PDA

View Full Version : ''Quaresma'yı beğeniyorum ama...''

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Haziran.2011, 20:55
“Quaresma'yı beğeniyorum ama...“

Spor Toto Süper Lig takımlarından Ankaragücü'nün ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Serdar Özkan, yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta kendisine üvey evlat muamelesi yapıldığını dile getiren Özkan, Guti'nin Beşiktaş takımına Quaresma'dan daha fazla katkı sağladığını söyledi.

İşte Özkan'ın açıklamaları;

- BEŞİKTAŞ'TA BANA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPILDI -

Beşiktaş'tan istediği sevgiyi bulamadığını söyleyen Serdar Özkan, " Beşiktaş bana üvey evlat muamelesi gösterdi. Evladım diyorlardı ama işin diğer boyutu öyle değildi. Büyük takımlara dönmek istiyorum. Ama şuan hangi takıma gideceğime bir şey diyemem. Beşiktaş'a attığım gol de sevinmedim. Çünkü maç o golün önüne geçti. Beni buralara getiren Beşiktaş'tır. 11-12 sene Beşiktaş'ın altyapısın da oynadım. " dedi.

- QUARESMA'YI BEĞENİYORUM AMA... -

Beşiktaş takımında Guti'nin Quaresma'dan daha yararlı olduğunu vurgulayan Özkan, " Beşiktaş'ta geçen sezon beklentiler çok fazla oldu. Bana göre Beşiktaş bu sene daha başarılı olacaktır. Yabancı oyuncular yeni gelmişti ve yeni gelinen bir ülke'ye alışmak zordur. Onlarda bu zorluğu bu sene yenerler ve başarılı olurlar. Quaresma'yı beğeniyorum ama takımda ondan daha yararlı oyuncular var. Örnek vermek gerekirse Guti Beşiktaş'a daha fayda sağlıyor. Ne kadar iyi oyuncuyla oynarsanız daha iyi olursunuz. " diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903

ForCimbom
21.Haziran.2011, 21:05
bu futbolcuların göz oyma misali tavırlarından nefret ediyorum.

bu adama yıllarca beşiktaş şans tanımadı mı ? buna karşın bu adamda sigara gece hayatı gırla değil miydi? yıllarca milyon eurolar götürdü -ki bence hakkı olmadığı halde- teşekkür edip vefa göstereceğine nankörlük yapıyor. ondan sonra "vefasız" olan klüpler oluyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Haziran.2011, 15:19
bu futbolcuların göz oyma misali tavırlarından nefret ediyorum.

bu adama yıllarca beşiktaş şans tanımadı mı ? buna karşın bu adamda sigara gece hayatı gırla değil miydi? yıllarca milyon eurolar götürdü -ki bence hakkı olmadığı halde- teşekkür edip vefa göstereceğine nankörlük yapıyor. ondan sonra "vefasız" olan klüpler oluyor.

Sonuna kadar katılıyorum...