View Full Version : Nicklerimizin Anlamları
mehmetd
11.Haziran.2011, 18:41
Bu konuda üyeler nickini nerden bulduğunu söyler.Siteyi aradım en uygun yer burası sanırım.
Ben nick oluşturma kısmında beni anlatan basit bir nick tercih ettim.Mehmet Derya olduğu için ismim Mehmet ile d yi birleştirdim mehmetd oldu.İsim büyük yazılır aslında ama ben hiç bir zaman büyük biri olamadığım için küçük harfle yazdım.Ayrıca mehmet ile d birleşip mehmetd olunca td teknik direktör gibi algılanacaktı.Gerçi d dişi olarak ta algılanabilirdi ama td olunca t.direktör olarak anlaşılacaktı.Kısaca basit ve anlaşılır bir nick almak istedim.
Sizin Nickin manası nedir yani nerden buldunuz?
Not:bu konu evvelden açılmış,şimdi arama yaptım ama oradaki nicklerin birçoğu değişmiş.
eng1n
11.Haziran.2011, 18:43
benim için Söylemeye gerek yok herhalde :D
BaFraLı
11.Haziran.2011, 19:16
Reyiz estağfurullah. Senin FM için yaptığın anaizleri, yazdığın uzun uzun yazıları ben istesem yapamam. Ondan dolayı sen bu forumda saygıdeğer reyizlerdensin.
Benim nickimde yaşadığım yerden geliyo. Samsun'un Bafra ilçesinde oturuyorum. Bafralı ordan yani.
Zekirdek
11.Haziran.2011, 19:25
Benim nickimin doğuş kaynağı çok sevdiğim bir radyo programı olan Matrax'ın resmi internet sitesinin ismi oluşu. Site isminin Zekirdek olma nedeni ise radyo programcısının adının Zeki olması.
El Barto
11.Haziran.2011, 19:46
Evet böyle bir konu vardı nicklerimizin anlamları diye ama çoğu değiştiğinden buradan gidelim ama başlığı böyle bir şey yapalım. Bu haliyle pek açık değil başlık. :)
Konuya dönelim.
El Barto, The Simpsons'daki evin küçük oğlu Bart Simpsons'dan geliyore. :)
http://simpsons.wikia.com/wiki/El_Barto
CeNTeR_TR
11.Haziran.2011, 19:53
CeNTeR = Merkez / Basketbol'da 5 Numaralı oyuncu .. Uzun , Pivot vs vs.
TR = İsmimin sesli harfleri hariç ilk iki harfi.
Volkan Şen
11.Haziran.2011, 19:54
Volkan Şen = Sitedeki nadir futbolcu nicklerinden Bursasporumuzun 10 numaralı Yıldız futbolcusu... :)
sakary Ali
11.Haziran.2011, 19:57
Sakaryalı Ali :D
ToRoSKaPLaNı
11.Haziran.2011, 20:06
Adanasporumuzun simgesi
BaGa TaRKaN
11.Haziran.2011, 20:22
Bir Zahmet Benim Nickide Tanıyın :D
Baga Tarkan; Türk Milletinin Efsane Yiğitlerinden Birisidir Uygur Türklerindendir. Ama İskitler Döneminde de Rivayetlerde Adı Geçmektedir.
A.FaruK
11.Haziran.2011, 20:26
Faruk ismim zaten A. ise Afyonkarahisar'ın A'sı.
europeanconquer
11.Haziran.2011, 20:37
europeanconquer=avrupa fatihi
Yani Galatasaray'ın 2000 yılında kazandığı başarılardan sonraki lakabı :)
mehmetd
11.Haziran.2011, 20:44
Evet böyle bir konu vardı nicklerimizin anlamları diye ama çoğu değiştiğinden buradan gidelim ama başlığı böyle bir şey yapalım. Bu haliyle pek açık değil başlık. :)
/QUOTE]
değişik olsun diye öyle bişey yapmıştım.yani ilgi çeksin diye.
bu haliyle anlaşılır ve basit oldu.
[QUOTE=ToRoSKaPLaNı;2010805]Adanasporumuzun simgesi
evet bide nicki alırken Toros Kaplanı diye alsaydın her seferinde okurken TorosArkaplanı olarak okumasaydım:)
Özellikle avatar nickle uyumlu ve güzel olmuş.
Bir Zahmet Benim Nickide Tanıyın :D
Baga Tarkan; Türk Milletinin Efsane Yiğitlerinden Birisidir Uygur Türklerindendir. Ama İskitler Döneminde de Rivayetlerde Adı Geçmektedir.
Bende diyordum:Kimdir bu yiğit diye?
Bu efsane Tarkan la alakası nedir? Kendisi midir yoksa isim benzerliğimi?
Bi de ben senin adı Tarkan olarak biliyorum bu nedenle:)
sarianet
11.Haziran.2011, 20:46
_yoLcu_: internette devamlı kullandığım bi nicktir bir yerde yolcu varsa yüzde yetmiş beş benimdir:D
nedeni ise hayatta bi yolcu olduğum ve yolculuğumu unutmamamdır
maNga 33
11.Haziran.2011, 20:52
benimki maNga grubunun ismi 33 ise Mersin'in plaka kodu :D
mehmetd
11.Haziran.2011, 20:54
CeNTeR = Merkez / Basketbol'da 5 Numaralı oyuncu .. Uzun , Pivot vs vs.
TR = İsmimin sesli harfleri hariç ilk iki harfi.
Ben tr yi Türkiye nin merkezi manasında kullandın zannetmiştim,iyi oldu bunu bildiğim.
grkm33
11.Haziran.2011, 20:55
Görkem in sessiz harfleri ve 336 ta mersinde ki telefon kodunun başı mahalle mahalle değişiyor ya :)
sarianet
11.Haziran.2011, 20:55
benimki maNga grubunun ismi 33 ise Mersin'in plaka kodu :D
bende ilk msnyi yolcu03200 almıştım plaka+posta kodu :D:D:D
bizdeki bu plaka merakını anlıyamıyorum
oyuncular sırtına takar skorda plaka aranır v.s. :D