Log in

View Full Version : Macaristan - Türkiye U19

SAİT71
02.Haziran.2011, 21:19
Macaristan'ı topa tuttuk: 6-1

UEFA 19 Yaş altı Avrupa Şampiyonası Elit Tur 7. grupta oynanan maçta Türkiye, Macaristan'ı 6- 1 yendi.

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/u19_milli_sevinc.jpg

U19 Milli Futbol Takımı, Antalya'da düzenlenen UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 7. Grup'taki ikinci maçında Macaristan'ı 6-1 mağlup etti.
2. dakikada Engin'in kullandığı serbest atışta kaleci Ambrusics'ten dönen topa Muhammet'in vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0.
6. dakikada Engin'in vuruşunda top boşta bulunan Ali Dere'nin önüne düştü. Ali Dere düzgün bir vuruşla topu Macaristan filelerine gönderdi: 2-0.
43. dakikada Macaristan ceza alanının solundan Okan'ın ceza alanına gönderdiği topu iyi takip eden Ömer Ali topa kafa ile vurarak filelere gönderdi: 3-0.
46. dakikada Ugrai, Türkiye defansını geçerek topu kaleci Ömer'in solundan filelere gönderdi: 3-1.
76 dakikada Kamil'in sağdan ortasına iyi yükselen Muhammet takımının farkı tekrar 3'e çıkardı: 4-1.
89. dakikada Nadir'in aşırtma ile gönderdiği topa iyi yükselen Ömer Ali topu kafa ile filelere gönderdi: 5-1.
90. dakikada Engin ceza alanı dışından sert vurarak maçın skorunu belirleyen golü kaydetti: 6-1.
Türkiye, 5 Haziran Pazar günü finalde Almanya ile grup birinciliği için mücadele edecek.
Stat: WOW Topkapı Palace 1. Nolu Saha
Hakemler: Marius Avram (Romanya), Iulian Radu (Romanya), Semen Shlonchak (Ukrayna), Sergiy Boiko (Ukrayna).
Macaristan: Róbert Ambrusics, Zsolt Oláh, Norbert Farkas, Martin Izing, József Windecker, Richárd Vernes (Dk. 53 Gergo Nagy), Csaba Ponczók, Roland Ugrai (Dk. 57 Dávid Kelemen), Botond Barath, István Kovács, Richárd Czár.
Türkiye: Ömer Kahveci, Okan Alkan, Furkan Şeker (Dk. 67 Orhan Gülle), Sezer Özmen, Ömer Ali Şahiner, Gökay Iravul, Muhammet Demir, Engin Bekdemir, Sefa Akın Başıbüyük, Servan Taştan (Dk. 57 Nadir Çiftçi), Ali Dere (Dk. 51 Kamil Ahmet Cörekçi).
Goller: Dk. 2 ve 76 Muhammet Demir, Dk. 6 Ali Dere, Dk. 44 Ömer Ali Şahiner, Dk. 90+2 Engin Bekdemir (Türkiye), Dk. 46 Roland Ugrai (Macaristan).
Sarı Kartlar: Dk. 23 István Kovács, Dk. 33 Roland Ugrai (Macaristan), Dk. 27 Ali Dere, Dk. 56 Servan Taştan, Dk. 81 Nadir Çiftçi (Türkiye).
Kırmızı Kartlar: Dk. 45+1 Csaba Ponczók, Dk. 50 István Kovács, Dk. 83 Martin Izing (Macaristan)

Kaynak: Sporx.com

Night_Mare17
02.Haziran.2011, 21:21
Muhammed yine attı. 1 tane .

ForsakeN
02.Haziran.2011, 22:29
Maç 3-1 devam ediyor. Macaristan 9 kişi.

Night_Mare17
02.Haziran.2011, 22:33
4-1 oldu Muhammet Demir

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2011, 22:49
6-1 oldu... Ah o golü yemeyeydik :/

Since-1907
02.Haziran.2011, 23:22
Milli takımın geleceği çok parlak gözüküyor.Çok iyi gençler yetişiyor gerçekten.Bugün Engin,Muhammet,Ömer Ali iyiydiler.Özellikle Engin çok yetenekli.Kayserispor'a transfer olmuş sanırım.Umarım başarılı olur ileride A Milli Takımda görürüz.

SAİT71
02.Haziran.2011, 23:25
Okan asist yaptı ama çok güçsüzdü. Sürekli düşüp durdu. Pek beğenmedim bugün...

Defansta Sezer çok iyiydi. A milli takımda bile düşünülebilir bu...

Rehavi
02.Haziran.2011, 23:31
Okan asist yaptı ama çok güçsüzdü. Sürekli düşüp durdu. Pek beğenmedim bugün...

Defansta Sezer çok iyiydi. A milli takımda bile düşünülebilir bu...

Maçı izleyemedim ama Beşiktaşlı Sezerden mi bahsediyorsun? Stoper oynamıştır herhalde...

ForsakeN
02.Haziran.2011, 23:34
Sezer Özmen'den bahsediyor evet. Hani şu Senderos :)

besiktas1903
02.Haziran.2011, 23:35
Maçı izleyemedim ama Beşiktaşlı Sezerden mi bahsediyorsun? Stoper oynamıştır herhalde...

Mac'i izlemedim ama Sezer ve Furkan için iyi oynadilar diyorlar. Özellikle Furkan topla çok iyi oynuyor diye duydum.

Rehavi
02.Haziran.2011, 23:46
Bizimkiler vazgeçsin o zaman başka stoper bakmaktan... Bu gençlerin önü kapanacak yazık olacak. Gerçi Ersan vari bir çıkış yapacak Türk oyuncuyu bu kadro yapısında kimse durduramaz ama o şansı bulmaları da önemli.

besiktas1903
02.Haziran.2011, 23:50
Bizimkiler vazgeçsin o zaman başka stoper bakmaktan... Bu gençlerin önü kapanacak yazık olacak. Gerçi Ersan vari bir çıkış yapacak Türk oyuncuyu bu kadro yapısında kimse durduramaz ama o şansı bulmaları da önemli.

Sezer Özmen ve Furkan Seker 92 dogumlu ve Atinç Nukan 93 dogumlu. Kumaslari iyi ama daha cok gençler, yavas yavas oynatilmaya baslamali.

SAİT71
02.Haziran.2011, 23:55
Vallahi açıkçası Sezer her ekrana gelince o diğerlerinin yanında 5-6 yaş daha olgun gibi duruyor. Hem fizik olarak hem sima olarak daha gelişmiş yaşıtlarından. Zaten tek başına Macarları yıldırdı adam. Çok beğendim, çok muazzam bir stoper vallahi. Keşke bizim takımda olsa :)

Rehavi
02.Haziran.2011, 23:58
Atınç-Furkan-Sezer in 3 ünden biri 5. stoperimiz olur herhalde :)

İyi oldu sevindim böyle gençlerin iyi olması güzel.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Haziran.2011, 00:05
Sezer Özmen'den bahsediyor evet. Hani şu Senderos :)

Müthiş benzetme :p

Zekirdek
03.Haziran.2011, 00:54
Ben Milli Takımımızı 2 maçta toplam 40 dakika izlemişimdir ama nedense stoperdeki kel arkadaş hariç gerisini beğenmedim. Daha doğrusu bugün Almanya U19 maçının kısa bir kısmını izledim ve mest oldum. Arada ciddi farklar var.

KaPaLı
03.Haziran.2011, 01:09
Ben Milli Takımımızı 2 maçta toplam 40 dakika izlemişimdir ama nedense stoperdeki kel arkadaş hariç gerisini beğenmedim. Daha doğrusu bugün Almanya U19 maçının kısa bir kısmını izledim ve mest oldum. Arada ciddi farklar var.

Nasıl izledin TV'yi ? TV'ye karşı duruş açısı nasıldı :icon_smile:

Okan Alkan, Sezer Özmen, Kamil Ahmet Çörekçi, Engin Bekdemir, Gökay İravul, Orhan Gülle, Ömer Ali, Muhammed Demir kesinlike üst kademeye çıkacak oyuncuların başında geliyor. Almanya maçında görürüz gerçi kalitemizi, ama bu takımı küçümsememek lazım. Çok iyiler.

ShevAnil
03.Haziran.2011, 01:12
İsmail abi, Engin o bencilliğinden vazgeçmezse anadolu takımlarının büyük topçusu olur en fazla ya da bank asya oyuncusu. Diğerlerine katılıyorum :D

Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2011, 01:13
Bence Engin Bekdemir'de mükemmel oynadı. Kayserispor muhteşem bir oyuncu almış. Koy AMC'ye karışma gerisine. Ömer Ali'nin attığı 2. goldeki asist enfes enfes enfes...

BleedingMoon
03.Haziran.2011, 01:25
okan alkan 2 tane asist yapmış.

ShevAnil
03.Haziran.2011, 01:26
okan alkan 2 tane asist yapmış.

Yerden kalktığı anlarda çok etkiliydi gerçekten :D

BleedingMoon
03.Haziran.2011, 01:28
Yerden kalktığı anlarda çok etkiliydi gerçekten :D

ee düşmeden ayakta durmasını öğrenemezsin. :icon_smile:

TR.CaPTaiN
03.Haziran.2011, 01:32
Macar oyuncunun bizim defans oyuncumuza yaptığı faul çok feciydi. Çocuğun ayağının kırılmaması büyük şans.

SAİT71
03.Haziran.2011, 01:38
Aynen arkadan çok kötü ve kasti bir şekilde girdi. Allahtan bir şey olmadı. Engin yetenekli bir oyuncu ama çok kendini düşünerek oynuyor biraz daha takım oyuncusu olması lazım bana göre. Muhammet çok iyi bir oyuncu. Milli takımda yaşıtlarına göre bence üst seviyede. Nadir bana biraz kazma gibi geldi. Çok uyuşuk kaldı pozisyonlarda. Gerçi bir pozisyonda bana göre net faul yada penaltı gibi geldi ama hakem ona yapılan müdahaleyi topa olarak yorumladı. Ama Nadiri bu maçta pek beğenmediğimi söylemeliyim.