların en pahalı ama kalite planında en dipte olduğu devir... Bu temel kadroyla 2012'ye gitsek ne, gitmesek ne?
Aynen katılıyorum Hakan Abi'ye...
Zekirdek
05.Haziran.2011, 14:29
Bende Hakan Abi'ye katılıyorum ilk 11'de Arda harici yetenekli oyuncumuz yoktu. Yalnız bu takımdan da Nuri, Hamit ve Gökhan gibi 3 tane ilk 11 oyuncumuz sakatlıkları gereği oynayamadı.
SAİT71
05.Haziran.2011, 16:24
Nuri, Hamit ve Gökhan'da monte edilse bu milli takıma daha iyileşir ama her zaman onların eline bakan bir milli takım ile çok yol gitmemiz imkansız. Hadi Euro 2012'de de 2008'deki gibi yarım yamalak takımla kaldık ne yapacağız? Belçika felan orda sökmez mahvederler adamı vallahi...
Rehavi
05.Haziran.2011, 16:32
Biz bir turnuvaya katılalım da gerisi gelir :) Tecrübeyle sabittir.
SAİT71
05.Haziran.2011, 16:33
Zaten turnuvaya bir katılabilsek. Sorun orda 2. bile olamıyoruz :D
Rehavi
05.Haziran.2011, 16:35
Gerçekten baştan vazgeçsek mi acaba :D Daha bunun ikinci olduktan sonra birde playoff u var. Letonya sı var, İsviçre si var. Ne gerek var yani :)
Bordo61Mavi
05.Haziran.2011, 17:09
Hiddink erken vakit giderse, verilcek buyuk bi gazla biseyler yapariz ama suanki durumla ARDA TURAN'siz hic birseyiz