PDA

View Full Version : Shaquille O'Neal ile buraya kadar...

sarianet
02.Haziran.2011, 00:14
Basketbolun gelmiş geçmiş en iyi isimlerinden biri olan Shaquille O'Neal twitter hesabından basketbolu bıraktığını açıkladı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/152/sha600_JNUJ8.jpg

Basketbolun gelmiş geçmiş en iyi isimlerinden biri olan Shaquille O'Neal basketbolu bıraktığını açıkladı.

Twitter hesabından bu kararını açıklayan Shaquille O'Neal, çektiği bir videoyla basketbolu bıraktığını hayranlarına duyurdu. Shaq, en son Boston Celtics formasını giyiyordu.

http://www.ntvspor.net/haber/amerikan-basketbol-ligi/41906/shaquille-oneal-ile-buraya-kadar----

DenizlispoR
02.Haziran.2011, 00:20
Arkadaş olamaz yahu . Bir kere bile pota kırdığını göremedim daha Shaq , 1 yıl daha oynayabilseydin keşke :( .

sarianet
02.Haziran.2011, 00:21
Arkadaş olamaz yahu . Bir kere bile pota kırdığını göremedim daha Shaq , 1 yıl daha oynayabilseydin keşke :( .

pota kırdığını ben gördüm darmadağın etti valal bulursam linki paylaşayım:D

SAİT71
02.Haziran.2011, 00:22
Seyircilerin üstüne felan zıplıyordu galiba birde :D

berkay19
02.Haziran.2011, 00:23
:( :( İnsanın büyüdüğünü, yaşlandığını gösteren olaylardan.. Bir efsane geldi geçti...

sarianet
02.Haziran.2011, 00:24
Shaq İnsanları Çok Seviyor ))ıkı kere pota kıran adam :)))))

SAİT71
02.Haziran.2011, 00:29
1:11 dakikadaki atlayışı ve devamındaki atlayışta seyircilerin kaçışması çok komik :D

Revolution
02.Haziran.2011, 00:40
Bir efsane daha goctu bu parkelerden. Cocuklugumun kahramanlarindan birisidir. Gozlerim doldu gercekten cok sempatik bir isimdi.

furkan58
02.Haziran.2011, 00:49
Gerçekten çok sempatik ve şakacı bir kimliği vardı . Zevk katıyordu ama son 2-3 yıldır değiştirmediği takım kalmadı ve LAL'da ki performansını hiçbir zaman yakalayamadı . Unutulmazsın Shaq :)

VInqKbA4JfY

Böyle güzel bi videoyla uğurlayalım Shaq'ı :)

K1nq35
02.Haziran.2011, 00:53
Severdim ya bu adamı :)

anil luque
02.Haziran.2011, 03:08
İşin eğlenceli yönüydü bu adam ya. Yetenekleri ve en iyi dönemlerinde pota altını herkese dar edişi unutulmaz tabi onlar işin teknik yönü. Shaq bırakmamalı bir şekilde bu organizasyonda devam etmeli..

Kaka Leite
02.Haziran.2011, 05:17
Shaq çok sempatik ve eğlenceli biriydi bırakması kötü oldu ama onu unutmayacağız :0:

sarianet
02.Haziran.2011, 06:23
basketbolu bıraksada all star maçlarına alınmalı bu ya onsuz bi all star düşünemiyorum :)

sarianet
02.Haziran.2011, 13:23
http://www.ntvspor.net/video-galeri/shaq-bu-video-ile-veda-etti

Shaq bu video ile veda etti

cimboom
02.Haziran.2011, 15:23
Birakmasi pek sasirtici olmadi benim icin, yasi iyice ilerledi, onun gibisi kolay kolay gelmez o kesindir. Bize bu zevki yasattigin icin tesekkur ederim Shaq !! :(

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 18:30
Hiç olmadı bu :/

ozaniel
02.Haziran.2011, 18:40
Şu noktadan sonra devam etmesi olası gözükmüyordu ama gerçekten üzücü bir olay, Shaq'ı sevmeyen yoktur herhalde.

yaman76hakanFB
02.Haziran.2011, 18:54
Jordan sonrası beni yeniden NBA'e bağlayan adamdır. O Lakers'ı bıraktığı gün bende onunla birlikte Miami sahillerine akmıştım. Çok özel bir efsanedir, çoooook...

footballer33
02.Haziran.2011, 19:08
Shaq İnsanları Çok Seviyor ))ıkı kere pota kıran adam :)))))
Videonun sonlarına doğru, kaçışan seyircileri gördükten sonra üzerlerine atlamaktan vazgeçip durması da ayrı bir komedi. Sanki, sırf onların üstüne atlamak istediğini belli edercesine. :D NBA içerisinde başka görevlerle görmeye devam ederiz umarım Shaq'ı. :)

vego
02.Haziran.2011, 20:38
Los Angeles Lakers Basın Sözcüsü John Black, 19 sezonluk NBA kariyerine son noktayı koyduğunu açıklayan Shaquille O'Neal'ın 34 numaralı formasının emekliye ayrılacağını ve Staples Center'ın tavanına asılacağını açıkladı.

vego
02.Haziran.2011, 20:50
NBA tarihinin en büyük yıldızlarından birisi olan Shaquille O'Neal'in emekli olacağını açıklamasının ardından çok kısa bir süre geçmiş olmasına karşın, meslektaşları Shaq'a twitter'da mesaj yağdırıyor. Shaq'ın ne kadar sevildiğinin bir göstergesi olan bu mesaj yağmurundan işte bazı örnekler. Bu arada gelen mesajlar arasında henüz bir Kobe mesajı yokmuş.

LaMarcus Aldridge: Shaq'ın bir gün basketbolu bırakacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Onu hepimiz özleyeceğiz. Umarım benim kariyerim sonunda onunkinin yarısı kadar olabilir.

Kevin Love: Herkes Shaq'ı seviyor. Gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan birisi.

Steve Nash: Tebrikler Shaq 4 yüzüklü, unutulmaz bir kariyer için. Hall Of Fame kariyeri buna denir. Biliyorum şimdi Red Kit gibi güneşin batışıyla kaybolmayacaksın. Sırada ne var?

Omri Casspi: Shaq gelmiş geçmiş en büyüklerdensin. NBA için yaptığın her şey için minnettarız.

DeAndre Jordan: 19 sezon, 15 All-Star maçı, 4 şampiyonluk yüzüğü, NBA tarihinin en skorer 5.inci oyuncusu, en sevdiğim oyunculardan birisi emekli oluyormuş. Shaq müthiş bir kariyer. Tebrikler.

Lou Williams: Shaq'ın emekli olması üzücü. Ama müthiş bir kariyer ve en sevdiğim oyunculardan birisi. Umarım ben de bıraktığımda onun başardıklarının yarısını başarmış olurum.

Al Thornton: Muhteşem bir kariyer Shaq. Gelmiş geçmiş en müthiş uzun. Her zaman senin bir hayranın olacağım.

Rudy Gay: Shaq muhteşem bir kariyeri noktaladı. Her zaman onun hayranı olacağım.

Eric Gordon: En sevdiğim oyunculardan birisi bugün basketbolu bırakıyormuş. NBA onu çok arayacak. Ligin en eğlenceli ve en önemli ismiydi.

LeBron James: Onu çok özleyeceğiz. NBA tarihinin en durdurulamaz gücü. Onunla birlikte olmak insana yeter. Müthiş bir insan. Onunla her dakika bir komedi.

Andrew Bynum: Bu oyunu oynayan unutulmayacak müthiş oyunculardan birisi. Ona çok büyük saygım var. Çaylak yılımda dirsek attığı yerler halen ağrıyor.

Baron Davis: Adamım bırakıyormuş. 19 muhteşem sezon. Başarılar Shaq.

Jared Dudley: Hayatımda unutamayacağım bir takım arkadaşım. Kesinlikle en komiği. Onunla birlikte aynı takımda oynamak bir şerefti. Büyürken hep onu izledim, ve onu örnek aldım.

Ron Artest: Efsane Shaq bırakıyor. Hep benim ağabeyim oldu. NBA'e girdiğim ilk günden beri.

Mo Williams: 19 sezon uzun bir süre koca adam. Sana başarılar diliyorum ama başarılı olacağını da biliyorum. Sen bir pazarlama dehasısın.

Rajon Rondo: Hall Of Fame kariyeri için Shaq'a seslenelim. Eşsiz bir oyuncusun.

Dooki
02.Haziran.2011, 23:49
NBA tarihinde emekli olduğuna en çok üzülenecek ilk 5 oyuncudan biridir herhalde Shaq. Sadece başardıkları değil, saha dışında yaptıkları, kişiliği ve sempatikliği, herkesi eğlendirebilmesiyle bu lige gelmiş en büyük oyunculardan biri, hatta belki de ta kendisidir. Bırakması çok üzücü.