Log in

View Full Version : Carlos'a 2. Muz

vego
22.Haziran.2011, 23:50
http://www.sporxtv.com/futbol/rusya/roberto-carlosa-yine-sok-saldiri-bu-sefer-cokSXTVQ24437SXQ

Brezilyalı 37′lik tecrübeli oyuncu Anzhi Makhachkala’nın Krylia Sovetov deplasmanında 3-0 kazandığı maçın 89.dakikasında Roberto Carlos yine ırkçı saldıralara maruz kaldı. Eski Fenerbahçeli oyuncu bu hareketten sonra takımını 3 oyuncu değişikliği hakkını doldurmasına karşın tepkisini sahayı terkederek gösterdi. Carlos’a bu Rusya’da 2. muzlu ırkçı saldırı oldu.

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2011, 00:03
Carlos'un teni siyah değil ki neyin ırkçı saldırısı bu.:icon_confused:

BleedingMoon
23.Haziran.2011, 00:06
belki de ırkçılık yapılacak en son ülke halkı brezilyalılardır. adamlar yıllar içinde karışıp melezleşmiş. tabi ülke içinde saf zenci, saf yerli yahut saf portekizliler vardır ama çoğunluk melez. futbolda niye ırkçılık yapılıyor onu da anlamış değilim. alt tarafı top oynuyorlar yahu...

Revolution
23.Haziran.2011, 00:07
Carlos adına üzüldüm gerçekten, talihsiz bir olay. Adam sadece esmer, koyu bile değil.

ForsakeN
23.Haziran.2011, 00:08
Üzücü bir durum.Ülkemizin bu konularda maşallahı var.

guarin14
23.Haziran.2011, 00:13
Üzücü bir durum.Ülkemizin bu konularda maşallahı var.

Ülkemizde yabancı oyunculara bırak ırkçılık yapmayı,geldiği şehrin,kentin sevgilisi oluyor adam.Taraftarlar daha bir seviyor yabancı oyuncuları hele de siyahi olanları.Bizim ülkede yerli futbolcuya ırkçılık yapılıyor :icon_biggrin:

mehmetd
23.Haziran.2011, 00:40
Brezilyalı 37′lik tecrübeli oyuncu Anzhi Makhachkala’nın Krylia Sovetov deplasmanında 3-0 kazandığı maçın 89.dakikasında Roberto Carlos yine ırkçı saldıralara maruz kaldı. Eski Fenerbahçeli oyuncu bu hareketten sonra takımını 3 oyuncu değişikliği hakkını doldurmasına karşın tepkisini sahayı terk ederek gösterdi. Carlos’a bu Rusya’da 2. muzlu ırkçı saldırı oldu.

konu başlığı süper:D
manav açsın diyecektim:D işler tıkırında çünkü:D

espriyi geçersek; çok ayıp etmişler,adam king.
en doğrusunu yapmış.ondaki profesyonellikten de bu beklenirdi,
gerçi maçı bitirebilirdi ama sevmiyorsanız bende giderim demiş.naapsın?

Suicider
23.Haziran.2011, 00:42
Belkide bizim ülkedi en olumlu taraflardan biri buduru kesinlikle ırkçılık yapılmıyor aksine seviliyor arkadaşın dediği gibi.Bunlar mı bizden medeni olanlar :) Sömürgecilik genlerinde olduğu için doğal karşılamak lazım.

Nedvedmania
23.Haziran.2011, 00:55
Bende muz orta felan açtı sandım :)

Üzücü bir durum.

TR.CaPTaiN
23.Haziran.2011, 01:12
Koskoca Roberto Carlos gelmiş, yıllarca televizyondan izlemek zorunda kalmış olduğun bir oyuncu. İzle, keyif al. Nedir bu saçma sapan protesto ? Diğer mesajlarda söylendiği gibi ülkemiz bu konuda sicili en temiz yerlerden biridir.

KanaKe
23.Haziran.2011, 03:32
böyle bir olayin rus liginde olmasi beni cok sasirtti aslinda ruslar cecenler disinda hicbir irka kin beslemez irkci tavirlarida yoktur bence adamlar carlosu biraz sinirlendirmek icin yapmislar :)

BleedingMoon
23.Haziran.2011, 03:43
böyle bir olayin rus liginde olmasi beni cok sasirtti aslinda ruslar cecenler disinda hicbir irka kin beslemez irkci tavirlarida yoktur bence adamlar carlosu biraz sinirlendirmek icin yapmislar :)

ruslar'ın çeçenler'den başka kimseye kin beslemediğine emin misin?

GodfatheR
23.Haziran.2011, 04:57
Zenci olsun çamurdan olsun deriz biz :D Bi Appiah geldi gideli 3 sene oldu hala hasretle anıyoruz adamı :) Okocha , Amokachi , Uche'de cabası :)

grkm33
23.Haziran.2011, 05:22
Zenci olsun çamurdan olsun deriz biz :D Bi Appiah geldi gideli 3 sene oldu hala hasretle anıyoruz adamı :) Okocha , Amokachi , Uche'de cabası :)

Nouma yı unutma :)

Zekirdek
23.Haziran.2011, 12:01
Abi imkan olsa biz zenci futbolcuyu evimizde konuk ederiz yemegimizi paylasiriz. Ulkemizin bu durumu beni cok mutlu ediyor.

E.Cartman
23.Haziran.2011, 12:18
Ruslar ırkçılığın dozunu kaçırmışlar. Carlos siyah değil ki, Eto'o gitse neler olur acaba :D

Ülkemizde yabancı oyunculara bırak ırkçılık yapmayı,geldiği şehrin,kentin sevgilisi oluyor adam.Taraftarlar daha bir seviyor yabancı oyuncuları hele de siyahi olanları.Bizim ülkede yerli futbolcuya ırkçılık yapılıyor :icon_biggrin:

Süpersin, sabah sabah iyi güldürdün beni :n::n::n::n: