Log in

View Full Version : Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Pages : 1 [2] 3

MeMo
14.Haziran.2011, 21:20
Zaten salon maçlarında Fener taraftarı hiç iyi değil.

Salonda en iyi taraftar bize ait. Takımda biraz tecrübeli olsa bu kupayı alabilirdik.

Sinan Erdem çok kötü bir salon zaten tribün açısından,gelen taraftar profili de böyle olunca taraftar ruhsuz oluyor.

Ama...

Her maç Caferağa'yı dolduran,sarı melekleri hiç bir maç yalnız bırakmayan taraftarı bunun içine katarsak kulaktan dolma saçma bir genelleme olur.

Hatta kıyaslama da Galatasaray sadece erkek baskette "bu sene" bizden iyi diyebiliriz.

Nedvedmania
14.Haziran.2011, 21:21
24-21 Başabaş gidiyor yine. Bakalım yine 3. çeyrekte kopacak mı bizim takım :)

barahir
14.Haziran.2011, 21:28
Hakemleri çok sert gördüm bu maç...

yaman76hakanFB
14.Haziran.2011, 21:31
Zaten salon maçlarında Fener taraftarı hiç iyi değil.

Salonda en iyi taraftar bize ait. Takımda biraz tecrübeli olsa bu kupayı alabilirdik.

Yahu ilgisi yok. Başarıya açlıkla ilgili bir durum. izle bizim 100. yıl maçlarımızı. İpekçi'yi. Kimse yerine oturamıyordu. Galatasaray futbol takımı Uefa şampiyonu olduktan sonraki sezon çoğu maç Sami Yen'i dolduramadı. Şu dönemde Galatasaray taraftarı salon sporlarında gerçekten başarıya aç... Bizde ise normalin ötesinde bir doymuşluk.

Fearless Coward
14.Haziran.2011, 21:32
33-32 yaptık helal size be...

Nedvedmania
14.Haziran.2011, 21:33
Yahu ilgisi yok. Başarıya açlıkla ilgili bir durum. izle bizim 100. yıl maçlarımızı. İpekçi'yi. Kimse yerine oturamıyordu. Galatasaray futbol takımı Uefa şampiyonu olduktan sonraki sezon çoğu maç Sami Yen'i dolduramadı. Şu dönemde Galatasaray taraftarı salon sporlarında gerçekten başarıya aç... Bizde ise normalin ötesinde bir doymuşluk.

Tamam işte şuanda başarıya en aç olan biz olduğumuz için biz daha iyiyiz zaten :) Bundan 10 yıl önceki tribün performansı hakkında yorum yapamam zaten. Son zamandan bahsediyorum.

Homer J.S
14.Haziran.2011, 21:33
Bu maç kopacak, Fenerbahçe rahat bence psikolojik olarak.

Nedvedmania
14.Haziran.2011, 21:35
34-35 öndeyiz 2.P

yaman76hakanFB
14.Haziran.2011, 21:37
Takım savunma yapmıyor. Rezil oynadığımız maçlardan birisi... Anonscu ise böyle bir maçta "susumuyoruz" demek zorunda kalıyor. Nerden baksan tutarsızlık... Bu kadar az konsantrasyonla çıkılan bir final maçı, bir şampiyonluk maçı hayra alamet değil. Geri koşmuyoruz; var mı böyle birşey?

Takımın maça girmesi için hatalı bir düdük, bir gerginlik, bir kavga lazım oyuncular arasında.

Fearless Coward
14.Haziran.2011, 21:37
Yalnız 4 tane serbest atış attırdık fark 6'yı bulmuştu sonra iyi toparladık umarım kazanırız bu maçı...

Fearless Coward
14.Haziran.2011, 21:41
Andriç çok fena smaç bastı :D 39-38 öndeyiz...

Nedvedmania
14.Haziran.2011, 21:43
Yahu kaybedecekseniz baştan kaybedin. Heycan yaptırmayın millete :D

İlk Yarı 41-41 Bitti

Homer J.S
14.Haziran.2011, 21:43
Takımlar karşılıklı buluyor sayıları çok heyecanlı. :D

vego
14.Haziran.2011, 21:44
FB Ülker: 41 - GS CC: 41 (Devre Skoru)

yaman76hakanFB
14.Haziran.2011, 21:45
NBA'in normal sezon maçları gibi... Göstermelik, gölge savunma... Fenerbahçe sezonun en kötü maçlarından birisini oynuyor. Hiç maçta değiller; hiç...

Bir maçı da şu trübünler kazandırsın; çok değil, bir maçı...

Varonil
14.Haziran.2011, 21:47
Çok kırılgan bir yapımız var,bu durum Gscc'ı sürekli maçın içinde tutuyor.Ömer Onan'ın hasta hasta maça çıkmasının da etkisi büyük tabi.

SAİT71
14.Haziran.2011, 21:49
Fenerbahçenin her şubesi adamı fıtık eder. İlla bi aksiyon yaşatacaklar millete yahu :D

C h A o S
14.Haziran.2011, 21:50
Maç gerçekten çok zevkli geçiyor.Biz 3.çeyrekde maçtan kopmazsak 3.maç gibi son ana kadar gider.Shipp bu maç sürpriz isim olarak öne çıktı.Shumpert ve JJ'de katkı verirse bir sürpriz yaşatabiliriz.

yaman76hakanFB
14.Haziran.2011, 21:56
tamam, bu takım onca sakatlık ortasında bu maça konsantre başlayamadı. Ömer hastaneden salona geldi, Tomas'ın alçısı maç önü çıktı. Ama kardeşim, saha içi trübünlerinde melul melul bakınan insanlar ne öyle? Almışlar 40 liralık biletleri, sepetlerine zeytinyağlı dolmaları doldurup gelmişler pikniğe... Sizi de, verdiğiniz parayı da diyesi geliyor insanın. Ulan NBA taraftarı bile bundan daha coşkulu... Arada kendini yırtan 500-1000 kişilik grup var. Onların gırtlaklarına yazık oluyor. Zaten onlar bütün bir sezon bu takımın yanında olanlar... Diğerleri mi? FB Tv'de bugün şampiyonluk maçına çıkılacağını duyup öylesine uğramış gibi...

Homer J.S
14.Haziran.2011, 22:08
5 sayı oldu fark. Maç kopuyorr, durduramayacağımız açık.

Nedvedmania
14.Haziran.2011, 22:09
Bak yine 3.Çeyrekte koptular.

Fearless Coward
14.Haziran.2011, 22:13
Ne kopması arkadaşlar 4-6 sayı dediğiniz bir şey mi 2. periyotta gördük 6 sayıydı kopmadık...

vego
14.Haziran.2011, 22:21
FB Ülker: 53 - GS CC: 56 (3. çeyrek skoru)

Nedvedmania
14.Haziran.2011, 22:21
Son saniye 3.lüğüyle 56-53 önde giriyoruz son çeyreğe.

Yoksa ?

Fearless Coward
14.Haziran.2011, 22:22
Beyler size dedim maçtan kopulmaz 4-6 sayı farklarla boşuna ümitsizliğe kapılıyorsunuz...Andric çok iyi taşıyor bizi oda olmasa :D son saniye 3'lüğü çok iyiydi bu arada umarım farkı açarız...

M.Scofield
14.Haziran.2011, 22:27
60-53 oldu

barahir
14.Haziran.2011, 22:31
55-60 Hadi geçmiş olsun...

barahir
14.Haziran.2011, 22:33
Şu savunmaya alan savunması diyen spikeri ayakta alkışlıyorum :)

barahir
14.Haziran.2011, 22:39
Roko Leni Ukiç...

Fearless Coward
14.Haziran.2011, 22:43
71-70 Maç son 48 saniye Fenerbahçe mola aldı...Evren yaktı bizi niye 2 de 2 yapamadın be :(

E.Cartman
14.Haziran.2011, 22:48
Shippppppppp :k:

C h A o S
14.Haziran.2011, 22:48
Offf kalbim güm güm güm.Hadi son 1 saniye.

MeMo
14.Haziran.2011, 22:49
3-2 oldu seri.

Nedvedmania
14.Haziran.2011, 22:50
Helal Olsun Size Helal Olsuuuuun !!!!!!

Fearless Coward
Shippppppp Adamsın Be Adamsın Yok Böyle Bir şey...Allahınıza Kurban Sizin...72-71 Kazandık Helal Olsun Aslanlarımıza...

C h A o S
Of be ne maç oldu öyle.Helal olsun aslan parçalarına.

vego
FB Ülker: 71 - GS CC: 72 (Maç Bitti) / Seride durum 3-2 oldu. Serinin 6. maçı Abdi İpekçi'de

M.Scofield
4-0 biter neyse 4-1de olur diyen arkadaşlar şimdi ne diyecek çok merak ediyorum.

barahir
14.Haziran.2011, 22:52
4-0 biter neyse 4-1de olur diyen arkadaşlar şimdi ne diyecek çok merak ediyorum.

4-2 :0:..............

E.Cartman
5-3 bitecek 5-3 :p :zuhaha Tabi imkansıza yakın öyle bir olay ama bu bile yeter bize. Fenerbahçe'nin kadrosu açıkara çok iyi bizden ama 1-2 seneye işler değişir.

M.Scofield
4-2 :0:..............
eminmisin yarın bi gün 4-3de razı olursunuz siz

LadroN
Helal olsun be helal olsun.

KaRaBükLü KraL
Hiç bi maç oynanmadan kazanılmaz sadece o kadar diyeceğim helal olsun ASLANLAR !!!

Sirius Black
14.Haziran.2011, 22:53
Bu sefer de şanstır kesin arkadaşlar yapmayın ama. :)

Nedvedmania
Ne kopması arkadaşlar 4-6 sayı dediğiniz bir şey mi 2. periyotta gördük 6 sayıydı kopmadık...

Totem yaptım be toteeem :D

Süper bişey ya helal olsun size helal. Kalbim yerimden çıkacak nerdeyse :D Her türlü totemi yaptım. Aynı şekilde oturdum, kımıldamadım , sürekli dudağımı ısırdım (Şu anda yanıyor :D), mauseyi ekranın sağına çektim ve sonunda başardım :n:

Cengo

FB çok çok kötü oynayarak kaybetti, yine sakatlıklar ve laubalilik etki etti. Ben hâlâ rahatım, buradan şampiyonluk verilmez. Olması gereken skor 4-1'di bence, bugün FB'nin çok kötü gününde şansının da yardımı ile biraz kıpırdanarak kazandı. GS da iyi oynamadı lakin.

MeMo

Seri 0-0'ken şampiyon olacağız demekten iyidir maç 3-1'ken konuşmak.Allah 4-3 kaybetmeye razı etmesin.

vego
e 4-2 biter derler :D

Edit:denmiş:D

ancar
son topta rezil bir hücüm ettik ardından Ship'in dengesiz atışı sayı oldu ve maçı 1 sayı farkla GS kazandı. Son maç Abdi İpekçi'de bakalım orada kutlarız artık şampiyonluğu

furkan58
14.Haziran.2011, 22:54
Şampiyonluk İpekçi'ye kısmetmiş :)

Fearless Coward
Şimdi seri Abdi İpekçi'ye taşındı...Aslanlarımıza güvenim tam orda da kazanıp seriyi 3-3 yapacaklarına inanıyorum...

barahir

Eğer 3-3 olursa da 4-3 yazcaz tabi.. ne bekliyosunuz ki?

yaman76hakanFB
14.Haziran.2011, 22:56
Bu takım bu maçı haketmemişti.

Ama üç periyot uyuyan bu taraftar maçı değil, şampiyonluğu haketmiyor.

Seri büyük ihtimal 7. maça uzar. Ama 6. maçta bitmesini isterim. Çünkü salondaki 500-1000 kişi dışında o melul melul bakan beyzadelerin şampiyonluk coşkusunu yaşamasını hiç ama hiç istemiyorum. Haketmiyorlar.

Galatasaray bizi uyuta uyuta yendi. Özellikle 3. periyot alan savunması karşısında tıkanan hücumu açmak için mola almaya bile tenezzül etmeyen Spahjia'yı izlerken Daum'u izliyormuş gibi oldum. Bu maçtan sonra hedef final-four'sa o zone savunmaya karşı hiçbir şey üretemeyen Spahjia'da, Ukiç'te önümüzdeki sezon için tartışılmalıdır.

M.Scofield
Eğer 3-3 olursa da 4-3 yazcaz tabi.. ne bekliyosunuz ki?
bi çok kişi 2 maç alacağimızıda beklemiyordu ben şampiyon olabileceğimize inanıyorum yani şampiyonluk bekliyorum...

uAburak89
Digiturk webtv'nin 3. maçtaki hatasını telafi etmek istemesi sayesinde izledim maçı, aklımda bile yoktu, 4. maçı hediye etmişlerdi işim vardı izleyemeyeceğim demiştim, yine maçtan önce aradılar hediye ediyoruz diye. Yaşasın tüketici hakları süper bi maç oldu, son saniyeye kadar heyecan vardı. Skor 55-60 iken Luksa'ya çalınan hatalı hücum faul kararı bizim açımızdan kırılma anı oldu resmen. Sonrasında umutsuzluğa kapıldım açıkcası ama kazandık çok güzel oldu. Fenerbahçe bugün çok kötüydü bunu da belirtmek gerek, bizim alan savunmamız çoğu zaman işe yaradı. Helal olsun tüm takıma, ellerinden geleni yapıyorlar. Oynanmadan maç kazanılacağını düşünenlere çok güzel cevap veriyolar. Apdi İpekçi'de ki maçı kazanmalı ve 7. maçta son topa kadar mücadele etmeliyiz, şampiyonluk hala çok zor gözükse de Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır...

SAİT71
14.Haziran.2011, 22:57
Belki kazanırız ama herkeste bir emin konuşma küçümseme... Herşey kadro kalitesi vs. demek değil. Bu tür rahatlık her zaman sorun oluşturur. Garanti belgemiz mi var G.Saray CC'yi bu seride yenip kupayı alacağımızın. Favori olursun tamamda maçlar bitmiş gibi konuşmanında hiç bir yararı olmaz takımımıza. G.Saray'ı tebrik ediyorum. Gerçekten kadro kalitesi bizden alt seviyede olmasına karşın azimin mücadelenin yapılıpta nasıl yenebileceğini, sporun ana maddesinin ne demek olduğunu gösterdiler. Ben her zaman temkinliyim. Sporda oynanmadan kazanma diye birşey yok. O nedenle gönlümden ve aklımdan şampiyon olabiliriz diye geçiyor umarım biz oluruz...

Tebrik ediyorum Galatasaray'ı...

Bizim takıma söyleyecek sözüm yok. Bu seriyi buraya kadar getirdilerse ciddi sorun var demektir kalitemizde. Şampiyon olsak bile bu fikrim değişmeyecektir.

MeMo
Bu takım bu maçı haketmemişti.

Ama üç periyot uyuyan bu taraftar maçı değil, şampiyonluğu haketmiyor.

Seri büyük ihtimal 7. maça uzar. Ama 6. maçta bitmesini isterim. Çünkü salondaki 500-1000 kişi dışında o melul melul bakan beyzadelerin şampiyonluk coşkusunu yaşamasını hiç ama hiç istemiyorum. Haketmiyorlar.

Galatasaray bizi uyuta uyuta yendi. Özellikle 3. periyot alan savunması karşısında tıkanan hücumu açmak için mola almaya bile tenezzül etmeyen Spahjia'yı izlerken Daum'u izliyormuş gibi oldum. Bu maçtan sonra hedef final-four'sa o zone savunmaya karşı hiçbir şey üretemeyen Spahjia'da, Ukiç'te önümüzdeki sezon için tartışılmalıdır.

Abi bu maçtan sonra önümüzdeki maç da zor bence.3-3 olma ihtimali yüksek son maça kalacak bence maalesef.

Nedvedmania
3-3 olunca 5 e uzamıyor demi :D

Fearless Coward
14.Haziran.2011, 22:58
FB çok çok kötü oynayarak kaybetti, yine sakatlıklar ve laubalilik etki etti. Ben hâlâ rahatım, buradan şampiyonluk verilmez. Olması gereken skor 4-1'di bence, bugün FB'nin çok kötü gününde şansının da yardımı ile biraz kıpırdanarak kazandı. GS da iyi oynamadı lakin.

Nereye şans yahu bir sürü serbest atış kaçırdık onları atsak bu heyecana gerek bile kalmayacaktı yani maçı çok erken koparabilirdik buradan şampiyonluk verilebilir Fenerbahçe nerelerden şampiyonluk verdi buradanda verilebilir hiç rahat olmayın bence...

Night_Mare17
14.Haziran.2011, 22:58
4-3 bu seriyi Gs alır.

vego
14.Haziran.2011, 22:59
3-3 olunca 5 e uzamıyor demi :D

Uzamıyor:D

3-3 olur son maç FB fark yapacak gibi geliyor.Efes'e yaptıkları gibi 2 sene öncemiydi neydi.

SAİT71
14.Haziran.2011, 23:00
Aklıma 2-0 öndeyken kaptırdığımız Efes serisi geliyor. Bu seri 2 ihtimalede açık halde. Kim kazanır bilemiyorum artık.

Nedvedmania
Artık baskette de "Derbinin Favorisi Olmaz" kuralı var :)

barahir
Ben hala ciddi oynamadıkları için kaybettiklerini düşünüyorum.. Anlamışlardır şimdi hanyayı konyayı..

NikolaiBelinski
Nereye şans yahu bir sürü serbest atış kaçırdık onları atsak bu heyecana gerek bile kalmayacaktı yani maçı çok erken koparabilirdik buradan şampiyonluk verilebilir Fenerbahçe nerelerden şampiyonluk verdi buradanda verilebilir hiç rahat olmayın bence...

Hocam bari şurda objektif olalım iki tarafta maçı haketmedi ama son hücumda galatasaray oyuncusunun kendisinin bile inanmadığı bir atış yaparak sayı bulması bir anda hakederek kazandığı anlamına mı geliyor?

C h A o S
14.Haziran.2011, 23:01
Öle bir ruh hali oluşmuşki sizde 4-3 kazansak bile seriyi siz hala 5-4 geçeriz bu seriyi diyeceksiniz.

Cengo
14.Haziran.2011, 23:01

Verilmez artık buradan, tamamen laubalilik bu maç.
FB de serbest atış kaçırdı, mesele bu olsa almışlardı maçı.

4-3 bu seriyi Gs alır.

Neredeyse imkansız, 3 maç üstüste kazanıp şampiyon olan olan çok fazla takım hatırlamıyorum.

M.Scofield
14.Haziran.2011, 23:02
Hocam bari şurda objektif olalım iki tarafta maçı haketmedi ama son hücumda galatasaray oyuncusunun kendisinin bile inanmadığı bir atış yaparak sayı bulması bir anda hakederek kazandığı anlamına mı geliyor?
yani bütün maçı son saniyeyemi bağladın?

MeMo
14.Haziran.2011, 23:02
Öle bir ruh hali oluşmuşki sizde 4-3 kazansak bile seriyi siz hala 5-4 geçeriz bu seriyi diyeceksiniz.

İyi de önde olan biziz.Galatasaraylı arkadaşlar niye bu kadar bu konuya taktı anlamadım.Burada seri 2-0'ken canları sağolsun buradan sonrası zor diyen biz değildik.

vego
14.Haziran.2011, 23:04
Neredeyse imkansız, 3 maç üstüste kazanıp şampiyon olan olan çok fazla takım hatırlamıyorum.

2-3 sene önce siz Efes'e verdiniz :) 2-0'dan 4-2

ama ekstrem bir durumdu o.

NikolaiBelinski
14.Haziran.2011, 23:04
yani bütün maçı son saniyeyemi bağladın?

Maçı iki tarafın haketmediğinide mesajımın başınad söylemiştim, ama her oyun skor oyunudur bunuda unutmayalım. Son saniye golü, son saniye basketleri bugün galatasarayın seride *PSİKOLOJİK olarak avantajlı hale geçmesini sağladı.

Nedvedmania
14.Haziran.2011, 23:05
Yahu 26 yıl sonra finale çıkmışız. Ve Fenerbahçe Ülker gibi bir takım karşısında olmayacak birşey yapıyoruz. Bırakında sevinelim adam akıllı.

Cengo
2-3 senen önce siz Efes'e verdiniz :) 2-0'dan 4-2

ama ekstrem bir durumdu o. [/QUOTE]

NBA'de bile pek yok.
FB'nin gücü ortada. Şu anda 3-2 FB önde, farkında olursanız sevinirim. Aradaki kalite farkı da olunca daha fazla konuşmama gerek kalmıyor. İddia ediyorsunuz ama ciddi olarak inandığınızı hiç düşünmüyorum.

Revolution
Bu playoff'ta oynadığımız en iyi oyundu. Ukic'in son dakikalarda muazzam performansı olmasa belki maç son saniyeye kalmayacaktı bile. Bu maçı başından sonuna kadar hakettik. Andric gibi bir uzunu bugün süper oynattık, Joshua Shipp'ten %100 verim aldık, özgüvenini kaybetmiş bir Tutku Açık'ı bugün resmen yeniden dirilttik. Savunmada da iyiydik.

Fenerbahçe de sonuna kadar savaştı ama Fenerbahçeli oyuncular ve Fenerbahçeli seyirciler maçın başında kupayı almaya geldik diye bir rehaveti vardı. Biraz önce bir arkadaşımla telefonda konuştum adam bana "Şampiyonluk bileti diye almıştım ben bunu." dedi direkt.

Beklentimin aksine kabullenmiş bir Galatasaray değil, kanının son damlasına kadar savaşan bir Galatasaray buldum bugün karşımda. İnşallah Abdi İpekçi'ye gidebilirim. Seri şimdi renklendi. İnşallah Fenerbahçe Abdi İpekçi'de almaz şampiyonluğu. İşte o çok dokunur bana :)

ChristianV
14.Haziran.2011, 23:06
Galatasaray 4-3 alıcak seriyi ve şampiyon olucaktır.

Fearless Coward
14.Haziran.2011, 23:07
Fenerbahçeli oyuncuları bugün çok rahat gördüm bu arada gerek yok tartışmaya hele bi 3-3 olsun seri işte o zaman asıl çekişme gelir tekrardan tebrikler takımımıza...

C h A o S
İyi de önde olan biziz.Galatasaraylı arkadaşlar niye bu kadar bu konuya taktı anlamadım.Burada seri 2-0'ken canları sağolsun buradan sonrası zor diyen biz değildik.

Sizin takıntılı olduğunuz konulara biz taktık..

Revolution
Maçı iki tarafın haketmediğinide mesajımın başınad söylemiştim, ama her oyun skor oyunudur bunuda unutmayalım. Son saniye golü, son saniye basketleri bugün galatasarayın seride *PSİKOLOJİK olarak avantajlı hale geçmesini sağladı.
Son saniye golü nedir yahu? Lütfen kişisel olarak algılamayın, oldum olası nefret etmişimdir şu futbol terimlerinin basketbolda kullanılmasına.

uAburak89
14.Haziran.2011, 23:08
http://i55.tinypic.com/2w6z1jd.jpg Sol üste dikkat, 10 dakika boyunca o yazı kaldı orada, bu ntvspor hakikaten rezil.

Nedvedmania
İnşallah Abdi İpekçi'ye gidebilirim.

Şimdiden kimi arıyorsan ara o maça davetiye bul :D (Biraz emir gibi oldu ama :D)

MeMo

4-3 alırız Galatasaray'lılara kimse laf söylemedi.Hatta seri 3-1'ken göremediğimiz üyelere de kimse laf söylemedi.Buna rağmen çok ilginç bir ısrar var bu konu üstünde.

Cengo
14.Haziran.2011, 23:09

6. maçta böyle olmayacak FB emin olabilirsiniz o konuda. Serinin 4-2 biteceğini düşünüyorum. Güç farkından dolayı FB'nin şampiyon olacağını söylemek normal olan, eleştirilecek bir yanı yok.

vego
14.Haziran.2011, 23:09
][/B]

NBA'de bile pek yok.
FB'nin gücü ortada. Şu anda 3-2 FB önde, farkında olursanız sevinirim. Aradaki kalite farkı da olunca daha fazla konuşmama gerek kalmıyor. İddia ediyorsunuz ama ciddi olarak inandığınızı hiç düşünmüyorum.
Yok iddia etmiyorum olanı söylüyorum.Bıçak kemiğe dayanınca FB alır.Kalite farkı fazla.GSCC'ye 1-2 yıl daha vermek lazım.Sonra of of of.Müthiş seriler,derbiler olacak.

Revolution
14.Haziran.2011, 23:10
Joshua Shipp'in performansı da muazzamdı bugün, Andric'ten nefret eden birisi olarak yanaklarından öpesim geldi :D

Bu arada şampiyon olmamızı ben çok zor görüyorum, eğer Abdi İpekçi'deki 2. maçı kazansaydık bugün şampiyonluğumuzu ilan bile edebilirdim ama bir sonraki Abdi İpekçi maçını alsak bile son maç Sinan Erdem'de olacak.

NikolaiBelinski
Yahu 26 yıl sonra finale çıkmışız. Ve Fenerbahçe Ülker gibi bir takım karşısında olmayacak birşey yapıyoruz. Bırakında sevinelim adam akıllı.

Hocam keşke bizde futbol braşında şampiyon olduğumuz zaman ağzımızın tadıyla kutlayabilseydik :(

@Revolution

Öte yandan Galatasaray takımını tebrik etmekte gerek sonuçta bir kaybeden birde kazanan taraf var. Tutku son dakikalara doğru bir top kaybı yaptı bugün kazanamasaydınzı yanmıştı :)

EDİT: Ben sadece basketbolunda neticede bir spor oyunu olduğunu pekiştirmek adına futbol terimiyle tamamladım, ardından son saniye basketinide ekledim ardına.

SAİT71
Takımın mental olarak sorunlu olduğunu düşünüyorum. Rakip herşeyini koyduğu halde nahoş bir şekilde oynuyorlar. Euroleague seviyesinde diyoruz ama o seviyeye yakışmayacak şekilde oynuyorlar. Başkan fazla yüz veriyor galiba, böyle bir durumda futbolcular olsa kimbilir ne haldeydiler onlar...

ChristianV
http://i55.tinypic.com/2w6z1jd.jpg Sol üste dikkat, 10 dakika boyunca o yazı kaldı orada, bu ntvspor hakikaten rezil.

aynen şu ntvspor ' un ne kadar taraf tuttuğunu anlamış oldum gerçekten hakikaten rezilliktir bu....

Nedvedmania
14.Haziran.2011, 23:11
Bu arada Andric'e ayrı bi helal olsun. Son maçta onun yüzünden kaybetmiştik. Çok kritik yerlerde sürekli top kayıpları yapıyordu ama bu maç affettirdi kendini :)

Revolution
14.Haziran.2011, 23:11
http://i55.tinypic.com/2w6z1jd.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fi55.tinypic.com%2F 2w6z1jd.jpg) Sol üste dikkat, 10 dakika boyunca o yazı kaldı orada, bu ntvspor hakikaten rezil.
Artık şaşırmıyorum :D

Şimdiden kimi arıyorsan ara o maça davetiye bul :D (Biraz emir gibi oldu ama :D)
Emredersiniz Cihan Bey :D

Fearless Coward
14.Haziran.2011, 23:12

Zaten NtvSpor taraflı olduğunu son 3 haftadır gösteriyor rezillik gerçektende bu arada düzeltmişler anca :D

C h A o S
14.Haziran.2011, 23:13
6. maçta böyle olmayacak FB emin olabilirsiniz o konuda. Serinin 4-2 biteceğini düşünüyorum. Güç farkından dolayı FB'nin şampiyon olacağını söylemek normal olan, eleştirilecek bir yanı yok.

4-3 alırız Galatasaray'lılara kimse laf söylemedi.Hatta seri 3-1'ken göremediğimiz üyelere de kimse laf söylemedi.Buna rağmen çok ilginç bir ısrar var bu konu üstünde.

Bizde diyoduk zaten kadro kalitesi bariz belli.Fenerbahçe şampiyon olur diye.Ama sizin derdiniz başka.Amaç farklı.Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.Papağan gibi uzayıp gidecek...

Maç içinse Shipp'in muazzam performansı,Tutku'nun sazı eline alması ve Andric'in katkısı maçı getirdi.Artık İpekçi'deki maçı bekliyoruz.İnşallah bilet bulabilirim.

SAİT71
14.Haziran.2011, 23:14
O taraflı olduğu için değildir. İnternet sitesine anında haber girmek için olması en muhtemel sonucu yazmışlardır. G.Saray beklenmedik şekilde kazanıncada değiştirmeyi unutup yayınlanmış.

Nedvedmania
Hocam keşke bizde futbol braşında şampiyon olduğumuz zaman ağzımızın tadıyla kutlayabilseydik :(
[/B]

Futbolda iki takımdan birisinin açık ara önde olduğu bir kalite farkı yok (+ bir çok hakem olayı girdi devreye) ama baskette kalite ve tecrübe farkı var şu anda. İkisi farklı şey.

Biz siz kazandığınızda gönül rahatlığıyla tebrik ediyorduk. Ama biz kazanınca niyeyse aynı şey olmuyor (Bazıları için).

MeMo
Bizim 2.maçtaydı galiba Habertürk aynı şeyi yapmıştı.Çok mu zor acaba doğru düzgün haber koymak :D

eXcitinG
14.Haziran.2011, 23:15
Bazı FenerbahçeLi arkadaşLar takımLarını Miami Heat feLan sanıyor herhaLde. FazLa havaLanmamak gerek, sonra DaLLas çarpması oLmasın.

nannar
14.Haziran.2011, 23:16
FB daha güçlü ama bizimkiler de aslan yürekli :) Buralara kadar getirmeleri bile büyük başarı. Helal size aslan parçaları. 4. maçta ne olur bilinmez ama Galatasaray basketbol takımı oyuncu kalitesi ile düşünüldüğünde bu sezonun en başarılı ekibidir bence.

Revolution
14.Haziran.2011, 23:16
O taraflı olduğu için değildir. İnternet sitesine anında haber girmek için olması en muhtemel sonucu yazmışlardır. G.Saray beklenmedik şekilde kazanıncada değiştirmeyi unutup yayınlanmış.
15 sayıdan filan gelip maçı alsak adamlar önceden yazmıştır diyeceğim de maçın başından sonuna kadar çekişme vardı. NTVSpor gibi Türkiye'nin en çok ziyaret edilen spor sitesi haberi girmeden önce düşünemiyor mu bunu? Ayrıca bu olay da 1 değil 2 değil, bizimle alıp veremedikleri nedir bilemiyorum.

RaSenGan
14.Haziran.2011, 23:17
Bazı FenerbahçeLi arkadaşLar takımLarını Miami Heat feLan sanıyor herhaLde. FazLa havaLanmamak gerek, sonra DaLLas çarpması oLmasın.

Euroleague'te oynayınca böyle oluyor :)

barahir
14.Haziran.2011, 23:17
Her maçın bir kırılma anı vardır, bu maç o kadar enteresan oldu ki, kırılma anı son 1 saniyede üstünde 3 kişi varken potayı göremeden deliksiz basket atan Shipp oldu.. Hakkaten muazzam bi basketti diyebilirim..

Şunu da belirtelim ki GSCC bugün bizden daha çok istedi maçı. Zaten şans her zaman en çok isteyenin yanında olur.. Nitekim öyle de oldu.. Ancak bu Galibiyete şans demek başta Tutku ve Andriç'in performansına haksızlık olur..

Şimdi kaldı 2 maç, görünen o ki oyuncularımız şimdi acayip bir fırça yiyecekler ve 6. maç daha ciddi oynayacaklardır.. Ne olursa olsun rakibe saygı kavramını da unutmamak gerekir gördük bugün..

Bir noktaya da değinmek istiyorum.. Sakat Tomas bugün nerdeyse hiç katkı yapamadı takıma ve o varken sanki hep 5 e 4 gibi oynadık.. Sonuç olarak gönlümüzden geçen Eski mekan Abdi İpekçi'de Seriyi sonlandırıp galip gelmek.. Zaten yapamayacağımız/yapmadığımız şey değil..

Fearless Coward
14.Haziran.2011, 23:19

Aynen abicim sonuna kadar katılıyorum...Ayrıca burayı NBA ile bir tutmak çok saçma gördüğümüz gibi her an her şey olabiliyor takım en rahat maçını kaybedebiliyor...Eğer 3-3 olursa Fenerbahçe saha avantajından dolayı yine rahat oynarsa her sonuca açık olsun Fenerbahçe taraftarı oyuncularda da rahatlılık olunca zaten sonuç ortada :)

eXcitinG
14.Haziran.2011, 23:19
Yok anLamadığım Fenerbahçe güçLüymüş, şansız yeniLiyormuş, LaubaLiLikten yeniLiyormuş feLan. GaLatasaray kazanıyor kimsede takdir yok. Yahu adamLar çatır çatır oynuyor işte. Ben Türkiye Ligi BasketboLunu çok takip etmem ama bu seriyi başından beri izLiyorum. AsıL Fenerbahçe in sayıLarının %30 u şans ve %15 i hakem destekLi.

Bu kadar da abartmayın. Rakip takım taraftarını küçük düşürücü mesaj atarsanız, gereğini yaparız.

MeMo
14.Haziran.2011, 23:21

Çok büyük bir yanılgı bu.Seri 0-0'ken zaten herkes emin konuşuyordu bazı Galatasaray'lı arkadaşlar da öyle.Sonra biz önde olunca seriye bitti gözüyle bakan yine Galatasaray'lı arkadaşlar.Sonra burada haksız yere suçlanıyoruz takım daha iyi dedik diye.

SAİT71
Ben Abdi İpekçi'deki maçıda ciddi oynasakta son saniyeye kadar koparabileceğimizi sanmıyorum. Bir kere şahlandı G.Saray :)

vego
Arada bir kalite farkı var ama FB li arkadaşlar bu fark GS ile olunca abarttıkça abartıyor konusuna katılırım.Ama var yani.

ChristianV
Yok anLamadığım FBÜLker güçLüymüş, şansız yeniLiyormuş, LaubaLiLikten yeniLiyormuş feLan. GaLatasaray kazanıyor kimsede takdir yok. Yahu adamLar çatır çatır oynuyor işte. Ben Türkiye Ligi BasketboLunu çok takip etmem ama bu seriyi başından beri izLiyorum. AsıL FBÜLKer in sayıLarının %30 u şans ve %15 i hakem destekLi.

Bu kadar da abartmayın. Rakip takım taraftarını küçük düşürücü mesaj atarsanız, gereğini yaparız.

çok doğru bir yorum gerçekten... ben bunları söylecektim söyleyemedim belki ceza alırız filan diye ama söylemem gerekiyormuş demekki...

eXcitinG
14.Haziran.2011, 23:23
Çok büyük bir yanılgı bu.Seri 0-0'ken zaten herkes emin konuşuyordu bazı Galatasaray'lı arkadaşlar da öyle.Sonra biz önde olunca seriye bitti gözüyle bakan yine Galatasaray'lı arkadaşlar.Sonra burada haksız yere suçlanıyoruz takım daha iyi dedik diye.

Üzerine aLınmak isteyen aLınır. Ben Beşiktaş taraftarı iken biLe GaLatasaray ve Fenerbahçe ye aynı eşit şekiLde antipati duyarken biLe burada yapıLan bazı yorumLardan ben biLe rahatsız oLuyorum yani. Bunu yapanLarın kim oLduğunu zaten biLen biLiyor. Üstünüze aLınacak bir durum yok.

furkan58
14.Haziran.2011, 23:25
Yok anLamadığım FBÜLker güçLüymüş, şansız yeniLiyormuş, LaubaLiLikten yeniLiyormuş feLan. GaLatasaray kazanıyor kimsede takdir yok. Yahu adamLar çatır çatır oynuyor işte. Ben Türkiye Ligi BasketboLunu çok takip etmem ama bu seriyi başından beri izLiyorum. AsıL FBÜLKer in sayıLarının %30 u şans ve %15 i hakem destekLi.

Aslında topa vurulan pozisyonda faul çalan , alakasız kasti faul çalan , herhangi iki takım lehine çokca karar veren hakem nasıl destekli oluyor anlamış değilim ..

NikolaiBelinski
14.Haziran.2011, 23:26
Aslında topa vurulan pozisyonda faul çalan , alakasız kasti faul çalan , herhangi iki takım lehine çokca karar veren hakem nasıl destekli oluyor anlamış değilim ..

İmzamı atarım.

MeMo
14.Haziran.2011, 23:26
Üzerine aLınmak isteyen aLınır. Ben Beşiktaş taraftarı iken biLe GaLatasaray ve Fenerbahçe ye aynı eşit şekiLde antipati duyarken biLe burada yapıLan bazı yorumLardan ben biLe rahatsız oLuyorum yani. Bunu yapanLarın kim oLduğunu zaten biLen biLiyor. Üstünüze aLınacak bir durum yok.

Burada yapılan yorumlar biz daha iyiyiz alırız bu seriyi.Ben görmedim açıkçası öyle bir yorum.Kaldı ki dediğim gibi rakip taraftarlar bile bitti gözüyle bakıp oyuncularını tebrik ederken çok normal bu durum.Bana garip gelen buna 3-1'ken değil de 3-2'yken ses çıkması.

Börk
14.Haziran.2011, 23:28

Sadece bu maça göre yorum yapmamak gerek :)

Tebrikler Galatasaray :)

ChristianV
14.Haziran.2011, 23:29

senin dediğin olaylar 1 maça göre serinin geneline bir göz at derim. :)

eXcitinG
14.Haziran.2011, 23:29
Burada yapılan yorumlar biz daha iyiyiz alırız bu seriyi.Ben görmedim açıkçası öyle bir yorum.Kaldı ki dediğim gibi rakip taraftarlar bile bitti gözüyle bakıp oyuncularını tebrik ederken çok normal bu durum.Bana garip gelen buna 3-1'ken değil de 3-2'yken ses çıkması.

Şimdi senin sürekLi yazıyor oLmanda beni kıLLandırıyor. Ben burada ki yorumLarın son sayfaLarından bahsediyorum. Demek ki geri de ki sayfaLarda sende bu tarz oLayLara karışmıssın. Ben diyorum ki üzerine aLınması gereken aLınır, sen ısrarLa cevap yazıyorsun. Demek sende rakibi aşağıLayan taraftasın.

furkan58
14.Haziran.2011, 23:31
Sadece bu maça göre yorum yapmamak gerek :)

Tebrikler Galatasaray :)

Zaten bu maçı izlemediğim için bu maça göre yorum yapmadım :) Geneldi :)

Corpus
14.Haziran.2011, 23:33
Fenerli arkadaşlar 2 dakika sakin olun sadece 2. mağlubiyeti aldınız :) GS-FB derbisinde konu baskette olsa bu normal bir şey. Şu konumda o sahaya arkamda o büyük taraftarla çıksam ben bile Profesyonel basketbolcu gibi oynar normalden 2-3 kat daha fazla savaşırım. Biraz oradaki havayı düşünelim :)

Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Hepiniz bu yolun askerlerisiniz belki kaybedeceğiz ama yinede "savaş" verdiğiniz için gönlümüzün şampiyonu her halukarda sizlersiniz ..!

MeMo
14.Haziran.2011, 23:34
Şimdi senin sürekLi yazıyor oLmanda beni kıLLandırıyor. Ben burada ki yorumLarın son sayfaLarından bahsediyorum. Demek ki geri de ki sayfaLarda sende bu tarz oLayLara karışmıssın. Ben diyorum ki üzerine aLınması gereken aLınır, sen ısrarLa cevap yazıyorsun. Demek sende rakibi aşağıLayan taraftasın.

Yok değilim.

Cengo
14.Haziran.2011, 23:38

2 bencil ultra mega süperstarla, 7 kişilik rotasyon ile, vasat bir head coach ile Miami Heats şampiyon olamaz.

FB, Miami Heat değil zaten.

barahir
14.Haziran.2011, 23:38
Şimdi İddialı olmak başka şey, rakibi küçümsemek başka şey.. Yanlış anlaşılıp kalp kıracaksak baştan anlaşıp yorum yapmayalım bu konuda.. kimsenin kimseyi küçümsediği yok burda..
Öyleki ben kendi arkadaş ortamımda dahi GSCC'nin Efes'ten daha iyi bi kadrosu olduğunu hep belirttim.. Şahsen basketbolun içinden geldiğim için rakibe saygıyı iyi bilirim..

eXcitinG
14.Haziran.2011, 23:39
2 bencil ultra mega süperstarla, 7 kişilik rotasyon ile, vasat bir head coach ile Miami Heats şampiyon olamaz.

FB, Miami Heats değil zaten.

İki takım anaLizi yaparken içerisinde Fenerbahçe oLmayınca gayet objektif oLabiLiyorsun ama söz konusu Fenerbahçe oLunca babamı biLe tanımam havaLarında oLuşun beni inanıLmaz hayretLere düşürüyor. Senin yorumLarını ve yazıLarını şaşkınLık ve hayranLıkLa takip ediyorum.

Cengo
14.Haziran.2011, 23:42
İki takım anaLizi yaparken içerisinde Fenerbahçe oLmayınca gayet objektif oLabiLiyorsun ama söz konusu Fenerbahçe oLunca babamı biLe tanımam havaLarında oLuşun beni inanıLmaz hayretLere düşürüyor. Senin yorumLarını ve yazıLarını şaşkınLık ve hayranLıkLa takip ediyorum.

Maksadınızı aşıyorsunuz.

eXcitinG
14.Haziran.2011, 23:45
Maksadınızı aşıyorsunuz.
Niye ? Fenerbahçe yi eLeştirdiğim için mi ? Miami Heat in DaLLas karşısında yeniLmesine ve eLenmesine çok güzeL mantıkLı sebepLer buLabiLirken burada IsrarLa Fener ezer, biz en iyisiyiz, biz asarız, keseriz, bizden iyisi yok, rahat yenicez, en güçLü biziz gibi zırvaLaLarına cevap verdiğim için mi maksadımı aşıyorum ? GaLatasaray ın Fenerbahçe yi yenme hakkı yok mu, neden yenemiyor.? Açarmısın maksad aşmak cümLesini ?

yaman76hakanFB
14.Haziran.2011, 23:45
Maç önü yazdıklarım:

Geçen Cumartesi Galatasaray'a yenilip bugün yenmekle; şimdi olduğu gibi geçen Cumartesi onları yenip bugün yenilmek arasında hiçbir fark yok. Dolayısıyla bugün kaybetmek herşeye sıfırdan başlamak anlamına gelir ve seri mantık hesaplarını aşıp 7. maça kadar uzar. Çok sakat olur. Bizdeki bu "şampiyon olduk" rahatlığı dilerim oyunculara da bulaşmaz. Hiç tahmin etmiyorum ama taraftardaki rahatlık takıma bulaşırsa yandık.

Bir korktuğum durum da... Trübün grupları bu maça ilgi gösteriyormuş. Şimdi bizim trübün grupları ne zaman salon sporlarına ilgi gösterse korkarım. Ya futbol takımı kötüye giderse gelirler; "artık çubuklunun hakkını verenlerden yanayız" edebiyatı... Sanki çubuklunun hakkını futbol takımı iyiyken vermiyorlarmış gibi... Ya da bütün sezon yatıp, kazanılacak bir şampiyonluk, kaldırılacak bir kupa öncesi kelle göstermeye ve show yapmaya gelirler. Salonların yüreği olan insanlar onların kuru gürültüleri arasında kaynar gider. Bir de maç içinde işler kötü giderse homurdanıp takımı olumsuz etkilerler. Çünkü beyefendiler kazanılacak bir zaferi sahiplenmek için oradalardır; bütün bir sezon yalnız bıraktıkları takımın şampiyonluğunda pay sahibi görünmek için...

Diyeceğim: Ey Fenerbahçe taraftar grupları! Bugün kazanılacak zafer için değil, bir kere de takıma zafer kazandırmak için oraya gelin! Hep bu takım sizi coşturdu, bugünde siz bu takımı coşturun. Çünkü onlar sonuna kadar desteği fazlasıyla hakediyor.

Seri başlamadan önce çok rahat bir şampiyonluk bekliyordum. Halen de rahat olabilir. Ama bunun maç öncesi bu kadar dile getirilmesi açıkçası beni ürkütmüştü. Korktuğum başıma geldi. Olmasın dediğim oldu.

Maça dönecek olursak... 48 saniye kala mola alıyoruz. 24 saniyeyi eritmek adına anlamsız anlamsız yan paslar yapıyoruz ve süre biterken Ukiç cehennemin dibinden bir üçlük gönderiyor. Böyle bir SKANDAL olabilir mi? Sadece 1 sayı öndesin, süreyi eritme hakkın yok. 2 sayı, 3 sayı önde olsan anlarım. N'olur? Hemen ve mutlaka penetre üzerinden hücum ederim, zaten yarı sahadan başlamışım hücuma. Asla 24 saniyenin dolmasını beklemem ve oyuncularıma "14 saniyede hücumu bitirin, rakip sayı bulsa bile 10 saniyelik zaman kalsın" derim. Spahjia'nın 24 saniyeyi boş boş eritme tercihi SKANDALDIR, SKANDALDIR, SKANDALDIR!

Mağlubiyetin baş sorumluları;

1)Üç periyot uyuyan taraftar...

2)Spahjia...

Spahjia'nın kabahatleri:

a) 48 saniye kala mola dönüşü yukarıda anlattığım tercih...

b)Üçüncü periyot dakikalarca rakibin alan müdafaasını çözememiş olması...

c)Sean May'ı trübüne gönderip, zaten Kaya'nın sıfır olduğu, Oğuz'un istikrarsız olduğu bir seride uzun rotasyonunu üçe indirip, rakibe karşı üstün olduğumuz bölgeden geri adım atmak... Bu sebeple dört kısayla oynamak zorunda kaldık, ribaunt üstünlüğünü kendi elimizle rakibe verdik.

Cengo
14.Haziran.2011, 23:47
Niye ? Fenerbahçe yi eLeştirdiğim için mi ? Miami Heat in DaLLas karşısında yeniLmesine ve eLenmesine çok güzeL mantıkLı sebepLer buLabiLirken burada IsrarLa Fener ezer, biz en iyisiyiz, biz asarız, keseriz, bizden iyisi yok, rahat yenicez, en güçLü biziz gibi zırvaLaLarına cevap verdiğim için mi maksadımı aşıyorum ? GaLatasaray ın Fenerbahçe yi yenme hakkı yok mu, neden yenemiyor.? Açarmısın maksad aşmak cümLesini ?

Fb ile GS arasındaki güç farkını GSlılar bile kabul etmişken şurada bile fanatiklik yapmanın hiç bir mantığını bulamıyorum.

eXcitinG
14.Haziran.2011, 23:48
Fb ile GS arasındaki güç farkını GSlılar bile kabul etmişken şurada bile fanatiklik yapmanın hiç bir mantığını bulamıyorum.

Güç farkı kabuL ediLebiLir. Ama bunu burada sürekLi herkesin suratına suratına LaubaLice vurmanı ben kabuL etmiyorum ve izin vermiyorum. BeLLi sınırLar ve saygı çerçevesinde yapacaksın yapacaksanda.

Neyse bundan sonra yorum yapmıyorum. Konuyu sürekLi takip edicem ve en küçük aşağıLamada, küçük düşürmede yöneticisinden, üyesine kim oLursa oLsun gereken neyse yapacağım.

C h A o S
14.Haziran.2011, 23:50
Cuma günki maçın biletleri karaborsaya düşmez inşallah.Maç günü 7 tl olan bilet en aşşası 30 tlden gidiyor.

Cengo
14.Haziran.2011, 23:51
Maç önü yazdıklarım:

Seri başlamadan önce çok rahat bir şampiyonluk bekliyordum. Halen de rahat olabilir. Ama bunun maç öncesi bu kadar dile getirilmesi açıkçası beni ürkütmüştü. Korktuğum başıma geldi. Olmasın dediğim oldu.

Maça dönecek olursak... 48 saniye kala mola alıyoruz. 24 saniyeyi eritmek adına anlamsız anlamsız yan paslar yapıyoruz ve süre biterken Ukiç cehennemin dibinden bir üçlük gönderiyor. Böyle bir SKANDAL olabilir mi? Sadece 1 sayı öndesin, süreyi eritme hakkın yok. 2 sayı, 3 sayı önde olsan anlarım. N'olur? Hemen ve mutlaka penetre üzerinden hücum ederim, zaten yarı sahadan başlamışım hücuma. Asla 24 saniyenin dolmasını beklemem ve oyuncularıma "14 saniyede hücumu bitirin, rakip sayı bulsa bile 10 saniyelik zaman kalsın" derim. Spahjia'nın 24 saniyeyi boş boş eritme tercihi SKANDALDIR, SKANDALDIR, SKANDALDIR!

Mağlubiyetin baş sorumluları;

1)Üç periyot uyuyan taraftar...

2)Spahjia...

Spahjia'nın kabahatleri:

a) 48 saniye kala mola dönüşü yukarıda anlattığım tercih...

b)Üçüncü periyot dakikalarca rakibin alan müdafaasını çözememiş olması...

c)Sean May'ı trübüne gönderip, zaten Kaya'nın sıfır olduğu, Oğuz'un istikrarsız olduğu bir seride uzun rotasyonunu üçe indirip, rakibe karşı üstün olduğumuz bölgeden geri adım atmak... Bu sebeple dört kısayla oynamak zorunda kaldık, ribaunt üstünlüğünü kendi elimizle rakibe verdik.

Son maç Tomas'ı dışarıda tutup, Kinsey ve May'i kadroya alırsa rotasyon daha doğru olur, opsiyon sayısı artar. Sakatlıktan çıktı diye Kinsey'i az oynattı, tomas ve Ömer sakatlıktan dolayı kötü oynadılar. 2 numrada problem oldu.

Spahjia'ya ilk defa hayret ettim, bir set çizdirmedi. Gereksiz acele şut kullanırken son periyotta takım mola alıp farklı bir set denemedi. Tempoyu gereksiz arttırıp GS'ı da dahil etti, run&gun oynamanın kime ne faydası var? Kaya'yı son periyot kenarda unutmasını da pek kabul edemiyorum.

MeMo
Güç farkı kabuL ediLebiLir. Ama bunu burada sürekLi herkesin suratına suratına LaubaLice vurmanı ben kabuL etmiyorum ve izin vermiyorum. BeLLi sınırLar ve saygı çerçevesinde yapacaksın yapacaksanda.

Neyse bundan sonra yorum yapmıyorum. Konuyu sürekLi takip edicem ve en küçük aşağıLamada, küçük düşürmede yöneticisinden, üyesine kim oLursa oLsun gereken neyse yapacağım.

Bu konuyu gündeme sen getirdin abi.Rakibi küçük düşüresim geldi.

Nedvedmania
"Bizim takımın kalitesi daha iyi kupayı alırız" demek başka "Neyse bizde Abdi İpekçide alırız kupayı" demek başka

Cengo
14.Haziran.2011, 23:52

Ne aşağılama var, ne küçük düşürme.
FB'nin üstünlüğünü kabul edemediğinizden dolayı başka bir yöneticinin takip etmesini kabul etmek ile başlayabilirsiniz.

Öncelikle benden özür dilemelisiniz.

NikolaiBelinski
14.Haziran.2011, 23:55
başka bir yöneticinin takip etmesini kabul etmek ile başlayabilirsiniz.

Yorumun bu kısmına katılıyorum, yazdığınız tehditvari mesaj size hiç yakışmadı eXcitinG

eXcitinG
14.Haziran.2011, 23:57
FB'nin üstünlüğünü kabul edemediğinizden dolayı başka bir yöneticinin takip etmesini kabul etmek ile başlayabilirsiniz.

Öncelikle benden özür dilemelisiniz.

Sen burada ki bütün GaLatasaray taraftarLarından özür diLe bende senden diLeyeyim.

eXcitinG
14.Haziran.2011, 23:58
Yorumun bu kısmına katılıyorum, yazdığınız tehditvari mesaj size hiç yakışmadı eXcitinG

Hayatımda en nefret ettiğim ve kabuL edemeyeceğim tek davranış başka birisini kendini birşey sanarak aşağıLamak ve onu küçük düşürmektir. İstersen tehdit aLgıLa istersen nasıL aLgıLarsan aLgıLa. Sen kendi yazdıkLarına inanıyor ve hakLı buLuyorsan probLem yok. Zaten bu tarz kişiLerede Lafımız yok. Lafımızın kimLere oLduğu gayet açık.

ChristianV
14.Haziran.2011, 23:58
Sen burada ki bütün GaLatasaray taraftarLarından özür diLe bende senden diLeyeyim.

gerçekten güzel bir yorum sizi tebrik ediyorum sayın eXcitinG

Galatasaraylı arkadaşlardan özür dilenmesi gerekli bencede.

Emurafu
15.Haziran.2011, 00:01
Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker final serisi 6. maç biletleri yarın saat 10.00'da satışa çııkıyor. Duyurulur...

C h A o S
15.Haziran.2011, 00:05
Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker final serisi 6. maç biletleri yarın saat 10.00'da satışa çııkıyor. Duyurulur...

Cevahir Avm merkezi zaten o saatlerde açılıyor.Erken çıkmış baya.Napcaz sabahın köründe gidecez o zaman.

Cengo
15.Haziran.2011, 00:06

Özür dilenmesi gereken bir şey söylemedim ama tehditvari konuşmalar ile kibirden bahsetmek gerçekten özür dilenmesi gereken bir konu.

Yöneticilik böyle yapılmaz.

Ben tamamen teknik konuşuyorum ama siz sözde küçür düşürmekten, ceza vermekten, kibirden bahsediyorsunuz inanılır gibi değil. Maç hakkında zerre görüşünüz dahi yok değil mi?

bkz. itidal (http://www.tdk.gov.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF05A79F 75456518CA&Kelime=itidal)

GodfatheR
15.Haziran.2011, 00:06
Seyircide ki doymuşluk beni öldürüyor.

Spahjia'nın suyu ısınıyor. Bu sezon bütün kritik maçları kaybettik. Kritik anların koçu olmadığını belli ediyor. (İçerdeki Barcelona maçı ve Olimpiakos maçı ilk aklıma gelenler ve bugün ki maç.)

eXcitinG
15.Haziran.2011, 00:07
Özür dilenmesi gereken bir şey söylemedim ama tehditvari konuşmalar ile kibirden bahsetmek gerçekten özür dilenmesi gereken bir konu.

Yöneticilik böyle yapılmaz.

Ben tamamen teknik konuşuyorum ama siz sözde küçür düşürmekten, ceza vermekten, kibirden bahsediyorsunuz inanılır gibi değil. Maç hakkında zerre görüşünüz dahi yok değil mi?

Ben maç hakkında yorum yapsam, ya da bir başkası yorum yapsa ne oLacak yahu. NasıL oLsa geLip tuttuğun takımın avukatLığını yaparcasına can sıkıcı vari tavırLar iLe savunmaLara geçmeyecekmisin. Yorum yapacağıma senin yaptıkLarını anLamanı sağLamak daha mantıkLı.

Ayrıca yönetciLiği de senin gibi yönetciLiği bıraktıntan sonra biLe imzasında yöneticiyim havaLarı takınan kişiden öğrenecek değiLim.

SAİT71
15.Haziran.2011, 00:08

Spahjia'nın suyu ısınıyor. Bu sezon bütün kritik maçları kaybettik. Kritik anların koçu olmadığını belli ediyor. (İçerdeki Barcelona maçı ve Olimpiakos maçı ilk aklıma gelenler ve bugün ki maç.)

Oyuncuları maça zihinsel olarakta hazırlayamaması bir başka olumsuz neden. Bu maça böyle mi hazırlanılır yahu. Şampiyonluk maçına çıkıyorsun gazozuna maç yapmıyorsun ki. Taraftar desen yine öyle...

C h A o S
15.Haziran.2011, 00:09
Spahjia demişken bir kaç şey söyleyeyim.Bir adam her pozisyonamı itiraz eder?Bu çok dikkatimi çekti.Sezon içerisindede bir kaç maç sonunda özür dilemişti hakemlerden.Az cesaretli hakemlerimiz olsa Spahjia'ın maç başına 2 teknik faul alması gerekir.

barahir
15.Haziran.2011, 00:09

Maalesef haklısın.. Eğer başarı isteniyorsa Pesiç gibi tecrübesi yüksek hocalar gerekiyor..

eXcitinG
15.Haziran.2011, 00:15
Tv den de tam aksine taraftar çok müthişmiş gibi bir atmosfer vardı asLında.

M.Scofield
15.Haziran.2011, 00:16
Şimdi İddialı olmak başka şey, rakibi küçümsemek başka şey.. Yanlış anlaşılıp kalp kıracaksak baştan anlaşıp yorum yapmayalım bu konuda.. kimsenin kimseyi küçümsediği yok burda..
Öyleki ben kendi arkadaş ortamımda dahi GSCC'nin Efes'ten daha iyi bi kadrosu olduğunu hep belirttim.. Şahsen basketbolun içinden geldiğim için rakibe saygıyı iyi bilirim..
4-0 biter 4-1 de olur diyen arkadaşlar saygısızlık yapmıştır yoksa bizde kabul ediyoruz kalite farkını ama bu kadar da emin konuşmak yanlış bi davranış rakibi küçümsemek budur..

GodfatheR
15.Haziran.2011, 00:18
Maalesef haklısın.. Eğer başarı isteniyorsa Pesiç gibi tecrübesi yüksek hocalar gerekiyor..

Pesiç müthiş olur aslında..

Neyse önce bi şampiyon olalım da onlar konuşulur , ama ben kesinlikle daha tecrübeli , daha ne yaptığını bilen bi koç istiyorum.

2-0'dan verdiğimiz EFES serisinde de böyle bi hava yaratılmış üst üste 4 maç vermiştik. Umarım bu kâbusu bi daha yaşamayız.

Cengo
15.Haziran.2011, 00:19
Ben maç hakkında yorum yapsam, ya da bir başkası yorum yapsa ne oLacak yahu. NasıL oLsa geLip tuttuğun takımın avukatLığını yaparcasına can sıkıcı vari tavırLar iLe savunmaLara geçmeyecekmisin. Yorum yapacağıma senin yaptıkLarını anLamanı sağLamak daha mantıkLı.

Ayrıca yönetciLiği de senin gibi yönetciLiği bıraktıntan sonra biLe imzasında yöneticiyim havaLarı takınan kişiden öğrenecek değiLim.

Yöneticiyim demiyorum, yönetici de değilim şu an. Neredeyse site kurulurken vardım, programcılık bilgilm dahi var artık. Mustafa ne zaman isterse yardımcı olur, hepsi benim samimi arkadaşlarım. Ayıracak vaktim de yok zaten, bununla hava atmanın hiçbir mantığı da yok.

Bir dönem güncellemedim imzayı, çünkü yerine yazdığım hata veriyordu, kabul edilmiyordu. Mustafa veritabanını elle düzeltti, sonra hata vBulletin sürüm güncellenince geçti sanırım.

Avukatlık yapmak gibi bir niyetim yok ama ne yapmak istediğiniz önce kendiniz sorgulamalısınız? Madem hatalı değildiniz, neden yazdıklarınız silindi az önce? Hatalı olduğunuzu, itidalli davranmanız gerektiğinizi öğrenmelisiniz. Önce üslup önemlidir, bir kişiye kibar davranmadan saygısızlık yaptığını anlatmanız da saygısızlık olur. Bürokratik davranmayı öğrenmeden yöneticilik yapılamaz.

Forumda yöneticilik, fiili bir yöneticilik değil. İmtiyaz sağlamaz insana, dolayısı ile bununla gururlanmak doğru değil. Dolayısı ile konuya dalıp ona ceza veririm, bunu asarım onu keserim ile insanları istediğiniz cevaba yönlendiremez, sözlerini engelleyemezsiniz. Kimsenin kimseye ne saygısızlık yaptığı var, ne küçük düşürdüğü.

Zaten arada bir yazıyorum, çok fazla da yazmam. Ne bu yazdıklarım ile küçülürüm, ne de bu kadar önemlidir. Forumda 2 kelam yazı yazmışsın, karşısındaki küçük düşürsen ne yazar, gereksiz atışmalarla zaman öldürmenin kime ne yararı var. Bu yaşları aşalı çok oldu, bu sözlerim de bu tartışmanın sonu olsun.

Yine de büyüklük bizde kalsın, özür dilerim, ki manası sürç-ü lisan ettim ise affolla.

barahir
15.Haziran.2011, 00:20
Tv den de tam aksine taraftar çok müthişmiş gibi bir atmosfer vardı asLında.

Bu sezon hiç bir zaman müthiş olmadı ki bugün olsun.. Tamamen Yönetimsel hatalardan kaynaklı.. GS yönetimi satıyor karşı tribünü 12 liraya bizimkiler satıyor 30-40 liraya.. Kafa değişmedikçe çok zor Abdi ipekçideki atmosferin olması.. Zaten salon yapı itibariyle de kötü..

eXcitinG
15.Haziran.2011, 00:23
Yöneticiyim demiyorum, yönetici de değilim şu an. Neredeyse site kurulurken vardım, programcılık bilgilm dahi var artık. Mustafa ne zaman isterse yardımcı olur, hepsi benim samimi arkadaşlarım. Ayıracak vaktim de yok zaten, bununla hava atmanın hiçbir mantığı da yok.

Bir dönem güncellemedim imzayı, çünkü yerine yazdığım hata veriyordu, kabul edilmiyordu. Mustafa veritabanını elle düzeltti, sonra hata VBulletin sürüm güncellenince geçti sanırım.

Avutkatlık yapmak gibi bir niyetim yok ama ne yapmak istediğiniz önce kendiniz sorgulamalısınız? Madem hatalı değildiniz, neden yazdıklarınız silindi az önce? Hatalı olduğunuzu, itidalli davranmanız gerektiğinizi öğrenmelisiniz. Önce üslup önemlidir, bir kişiye kibar davranmadan saygısızlık yaptığını anlatmanız da saygısızlık olur. Bürokratik davranmayı öğrenmeden yöneticilik yapılamaz.

Forumda yöneticilik, fiili bir yöneticilik değil. İmtiyaz sağlamaz insana, dolayısı ile bununla gururlanmak doğru değil. Dolayısı ile konuya dalıp ona ceza veririm, bunu asarı onu keserim ile insanları istediğiniz cevaba yönlendiremez, sözlerini engelleyemezsiniz. Kimsenin kimseye ne saygısızlık yaptığı var, ne küçük düşürdüğü.

Zaten arada bir yazıyorum, çok fazla da yazmam. Ne bu yazdıklarım ile küçülürüm, ne de bu kadar önemlidir. Forumda 2 kelam yazı yazmışsın, karşısındaki küçük düşürsen ne yazar, gereksiz atışmalarla zaman öldürmenin kime ne yararı var. Bu yaşları aşalı çok oldu, bu sözlerim de bu tartışmanın sonu olsun.

Yine de büyüklük bizde kalsın, özür dilerim, ki manası sürü lisan ettim ise affolla.

Çok kısa tutucam, özür diLeyen herkesin özrünü kabuL ederim.Ayrıca sende kırıLdıysan ve aLındıysan bende özür diLerim. Bir diğeri de ben bu forumda yöneticiLer arasında cezayı en az kuLLanan kişiyimdir. Ben probLemLeri ve meseLeLeri konuşarak çözme taraftarı birisiyim. O yüzden uyarıLarı tehdit oLarak aLgıLamak sizLerin probLemidir. O yüzden tartışmayı sonLandırmak en mantıkLısı. HayırLı akşamLar.

eXcitinG
15.Haziran.2011, 00:25
Bu sezon hiç bir zaman müthiş olmadı ki bugün olsun.. Tamamen Yönetimsel hatalardan kaynaklı.. GS yönetimi satıyor karşı tribünü 12 liraya bizimkiler satıyor 30-40 liraya.. Kafa değişmedikçe çok zor Abdi ipekçideki atmosferin olması.. Zaten salon yapı itibariyle de kötü..

Daha çok futboL seyircisinin BasketboL seyiricisi oLmasından kaynakLı bir durum asLında. Ligte ki bütün takımLarın geneL probLemi de diyebiLiriz. Taraftarın %90 ı futboLdan geLme oLduğundan doLayı bu durumun oLması doğaL asLında. BasketboL seyirciLiği farkLı. Sahada ki gibi bağırarak, çağırarak oLmuyor, daha biLinçLi BasketboL seyircisi oLunmaLı.

sarianet
15.Haziran.2011, 00:25
her malubiyetten sonra bir teselli arıyoruz
6. maçta kupayı almak da bizim için iyi olur tesellimiz bu olsun :)

barahir
15.Haziran.2011, 00:31
Daha çok futboL seyircisinin BasketboL seyiricisi oLmasından kaynakLı bir durum asLında. Ligte ki bütün takımLarın geneL probLemi de diyebiLiriz. Taraftarın %90 ı futboLdan geLme oLduğundan doLayı bu durumun oLması doğaL asLında. BasketboL seyirciLiği farkLı. Sahada ki gibi bağırarak, çağırarak oLmuyor, daha biLinçLi BasketboL seyircisi oLunmaLı.

Kesinlikle öyle, bugün maçta bizim saracoğlunda söylediğimiz besteler söyleniyo halen.. Basketbolda seyircinin amacı takımı havaya sokmaktır.. Sinan Erdem de oyuncular seyirciyi havaya sokmaya çalışıyolar..

DisCo
15.Haziran.2011, 00:34
Gerçekler ile gerçekleri uygulayabilme arasında fark vardır. Bugün bunun dersini Galatasaray güzel bir şekilde verdi.

Açıkçası Fenerbahçe şımartılmaya devam edildikçe Galatasaray adım adım ilerliyor ve kendine güveni de arttı. Seride Fenerbahçe önde 3-3 olsa bile Fenerbahçe'nin saha avantajı var. Ama Galatasaray psikolojik olarak farkı açtı. Fenerbahçe rahat rahat alır deyip sırtı sıvazlamaya devam edildikçe bu seri uzar. Açıkçası kendi adıma zevk alarak izliyorum. Kazansakta kaybetsekte.

M.Scofield
15.Haziran.2011, 00:35
Kesinlikle öyle, bugün maçta bizim saracoğlunda söylediğimiz besteler söyleniyo halen.. Basketbolda seyircinin amacı takımı havaya sokmaktır.. Sinan Erdem de oyuncular seyirciyi havaya sokmaya çalışıyolar..
kısa kısa tezahüratlar yapmak lazım aslında uzatmadan top rakipde oldğunda da ıslık bu şekilde oldumu güzel oluyor.

Nedvedmania
15.Haziran.2011, 00:49
kısa kısa tezahüratlar yapmak lazım aslında uzatmadan top rakipde oldğunda da ıslık bu şekilde oldumu güzel oluyor.

Bunu biz çok iyi yapıyoruz. Kısa tezahuratlar var ardından top rakibe geçince ıslık. Böyle olunca hem oynayanın hemde taraftarın hoşuna gidiyor.

Emurafu
15.Haziran.2011, 00:52
Bunu biz çok iyi yapıyoruz. Kısa tezahuratlar var ardından top rakibe geçince ıslık. Böyle olunca hem oynayanın hemde taraftarın hoşuna gidiyor.
Zaten bunu rakip sporcularda söylüyor. Bizim taraftarımız salonda çok iyi baskı kuruyor.

C h A o S
15.Haziran.2011, 00:56
Kinsey'de maç sonu açıklamalarında taraftarlarımızı övdü...

mehmetd
15.Haziran.2011, 01:12
maçı izlemedim.sadece aygüne mesaj yazıyordum orada bu konuyu gördüm ve tv yi açtım baktım gs önde son periyod az izliyeyim dedim; tv izlemiyorum öyle açık ben internete bakıyorum kaç bilmiyorum 58yada 63e 53 mü neydi öyle bişeydi gs yeniyordu galiba 67-67 bitti bende tv yi kapadım,gs yenmiş.

ben de aygün e yenilcez diyordum maçı izlemediğimi söylüyordum bu arada.

Homer J.S
15.Haziran.2011, 01:27
Galatasaray.org'un giriş resmi harika olmuş.

Aydin
15.Haziran.2011, 02:04
Onu bunu bilmem. Bu konunun başından beri Fenerli arkadaşlar kalite farkına güvenerek 4-0 dan başladılar 1 maç aldığımızda 4-1'e gittiler, şimdiki maçı kazandığımızda da 4-2 yaptılar serinin sonucunu.

Haklı olarak takımlarına güveniyorlar. İşte bu tür şartlara rağmen böyle bir takımdan 2 maç koparmak bile bir başarıdır. Fenerbahçe Ülker bu saatten sonra bize 30 sayı fark atsalar da bizim takımın küçümsenmeyeceğini anlamışlardır artık.

Sabah kalkıp bilet alacağım. Yenilsek de bu çocukları sonuna kadar alkışlayacağım maç bitiminde. Helal olsun sizlere.

C h A o S
15.Haziran.2011, 13:56
Sabah 9 da kalkıp biletixin açılmasını bekledim.Beklediğimede değdi.1 saat içerisinde tükendi biletler.Yine muhteşem atmosfer bizleri bekliyor.Yenmek yenilmek önemli değil sadece tadını çıkaracağız.Geçen maç gibi kaybetsekde yine takımı çağırıp bağrımıza basacağız.

ForsakeN
15.Haziran.2011, 14:20
Seri 4-3 biter de...Kimin şampiyon olacağı meçhul.

RaSenGan
15.Haziran.2011, 15:39
Yaşattığımız bu telaş ve karamsarlık bizim en büyük kazancımız bence :) Hasta Fenerli bir kardeşim var.Serinin en başından beri her maç şu kadar fark atarız diye konuşuyordu artık sustu :) Ama ben önümüzdeki maçtan pek ümitli değilim nedense.4-2 vereceğiz seriyi gibi geliyor.Olaya objektif bakan çoğu kişi 2 galibiyet alacağımızı düşünmezdi.Biz şampiyon olamazsak bir şey kaybetmeyiz.Ama Fenerbahçe adına büyük yıkım olur.Gönül ister ki şampiyon olalım.Umarım iki maçı da alıp şampiyon oluruz.Ama olamazsak da canları sağolsun.Onların o aslan yürekleri yeter :)

Sekopej
15.Haziran.2011, 19:41
Seri 4-2 bitecek demek ki.:p 4-2 kazanarak şampiyon olduğumuzda da seride zorlandık diyemeyiz, çünkü kazanılan maçlar rahat alınan maçlar, kaybedilenler de son ana kadar başa baş gidenler. Çok yorgundum, bir ara uyumuşum, maç sonu şampiyonluk kutlamalarına bakayım diye uyandım ki, 72-71 yazıyor, tam biterken içim ürperdi herhalde uyandım.:p Aslında şaşırmadım, koydum kafayı geri yattım. 5 maç oldu 3'ünü izleyemedim, cuma günü baştan sona izlemek istiyorum artık bir maçı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Haziran.2011, 20:11

Dunku macin seyircisi basketten bihaberdi maalesef. Bicogu 5 i bi yerde merakina gitmis maca. Futbol odakli tezaruhatlar bi yandan spormaxin futbol benzetmeli anlatimlari bi yandan beni mactan soguttu acikcasi. 3-3 e gelirse seri umarim daha bilincli seyircileri goruruz sinan erdemde.

Maca gelirsek bence GS boyali alani cok iyi kapatti ve bizi 3luklere zorladi. 3lukler de girmeyince GS iyice gomuldu. Ilk defa seride 71 sayida kaldik bu nedenle. GS hucumda daha etkili olabilse macin skoru daha farkli olabilirdi.
Sphajia nin son dakkadaki stratejisini de anlayabilmis degilim. Ondeyken sureyi son saniyeye kadar tuketip son hucumu rakibe biraktin madem, sayiyi bulamayinca neden faulu yapmadin. Kurbanlik kuzu gibi bekledik acikcasi, cezayi da kesti nitekim GSCC. Son dakikaya 71 67 onde girip de nasil maci verdiler izah edilebilir yani yok. GSCC nin son hucumundan once zorlama bi 3luk yerine iceriye penetre bi hucum bekliyodum, en kotu faul alirdik oyun da sogurdu. 24 saniyeyi doldurmanin da bi manasi yoktu ustelik. Son hucumu rakibe birakmamaliydi, daha hizli bi hucumu dusunmeliydi. Nasil bi hucum cizdi Sphajia, gercekten plani bu muydu bilmek isterdim. Hele evlere senlik son 1sn kala hucumu vardi ki hic sormayin. Bari bi sut cikarsaydiniz. Oylece ativerdiler topu sahaya :D

2-0 dan beri maclarin kolay gecicegi yanilgisindan kurtulamadik. Bu psikoloji pahaliya patlayabilir.

vego
16.Haziran.2011, 00:52
http://www.galatasaray.org/images/haberler/18/B_10317_B.jpg
http://www.galatasaray.org/i/spacer.gif

Fenerbahçe Ülker Maçının Biletleri Tükenmiştir

Galatasaray Cafe Crown'un Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker ile oynayacağı final serisinin altıncı maçına ait biletler tükenmiştir.

Satışa çıkarıldıktan sonraki ilk saat içinde tamamen tükenen maç biletlerine yoğun ilgi gösteren Galatasaray'ın büyük taraftarına teşekkür ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü!

A.FaruK
16.Haziran.2011, 01:06
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.

Homer J.S
16.Haziran.2011, 01:47
İnancım tam Allahın izniyle son maçıda alıp 5. halkayı tamamlıcaz. Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.

Şu totemi boooooz, tutuyor o ya. :D

Revolution
16.Haziran.2011, 01:54
Şehir dışına çıkacağım için gidemiyorum maça, kahroldum resmen. Neyse geçen maça gittim kazanamadık, bunu alırız belki deyip totemi koyayım :D

barahir
16.Haziran.2011, 02:19
Şu totem olayını getirmekle iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum :)

Fearless Coward
16.Haziran.2011, 02:21
2 Maç izledim 2'sini de yendik Cuma gününki maçta da boş zamanım olur umarım onu da izleyebilirim...

Revolution
16.Haziran.2011, 02:22
Forum adeta totem oldu :D

Night_Mare17
16.Haziran.2011, 02:59
İlk çeyreği başladıktan sonra maçı takip ettiğimde kazandık . İlk çeyrek biterken 8 dakika kala maçı izlemeye başlayacağım :D

furkan58
16.Haziran.2011, 08:57
1. maçı , 2. maçı , 4. maçı yazlık evde , 3. maçı kışlık evde izledim son maçı izleyemedim . Dememekki kışlık evde bir uğursuzluk var . :(

nekop
16.Haziran.2011, 09:20
Şu totem olayını getirmekle iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum :)
senin yüzünden üyenin biri her maç öncesi ''bu maçı kazanacağız lamı cimi yok'' yazmaktan helak oldu.

A.FaruK
16.Haziran.2011, 14:33
Durumumdan memnunum öyle helak falan olmadım rahat ol. Bu totemde kimsenin babasının malı değil birçoğumuz Aşk tutulması filminde görmüşüzdür onun haricinde kimseden özenerek öyle bişey yapmadım.Totemi icat etmiş gibi konuşuyosunuz.Neyse uzatmaya gerek yok . Gerçi tamam hani ben totem yaptım diye kazanacağız diye bişey tabikide yok sadece bi nevi uğur işte öyle inanmışız pozitif düşünelim pozitif olsun.

barahir
16.Haziran.2011, 14:37
senin yüzünden üyenin biri her maç öncesi ''bu maçı kazanacağız lamı cimi yok'' yazmaktan helak oldu.

Böyle olacağını tahmin edemedim, üzgünüm.. Ama pişman değilim, yine olun yine yaparım :)

KaPaLı
16.Haziran.2011, 14:42
Maç ne zaman bu arada ? Yarınmı ? Araştırmaya üşendim şimdi :n:

di canio
16.Haziran.2011, 14:47
Maç ne zaman bu arada ? Yarınmı ? Araştırmaya üşendim şimdi :n:

Yarın, 20:00'de.

Nedvedmania
16.Haziran.2011, 16:57
Totem yüzünden tartışıyorsunuz yahu :D Totem ilk bu forumda çıkan bişey değil ki. İsteyen yapar isteyen yapmaz :)

MeMo
16.Haziran.2011, 17:26
Totemden rahatsız olan var :n:

vego
16.Haziran.2011, 19:50
Rancik oynayacakmış.Bu çok ilginç.

Fearless Coward
16.Haziran.2011, 19:58
Rancik oynayacakmış.Bu çok ilginç.

İlginç milginç süper haber :)

vego
17.Haziran.2011, 15:49
"F.Bahçe Ülker'in şampiyon olmasını isterim"

17 Haziran 2011 14:23 | NTV Spor ve Ajanslar
NBA'de Utah Jazz'da oynayan milli basketbolcu Mehmet Okur, Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonun Fenerbahçe Ülker olmasını istediğini söyledi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/157/atalayhaber_LWUAI.jpg
NBA'de Utah Jazz forması giyen milli basketbolcu Mehmet Okur, Beko Basketbol Ligi play-off final serisi sonunda taraftarı olduğu Fenerbahçe Ülker'in kazanmasını istediğini söyledi.
Mehmet Okur, Gaziosmanpaşa Hastanesi'nin Silivri'de böbrek hastası çocuklar için düzenlediği yaz kampının açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker arasındaki final serisi hakkındaki düşünceleri sorulması üzerine Okur, "Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Fenerbahçe Ülker'in şampiyon olmasını isterim. Fenerbahçe Ülker, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki 5. maçtan gerekli dersleri çıkarmıştır diye düşünüyorum. Ancak bu akşam zorlu bir maç onları bekliyor. Galatasaray taraftarı Abdi İpekçi Spor Salonu'nu dolduruyor ve güzel bir atmosfer yaratıyorlar. Bir maç daha uzayabilir ama Fenerbahçe'nin şansının yüzde 51 olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
Sakatlığı konusunda da bilgi veren Mehmet Okur, belindeki ve ayağındaki sorunun tam olarak düzelmediğini, güçlendirme çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirerek, "Son 3 ay basketbol oynamadım. Sakatlığım nedeniyle Avrupa şampiyonasında oynamam çok zor görünüyor. Daha önce 9-10 ay kadar ayrı kalmıştım ve tam iyileşmeden dönmüştüm. Yeniden sakatlandım. 'Keşke dönmeseydim' diyorum. Bu kez dersimi aldım. Sağlam adımlarla ilerliyorum. Hedefim yeni sezondaki ilk maça yetişmek. Her şey olumlu gidiyor" şeklinde konuştu.
Yaşadığı sakatlıkların kariyerini NBA'de sonlandırmak yönündeki düşüncelerini değiştirmediğini ifade eden Okur, "(37-38 yaşına kadar oynarım) diyordum. Şu an 32 yaşındayım. Sakatlıklardan sonra daha ne kadar oynarım diye düşünüyorum. Tabi ki yine NBA'de bırakmak istiyorum ama hedef, 35-36 yaşına kadar oynamak diyelim" ifadesini kullandı.

vego
17.Haziran.2011, 20:14
May in, Kinsey out

http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/yazdir.pngYazdır (http://www.basketdergisi.com/yazdir.html?id=24086) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/arkadasina_gonder.pngArkadaşına Gönder (http://www.basketdergisi.com/may-in-kinsey-out.html#arkadasima_gonder) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/sik_kullanilanlara_ekle.pngSık Kullanılanlara Ekle (http://www.basketdergisi.com/may-in-kinsey-out.html#) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/yorum_yaz.pngYorum Yaz (http://www.basketdergisi.com/may-in-kinsey-out.html#yorumyaz)

http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/06/kinseyshipp.jpg (http://www.basketdergisi.com/may-in-kinsey-out.html/kinseyshipp)Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi final serisi 6. maçı öncesinde kadrosunda değişiklik yaptı.
Sarı – Lacivertliler, bir maç önce özellikle ikili oyun savunmasında yaşadığı sorun nedeniyle Sean May’i tekrar kadroya aldı. Sakatlıktan yeni çıkan ve Ömer Onan’ın hastalığı ile Marko Tomas’ın elindeki rahatsızlığı nedeniyle kadroya giren Tarence Kinsey ise takım dışında kaldı.

vego
17.Haziran.2011, 20:52
Başkan Ünal Aysal, Abdi İpekçi'ye geldi.

@salsabasket

Nedvedmania
17.Haziran.2011, 20:56
Tribüler yine mütiş. Keşke gitmeseydim geçen maça. Çok fena bağımlılık yapıyor. Uyuşturucu bağımlısının canı nasıl o maddeden çekerse benim canımda şu anda orda olmak istiyor :D İşin kötüsü bu sefer maçın sadece ilk çeyreğini izleyebileceğim :)

vego
17.Haziran.2011, 20:59
İlk beşler: Jerry Johnson - Evren - Shipp - Preston Shumpert - Kuqo vs Ukic - Ömer Onan - Marko Tomas - Lavrinovic - Oğuz Savaş

Nedvedmania
17.Haziran.2011, 21:00
Spiker'i duyamıyorum :D

E.Cartman
17.Haziran.2011, 21:10
Neden bilmiyorum ama J.J bana basketin Keita'sı gibi geliyor, tipi de benziyor zaten :zuhaha

RasAnt
17.Haziran.2011, 21:40
Çok çekişmeli valla

vego
17.Haziran.2011, 21:48
Ömer,Tutku ve Oktay Hoca'ya teknik fauller var.

Galatasaray CC: 49 - Fenerbahçe Ülker: 49 (Devre Skoru)

@salsabasket

Fearless Coward
17.Haziran.2011, 21:51
Hakem saçmaladı son kısımda...Oktay hoca kesinlikle haklıydı...Neyse bi ara 8 sayı fark olmuştu iyi geldi buralara önde kapatabilirdik periyotu ancak olmadı 2. yarı aslanlarımıza güvenimiz sadece şunu demek istiyorum "taraftar !"...

Homer J.S
17.Haziran.2011, 21:54
Haydi aslanlar, kopun da gelin. :D

uAburak89
17.Haziran.2011, 21:55
İkinci çeyreğin son 2 dakikasını yakalayabildim, bir ara geriye düşmüşüz anladığım kadarıyla, izlediğim bölüm oldukça çekişmeli geçti. Umarım kazanırız bu maçı.

Homer J.S
17.Haziran.2011, 22:18
4 sayıydı fark koparabilirdik bi hücumumuz daha olsaydı ama Fenerbahçe kapadı. Çok heyecanlı.

Night_Mare17
17.Haziran.2011, 22:19
Şu an gülme krizlerindeyim :n:

vego
17.Haziran.2011, 22:22
3. Çeyrek Sonucu: Galatasaray Cafe Crown 66-69 Fenerbahçe

Sirius Black
17.Haziran.2011, 22:22
Oğuz çayda çıra oynuyor pota altında. :D

Night_Mare17
17.Haziran.2011, 22:23
Oğuz çayda çıra oynuyor pota altında. :D

Haha aynen :n:

66-69 3.çeyrek sonucu Fenerbahçe seriyi 4-2 ile alma ihtimalini son 10 dakikaya kuvvetli bir şekilde taşıyor

Homer J.S
17.Haziran.2011, 22:26
Kazanma umutlarımız azalıyor ancak belli olmaz o iş. Haydi Aslanlar!

vego
17.Haziran.2011, 22:26
Ömer Onan ve Oğuz Savaş dördüncü faulünü aldı. En skorer iki oyuncusu Fenerbahçe'nin.

uAburak89
17.Haziran.2011, 22:28
Kaya Haluk Yıldırım'a çok ağır küfür etmiş, basın tribününden bir çok kişi aynı şeyi söylüyor twitter'da.

vego
17.Haziran.2011, 22:30
Kaya Haluk Yıldırım'a çok ağır küfür etmiş, basın tribününden bir çok kişi aynı şeyi söylüyor twitter'da.
Gerginliğin sebebide oymuş diyorlar.

uAburak89
17.Haziran.2011, 22:34
Gerginliğin sebebide oymuş diyorlar.

Vardır bir bildiği, sonuçta herşeyi bilen bir insan Kaya.

uAburak89
17.Haziran.2011, 22:35
Hakemler çok kötü, Shipp dışardan içeri girdi gözünün önünde, bu kural dışı değil mi ? Oğuz'un üst üste 3 hatalı yürümesini çalmadılar. Çok hata yapıyorlar.

Homer J.S
17.Haziran.2011, 22:36
Gerginlik falan derken Fener alıyor maçı.

Corpus
17.Haziran.2011, 22:37
Kaçan bu 3lük kopma noktası olabilir. 77-74 ken

Suicider
17.Haziran.2011, 22:37
5 sayı geri düştük

uAburak89
17.Haziran.2011, 22:38
Maç kopmak üzere.

Homer J.S
17.Haziran.2011, 22:39
Aslanların canı sağolsun.

Night_Mare17
17.Haziran.2011, 22:39
Fark 1 sayı Her Şeye Rağmen bu maçı almamız lazım .

Sirius Black
17.Haziran.2011, 22:40
Giden maç ortaya geldi. :)

Yalnız çayda çıra dedik de Shipp bayağı bir oyun alanının sınırlarını genişletti. :D

uAburak89
17.Haziran.2011, 22:40
Fark 1 ancak maç Fenerbahçe'ye daha yakın bence.

Sirius Black
17.Haziran.2011, 22:43
Fark Fenerbahçe lehine 2. Top bizde. Fakat psikolojik avantaj onlarda gibi.

Suicider
17.Haziran.2011, 22:43
Ömer onan yine maçı fenere getircek sanırım

Sirius Black
17.Haziran.2011, 22:46
Ömer onan yine maçı fenere getircek sanırım

Getirdi gibi bir şey.

Corpus
17.Haziran.2011, 22:47
Canınız sağolsun be aslanlarım...

Homer J.S
17.Haziran.2011, 22:47
Aslanların her şeye rağmen canları sağolsun. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum.

Suicider
17.Haziran.2011, 22:48
Gitti maç geçmiş olsun

Suicider
17.Haziran.2011, 22:50
Ömer geç 5 ledin be biraz erken 5 lesene :D

vego
Ukic 2/0 attı. Shumpert faulü aldı iki atış kullanacak. En kritiği belki de Ömer Onan 5.faulünü aldı.

eng1n
Ne kadar var bitime ?

barahir
17.Haziran.2011, 22:51
Elimizdeki maçı verirsek üzülüürm..

Berbat bir 47 saniye oynuyoruz.. Daha kötüsü olamazdı sanırım

Sirius Black
17.Haziran.2011, 22:53
14 saniye, top FB, FB 1 sayı önde.

9 sn kaldı 3 sayı önde Fenerbahçe

vego
17.Haziran.2011, 22:56
Bu iş biter artık.JJ 2/1 attı.Topu Jasikevicius aldı ve faul ona geldi. 87-85 son 5 saniye.

uAburak89
17.Haziran.2011, 22:58
Tahmin ettiğim gibi oldu, kaybettik ne yazık ki. Son dakikada ağır saçmaladık. Fenerbahçeyi ve Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum.

Sonuna kadar mücadele eden Aslan yüreklilere helal olsun. Futbolda yüreksizlerden çok çektik bu sene, Aslanlar yüzümüzü güldürdü. Benim gözümde, gönlümde şampiyon olmuş kadar değerliler.

Sirius Black
Napalım bu kadarmış. Helal size ASLANLAR !

titates1
Fenerbahçe Şampiyon , sahaya yabancı madde yağıyor , tebrikler Fenerbahçem

Homer J.S
Vay be 88-89 mu bitti?

gelde küfür etme !
fenerbahçe 4-2 alır dedim aldı en iyi cevabı salonda oynayan basketcilerimiz verdi...88-91

MeMo
17.Haziran.2011, 22:59
Şampiyon !

vego
Ukic ikincisini attı. Süre bitti. Fenerbahçe Ülker Şampiyon... Ve sahaya yabancı madde yağmuru var...

Maç Sonucu: Galatasaray Cafe Crown 88-91 Fenerbahçe Ülker. Fenerbahçe Ülker Şampiyon! (2-4)

barahir
Beklediğim sahneler gerçekleşiyor..

eng1n
Ve sonunda 5te5 oldu maçlar başlamadan 4-1 diye tahmin yapmıştım GS 1 maç şaşırttı ve 4-2 bitti seri.

uAburak89
Yabancı madde atanların yaptıkları yanlış, senin gurur duyman gereken bir takımın varken yapılan iş değil. Yazık.

Bu durum tam tersi olsa, yani biz seriyi 4-3 kazansak aynı durumu yine yaşayacaktık bunu da adım gibi biliyorum.

SAİT71
Fenerbahçemi tebrik ediyorum. Zorda olsa seriyi kazandık. Zor olarak kazanmak daha güzel aslında. Karşında güçlü ve boyun eğmeyen bir rakip vardı. İki takımıda mücadelesinden dolayı kutlarım.

Sirius Black
17.Haziran.2011, 23:00
Tutku, Shipp gözyaşlarını tutamıyorlar sanırım. Beni de ağlatacaksınız yahu yeter, siz beklenmeyeni yaptınız. Size şans tanımayanlara günlerini gösterdiniz.

RasAnt
17.Haziran.2011, 23:02
Yine şampiyonuzzzzz :D:D gene yabancı maddeler, sarı lacivert şampiyon fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Night_Mare17
17.Haziran.2011, 23:02
Oğuz savaş şampiyonluğu getirdi tebrikler.

LadroN
17.Haziran.2011, 23:03
Sizler harikasınız çocuklar mücadeleniz yeter.Hepinize helal olsun be ne diyeyim artık.

Fearless Coward
17.Haziran.2011, 23:04
Helal olsun size aslanlar siz gönüllerin şampiyonusunuz canınız sağolsun be son topa kadar savaştınız...Bu taraftara da bu takıma da sonuna kadar helal olsun !

Night_Mare17
17.Haziran.2011, 23:07
Galatasaray'lı arkadaşlar dikkatli olsunlar, tahrikler başlıyor :)

Tebrikler Aslanlarımıza.

Tebrikler Fenerbahçe.

Oğuz savaş ne dağıttı ama :n: :D 5 adımla giriyor adam :n:

Aydin
17.Haziran.2011, 23:09
Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederim.

Biz şampiyon olmuş kadar olduk zaten. Bu saatten sonra taraftar bi zahmet ilgi gösterir basket maçlarına artık.

GeNç KaRTaL
17.Haziran.2011, 23:11
Beyler bu bir uyarı atışıdır.:) Niyeti kötü olanlar ve sinirlerine hakim olamayacaklar konuya girip ortalığı germesinler.Şimdilik bir şey yok ama olmadan önce engellemek adına bu uyarıyı yapıyorum.Dikkate almayanlar için gereğini yaparız.

Homer J.S
17.Haziran.2011, 23:13
Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederim.

Biz şampiyon olmuş kadar olduk zaten. Bu saatten sonra taraftar bi zahmet ilgi gösterir basket maçlarına artık.

Kesinlikle. Oktay Mahmuti ve ekibini uzun süre daha takımın başında görmek istiyoruz.

BaFraLı
17.Haziran.2011, 23:14
Tebrikler Fenerbahçe Ülker.

barahir
17.Haziran.2011, 23:15
Aşkınla Olduk Derbeeeer
Bu sevgin bir ömre bedeeel
beeeş te beş yapmanıııın
Gururu bizlere yeteeeer..

Belkide Türk spor tarihinde hiç yapılmayanı yaptık.. Fenerbahçe Spor Kulübü..

Bu arada GSCC'yi ve GS'li arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.. Böyle zevkli seri olacaksa her sene oynayalım.. Tebriği hakettiler gerçekten.. Basketbola Doyduk..

ForsakeN
17.Haziran.2011, 23:20
Çok heyecanlı bir seri izlettirdiler iki takıma da teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'mi de kutluyorum. 5'te 5 yaptık ciddi ciddi.

Spormax'in şampiyonluğun ilk dk.larındaki yayını skandaldı resmen. Şampiyon olmuş takımı göstermediler,ağlayan tribünleri gösteriyorlar. Ekranda ne bir Şampiyon Fenerbahçe Ülker yazısı ne birşey. İlginç vallahi.

Zekirdek
17.Haziran.2011, 23:22
Şampiyon Fenerbahçe. Şampiyon Fenerbahçe. Şampiyon Fenerbahçe.

Sonunda beşte beş yapmanın büyük mutluluğu içindeyiz.

Ayrıca ''Neven Spahija: "Hayatimda ilk defa cikip kupamizi ve madalyalarimizi alamadik. Bu Turk Basketbolu adina buyuk problemdir"

Homer J.S
17.Haziran.2011, 23:23
Çok heyecanlı bir seri izlettirdiler iki takıma da teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'mi de kutluyorum. 5'te 5 yaptık ciddi ciddi.

Spormax'in şampiyonluğun ilk dk.larındaki yayını skandaldı resmen. Şampiyon olmuş takımı göstermediler,ağlayan tribünleri gösteriyorlar. Ekranda ne bir Şampiyon Fenerbahçe Ülker yazısı ne birşey. İlginç vallahi.

Bizim ikincilik töreninde de Fenerbahçeli oyuncuların ropörtajını gösterdiler. Tam bir yayıncılık skandalı gerçekten.

Night_Mare17
17.Haziran.2011, 23:24
Taraftardan çıkmıyoruz sesleri geliyor. Kupa töreni ilginç olacak.

uAburak89
17.Haziran.2011, 23:25
Neven Spahija çok doğru konuştu. Katılıyorum her kelimesine. Ülke olarak sıkıntımız büyük, olayı renklere indirgemeden çözmek gerek ancak biz bunu yapabilir miyiz, bu çok büyük bir soru işareti.

SAİT71
17.Haziran.2011, 23:25
Çıkmamaktaki sebep ne acaba onu çözemedim?

ForsakeN
17.Haziran.2011, 23:27
Kupayı biz kazandık zaten. Bekleyince onlara mı vereceklermiş?

Homer J.S
17.Haziran.2011, 23:28
Çıkmamaktaki sebep ne acaba onu çözemedim?

Akıllarınca Galatasaray taraftarlığı yapacaklar. Tamam çıkmayın ona lafımız yok da şampiyon Fenerbahçe'yi de insan gibi alkışlayın. Sonra da gidin kendi oyuncularınızı bağrınıza basın.

Estranged
17.Haziran.2011, 23:31
5'te 5 yapmamız iyi güzel de, GSCC oyuncularının sergiledikleri performans ve ortaya koydukları ruh ve birlik cidden takdire şayandı. Bu seride 2 taraftan hangisinin daha çok tebriği hak ettiğini sorarsanız bence o taraf GS Cafe Crown tarafı olur. Taraftarın yarattığı atmosferi de unutmamak lazım, Fenerbahçe yönetiminin bilet fiyatlarını yüksek tutmasından olabilir, bizim seyircilerimiz sadece maç izlemeye gelirken Galatasaray'lı taraftarlar seri boyunca desteğini takımından esirgemedi. Beklentileri aşıp bu kadar etkili 4 maç çıkaran GSCC'yi tekrar tebrik ediyorum.

Biz de bir yandan 5. şampiyonluğun zevkini çıkaralım, eminim ki yapılacak geliştirmelerle seneye her kulvarda Avrupa'da da etkinliğimiz artacaktır.

uAburak89
17.Haziran.2011, 23:32
Amaçları madde sahaya madde yağdırmak, olayın farkında değiller ne yazık ki. Gurur duymaları gerekirken takımlarının emeğine gölge düşürüyorlar.

MeMo
17.Haziran.2011, 23:32
5'te 5 inanılmaz bir başarı.5. şampiyonluğu alırken bir gönüllerin şampiyonu daha yarattık.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Haziran.2011, 23:33
Favori cikip zorlansak da neticede sampiyon oldugumuz icin mutlu ve gururluyuz.

Bu arada salonda rezalet yasaniyor. Baskan Aysal yalvariyor seyirciler israr ediyor "bu kupa burda verilmiyecek", enterasan.

A.FaruK
17.Haziran.2011, 23:34
İşte bu beeee (: Yine şampiyon her zaman şampiyon. Helal olsun çocuklar görevinizi yapıp son halkayıda eklediniz seriye helal size. 5 i bi yerdenin Hakan abinin tabiriyle en güzide parçasını yerine koyduk çok şükür. Branşlarda şampiyonluğu en garanti olanıydı erkek basketbol öylede oldu. Şampiyonluğu GSCC ile oynayıp kazanmak ayrı güzel.

Maçtan hemen sonra Hakan abiyle konuştuk hem şampiyonluğu kutlamak adına hemde maç hakkında konuşmak için meğer Hakan abi o kadar eminmişki şampiyonluktan maçı izleme gereksinimi bile duymamış (: Gerçekten hakettik herkes aynı kanaatteydi oda kazanacağimizi bildiği için maçı izlememiş. Trafikteydi çok rahattı harbi emindi şampiyonluktan (:

Burda bir çok fenerli abim ve kardeşimde demişti bu takımı değil 3 kere , 2 kere bile üst üste yenecek bi takım yok diye şimdi demek istediklerini daha iyi anlıyorum. En büyük rakibimiz bizim sakatlıklarımızdı onuda yendik bugün. Çok şükür yaradana bu güzel günleri gösterdi bize.

Her kula nasip olmaz 5'i bi yerde görmek. O yüzden biz Fenerliler olarak çok şanslıyız. O yüzden bunun tadını çıkartalım (:

Sizin Allahınıza kurban beeee (:

Revolution
17.Haziran.2011, 23:34
Aslan yurekliler'in yureklerine, ellerine saglik. Gecen gun Haberturk'un bir haberi vardi onun uzerine daha da iyi anladim ne butceyle ne isler yaptigimizi. Bir kac sene once kume dusmemek icin faul sokmaya calisirken bugun final serisinin son macina cikabilmek icin faulleri 4 gozle bekledik. Hepsinin yuregine, emegine, ellerine saglik. Ayrica da ultraslan tam bir salon taraftaridir bu seri de bunun kaniti oldu. Bu isi iyi beceriyorlar.

Fenerbahce'ye gelince sakatlarina ragmen kaliteleri ortadaydi. Euroleague takimi olduklari da birkez daha ispatladilar. Kadrolarindaki isimler cok net adamlar bir gun oyle diger gun soyle degiller. Cizgileri belli. Fenerbahce Ulker'e tebrikler, ellerine saglik hakettiler sampiyonlugu ama Fenerbahce Spor Kulubu'ne de helal olsun her bransta sampiyonluk sapka cikarilacak bir olay. Bunun tadini doya doya cikarsin Fenerbahceli arkadaslar herkese nasip olmaz bu, her sene de nasip olmaz. Helal olsun diyorum (88)(88)

Night_Mare17
17.Haziran.2011, 23:35
Başkanı konuşturtmadılar yazık :(

vego
17.Haziran.2011, 23:36
(88)(88)
:icon_eek: böyle smiley mı varmış :icon_eek:

BaGa TaRKaN
17.Haziran.2011, 23:36
5'te 5 Yapan Fenerbahçe Ülker'e Tebrikler :yildiz:

ShevAnil
17.Haziran.2011, 23:39
Futbol da böyle hakemler olsa şimdi yer yerinden oynardı, basketbol da ki hakemler gerçekten şanslı :)

vego
17.Haziran.2011, 23:39
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/263536_215655155141270_118325551540898_664975_3983 670_n.jpg

Revolution
17.Haziran.2011, 23:43
Futbol da böyle hakemler olsa şimdi yer yerinden oynardı, basketbol da ki hakemler gerçekten şanslı :)

Bence hemen hemen her macta hakemler rezaletti ama bu satten sonra hakem konusmak yersiz. Doya doya sampiyonlugun tadini cikarsin Femerbahceli arkadaslar. Hakemler cunku her iki tarafa da rezaletti.

ShevAnil
17.Haziran.2011, 23:45
Bence hemen hemen her macta hakemler rezaletti ama bu satten sonra hakem konusmak yersiz. Doya doya sampiyonlugun tadini cikarsin Femerbahceli arkadaslar. Hakemler cunku her iki tarafa da rezaletti.

Tabikide, ben hakemler yüzünden kaybettik demiyorum. Kazanan taraf doya doya kutlamalı.

Night_Mare17
17.Haziran.2011, 23:46

Shipp ve Oğuz Savaş olayı baya komikti :D

Cengo
17.Haziran.2011, 23:47
Burada bitireceğimizi düşünüyordum, umduğum gibi gitti ve 4-2 ile sezonu bitirdik. Sonuna kadar şampiyonluğu hakettikleri, çok fazla yaşanan sakatlıklara rağmen mükemmel bitirdikleri bir sezonun ardından şampiyonluğunun tadını tekrar almak harika.

Fenerbahçe 5 ana branşın tamamında şampiyon olarak neredeyse hiçbir kulübe nasip olmayacak 5 şampiyonluk aldı 1 sezonda (Futbol - Erkek Voleybol - Bayan Voleybol - Bayan Basketbol - Erkek Basketbol).

Seneye Sinan Erdem Spor Salonu'nda Euroleague Final Four yapacak bir takım kurulacağını biliyorum. Umarım Chuck Eidson ile anlaşılır, büyük transferler yapılır ve seneye Sinan Erdem'de efsanevi mutlu sonla bitiririz inşallah.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki o taraftara da yazıklar olsun. Taraftar olmak biraz saygıyı gerektirmeli.

M.Scofield
17.Haziran.2011, 23:51
Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki o taraftara da yazıklar olsun. Taraftar olmak biraz saygıyı gerektirmeli.
ne bekliyordun ki alkışlanmayımı bekliyordun, hem tam tersi durum olsa sizde aynısını yapardınız.

vego
17.Haziran.2011, 23:52
Ünasl Aysal, tekrar mikrofonu aldı ve taraftarın salondan çıkmasını rica ediyor.

@salsabasket

barahir
17.Haziran.2011, 23:53
Ünasl Aysal, tekrar mikrofonu aldı ve taraftarın salondan çıkmasını rica ediyor.

@salsabasket

Hala mı çıkmadılar ?

vego
17.Haziran.2011, 23:58
Tabii şimdi sponsorların katkısı yadsınamaz.Ama sponsor gökten mi yağıyor?Araştıracan,ikna edecen gerekirse boğazına yapışacan.Sonra öyle bir imza attıracaksınki söz verdiğinin 1 doları az bütçe verdimi o bahsi geçen bütçe kadar tazminat alacaksın.

Cengo
18.Haziran.2011, 00:01
ne bekliyordun ki alkışlanmayımı bekliyordun, hem tam tersi durum olsa sizde aynısını yapardınız.

Saygısızlık mı savunuluyor?
Bu forumun kurallarına da aykırı.

Spor barış ve kardeşliktir, olması gereken de alkışlamaktır.
Lakin sahada yapılan o büyük saygısızlığı bu yıla kadar hiçbir şampiyonluk sonrası hiçbir takım taraftarı yapmadı. Elbette ki yapılmazdı Fenerbahçe cephesinde bence.

SAİT71
18.Haziran.2011, 00:01
Bizim ülkede sponsporun kavramı çözülememiş ki... Sponspor deyince torpil anlaşılıyor :D

M.Scofield
18.Haziran.2011, 00:05
Saygısızlık mı savunuluyor?
Bu forumun kurallarına da aykırı.

Spor barış ve kardeşliktir, olması gereken de alkışlamaktır.
Lakin sahada yapılan o büyük saygısızlığı bu yıla kadar hiçbir şampiyonluk sonrası hiçbir takım taraftarı yapmadı. Elbette ki yapılmazdı Fenerbahçe cephesinde bence.
benim savunduğum falan yok sadece çok normal bişey bu aksi bi durum da beklemıyordum zaten böyle geldi böyle gider..

Sekopej
18.Haziran.2011, 00:05
En emin olduğum branştı sezon başında erkek basketbol ki en sona kalması da enteresan oldu. Halkayı tamamladılar ve 5'i 1 yerde gelmiş oldu. Gerçekleştirilmesi çok güç bir başarı, senelerdir sekiyordu ve bu sene gerçekleşti, Türk spor tarihinde unutulmayacak bir seneyi geride bırakıyoruz. Şimdi hedef artık bu branşlarda avrupada başarı olmalı ki o yönde de çalışmalar sürdürülüyor. Çünkü yurt içinde artık bu 5 branşta da ilk 2 harici bir sırada olacağımızı düşünmüyorum önümüzdeki sezonlarda da.

Seneye İstanbul'da Final Four neden olmasın, bizler inanıyoruz.

Night_Mare17
18.Haziran.2011, 00:07
Bu arada tebrik etmeyi unutmışum . Tebrikler Fenerbahçe.

Birde bence GSCC'de Euroleague kalitesinde olduğunu kanıtladı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Haziran.2011, 00:10
Tebrikler her iki takımada... Seri gerçekten ama gerçekten mükemmeldi. :)

Corpus
18.Haziran.2011, 00:22
Fenerbahçe taraftarı o son olan olayları yapmazdı rakibi alkışlar gönderirdi falan geçelim bunları arkadaşlar. Fenerbahçe taraftarı kendi takımı şampiyon olamadığında stadı yaktı. Ben yanlış hatırlamıyorumdur umarım.

Tebrikler bu arada.

di canio
18.Haziran.2011, 00:24
Buraya kadar uzamamasıı gerekiyordu serinin. Buruk bir sevinç olsa da genele bakınca 5'te 5'in mutluluğu fazlasıyla büyük benim için. Mücadele eden herkese emeklerinden dolayı saygılar.

Maç sonrası olaylara değinip de terbiyesizliğe prim tanımamak gerek ama sorun sadece Oğuz'un smacında değilmiş demek ki. Ama hırsızın hiç mi suçu yok demiştim. Hırsızın da suçu varmış. Smaçtan sonra çirkefliğinden dem vurulan Oğuz Savaş ise adam olduğunu gösterip, şampiyonluktan önce Galatasaray takımını tebrik etmiştir. Hiç tanımadığımız insanları karalamak konusunda hiç de zorlanmıyoruz maalesef.

Since-1907
18.Haziran.2011, 00:26
5'i bir yerde sonunda gerçekleşti.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

C h A o S
18.Haziran.2011, 00:41
Fenerbahçe'yi tebrik ederim.Kritik anlarda buldukları sayılar ile maçı alıp şampiyon oldular.Bizde taraftar olarak bu sezonun keyfini fazlasıyla çıkardık.Herşey için teşekürler.Bu takımdan sezon başı kimse final beklemiyordu.Ancak oyuncular bu sene gerçekten elinden geleni fazlasıyla yaptılar.Canları sağ olsun.Tutku ve Shipp'in göz yaşları herşeyi anlatıyor.Artık seneye daha güçlü kadro ile daha iddalı olmalıyız.

Cengo
18.Haziran.2011, 00:44
Bu arada tebrik etmeyi unutmışum . Tebrikler Fenerbahçe.

Birde bence GSCC'de Euroleague kalitesinde olduğunu kanıtladı.

Galatasaray'ın henüz Euroleague seviyesinde olmadığını düşünüyorum.

Fenerbahçe, 1 sezon boyunca 3 kulvarda üstdüzey mücadele ederek ciddi oranda yoruldu. Vidmar ve Mirsad'ın ciddi sakatlıkları, Ömer'in zaman zaman sakatlıkları, Engin'in erken kaybı ile rotasyondaki 1 numarada yaşanan sıkıntı (ki bu yüzden Ukic çok yıprandı bu sezon, Jasikevicius geç geldi ve gelen kadar çok yıprandı manevi olarak da takım. Greer'in verdiği manevi zararı kimse veremezdi. Jasi de yeterli verim gösteremedi.) Fenerbahçe'yi sezon sonunda direncini ve gücünü düşüren etkenler oldu. Derbinin motivasyonu zaten üst seviyededir, Fenerbahçe ve Galatasaray isimleri zaten motivasyonu yükseltir. Kaybedilen 2 maçta Fenerbahçe'nin laubaliliğinin aşırı etkisi var, uzunların rotasyonunun da daralması ile birlikte savunma direnci de daha fazla düştü. Kaya'nın anlamsız top kayıpları da tuz biber ekti. Lavrinovic'in de sezon sonua doğru düşen formu da zorlanmasına yol açtı takımın. Kinsey'siz mücadele etmek de, onun sakatlığı da play-off finalinde Fenerbahçe skor ve savunma direncini azalttı. Vidmar, Mirsad ve Kinsey olsa kesinlikle bu düşük seviyede olmazdı Fenerbahçe.

Sakatlıklardan dolayı eksiklen kadroda 3 uzun ile Final-Four yapamazsınız zaten. Euroleague 2. turdan itibaren sakatlıklardan dolayı çok fazla daralan kadroda çok fazla aynı oyuncular aşırı süreler alıp çok fazla yoruldular. Sean May'in biraz kıpırdanması bile daralan uzun rotasyonunu çok rahatlattı görüldüğü gibi.

4-0 olmamasından ötürü ise iyi oynadık düşüncesi tamamen yanlıştır. Fenerbahçe play-offta kendi seviyesinin çok çok altında basketbol oynadı. Barcelona ve Olympiakos galibiyetlerindeki Fenerbahçe basketbolu (yani sapasağlam bir Fenerbahçe) ligi tamemen kayıpsız bitirebilecek bir oyundur.

Fenerbahçe iyi oynamadı ise Galatasaray da iyi oynamadı. İki takım da mücadele etti, mücadeleden ötürü göze hitap edebilir ama oynayan oyun iki takım için tatmin etmiyor. Run&Gun hücum ile Euroleague'de guptan çıkmak imkansız, o dönemde oynayan basketbol bütün takımlar için çok sert olacak. Böyle 80'in üzerinde skor yediğiniz zaman neredeyse hiçbir maçı kazanamazsınız Euroleague'de (hatta rakibi 70'de tutmalısınız), tamamen savunma ile maç kazanabilirsiniz.

Galatasaray'ın yerli rotasyonu dar ve kaliteleri tartışılabilir. Andric 4,5 oynuyor, esas bir 5 numara ihtiyacı apaçık. Ermal devam eden lig içinde çözüm değildi, play-offta etkili olabildi. Jerry Johnson çok fazla drive ile oynuyor, ne yaptığın çoğu zaman kendisi bile bilmiyor, fazla gözü kara oynuyor. Bu da zarar verebiliyor. Fiziği çok zayıf, savunmada takımı düşürür. Tutku sezon içinde çok fazla gelgitler yaşayan bir oyuncu, play-offta beklentilerimin üzerine çıktı. İyi bir takımda iyi bir rotasyon oyuncusu olmalı en fazla.

Haluk 40 yaşına girecek seneye, süreleri azalacaktır. İsabet oranının düştüğünü görüyorum, 3 numarada etkin bir isim eksikliği hep vardı Galatasaray'da. Euroleague için tek hazır isim bence Shumpert, sezonu iyi bitirdi bence. Shipp verimsiz bir oyuncu bence, şut isabet oranı da düşük. Galatasaray'daki yabancılar savunma direnci gösterdikleri için takımı üste çıkardılar. Andric'in iyi bir performans göstermesi, gelişimi lig için önemli. Caner Topaloğlu ve Evren Büker Euroleague takımı oyuncuları değiller kesinlikle. Zaten takımın geri kalanı ise A takım deneyimi olmayan oyunculardan kurulu.

Seneye Galatasaray finale kalamayabilir. Efes Pilsen kadroyu yeniliyor, Savanovic ile anlaşmışlar. Mükemmel bir transfer, üzüldüğümü söylesem desem yeridir. İki takım da transfer sezonunu istediği gibi geçirirse seneye bu zamana kadar ki en güçlü Fenerbahçe ve Efes Pilsen çıkabilir ortaya. Konuşulan isimler dudak uçuklatıcı cinsten.

Euroleague elemeleri için doğru transferler gelmezse Galatasaray için çok zor olabilir önümüzdeki sezon. Banvit'in de seneye güçlü geleceğini düşünüyorum. Oktay Mahmuti'nin takımın temposunu yükseltmesinin çok etkisi var. Seneye daha zor bir lig olur kesinlikle.

GodfatheR
18.Haziran.2011, 00:46
Diğer oyunculara haksızlık etmek istemiyorum ama Ömer Onan çok farklı be arkadaş.

Takımın ruhani lideri , en kritik anlarda elini taşın altına sokan adam ve gerçek bir F.BahçeLi daha ne olsun. Helal olsun sana Ömer Kaptan. Bu taraftarın gönlünde yerin hep ayrı olacak.

vego
18.Haziran.2011, 00:48
Efes konusuna girmeyelim hep söyledim.20 MD bütçeleri var ama ne yapacakları konusunda fikirleri yok.

TR.CaPTaiN
18.Haziran.2011, 00:50
Bu sene 5'te 5 yaparak büyük bir başarıya imza attık. Başta Ömer olmak üzere tüm oyuncularımızı ve bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Haziran.2011, 00:55
GSCC a haksizlik etmeyin bence. Onlar da kaliteli bi kadroya sahipler ve FB karsisindaki direncleriyle eurolig seviyesinde olduklarini gosterdiler. Butun yabancilarini begendim izledigim maclarda. Shipp, JJ, Shumpert bi de yugoslav pivot hepsi de iyi yabancilar. Tutkunun da kalitesini tartisacak degilim, keske bizde oynasa diyecegim bi guard. Eger FB Ulker en iyi basketbolunu oynayamadiysa, rakibinin buna izin vermedigini de unutmayin. 2-3 takviyeyle GSCC en az bizim kadar iddiali olacaktir gelecek sezon.

Cengo
18.Haziran.2011, 00:59
GSCC a haksizlik etmeyin bence. Onlar da kaliteli bi kadroya sahipler ve FB karsisindaki direncleriyle eurolig seviyesinde olduklarini gosterdiler. Butun yabancilarini begendim izledigim maclarda. Shipp, JJ, Shumpert bi de yugoslav pivot hepsi de iyi yabancilar. Tutkunun da kalitesini tartisacak degilim, keske bizde oynasa diyecegim bi guard. Eger FB Ulker en iyi basketbolunu oynayamadiysa, rakibinin buna izin vermedigini de unutmayin. 2-3 takviyeyle GSCC en az bizim kadar iddiali olacaktir gelecek sezon.

Gelecek sezon ve kadro kaliteleri için tam tersini düşünüyorum. Sebebini yukarıda açıkladım.

C h A o S
18.Haziran.2011, 01:04
Kadro kalitesini felan bilmemde bu taraftar bu takıma gelecek sezon yine final oynatır.Bir başkayız taraftarımız ile.Ama takviyeler şart.1,4 ve 5 numaralarda eksiğimiz var.Evren son derece kötü bir sezon geçiyor.Haluk belki bırakır basketbolu.Shumpert'ın türk statüsünde olması büyük avantaj.Yerliler arasında Ender Arslan,Kerem Gönlüm ve Furkan Aldemir'in ismi geçiyor.Ben gelecek sezon basketbola daha fazla yatırım yapılacağını düşünüyorum.Bu sene finale kadar çıkmak herksin iştahını kabartmıştır.Bakalım neler olacak.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Haziran.2011, 01:05
Gelecek sezon ve kadro kaliteleri için tam tersini düşünüyorum. Sebebini yukarıda açıkladım.

Zaten ben senin aciklamalarin dolayisiyle fikrimi belirttim. Bizim takimda da duzeltilmesi gerekenler var. Duzgun bi 5 numaralari yok demissin sanki bizde var mi. Kaya skoru yok, Lavrinovic hayal kirikligi, Sean May soru isareti. Obur taraftan Kinsey muzmin sakat, Ukic gelgitleri olan bi guard, Mirsad kariyerinin sonunda vs vs. Fikrimin arkasindayim, bu GSCC bi kac takviyeyle basa oynar.

Cengo
18.Haziran.2011, 01:21
Zaten ben senin aciklamalarin dolayisiyle fikrimi belirttim. Bizim takimda da duzeltilmesi gerekenler var. Duzgun bi 5 numaralari yok demissin sanki bizde var mi. Kaya skoru yok, Lavrinovic hayal kirikligi, Sean May soru isareti. Obur taraftan Kinsey muzmin sakat, Ukic gelgitleri olan bi guard, Mirsad kariyerinin sonunda vs vs. Fikrimin arkasindayim, bu GSCC bi kac takviyeyle basa oynar.

Mirsad bu sezon sakatlanana kadar nereyse kariyerinin en iyi sezonuna yaklaşıyordu.

Ukic bırak ligi Avrupa'daki sayılı bir kaç en iyi guarddan biri. Tartışılmaz bile bu, sezon boyunca mükemmele yakındı.

Vidmar gibi kaliteli bir pivot varken nasıl pivot yok? Sean May sezon sonuna kadar yerine idareten geldi.

Kaya rotasyon için kalite bir uzundur, sürelerini kısaltırsan verim alırsın. Oğuz'un da süreleri kısalınca verimin daha da artar, Oğuz genç ve yetenekli bir oyuncu. Henüz daha 23 yaşında, gelişimi devam edecektir. Süreleri kısaltarak oynadığın zaman nasıl iyi basketbol oynadığın ortada: bkz. Barcelona ve Olympiakos galibiyetleri.

Kinsey nasıl müzmin sakat? Kinsey'in tartışılır hiçbir yanı yok. Son sakatlığına kadar minimum sakatlık yaşadı ve çok verimliydi hem hücumda, hem savunmada level atlattı.

Ömer Onan kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi kaptan. Tomas'ın alışma süreci uzun oldu, başta dalgalı performansı ama çok özel bir oyuncu olduğu kesin, ligin ikinci yarısında gerçek performansına yaklaştı.

Lavrinovic sezonun ilk maçlarından sonra iyi oynadı, sezon ortasından sonra çok düştü. Yerine çok kaliteli bir uzun gelecektir kesinlikle, çalışmaları olduğundan eminim. Rytas'ı gitmesi an meselesidir.

Bu takımın temeli çok sağlam. Chuck Eidson konuşuluyor, Euroleague'in en değerli 3 numarası. Ben üzerine düşülünülecek, karamsarlığa kapılacak hiçbir yönü olmadığını düşünüyorum.

Kadro kalitesini felan bilmemde bu taraftar bu takıma gelecek sezon yine final oynatır.Bir başkayız taraftarımız ile.Ama takviyeler şart.1,4 ve 5 numaralarda eksiğimiz var.Evren son derece kötü bir sezon geçiyor.Haluk belki bırakır basketbolu.Shumpert'ın türk statüsünde olması büyük avantaj.Yerliler arasında Ender Arslan,Kerem Gönlüm ve Furkan Aldemir'in ismi geçiyor.Ben gelecek sezon basketbola daha fazla yatırım yapılacağını düşünüyorum.Bu sene finale kadar çıkmak herksin iştahını kabartmıştır.Bakalım neler olacak.

Drafta da girmekten vazgeçmiş sanırım. 100. yılında Karşıyaka göndermeyecektir, yoksa yönetim taraftarlarıının taşkınlarına cevap veremez ve yerinde daha fazla kalamaz. Furkan'ın da 1 sene daha kalma konusunda özverili davranacağına şüphem yok, daha fazla süre alabileceği sevdiği bir takımda kalarak kendisini geliştirmesi gerektiğinin farkında.

Geçene sene 1 M Euro istiyorken, bu sene kapıyı en az 2,5 M Euro'dan açacakları düşünülürse satmamak isteyebilecekleri ihtimali en yüksek olanı. Satmak istediği zaman Efes Pilsen ve Fenerbahçe de talip olacaktır (ki öyle bir çalışmaları da var), ki hiç de o kadar kolay olmaz transferi.

Ender Arslan'ın oyunundan hiç hazetmiyorum, Efes Pilsen'e de zarar verdiğini düşünüyordum. Çok fazla topla oynayarak hücum sürelerini aşırı eritiyor. Galatasaray için faydalı olabilir mi bilemiyorum. Kerem mantıklı ama eğer Efes tekrar ikna ederse başka da yerli oyuncu kalmaz. Efes'in de yerli rotasyonu dar gerçekten.

Nedvedmania
18.Haziran.2011, 01:23
2. Yarısından sonrasını izleyemedim maalesef. Ama sonuca bakılırsa yine çok heyecanlı bir maç olmuş. Bize bu heyecanı yaşatan takıma ve taraftara sonsuz teşekkürler.

Fenerbahçenin kazanacağı zaten beklenen birşeydi. Tebrkler Fenerbahçe.

di canio
18.Haziran.2011, 01:25
Alex10combr Alex10.com.br
Tebrikler Fenerbahce spor kulubu!!!! futbol,basket(bayan-erkek),voleybol(bayan-erkek)...muthis sezon!
2 saat önce

Alex10combr Alex10.com.br
SAMPIYON!!!!!!!! Tebrikler FB ULKER!!!!
2 saat önce

uAburak89
18.Haziran.2011, 01:25

2009 yılı, Efes şampiyon oluyor, sonrasında sahaya yabancı madde atılıyor, seyirciler giriyor vs vs. Bunu yapan Fenerbahçe taraftarı...

Cengo
18.Haziran.2011, 01:33
2009 yılı, Efes şampiyon oluyor, sonrasında sahaya yabancı madde atılıyor, seyirciler giriyor vs vs. Bunu yapan Fenerbahçe taraftarı...

Hepsini takip ediyorum, bu kadar aşırı olmadı. Bir iki uyarı ile dağıldı yapanlar.
Tek yaşanan olay, Ergin Ataman vardı sanırım bir seyirci ile kavga etmesi sonucu arkasından atlayanlardan dolayı olmuştı. Bastırılması biraz uzun sürdü, kızgın taraftar grubu Ergin Ataman ile ağız dalaşını bitirmediler.

uAburak89
18.Haziran.2011, 01:41
Hepsini takip ediyorum, bu kadar aşırı olmadı. Bir iki uyarı ile dağıldı yapanlar.
Tek yaşanan olay, Ergin Ataman vardı sanırım bir seyirci ile kavga etmesi sonucu arkasından atlayanlardan dolayı olmuştı. Bastırılması biraz uzun sürdü, kızgın taraftar grubu Ergin Ataman ile ağız dalaşını bitirmediler.

Ben en başından beri bugün olanlara tepkiliyim, hatta verdiğim tepki fazla olduğu için attığım mesajlar değiştirilmiş yöneticiler tarafından, o kızgınlıkla kurallara aykırı kelimeler kullanmışım. Niyetim herhangi bir kıyaslama yapmak da değildi, ancak sizin mesajınız genelde olduğu gibi yine fazla taraflı, subjektif ve gerçeklerden uzak olmuş. Son verdiğiniz cevap da aynı şekilde bence. O güne ait video;

http://www.youtube.com/watch?v=cKF9FgoXLqI

İsteyen izler, bilmeyen görür. O gün son düdük geldiği anda yağmaya başlıyor maddeler, bence sizin söylediğiniz kadar basit değildi. Fenerbahçe taraftarı kesinlikle yapmazdı bugünkü olayları demek için, öncesinde sağlam referanslar göstermek gereklidir. Sizin kişisel görüşünüz yetmez. Bugün her takımın taraftarı aynı şeyi yapardı, geçmişte olanlar geleceğin teminatıdır, bende buna eminim, ne yazık ki.

uAburak89
18.Haziran.2011, 01:46
Gelecek sene sağlam transferler ile hedef yine final, hatta şampiyonluk olmalı. Avrupa'da da gidebildiğimiz yere kadar giderek tecrübe kazanmalıyız. Cafe Crown'la olan bağ bu maç ile bitti diye biliyorum, seneye sponsor Medical Park olacak ve bütçe artacak.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Haziran.2011, 01:55
Zaten FB Ulker icin karamsarliga kapilmis degilim, sadece GSCC icin geleceginin umitsiz olmadigini dusunuyorum. One cikardigin artilardan ziyade ben gordugum eksileri belirttim senin GSCC icin yaptigin gibi. Yoksa tabii ki Avrupa klasinda skorerlerimiz var, Oguz u her zaman begenirim. Ukic de sahip olabilecegimiz en iyi guardlardan biri. Yanlis anlama olmasin.

Benim de beklentim 4-0 di, seri 4-2 bitti diye yerden yere vurmuyorum takimimi, sadece GSCC kucumsenecek bi takim degildi onu gorduk ve bu durumdan da cok memnun oldugumu soylemeliyim. Futboldaki rekabetin basketbola da yansimasi medyanin da bu spora egilmesini sagladi.