PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Boca Juniors / 2011-2012 Sezon Açılış Maçı

Erdenay
01.Haziran.2011, 14:36
http://img333.imageshack.us/img333/6048/bofe17yu5af.gif

Arkadaşlar süper bir etkinlik düzenleniyor.Etkinlikle ilgili açıklama aşağıdaki gibi ;

Bizler İki takımın taraftarları olarak , İki dost takım olan Türkiye'nin köklü klübü Fenerbahçe ve Arjantin ekolü Boca Juniors'ın sezon açılışı maçında İstanbul yada Avrupa'nın bir kentinde sezon açılışı maçı yapmasını istiyoruz.

Daha öncede bildiğiniz üzere 2008 yılında ilk jesti Boca Juniros yapmış ve bize dostluk maçı teklif etmişti ancak Fenerbahçe'nin o sezon yoğun programı nedeniyle davet reddedilmişti.

Şimdi aynı jesti biz yapalım eminim bu etkinlik 100.000 katılım barajına ulaşacaktır. Takımımız 2010-2011 sezonunu unutulmaz bir şampiyonlukla geride bırakmıştır ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı elde etmiştir. Bu nedenle yoğun programda sezonu erken açma gibi bir derdimiz olmayıp yeni sezona daha rahat hazırlanma imkanımız olmuştur.

Yine ufak bir hatırlatma 2005-2006 yıllarında Fenerbahçe ve Boca Juniors takımları taraftarları arasında bi anlaşma olmuş ve bocafener.net sitesi yayına başlamıştır. Ancak ispanyolca dil sorunu olan bizlerin iletişim yüzünden bu site kapanmış ve askıya alınmıştır.

Biz Fenerbahçeliler olarak her daim Boca sevgisini gerek renklerinden, gerekse taraftar benzerliğinden dolayı her daim tribünlerimizde yansıtmaktayız.

Onlarda aynı şekil her defasında içlerinde Fenerbahçe sevgisini yaşattıklarını belirtmektedirler..

Bu etkinlik için arkadaşlarımızı davet edelim ve gündeme oturtalım bu iki dostun açılış maçında DÜNYA yerinden oynasın..

Etkinliğin facebook adresi ise şu ; http://www.facebook.com/event.php?eid=133786553362852

Elimizden geldiğince katılım gösterelim Fenerbahçe'li dostlar.Eğer gerçekleşirse rüya gibi bir maç olur.Twitter ve facebook üzerinden,taraftar sitelerinden yaymaya çalışalım.Saygılar...

ForsakeN
01.Haziran.2011, 14:38
Gerçekleşeceğini sanmıyorum da Türkçe afiş yok mu?

SAİT71
01.Haziran.2011, 14:52
Bende katıldım, diğer kişilerede iletirim. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse ilginç bir maç olur. Taraftarlar baskı yapmalı. Boca'ya sempatim var benimde.

Hem taraftarı hem rengi hemde stadyumunun atmosferi nedeniyle, belgesellerde felan izlerken ister istemez bir sempati kazanıyo insan :)

Cengo
01.Haziran.2011, 15:10
Linki arkadaşıma verdim, İspanyolca biliyor ve Fenerbahçeli. Aracı olabilir belki.

Erdenay
01.Haziran.2011, 15:38
Linki arkadaşıma verdim, İspanyolca biliyor ve Fenerbahçeli. Aracı olabilir belki.

Çok teşekkürler,İspanyolca aracılığyla Boca'lı taraftarlara da rahat birşekilde ulaştırırsak işimiz daha da kolaylaşır.Twitter'da da #fenerboca diye bir tag var.Hesabı olan arkadaşlar kullanırsa iyi olur,en azından trendlere sokup sayıyı artırabiliriz.

barahir
01.Haziran.2011, 16:07
Twitter mesajlarınızda #fenerboca 'nın yanı sıra #bocajuniors eventini de ekleyin arkadaşlar..

MeMo
01.Haziran.2011, 16:09
Bir ara teklif gelmişti galiba Aragones'li sezon başında.Shaktar'la maçımız var diye olmamıştı.

KaPaLı
01.Haziran.2011, 16:35
Boca Juniors adına yayın yapan radyo, spor yazarı gibi isimlere twitter üzerinden göndermek lazım. Ben yaklaşık 5-6 kişiye yolladım event linkini.

ReaList
01.Haziran.2011, 22:38
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine direk katılacağından sezon öncesi programı rahat olacak, Boca'nında uygun olması durumunda neden olmasın ?

titates1
01.Haziran.2011, 22:52
Twitterdan paylaştım bakalım umarım gerçekleşir , gider izleriz çok güzel etkinlik olur =)

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2011, 01:52
Riquelme vs Alex; güzel olur güzel.

http://www.yukleresim.com/images/90870424642173083465.jpg http://www.yukleresim.com/images/99647531285369847950.jpg

ReaList
04.Haziran.2011, 11:33
Profesyonel Futbol Takımımız, 15-16 Temmuz tarihlerinde, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenecek Bürüksel Turnuvası’na katılacak. 4 Takımın mücadele edeceği turnuvada Fenerbahçemiz 2 maç oynayacak.

Turnuvaya Fenerbahçe’nin yanı sıra RSC Anderlecht, FC Twente ve Standart Liege takımları katılacak. Programa göre Fenerbahçemiz 15 Temmuz Cuma günü yerel saat ile 18.00’de, King Baudouin Stadyumu’nda Standrt Liege ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ikinci maçını, 16 Temmuz Cumartesi günü, yine aynı statta RSC Anderlecht ile oynayacak. Bu maç ise yerel saat ile 20.00’de başlayacak. Takımımız, bu 2 maçla turnuva programını tamamlayacak.

fenerbahçe.org