View Full Version : Twitter Mesajları
KaPaLı
16.Haziran.2011, 14:23
Twitter çıktı mertlik bozuldu sözünü şu aralar gerçekleştiriyoruz. Transfer haberlerinde rica ediyorum şu duyumcu diye geçinen ve sadece follower sayısını artırmak için günde 100 lerce oyuncu ismi yazan kişilerin yazdıklarını eklemek yasaklansın. Daha önceden kaynağı olmadan haber eklemek yasaktı diye hatırlıyorum. Şu anda herkes twitter'dan birşeyler paylaşıyor. Yabancı kaynaklar genelde doğru çıkıyor ama Türk twitter kullanıcılarını amacı yukarıda yazdığım gibi. Bunlar içinde bir düzen getirilirse çok iyi olur.
BaFraLı
16.Haziran.2011, 14:25
Aynen buna bende katılıyorum. SOn 1-2 ayda iyice arttık.
@Tribündergi Ronaldinho Galatsaray'da
İyide tribündergi çok sağlam bir kaynakmıdır ? Belki doğru haberler veriyordur ama nebileyim bunun gibi binlerce oluyo forumda. Bu durumdan bende rahatsız olanlardanım. En azından bir düzenleme getirilebilir belki bu duruma.
Redrum
16.Haziran.2011, 14:47
Katılıyorum aynen. Hiç bir değer ifade etmiyor benim için twitter mesajları.
Zekirdek
16.Haziran.2011, 15:11
Özellikle şu son Drogba transferinin konuşulduğu zaman Galatasaray Transfer Haberleri bölümü duyumlardan geçilmiyordu. Biraz daha özenerek yazsak daha iyi olur. Hatta hep patlayan duyumcuları ısıtıp ısıtıp diğer haberlerini gündeme getirmeye hiç gerek yok.
TR.CaPTaiN
16.Haziran.2011, 23:08
Bu düzen esasen üyelerin insiyatifine kalmış durumda. Yani örneğin atıyorum; bir üye eğer Fotogol'ün bir haberini gırgır maksatlı değil de gerçekten inanarak koyuyorsa, haberin içeriği ne kadar uçuk olursa olsun buna müdahale etmemiz doğru olmaz. Ancak"hahaha Fotogol yine neler sallamış" mesajıyla birlikte Fotogol'ün haberi eklenirse müdahale ediyoruz. Twitter konusunda da durum benzer. Biraz uç örnek olacak ama, Türk twitter kullanıcıları kaynak olarak alınamaz şeklinde bir yasak olsa Ersan'ın menajeri Kazım Avcı'nın yazdıkları da paylaşılamazdı. Fotogol, Fotomaç muhabirleri gazetede yazdığında inanmıyoruz ama aynı kişi twitter hesabından aynı haberi paylaştığında inanıyoruz. Bu durum beni de rahatsız ediyor ancak başta söylediğim gibi bu kontrolü, düzeni sağlamak tamamen üyelerin elinde. Yazdıklarım tamamen kişisel fikrimdir.
Rick Nelson
17.Haziran.2011, 00:30
Juninho Galatasaray'da
falan :D