PDA

View Full Version : Ahh Bursa Ahh

tombul taho
16.Mayıs.2004, 10:46
Tam 36 yıl önce çıkmıştı 1.lige ve çıkış o çıkıştı 4 büyüklerden sonra ligden düşmeyen tek takım olan Bursaspor puan cetvelinin dibinde yer alan takımların hepsi kazanınca düştü! Bursaspor bunu haketmemeliydi. O kadar da iyi kadroları vardı ama YANLIŞ TEKNİK ADAMLARLA bu iş yürümezdi. Umarım seneye 1.lige tekrar çıkar ve gene 3 büyüklere kök söktüren bi takım olur.

Haa bu arada bişey sorcam mesela Leeds düştükten soora Harte, Alan Smith gibi bazı oyuncular serbest kaldı acaba Bursaspordaki Okan Yılmaz da serbest mi kalacak :?:

packer
18.Mayıs.2004, 02:11
yazık oldu yazık. 29haftada gösterdikleri performansı son 5haftada gösterdiler ya, bu kadar bi rezillik olur mu? büyük takım olacağız diye olur olmaz adamları (ne vardı Gençlerbirliği gibi genç bi takımla oynasalar yani, ki Bursanın alt yapısı da o kadar genişiken) transfer ettiler ve her seferinde Nejat Biyediç gibi Bursaspor'da top koşturmuş, formanın hakkını vermiş adamı kovalayıp değişik fantazilere girdiler. her sene sonunda adam ses çıkarmadan geldi ve takımı kurtardı ama hep böyle olacak diye de bişey yok tabi. o kadar taraftara -texas-a -radikal-e yazık, 3büyüklerden sonra stadı dolan nadir takımlardandı...

belki bi toparlanma olur bu düşüş, seneye güçlü bi şekilde dönüş olur...

Okan'ı istese bırakırlar zaten, ama bilemiyorum, belki yaarım kalan ve tarihe mal olan bi işi düzeltmek ister kimi oyuncular...

Wolverine
22.Mayıs.2004, 15:15
Zaten düşeceği son 3 yıldır belliydi.Ama düşmesine bende üzüldüm.Böyle köklü klübler ligden düşmemeli.

tolginho
26.Mayıs.2004, 00:24
evet Bursaspor son yıllarda birçok hata yaptı, son yıllarda hep ipten dönüyordu ama bu sefer başaramadılar. Halbuki çok eski değil 1995 yılında daha Türk futbolu çıkışa geçtiği ilk yıllarda İnter-Toto'da final oynamıştılar.

Umarız Bursaspor camiası gerekli dersleri çıkartıp tekrar Süper Lig'e döner en kısa sürede ve dönmekle kalmaz eski performanslarına ulaşırlar.

aiRfLy
26.Mayıs.2004, 00:31
1.ligde gormek istedigim 3 takimdan biri artik BursaSpor..
Digerleri de Goztepe-EskisehirSpor..

snoopfb
27.Mayıs.2004, 14:55
iyiki dustu Bursa o pislik taraftarlarinin yaptiklarini hatirliyorum da...

Demekki $ike yapmakla kumede kalinmiyomus Bursa'nin dusmesiyle bunu da gorduk

Frank_Castle
27.Mayıs.2004, 23:00
en ufak üzüntü duymuyorum ... sürekli şike var diye çıngar çıkardılar ..önce kendi yaptıklarına baksınlar... bence bir süre daha 2.l igde kalsınlar ...

snoopfb
28.Mayıs.2004, 22:39
O Caykur Rize macinda futbolculari krkuttular da C. Rize 2-0 ondeyken 4 tane gol yedi ordan cikmak icin Bursaspor'da mafya var