PDA

View Full Version : Yıldırım İçin Açlık Grevi

Cancanokan
25.Mayıs.2006, 23:07
Fenerbahçe taraftarı Aziz Yıldırım’ı kararından vazgeçirmek için açlık grevine başladı
http://img20.imageshack.us/img20/889/haber5mu.jpg (http://imageshack.us)
Fenerbahçe'de, görevi bıraktığını açıklayan Aziz Yıldırım'ı geri döndürme çabaları sürüyor.

Hatay'dan gelen Serkan Kuş adlı Fenerbahçe taraftarı, başkanın geri dönmesi için kulüp binası önünde açlık grevine başladı.

27 yaşındaki Serkan Kuş, beraberinde getirdiği dövizle birlikte kulüp binasının önünde Fenerbahçe bayrağı açarak, Aziz Yıldırım görevine dönene dek açlık grevini sürdüreceğini söyledi.

Serkan Kuş'un beraberinde getirdiği dövizde şu ifadeler yer alıyor:

"100. yıl sensiz olmaz başkanım. Ömrümüz bir 100. yıl daha görmeye yetmez. Verdiğin söz bu muydu başkanım? Yalnız değilim. Dönmen için çarpan tüm Fenerbahçelilerin yüreğini aldım yanıma. Verdiğim sözden dönmem diye gurur yapma başkanım. Aşkta gurur olmaz. Hele bu Fenerbahçe ise hiç olmaz başkanım. Başkanım sen dönmeden açlık grevim bitmeyecek. Seni çok seviyoruz. Kalplerimizi aydınlat. Benim gibi düşünen tüm Fenerbahçeliler adına, Serci."
____aLıNtIdIr____

gezenti
25.Mayıs.2006, 23:08
yuhbe neymiş bu aziz başkan fbliler için.

Cancanokan
25.Mayıs.2006, 23:11
Abiler Ablalar(gerci burda abla yok ama)sonunda bazı fenerliler uçtu ve aramızdan ayrıldı

senderson
25.Mayıs.2006, 23:20
Renkdaşımı,yoldaşımı sonuna kadar destekliyorum.Bu arada Fenerliler nereye uçmuş merak ettim??

dnz498
25.Mayıs.2006, 23:30
ya kardeşim bunların hepsi oyun ilk başındada söyledik Aziz güven tazelemek güç gösterisi yapmak için gündemi değiştirmek için attı bi kuyuya taş kırk akıllı çıkaramıyoruz

Cancanokan
25.Mayıs.2006, 23:31
ya kardeşim bunların hepsi oyun ilk başındada söyledik Aziz güven tazelemek güç gösterisi yapmak için gündemi değiştirmek için attı bi kuyuya taş kırk akıllı çıkaramıyoruz
Deme Yaw??? ama olabilir

dnz498
25.Mayıs.2006, 23:36
hayır bunların aynılarını daha öncedende yaşamadıkmı ? sorarım

hezzo
26.Mayıs.2006, 00:02
beyler ben istihbarat aldım zaten geri dönücek aziz kaynak gizli ama merak etmeyin tabi aday çıkmazsa ki çıkmaz:)

dnz498
26.Mayıs.2006, 00:03
beyler ben istihbarat aldım zaten geri dönücek aziz kaynak gizli ama merak etmeyin tabi aday çıkmazsa ki çıkmaz:)

abi ne oldu vahi falan mı geldi? :D :D :D

ibo
26.Mayıs.2006, 00:07
bence adam tamamen saçmalamış bu iş bu kadarda değil...

Burak Duran
26.Mayıs.2006, 00:08
biraz abartmış bu arkadaş :D. ama bencede bu konuyu dağatmak ve taraftarın tepkisini fazla toplamamak için yapılmış olabilir

dnz498
26.Mayıs.2006, 10:48
F.Bahçe yönetimi, "Engeller kalksın, başkan olayım" diyen Saran'ın önünü salı günü açıp 'hodri meydan' diyecek. Yıldırım seçime girmezse Saran ve Aydınlar aday olan ilk iki isim.

Fenerbahçe yönetiminin, salı günü yapacağı toplantıda, her fırsatta alternatif başkan olarak ortaya çıkan Sadettin Saran'ın kongrede başkan adayı olması yönündeki engelleri kaldıracağı ve kendi içinden çıkartacağı bir adayla seçim mücadelesine girmeyi planladığı öğrenildi.

Aziz Yıldırım'ın ayrılık kararını açıklayıp, "bu kez göreve dönmeyeceğini" ilan etmesinden sonra olağanüstü kongre kararı alan Fenerbahçe yönetimi, Sadettin Saran'ın dünkü basın toplantısından ve başkanlığa talip olmasından sonra hesapların seçim sandığında görülmesi yönünde görüş birliğine vardı.

Bu aşamada Yıldırım'ın da yönetime onay verdiği belirtildi. İki yıllık hak mahrumiyeti cezasının kaldırılması veya erkene alınması için hukukçular formül üretirken, Sadettin Saran'ın seçime katılması halinde Genel Kurul'da cezanın kalkması yönünde oy kullanması için telkin yapılacak. İkinci bir ihtimal ise, Saran'ın seçime girebilmesi için kongre tarihi ileri alınacak. Cezasının bitmesi beklenecek. Fenerbahçe Yönetimi'nden istifa ettiği günden beri başkan Aziz Yıldırım ile ters düşen ve alternatif aday olarak ortaya çıkan Sadettin Saran için yönetim hesaplaşma alanı olarak "sandığı" belirledi.

ÇARŞAMBA GELİYOR
Geçen hafta yapılan toplantıda kongre kararı alınırken, "Yönetim kurulu içinden hiç kimse bu başkanlık görevine talip olmayacaktır" açıklaması yapılmıştı. Ancak sürpriz gelişme sonrasında yönetim tavrını değiştirip, kendisine yeni manevra sahası açacak.

Bu aşamada Aziz Yıldırım'ın tekrar aday olması veya yönetim içinden bir ismin çevresinde birleşilmesi gündeme gelecek. Bu konu da çarşamba gününden sonra netlik kazanacak. Aziz Yıldırım'ın çarşamba günü İstanbul'a gelmesi ve yanında yeni hoca ile yeni transferlerden birinin olması bekleniyor.

Başkan adayları arasında en güçlü isim olan Mehmet Ali Aydınlar'ın, "Aziz Yıldırım aday olmadığı takdirde, ben başkanlığı düşünürüm" demesi de, seçimin üç adaylı geçmesine neden olabilir. Ancak Aziz Yıldırım aday olursa ne Mehmet Ali Aydınlar ne de Sadettin Saran göreve talip olacak. Tabii hiçbir şey Aziz Yıldırım İstanbul'a gelip gerekli açıklamaları yapmadan netleşmeyecek.

Kaynak: Sabah
Haber: Gürcan Bilgiç

söyledik bunların hepsi oyun diye bu adam tekrar güven tazeleyip yönetimin başına geçecek olan saran'ın itibarına olacak

Berkaiser
26.Mayıs.2006, 17:15
Dün sahilde yürüyüş yaparken bu adamı gördüm.Oturmuş kulübün karşısına birşeyler söylüyordu.Gazeteciler de fotoğrafını çekiyordu.Bana saçma geldi.Kurumlar kişilere bu kadar da bağımlı olmamalı.

Cancanokan
26.Mayıs.2006, 18:15
Dün sahilde yürüyüş yaparken bu adamı gördüm.Oturmuş kulübün karşısına birşeyler söylüyordu.Gazeteciler de fotoğrafını çekiyordu.Bana saçma geldi.Kurumlar kişilere bu kadar da bağımlı olmamalı.

Bencede ya adamlara bak yaw

Universal
26.Mayıs.2006, 19:08
arkandayım kardeş

Cancanokan
26.Mayıs.2006, 20:01
bakayım o zaman aziz kurtarır mı
doğru söylüyorsun bu arada flood yapmak yasaktır

bursa_mc
26.Mayıs.2006, 20:35
aziz yıldırım ne için bıraktı onu bana bi soleyin mazareti ne, mazereti varsa niye tekrar aday oluyoo

gorkemyilmazkarasu
26.Mayıs.2006, 21:31

kesinlikle katılıyorum dediklerine tamamen gündemi değiştirmek maksatlı yapıldı yine başkan aziz yıldırım olucaktır amaç güven tazelemek...ama bunlara gerek yok başarıyı nasıl kabulleniyosan başarısızlığıda kabullenmen lazım azizi başkan fenerbahçenin sana ihtiyacı var...

enesao
26.Mayıs.2006, 21:40
evet aynen katiliyorumm sana...

LaKe
26.Mayıs.2006, 21:47

bende böyle düşünüyorum

paco
26.Mayıs.2006, 21:56
yakında fb li rambo da çıkar bi şov yapar ....

OmuraK
27.Mayıs.2006, 13:24
Yaa kardesim bunlar Aziz Baskan'ı mı tutuyorlar Fenerbahce'yi?Anlamıyorum.

uyurtsever
27.Mayıs.2006, 13:30
Yani bundaki amac nedir??Aziz Yıldırım mı doyuruyor karnını??Aziz Yıldrım gidiyor diye sen mi ac kalıcaksın seni ne ilgilendirir yaaa.Futbolu bu sacmalıklara alet edenler beni sinir ediyor...

mgungor
27.Mayıs.2006, 15:19
İki taraftardan açlık grevine son

Aziz Yıldırım'ın görevini bırakma kararından vazgeçmesi için Fenerbahçeli iki taraftarın başlattıkları açlık grevi sona erdi.

Kulüp binası önünde Hatay'dan gelerek Perşembe gününden bu yana grev yapan Serkan Kuş ve Ankara'dan gelerek dün bu greve katılan Harun Pakkan isimli taraftarlar, Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa dönmesi için kararından vazgeçene kadar sürdüreceklerini belirttikleri grevi bitirdiler.

Taraftarlar, kulüp yetkililerinin, Yıldırım'ın kararını değiştireceğine ilişkin telkininden sonra ikna edilirken, daha sonra iki taraftara tesislerde yemek verildi.

İZMİR FUTBOL OKULUNDAN GELEN 250 ÖĞRENCİ, STATTA ''BÜYÜK BAŞKAN BİZİ BIRAKMA'' YAZILI PANKART AÇTI
Fenerbahçe'de, başkan Aziz Yıldırım'ı görevi bırakma kararından vazgeçirmek için hareketlilik sürerken, kulübün İzmir'deki futbol okulundan gelen 250 öğrenci, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ''Büyük başkan bizi bırakma'' yazılı pankart açtı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan haber ve fotoğrafta İzmir'den bu sabah aileleriyle birlikte İstanbul'a gelen futbol okulu öğrencileri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdikten sonra, maraton tribününde, başkan Yıldırım'a çağrıda bulunmak için üzerinde ''Büyük başkan bizi bırakma'' yazısının yer aldığı bir pankart açtı.
27.05.2006

Kaynak : DHA

nart_susruko
29.Mayıs.2006, 20:40
Ortada bi açlık ve grev mi vardı ki bırakmışlar?...:D
http://img110.imageshack.us/img110/6433/aclikgrevi27058ct.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=aclikgrevi27058ct.jpg)
http://img110.imageshack.us/img110/2540/aclikgrevi27053ia.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=aclikgrevi27053ia.jpg)

dick
29.Mayıs.2006, 20:49
Eğer geri dönerse kendini rezil eder bence.Ettiği laflardan sonra başkan olursa kimsenin güveni kalmaz başkana

dnz498
30.Mayıs.2006, 11:03
Eğer geri dönerse kendini rezil eder bence.Ettiği laflardan sonra başkan olursa kimsenin güveni kalmaz başkana

aksine şimdi öyle bir şekilde gelicekki başkanlığa Saran'ı eze eze hemde öyle bir güven duyucakki taraftar azize 100. yılda şampiyonluk gitse dahi kimsenin sesi çıkmayacak adam tam bir satranç ustası 5 değil 10 hamle sonrasını görüyor

korray87
30.Mayıs.2006, 15:23
ne kadar gereksz aziz y. ı camiadan büyük görüolar resmen fb bu ya aziz yıldırımdan kat kat daha iyi baskanlar cıkarır bnce

Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 18:35
ne kadar gereksz aziz y. ı camiadan büyük görüolar resmen fb bu ya aziz yıldırımdan kat kat daha iyi baskanlar cıkarır bnce

Hiç bir oyuncu hiç bir başkan Fenerbahçeden üstün değildir